+ 4
Aranyanyáim: mondtam má', hogy imádlak Benneteket???
Csak má' jóhírt hoznék mi?
Nos, helyzet ugyanaz, pedig már a muskátlicskák is beültetve... Kellene majd még 6 cserépbe petúnia (az illat miatt és akkor kész a kis botanikus kertem)... Mindenesetre a muskátlik (picúrkákat vettem tálcásat mer' avvót ócsó) remélem azé' ki nem nyílnak még addig míg egybevagyunk...
Ma folytköv, anyuval megyünk Zolihoz (anyu kezd az agyamra menni amúgy... jó értelemben, de ugye nem vagyok szokva a szoros felügyelethez.... szóval már csak ezért is jó lenne végre.... ha....) már nem is mondok semmit, gondolom csekkolja a rendszert, azt hazaküld ma is....
KUbukám: Ma vizsga után - amihez raklapnyi rakást kívánok - ugye intézkedsz???
Erika: Hosszú meleg száraz nyarat mondanak, fog fogyni az a bodzaszörp szerintem !!!!
Mieza: Ez a kép valami fenomenális!!!!!!!!!! Erre kelni!!!
Albert tényleg óriásit nőtt, főleg a pici Balázs mellett már milyen nagyfiú, hihetetlen!!! .... Megzabálom mindkét fiúcskát!!!
Timso: Köszi a drukkot, üdv itt!!!!!!! Remélem Ti nem jártok úgy mint mi.....
Fülbevaló témában most jártuk ki a "kurzust"
Mi mindenképp szeretnénk, mondták is a szülésfelkészítőn, hogy a jancsiban a csecsemősök be is rakják, úgyhogy mi ezt a verzsönt szeretnénk.... na de milyet vegyünk?
Annó nekünk ugye volt a kapcsos elől valami gömb vagy köves "klásszik" fazon, ami kicsit lógott.... ilyeneket most is lehet kapni .... De nekem az annyira nem tecc
... Oké akkor marad a belövős fazonú... Na erről meg az ékszerboltokban beszéltek le minket, mivel fekhet úgy a baba, hogy a hátuljánál a kiálló rész kisebesíti a füle mögött. Meghallotta ezt Rajó, közölte hogy az Ő lányának akkor ilyet meg ne próbáljak!
... Így végül egy átmeneti megoldást találtunk, a legkisebb méretű karikával, kifejezetten bébiknek aminek nincs kiállós része, és nem is lóg annyira hogy bele tudjon kapni a baba (ismerősök kislányainak van ilyen fazon, nem volt gond vele soha). Tényleg picúrka cucc, kb. 2 éves koráig lesz jó a boltos szerint.
Amúgy ilyen: