Új privát üzeneted érkezett!

Béku!
A védőnő banyát hamar letudod majd, aztán ráalszol a találkozásra egy picit és mire felkelsz, már jó hírek fogadnak majd itt :D
Na, milyen lenne így???? :D

eszter82
Budapest

Andi,
megnyugodtam mostantól bármikor jön Iza részemről no problem, tudok menni látogatni, (szerda délelőtt lesz vizsgám, arra tanulok mint állat(ka) és amiatt nem lettem volna a napokban rugalmas)....
jupppé

ja méretek: még múltkor kérdezted hogy a súly hogyan ? én a fejméretet osztottam 3-al kicsit hozzáadtam és úgy jött ki :-)

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Benne vagyok!! ;) :D :D :D

Nem merem elárulni neki,hogy 6 hét múlva lát csak a dokim,mert akkor képes,és nem 4 hét múlvára hív vissza,hanem 3+3 hét.... :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Én is bezsongtam a szülések híreitől,így le se lehet lőni,már vasalom a hálóinget,pedig hol van még a mi időnk?! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Már a hazajövős rucit is kiválasztottam..... :roll: :oops: :oops: :oops:
Vendég

hűűű, laptetűm értelemszerűen Iza kicsalogatásra ajánlom! :D

eszter82
Budapest

Sziasztok!

Köszönöm szépen a köszöntéseket. Nagyon aranyosak vagytok :)

Ha nem bánjátok rakok fel képeket :lol: :lol: :lol: Kép Kép Vigyori Kép Uzsisztam

gyoreneildi

Édes Lili!! :)
Kár,hogy az uzsis képet nehéz kivenni,biztos klassz!!! :D

Talán majd fb-on? ;)
Vendég

Hali!

Lili drágaság, nagyon tündéri! :)

Tudom ez nem nagy infó és az IR-es kolleginák ne is figyeljenek ide! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: A REÁLnak van saját márkás jégkréme :arrow: csoki-gyömbér-narancs... @rva finom!!! :D

Pá Drágáim!
sajt@

Andi!
Úgy éreztem megvan Iza?!De mégsem :roll:
Nem volt hosszan tartó pocaksimi?
ugye Zoli nem a kézzel tágításra gondolt belső méhszáj ügyben?!Nyugtass meg! :o
Leányfalun jég esik,hátha Iza kibújik az iccaka! :wink: :wink: :wink:
ritabmc

Rita:
Jééég? Akkor megint nem eperfesztivál lesz, hanem eperdzsem? :?

Pá Drágáim!
sajt@

Na, tök béna vagyok :( :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Nem tudom rendesen kicsinyíteni, de a uzsis kép fent vasn facebookon :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gyoreneildi 2011.05.23 16:03-kor.

gyoreneildi

Sajti: köszi az infót,nálam a jégkrém most nagyon megy/menne... :)

Errefelé délelőtt óta vihar van,hol csendesebb,hol erősebb...
Vendég

Ildi: itt is hét ágra sütött a nap,miközben dörgött az ég,és eleredt az eső... :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Közben rendesen gyűlnek a felhők az égen,egyik pillanatban látszik pár napsugár,a következőben sötét van...
Vendég

Én sem mentem ma a kocsiért, mert az eső miatt nem tudta a srác kipolírozni és a gumis sem ment ma. Inkább ott hagytam a kocsit, mint hogy utána nekem kelljen kivinni a 17. kerületbe. Elegem volt a macerás utakból, száraz utat szeretnék és ismert útvonalat.
vicky79
Budapest III. kerület

Nálunk volt 2 csepp eső, meg zengett az ég, de 10 percnél tovább nem tartott, pedig kellene az eső nagyon :)

gyoreneildi

Sajti: csoki-gyömbér-narancs.... huuuuuuuuu Te aztán tudod mitől döglik a légy!!!!! :))))))))

Rita: vélhetően arra gondolt, annó...... S. Nórikámnál is asszem ezt alkalmazta x nap túlhordás után mikor zárt volt a rendszer... ha jól emlékszem...... de most nálunk még csak mint lehetőség merült fel, de Zoli azonnal elvetette, merthogy úgy gondolja ez magától is menni fog..... :wink:

Amúgy az előbb a wc-n a papíron találkoztam valami minimális elszíneződéssel.......... Nem akarok még örömujjongást, de talán ez is már valami pandora szelencéje házatáján...... ?????? :shock: :lol: :shock: :lol: :shock: :lol: :shock:

Ildi: jó képek!!!!!!!!! :) MIlyen nagy már ez a lyány!!! :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Vicky: ne is stresszeld Magad, helyes akkor menj, ha biztosnak érzed Magad!!!!!!!!! A lényeg, hogy a kocsi megvan, már nem viszik el az orrotok elől (mint a múltkorit) a többi dolog pedig szépen meglesz, és úgy hogy örömöd leljed benne, ne bosszankodással!!!!!!!! :)

andrea-1

Na Andikám akkor mostmár drukkolunk, hogy elinduljon Iza baba kifelé. Ez már jó jel :wink: :wink:
Gyorsan megnőnek ezek a kis törpicsegek. Még most született és nemsokára az 1 éves szülinapján bulizunk.

Sajtikám!
Küldjél már légyszi fénypostával egy kis fagyit erre légyszi.

Vicky!
Hidd el pár év múlva, már mindegy milyen idő lesz menni fogsz a kocsival mint az örület :lol: :lol: :lol:

gyoreneildi

Andikám,
fog ez menni most már!!!
Az a szineződés valszeg már a nyákdugó egy része, úgy emlékszem Oroszlán is "több részletben" találkozott vele...(én sajna egyik gyerkőcnél se láttam ilyet, amilyen béna vagyok biztos fürdéskor vagy pisilésnél hagytam el :roll: )
Szóval úgy emlékszem a szülésznő azt mondta a tanfolyáson, hogy nyákdugó után kb. 1 nap a baba...esélyes az az Eszter-napi randevúúúú :D
Alig várom!!!! ÉS persze én is megyek látogatni, max apa is kénytelen lesz elkisérni, mert egyedül most már nem nagyon enged el a vonatos előadásom óta :oops:

Kubu,
csudacsajszi vagy :D Ötösök bezsebelve, kilók ledobálva, kér hurrikán ellátva, nem semmi a műved!!!

Breki,
nálunk nincs időpont védőnőhöz, odamegyek rendelési időben, aztán vagy mákom van, vagy sem 8)
Így azért jobb hogy nem kell várnod, és talán még nem lesz annyira meleg holnap. Azért a széket vidd csak, jó ötlet!!!

Vicky,
én se mentem volna ma a helyedben. Megvár a kocsi, és holnapra minden készen, csak haza kell furikázni...és aztán gyakorlás, gyakorlás, gyakorlás! Meglátod, egyre jobban élvezed majd :wink:

Sajti,
bakker, itt a közelben sehol nincs Reál :? Pedig felcsigáztál ezzel a jégkrémmel...nyamíííí!
De már ment is apa valami fogamravalót beszerezni :lol:

Kép
judit0713

Juditkám: Nórikámnál a nyákdugó után még azért volt várakozás-izgalom.... a kis Milka boy se kapkodta el :wink: :wink: :wink: :wink:

andrea-1

Jó, jó, csak már úúúúgy várjuk ezt a kiscsajt!!!!

Kép
judit0713

A fagyit én is a G-robyba vettem. :) Uccsó db volt!

Szülinapos Ildinek:
Még van fél doboz, nyisd ki az ablakot! :)

Pá Drágáim!
sajt@

Judit: nálunk úgy van,ahogy néztem a neten,hogy neki hétfő a napja a "rendelésen",akkor lehet menni tanácsadásra,de ez külön van attól,mert gondolom kimászkál a gyerekesekhez,ezért nem lehet csak úgy elcsípni más időpontban :)

Szóval mindig előre megnézi a naptárban a napot és órát :)
Szerencsére ahol várok,amellett "egészséges" rendelő van,azaz nem nagyon találkozom össze bacisokkal... :roll: :D :D :D

Csak hát maga a hely visszataszító,holnap muszáj reggel itthon gyártani pisst,mert képtelen vagyok abba a budiba még egyszer bemenni....

Róka koma nem látogatott meg eddig a 28 hét alatt,de attól a látványtól és szagtól tuti elő jön egyszer... :shock:

Itthon is nagyon szédelgek,pedig nem mentem ki a melegbe,kb. 2 perc vasalás elég volt,hogy úgy érezzem,megmásztam a Himaláját....

Emiatt aggódok csak,iszonyúan felmegy a pulzusom,és nem kapok rendesen levegőt.

20 perces a séta odáig,szerintem rászánok 45-öt,abba az ücsörgés is belefér :D

Remélem most nem próbálnak kikezdeni velem,mint a Bosnyák piac mellett,mikor leültem egy kőre,míg anyum értem jött... :shock:

Rövid távon gyorsan futok,bár a sebesség mostanában nem számított,de ha rászorulnék,azért képes vagyok küzdeni :?

Énapa ma még megy pár dologért Majának,szerdán meg együtt megyünk,aztán már csak 1-2 dolog van hátra,már jegyezni se bírom,mi kell még...
Hála a szorgalmas munkájának,ebben a hónapban sok mindent be tudtunk szerezni,még a felújításhoz is,de nem szeretném,ha ezután túlhajtaná magát!

Mondta is,hogy várja,hogy minden együtt legyen végre,és nem kell munkaidőn túl még beszerző körutakra is menni...

Pünkösdkor jön fel nagybátyja,és kicserélik az ablakokat keretestül a babaszobában,még előtte felrakjuk a szigetelést, lekerül a padlopon,meg szőnyeg,aztán már remélem fényképezhetős állapotok lesznek ;)
Vendég

Andikám,
nagyon béna vagyok, de nem emlékszem, hogy S mit mondott, a 35. héten kell menni ctg-re, vagy a betöltött 35 után :oops:
Vagy hívjam fel a ctg-s telószámot, mondjam meg hogy menniy idős vagyok és majd ők megmondják mikor menjek?

Kép
judit0713

Breki,
nagyon belehúztok, pikk-pakk készen lesz minden :D
Tudom hogy csak elkezdeni nehéz, beszerzés, tervezés, macera, aztán a fizikai kivitelezés ehhez képest már rövid idő ...éééés készen lesz a Maja-kuckó :wink:
Már nagyon várom a képeket!!!!
Olyan jó hogy már ennyi variációs lehetőség van, tényleg szebbnél szebb gyerekszobákat/sarkokat lehet már kialakítani :)

Kép
judit0713

Judit: igen :)
én is várom már,bár nem lesz túl modern,mert csak az ágy "új", ezen túl csak a nagy fotel lesz betéve,ami nagymamámé volt, picit szédszedte az alját a cicája (kaparófát nem volt hajlandó használni),de majd kap egy szép takarót,és azt legalább baleset is érheti ;)

Amúgy nagyon kényelmes,és emlék is,úgyhogy nem válnék meg tőle :)

Még felfúrható polcokat kell venni,vagy méretre vágatni,álló polcaink meg voltak,és épp beférnek az ablakpárkány alá :) (alatta a szoba még kifelé folytatódik,egy beugró-féle van alatta)
Így behúzott függönynél nem is tudni,hogy ott van bútor :D

Ha nagyon nem lenne rá pénz,meg energia,akkor simán így is be lehetne költöztetni a babácskát,tehát ez csak "luxus",hogy megcsináltatjuk,szept. végéig simán meleg van ott,talán tovább is :)
Vendég

Juditkám, én betöltés után mentem.... szombat a fordulónapunk, betöltöttem a 35. hetet és utána kedden mentem először ctg-re, szóval 35+3-on.... De nekem Zoli konkrétan megmondta melyik nap legyen... :roll: :roll: :roll:

Sajtikám: fél doboz fagyit behúztál?????????????? EEEEEEEz igen.... :wink: :wink: :wink:

Mi ma anyuval vettünk 1 doboz vanília fagyit.. jól megpakolam vele va magaspoharat és arra rá a kávé és tejszínhab.... Adtunk a világnak!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

andrea-1

Andi: ez a fagyis kávés dolog jól hangzik,szerintem én is kipróbálom,csak nekem koffeinmentes kávém van :D
De az íze ugyanaz ;) :D :D :D

Néha én is megkívánom a kávékölteményeket :)
Vendég

Béku:
Várom a képeket, biztos szépek lesztek! :)

Andrea:
Áááá, dehogy... :oops: :oops: :oops: :oops: Csak úgy néz ki, mintha fél doboz lenne! :wink: :lol:

Képzeljétek MissHoudini (az az ismerősöm, aki a petevez.leköt. után lett várandós) anyukája ügyvédet fogadott és lehet, hogy kártérítést fognak kapni. Az ügyvéd szerint mindenképpen jár, ez tény, csak az összeggel lesz varia. Kíváncsi leszek!

Pá Drágáim!
sajt@

Judit: nekünk is úgy írja a terhesgondozásos papír,hogy 36. héttől van a ctg. :)
Vendég

Sajti: hát az a dolog nagyon furi :D
Biztosan megilleti a pénz,és elég meglepő lehetett,mikor rájött,hogy babát vár elkötött petevezetékek mellett :shock:

Mindenesetre jó időre elég lesz a babához a pénz,amit majd "kártérítésnek" kap :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Azért nekem vannak fenntartásaim... Ki tudja, tényleg kap-e?

Lukácsné:
Hanna jól van?

Pá Drágáim!
sajt@

Én sem bánom, hogy nem mentem a kocsiért. Csinálják meg teljesen és utána haza hozom. Nem szívesen mentem volna a 17. kerületbe a polír miatt. Most már szeretnék sima utakat.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky:
Egy kis útvasaló neked: :)
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Andi,
mi ez a csend ?

kubuspace

sajt: :lol: :lol: :lol: Én lennék az utak királya! Nem lehet vele túl gyorsan menni és mégsem dudálnak le, különben papírhajót csinálok az audijából.
vicky79
Budapest III. kerület

Hmmm.... És a színe is cuki! :lol:

Pá Drágáim!
sajt@

Kubu: szerintem csak hazaért Rajó,és most együtt töltik az estét! ;) :D
Ilyen nyugodt estéjük sokára lesz legközelebb... :roll: ;) :D :D :D
Vendég

béku: Ez milyen igaz, nekünk azóta nem volt egy igazán szabad esténk, mióta Barbus meg van. Egyszer mentünk el otthon biliárdozni, de 10-re már haza is értünk.
vicky79
Budapest III. kerület

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Apám, Ti aztán jobban figyeltek az emberre, mint az FBI :lol: :lol: :lol: :lol:

Filmet néztünk, meg majd még folyköv.... közben fájdogálok, nézzük az időt, de nincs nagy rendszer benne még mindig.... :roll:

Amúgy belőttük a szerdát..... :wink: :wink: :wink: :wink: R. egyik szerencseszáma a 25 :)

andrea-1

andi: Ha meleg vizes tusolásra múlnak a fájások, akkor még nem mentek szülni.
vicky79
Budapest III. kerület

sasszem megy aludni, hajnalban jövök híreket lesni :-)

kubuspace

sajtikám
köszönöm jól van a kis drága, már nagylány, úgy megy az idő még most született és már 9 hónapos mindjárt.
ma egész nap csak állni akart, nem akart ülve játszani, Anyunak addig sírt míg nem állhatott fel és úgy nézte délután hogy Filip mit csinál.
én ma végig porszivóztam a házat, meg a teraszt átpakoltam, felmostam hogy tiszta legyen....
ha minden igaz akkor végre ez a kitekerhető napernyő is felkerül nemsokára, mert itt dög meleg van a teraszon egész délelőtt ide tűz a nap már reggel a konyhában forróság van, ma odaraktam egy kék ágynemű huzatot mert persze ott nincs sötétitő...

vicky
fog menni a vezetés ne aggódj , évek múlva majd jó sztori lesz amit az elején bénázik az ember, nem tanulta senki sem anyja hasában ne aggódj .... én is már 15éve vezetek és visszagondolva az elejére a rutinpálya után mikor a forgalomba kimentünk nem mertem 3ba felkapcsolni az autót mert olyan gyorsan ment/akkor annak tűnt/ most meg mindegy milyen kocsi megyek bármelyikkel annyira szeretek vezetni, csak meg kell szokni és először próbálj csak forgalom mentesebb időben vezetgetni én is így kezdtem mikor pestre költöztem, mindig 6-7kor mentünk vásárolni és mire hazaértünk sötét is volt így azt is szoktam.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Belestem,drukk megy ezerrel!! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
ritabmc

Lukácsné: Én is valami forgalmatlanabb és eseménytelenebb vezetésre gondoltam elsőre. De most már tényleg csak haza hozom és utána majd csak kevesebbet megyünk.
vicky79
Budapest III. kerület

Benéztem azért,hátha... :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

köszönöm szépen a jó kívánságokat!

Béka és Eszter: Boldog névnapot!

Csillagfényes álmaid váljanak valóra,
legyen ünnep lelkednek minden nap és óra!
Kerülje a bánat örökre el házad,
érjen annyi boldogság mit ember csak kívánhat!
és
Egy angyalt küldök Neked, tegye szebbé az életed!
Tegyen pénzt a zsebedbe, vigyen boldogságot a szívedbe!
Vegyenek körül barátok, BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!

Ildi csucs a képek láttam az fb-on!
evolet
Szolnok

kubu de ügyi vagy!! gratula!

Lukácsné de aktív vagy te is jól birod!!

Izácska csak ugy megjegyezném 24-e van!!!

Én is kérek fagyit jót tenne a náthámnak ami nem hagy aludni!!
evolet
Szolnok

Eszter !
nagyon boldogságosat kívánunk Kubucsaládilag !

kubuspace

Eszterünknek boldog névnapot!
vicky79
Budapest III. kerület

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?