Judit: nálunk úgy van,ahogy néztem a neten,hogy neki hétfő a napja a "rendelésen",akkor lehet menni tanácsadásra,de ez külön van attól,mert gondolom kimászkál a gyerekesekhez,ezért nem lehet csak úgy elcsípni más időpontban
Szóval mindig előre megnézi a naptárban a napot és órát
Szerencsére ahol várok,amellett "egészséges" rendelő van,azaz nem nagyon találkozom össze bacisokkal...
Csak hát maga a hely visszataszító,holnap muszáj reggel itthon gyártani pisst,mert képtelen vagyok abba a budiba még egyszer bemenni....
Róka koma nem látogatott meg eddig a 28 hét alatt,de attól a látványtól és szagtól tuti elő jön egyszer...
Itthon is nagyon szédelgek,pedig nem mentem ki a melegbe,kb. 2 perc vasalás elég volt,hogy úgy érezzem,megmásztam a Himaláját....
Emiatt aggódok csak,iszonyúan felmegy a pulzusom,és nem kapok rendesen levegőt.
20 perces a séta odáig,szerintem rászánok 45-öt,abba az ücsörgés is belefér
Remélem most nem próbálnak kikezdeni velem,mint a Bosnyák piac mellett,mikor leültem egy kőre,míg anyum értem jött...
Rövid távon gyorsan futok,bár a sebesség mostanában nem számított,de ha rászorulnék,azért képes vagyok küzdeni
Énapa ma még megy pár dologért Majának,szerdán meg együtt megyünk,aztán már csak 1-2 dolog van hátra,már jegyezni se bírom,mi kell még...
Hála a szorgalmas munkájának,ebben a hónapban sok mindent be tudtunk szerezni,még a felújításhoz is,de nem szeretném,ha ezután túlhajtaná magát!
Mondta is,hogy várja,hogy minden együtt legyen végre,és nem kell munkaidőn túl még beszerző körutakra is menni...
Pünkösdkor jön fel nagybátyja,és kicserélik az ablakokat keretestül a babaszobában,még előtte felrakjuk a szigetelést, lekerül a padlopon,meg szőnyeg,aztán már remélem fényképezhetős állapotok lesznek