Na csók Mindenkinek,
Mi meg még csak most értünk haza....csak mielőtt jöttem toltam 1 kád forró fürdőt, merthogy a megállótól hazafele kb. szarrá áztunk, de úgy hogy csavarni lehetett a vizet belőlünk..... na ha ez nem hozza ki a vízöntő-apja lányát, hát semmi....
Kórház után mászkáltunk csomót a belvárosban..... hátha...... + elmentünk ebédelni, az egyik bevált kockásterítős helyünkre, a Lugasba...... hazafele pedig az apja megvette a kisasszony fülbevalóját hirtelen felindulásból....
Itt nálunk a környéken lakik jópár "celeb", na ezekből sikerült 2-vel összefutnunk a közértben hazafele
, Roy-jal és a Csányi Sanyival.... jólenne ha ez valami jel lenne, amit a kislányunk is levett volna végre....
Jó volt látni Benneteket lányok, csak kár hogy keveset (a ctg-n brutál sokat kellett várni mire sorrakerültünk).
Béku: azt nemtudom, hogy még most is zárt vagyok-e, mert az tegnapi infó hogy full zárt, majd holnap ZOli csekkolja szerintem, ha még aktuális....de lényleg, hogy a délelőtti ctg alapján még nyoma nincs szülésnek...
Palacsinta milyen volt????
Eszterkém: Hazafele azt beszéltük, hogy a kislányunk nem a Ritákat fogja megörvendeztetni magával, hanem vélhetően kedden Téged!!!
Sikerült beadatnotok a szurit rendben???
Juditkám: mire mi leértünk Zsuzsóhoz sajna elmentél.... na majd legközelebb dumcsizunk...
Kubu: nem mondtam, de nagyon csini voltál!!!! 2 nem akármilyen leterhelésű gyerkőc mellett.... anyám, le a kalappal... remélem a lábad is hamar rendbejön.... Csak arra kérlek szépen, hogy ezt most vedd komolyabban, mint szoktad és ne halogasd majd az utánajárást, hogy rendbe legyen téve mielőbb....okes???
Oroszlán: De jó, hogy írtál!!! Nóri gyönyörű, látom a kis nózija is szépen beállt... hihetetlen hogy pár nap alatt mennyit változnak ezek a csöppek!! Sok tejcit és jó ismerkedést kívánok Nektek!!!
Zsuzsó babájától pedig teljesen odavagyunk!!! Annyira csöpp de olyan tökéletes.... és egyben olyan hihetetlen!!!... Zsuzsóról pedig meg nem mondaná az ember, hogy 2 napja szült.....