Új privát üzeneted érkezett!

Evolet: Boldog Névnapot! :D :D

Hát a meleget jól bírom (júliusi gyerek vagyok),de az utazást már kevésbé...
támogatással egész sokra vagyok képes :D
ülve sokat elviselek,sajnos a kirándulgatás nem nekem való,így elég sűrűn leültem ide-oda,szerencsére párom végig velem volt.

még beültünk ebédelni,aztán irány a DM-Rossmann (eldobható bugyit venni),majd Intersparban nagy bevásárlás :) Most legalább van itthon elég kaja,nem leszek meglőve,hogy mit főzzek...

Ma/holnap pl. Bolognait csinálok,már jó ideje kívánom :D
Vendég

Andikám: ;) :D :D :D
Vendég

Na csók Mindenkinek,
Mi meg még csak most értünk haza....csak mielőtt jöttem toltam 1 kád forró fürdőt, merthogy a megállótól hazafele kb. szarrá áztunk, de úgy hogy csavarni lehetett a vizet belőlünk..... na ha ez nem hozza ki a vízöntő-apja lányát, hát semmi.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kórház után mászkáltunk csomót a belvárosban..... hátha...... + elmentünk ebédelni, az egyik bevált kockásterítős helyünkre, a Lugasba...... hazafele pedig az apja megvette a kisasszony fülbevalóját hirtelen felindulásból.... :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Itt nálunk a környéken lakik jópár "celeb", na ezekből sikerült 2-vel összefutnunk a közértben hazafele :) , Roy-jal és a Csányi Sanyival.... jólenne ha ez valami jel lenne, amit a kislányunk is levett volna végre.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Jó volt látni Benneteket lányok, csak kár hogy keveset (a ctg-n brutál sokat kellett várni mire sorrakerültünk).

Béku: azt nemtudom, hogy még most is zárt vagyok-e, mert az tegnapi infó hogy full zárt, majd holnap ZOli csekkolja szerintem, ha még aktuális....de lényleg, hogy a délelőtti ctg alapján még nyoma nincs szülésnek...
Palacsinta milyen volt???? :)

Eszterkém: Hazafele azt beszéltük, hogy a kislányunk nem a Ritákat fogja megörvendeztetni magával, hanem vélhetően kedden Téged!!! :wink: :wink: :wink: :wink:
Sikerült beadatnotok a szurit rendben???

Juditkám: mire mi leértünk Zsuzsóhoz sajna elmentél.... na majd legközelebb dumcsizunk... :)

Kubu: nem mondtam, de nagyon csini voltál!!!! 2 nem akármilyen leterhelésű gyerkőc mellett.... anyám, le a kalappal... remélem a lábad is hamar rendbejön.... Csak arra kérlek szépen, hogy ezt most vedd komolyabban, mint szoktad és ne halogasd majd az utánajárást, hogy rendbe legyen téve mielőbb....okes??? :wink: :wink: :wink: :wink:

Oroszlán: De jó, hogy írtál!!! Nóri gyönyörű, látom a kis nózija is szépen beállt... hihetetlen hogy pár nap alatt mennyit változnak ezek a csöppek!! Sok tejcit és jó ismerkedést kívánok Nektek!!! :)

Zsuzsó babájától pedig teljesen odavagyunk!!! Annyira csöpp de olyan tökéletes.... és egyben olyan hihetetlen!!!... Zsuzsóról pedig meg nem mondaná az ember, hogy 2 napja szült..... :shock: :lol: :shock: :lol: :shock: :lol: :shock: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Andi: igen,én még a tegnapira emlékeztem,ma csak ctg volt ;)

(IR-esek most ne olvassanak tovább..... :roll: :oops: )
Palacsinta jó volt... :roll: :D :D :D
Jólesett nagyon! Előtte még leveseztem egyet,az is nagyon finom volt (tárkonyos csirkeragu).

folytatásként adok a gyümölcsnek,megettem jónéhány nektarint,meg sárgabarackot :D

Ja,és elkezdtem nézni a sorozatot,amit mondtatok!! :D
Apa még játszik a másik gépen,aztán később együtt nekilátunk :D :D
Vendég

Béku: melyiket? Rejtély v. Modern Family?
Leves.... hmmmmm nyami.... én hideg meggylevest ettem marcipánforgáccsal!!! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

andrea-1

Andi: húúú,az is jól hangzik!!! :D
Épp vettünk is gyümölcsleveshez valókat,én is megkívántam!!

A Family-s :D :D
Vendég

Ja,és kerestem azt a jégkrémet a boltban,amit múltkor említettél,mikor Zsuzsóval voltunk bent a Jánosban,de nem találtam azt a márkát :?

Remélem valahol majd kapok,hogy megkóstoljam... :roll: :D :D
Vendég

Béku:
Sugár közértjében vette Rajó:
http://gelatoitaliano.hu/vasarlas/reszletes/50
http://gelatoitaliano.hu/vasarlas/reszletes/45

Gyümileves: alapjában is jó, de így, hogy bele volt még reszelve a marcipán.... hmmmmmmm..... orgia volt a számban.... :oops: :lol: :oops: :lol: :oops: :lol: :oops: :lol: :oops: :lol: :oops: :lol: :oops: :lol: :oops:

andrea-1

Jaj,ne is részletezd!!! :shock: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Imádom a gyümölcslevest is,hát még az a marcipán-dolog... :roll:

Köszi az infót,akkor csak egy házzal tévesztettem el ;) :D
Hú,ma egész nap éhes vagyok.... csak hízok már valamit :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

kedden úgyis mérlegelés lesz a banyánál :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Hát túl vagyok az első sokkon ami a kocsival kapcsolatban ért. Nem részletezem, a blogunkban leírtam. Csak címszavakban: oda felé sima ügy, Auchanban gyerek hiszti-irány haza, elkezdett esni az eső, eltévedtem, nem jó az ablaktörlőm, leizzadtunk-nem megy a klíma és nem lehetett ablakot nyitni az eső miatt, Barbus majd szomjan halt-az innivalóját a csomagtartóban hagytuk, bepárásodott a szélvédőm és menet közben nem találtam meg hol kell bekapcsolni (félre álltunk és meg lett, de nem igazán gondoltam hogy szükségem lehet rá). Ezek után mire haza értünk már olyan ideges voltam, hogy azt hittem kitépem a hajam, de szerencsésen baleset nélkül megérkeztünk. Azért nem ilyennek terveztem az első utunkat.

oroszlán: Még egyszer gratulálunk, a kiscsaj gyönyörű. A sebeidnek jobbulást.

Balázsnak jó sok haja van, nagyon édes.

Gyümölcs leves: nyami-nyami.
vicky79
Budapest III. kerület

béku köszönöm szépen!

Vicky remélem meg nyugodtál már! Nem semmi szegénykém!
evolet
Szolnok

Párom meglepett a bolognai-val,finom vacsink volt,anyóst kifaggatta, hogyan kell csinálni :D :D
Vendég

Sziasztok csajok!
Nagyon köszönöm a szülinapi és névnapi köszöntéseket!arik vagytok!

Zsuzsó!
Nagyon sok boldogságot
Balázskának a nagybetűsben!
Szép baba!
Andikám!
Mi lesz már????
Állítólag a pocaksimogatás hosszan,beindítja a szülést!
Próbáld ki!
Ne hagyd Rajót aludni!
ritabmc

sziasztok
mi is hazaértünk de nem győztem olvasni azt az5-6 oldalt amivel lemaradtam.
jó volt a hétvégénk , hamar elment.

andi
ezt nem hiszem el, mindig nézegettem a telefonomat de semmi, addig nem mentem aludni míg nem olvastam vissza, de ezt nem gondoltam volna hogy Iza baba még pocaklakó.

oroszlán, zsuzsó
gyönyörűek a babák nagyon, igaz még Hanna is nemrég volt ilyen pici, de már olyan régnek tűnik, élvezzétek ki minden percét a babázásnak.

Hanna már egyedül feláll, nem lehet egyedül hagyni mert mindent magára húz....

holnap majd jövök újra,

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

+ 2

Nyugaton a helyzet változatlan.... :roll: :roll: :roll:

andrea-1

Ildikém!

Üdv a 3. X-ben.... ez lesz a legjobb időszak!!!! :)

Nagyon boldog szülinapot kívánok Neked....!!!! :)

andrea-1

Andi!
Iza jól befészkelte magát a luxus lakosztályba. Kicsit noszogasd már mert nagyon kiváncsiak vagyunk rá. :lol: :lol: :lol:
Uram is állandóan kérdezi, hogy Iza kibújt már?? Már Ő is nagyon várja.

Vicky!
Ne parázz. Majd szépen lassan belejösz a vezetésbe. Hidd el senki sem úgy kezdte, hogy minden flottul megy. Nyugi.

Lukácsné!
Örülök, hogy otthon vagytok. Nagyon ügyes Hanna.

Kisbeeka!
Óvatosan a dolgokkal.
Nagyon jó képet csináltál Zsuzsó Balázsáról.
Jaj, de nagyon szép kis babus.

gyoreneildi

Köszi Andi!

Szép dátum ez a mai is Iza kibújásához :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

gyoreneildi

Ildikém gondolhatod, hogy már majd mindent bevetettünk Neki.... :wink:
Volt itt többek között szépszó, sírás, mindenféle mézesmadzag, és még sorolhatnám.... :oops: :lol: :oops: :lol: :oops: :lol:
De, ha olyan kényelmes mint én, akkor az a luxuskégli nagy visszatartó erő vélhetően.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: pedig, ha tudná, hogy kint is az lészen majd Neki... sőt .... :wink: :wink: :wink:

andrea-1

Ildikém,nagyon boldog születésnapot kívánok Neked!! :D

Folytatódhat is az ünneplés!! ;) :D :D :D
Duplán szép ez az időszak Nektek! :)

Igyekszem óvatos lenni,kihagyom (asszem) a mai napot is,ahogy a szombatot,holnap csak védőnőhöz megyek el,de az lesz a legdurvább,mert oda csak gyalog tudok menni,és hát most azért 50 m is betesz nekem... útvonaltervező szerint 981 m gyalogosan a napon.. :shock:

Inkább mennék el messzire mondjuk a János kórházba,ahova tudok járművekkel menni,mint ez a táv most gyalog. :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szerdára viszont összekapom magam,mert párom szabad lesz,és akkor pár helyre el kéne mennünk :)
Kivesz egy nap szabit,mert vasárnap kevés dolog van nyitva,így nehéz intézni bármit is...
Vendég

Ildikó:
E napon minden érted van!
A nap csiklandozó sugara
a lágy szellő
s a madarak csodás dala.

Ma neked nő a virág,
mely ontja csodás illatát
s neked érik a gyümölcs,
ami beszívja a hajnal harmatát.

Ha jő az este
s megjelennek a csillagok,
hidd el, ma neked ragyognak
és az égre azt írják
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!

Iza várd meg Esztert azért is!!! léci!!!!
evolet
Szolnok

Jó reggelt Csajok!

Ritáknak utólag is nagyon boldog névnapot kívánok :)

Jajj, szuper volt találkozni veletek Csajok! :D
Nagyon jó volt kicsit dumcsizni..ha rajtam múlt volna, le tudtam volna ragadni ott még jódarabig :D
Szurit beadattuk...elég fura volt, hogy ezt olyan pikk-pakk benyomta a nő... :roll: megszoktuk, hogy az agolutin olyan lassan megy :D

Andikám!
Nekem úgy is jó, ha 24-i lesz Iza :D

Béku!
Mégegyszer nagyon nagyon köszi mindent :D
Azonnal hűtőbe került a kincs :D
Az ovu teszten is 2 vonal volt, remélem a mai már full erős lesz :D
Nagyon jók lettek a képek Balázsról :D olyan édes pihés hajú "kisvakond" :)

Oroszlán!
Nóri nagyon nagyon édes :D
Szuper hogy jöttél! :D
És ha engedi majd a kisasszony, akkor várunk minél gyakrabban!

Jajj Csajok!
Én annyira rá vagyok kattanva már megint a szuri, pocakosság, baba témára :D Amúgy is 200%-on pörgök ezen, de most asszem 1200%-ra ugrottam :D
Balázst látva, meg a sok nagy pocakot nézve még a megszokottnál is jobban várom már, hogy mi is ott tarthassunk :)

Judit!
Remélem, hogy hazafelé minden rendben volt!!! :D

Ildi!
Nagyon boldog születésnapot Neked :D

Zsuzsó!
Várjuk majd a nagypapának szánt képeket :D

Kubu!
Na? Marci kialudta magát a kocsiban?
Nagyon kis fáradt formáját hozta :D
Ha eljutsz a dokihoz, írj majd, hogy hogy mentek a dolgok :D

most melózom, pussz

eszter82
Budapest

Eszter: használd egészséggel!! :)
A vitaminosra ráírtam,hogy összesen a 2 dobozban mennyi van,csak nekem a 3 havis doboz túl nagy volt,ezért mindig valamennyit átraktam belőle a kicsibe,és csak azt tartottam elől :)

Hozzon szerencsét a kis pakk! :) :D :D :D

Olyan gyorsan pocakot növesztesz,hogy majd csak lesünk!! ;) :D
Vendég

Béku!
Remélem hogy így lesz :D

eszter82
Budapest

Sziasztok!

Utólag is boldogságos Rita-napot csajok!!!

Ildus,
hepiséges szülinapot :D

Eszter,
köszi, hazafelé már okés volt minden, úgy tűnik, csak a levegőtlenséget nem bírtam :oops:
Persze apa ráparázott a dologra, ma már boltba se mehettem egyedül...de nagyon édes ahogy vigyáz rám :)
Éééés, hát totál értem hogy 1200%-on pörögsz már :D , ha rátok nézek én is simán látom már ott a 2-3 kislurkót körülöttetek! Jönni fognak hamarosan :wink: (Móci is ugrott a pocimban párat helyeslésként amíg ezt írtam!)

Kubu,
Marcusod mostanában nem hozza hurrikánságát...lehet hogy csak engem nem akar stresszelni, mert érzi hogy fiús mama vagyok??? :)

Breki,
jó nagyot nőtt a pocid mióta nem láttalak!
Védőnénihez ha tudsz, korán reggel menj, amikor még nincs döghőség, hátha úgy könnyebb!
És persze előtte reggeli, meg víz a táskában! (bár engem tegnap ez se húzott ki a csávából, de én zárt térben voltam)

Andikáááám,
hát mi lesz ezzel a kiscsajjal???
Vagy arra vár, hogy átvehessétek Zsuzsóék helyét abban a jó kis szobában? Mert akkor riadóztatni kellene őt, hogy most már lassan indulhat, mert Bazsiék délben hazamehetnek!

Kép
judit0713

Sziasztok!

Ildi, Boldog szülinapot!
Jó az a 30 egy csodaszép Lilivel a kezedben. :wink:

Ritáknak, utólag Boldog névnapot kívánok!

Zsuzsó, Balázs annyira cuki. (köszi Béku a képeket)

Vicky, írtam pü-t...
Gratulálok az autóhoz. Sajnálom a tegnapi dolgot. Nyugi ügyes vagy, gyakorlás után már nem lesz gond.

Eszter, neked is....

Látom, Iza még a pociban, nagyon nem szeretné otthagyni azt a pihe-puha kényelmes helyet. :lol:

Én élvezem a jó időt, megyünk mindenfelé. :wink:
Pénteken usziban voltunk....Élvezi a drágám :lol: :lol: :lol:
Kép

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Woody!
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D de édes :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D naná hogy élvezi :D dög melegben ilyen szuper kis úszógumival! :D

Judit!
Örülök, hogy rendben voltál otthon!
A próféta szóljon belőled gyerek témában :D

eszter82
Budapest

Ildi! Én is nagyon boldog szülinapot kívánok!!!

Woody, Lili de édesen pancsizik!!!

Andi, sokat gondolok rátok... most már csak kibújik Iza kisasszony! :D

Kép
Kép
navared
Szfvár

Eszter, szégellem a pofikám, de most konkrétan fogalmam sincs, hogy pontosan hol is tartotok :oops: :oops: Szurizás megy? Ne haragudj, de annyira nincs időm olvasni....

Kép
Kép
navared
Szfvár

Navi!
Ne viccelj már!!!! Naná, hogy nincs időd annyit netelni Zorka mellett! :)

Mi várunk, azaz szorgoskodunk otthon ...hátha... :D
Mindenünk megvan 2 vv kivételével, de arra majd csak 1-2 héten belül megyünk, mert a lejárt BMC-s vizsgálatok azok.
Augusztusra vagyunk előjegyezve lombikra, szuri kezdés július közepe-második fele :D
Már nagyon várom :D ...annál is sokkal jobban :D
Addig meg reménykedünk, hátha bespontánkodunk valaki(ke)t a pocimba addig :)
Szedem a gyógyszert az IR-re, Lac is szedi, tartjuk a diétát, mozgás van ezerrel...az a szuri ami most megy, a Gynevac! megelőzendő a fertőzéseket, koraszülést,... :D

eszter82
Budapest

Kukk,

Andi,
jaj olyan drága vagy, most nagyon motivál a -5 kg :-) vagyis 5,6 :-))))

Vicky,
sajnálom első rosszélményes vezetést, innentől csak jó legyen minden kicsi gyönyörűségetekkel.

Judit,
hál istennek hogy hazafelé okés volt minden.

Eszter,
annyira meglepődtem hogy milyen hosszú a hajad..... :-)

Andi, Eszter, Judit,
jelentem jövő hétfő 13.00 érsebészet :-))))) na rendi vagyok ?

Judit, Eszter,
hát én nem tudom mi volt ezzel a gyerekkel, persze Délinél (kb. 2,5 perc...) már aludt, naná mire hazaértünk (18 perccel később) frissen fitten ébredt, 4-kor úgy nyomtam le hogy most píííííííísz legyen már :-)

Woody,
de édes !

ja szórakozott uram: hazaérünk, kérdezi hogy most én kinél is voltam a kórházban 8), mondom Zsuzsónál, tudod aki a vakvarjúban Judit mellett ült (érdekes hogy Juditra emlékezett) erre apa: jaaaaa az a csaj aki odaadta a spagettit (asszem) mondom igen, erre apa: ő terhes volt ???????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: komolyan nem tudom hogy az én uram hol él 8)

Lilypie Kids Birthday tickers

kubuspace

Ildi,
detralex 500 mg-t szedek, meg lioton, meg arnica kenőcs, meg sósborszesz (ez a legjobb) meg arnica homeós :-)

annyira jók Balázsról a képek

Eszter,
tök jó hogy beadták a szurit, ujjaim csuriban továbbra is nagyon !!!!!!!!!!!!!

kubuspace

Ildi
boldog szülinapot kívánok neked.

riták
utólag is boldog névnapot nektek.

andikám
nagyon várom mára is ezt a csajt.... végre talán ???

én is megengedem ma Filipnek a kismedencét mert már 1hete kéri azt hiszem eljött az ideje.

szép napot mindenkinek.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Kubu!
Gondoltam, hogy Marci nem fogja átaludni a délutánt, csak gyorsban rápihen a kocsiban a napra :lol: :lol: :lol:
Hajam: pedig most nem is volt kivasalgatva...sőt tök hullámosra hagytam száradni...motoron mindegy lett volna :D
Urad: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: a spagettire bezzeg emlékezett :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ügyes vagy a dokival!
A Detralex tényleg nagyon jó!!!!! Lacnak is azt adták a műtét után, és mindkét gyógyszertárban ódákat zengtek a szerről :D
A sósborszesz körül csoki is van???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

eszter82
Budapest

Ma már könnyebben mentek a dolgok (Barbus elaludt már a hídon oda felé), csak azt a hülye Mekit volt nehéz belőni. De meg lett és talán délutánra kész is a verda. Jó voltam, bementem véletlenül a kútra, ott megkérdeztem, hogy most akkor merre menjek. Persze kifelé a kasszánál jól lecsesztek, mert én azt hittem hogy a csaj látta, hogy nem tankoltam, ő meg nem tudta mire vélni, hogy fizetés nélkül szeretnék távozni. Elég ciki volt.

ildi: Boldog szülinapot!

woody: Ment a válasz. Holnap találkozunk. Lili nagyon édes.

kubu: Nekem az uradnál az tetszett, mikor felemelte Ildiék Lilikéjét, mert felülről azt hitte, hogy Liza. Utána aranyos volt, mert mondta, hogy ő csak azt nézte rózsaszín. :D
vicky79
Budapest III. kerület

újabb ötös :-)

kubuspace

Kubu!
Gratulálok hozzá!!!
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D nagyon ügyes vagy! :D

eszter82
Budapest

Kubu: Nagyon ügyes vagy, mindezt a család mellett. Ismételten csak le a kalappal.

Mehetek is délután a kocsiért. Azt hiszem a hazahozása után rápihenek egy pár napot, mire legközelebb megyek vele. Ez a két nap már így is eléggé lefárasztott.
vicky79
Budapest III. kerület

Andikám!
Már nagyon várlak a mai hírekkel :D
Mit mond Zoli???? :roll: :roll: :roll:
Egész nap a fejemben jártok :D

eszter82
Budapest

No,mióta írtam,újabb csicsis volt... :shock:

Csak leraktam a fejem,és visszaájultam...,még most is alig látok ki a szememen...

Judit: sajnos nem ln döntök a védőnőhöz menetel időpontjáról,ezt minden alkalommal rögzíti előre a naptárjában,előttem és utánam mások vannak.
most 9:30-ra kell mennem... asszem addigra már jó kis hőség lesz.

Sajnos nem tudok semmit tenni a rosszullétek ellen,se a víz,se kaja, se cukor nem segít,ilyenkor azonnal le kell ülni,vagy feküdni.

Úgyhogy ciki vagy sem,de viszem a kis horgásszékemet,és ahol épp rámjön,ott gyorsan szétnyitom (csak lába van meg ülőrésze),és pihenek egyet.

Andi??? :shock: ;)
Vendég

csajok,
köszi :-)

Andi,
csak nem a klímás, távirányítós ágyon dolce vitáztok éppen ? :-)

kubuspace

Kubu: gratula!!! :D
Bár én már nem is csodálkozom ezen ;) :lol: :lol: :lol: :lol:

Andinak remélem már jobb (fontosabb) dolga van,mint hogy ide írjon! ;)
Vendég

Ez a vihar csak kihozza máááááár Izát... :roll:
Vendég

Béku!
Nekem is az forog az agyamban, hogy Andit már bent tartották és hamarosan Izázhat, de annyira állította tegnap, hogy még akár 1 hét is lehet 2in1, hogy már remélni sem merem....
Majd biztosan jön hamarosan és közli, hogy Zoli mindent rendben talált, haza küldték, holnap pedig megy flowmetriára :D

...de úgy szeretnék tévedni :D

eszter82
Budapest

Eszter: most az egyszer kívánom,hogy tévedj!! ;) :D :D :D

Úgy drukkoltam már eddig is,de nem jött be semmi,hogy már reménykedni sem merek,csak úgy "magamban" gondolkozom ;)

Zsuzsiról sem gondoltuk szerdán,mikor találkoztunk vele,hogy 2 nap múlva már mutogathatja Balázst! :)
Vendég

Húú Béku!
Zsuzsóékra is sokat gondoltam ma :D
Annyira csodás érzés lehet, hogy a kórházból hazavihetik Balázst! :D
Olyan fantasztikus, ahogyan betölti a lakást, szobát, ...mindent, az életüket a baba :D
Ezek a dolgok egyre csak erősítik bennem az énisénisénis érzést!
Nagyon vágyom már erre :D

És ahogyan pocis kismamikból igazán anyuka válik... gyönyörű :)

eszter82
Budapest

Sziasztok!

Még tuinvan....de úgy tűnik mostmár dereng talán valamicske fény az alagút végén.... legalábbis abban bízunk.....!!!!!!

Ma ctg nem volt, csak flow, az oké rendben (RI Aumb:0,50, RI Acm:0,69).

VISZONT a külső méhszáj nyitva!!!! és a belső is fel van puhulva ... Zoli azt mondta hogy ha nagyon akarnánk, elkezdhetné a belsőt is kitágítani, de ez úgy tűnik magától is meg fog történni, úgyhogy legyek türelemmel és adjunk neki még egy kis időt..... Mert ha a fájdogálásaim (na szép, láccik, hogy mégiscsak egy pasi..... és az én halálos-fájdalmaimat ledegradálja holmi fájdogálásokra) már ilyen szépen beindították a folyamatot, akkor lát rá reális esélyt, hogy minden szépen a maga ütemében történhessen..... :wink:

Szóval ma még nem lesz Iza babánk az szinte biztos. HOlnap ctg-re megyek 10.30-ra, utána át Hozzá, szerdán pedig megint flowmetria Zolinál. Ennyiben állapodtunk meg rövidtávra.... De ezt is csak feltételes módban, mert innentől jóeséllyel 2 verziós a futam... :wink: :wink: :wink:

Köszönöm szépen hogy ennyit gondoltok ránk, az aggódást, az erőt, mindent!!! :)

Zsuzsóékkal összefutottunk, jöttek át Zolihoz még 1 uhura.... Anyu teljesen oda volt, hogy ilyen pici babát láthatott, még itthon is ódákat zeng a gyerekről, hogy micsoda gyönyörű hajasbaba, és hogy hogy várja már a mienket is :)

Na lényeg a lényeg, hogy ma jobb is hogy még nem szülünk, ugyanis a szülészeten Zsuzsó elmondása szerint konkrétan diliház van, olyan sokan vannak... azt alig bírták már kivárni, hogy kicuccoljon a szobából!!!..... GOndolom más - kevésbé kényelmes és rafkós - gyerekek komolyan veszik az ilyen időjárásos dolgokat.... csak a mienk kéreti továbbra is magát :)

andrea-1

Andikám!
Na de jó, hogy jöttél!
Akkor lehet, hogy a holnap lesz a Ti napotok???? végre :D
Jajj de jó!!!!! :D

Végre valami kifeléjöveteli hajlandóság :D
Bírnám, ha a május 24-ét választaná a lyány ;)

Én nem szeretnék már beléd szugerálni 3-4 napot...Zoli túltervezett! Holnap nem menekül TŐLETEK!!!! :D

eszter82
Budapest

Andi: húúúú de izgi,akkor itten már nem sok van! :)
Végre beindult a folyamat,ráadásul magától!

Anyud aranyos lehetett,az enyém is örült,hogy meséltem a babákról,de szerinte már túlzásokba estem,és hogy a miénk is legalább olyan gyönyörű lesz! :D

Na akkor talán holnapig várat csak magára Iza,ha nem jön előbb... ;)
Vendég

Eszter: második nevem miatt félig-meddig druszák vagyunk ;)
Szóval nekem is szép nap,még ha a védőnő-banyával is kell töltenem.... :roll: :roll: :roll: :roll:

Szóval szép nap az a május 24. :D
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?