Hali,
Lányok az a fél 10 még lehet korai lesz..... ma ma kb. akkor jöttünk el és a csecsemős részleg még javában zárva volt.......
Utána 10 körül beszélem Zsuzsóval, kb. akkor - előtte - adták ki a gyereket Neki ..... és ugye első körben gondolom ciciztetne, mikor kiadják a gyereket..... Szóval nem akarok belepofázni, de a Judit féle időpontoknál az első szerintem biztosan korai lenne..... de ahogy gondoljátok.....
Amúgy ne aggódjatok, tudja hogy többben mentek, és 1 szobatársa van összvissz, egy császáros lány, de Ő még elég nehézkesen volt ma (2 ágyasban vannak). De a másik lányt is szintén többen látogatják, így bírják a csajok az ívet, nyugi... (bár én Rajót pl. kinthagytam ma a folyosón - csak beköszönt - mikor beugrottam, hogy se Zsuzsit, se a másik lányt ne zavarja a pasi-közeg).
Ancsi: mákod van a kajával.... én most agyalok hogy mit kéne ennünk... R. még húzza a lóbőrt, én is most ébredtem.... rendelés lesz, csak a pizzát már unom, főzőcskézni viszont semmi hangulatom..
Anyámat meg nem ugráltatnám ma kivételesen
.... anyóséknak meg "akinek" kocsi van a seggük alatt ilyen téren eszébe se jutunk.....
Cumi nekünk is fiús volt, én Estrellának adtam
Béku: vettél valamit a hádában amúgy?.... Közlekedéssel óvatosan!!! Figyu ha gondolod holnap reggel mi olyan 9.. negyed 10 körül leszünk az örsnél (ha addig nem változik a helyzet)... ha egyedül jössz, akkor ott becsatlakozhatsz hozzánk és nem kéne egyedül lenned.....
Hát remélem Murphy törvénye ma nem igazolódik be...bár Zeke doki is profi, de mi maradnánk a jólbevált Zolinknál... holnap reggel már oké lenne a helyzet, csak ma estére "kapott kimenőt"..
Pont emiatt nem is akarok ma még a konyhában se zúzni, döglök egész nap... bár tudnék mit tenni-venni most is épp itthon....
Vicky: De jó hogy nálatok van a kék-szépség!!!!!!! Drukk, hogy ne kerüljön sokba a szervíz... ülése meg a huzatot gondolom lehet cserélni v. javíttatni idővel majd...
Centizgess rendületlenül majd!!! ... Nálunk csak R-nek van jogsija, de több mint 1 éve nem vezetett.... ott is gond lenne pl. ha most hirtelenjében kellene beállnia kishelyre szeirntem...