Új privát üzeneted érkezett!

jóóó majd telefonálok, csak alszanak még a gyerkőcök, nem akarok zargatni.

gooo doki, hát persze, csak apa nincs itthon, autóm sincs itthon, két gyerekkel, akiket sehova nem tudok rakni nem könnyű....

ha Zsuzsó a 12-es szobában van akkor az a kisfolyosón van (ha jól emlékszem), ott pedig kétágyas szoba van :-) tehát max 1 ember zavarnánk :-) illetve Zsuzsó is kijöhet a folyosóra, van ott két pad a szobával szemben :-)

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Sajnos ma megint 5-kor keltem,úgy látszik ez már állandósul.. :shock:
Pedig azt vettem észre,hogy a pihenés/fekvés segít a bajomon,de ha egyszer már éjjel se tudok aludni?!

Nem segít rajta sem a folyadék,se az,ha leülök,se a kaja,se a cukor-bevitel. Ja,és a kávé sem,pedig azt mondták,hogy az alacsony vérnyomásomnak köszönhető ez mind.

Ancsi: nekem is kb. 2-3 napja iszonyú aktív Maja,szinte éjjel-nappal nagyokat edz,csak néha pihen meg :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Hali,
Lányok az a fél 10 még lehet korai lesz..... ma ma kb. akkor jöttünk el és a csecsemős részleg még javában zárva volt....... :shock: :shock: :shock: :shock:
Utána 10 körül beszélem Zsuzsóval, kb. akkor - előtte - adták ki a gyereket Neki ..... és ugye első körben gondolom ciciztetne, mikor kiadják a gyereket..... Szóval nem akarok belepofázni, de a Judit féle időpontoknál az első szerintem biztosan korai lenne..... de ahogy gondoljátok..... :wink: :wink: :wink:

Amúgy ne aggódjatok, tudja hogy többben mentek, és 1 szobatársa van összvissz, egy császáros lány, de Ő még elég nehézkesen volt ma (2 ágyasban vannak). De a másik lányt is szintén többen látogatják, így bírják a csajok az ívet, nyugi... (bár én Rajót pl. kinthagytam ma a folyosón - csak beköszönt - mikor beugrottam, hogy se Zsuzsit, se a másik lányt ne zavarja a pasi-közeg).

Ancsi: mákod van a kajával.... én most agyalok hogy mit kéne ennünk... R. még húzza a lóbőrt, én is most ébredtem.... rendelés lesz, csak a pizzát már unom, főzőcskézni viszont semmi hangulatom.. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Anyámat meg nem ugráltatnám ma kivételesen :wink: :wink: :wink:.... anyóséknak meg "akinek" kocsi van a seggük alatt ilyen téren eszébe se jutunk..... :roll: :twisted: :roll: :twisted: :roll: :twisted: :roll:
Cumi nekünk is fiús volt, én Estrellának adtam :lol: :lol: :lol: :lol:

Béku: vettél valamit a hádában amúgy?.... Közlekedéssel óvatosan!!! Figyu ha gondolod holnap reggel mi olyan 9.. negyed 10 körül leszünk az örsnél (ha addig nem változik a helyzet)... ha egyedül jössz, akkor ott becsatlakozhatsz hozzánk és nem kéne egyedül lenned..... :wink:
Hát remélem Murphy törvénye ma nem igazolódik be...bár Zeke doki is profi, de mi maradnánk a jólbevált Zolinknál... holnap reggel már oké lenne a helyzet, csak ma estére "kapott kimenőt".. :wink: :wink: :wink: :wink: Pont emiatt nem is akarok ma még a konyhában se zúzni, döglök egész nap... bár tudnék mit tenni-venni most is épp itthon.... :lol: :lol: :lol: :lol:

Vicky: De jó hogy nálatok van a kék-szépség!!!!!!! Drukk, hogy ne kerüljön sokba a szervíz... ülése meg a huzatot gondolom lehet cserélni v. javíttatni idővel majd... :wink:
Centizgess rendületlenül majd!!! ... Nálunk csak R-nek van jogsija, de több mint 1 éve nem vezetett.... ott is gond lenne pl. ha most hirtelenjében kellene beállnia kishelyre szeirntem... :shock: :shock: :shock:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Andi: köszi a felajánlást! :D
ha minden igaz,apa jön velem holnap,muszáj látnia egy ilyen pici csöppséget,ezért talán a holnap nem lesz vészes,de azért viszem magammal a kis aprócska horgász székemet,amit bárhol magam alá tudok kapni ájulás esetére...

anyucimtól kaptam,egész pici,úgyhogy hátitáskában vagy nagyobb oldaltáskában elfér,és egész kényelmes erre a célra :)

Nem bírta hallgatni,hogy sehol nem bírok leülni,és csak a guggolós megoldás van :shock:

Úgy zavar,hogy végre alábbhagyott a hülye keményedés,és tudnék jönni-menni,erre most aggódhatok azon,hol fogok összeesni :?

nem nyavalygok tovább,az úgyse változtat semmin! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Andi: Hádában persze hogy megint elcsábultam pár cuccra ;)
mindjárt lefotolom ;) :D :D
Vendég

laptetűt feldobnám :-)

Ancsi,
tesódék honnan hozzák rucikat?

kubuspace

béku vigyázz magadra!

Ancsi nyugi nem hiányzik neked most a stressz minden rendben lesz mire kell!

Vicky nyugi belejösz hamar csak bátran autózz!
evolet
Szolnok

Andikám,itt az új szerzemények:

https://picasaweb.google.com/1049496973 ... directlink

Képet nem raknék,ne legyen sok! ;)

Ezeken kívül még kis "tutyikat" vettem,meg zoknikat,de azokat nem fotóznám le,felesleges ;) :D :D :D
Vendég

Evolet: köszi,vigyázok,amennyire tudok! ;) :D
Vendég

Sziasztok!!!!

Ilyen kisimult arcú babát nem láttam mint Balázska ,egyszerűen gyönyörű!!!! Zsuzsó egyáltalán nem úgy néz ki mint aki aznap szült!!!!! Szép család!!!!

Csajok,Én is annyira meglesném Balázskát,de nekem a holnap nem jó sajna!!! Most egy ici-picit irigy kutyuli vagyok rátok!!! Adjátok át üdvözletemet!!!!

Andi:
Akkor most azért drukkolunk,hogy holnap reggelig még várjon Iza,ha már ennyit kéretette magát és még sem akart mostanig kibújni!!! :lol: :lol: :lol:

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Zsuzska: szerintem pont ez kell Andi babájának,hogy most azt akarjuk,hogy még ne szülessen meg,egyből be fog indulni! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
persze,átadjuk az üdvözletedet!! :)
Vendég

Szeirntem ez a mi Izánk ennél sokkal rafkósabb..... :lol: :lol: :lol: :lol:
Jól megkéretteti Magát, aztán nagy kegyesen majd kibújik az uccsó pillanatban.... de hát végülis váratni is elég sokat váratott magára míg az első pozi teszt jelezte az érkeztét....úgyhogy nem is értem mire számítottunk Vele kapcsolatban? :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
Jajj gyerekek, én már most annyira SZERETEM, hogy azt kimondani nem tudom.... ha csak Rá gondolok, könnybelábad a szemem....... :lol: :cry: :lol: :cry: :lol: :lol: :cry:

andrea-1

Amúgy 10 nap túlhordásnál lépnek közbe, ha addig semmi..... ma dikerkt rákérdeztem.... :shock:

andrea-1

Andi: Uzsokis felkészítőn is azt mondták,hogy 1 hét a túlhordás,de "hajlandóak" még 3 v. max. 4 napot várni,aztán megindítják.

Azért remélem nem feszíti addig a húrt Izácska :roll: ;) :D
Vendég

Helló Csajok!

Andikám!
Tegnap éjjel nem szomjas állapotban 0:00-kor felkiáltottam, hogy a mai napot is kihagyta Iza!
Ma 0:00 után már tutira beigazolódik, hogy Iza egyértelműen az Anyukája késős tipusát örökölte! (Bocs Rajó) :roll:
Várom a híreket!
Az, hogy már most imádod és könnyes lesz a szemed ha rá gondolsz természetes...én is azt mondtam, hogy elképesztő, hogy már egészen az elejétől annyira szerettem őket...mint soha senkit :) És Ti már lehet hogy csak órákra vagytok a találkozástól :D
Nem ér kitrükközni Zolit :D Csak várja ki míg elérhető lesz Sz! :D

Zsuzsóék fantasztikusan néznek ki :D
valami csodaszép gyönyörű Balázs :D És Zsuzsón sem látszik, hogy nemrég szült :D
Alig várom a holnapot :)
Köszi a képeket Andi! :D

Béku!
Fantasztikus pocak :D nagyon szépséges!
Nekem jó a holnapi 10 órás tali is! :D
Balázst én is nagyon szeretném látni, és Andit is :D

Csajok!
Akkor mikor, hol???
10-kor a főbejáratnál???? :D

Kubu!
Jajjj nekem..... :shock: :shock: :shock: :shock:
gyógyulnod kell!!!! orvos, orvos orvos!!!!!!!

Kisborsó hírek:
remekül vannak, negyed órája indultak haza tőlünk :D
szépen növöget a pocakja, a vérzésnek nyoma sincs, pörgős, energikus, csini kismami :D

eszter82
Budapest

Ja, ma megérkezett a TSH eredményem is...
legalább ennyi haszna volt a Merckforminnak :)
2 hónapja 1,77 volt, tegnap már csak 1,65 :)

Az IR romlásom annyira kiakasztott, hogy tegnap adtunk éjjel a diétának...kibűnöztem magam 2-3 évre előre :D egyik Bacardi Breezer csúszott a másik után este 7-től hajnal 2ig :roll: :oops: :shock: :lol: :roll: :oops: :shock: :lol:

eszter82
Budapest

Eszter: köszi! :)
Találkozhatunk 10-kor,mondjuk a lenti büfénél? :)
És akkor attól függően,mikor nem zavarunk,benézünk Zsuzsóhoz! :D
Addig szerintem elütjük az időt ;)

Ugye lesz nyitva büfé vasárnap?! :shock: :shock: :shock: :shock: Sose mentem még kórházba vasárnap... :roll: :oops: :oops: :oops:
Vendég

Állandóan bekukk Andi miatt!Már úúúgy izgulok!!! :lol: :lol: :lol:

Kubu!Nem tudom,hogy tesómék honnan szerváltak ennyi babarucit,majd rákérdezek! :wink:

Kép
Kép
missancsi

Ancsi: ne izgulj, még mindig csaj jóslók vannak, de azok egész nap, folyamatosan..... :shock:

Vasárnap a jancsi-büfé nincs nyitva, direkt rákérdeztem múltkor, hogy ha úgy alakulna számíthatunk-e velük... :shock: :shock:

Eszterkém: látom adtál az érzésnek....figyu, hát ki kell azt a gőzt néha ereszteni, most legalább tutira megtetted.... B.Brízert én is szeressem... a pirosat... tudok nyakalni belőle, ha úgy alakul.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Na Milikénk meg így kotlott az előbb: :wink:
Kép

andrea-1

Édi cicó!!! :D :D :D
Az enyém meg este így.... :shock: :

Kép

Mancsát még bele is dugta a pelusba... Minden új dolgot képes órákig szaglászni,ezeket valahogy kb. 3-4 másodperc után imádta,és úgy döntött,hogy az övé..... :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

lustaKubu (ha akkor még él :lol: ) a kapunál áll meg a szülészet tövében :-)

kubuspace

OK Béku!
Akkor a maradjunk a bejáratnál, mivel nincs büfé holnap :D
Én lehet h előbb is odaérek!

Andikám!
:D nemsoká Iza fogja elfoglalni ugyanígy a pocidat :D

Cicák csúcsak :D nagyon rá vannak pörögve a baba-lakokra, dolgokra :D

eszter82
Budapest

Sziasztok!

Nekem 10 előtt kicsivel ér be a vonatom a nyugatiba, tehát fél körül leszek ott, de majd felballagok a szülészetre :D

Kubukám,
zsét viszek :wink:

Andi,
naná hogy így jól elvan bent Iza 8)

Eszter,
nem árt néha a lazítás...én már idejét se tudom mikor buliztam egy olyan igazi éjszakába nyúlós partin :oops:
És amíg Móci szopis lesz, addig valszeg nem is fogok :)

Kép
judit0713

Dee, még az is lehet hogy eggyel korábbival megyek, és akkor jó a főbejárat 10-kor :roll:
Nnna, nagyon határozott vagyok...szóval ha nem vagyok ott 10-re akkor ne várjatok rám, majd követlek benneteket!

Kép
judit0713

Köszi csajok, én is remélem, hogy egyre jobban fog menni ez a vezetés. De azt hiszem a cascót meg kéne kötni, az ördög nem alszik. Holnap megpróbálunk átmenni az Auchanba Dunkakeszire, remélem minden rendben lesz. Ma jól beparkoltam, de nem volt ott a 3 kocsinyi helyen senki. Így nem nehéz.

béku: Ha már ott vagy, én a helyedben valamelyik dokinak panaszkodnék, hátha rád nézne uh-val, hogy kiderüljön mit nyom el Maja. Csak mert ez egyre ijesztőbben hangzik. Tök jók ezek a cuccok és nagyon tetszenek a pelusok. Kíváncsi leszek hogy válnak be.

andi: Én már annyira szorítok értetek, hogy még az én szülésemnél sem voltam talán ilyen ideges. :D Most meg még jobban izgulok, hogy már tudom is min fogsz végig menni. De stramm csaj vagy, meg fogod oldani.

kisborsó: Drukkolok, hogy már minden rendben legyen. Békés terhességet neked.
vicky79
Budapest III. kerület

sziasztok csajok,
én mostanában csak író üzemmódban, remélem eccer majd visszaolvasóban is...

Andikám,
tök jó hogy jöttetek és köszi a cuccokat. az "úszógumi" egy csoda, új dimenziók nyíltak, örök hálám!!!!!
Zé már itt van, de ha Iza eddig ilyen türelmes volt, remélem megvárja a kijózanodott Sz. dokit! :lol: :lol:

Mieza,
tök jó hogy ti is eljöttetek, Albert egy tündér!!!! mindannyiunknak ilyen boldog, mosolygós 3hónapost kívánok!!!!!

csajok,
Andi említette, hogy van aki jönne látogatóba. holnap még egész nap itt wellnessezünk, úgyhogy várjuk szeretettel a látogatókat. :-) hacsak nem kell bevinni a gyerkőcöt valami vizsgálat miatt, akkor elvileg 10 és 19 óra között velem lesz.

Estrella,
remélem jól vagytok és most már tényleg marad a tornasor.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

zsuzsi: Ezek szerint természetes szülés volt. És ti is azon a napon szültetek, mint mi. A doki szerint 37+1-en. Csak Balázs annyival nagyobb, hogy ő fiúcska. Tejcsivel mi újság? Irigylem a látogatást, de a holnapi napunk már kicsit sűrű lesz.
vicky79
Budapest III. kerület

Judit,
jaaaaaaaa hogy nem leszel autóval ? lelkifurdim lenne ha cipekednél :shock:

kubuspace

33.000 lenne az éves casco, úgyhogy addig nem lesz, amíg vissza nem megyek dolgozni. :( Pedig kellett volna.
vicky79
Budapest III. kerület

Eszter: ok,akkor 10-kor a lenti bejáratnál :)
Igyekszünk időben odaérni :D
Szerintem a cicók (vagy legalábbis az enyém) azért kattantak rá a babás dolgokra,mert látják,hogy az utóbbi időben azokkal milyen sokat foglalkoztunk,mennyire másként is bántunk velük :)

Én pl. mindig megmutattam a cicámnak a legújabb szerzeményeket,nincs eltiltva attól,hogy megnézze,szokja csak az új dolgokat,úgyis szépen ki lesznek mosva-vasalva,mire a kis csajszink megérkezik :D

Vicky: kedden a terhesgondozáson említettem,de nem tudtak rá mit mondani,csak annyit,hogy terhességi alacsony vérnyomás....

Most épp keresztben fekszik Maja (medencevégű fekvésben),így legalább menni tudtam,hogy nem nyomott alul,de így meg több a rosszullét.
Fene se tudja,mi lenne a jó...

Pelusok nagyon tetszenek... :roll: :roll: :D :D :D :D
Nagyon remélem,hogy beválik,apának is tetszenek,és mivel könnyű kezelni,szerintem nem lesz para.
Vendég

béku: Pedig olyankor tényleg elnyom valamit Maja, mikor szédülsz. Az a csaj esküszik rá, akit mondtam neked.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky: sejtem én is,hogy elnyom valamit,emiatt nem tudok egyáltalán háton se feküdni (ami ugye a 4D-s UH-on derült ki először), mert 2-3 percen belül kezdem elveszíteni az eszméletemet.

Hogy állva és menet közben mit hol nyom el,azt nem tudom,de nekem úgy tűnt,nem nagyon érdekelte a terhesgondozáson az asszisztenseket sem,meg a dokit sem.

Mindenki csak bólogat,hogy van ilyen,és ennyi.
Vendég

béku: Pedig ez nagyon nem jó. Mi lesz, ha ne adj Isten egyszer elájulsz? Valami véna lehet. Nem tudok rá jó megoldást, nekem szerencsére Barbus nem csinált ilyet soha.
vicky79
Budapest III. kerület

+ 1

Jóreggelt,
Mi kislányunk a körülményekhez képest eseménymentesen végigaludta-aludtatta az éjszakát velünk..... :wink:

andrea-1

Rita és Evolet,

Nagyon boldog névnapot kívánok Nektek!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

andrea-1

Ritáink !

Boldog névnapot kívánok !

kubuspace

Kakukk!!! :)

Rita és Evolet:
Boldog Névnapot Kívánok!!!
Kép

Zsuzsó:
Én is úgy bementem volna, de nem leszünk Bp-en, későn érek haza...
Remélem mielőbb be tudom majd pótolni Blázska megnézését és a személyes gratuládét. :) Gyönyörű a kisfiatok!!!

Andrea:
Izának :arrow: csodaszépen süt a nap, gyere gyorsan és nézd meg!!! :)

Pá Drágáim!
sajt@

Rita:
Névnapod reggelén ezeráldás érjen,
öröm és szerencseörökké kísérjen.
Bú és bánat téged elkerüljön, gondolatod,
vágyad, álmodteljesüljön. Boldog Névnapot!

Sajti! Kubu! Andi nagyon szépen köszönöm!!

A cicák fullak nem tudom mit csinálnak majd ha kint lesznek a hercegnők ? Örzik öket mint a kutyusok??
Zsuzsó jól értelmezem és láttom te tudsz a korházból irni??

Kubu hogy vagy??Látott orvos??
Mayababa kérlek ne szenvedtesd anyud mert a végén valami komoly baja lesz!!

Várom a képeket Balázs babáról !
Béku vagányak az új szerzemények!!
evolet
Szolnok

Ritáinknak nagyon boldog névnapot!

Mi az lányok? Bent ragadtatok bébiszitternek?
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky köszönöm!
evolet
Szolnok

Sziasztok!

Riták!
Boldogságos Névnapot!

Vicky!
Gratula az új autóhoz.

Kubu!
Mindenképpen megkellenne mutatnod a lábadat egy dokinak, mert nem ártana egy kis vérhígitót kapnod, hogy ne legyen belőle trombozis. Ja, meg persze pihentetni kellene, meg vizesruházni - tudom ez utóbbi nem kivitelezhető.

Csajok!
Merre vagytok???? Nem tán bentfogták Andit és megakarjátok nézni Iza babát? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

gyoreneildi

haliho, itt vagyok:) nem tudtam még visszaolvasni, mindenkinek köszönöm a gratulációt kis családunk nevében:)

végre itthon vagyunk, pénteken engedtek haza minket, nagyon jó itthon és 3 tagú családnak lenni:) Nórikánk jól veszi az akadályokat, a pelenkázást és a fürdetést egyelőre nem kedveli, de minden más jól megy, ismerkedünk egymással + mi gyönyörködünk benne:)

a szülésről csak röviden: végül császár lett, mert elkezdtem vérezni és nem mertek kockáztatni, féltek hogy a méhlepény kezdett idő előtt leválni..., utána kiderült, hogy rá volt tekeredve a köldökzsinór a nyakára és rövid is volt, ezért húzta a lepényt is, plusz nagyon furcsa pózban volt befészkelődve a pocakomban, az sem kedvezett a hüvelyi szüléshez. de a lényeg az, hogy egészségesen született meg:) a szülésznő nagyon sokat segitett igy is, hogy császár lett, pl. odahozta nekem Nórit a császár után fél órával, hogy mellre tegyük, nagyon örültem neki, és a szülőszobán pedig megkapta a párom, hogy a mellkasára tegye, vagyis kenguruztassa:) ezt nem mindenhol csinálják meg! a kórház olyan volt amilyen, de azért mindig akadt egy-két rendes és segitőkész nővér és csecsemős, akitől lehetett kérdezni és készséges volt. az egyágyas szoba sajnos csak az utolsó 2 napra sikerült, de sebaj.

Zsuzsóval még találkoztam pénteken, sajnos Balázst nem láttam, de Zsuzsó tényleg jól nézett ki:) hétfőn megyünk varratszedésre, majd akkor is meglátogatom, hátha elkapom Balázskát is:)

igyekszem majd hirt adni magunkról és hozok majd képet is! most ennyire futotta... remélem mindenki jól van:)

Kép
oroszlán

a mi Nórikánk:

Kép

Kép
oroszlán

Oroszlán!
Mégegyszer GRATULÁLOK Nóri babához. Nagyon szépséges baba. Kívánok Nektek minden jót és szépet!

gyoreneildi

No,úgy látszik én vagyok az első,aki visszatért :D :D :D

Andi még egyben volt,mikor elváltunk... :shock:

Zsuzsó tényleg jól néz ki,nem mondanám meg,hogy 2 napja szült... :)

Balázs egyszerűen gyönyörű élőben is!!! :D A képekhez képest annyi,hogy igazából nagyon pirinyó a maga 50 cm-ével,édes kis tapijai vannak!

Nagyon nyugodt baba,gyönyörű szemekkel (nagyon hasonlít Zsuzsóéra!).
Mindjárt dobok képet is,csak leszedem a gépről :D

Szegény Zsuzsót jó sokáig feltartottuk,de nehéz volt otthagynunk!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.05.22 20:43-kor.
Vendég

Hajasbaba:
Kép

Nyitott szemmel :) :D
Kép

Kép
Vendég

Édesek az új jövevények!!!!!! :wink:
Jó egészséget Mindenkinek!!!

Kép
Kép
missancsi

Már nem merek hangosan bizakodni,de klassz lenne,ha Andinak akár még este,akár holnap reggel lenne egy útja a szülőszobára,és megérkezne Izabella is! :)
Vendég

Még egy jóhír: Estrella is jól van,ma már bizakodóbb,hogy ki tudják még húzni ezt az 1 hetet! :)

amúgy változatlan nála a helyzet (szerintem ez most jó...).
Vendég

Ildikó köszönöm szépen!

Oroszlán a csajszid nagyon szép! még 1 x Gratula!

Balázsbabát nézve már nem biztos,hogy csajszit szeretnék nagyon kisfotógén csucs pasi palánta!!

Béka hogy birod a meleget és hogy birtad az utat??
evolet
Szolnok

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?