Na, az előbb szállt el egy csomó, amit írtam!
Szóval:
Kia! Köszönjük a köszöntést és persze viszont kívánjuk!
Nekem az Izabella név tetszik ( a Liza is szép, de majd szülés után elmondom a hozzá fűződő viszonyomat)
Bascha! Már csak 10 hét, az mindjárt itt van!!!!! Még mindig azt mondom, teljesen normális, amiket érzel! Még nem ismered, nem láttad a kis arcát, nem kötődsz még úgy hozzá! Persze, én sem tagadom, hogy álmodoztam róla, hátha mégis kislány. Elképzeltem, ahogy közlik, hogy: Anyuka, hát ez egy kislány!!!! Meg sosem felejtem el azt a pillanatot, mikor megtudtam, hogy fiú. Nem tagadom, csalódtam, nehéz volt leplezni a csalódottságot, mikor a barátnőm (aki velem volt, akinek van fia is lánya is), meg az ultrahangos is ott örültek, hogy milyen cuki. Nekem meg végig az járt az eszemben, hogy vége, ennyi, nem lesz lányom. Aztán persze imádom, nagyon örülök, hogy ő van velünk. Már nem az a kérdés, hogy helyette kellett volna lány, hanem, hogy fontos-e nekem annyira egy kislány, hogy belevágjunk még egyszer. Most nem érzem egyébként, most kerek a világ!
Autókérdés: Családi kocsinak szerintem az egyterű autók a jók! Nekem egy Ford C-Maxom van, ami hétköznapra jó, de utazáshoz nem elég nagy. Viszont a férjemnek céges kocsijai vannak. most éppen egy Toyota Corolla Verso, egy hónap múlva meg egy Renault Grand Scenicet kap. Ezeknek osztott a hátsó üléssoruk, vagyis 3 egyforma ülés van hátul, plusz ugye a csomagtér is elég nagy az egyterűség miatt (lehet fölfelé is pakolni) Még ilyesmi amúgy a Citroen Xara Picasso. Mi harmadjára már sokkal kevesebb cuccot pakoltunk a babának. pl sosem vittünk nagy babakocsit magunkkal, csak sportkocsit (van egy olyan sportkocsink, aminek viszonylag jól dönthető a háttámlája), sosem vittünk utazóágyat, hanem mellettem aludt Marci!
Napsugár!!!! Remélem rendben vagy!!!!! Úgy drukkolok!!!!