Új privát üzeneted érkezett!

Na szépen vagyunk! :shock: :D Andi járt az agyamban egész nap, erre Zsuzsóék finiseltek, de mekkorát!!! :lol:

Zsuzsó:
Hatalmas Gratula!!! :lol: Nagyon megleptél!!! :)
Balázskának gyönyörű, hosszú, egészséges és boldog életet kívánok!
Nektek pedig sok- sok örömöt és boldogságot!!! :D
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Laptetőőőő!!! Ezer éve nem volt!!! Andikám ez mind a tiétek, csak jöjjön má ki ez a cunis! :lol:

Eszter:
Versikédtől becartam!!! :lol: Nagyon jóóó!!!

Pá Drágáim!
sajt@

Ma született Balázska, vagy tegnap éjjel?

Pá Drágáim!
sajt@

Sajtikám: köszönöm, de jusson belőle Másoknak is, hisz nekünk már csak egy "kis" löket kellene .... :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Nem tudom pontosan mikor, de rákérdezek... :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Ez érdekel engem is ;) :D
Vendég

Írtam neki, hogy tobzódás van és kérünk majd részleteket is.... :wink: :wink: :wink: :wink:

andrea-1

No meg hány centivel? Beírnám a tábliba. Telóval, sms-sel nem akarom zargatni most. Alig várom a születéstörténeteket (Oroszlánét, Zsuzsóét), perszem most a babázás a legfontosabb. Istenem, de jó nekik...

Pá Drágáim!
sajt@

Andi: ismer minket,tudja,hogy nem bírunk magunkkal,míg nem szolgál részletekkel,úgyhogy ezen nem fog meglepődni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

jajj de várom már a vasárnapot!!!! :D

Persze készítek fotót akkor is,de ha Te készítesz előbb (bár inkább Izázz),akkor dobd majd fel kérlek ide,vagy valahova,hogy lássuk!!!! :D :D :D
Vendég

Addig is egy kis figyelem-elterelés következik :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Szerdai állapotok:

Kép
Vendég

Vendég

:DDDDDDD Nagyon jóóóóó!!! :lol:

Csini a pocid! :)

Pá Drágáim!
sajt@

Köszi :D

Jó kis videó...!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
először végig se akartam nézni,de nem bántam meg,jót nevettem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

tényleg jó vidijó.... :)))))))))

béku: nagyon csini-sexy kép!!! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

andrea-1

hihi,köszi! :)
szexinek nem mondanám,valamikor éjfél-tájt jutott eszébe páromnak,hogy kimaradt a heti pocakfotó,a cici-fixet azért magamra kaptam gyorsan,hogy legalább ennyire publikus legyen ;) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

De jó zajlik a topi!!Végig nevettem az irásotokon és a videon!

Eszter a vers csucs!

Béku a pocid megint sokat nőtt!

Zsuzsó gratula Balázs babához nagyon várjuk a részleteket!!

Iza ? meg vársz míg én is láthatlak élőben??
evolet
Szolnok

Sziasztok!

És most eltökéltem, hogy napi kapcsolatban fogok maradni veletek és kész! :)

Szóval, itthon vagyunk már, prágai keresztelőnk meg volt. Albert nagyon élvezte, hogy 22 rokon ugrál körülötte. Aztán itthon az első napot végigordította :))) uncsi voltam a lelkemnek és nem értette, hogy a sztárélet csak 2 napig tartott.

Véletlen láttam meg, hogy Zsuzsó Bazsója már itt is van közöttünk. Tudom, hogy nem minden eredmény klappolt, ezért lennék majd kíváncsi, hogy hogy volt :) Aki tud infót, írja-íjra :)

Ha utolérem egyszer magam, akkor lesz keresztelős videó is, meg
új képek, meg... de nem tudom az mikor lesz :)))

Sok puszi mindenkinek!

Kubu, jövő hét?

Kép
mieza

Nagy gratuláció Balázskához!
Már korábban is láttam a nagy hírt,de egész nap lustúltam és döglöttem és a fejemben valami marha nagy front tombolt,annyira fájt!...gondoltam (akkor)gyors benézek,mert ha nálam ekkora fejszétrobbanás van ...akkor tuti,hogy a babák is (főként Iza!)beindult?!...erre látom,hogy Balázska már kint!
Andi!Szerintem Iza előreküldte a többieket,hogy nézzenek már előbb ők körül és ha minden o.k. akkor ő is be(ki)libben!!!
Nálunk is zajlik az élet!Festőnk bemondta az unalmasat...alig voltam ideg...kerestem mást,aki elvileg 1-2 héten belül megcsinálja a gyerekszobát!Hát kíváncsi leszek!Ha ő sem jön ...esküszöm telinyomatom a falat régi poszterekkel!Persze csakis celluksszal!!! :lol: :lol: :lol:
Lépcsőnket ma délután berakták.....most 22-órakkor meg bömböl a fleksz(?)..szedik szét...mert nem jó!Szerintetek?!
Eszter!Iza versikéd szupi!Fészen már lájkoltam is! :lol:

Kép
Kép
missancsi

csajok,
képtelen vagyok most visszaolvasni, és bocsi hogy az smsekre sem tudtam reagálni.
de mindenkinek KÖSZÖNÖM SZÉPEN a drukkot és a gratulákat!!!!!!

Andikám,
neked küldtem képet, alkalomadtán megosztod a csajokkal is? ide nem tudtam a méret miatt feltenni.
holnap várlak ám, ha már úgyis erre jársz. :wink: (12 szoba, első emelet.) vagy ha bárki erre jár és van kedve, várjuk szeretettel. ha nem lesz gond hétfő reggelig leszünk itt.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

...ja és megkerestem az "álomszülésznőt"is....természetesen akkor lesz szabin amikor elvileg Dodi jön! :? ...így most úgy néz ki,hogy 2 szülésznő is lesz a tarsolyban?! :roll:

Kép
Kép
missancsi

kukk,

Zsuzsó,
de jó hogy jelentkeztél :-) már úgy várom hogy lássalak Benneteket !

Eszter,
Te kis költő !!!!

Pató Iza kopp kopp ! :-)

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

CSók kislányok, éjjel nem történt semmi említésre méltó, azon kívül, hogy a zabszem nem fér be perpill..... :shock: :lol: :shock: :lol: :shock: :lol: :shock: :lol: :shock: :lol:
Igzulok.... Kv-t nyomatok, készülődök .... ha ottfognának jelzem majd Eszternek.... :wink:

És akkor Zsuzsiék: :lol: :lol:
Ez a gyerek egyszerűen GYÖNYÖRŰ!!!!!!!!!! :)
Zsuzsikám, nagyon-nagy gratulánk mégegyszer!!! :)

Kép
Kép

andrea-1

Édes Istenem,tényleg gyönyörű!!!!! :D
Mennyire tökéletes baba!!!
Zsuzsókám,gratulálok!!! Ilyen szépet alkotni?! :D :D :D
:)
Vendég

szóhoz se jutok.... :shock:

hogy lehet újszülötten ennyire széééép?! :D :D :D
kisimult arc,gyönyörű pofi.... :)
Vendég

Andikám,miattad néztem fel ide,hátha indulás előtt van valami híred ;)

Nekem elég rossz estém/éjszakám volt,baloldalt vesetájékon elég erős fájdalmaim voltak...
Miután baloldalamra nem bírok fordulni Maja miatt,rájöttem,hogy Ő feszítette be magát oda valahogy,elég erős fájdalmakat előidézve.... :shock:

Persze már most nagyon makacs,képtelen voltam onnan kiédesgetni.... :?
Vendég

Mi is csak ámulunk!!!!!!!!! :lol: :lol:
Mint egy földreszállt angyal, vagy tündér, vagy nem is tudom mi... :)

Ránézek, és múlni látszik.... legalábbis enyhül a félelmem..... :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

andrea-1

Andi: én már Nórikánál is ezt éreztem... :)
Az a pillanat,ami már csak a Tiétek a babával,szerintem mindent megér...!!! :D

Főleg ha ilyen szép,mint Nórika,vagy Balázs!!! :D

No,itt aztán lesz rivalizálás... :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Milos mellett itt az újabb kis szívtipró!!! Aztán még Móci is belép majd :D
Vendég

Andikám,remélem Eszter hozza majd a híreket,hogy végre Értetek is izgulhatunk!!! ;) :D :D :D
Vendég

Balázs tényleg nagyon gyönyörű. És milyen nagy babának tűnik, pedig ahhoz képest nem nagy baba. De nagyon kis formás és arányos.

Andi: Ha Iza kijönne ma, akkor meg lenne a sor. Drukkolok neked mára.

Ma megyünk a kocsiért. Annyira izgulok. Na jó, nem annyira, mint Andi, de azért eléggé.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky: Neked is drukkolunk!! :)
Vendég

Egy napig nem vagyok gép közelében és mik történnek. :lol:

Zsuzsó, GRATULÁLOK BALÁZSHOZ!
Sok-sok örömöt, boldogságot és tejcsit kívánok!

A képek meg fantasztikusak! Csodaszép baba! :lol: :lol: :lol:

Code snippet: HTML, Used for some forums.

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Jóreggelt mindenkinek!

Zsuzsókám,
tökéletes ez a gyermek!!!
Komolyan, ilyenkor már alig várom hogy a miénk is kikukucskáljon...na jó, azért van még neki pár hete :roll:

Andim,
tudom hogy már ott vagy, sőt, már túl a vizsgálaton, de azért drukk :arrow:
Talán Iza is előbújik ha meglátja Bazsit :D

Vicky,
nagy nap ez nektek is, új családtag érkezik, ha nem is élőlény 8)

Ancsi,
ez már csak így van szakiéknál...ezért mi amit csak tudunk magunk csinálunk a házban, így nincs kellemetlen meglepetés...
Lépcsőt azért befejezték az éjjel?

Kép
judit0713

Judit: hamarosan Móci is követi Balázska példáját!! :D
Én is adok Majának időt,hisz van még vagy 10-11 hete,de már várom a percet,mikor végre én is szemtől szemben láthatom Őt!!! :)
Vendég

morgen,

Zsuzsóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó !

gyönyörű !!!!!!!! és hogy Te se úgy nézel ki mint aki előbb szült, nem semmi csajszi !!!!!!!!!!! ügyik vagytok !!!! de várom hogy lássalak Benneteket, nem garantálom hogy nem fogok sírni :-)))))

kubuspace

lábam brutál fáj, legújabb hogy visszérgyulladásom van :-(
és most jön a dilemma: a kerületi orvosi rendelő beutalóköteles, a házidokim (II. kerület) orvosi rendelő nem, gondolom utóbbiba nem mehetek, pedig előbbibe nem akarnék... mindegy hétfőn kiderül

olvastam többet a betegségről (ha ez van), sima halál is lehet, de másik lap nem paráztat ennyire................. jó hogy hétvége van és apa csak reggel lesz :cry:

kubuspace

Csokolom... Na, hát hazaküldtek minket.... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Ctg oké volt, flow oké volt, méhszáj full zárt... gyerekünk paramétere sacc alapján 3200 gramm. És baromi jól érzi odabent magát, ha minden igaz.....

Zoli mondta, hogy ma ha lehet akkor ma már ne szüljek, mert programja lenne .. mondtam hogy, na akkor bulizzon helyettünk is :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
Zeke az ügyeletes, de meghagyta Neki, hogy ha valami van és jövünk akkor tudjon rólunk... Ha holnap szülnénk akkor azonnal szólni és jön....
Holnap ctg-re kell mennem délelőtt, hétfőn meg Zolinál flowmetria. A menetrend pedig úgy nézhet ki innenntől hogy egyik nap ez, másik nap az... :roll: :roll: :roll:

Voltam bent Zsuzsinál, gyerekek, nagyon jól nézett ki!!! ugrál pattog, nagyon energikus!!! Pont jött hozzá Zoli is míg ott voltam :)

Könnyű és gyors volt a szülés, éjjel ébredt arra hogy fájdogál, 5-kor hívta a szülésznőt, fél6-6 körül voltak bent (ha jól emlékszem), 3 ujjnyira volt nyitva már és 9 óra valamennyikor (10 előtt) már megvolt Balázska. Na erre varrjunk gombot!!! :lol: :lol: :lol:
Oké a paráztatós részeket gondolom miattam nem mondta el (a férje hazahozott minket, mondta, hogy voltak azért holtpontok..)... de tényleg szerencséjük volt, hogy így alakultak :)
Rákérdeztem Balázska centijére is: 50 cm-rel született :wink:
A dedet sajna látni nem láttam, mert még a csecsemőrészlegen volt, úgyhogy mondta is Zsuzsó, hogy holnap ha mentek/megyünk akkor ne túl korán, ha a babót is látni akarjuk....

MI ctg-re 10 körülre megyünk a szülészetre, utána majd lemegyek Zsuzsihoz, szerintem a látogató delegáció is ha kb. akkor menne (fél 11 környékén), akkor összefuthatnánk :)
Nagyon vár ám Benneteket!!! :)

andrea-1

Andi!Még mindig egyben?!?! :roll: :roll: :roll:
Judit!A lépcső nálunk is félig meddig saját gyártmány,csak a váznál egy "hülye"elmért vmit és máris nem stimm a dolog!Persze ez csak akkor derült ki,amikor összerakták!Hajnal fél 1 kor fejezték be! :? Szétszedték a lépcsőt...és elkezdtek falazni! :shock: Ma 7:30-kor újra nekiláttak a lépcsőnek!....az egészben az a gáz, hogy após tiszta ideg-beteg és sokszor észre sem veszi,hogy hogy beszél a fiával!Én már összeverekedtem volna vele,az tuti!...arról nem tehet a párom, hogy ő nem egy ezermester!Egyébként is apósék neveltek belőle diplomás embert....akkor meg ne csodálkozzon ha nem tud kisujjból kirántani egy vízvezeték-átszerelést vagy egy falazást!!!Tiszta flúg a familia!....persze ma már az én anyám is bealakított!...ő meg azt hiszi,hogy nekünk arra van időnk, hogy állandóan hozzá rohangáljunk!Egy nap kb.:min.3xbeszélünk telefonon+heti 1x megyek hozzá!Kicsit már ő is sok!Anyósomról meg már nem is írok!
Bocsi,hogy ezzel fárasztalak Titeket...de mostmár kicsit elegem lett!!!

Kép
Kép
missancsi

Ancsi, itt szabad..... :wink: :lol: :wink: :lol: :wink: :lol: :wink: :lol: :wink: :lol:
Vagyunk egy páran, akiknek "kijutott" a családból :)
Figyu ne bosszankodj, attól nem lesz jobb.... előbb-utóbb meglesztek!!!! és Szépek lesztek!!! :)

andrea-1

Ancsikám,
szuuuuszáááá....nyugi, nyugi!
Amikokr én 29 hetes voltam még nálunk is romokban volt minden! Konyha szétverve, Móci-lakot akkoriban tapétáztuk, fürdőszoba éppen csempe nélkül pompázott....és lám-lám, múlt hét végére nagytakarítással együtt kész lett minden :D
Szóval még totál időben vagytok, nem kell aggódni!!!
Szülők már csak ilyenek, mostanában nálunk is állandóan itt kavar anyám, apám, nagyanyám...hááát, néha totál kivagyok tőlük...de ezt a két hetet már csakazértis kibírom, azátn ha átveszik a lakást akkor azzal lesznek végre elfoglalva!
Oké, sokat segített anyum, de néha ő is tud előadni a saját keresetlen stílusában...
Tehát no para, lépcső most már sínen van, jön az új festő, megcsinál mindent szépre, és utána már csak pakolászás, rendezgetés, Dorka-várás :wink:

Andiiii,
hát nem semmi a kiscsaj, az tuti! Rafkós kis bige lesz ez, már most jól megvárakoztatja a közönséget :lol:
Én mindenképpen megyek holnap Zsuzsóhoz (már azt is kiválasztottam mit viszek Bazsinak :D ), csak döntsük el mikor, mert nekem ahhoz kellene a többi programot illesztenem :roll:

Kép
judit0713

Juditkám: Hát, nem adja könnyen Magát, az már biztos..... :wink: :wink: :wink:
Balázskát már én is alig várom, hogy láthassam..... :wink: :wink: :wink:

andrea-1

Kubu Drágám, most olvasom.... bakker :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Ne riogass!!!!! :shock: :shock: :shock:
Figyu hétvég-elejére tekintettel nem kéne megmutassad egy ügyelet-helyen ezt a visszeret???? Nemkéne jövőhétig várni vele...... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

andrea-1

kukk,
na vettem egy csomó kenőcsöt gyogyót :-)

Andi,
szóval itt :-( hmmm Izabébi nem akaródzik kikuksizni ?
itt ügyelet ? úúúúúúúúúúúúúú halál, de meglátom, most azt nézem hogy van e piros csík ? :-)))))))))))))

nekem is fontos lenne tudni hogy mikor hogy mert utána progink lenne, 150 km-rel arrébb :-)))))

Judit,
akkor jó is hogy talizunk :-)

Ancsi,
családhoz részvétem, szerinted ? anyámnak volt ilyen baja, de nem hívhatom fel a lábam miatt mert azt mondaná, hogy én megmondtam, majd hogy ja fiam, ha hallgattál volna rám akkor most nem lenne ez... és letenné a telefont :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

kubuspace

Haza értem a kocsival. A felénél a gyerek keresztapja vezetett, utána viszont ő sietett, úgyhogy egyedül jöttem haza az Auchantól Óbudáról! Hát leizzadtam rendesen, de végül is megérkeztem gond nélkül. Egy pár hibát észleltünk rajta (nehezen megy be a váltó a helyére, a jobb hátsó futómű kátyúknál pattog, az ablaktörlő csíkoz, nem tudjuk feltenni a rádió előlapját, mert nem kattan be a helyére), remélem nem lesz drága a szerviz. Mondjuk a nem dohányzásról annyit, hogy hátul ki van egy helyen égetve az ülés. De hát tudtuk, hogy nem új autót vettünk.

kubu: Sajna a lábadra nem tudok én se mit mondani, remélem nem lesz vele gond.

andi: Szóval Iza még bent. Nem baj, egyszer csak kicsábítjuk valamivel.

Én is mennék veletek holnap, de már nincs pofám megint itthon hagyni apára Barbust. Holnap át kell mennünk megnézni hová is kell mennem hétfőn szervizbe. A parkolás most egész jól sikerült, de nem volt mellettem senki és kb. 3 autónyi hely volt. Azért meg kéne majd próbálni centizgetni.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky,
ügyes vagy! És ez csak egyre jobban fog menni :wink:
Ilyen apró hibák sajnos minden használt járgánynál vannak (a miénkben per pill nem szól a rádió), de a lényeg, hogy tiétek, gurul, és tudod kezelni :D

Csajooook,
mivel már elég népes tábor gyülekezik holnapi Zsuzsó-látogatásra, gondoltam mehetnénk két turnusban (így talán a szobatársak se őrülnek meg tőlünk), mondjuk fél 10 és fél 11?
Hm?

Kép
judit0713

No,megérkeztem én is :D :D :D

Ha azt mondjátok,hogy később lehet csak látni Balázst,akkor úgy menjünk,nem mintha Zsuzsi nem érdekelne ;) ,csak meghalok,hogy láthassam a kis tündért is!!!!!!!!! :D :D :D

Párom nagyon örülne,ha később kellene kelni,és nem 9-re mennénk,úgyhogy részemről nincs akadálya a későbbi érkezésnek ;)

Én ma Hádáztam és piacoltam.
Picit ma is panaszkodok Nektek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A Hádába besétálva már szédültem,vettem az automatából egy kávét,de annyira szédültem,hogy nem bírtam állva meginni,így leguggoltam inkább.

Nagyon rendes volt a biztonsági őr,mert egyből gurította nekem az irodai széket,hogy üljek le rá,és addig ücsörögjek,míg szeretnék :)

No,Hádát túléltem,siettem át a Bosnyák piacra anyummal találkozni. Szerencsére kocsival volt,és abba beültem a parkolóban,és vagy negyed órán át nem is mozdultam,úgy éreztem,mint akin átment az úthenger. :shock:

Éjjel rájöttem,hogy a rosszulléteim kiváltója Maja... Úgy helyezkedik,hogy elnyom mindig valamit,akár szervet,akár épp vénát,ezért a fájdalom vese-tájékon,és ezért az ájulásos szédülések.

Aztán úgy éreztem,erőre kaptam,kiszálltunk,és végigmentünk a piacon.
Az még úgy ahogy ment is,visszafelé viszont egyre rosszabbul lettem,majd az ájulás megakadályozása végett leguggoltam,de forgott velem a világ,zsongott a fejem :?

Vettünk ásv. vizet,abból jutott a fejemre,csuklómra is,de nem segített sajnos,sem az,sem más,így maradtam a piac azon végén, leültem egy kőre,anyum egyedül ment vissza a kocsiért,és értem jött.

Asszem egyedül nem merek többet nekiindulni,mert már naponta sokszor jön elő a rosszullét.
Ebédeltünk később,és ott is rámjött,pedig nem voltam már éhes sem,ittam is,és meleg sem volt,egy ideje a légkondicionált bev. kp.-ban voltunk.

Fizikailag nem vagyok úgy rosszul,csak szédülés/ájulás,de az a gond,hogy kiszámíthatatlan,egyik másodpercről a másikra tör rám,de ha le tudok ülni,akkor úgy ki tudom várni a végét,és újra mozgékony vagyok.... :?
Vendég

Andikám,reméltem,hogy elég soká távol voltam egy "Iza nekiindult"-hírhez.... :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

De hátha szereti Murphy törvényeit,és akkor indul el,mikor Sz kiteszi a lábát...?! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Naaa voltam anyunál...szerencsére normi volt,nem fárasztott hülyeséggel...felpakolt kajával is...ha már egyszer nincs konyhám!
Csajok!Kiváltottam ezt az ingyenes várandós csomagot.....tudom ajándék lónak ne nézd a fogát...de bakker lof@sz nem volt benne! :? A cumi arinak ari..na de kék és egy forma1-es autó van rajta!!! :shock: :shock: :shock: Tiszta csajos!...ha esetleg valaki igényt tart rá...szívesen küldöm neki!?

Kép
Kép
missancsi

Kubu: ez nem hangzik túl jól!!! :shock:
Nem kéne várni hétfőig,én egy akármelyik ügyeletre elmennék vele azonnal..... :?

Vagy legalább felhívni egyet,hogy mitévő légy?!
Hátha vannak fokozatok,vagy tudsz addig is valamit csökkenteni a problémán...

Nem értek hozzá,de semmiképp se várj vele,nehogy baj legyen!!
Vendég

Béku!Nem irigyellek ezek miatt a hirtelen jött rosszullétek miatt!Én még egész jól birom!Nálunk pár napja egyfolytában tombol a kisasszony!Néha csodálom,hogy hogy a fenébe nem ugrott ki a hasamból!Na de azért a lábam már nem örült annyira ennek a melegnek,kicsit bedagadt mire haza értem!....és bakker tök gáz de ma begurultam,hogy tankoljak....és (bár mindig egyedül tankolok),de a kúton b@szott volna odajönni a pasi segíteni!Szerintem tök gáz,hogy nagy pocakkal itatom a kocsit!Szerintem azért csak illett volna megkérdezni, hogy segítsen-e?!..hááá ez van ,bukták a pasik az aprómat! :lol:
Én is turiztam ma(tesóméknál)elkezdtek babacuccokkal foglalkozni! :wink:

Kép
Kép
missancsi

Kubu!!!!!Gooo doki!!!!!

Kép
Kép
missancsi

Ancsi: csak azt nem találtam,amiért mentem,de ismét nem bírtam ellenállni a kis hacukáknak,úgyhogy párat beújítottam,de anyumnak is nagyon tetszettek :D
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?