No,megérkeztem én is
Ha azt mondjátok,hogy később lehet csak látni Balázst,akkor úgy menjünk,nem mintha Zsuzsi nem érdekelne
,csak meghalok,hogy láthassam a kis tündért is!!!!!!!!!
Párom nagyon örülne,ha később kellene kelni,és nem 9-re mennénk,úgyhogy részemről nincs akadálya a későbbi érkezésnek
Én ma Hádáztam és piacoltam.
Picit ma is panaszkodok Nektek
A Hádába besétálva már szédültem,vettem az automatából egy kávét,de annyira szédültem,hogy nem bírtam állva meginni,így leguggoltam inkább.
Nagyon rendes volt a biztonsági őr,mert egyből gurította nekem az irodai széket,hogy üljek le rá,és addig ücsörögjek,míg szeretnék
No,Hádát túléltem,siettem át a Bosnyák piacra anyummal találkozni. Szerencsére kocsival volt,és abba beültem a parkolóban,és vagy negyed órán át nem is mozdultam,úgy éreztem,mint akin átment az úthenger.
Éjjel rájöttem,hogy a rosszulléteim kiváltója Maja... Úgy helyezkedik,hogy elnyom mindig valamit,akár szervet,akár épp vénát,ezért a fájdalom vese-tájékon,és ezért az ájulásos szédülések.
Aztán úgy éreztem,erőre kaptam,kiszálltunk,és végigmentünk a piacon.
Az még úgy ahogy ment is,visszafelé viszont egyre rosszabbul lettem,majd az ájulás megakadályozása végett leguggoltam,de forgott velem a világ,zsongott a fejem
Vettünk ásv. vizet,abból jutott a fejemre,csuklómra is,de nem segített sajnos,sem az,sem más,így maradtam a piac azon végén, leültem egy kőre,anyum egyedül ment vissza a kocsiért,és értem jött.
Asszem egyedül nem merek többet nekiindulni,mert már naponta sokszor jön elő a rosszullét.
Ebédeltünk később,és ott is rámjött,pedig nem voltam már éhes sem,ittam is,és meleg sem volt,egy ideje a légkondicionált bev. kp.-ban voltunk.
Fizikailag nem vagyok úgy rosszul,csak szédülés/ájulás,de az a gond,hogy kiszámíthatatlan,egyik másodpercről a másikra tör rám,de ha le tudok ülni,akkor úgy ki tudom várni a végét,és újra mozgékony vagyok....