Sziasztok!
Beszéltem Dórival, hétfő óta otthon vannak
Emma és Bálint nagyon jó babák, ügyesen esznek, isznak, és jókat alszanak. Már folyamatban a napi rutin kialakítása
Dóri elnézést kér, h nem tud most jönni (mondtam neki, egye fene, valahogy elnézzük
) , de felhatalmazott, h amint kapok képeket, feltehetem nektek
Nomeg, ha beáll a napirend, jön majd ő is. Alig várom a képeket
Bari, drukkok mennek
Túlvagyunk a vizsgálatokon, szerencsére minden rendben, tökéletes 2 hónaposak a babák(pedig még csak a jövő héten lesznek 2 hónaposak
) Nagyon ügyesek voltak a vizsgálaton, pedig majd' éhen haltak, mert várni kellett, és lévén a vizsgálat nyomkodásos-mozgatásos, nem szabadott előtte enni. A folyosón még csak lekötöttük őket (ringatás, sétálás, "dobálgatás"), h eszükbe ne jusson kínzó éhségük, de féltem, h a vizsgálat alatt ordítás lesz. Szerencsére annyira érdekelte őket, h mi történik, miért mozgatják, fürkészik őket, h megint elfelejtették az éhségüket, és csak a vérvételnél tört el a mécses. Aztán egy kis szopi a kórházban, itthon óriásszopi, és most akkora alvás van, h csak na
Ja, valószínűleg a hold volt, mert szerencsére keddre visszajavultak mindketten
És a vizsgálat után kaptak 1 csodafotelt, de az volt az ára, h megígértette velem a férjem, h június végéig nem megyek a Brendon közelébe sem. De már látja, h nagyon jó, Miksa tesztelte és imádta
Pihepuha és két sebességen ringat. A ringatás nagyon fejleszti a babákat, de anya karja ki van készülve, nomeg kettőt amúgy sem tudok ringatni egyszerre. Így egy kéz, egy fotel kombó lesz holnaptól
Anya nagyon boldog
Puszi nektek, ha jönnek a képek, már teszem is fel
Bari, hajrááááá! Drukk!
Babácska?