Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Agár, nem tudsz semmit Dóriról? Jól vannak a bébikéid?

Zafír, ugye azért még itt maradsz velünk a fórumon? Remélem nem fontolgatod, hogy nem írsz már ide közénk! A Cirisben mondtak esetleg valamit a történtekkel kapcsolatban? Mármint, hogy mi lehetett a baj?

Etus, hát a munkahelyen belecsaptam a közepébe. Túlóra túlóra hátán, és nagyon elfáradtam a három nap alatt! Ráadásul a sebemnek sem tesz jót a farmer és a csini nadrág, de majd csak visszanyerem régi energiámat!

Bodzássüti, hát valószínűleg igazad van és gyorsan fog menni az idő, de most még sajnos nem nagyon telik, pedig nagyon jó lenne már tudni, hogy mi lesz a következő lépés (addig már csak 5-öt kell aludni)!

Puszilok mindenkit!

Babácska
babácska82

Jézusom, laptető!!!

Babácska
babácska82

..és amit annyira vártunk...

Fél 1 kor megszületett Emma baba 3400 gramm, és gyönyörű, majd kicsit később Bálint baba, aki 3000 gramm és nagyon jóképű :D

Mindannyian jól vannak, bár Dórinak azért küldhetünk egy kis hamarmúljon a császárral járó fájdalom drukkot :D

Sok puszi és nagy gratula nekik :D
oroszagár

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, most nézem,h nem ment el az üzenetem...kb. egy órája írtam :shock:

Na még egyszer :lol:

Gratulálok Dóri :lol: Jó egészséget és sok-sok tejcit :lol: Micsoda méretekkel születtek :shock: Nem semmi pocid lehetett :lol:

Agár mami, köszönjük az infót :lol: Tőled mikor kapunk majd új képet??? :roll:

Zafír, léleksimi és hatalmas ölelés :!:

Bodzássüti, Ti hetente jártok párterápiára?

Babácska, azt hiszem soha jobbkor nem jöhetett a laptető :lol: Hajráááá, lassan kezdés :lol:

Etus, most esik le :shock: lesz műtéted a proktológusnál???

Nálunk a nagy semmi. Most ,ár mondhatom,h túl vagyok egy depis napon... :oops: estére már jól érzem magam és várom,h jöjjön haza a férjecském :lol:

Natalie, Leninváros???

Pussz mindenkinek!

Szép hétvégét!
Bari

bari6

Dóri, ez fantasztikus! Gratulálok és nagyon sok boldogságot kívánok Nektek!

Babácska
babácska82

Sziasztok!

De jó, hogy jöttél hírekkel, Agár!

Nagy-nagy gratula Dórinak! Nagyon édesek lehetnek a babák:))) majd ha lehet fotókat is kérnénk:)) és persze mennek Dórinak a múljon-el-a-császár-fájdalom drukkok.

Barikám! Ne depizzél, még korai lenne:)))
Igen, hetente járunk terápiára, elvileg négy alkalom lesz, ebből kettő lement.

Babácska! Igen, laptető:))) Minden rendben lesz az ultrahangon, meglátod!

Ölelés és szép hétvégét mindenkinek! Zafírnak, külön, plusszban!
bodzássüti

Sziasztok!

Bari, csak semmi depi! Lehet, h te leszel itt köztünk a hármasikres mami:-)
Úgy emlékszem, csak a beülti napján feküdtem, aztán nem, bár dolgozni nem dolgoztam, de itthon mindent csináltam, mindenféle házimunkát (bár a nagytakarítást még a leszívás előtt megejtettem, függönymosással,ablakpucolással, ahogy kell, így nehéz takarítanivaló nem volt egy darabig). Amúgy szerintem azon nem fog múlni, nyilván az ember nem erőlteti meg magát, de szerintem lehet mindent csinálni, aki meg akar tapadni, az megtapad (nekem nagyon kellett pisilni a beülti után, mert túl sokat ittam, h jól lássa Vass doki az ideális helyet, így a "beültető-asztalról" az ágy helyett egyenesen a mosdóba mentem) Nagyon utáltam magam, de muszáj volt, és látod, nem is számított.

Bodzássüti, olyan jó volt olvasni a kommented, olyan pozitívnak tűnsz, nagyon örülök neki. Szuper erősek vagytok!

Dóri hoz majd képeket, megígérte, vszínűleg hétfőn mehetnek haza szóval a jövő hét vége felé már tuti lesznek képek!

Puszik! Léleksimi!
és
DDDDDDDDDDDDRRRRRRRRRRRRRRRUUUUUUUUUUUUUUKKKKKKKKKKKK!
oroszagár

Sziasztok lányok!

HATALMAS gratula Dórinak és a csodaszép babáknak!!! Agár, remélem, hogy hozod a jó híreket, hogy jól van a kis család. :) Nagyon szép súllyal születtek a babák, én is meglepődtem! Sok puszi nekik!!!

Babácska, persze, hogy maradok itt, csak majd drukkolok Nektek, rólam kevesebb lesz a fejlemény, de most pihenni akarok ezen a fronton egy jóóóóó darabig.

BARIKÁM, drukkok és vigyázz a kis baribabákra! Szerintem pihengess nyugdotan, ha jól esik! És csak pozitívan!!!!

Puszik és drukkok Barikának!
zzafir75

Sziasztok Csajok!

Dóri gratulálok a babákhoz!!! :lol: Hatalmas súllyal születtek. Csak belegondolok, hogy milyen nehéz lehetett, minden elismerésem! Remélem gyógyulgatsz hasilag! Nagyon sok örömet és boldogságot kívánok az egész családnak! :lol: :lol:

Zafír hogy telnek a napok? Jól vagy?

Bodzássüti nálatok mi újság?

Bari láttam a kézimunkát a másik fórumon amit készítettél. Nagyon szép, ügyi vagy! Otthon pihizel?

Babácska ti ma mentek ultrahangra ugye?

Agár babák nőnek szépen? Bírod a strapát? Segít valaki napközben?

Nálunk nincs semmi különös. Majd jöv.héten ultrahang. Most valahogy ólomlábon jár az idő.

Puszillak benneteket sokszor!!!
etuspocok

Sziasztok,

BARIKÁM - mai drukkok, babaragacsok mennek!!!

Etus, köszi megvagyok. Elfogadtam, hogy ez van, nem tudok rajta változtatni. Most próbálok egy jó darabig nem foglalkozni a témával. Mást nem nagyon tehetek.

PUSZI és ÖLELÉS a babásoknak!!!
zzafir75

Sziasztok!

Mutatom Nektek is a remekművemet :lol: A gyerekszoba első képe :lol:
Kép

Zafír, igazán tisztellek a erőd miatt :!:

Etus, jövő héten már stimus UHUd lesz???

Dóri, remélem minden rendben van a "picurokkal" és hamarosan mehettek haza :wink:

Agár, hogy vagytok? Hogy bírják a gyerekek az időjárás változást? Tejcid van?

Bodzássüti, óóó 4 alkalom? Nem is gondoltam volna...amúgy éreztek valamit a mindennapjaitokban mióta oda jártok? Már akartam kérdezni,h összeköltöztetek?

Natalie, Babácska, Leninváros merre vagytok?

Nálunk minden OK, hol a hasam hol a cicim szurkál. Egy hét már eltelt :lol: Köszönöm mindenkinek a ragacsokat!!!

Hepehupa, Te már nem jársz felénk sohasenem??? Hiányzol :(

Szép napot ebben a csúnya időben :?

Pusztik,
Bari

bari6

Sziasztok!

Zafír! Nagyon tisztelem az hozzáállásodat! Erős vagy! Tudom, hogy nincs mást tenni, mint elfogadni, de az is elég nehéz.

Barikám!
Igen, 4 alkalomból áll. Szerinted sok vagy kevés? Én nem is tudom.... Hogy őszinte legyek, fogalmam sincs, hogy érzünk-e valamit. A párom is azt mondta, hogy egyenlőre várakozó állásponton van az eredményeket illetően. Igazából azt sem tudom, hogy mit kellene várnunk a terápiától. Nem, még nem költöztünk, megbeszéltük, hogy megvárjuk a terápiát, hátha hallunk valami okosat.

Lányok, véleményeket kérek!
Ma azt mondta a talpmasszőr, hogy szerinte kérhetnék egy átjárhatóságit, mert már feloldódtak az elzáródások. A dilemma számomra csak az, hogy megéri-e a vizsgálat, úgy értem, változtatna-e valamit a dolgokon. Nálunk az ábra az, hogy nálam egyik oldalon elzáródott, másik oldalon csak részben átjárható petevezeték, a páromnál viszont 6 milliós sejtszám és lassabb mozgásúak, alakilag rendben vannak. Szóval nem tudom, hogy ezekkel az eredményekkel, ha nem lennék elzáródva, jók lennénk-e egy inszemre illetve az inszemnek van-e egyáltalán valamilyen elfogadható siker-rátája. Árban persze baromira nem mindegy és gondolom a gyógyszer mennyiség sem azonos a lombikkal.
Szóval erről kérnék véleményeket.... van valakinek tapasztalata inszemmel?

Köszi előre is.

Ölelés mindenkinek! és hajrá Bari!
bodzássüti

Sziasztok lányok!

Bari, mai drukkok mennek!!!

Bodzássüti, szerintem baromira nem mindegy, hogy lombik vagy inszem. Mit nem adnék érte, ha nekünk is javulna az eredményünk egy inszemhez. Nekem sajnos nincs vele tapasztalatom, de szerintem Szakács doki tudná ezt kompetensen véleményezni. Ha bármi megtehető lenne azért, hogy minél kevesebb legyen a mesterséges beavatkozás, biztosan megérné!!! A természetes szelekciót nem tudják helyettesíteni, szerintem ezért sem sikeresek annyira a lombik kezelések. HAJRÁ!

Kismamik, hogy vagytok?

Etus? Többiek?

Puszmák!
zzafir75

Sziasztok Csajok, Zugolvasó Fiúk-Lányok!

Ma csodanap van, tessék fontos dolgokra használni a gondolataitokat :lol: :lol: :lol:

http://www.gyogyitoharmonia.hu/?gyogyito=harmonia-1

Majd még jövök, addig is puszika!!!

Bari

bari6

Sziasztok!

Köszi Zafír! Persze, majd Szakács doktorral megbeszélem, de kiváncsi voltam a ti véleményetekre is.

Bari! Köszi az infót, de légyszíves Te is használd ki:)))

Ölelés
bodzássüti

Sziasztok Csajok!

Remélem jól vagytok!
Süti szerintem is az orvossal beszéld meg a lehetőségeket. A döntést úgy is nektek kell a pároddal meghozni.
Mikor mi először voltunk a Cirisben akkor Vass dr azt mondta, hogy az inszeminációval egy kicsit tudnak segíteni, míg a lombikkal nagyot. Nem könnyű döntés. Hány lombikod volt? Biztosan írtad már de nem emlékszem. :oops:
Arra emlékszem, hogy Zafírnak már sok (6?).

Bari hogy érzed magad? Otthon vagy és pihizel? Kérdezted, hogy jöv.héten milyen UH-om lesz. Ez még sima fogigátlós UH. Meglátjuk majd jöv.héten hogyan tovább. Gondolom az is lehet, hogy jöv.héten már indul a szúrás.

Dóriék lehet, hogy ma mennek haza ugye? Agár majd tudósíts ha van egy pici időd. :lol:

Puszillak benneteket!
etuspocok

Sziasztok!

Köszönöm a mai drukkokat is :lol: Remélem gondoltatok és gondoltok is egész nap :lol: én csak a Baribabákra gondolok egész nap :lol:

Bodzássüti, nem keveselltem csak azt hittem,h ez olyan pszichomókusos dolog,h mész...mész...mész...mész szóval,h több alkalomra van szükség. Drukkolok Nektek,h az összeköltözés is zökkenőmentes legyen :wink:
Ami a inszemet illeti azt hiszem meg van kötve,h mennyi katonából tudják megcsinálni, de Szakács doktor vagy a biológus biztos megmond mindent :wink:

Etus, húúúú akkor naaagy-naaagy drukk a jövő heti UHUhoz :lol:

Dóri, Agár, Babácska??? Többiek!

Hoztam egy képet: a cicánk és a rigóról aki mindig ellopja a kajáját :lol:

Kép

Pusza mindenkinek!
Bari

bari6

Sziasztok!

Barikám, aranyos ez a kép :)

Bodzássüti, én egyébként azt is hallottam, hogy az inszemnek még kevesebb a sikerrátája. Hogy is lehet ez, kíváncsi vagyok, mit tudsz meg ezügyben.

Etus, drukk Nektek is!

Többiek? Merre?

Kíváncsi vagyok már Dóri babáira, remélem, hogy nagyon-nagyon jól vannak.

BARI, drukkok még így estére is :)!
zzafir75

Sziasztok, vasárnap beszéltem Dórival, jól vannak, nagy a boldogság. Nálunk tegnap nagy nyügi volt, még most pihenem a fáradalmait :-) Lehet, a telihold miatt, de nem akartak aludni a babák, és nyűglődtek egész délután, majd este is folytatták. Ma már szerencsére helyreállt a rend, ha ez így is marad, akkor nemsokára jövök, és megválaszolok minden felmerült kérdést, addig is
DDDDDDDDDDDDRRRRRRRRRRRRRRRRRUUUUUUUUUUUUKKKKKKKKKKKKKK
Barinak!

Etus, szuper, h nemsokára neked is lehet szorítani! :-)

Bari, nagyon okos buksija van annak a rigónak, de látszik, hogy vmi csínyen töri a fejét! Nagyon szorítunk neked! Fogsz hamarabb tesztelni, vagy kivárod a 21 napot?

Bodzássüti, én nem tudok segíteni, mert nem sokat tudok az inszemről, nálunk miattam csak a jöhetett szóba, így nem is néztem/kérdeztem utána. Az mindenesetre biztos jobb, hogy nem jár annyi hormonális beavatkozással.

Puszi mindenkinek és jó éjt (még mindjárt szoptatok egyet, és ha minden jól megy 6-7-ig alszom:-)!
Jaj, holnap megyünk kontrollra délelőtt a babákkal, szorítsatok!
oroszagár

Sziasztok!

Barikám, mai napi drukkok mennek!!!

Agár, drukk Nektek is, biztosan minden rendbne lesz :)
Az éjjel én sem tudtam ám aludni.

Szuper hírek Dóriékról, puszi nekik!

Szép napot, mindenkinek!
zzafir75

Sziasztok!

Beszéltem Dórival, hétfő óta otthon vannak :-) Emma és Bálint nagyon jó babák, ügyesen esznek, isznak, és jókat alszanak. Már folyamatban a napi rutin kialakítása :D Dóri elnézést kér, h nem tud most jönni (mondtam neki, egye fene, valahogy elnézzük :lol: ) , de felhatalmazott, h amint kapok képeket, feltehetem nektek :D Nomeg, ha beáll a napirend, jön majd ő is. Alig várom a képeket :)

Bari, drukkok mennek :-)

Túlvagyunk a vizsgálatokon, szerencsére minden rendben, tökéletes 2 hónaposak a babák(pedig még csak a jövő héten lesznek 2 hónaposak :)) Nagyon ügyesek voltak a vizsgálaton, pedig majd' éhen haltak, mert várni kellett, és lévén a vizsgálat nyomkodásos-mozgatásos, nem szabadott előtte enni. A folyosón még csak lekötöttük őket (ringatás, sétálás, "dobálgatás"), h eszükbe ne jusson kínzó éhségük, de féltem, h a vizsgálat alatt ordítás lesz. Szerencsére annyira érdekelte őket, h mi történik, miért mozgatják, fürkészik őket, h megint elfelejtették az éhségüket, és csak a vérvételnél tört el a mécses. Aztán egy kis szopi a kórházban, itthon óriásszopi, és most akkora alvás van, h csak na :lol:
Ja, valószínűleg a hold volt, mert szerencsére keddre visszajavultak mindketten :D
És a vizsgálat után kaptak 1 csodafotelt, de az volt az ára, h megígértette velem a férjem, h június végéig nem megyek a Brendon közelébe sem. De már látja, h nagyon jó, Miksa tesztelte és imádta :-) Pihepuha és két sebességen ringat. A ringatás nagyon fejleszti a babákat, de anya karja ki van készülve, nomeg kettőt amúgy sem tudok ringatni egyszerre. Így egy kéz, egy fotel kombó lesz holnaptól :lol: Anya nagyon boldog :-)

Puszi nektek, ha jönnek a képek, már teszem is fel :-)

Bari, hajrááááá! Drukk!

Babácska?
oroszagár

Sziasztok,

szuper hírek!

Agár, nagyon bírtam a beszámolót és ámulok-bámulok, micsoda csodakütyük vannak már manapság...

BARI, DRUUKKKKK!!!

Dóri, nagyon örülök a jó híreknek, várjuk a képeket!!!

Puszmák
zzafir75

Sziasztok

Hát az én orcámról sem megy le a vigyor, ahogy leírtad Agár a mai napotokat :lol: Örülök,h minden vizsgálat OK :wink: június meg már mindjárt itt van :lol:
Szuper,h Dóriék otthon vannak már, puszikáljuk őket :wink:

Zafír, köszi a mindennapi drukkot :lol:

Mindenkinek kösziiiii a drukkokat!Nálunk minden OK, bár sikerült egy kis szívdobogást a torkomba produkálnom a pszichémmel...:oops: de igyekszem valahogy a tudatalattimra hatni :wink:

Pusza,
Bari

bari6

Barikám, nyugi-nyugi-nyugi, csak POZITÍVAN! MAi babaragacsok mennek!!!!
zzafir75

Sziasztok!

Barikám! Mennek a babaragacsok!

Etus! Remélem minden jól ment az UH-n és jövő héttől tényleg minden élesben megy! Nekünk 2 lombikunk volt eddig. Tudom, hogy ez még nem a világ vége, de azért már jó lett volna, ha sikerül. De ez van....

Agár! Imádtam a beszámolódat:))) Olyan cukik lehetnek a babák! Szinte látom őket!

Nagy ölelés mindenkinek!
bodzássüti

Sziasztok!

Köszönöm a mai drukkokat :lol: :lol: :lol:

Szépséges napot mindenkinek!

Bari

bari6

Sziasztok!

Már délelőtt óta csodálgatom, csak a babák nem engedtek a géphez, de most kicseleztem őket, szóval íme, Dóri babái, Emma és Bálint:

Kép Tesók
Kép Bálint
Kép Emma

Még egyszer óriásgratula! :D
oroszagár

Bari, Babaragacsok!
DDDDDDDDDDDDRRRRRRRRRRRRRUUUUUUUUUUUUUKKKKKKKKKKKKKKKKKK!
oroszagár

Isteneeeeeeeeem, gyönyörűségesek :lol: :lol: :lol:

Agár, kapunk majd Tőled is képeket? :lol:

bari6

jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj, de széééééépséééégeseekkk.
Gratula Dórinak még1x és jó egészséget és cseperedést!!! :):)
zzafir75

Gyönyörűek!:)))
bodzássüti

Sziasztok!

Merre volt ma mindenki?

Jó meleg volt ma, nem bánnám,ha ennél már nem lenne melegebb :roll: ma a meleg miatt délelőtt sétáltam délután pedig befejeztem a hangyócát :lol: Kép

Szép hétvégét mindenkinek!

Pussz,
Bari

bari6

Bari, nagyon édes a süni és a hangyi is :lol: Hogy fognak majd örülni a Baribabák, nagyon ügyes vagy. Én varrni tanultam meg varrógéppel a várandósság alatt, lett is a babáknak szép rácsvédő, sok kis párnahuzat, meg pelenkatartó és mindenféletartó is :D A függönyig már nem jutottam el, majd egyszer, ha már 12 órát alszanak egyhuzamban ( :lol: :shock: ), befejezem.
Mi sétáltunk ma egy jót, elmentünk a doktornénihez receptekért (popsikrém, miegymás), meg bóklásztunk a környéken ( a belvárosban lakunk, és nagy már a nyüzsi, sok a turista, meg sok rendezvény is van, izgi) nagyon szeretnek sétálni, jókat alszanak, meg néha nézelődnek :)

Már tényleg mindjárt június! Nagyon drukkolunk!

Szép hétvégét mindenkinek!
oroszagár

Barikám! Nagyon ügyes Kisbari voltál ma is:)))
Mentek a babaragacsok!

Ölelés!
bodzássüti

Bari, küldöm a mai babaragacsokat, és egy kis szivárványt a mostani nagyszerű viharból :D (sajnos nem látszik túl jól, de remélem, jó kedvet hoz így is)

puszik

Kép
oroszagár

Sziasztok lányok!

remélem mindannyian jól vagytok amikor van 1-2 percem gyorsan olvaslak ám és köszönöm a gratulációkat nagyon kedvesek vagytok!
Mi jól vagyunk nagyon jók a babák titokban reménykedtem, hogy ilyenek lesznek esznek rengeteget(szerencsére van mit nagyon sok a tejem)és alszanak is mondjuk érdekes a kislány inkább "nappalos"akkor szeret jobban aludni a kisfiú hangját viszont éjszaka nem is hallani...szóval kezdünk összeszokni és a lakás is kezd kicsit romjaiból visszatérni. Elég ijesztő volt pár nappal ezelőtt hegyekben az elrakásra váró tiszta ruha, szennyes stb...de mondhatom egész szépen behoztuk magunkat(hála a férjemnek nagyon sokat segít, nélküle nem boldogulnék)Tegnap megvolt az első bevásárlásuk a kicsiknek voltunk az Auchanban sőt KFC-ben is szóval már kipróbálták a gyorséttermet is(igazi kis fogyasztókat nevelünk:))bár ők egyenlőre még azért az anyatejet választották!
Ildivel egyetértek én nem vagyok nagy "kütyübarát"meg vegyünk meg minden hülyeséget, de tény hogy nagyon meg tudja könnyíteni az ember dolgát sok holmi...
Kérek még egy kis "ne fájjon a varratszedés"drukkot holnapra ha lehet...holnap megyek a dr úrhoz..aztán még fizetek is mint a katonatiszt...

Mindenkit puszilok amint tudok írok Bari DRUKKK mikor tesztelsz?

Ölelés Dóri

Lilypie Second Birthday tickers
ndora77

Sziasztok!

Dórikám, hatalmas GRATULA a picikhez! Örülök, hogy jól vagytok! És küldöm a kért ne fájjon drukkokat!!!!

Barikám! ++++++++++++++++++++++++++++++

Puszik és pocaksimik!
zzafir75

Dóri! Mennek a drukkok holnapra! Minden rendben lesz!

Bari! Hogy vagy ma?

Zafír! Kezd már javulni a hangulatod?

Többiek?

Ölelés mindenkinek!
bodzássüti

Bodzássütim, egész jó állapotban vagyok, én sem értem....
de persze néha elfog a szomorúság, de ez van, ha belebolondulunk sem tudok vele mit csinálni... :) úgyhogy igyekszem happyn élni az életem, és most egy jó darabig nem gondolni a Cirisre. :) TE hogy vagy? Ti hogy vagytok?

ETUS???
zzafir75

Sziasztok!

Dóri, de j,h jöttél :lol: Gratula még egyszer és megy részemről is a nefájjonavarratszedés drukk :lol:

Zafír, ölellek!

Bodzássüti, Veletek mizu? Hogy vagy?

Agár, nagyon szép a kép :lol: :lol: :lol:

Többiek merre vagytok?

Csajok!

Szeretnék veletek megosztani valamit: ismertek,h nem nagyon szeretek bizonytalanságban lenni és csináltam tesztet. Mára már többet,h biztos legyek benne, bár mindannyian tudjuk, h sosem biztos semmi az ŐSERDŐBEN, de egyenlőre úgy tűnik,h jó úton haladunk, ugyanis a tesztjeim Baribabát mutatnak :lol: Még egy hetet izgalommal kell eltölteni, de bízom benne,h az erős csíkom nem fog eltűnni.
Ha nem zavar benneteket, akkor felteszem és remélem mindenkire ösztönzően tud majd hatni :wink:
Tüneteim nem nagyon vannak, azt leszámítva,h a pocakom elég intenzíven fájdogál, néha ledönt az álmosság, de elég sokszor 20-30 perc alvás is ahhoz,h visszatérjen az erőm.
10-es érzékenységű teszt:
Kép

25-ös érzékenységű:
Kép

Szóval úgy néz ki,h jó úton haladunk, de ha lehet akkor kérnék még drukkot hétfőig :wink:

Mindenkinek puszi,
Bari

bari6

Bari, nekem nem volt ilyen erős csíkom :-)
Jaj, úgy örülök! Éljen, éljen éljen!

:D :lol: :D :lol: :D :lol: :D :lol: :D :lol:
:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
oroszagár

DDDDDDDDDDDDDRRRRRRRRRRRRRRRUUUUUUUUUUUUUUUUUUKKKKKKKKKK!
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
oroszagár

Bari, drukkolunk, és nagyon-nagyon örülünk!
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
oroszagár

Sziasztok!

Köszönjük a drukkokat, de lehet,h elkiabáltuk.....a mai tesztem halványabb lett sztem nem is kevéssel. Igyekszem összeszedni magam a nap hátralevő részére,de tuti nehéz lesz...
Már a hasam is ment... :shock: és eddig még egy falat husit sem tudtam letolni, csak a gyógyszereket vettem be....de azért bizakodunk és remélem,h csak a teszt vicceskedik...

Pusza mindenkinek!
Bari

bari6

Sziasztok!

Barikám, ezek jó jelek, halkan örömködök Veled!!! DRUKKK hétfőig és ne stresszelj a teszteken, ilyen erős nekem sem volt, csak kb. a 6dik héten :)

++++++++++++++++++++

Puszi és pocaksimik!
zzafir75

Bari, nem kell több teszt, láttuk, amit látni kell :) Amúgy is minden teszt más, főleg ezek a "papírtesztek". Olyan erős a csík, h aggódni teljesen felesleges. Különben is drukkolunk ezerrel :) Nyugodj meg, és vigyázz magatokra, élvezd a napsütést!
Puszi, pocaksimi!
oroszagár

Jelentem össze szedtem magam!!! :lol: Köszönöm Nektek is a biztatást!

Pussz!

bari6

Bari, örülök!!! NO STRESSZ! Baribabák pocakban :):)! DRUKK!!!!
zzafir75

Sziasztok!

Emma elaludt..Bálint viszont kezd ébredezni szóval csak egy szóra!Halk hurrá hurrá Barinknak!!Nagyon nagyon megy a Druuuuukkkkkk. Nyugi sztem nagyon erősek azok a csíkok(a csíknál már csak a baribabák erősebbek)puszi és ölelés mindenkinek és még 1x hajrá

Puszi Dóri

Lilypie Second Birthday tickers
ndora77

Sziasztok lányok! Gyors jelentés: kórházban vagyok 1,5 hete, nem tudom mikor jutok gép közelbe! Amint tudok, jelentkezek! Puszilok mindenkit'

Babácska
babácska82

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?