Új privát üzeneted érkezett!

Ma ez már a második laptetőm. Miának ajánlom, mert most ő van teszt közelben.
vicky79
Budapest III. kerület

Szép jó estét!

Cicamica
Holnap megyek reggel, igyekszem 9 körül odaérni, aztán délután meg beülünk a párommal az előadásra. Majd csak este tudok jönni az eredménnyel. Izgulok nagyon, a multkor ugye 4 tüsző is volt, úgyhogy most nagyon kiváncsi vagyok.

Ha most is sok tüsző lesz, lehet, meg kéne kérdezni, hogy válthatunk-e lombikra menet közben - azt hiszem, valaki járt itt így...

Levendula
Vannak szerencsés napok, amikor tényleg nincsenek sokan. Ügyik vagytok! :)

Nyulacs!
Azta, nagyon nagyon gratulálok! :lol: :lol: :lol: Azért azzal a combossal csak óvatosan most már, inkább puszit kérj helyette! 8) Mindig azt szoktam mondani, hogy semmi sem történik véletlenül (persze néha iszonyú nehéz kimondani és el is hinni ezeket a szavakat), de látom, ez most nálad is bejött, különben nem buliztál volna olyan jót a hétvégén, ugyi? :lol:

Mia
Szorítok holnapra! Többen mondják, hogy a mindjárt megjön érzés van a babánál is (mint már írtam is, bedöltem neki korábban már párszor…), tuti nálad is így van! A hőemelkedés is bizti ezért van!
thimmy
Gárdony

Thimmy: nálam volt így. csináltak egy vérvizsgálatot amiből kiderült hogy lehet lombikozni inszem helyett (hogy ez milyen vizsgálat volt, azt nem kérdeztem) kihez jársz?

Timi
titimee

Sz-hez. Akkor erre emlékeztem, csak most lusta voltam visszalapozni :? 8)

Igazából csak próbálok minden eshetőségre felkészülni, mert nem szeretném, ha most is csak azt hallanám, hogy sok a tüsző és hagyjuk abba (ez már a második nekifutás, ráadásul most puregonnal, úgyhogy nem olcsó mulatság ez, ráadásul nyomatom magamba a hormonokat.... szóval érted)
thimmy
Gárdony

De remélem, most jól mérte be az adagot Sz, és nem is egy hétre, csak 6 napra rendelt vissza, úgyhogy láthatóan próbálkozik, a többi rajtam múlik 8) :)

Meg ha holnap is azt fogja diktálni az asszisztensnek hogy "luf" vagy "lauf", arra is rá fogok kérdezni, hogy hogy is van ez?

Eddig is izgultam a kedd miatt, de most nyulacs miatt még plusz izgalom van rajtam 8) :lol:
thimmy
Gárdony

Közben eszembe jutott, hogy Sz-hez jársz :) kérdezz rá nyugodtan, ha megoldható biztos át lehet variálni lombikra. De bízzunk benne, hogy nem lesz több tüsződ, mint amennyi kell az inszemhez.

Timi
titimee

Nyulacs:
Gratuládééé!!! :)
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Vicky elfogadom a felajánlást!Köszi!!! Úgy izgulok a holnap miatt! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Levendula és Bíborka (micsoda szép nicknevek!):
Üdv a fórumon, gyorgy pocakosodást kívánok nektek! :)

Mia:
Holnapra mega-giga drukkjaim!!! :)
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára sajt@ 2011.07.29 21:57-kor.

Pá Drágáim!
sajt@

Nyulacs: nagy gratula Neked, de jóóóó :)
Még nagyon nem vagyok képben, de ugye neked inszem volt?

Mia: Neked drukkolok holnapra, reméljük hasonló jó hírekkel jössz :wink:

Thimmy nálad is reméljük a legjobban alakulnak a dolgok az inszemhez!

Kíváncsi leszek a tájékoztatóra, azért biztos hallunk sok okosságot :) Lombik ügyben még nem nagyon vagyok járatos.

És kösz mindenkinek a válaszokat a kérdéseimre :D aranyosak vagytok

jó éjt mindenkinek
levendula05
Budapest

Sziasztok!!!!

A hétvégi termést még nem sikerült elolvasnom,de azért a lényeget kiszűrtem!!!!

Nyulacs:Gratulálok!!! Így kell ezt csinálni!!!!!!

Most csak ennyi,majd még jövök!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

mia: Drukkolok nektek mára. Jöhetnél már a jó hírekkel. A zebrák mindig párban járnak és kell az újdonsült kismamának a párja. :wink:
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Hát most sem sikerült!

Ez van.
Köszi a drukkokat!

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Mia:
Nagyon sajnálom!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Mia, borzasztóan sajnálom. Ölellek. Nagyon sok erőt kívánok neked hogy túltedd magad rajta és újra tudd kezdeni.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Sziasztok!!!

Mia! Nagyon sajnálom!!!!!!!! :( Remélem gyorsan regenerálódtok, és a következő már sikeres lesz!!!

Köszönöm mindenkinek a gratulációkat!!!

Vicky: igen-igen! Megkövetlek!!! :) Teljesen igazad volt! Ezért van szükségünk Rátok tapasztalt anyukákra!!!!!

Thimmy: csak óvatosan adta a combost... :D Nem bántott, de nagyon piszkált, hogy miért nem bízom már végre magamban... És igaza van. Hát a hétvégi buliba lehet el sem mentem volna, ha tudtam volna, hogy lakónk van... Veletek mizu? Mit mondott ma Sz.??? Remélem rendben találta a tüszőcskéidet!!!

Levendula: igen, inszemem volt, az első. Még nem hiszem el teljesen... Majd szerdán, ha megyünk uhu-ra.

Zsuzska! Igyekeztünk mindent megtenni a siker érdekében! :)

De valóban az a titok nyitja, hogy ha nem parázunk rá. A saját tüszőérésemnél is így volt, és a negatív teszt után is. Ha belegondolok, hogy annyira elkeseredtem szerdán, hogy még kapáltam is délután... Szombaton végig táncoltuk az éjszakát... Elvontam a figyelmem, és jó volt így!! :D

Úgy vártam ezt az érzést, amikor rosszul leszek... Lassan alakul!!!!! :) Ég a gyomrom kaja után. :) Olyan álmos vagyok, hogy hazafelé beájultam a buszon. És én ennek örülök! :lol:
nyulacs82
Szolnok

Sziasztok!

Nekem sincsenek jó híreim ma, úgy látszik, nem állnak jól a csillagok. :cry: A bal oldali petefészkem a minimális hormon hatására is hat! :shock: tüszőt termelt, plusz van még egy a jobb oldalon is. Úgyhogy megint stop van. És fogigátló. Kérdeztem Sz-t, hogy muszály-e, azt mondta, hogy nem, de ezek felszívódása több ciklusba is kerülhet, márpedig én nem akarok most hónapokat várni. :cry: :?

A következő ciklusban szuri nélkül indulunk, csak tüszőrepesztő és progi pótlás lenne. Ez nem felel meg a protokollnak, de mást nem tud kitalálni. Azt mondta, hogy az eredményeim alapján semmi sem jelezte, hogy ilyen aktív lenne a petefészkem.
thimmy
Gárdony

Mia
Nagyon sajnálom, hogy nem sikerült! Ölellek, gyere majd, ha jól vagy, és mesélj, hogy hogyan tovább!

Rákérdeztem Sz-nél, hogy nem válthatunk-e lombikra. Azt mondta, ő is gondolt rá, átnézte a kartonomat, de sajna túl fiatal vagyok (36), két átjárható petevezetékkel és a párom spermaképe is jó, úgyhogy nem indokolt :oops: :cry: Az OEP nagyon szigorúan veszi.

Nyulacs
Elhiszem, hogy várod már a jeleket :wink: Én mondtam már olyat is kismama barátnőmnek, hogy akár a kilenc hónapot is végighányom, ha kell, csak jöjjön már a baba (ő persze mondta, hogy ne kívánjak ilyet, meg hogy ne beszéljek hülyeségeket, de ezzel csak azt akartam érzékeltetni, hogy mennyire várjuk már a babát, ezt ő nem értheti, a párja csak ránéz, és már várandós is lesz :roll: )
thimmy
Gárdony

Thimmy: én is ismerek ilyen lányt,2 évvel idősebb nálam,ugyanakkor házasodtak (5 éve),ezalatt nekünk csupa meddőségi vizsgálat,és beavatkozás,ő meg júliusban szüli azóta (tehát 5 éven belül) a 4.gyerekét....!!!!!

Nem irigylem tőle,de tényleg néha pofátlan a sors... :?

Volt osztálytársam is minden évben szül egy gyereket... :roll:
Vendég

Mia: nagyon sajnálom. :cry: pedig úgy bizakodtam, hogy a hőemelkedés jót jelent.

Thimmy: kortól függ hogy átvariálhatja-e a lombikra az inszemet? igaz nekem nincs meg az egyik petevezetőm, lehet hogy ez elég ok volt az oepnek. kár hogy neked nem sikerült. mindig jön valami szarság, csakhogy ne legyen egyszerűbb az élet.

Nyulacs: ezek a tünetek jók :) majd ha hányinger is csatlakozik azt hogy fogod élvezni. :wink:

Timi
titimee

Mia
Nagyon nagyon sajnálom!!!!:(

Thimmy
Gondolom, hogy most milyen csalódott lehetsz. De hidd el, a stimu nélküli hónapban össze fog jönni!Ráadásul hormonokat sem fogsz kapni, jobb lesz hidd el!A szervezetedet sem fogja ez az egész procedúra megviselni.
cicamica0104

Thimmy:
Sajnálom, hogy nem úgy alakultak a dolgok, ahogy vártad/ vártuk!!! Túl jól reagálsz az injekcióra...Nem emlékszem mit írtál, hogy mi nálatok a probléma... Az én pcos-os petefészkeimben nem lett ennyi tüsző... :shock: Pedig volt 30-40db. Kegyetlen a sors. Fogamzásgátlót kell szedned, mikor babát szeretnél... :? Hátha összejönne spontán... mondjuk csak ha nem szednél fogi gátlót...
nyulacs82
Szolnok

Kisbeeka
Igen, az ilyen lányokkal nem lehet vitába szállni, úgysem értik, mit beszélsz :?

Titimee
Igen, a váltáshoz túl egészségesek vagyunk :roll: És azt hiszem, 38 év felett már más a helyzet.

Cicamica
Igen, eléggé kiakadtam. Lesétáltam a Moszkva térig (bármi is lesz az új neve, nekem akkor is Moszkva marad 8) ), nem tagadom, kicsit pityogtam is, de aztán megnyugodtam, próbálok előre nézni. Hormonok nélkül indulunk majd. A múltkor 3 hét kellett, hogy felszívódjanak a tüszők, remélem, ennél hosszabb időbe most sem fog telni.

Nyulacs
A méhnyakban termelődő nyák kinyírja a kiskatonákat. :cry: Ezért is lett inszem.

Voltunk a párommal a délutáni felvilágosításon. Elhangzott jó pár új infó, és Sz. az elejétől a végéig vázolta a történéseket, így átláthatóbb az egész. Jó sokan voltunk 8) :lol:
thimmy
Gárdony

mia: Nagyon sajnálom.

thimmy: Pedig én nem szedném be a fogigátlót, hátha ebből a sok tüszőből lenne valami spontán. Van ismerősöm akinek így lettek az ikrek. És nála is kinyírta a katonákat a nyák. Szóval hajrá.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky
Ez nekünk is megfordult a fejünkben, dilemmáztunk is rendesen. Ha most nem szedek fogigátlót összejöhet spontán a baba, bár mi már négy éve próbálkozunk, úgyhogy erre nem igazán sok esélyt látunk. Ha nem jön össze spontán baba, akkor a tüszők felszívódása több cikluson át is tarthat, addig nem folytathatjuk. Úgyhogy inkább gyorsan múljanak el, és kezdhessünk újra.
thimmy
Gárdony

Mia, kívánom, hogy mihamarabb kapj erőre. Ez hányadik volt neked? Jól emlékszem, hogy 2.? Miben maradtatok Sz-szel?

Thimmy, neked néztek inzulint? Nekem első lombikos stimumnál lett túlstimu és utólag mondta Sz, hogy valószínű az inzulinrezisztencia miatt reagálhatott túlságosan a szurikra. Tudom, hogy nálad nem lett túlstimu, de mégis sokkal érzékenyebben reagáltál, mint az várható lett volna.
ann74

Sziasztok!

Nagyon köszi az együttérzést engem még nem is annyira tett tacsra a hír mint Apát. Szegényt alig lehetett összekaparni úgy beleélte magát a pozitív eredménybe.

Ann igen ez volt a 2. az első stimus ez most fagyis és mivel nincs több fagyika, így megbeszéltük apával belevágunk júliusban a következő stimunak ezt ajánlotta K is egyébként!

Megkérdeztem mi lehet az oka ennek a sikertelenségnek, egy kicsit megdöbbentem a válaszon azt mondta, hogy mit várok ilyen rossz spermakép mellett? Én azt hittem egy sperma is csinál nyarat, erre kiderül hiába van jó sperma az sem elég jó, akkor minek csináltak meg eddig 2 lombikot? Na mindegy ez van. Hátha így nyáron jobb lesz............

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Sziasztok!

Mia, szerintem össze fog jönni. Ezek szerint kicsit nehezebb mint akinél nem találtak semmilyen problémát, de sikerülni fog meglátod.
Thimmy, én egyet tudok mesélni. A főnököm egyik jó barátjának a felesége nehezen hordta ki a babát mégis belevágtak még egyszer, akkor már végleg nagyon veszélyes volt. Nem csak a baba életét hanem az anyáét is veszélyeztették. Így lekötötték a petevezetőit. 10 évig volt hasznos mert utána láss csodát teherbe esett. Mivel abszolút nem számítottak rá későn döbbentek rá hogy ez pedig terhesség, már késő volt elvetetni. Képzeld abszolút problémamentesen hordta ki és szülte meg a babát. Mai napig nem értik az orvosok sem hogy történhetett mert 10 évig meg volt védve. Ennyi idő után még össze is nő a petevezeték nem csak hogy le van kötve. Szóval vannak csodák. És ez nem egyetlen ilyen történet, vannak más csoda történetek is. Hugom is pl akkor lett terhes amikor teljesen lemondott róla. Vagy vannak akik örökbefogadnak és utána lesznek terhesek. Most csak annyit akartam megértetni veled hogy nem kell a logikát keresni semmiben sem, egyszerűen csak hinni kell hogy megtörténhet vagy ha nem is hiszel, próbálkozni oszt vagy bejön vagy nem.
Én minden esetre bíztam, nem jött össze csak lombikkal és nem saját petével de egy percig sem bántam meg hogy bizakodtam hátha nálunk is megtörténik a csoda.
Én azt mondom hogy hajrá spontánkodás. Megéri bármi is lesz az eredmény. Legalább tudjátok hogy megpróbáltátok.
Amit még írni akartam hogy én úgy tudtam vannak erre a problémára gyógyszerek vagy erre nincs?

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

sziasztok lányok!

kezdetben nagyon sajnálom minden sorstársamait, akinek most valamilyen oknál fogva nem jött össze, totál együttérzek veletek, nekem sem jött össze, csak én még a fél vagyonomat ott is hagytam egy magánklinikán. fagyi babákat raktak vissza, kemény 1 hét után meg is jött. de ne adjuk fel, eljön még a mi + időnk is.
szeretnék csatlakozni hozzátok, látom, hogy nagyon összetartó, egymásért izguló csapat vagytok és nekem most pont ilyenre van szükségem.
rólam röviden annyit, hogy volt 5 vetélésem, a legmegrázott egy lombik után 20 hetes ikerterhesség elvesztése, de hála istennek, az orvosoknak és nekünk van egy 2,5 éves irgalmatlan eleven és imádni való fiam (ugye vasikám? :D )
az orvosomról nem szeretnék rosszat írni, mert neki is köszönhetem a csodát, hogy anya lehetek, de anyagilag már nem tudjuk finanszírozni a magánklinikát és van még 4 államilag támogatott lombikunk, meg sajnos 3 inszemünk- én ebben nem nagyon bízom a magam részéről. pco, endometrióziis, ir, és minimum 20 kg túlsúly, most jelen pillanatban a bajom és z doktorhoz szeretnék majd menni. egyenlőre még vár rám egy tesztelés holnap, hogy kizárjuk a méhen kívüli terhességet, szóval most én negatív tesztben reménykedem.
kezdetnek az lenne a kérdésem, hogy az ilyen komplikált esetben, mint nálam is van a terhességek kihordásával szerintetek jól döntöttem orvos terén, mert még k dokival is kacérkodom.
jöhet priviben is, ha úgy jobb. vickey és vasi már nem ismeretlen számomra, remélem minél hamarabb képben leszek mindenkivel kapcsolatban. láttam a táblázatot, jól meg kell küzdeni mindenkinek a babákért, de nem szabad feladni. tudom, hogy sokan telhetetlennek tartanak, hogy küzdök a második gyerkőcért, de a kudarc ugyanúgy tud fájni és még mindig nehéz elhinni, hogy a sors nem adta meg nekem azt a lehetőséget, mint sokaknak, hogy egy küzdés után spontán jön a tesó. pedig mindig ebben bíztam, hogy hátha "rendbe tett" a terhesség. (nekem sajnos az volt és nem várandóság)

hát olyan barátnőm nekem is van, aki ha csak elviszi a férje alsógyatyóját a szennyesig már terhes lesz, én is nehezen viselem az ilyen sztorikat :roll: én vihetném évekig a gatyót bárhova, akkor sem lenne semmi :D

nyulacs!
neked nagy gratula, élvezd minden pillanatát, mert, hogy utána az anyáságét fogd az tuti.

mia!
nekem is fagyis babákat raktak vissza, sajnos ők eleve hátrányból indultak, de van olyan barátnőm, akinek a második csoport eszkimóból született a kislánya. nekem anno w dokinál még az inszem is tovább tartott, mert legalább nem jött meg 1 hét után, mint most. :roll: nem adjuk fel! neked most kell várni,vagy mehetsz megint? milyen gyógyszereket kaptál? én az estrofemen és a hüvelygélen kívül semmit. a fiúk mindig nehezebben dolgozzák fel, de sokat foglalkozzatok egymással és nagyon össze tudja kovácsolni a kapcsolatot egy kudarc, ez a jó oldala. kívánok minél előbbi zebrás tesztet!ha nem vagyok indiszkrét a rossz spermakép mit takar értékben?

többiekkel is igyekszem képben lenni, de idő hiányában most erre futotta. köszönöm a válaszokat, ha küldtök!
etna

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Mia!Apánál próbáltátok az "antoxidáns kezelést"?Mi Sz utasítására csináltuk,állítólag ez javít a sperma mennyiségén-minőségén!Nem egy nagy was is das!...bár nekünk egyszer sem lett fagyibabánk,de ez után a kúra után került Dorka is a pocakba!Ha gondolod előkeresem,hogy miből állt!

Kép
Kép
missancsi

Mia:
Óóóó de sajnálom... :cry: :cry: :cry: Kitartás, a következő sikerül!

Thimmy:
Nálatok is furán jött ki a lépés. :? Dokkert nem kérdezted meg, hogy ajánlaná-e a spontán próbálkozást most? Ennyi tüszőből bármi (bárki :wink: ) megeshet.

Etna:
Üdv, sok sikert a következő bébihez! :)
Én is W-hez jártam régen.
Szerintem felesleges magyarázkodnod, hogy második babát is szeretnétek, ez csodálatos dolog, teljesen érthető kívánság, nehogymá bocsánatot kérj emiatt!

Nyulacs:
Jönni fog a rókafamily nemsokára, meglásd! Hajrá álomkór és fáradtságérzés!!! :)

Pá Drágáim!
sajt@

Etna:
Szerintem mindegyik orvossal jól jársz, de válaszd azt, aki neked szimpi és megbízol benne. Az 1020-as oldalom van egy kis összefoglaló a dokikról Mieza 2010 Szeptember 09. Csütörtöki - 8:43-as hsz-ánál.
Nekem S is szimpi volt.

Pá Drágáim!
sajt@

Szia Etna,
írtam privit.
Lovely
Vendég

Nyuli ejha! :lol: :lol: :lol: Gratulálok! :D :D :D :D

Etna jó helyen vagy! Szerintem senki sem tart telhetetlennek, hogy tesókát szeretnél! Nem fogod megbánni Z-t sem és K-t sem! Nekem K volt az ügynököm, imádom, de távollétében végül Z csinálta az ikreket!

Sajnálom lányok! :cry: :cry: :cry:

Maccs
vörösmacska

Sziasztok!

Napok óta nem kerülök gép elé :(

Mia: nagyon sajnálom, de jó, hogy nem adtátok fel és júliusban újra kezdtek :)

Thimmy: el sem tudom képzelni milyen rossz lehet leállni az egésszel. Hányadik inszem lett volna? Azért ez is milyen gáz, hogy ennyi év sikertelen próbálkozás után végig kell csinálni az inszemeket és nem lehet rögtön lombik.

Én is kíváncsi leszek nekünk mit állapítanak meg. Öt inszemünk volt, a dokim szerint felesleges tovább húzni vele az időt, remélem itt is így gondolják.

Mi is voltunk kedden a tájékoztatón. Jó volt, számomra is sok új infó és legalább a párom is képbe került mi vár ránk :D
levendula05
Budapest

sziasztok!

köszönöm a bíztató szavaitokat, isten ments, hogy magyarázkodjak, csak az ismerősök nem értik hogy miért csinálom újra végig, akiknek ez nagy varázslatnak tűnik, hogy tű, szuri, orvos kell a gyereknemzéshez :roll: de legalább elmondhatjuk, hogy mi tudunk szeplőtlenül is foganni.

ma átmentem orvosba és megállapítotam a teszt segítségével, hogy nem vagyok méhen kívüli. olyan negatív lett, mint állat. :roll: tiszta vicc, hogy én vizsgálom meg magam. sok erőt adtatok és ma van a napja, hogy bejelentkezem z dokihoz. remélem nem decemberre lesz időpont hozzá. :oops:

folyt köv, felébredt a főnök :D

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

thimmy: Nekem ezek a tüszők elmúltak a mensivel. Bár akkor szedtem a gyógyszert. Talán igazad van és hamarabb túl lesztek rajta. Azért jó lett volna ha valamilyen indokkal áttesz lombikba.

etna: Üdv itt is. Kíváncsi leszek mikorra kapsz időpontot hozzá.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok Szülinapi jó kivánságokat köszönöm szépen!
Nem haragszom Vasika.
Üdv.az ujjaknak sok sikert a pocakodáshoz!! hasonló gyorsat mint nyulacs.-ka .

nyulacska hatalmas gratula!

másik topin leirtam az eredményt sajna mi részünkről ennyi volt marad a spontánkodás!!
Mammográfiára megyek 1 hét mulva kijár akkor arra ill.a bmc-ben?
Valamit találtak a bal mellemben ma mintát vettek 1 hét mulva eredmény.
Vasika az uram akarta a legjobban hogy neee lépjünk tovább 1% reményében . Nem adjuk fel csak a beavatkozást nem engedi ennyi % -ért!
Bocsi de itt nem vagyok oly aktív!!

Mia öszintén sajnálom!
evolet
Szolnok

Etna:
Na látod, erre is jó a fórum, mert megértjük egymást, hiszen majdnem mind átéltük már a maceratúrát, többször is, hogy babócánk lehessen.

Evolet:
Nem mondták mit találtak a cickóban? Lehet, csak egy ciszta. Szerintem minden rendben lesz. Anyunak is volt régebben, neki rögtön-helyben leszívták, mert hozzájárult, ezért nem kellett visszamennie.

Pá Drágáim!
sajt@

sajti!

Idézem:
terime 12mm hosszú ovális , közepén echoszegény ..........,malignitásra utaló koros eltérés nincs.

benignus jellegű eltérés belöle aspiratiot elvégeztük.

U2 kapott!

Nos mond valamit??
evolet
Szolnok

Sziasztok!

Evolet, annyira sajnálom. Tudom milyen érzés mert én is átmentem ezen sajnos. Én nagyon szorítok a spontánkodáshoz, de szerintem se adjátok még fel. Más dokinál is lehet próbálkozni vagy petedonorral. Magam részéről hatalmas ölelésemet küldöm és nagyon remélem hogy hamarosan mégiscsak megörvendeztetsz minket a jó hírrel.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

lányok!

mensi után vagyok, csak behívtak egy kontroll vérvételre és 8-as a bétha hcg-m. tudom, hogy ez szinte semmi, de most akkor mit kell csinálnom? várjam a következő mensit? nem maradt bennem semmi? annyit mondak, hogy valami beindult, de nem lett belőle terhesség. mikorra lesz 0 a bhcgm? attól még mehetek tovább? nem kéne egy uh? vagy valami? volt valaki hasonló helyzetben?

evolet!
én sajna nem tudom a sztorit, de szívből sajnálom ami veled történt. a szövettan biztos semmi kórosat nem fog mutatni. benignus eltérés nem okoz veszélyt soha. jóindulatú sejtburjánzás, ennyit értek csak belőle. sok sikert és bízz a csodában. az egyik ismerősöm 9 lombik után most élvezi az anyaságot természetes útoni kismamaság után. neked is ezt kívánom!

időpontom: 30-án 16:30-ra van! már csak durván egy hét!

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Evo lefordítottam:
12mm hosszú ovális duzzanat (=terime).
Közepén az ultranangot gyengén (=echoszegény) visszaverő (pl. alacsony sűrűségű szövet az ultranang vizsgálaton).
Rosszindulatú daganatra (=malignitásra) utaló kóros eltérés nincs.
Jóindulatú (=benignus) jellegű eltérés, belőle leszívást (=aspiratiot) végeztünk.
Az U2 nemtommi... :roll:
Na látod? A szövettan is rendben lesz, nyugi (tudom, könnyű mondani...). Addig is szeretettel küldök sok-sok pozitív energiát!!!

Pá Drágáim!
sajt@

Etna:
Nekem mk-m volt, de ott magas volt nagyon a HCG.
Végül is ez is jó hír, hogy vmi beindult.
Uhun ilyenkor még nemigen látnak semmit, úgy tudom csak kb.: 1000-es HCG-től.
Csináltál tesztet? Ebben nagyon nem vagyok otthon, de ha pl.: 2 nap múlva újra tesztelnél és erősebb a 2 csík, akkor vszeg emelkedett a HCG. Bizti nem korai terhességről van szó? Én nagyon drukkolok!

Pá Drágáim!
sajt@

nyulacs82 gratulálok. Nagyon jó!!!! Végre kismama amióta itt vagyok!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D

eltűntem :oops: :oops:
Nagyon köszönöm a sok szép szót! Férjemnek is felolvastam őket. Annyira tüneményesek vagytok!
Voltam Konc dokinál. Azt mondta: Dórikám, lesz itt baba. :lol: Ha ő mondja! Megbeszéltük, hogy mivel ő majd elmegy egy hónap szabira, majd csak szeptemberben próbálkozunk lombikkal. Kanyó Katalin adott beutalókat nekem újra vérre, férjemnek spermavizslatásra, azokat augusztus elején megcsináljuk és mire szeptemberben megyünk, addigra indulhatunk. Azt mondta majd menjünk be Zekéhez, ők lebeszélik, hogy ha valami gond van pl. férjem anyagával, akkor kapjunk antibacit. Nem is bánom, hogy ilyen sokára, mert annyira kivoltam amikor nem sikerült, hogy azt mondtam elegem van. :twisted: Most itt a nyár, megpróbálunk feltöltődni... hú de hülye duma. :oops: Szal a nyár végeztével, tele vitaminokkal belevágunk újra. :lol: :lol: :lol: Egyenlőre nem várom. Rettegek, hogy az a sok szurkálás, és idegeskedés, munkahelyi magyarázkodás után megint lógó orral bőgök a mosdóban :cry: :cry: :cry: :cry: Na ezért nem bánom,hogy ilyen sokára, mert remélem addigra nem így állok hozzá.

Örülök, hogy dagad a banda.... :P
dorika80
Budapest IV. kerület

evolet nagyon drukkolok, de nem lesz semmi baj, meglátod!

etna, egy hét hamar elpörög. 8-as HCG... az nem elég? :oops: az már pozitív teszt lenne?

kecsmary jaj hát neked se??? :( :( :cry: :cry: :cry: annyira sajnálom. :(
Égbe tudnám kiáltani MIÉRT?????
dorika80
Budapest IV. kerület

Sziasztok!

Dorika: drukk a jó eredményekhez, és a szeptemberi kezdésehz
Mia:sajnálom, hogy nem sikerült. Nálunk is apát viselték meg eddig a kudarcok, láttam rajta mindig de ő be nem vallaná soha
Sajt@: úgy emlékszem, azt olvastam, hogy Te is kaptál mtx szurikat. Neked nem volt hajhullásod tőle? Nekem lekopogom még nem, bár 2 hete kaptam az utolsó szurit
Thimmy. én beszedném a fogigátlót a Te helyedben
Evolet: nekem is szinte ugyanilyen uh-s leletem volt, vettek tűvel mintát, hála istennek negatív lett bár én utána műtéttel kivetettem a csomót, egy fibróma volt végül is, ami jóindulatú
Etna: nekem az utolsó stimus beültinél ET+ 11 napon 4,5 lett a hcg, 3 napra rá a kontrollnál már 50 volt, pár hét alatt felment egészen 412-ig :shock: ezután döntött Z. doki a MTX szuri mellett. De ez a ritkább eset, általában magától visszamegy 0-ra. Megkérdeztem, nem lehet e ebből gyerek, azt mondta a legkisebb HCG ET+11 napon 12 volt, amiből gyerek született náluk a BMC-ben.
Vendég

Dorika:
Ne félj a szuriktól, maceráktól, azok visznek közelebb a babázáshoz! :)
Én megoldottam a munkhelyi magyarázkodást egy huszárvágással: Ha megyek dolgozni, akkor gáz van, nem sikerült :arrow: tehát tilos szánakozni és kérdezősködni a kollégáknak. Be is tartják, jó fejek.
Nyár végére már te is szebben látod majd a jövőt! :)

Lovely:
Sajnálom a szurikat... Nem volt semmi bajom tőlük, ill. az uccsónál pici szájszárazságot éreztem, de azt is rövid ideig (pár perc).
Akkor most nektek is kb.: 3 hónap szünet jön?

Pá Drágáim!
sajt@

Etna: sajnálom a rossz hírt.... :?

Nekem nyáron volt először 14 a HCG,ami jó is lehetett volna,de egy hétre rá is csak 19-ig kúszott fel,azaz nem jó helyen tapadt a baba......

akkor abbahagytuk a támogatást,nekem emlékeim szerint 1-2 napon belül megjött...,azaz magától kiürült a maradék is,és lement 2 alá a HCG,ezt nézik ilyenkor.

UH-on csak 1000 fölötti HCG-nél tudják megnézni,ilyenkor azért csak vérvétellel kontrollálnak...

El voltam kenődve emiatt én is,de mégis ott motoszkált bennem a gondolat,hogy elindult a terhesség,azaz KÉPES vagyok rá!!!

A következő Neked is sikerül!!!

Dorika: a HCG-nek 2 naponta duplázódnia kell... Ami a 10-et nem éri el,az nem megmaradós terhesség (dokik szerint).

Ezért nem volt elég az én 14-esem sem,mert már 112-nek kellett volna lennie,mikor kontroll-HCG-re mentem,nem pedig 19-nek, ez azt mutatja,hogy nem jól fejlődik,nem szabad támogatni,mert vagy méhen kívüli,vagy kémiai terhesség...
Vendég

Sziasztok!

Kicsit behavazódtunk a héten, csak zugban olvasgattam néha, ha volt egy kis időm. :oops: :?

Ann
Inzulint nem néztek még. Endokrinológushoz jártam/járok, letroxot szedek a pajzsmirigyemre, ő látta az eredményeimet és nem érezte indokoltnak az inzulinrezisztencia vizsgálatát. :roll:

Mia
Ezek szerint nyáron folytatjátok?

Vasika
Nem spontánkodunk, várjuk a tüszik eltünését, a következő mensit és kezdünk újra. Ilyen történeteket szeritnem mindenki hallott már. Az élet csodája! :lol: Gyógyszert erre még nem hallottam, de ha tudsz valamit, feltétlen szólj! 8) :lol:

Szia Etna
Üdv itt. Hajrá második baba! Kistesók is kellenek ám! :lol:

Levendula
Ez volt a második nekifutásunk, az előző hónapban 4 tüsző miatt kellett megállni... Majd kiváncsi leszek, Neked mit mondanak 5 inszem után. Akkor kedden együtt voltunk a tájékoztatón. 8) :)

Dorika
Hajrá szeptember! A nyáron jól felszívjátok magatokat, és szuper lesz az ősz! 8) 8)

Lányok! Mindenki!
Szedem a fogigátlót szerda óta! Olyan aranyosak vagytok, imádlak titeket! :lol: 31-én kell mennem Sz-hez, remélem addigra felszívódnak a tüszők. És most tüszőt mondott uhu alatt Sz, figyeltem nagyon! :D Júniusban szeretném újra kezdeni. Szóval azért drukkoljatok, hogy mihamarabb mensiváró lehessek én is, aztán hogy egy-két tüszőcskével mehessen a következő hónap! :lol:
thimmy
Gárdony

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?