sziasztok lányok!
kezdetben nagyon sajnálom minden sorstársamait, akinek most valamilyen oknál fogva nem jött össze, totál együttérzek veletek, nekem sem jött össze, csak én még a fél vagyonomat ott is hagytam egy magánklinikán. fagyi babákat raktak vissza, kemény 1 hét után meg is jött. de ne adjuk fel, eljön még a mi + időnk is.
szeretnék csatlakozni hozzátok, látom, hogy nagyon összetartó, egymásért izguló csapat vagytok és nekem most pont ilyenre van szükségem.
rólam röviden annyit, hogy volt 5 vetélésem, a legmegrázott egy lombik után 20 hetes ikerterhesség elvesztése, de hála istennek, az orvosoknak és nekünk van egy 2,5 éves irgalmatlan eleven és imádni való fiam (ugye vasikám?
)
az orvosomról nem szeretnék rosszat írni, mert neki is köszönhetem a csodát, hogy anya lehetek, de anyagilag már nem tudjuk finanszírozni a magánklinikát és van még 4 államilag támogatott lombikunk, meg sajnos 3 inszemünk- én ebben nem nagyon bízom a magam részéről. pco, endometrióziis, ir, és minimum 20 kg túlsúly, most jelen pillanatban a bajom és z doktorhoz szeretnék majd menni. egyenlőre még vár rám egy tesztelés holnap, hogy kizárjuk a méhen kívüli terhességet, szóval most én negatív tesztben reménykedem.
kezdetnek az lenne a kérdésem, hogy az ilyen komplikált esetben, mint nálam is van a terhességek kihordásával szerintetek jól döntöttem orvos terén, mert még k dokival is kacérkodom.
jöhet priviben is, ha úgy jobb. vickey és vasi már nem ismeretlen számomra, remélem minél hamarabb képben leszek mindenkivel kapcsolatban. láttam a táblázatot, jól meg kell küzdeni mindenkinek a babákért, de nem szabad feladni. tudom, hogy sokan telhetetlennek tartanak, hogy küzdök a második gyerkőcért, de a kudarc ugyanúgy tud fájni és még mindig nehéz elhinni, hogy a sors nem adta meg nekem azt a lehetőséget, mint sokaknak, hogy egy küzdés után spontán jön a tesó. pedig mindig ebben bíztam, hogy hátha "rendbe tett" a terhesség. (nekem sajnos az volt és nem várandóság)
hát olyan barátnőm nekem is van, aki ha csak elviszi a férje alsógyatyóját a szennyesig már terhes lesz, én is nehezen viselem az ilyen sztorikat
én vihetném évekig a gatyót bárhova, akkor sem lenne semmi
nyulacs!
neked nagy gratula, élvezd minden pillanatát, mert, hogy utána az anyáságét fogd az tuti.
mia!
nekem is fagyis babákat raktak vissza, sajnos ők eleve hátrányból indultak, de van olyan barátnőm, akinek a második csoport eszkimóból született a kislánya. nekem anno w dokinál még az inszem is tovább tartott, mert legalább nem jött meg 1 hét után, mint most.
nem adjuk fel! neked most kell várni,vagy mehetsz megint? milyen gyógyszereket kaptál? én az estrofemen és a hüvelygélen kívül semmit. a fiúk mindig nehezebben dolgozzák fel, de sokat foglalkozzatok egymással és nagyon össze tudja kovácsolni a kapcsolatot egy kudarc, ez a jó oldala. kívánok minél előbbi zebrás tesztet!ha nem vagyok indiszkrét a rossz spermakép mit takar értékben?
többiekkel is igyekszem képben lenni, de idő hiányában most erre futotta. köszönöm a válaszokat, ha küldtök!
etna