Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok !

Csenge
nagyon nagyon sajnálom !!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

2009.szeptemberében műtöttek Debrecenben, utána 3 hónap Danoval kezelés jött
tavaly október végén az inszem előtt még nyoma sem volt az endónak, most viszont visszatért...
a bal petefészekben van egy endós cisztám és másik is, ami nem endós..
még nagyon kicsi, szóval még időben mentünk dokihoz
úgy döntöttünk, hogy bevállaljuk a három hónapos fogamzásgátló szedését, ami visszanyomja ezt a dögöt, erre az évre jegeltük a baba-projektünket :roll: :roll: :roll: :roll:

Gestomix szedése hat hónapig
vvviki

Ohhh Vvviki... sajnálom, hogy így alakult.
Egész évre jegeltétek? Biztos, hogy csak jövőre indultok???

Baccus, nekem fáj a torkom, de nem kicsit! Lehet, hogy így elmarad a műtét????

Már ettem fokhagymás mézet, ittam NeoCitrant, de nem igazán javul...

gigibp

Csenge: nagyon sajnálom, nagy-nagy ölelést küldök! Pedig olyan jó kis előjeleket produkáltál...
De mindjárt itt van a szeptember és tapasztalatból mondom, hogy a fagyi babák léte, hihetetlen pluszt ad lelkileg. Hajrá szeptember!!!

Nem értem, hogy ott fent a Nagyfőnök, miért nem látja, hogy itt mindenki mennyire szeretné már azt a babát megkapni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Viki: :(

Rani: gratula a kiskönyvhöz!

Gigi: A nátha mondjon le! Nehogy már emiatt kelljen elhalasztani a műtétet!

Nálunk reggel lesz a tesztelés. Most kezdek már izgulni, hogy vajon meddig tart még az álmunk...
roni34

Csenge: szeptember = július :roll: (ma teljesen szét vagyok esve, remélem nem ez a car álmosító idő az oka...)
roni34

(((((((((Csenge))))))))

Gigi, jobban?

Vviki, legyen úgy ahogy akarjátok :wink:

Roni++++++++++++++++++++++++ (tuti más az oka szétesettségednek :roll: )

"BÍZOM TISZTA GONDOLATAIM TEREMTŐ EREJÉBEN ÉS BÍZOM A VÁLTOZÁSBAN! "
kalkata

Hát még picit fáj a torkom. Abban maradtunk a dokival, hogy holnap bemegyek, aztán meglátjuk.
Ha a sors közbeszól, akkor viszont jön a B terv. :D

Szorítsatok, hogy minden oké legyen! :) Legjobban attól vagyok ki, hogy bennt kell lenni a kórházban. Pfúúúújjjjjj!

Roni, nagyon drukkolok holnapra!!!!!

gigibp

Elnézést a zavarásért...csak GigiBp-nek jöttem drukkoni, kérem alásan.... :oops: :D

Gigi: Gyógyulj, szoritok holnapra!!!!!
Sok puszi!

Hajrá Kálisok!:)
katapetra

Roni!
A reggeli teszteléshez +++++++++++++++++++++++++++++++++
Bízom abban, h zebrás lesz! Drukk!!!!!!!

Gigi, neked is szorítok ám, h minden rendben legyen!

Rani, jó látni, h itt is aktív tag vagy újra! Gyönyörűséges csodababátok! Gratula!!!!

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Sziasztok!

Hajnali fél 2-ig bírtam a teszteléssel várni!
Egyszemkénk 2 csík formájában mutatta meg, hogy (talán) jól érzi magát odabent...
Én még nem merem elhinni, mert sztem elég halvány a vonal ahhoz képest, hogy a 14. napon vagyunk. Mindenesetre nagyon reménykedünk, hogy végre megtörtént... (megyek becserkészem a doki bácsit, mi legyen a továbi menet)
Nagyon köszönöm, hogy így drukkoltok, írtó jól esik!

Gigi: mára++++++++++++++++++++++
roni34

Istenem RONI, itt potyogtatom könnyeimet (még jó h. nincs még rajtam kívül senki az irodában)!!! Akkor továbbra is ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Nagyon várunk ám minden infót :wink:

kalkata

Sziasztok!

Rni halk gratula.
Szerintem nem baj, hogy halvány a csík az a lényeg hogy van!!!
Sok mindentől lehet halvány: pl mijen érzékeny a teszte, mennyit ittál elötte, mikor voltál pipilni stb.

Bols nagyon köszönöm!!

Kép

Kép
raniko

Jajj Roni,
annyira, de annyira drukkoltam!!!!!!Csíkerősítők mennek, babácskátok kapaszkodjon jó erősen anyába még 8hónapig!!!!!!!!!!!!!
Drukkolok nagyon!
NEm gond szerintem sem, hogy halvány a csík!Dobsz róla egy képet majd?

Viki,
nagyon sajnálom, hogy várnotok kell!Ez a legrosszabb szerintem ilyenkor! :cry:

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Roni, halk gratu és további drukk! :D A halvány csík is csík! A lényeg, h ott van! Nagyon örülök, én is megkönnyeztem soraidat!

Viki, sajnálom a várakozást! Neked és Kalkatának is azt kívánom, h látogasson el hozzátok a gólya, annyira megérdemelnétek már!!!

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Lányok,
elmentem reggel vv-re. Hcg:954 progi >180 :lol:
Istenkém, még 8 hónapig nem akarok ebből az álomból felébredni!

Meli: béna vagyok és nem tudom a tesztet feltenni, de mire lesz csodás UH képem, megtanulom :wink:

Még 1* nagyon köszönöm a sok bíztatást!
roni34

Roni,
ez gyönyörű hcg!!!!!!!!!Annyira boldog vagyok énis, veletek együtt örülök!!!!
Még az is lehet, hogy ikerbabácskáid lesznek! :wink: :wink:

Bols,
Peti már igazán nagyfiú.Már majdnem 9hónapos? :shock: Hogy repül az idő!!!

Gigi,
drukkok mennek!Végül befeküdtél a kórházba?Majd gyere ám, hogy mi volt!

Csenge,
gyors regenerálódást, és hajrá fagyi babák! :D

Kata,
mindig olvasgatlak a háttérből!Nagyon szorítok, hogy végre hozzátok is ellátogasson már a gólya!

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Roni: ez csodálatos! Annyira drukkoltam neked a háttérből! Erős baba és nem 8 hónap lesz az az álom, hanem a hátralévő életed! :wink:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Ronikaaaaaaaaaaaaaaaa !!!
Mekkora hatalmas hcg ! :shock: :lol:
puszi

(( csenge )))
nani72

Roni hatalmas gratula!!!
Nagyon szép ez a Hcg!!!
UH képet várunk!!

Kép

Kép
raniko

Roni!
Szívből gratulálok, te aztán rácáfoltál a statisztikákra :) Látható, hogy nem a mennyiség, hanem a minőség a fontos :wink:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

sziasztok!

kicsit elvesztem, de már itt vagyok....

és micsoda hírek!!!!!!!!

roni!
gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ezek szerint egyszemkének bejön az ugribugris céges elfoglaltság :lol: :lol: :lol: :lol:

gigi!
veled mi van?? rendben vagy????

Kép
csengee32
Budapest

Roni!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Tudtam én!!!!!! Micsoda hírekre jöttem! Ez szuper! Gratulálok! Csodálatos a hcg!!!!
Hozd majd a teszt képet!!! :D

Most értem haza a kórházból. Az első nap nagyon gáz volt. Teljesen kiborultam a körülmények miatt. Ezek a kórházak olyanok, mint 50 évvel ezelőtt... Nagyon durva! Még jó, hogy a férjem egész nap bennt volt velem! Másnap volt a műtét, akkor már nem érdekelt semmi, tudtam, hogy minden oké lesz. Így is lett. Nem találtak az ég-világon semmit! Minden tökéletes! Szóval marad az IR.
Szerencsére ma reggel meg már el is engedtek. Nem mondom, hogy 100%-os vagyok, de alakul.

Próbálom hívni az Intézetet, de egyszerűen képtelenség. Felveszik, hogy kis türelmet, majd félrerakják és soha nem veszik fel újra.
Talán délutánra jobb lesz a helyzet.

Nem térek magamhoz a jó hírtől!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Roni, ez egy csoda!!!!!!

Bemehettünk a szülőszobára körülnézni. Egész pöpec, de azért ha nem muszáj nem a Bajcsyban szülök! :) Egy év alatt nem tudják felújítani! :D :D

Katapetra,
édes vagy, hogy szorítottál, köszi!

És persze mindenkinek KÖSZÖNÖM! Nagyon kedvesek vagytok! :oops:

gigibp

Gigi: ügyi vagy, akkor most már "csak" az IR dolgot kell kezelni és jöhet a baba :)
Sztem a Bajcsi nem olyan vészes és nagyon jó az orvos gárda. Ja és az automata ágyak egy műtét, vagy császár után, megváltást jelentenek!

Meli: K doki is célzott az ikrekre. (De 1 db blaszto babából is lehet még iker, na ez nekem is új) De az elmúlt év eseményei alapján Egyszemke legyen egészséges és növögessen szépen!

Egy kicsit aggaszt, hogy semmi, de semmi tünetem nincsen továbbra sem, de remélem minden okés odabent.
roni34

Roni, nyugodj meg, én hiszem (és olvastam is róla Lux Elvira Anyának születtem? c. könyvében is) hogy akinek semmilyen tünete nincs a várandóság alatt az igazán akarja SZÍVVEL-LÉLEKKEL a babát (bármilyen tünet tiltakozás az anyaság ellene)!!! :P
(Amúgy nekem sem volt semmi anno...)

kalkata

Raniko: mindjárt letelik a bűvös 12 hét. De jó Neked!
Továbbra is+++++++++++++

Katám: :D :wink:
roni34

Kata!
Akkor a Lux Elvira nagyon nagy zöldséget írt le... :)

Minden nő eltérően reagál az emelkedő Hcg és progeszteron szintre (rókázás, aluszékonyság, puffadás, etc. vagy épp nincs egyik sem), még ugyanazon kismama két különböző (szívvel-lélekkel akart) terhessége is lehet teljesen más lehet kísérő tünetek szempontjából. Értelmetlen megideologizálni :wink:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Sziasztok Lányok!

A méhtükrözés nem volt olyan rossz, hogy amiatt ne tudtam volna mostanában jönni, csak nagyon összejöttek a dolgaim és nagyon, nagyon xar hetem is volt. :oops: :(

Csenge
A sok tennivalóm ellenére mindennap feljöttem azért megnézni, hogy mi újság van veletek és a többiekkel. Nagyon drukkoltam, hogy maradjanak veled a picik! Sajnálom, hogy nem maradtak veled:!: Kép Drukkolok, hogy az eszkimók veletek maradjanak!:) Addig pihenjél és készülj rájuk!:)
Hogy vannak a támogatások? Mennyit támogat az állam, friss embrió és eszkimó baby beültetéskor?

Melinda
Hogy vagytok? Lellét nem viseli meg nagyon ez időjárás változás? Alvási szokásai, kedve?
Tényleg, hogy repül az idő, már 8 hetes?! :D

Roni
Szívből gratulálok egyszemkéhez vagy többszemkétekhez! :D Szép hcg-d lett!:) Sok-sok pozitív energiát és sok-sok egészséget kívánok Nektek!:)

Raniko
De jó, hogy doki látogatás nélkül, bármikor hallgathatod a pici szívverését!:D De jó, hogy már a kiskönyvet is megkaptad? Gondolom Milán érkezésekor kapott kiskönyved is megvan, eltetted emlékbe.

Gigi
Gratulálok a -3 kg-hoz!!!:D De jóóó, ez az, nagyon ügyes vagy!:wink: Én a héten nem bringáztam, de kétnaponta 45 percet tornásztam, karerősítés, csípőtorna, has, láb, comb, fenék. Még mindig van mit leadnom, de ma nagy örömömre feljött az a nadrágom, amiről azthittem, hogy teljesen fel se tudom venni. Felvettem és igaz nehezen ment, de már begombolni is betudtam, persze csak levegő beszívás segítségével, úgyhogy van még mit fogynom, de már ez is haladás! :D
Örülök, hogy túl vagy a műtéten és „sajnálom”, hogy nem találtak semmit, vagyis akarom mondani, örülök, hogy nem találtak semmit. :D Engem mindig az bosszantott, hogy soha semmit nem találtak és amikor januárban megműtöttek laparral olyan boldog voltam, hogy végre találtak valamit! :D

Vviki
Jajjj, nagyon sajnálom, hogy ismét kiújult az endód!:( Kép Milyen stádium volt neked előzőleg és most?
Nekem januárban volt az endo műtétem és 6 hónapon belüli természetes úton való próbálkozást javasolt a nőgyógyászom, de remélem, hogy mivel időben is vagyunk meg lombikozunk is nagy lesz az esélyünk a babára. :D Igaz nekem nem volt súlyos endometriózisom, de félek tőle, hogy visszajön, valamint a fájdalomtól amit szerencsére azóta nem érzek amióta megműtöttek. A fájdalom szó szerint olyan volt, mintha karóba húztak volna! :oops: :( :cry: A Danoval kezelés miből áll?
Sajnálom, hogy erre az évre jegeltétek a baba-projektet! :( Azért én még drukkolok, hátha mégis nemsokára ismét eltudtok indulni! :D

Timi
Hogy vagytok? Lányok nemsokára 2 évesek lesznek!:D

Nani
Hogy vagyok Izabellel?

Kalkata
Én is elkezdtem olvasni ezt a könyvet, igaz még csak az elején tartok, de szerintem nagyon érdekes dolgokat, eseteket ír le a dokinő.
gyalogkakukk81bipbip
Budapest X. kerület

Nálunk történtek:
Kéthete szerdán, elmentem az altatás nélküli méhtükrözésre. A kaális dokim ajánlott egy magándokit, aki a magánrendelésén végezte el a beavatkozást. A rendelő felszereltségével, az asszisztenssel, dokival és magával a beavatkozással is nagyon megvoltam elégedve! :D A rendelő tiszta, kellemes környezetű, csendes volt. Az asszisztens először felvette az adataimat, majd találkoztunk az orvossal, aki bemutatkozott nekünk, majd behívott a rendelőbe. Odaadtam a beutalót, majd alaposan kikérdezett, menses, vizsgálatok, kezelések, eredmények, meddőségi ok stb. Aztán mindent nagyon részletesen elmondott, hogy a vizsgálat hogyan és milyen műszerrel fog történni, magát a műszert, ami az asztalán volt steril csomagolásba meg is mutatta, majd miután mindent elmondott kérdezhettem tőle. Javasolta Clmadya vizsgálat (mintavétel) elvégzését, amit a tükrözés előtt el is végzett. (Ennek a vizsgálatnak az eredménye jövő hétre lesz majd meg). A tükrözéskor végig mondta, hogy melyik gép mi célt szolgál, mit csinál éppen és közbe időnként mondta, hogy hogyha kérdésem van, nyugodtan tegyem fel. Az asszisztens végig bent volt, nagyon aranyosak, kedvesek voltak, a monitoron végig nyomon követhettem a tükrözést, szó szerint mindent láttam, ami hihetetlen és élmény volt számomra. Az orvos mindig mondta, hogy a kamerával mit látunk éppen és ez nagyon jólesett. A vizsgálat maga eléggé fájt :oops: , de lehet, hogy csak azért mert én már eleve nagyon fájdalmas vizsgálatra voltam felkészülve, de azért amikor egy-egy mp-re elengedtem magamat, egész elviselhető volt. A vizsgálatkor a doki mindent a legnagyobb rendben talált! :D Felöltöztem, közbe a doki nem egyszer megkérdezte, hogy minden ok, majd legépelte a leletemet, kérdeztem még tőle pár dolgot, aztán ki kísért az asszisztenshez, ahol a számlamegírása után kifizettem a vizsgálatot, aztán leültem még egy picit a váróban. A hasam nagyon fájt, görcsölt olyan fura érzésem volt, olyan volt mintha menstruálnék, de mégse menstruáltam, illetve csak egy kicsi vérzésem volt, mégis a hasam úgy fájt, mintha rendesen meglenne. A hasfájás, görcsölés és a nem menseselés eléggé fura volt számomra. :roll: Mivel egy kicsit a váróban szédültem, a doki behívott a rendelőbe, mondta, hogy feküdjek le az ágyra egy kicsit. Feltartotta a lábamat párpercig, majd az ágyszélére ülve a fejemmel fel kellett nyomnom a kezét. Ezekután jobban lettem és még negyed órás várakozóban való pihenés után hazamehettem. Mindennel nagyon megvoltam, megvoltunk elégedve és igaz a vizsgálat nagyon fájt, mégis azt mondom, hogy nagyon örülök, hogy ezt a vizsgálatot nem altatásban végezték el nálam! :D

Kedden voltunk a kaáliba uh vizsgálaton, minden rendben van, így indulhat a kezelés! :D Kedden kellett utoljára a fogit bevennem majd mondta a doki, hogy utána meg fog majd jönni, de eddig még nem jött meg. Ha megjött és elmúlt el kell kezdenem a kúpokat. Holnaptól pedig indulnak a szurik de az előző kezeléssel ellentétben nem kettő, hanem három szuri beadás sorozata, aztán jövő hétvége fele uh vizsgálat. A múltkori kezelésből nem maradt meg gyógyszerem, így újra meg kell venni őket, de a pénz még nincs meg rá, csak holnapra lesz meg, így a délibe megyünk majd kiváltani.
Vajon nagy gond az, ha nem jön meg? Utoljára május elején volt meg, aztán máj. 11-étől 3,4 napig a tükrözés miatt kis pecsételgetésem volt, de szerintem ezekután is meg kell tudnia rendesen jönni, nem?
A kaális doki azt mondta, hogy valaminek azért lenni kell....
:roll: Volt akinek a fogi abbahagyása után nem jött meg?
(Lehet, hogy holnap reggel már azzal jövök, hogy megjött, általában az szokott lenni, hogy amint azt írom, hogy sehol semmi, utána megjön).
A gyógyszerek árával kapcsolatban valaki tudna segíteni?
gyalogkakukk81bipbip
Budapest X. kerület

Sziasztok!!

Gyalogkakukk de jó, hogy túl vagy ezen is és minden rendben!!!
Szupi, hogy jöhet is a kezelés nagyon mennek a drukkok!!!!
Igen Milán kiskönyve is el van rakva így tudom "hasonlítgatni" és puskázni mikor mi is jön! :roll: :wink:

Roni igen nagyon ott vagyok már a 12. hétnél!!
Tegnap voltam dokinál és ő azt mondta szinte napra pontossan 12 hetes vagyok 1-2 nap lehet csak az eltérés a baba méretei alapján!
Nagyon ficergett a kis drága sajna nincs képem, de jövőhéten ha megyünk a genetikai UH-ra ott kapok!!!!!
Megmérte a nyaki redőt is ami 1,5mm-er és azt mondta ez tökéletes!!!
Sajna sokat kellet várni mert amikor pont mi jöttünk volna akkor elhívták egy szüléshez ami 2 óra volt, de addig is legalább sétáltunk egy nagyot!

Kép

Kép
raniko

Raniko
Éppen adminisztrálok a noteszembe és most látom, hogy csütörtökön Milán kisfiad névnapja volt.:D

Kép

BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK NEKI :!: :D
gyalogkakukk81bipbip
Budapest X. kerület

Kakukk,
szuper, hogy te is túl vagy a tükrözésen! Nekem is megcsinálták egy füst alatt, altatásban meg semmit nem éreztem!

Kicsit kiakadtam a dokira! Közvetlen a műtét után bejött és közölte, hogy semmit nem találtak, majd elment. Azért szerintem el kellett volna mondania, hogy esetleg vérezhetek, váladékozhatok, hogy tágították a méhszájat és hogy alig tudtak áthatolni a hasfalamon, ne lepődjek meg, hogy olyan vagyok , mint a szita! Azon röhögtem, hogy ha majd iszok, kifolyik a hasamból, mint a Tom és Jerryben vagy kiállhatok a kert közepére locsolni! :lol: :lol:
Nem tudom nektek hogy volt, de nekem 9 lyukat fúrtak, amin a gázt nyomták be, plusz 3 vágás, ami össze is van öltve!
A varratokat jövő csütörtökön lehet kiszedni, mert a doki szerint ne is menjünk emiatt be, hanem csináljuk meg mi magunk! Mintha minden nap ezzel fogalalatoskodnánk... Én még a tapasz levételétől is rosszul leszek, nemhogy ettől! Ja persze hozzátette, hogy na nem azért mondja, mert derogál neki... Nah ja.....
Szóval majd a tesóm kiszedi! :D

gigibp

Gyalogkakukk nagyon köszi!!

Gigi sajna néha ilyenek a dokik.
Meg is csinálhatad volna te is a műtétet azt nem mondta? :lol:

Kép

Kép
raniko

[quote="gigibp"]K írta:gigibpakukk,
szuper, hogy te is túl vagy a tükrözésen! Nekem is megcsinálták egy füst alatt, altatásban meg semmit nem éreztem!

Kicsit kiakadtam a dokira! Közvetlen a műtét után bejött és közölte, hogy semmit nem találtak, majd elment. Azért szerintem el kellett volna mondania, hogy esetleg vérezhetek, váladékozhatok, hogy tágították a méhszájat és hogy alig tudtak áthatolni a hasfalamon, ne lepődjek meg, hogy olyan vagyok , mint a szita! Azon röhögtem, hogy ha majd iszok, kifolyik a hasamból, mint a Tom és Jerryben vagy kiállhatok a kert közepére locsolni! :lol: :lol:
Nem tudom nektek hogy volt, de nekem 9 lyukat fúrtak, amin a gázt nyomták be, plusz 3 vágás, ami össze is van öltve!
A varratokat jövő csütörtökön lehet kiszedni, mert a doki szerint ne is menjünk emiatt be, hanem csináljuk meg mi magunk! Mintha minden nap ezzel fogalalatoskodnánk... Én még a tapasz levételétől is rosszul leszek, nemhogy ettől! Ja persze hozzátette, hogy na nem azért mondja, mert derogál neki... Nah ja.....
Szóval majd a tesóm kiszedi! :D

Nekem sajnos januárban a laparkor nem csinálta meg a dokim, mert nem is volt róla szó, most, hogy a konzin megtudtuk, hogy lejárt az érvényességi ideje mentünk el magánba megcsináltatni. :oops:
Jó fej ez a dokid, közölte az eredményt, majd elhúzta a csíkot. :? Sajnos nekem is volt már dolgom ilyen dokival. Annó amikor még a régi belgyógyász dokimnál voltam, megnézte a vérkép leletemet majd fél órán belül elmondta, hogy hogy tornázzak, mit egyek, aztán semmi vizsgálat nélkül 7000,-Ft-ot otthagyva elköszönt tőlünk. :? Végülis én mit kérdezzek, minek vizsgáljon meg?! Volt, hogy mondtam neki, hogy nagyon fáj a gyomrom, én a gyógyszer túlzott erősségére gondoltam, de ő csak annyit mondott, hogy ilyenkor igyak egy pohár tejet. :shock:
Nem semmi azért ez a 9 lyuk + 3 vágás! :shock: Te szegény, nem is hallottam még ennyi lyukról?
Húúú, ez a varratszedés nem semmi, Ő, hogyhogy nem tudja kiszedni? :evil: Ez végülis orvosi kötelessége, nem?!
Nekem a laparkor a klinikán szedte ki a dokim majd kontroll vizsgálatra a magánjába hívott vissza.
gyalogkakukk81bipbip
Budapest X. kerület

Kakukk,
azt mondta, hogy kiszedi, ha akarom! De én látni se szeretném többé! Basszus az hogy tudja, hogy zsebre fog tenni egy rakat lét adómentesen és ezek után is nagy ívben kakilt rám... Azt hiszem ez a no comment kategória!
Engem is a magánjába hívott vissza, de azt lesheti, hogy én oda még egyszer beteszem a lábam!
Hysteroscopiád mennyi volt magánban??? Az egyik barátnőm is most készül és 60-at mondtak neki.

gigibp

Halihó Lányok!

Remélem mindenki, aki teheti árnyékba van vagy egy kis hideg hűsítő mellett élvezi a napsütést! :D
Ma is jó meleg lett, ami most annyira nem is zavar, inkább a nyomottság, álmosság, pedig sok melóm van. :?
Hétfő estig három szurit szúrtam, tegnapig kettőt, mától meg már csak egyet kell.:) Holnap megyek uhu-ra, remélem szépen növögetnek a petikéim! :D
Hétvégén vett a férjem egy R. Réka dvd-t, amit hétfőn este meg is néztem és a gyakorlatok kb. 60%-át el is tudtam végezni. Nem mondom rendesen megizzasztott, szerintem szuper gyakorlatok vannak rajta, rendesen érzem a comjaimat, popsimat, hasamat.:)
Van egy külső-belső combos gyakorlat, amit tegnap este lefekvés előtt is megcsináltam, de azthittem úgy, terpeszbe (szét)ett) lábakkal maradok, ami otthon még nem is lenne baj, de hogy holnap hogy fogok felfeküdni a székbe majd lejönni a székből. :roll: :lol:
gyalogkakukk81bipbip
Budapest X. kerület

Kakukk,
Réka dvd-i jóóóók! A belső comb gyakorlatok tényleg gyilkosak tudnak lenni! Majcsak összezárja valaki a lábaid! :lol: :lol: :lol:

Sajna én nem vagyok jól. Kiborultam. Anyukám kórházba került. Múlt csütörtök óta ramatyul érezte magát, fájt a háta, karja, gyomra. Hiába rimánkodtam, hogy menjen orvoshoz, nem akart. Tegnap elzavarták az EKG-ról, mondván már nincs hely, hiába mondta, hogy rosszul van. Ma végre bejutott és rögtön kórházba vitték. Infarktusa volt. :( Készen lettek a vv leletek és szerencsére a vér enzim értékei már jók, vagyis már lezajlott.
Szorítsatok, hogy minél hamarabb jól legyen és hazajöhessen!

Tényleg csak az egészség a lényeg, a többi nem számít!!!!

Roni,
mi van veled????

gigibp

Jaj Gigi! :( :( :( Nagyon sajnálom Anyukádat!!!!!! :( Kép Nagyon durva, hogy ilyen erős rosszullétek, panaszok mellett nem fogadták Anyukádat az EKG-n! :shock: :evil: Ez égbe kiáltó figyelmetlenség az egészségügy részéről!!! :evil: Hogy lehet valakit hazaküldeni amikor nincs jól???!!! Azért vannak az orvosok, nővérek, azért kapják a fizetésüket, hogy a betegeket ellássák!!! Nincs bennük emberi érzés sem, hogy lehet egyáltalán úgy hazaengedni egy beteget, hogy meg se néznek, vizsgálnak?! Lelkiismeretük sincsen, ami legbelül megszólalna, hogy Úristen ha hazaküldjük ezt a beteget, akkor a mi hibánkból, oda nem figyelésünkből eredően ennek az embernek az élete veszélybe is kerülhet. Pfffff..........hát ez eszméletlen!!! :evil: :evil: :evil:
Örülök, hogy Anyukádnak nem lett komolyabb baja, kórházba vitték és most már jó kezekben van!:)
Drága Gigi, nagyon-nagyon szorítok, hogy minél hamarabb jobban legyen, felépüljön és hazamehessen!!!:)
gyalogkakukk81bipbip
Budapest X. kerület

Gigi, ölellek, jobbulást édesanyádnak!!!!! (ehhez hasonló történeteket énis mesélhetnék sajnos...) Légy Erős és Bátor, támogast Őt, akármilyen makacsok is, mi így szeretjük Öket. NEmigaz?

Ronikám, mizu??? Hol jársz?

kalkata

Gigi: jobbulást anyukádnak, vigyázzatok Rá!

Sajnos nálunk is ez a helyzet, csak mi a szíve mellett, még tumorral is küzdünk Anyumnál, de reméljük van még kiút...

Azt hittem - most - végre semmi nem fog történni velünk az első UH-ig, de tegnap este úgy begörcsöltem, hogy felállni sem tudtam. Totál bepánikoltam mi ez... Ma egész nap folytatódott, így most értünk haza a kórházból.
Egyszemke már 2.2mm és dobog a szíve :lol: Úgy ficánkolt, alig tudták megmérni!
Viszont van egy 6.5cm-es cisztám, állítólag ettől görcsölök. Fekvésre ítéltek, remélem felszívódik és nem lesz vele több gond.
roni34

Sziasztok!

Roni,
pihi,pihi,pihi!!!!!!!!!!!
És nem lesz semmi gond!!!Én érzem! :wink: Mennyi magnéziumot eszel?Én, mikor görcsöltem a terhesség elején, meg barnázta, akkor elkezdtem 3x250mg-ot enni, de a maxot is lehet enni, ami 3x500mg!
Nagyon gratulálok a babácskához!hihetetlen jó érzés, mikor dobog a kis szivecskéje!

Gigi,
anyudnak gyors felépülést!

Kata,
hogy vagy?Nálatok lesz mostanában kezdés?
Vagy spontánkodtok?

Nani,
Iza baba szépen növöget?Már igazi kishölgy!Néha eszembe jut, hogy nekem is annyi idős babám lehetne, mint Iza!
De nem bánom, hogy akkor nem sikerült, mert így lett Lelle! :D :D

Ha nem bánjátok, hoztam róla egy képet!
Kép

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

sziasztok
Roni gratula, te szedted az eucreast? mar nem emlekszem vagy lehet nem is vagy pcos, bocsi, de minden erdekel a pcoval kapcsolatban
nalunk az apr. felbeszakadt, nyaron ujbol kezdunk
puszi mindnekinek
babaszeretet

Köszi csajok a támogatást! Nagyon sokat jelent nekem!
Szerencsére már jobban van Anyukám, így én is! Nagyon remélem, hogy hamarosan hazajöhet!

Roni,
szuper a hír a kis virgoncról!!! Nem soká akkora lesz, hogy nem fog így vigadni, mert nem lesz helye! :D

Kata,
igen sajnos negatív "élmények" mindenhol vannak, tudom nálatok is! Én is ölellek téged!

Kakukk,
neked is köszi, hogy próbálsz lelekt önteni belém! :)

gigibp

Roni, akkor nincs más választásod tényleg: PIHI, PIHI, PIHI és PIHI!!!!!!!!!!!!!!

Meli, ez aztán az igaz felirat Lellén :lol:
(jelenleg csak saját magamat "kezelgetem" :wink: )

Gigi, jó hírekkel jöttél, hurrá.

Babaszeretet, én is eufrászt szedek, minden mellékhatás nélkül (néha hasmars ha többet csipegetek)

kalkata

Meli: nagyon cuki a kiscsaj! Kész vagyok, amikor egy pici lány ilyen csajosan van felöltöztetve! Gondolom nagy a szerelem apával!
Igen eszem a magnéziumot. Egy kicsit ma már jobb is, de szerintem ez csak az UH-n láttotak miatti pillanatnyi nyugalomtól van most.

Baba: igen eszem az eucreast és sajnos PCOS vagyok. Ezért is rettegek az első 12 héttől...
De mellékhatása nekem sem volt sosem. Nekem jobban bejött, mint anno a meforal.

Ciszta ügyben vki tud okos tanácsot adni? Mikor, mitől tűnik el, kell-e vmit figyelnem, és legfőképpen árthat-e a babámnak?
roni34

Sziasztok!!

Roni a cisztáktól ne félj!!
Nekem is vannak és nem szabad gondolni rájuk!!
Nyugííííííííííííííííííííí nem lesz semmi gond!!!
Eltűnik vagy sem sajna nem tudom megmondani. :roll:

Lányok remélem nem god tennék fel képet, tegnap voltunk genetikai UH-n és szerencsére minden ok.

Kép

Kép

Kép

Kép
raniko

Raniko: Örülök, hogy minden rendben Nálatok. Jó látni, hogy lombik baba után, ilyen símán megy minden kistesóval :)
Az Istenhegyin voltatok genetikán?

A cisztával is várhatóan elenged minket a Kaáli a 7.heti UH után?
roni34

Rani,
tök jó képek! Milyen cuki már most! Örülök, hogy minden rendben van!

Roni,
pihenj sokat és ciszta mondjon le! :)

Meli,
nagyon cuki a kiscsaj! És ez a ruci... meg kell zabálni!

Anyum már kikerült az intenzívről egy sima kórterembe. Sajna most ez a hidegfront megviselte, de remélem hamarosan hazajöhet!
Akarnak csinálni neki valami terheléses vizsgálatot, de nem biciklizős, futós, hanem az ágyban kell feküdni és rákötnek valami gépet. Állítólag nem veszélytelen. Ti már hallottatok ilyenről?

Puszi nektek!

gigibp

Roni én a 12. hét körül jöttem el a Kaáliból, mert progiztak.
A sima nőgyogyidhoz kell menni.
Ha ők elengednek akkor minden ok, de helet, hogy téged is végig követ a doki, ezt szerintem dokia válogatja!! :wink:

Gigi örülök, hogy anyud jobban van!!!
Remélem hamar hazamehet!!!
Én még nem hallottam ilyen terhelésről! :roll: :oops:

Kép

Kép
raniko

Helló!

Csütörtökön voltunk uh-on, szépen növögetnek a petikéim, de még kicsik így még folytatnom kell a Gonalt, csak már nem a 900-ast, hanem a 450-est kell hétfőig szúrnom. :)
Időnként érzem a szuri helyét meg a jobb v. a baloldalamat.
Megkérdeztem a dokitól, hogy most hasra tornázhatok-e, azt mondta arra ne, de szobabringázni, bringázhatok, persze ne úgy tekerjek mintha a célvonal felé közelítenék!!!:lol:
Hétfőn v. kedden megyek a körzetishez az altathatósági beutalómért. :( Remélem most normális lesz és nem áll neki prédikálni, hanem szó nélkül megírja. :?

Lányok Ti mennyit pihentetek a beülti után? Tudom, hogy nem jó sokat feküdni, de nagyon izeg-mozogni sem. A fekvés jót tesz, mert fontos, hogy az ember nyugalomba legyen, de mozogni is kell, hogy legyen rendes véráramlás a szervezetben.
gyalogkakukk81bipbip
Budapest X. kerület

sziasztok,

Meli, micsoda cuki a kisLelle! aki nem is olyan kicsi! :D :wink:
( jó a rucija)
( Iza szépen fejlődik, már "eszik", elkezdtük a kajálást. Éjjel alszik, mit mondhatnék: egy tündérmackó!)

Rani, itt is gratu!

Gigi, én sem hallottam eféle terhelésről.

Roni, csak nyugi, a cisztával majd lesz valami ( valszeg elpukkan magától). A babának nem árt, és ez a fontos, Ő jól érzi magát odabent a védett zugban!

pussz mindenkinek.

Kata, ez az eufrász tetszik. :P
nani72

Kakukk, én arra jöttem rá, mindegy mit csinálunk beülti után, ha a baba jönni akar, akkor jönni fog, ha meg nem ,akkor hiába vigyáztunk magunkra,úgyse jön.
Mindenki döntse el, hogy mennyire "félti" magát.
Ha óvatos tipus vagy, akkor vegyél ki 2 hét szabit, ha pedig nem félted magad, akkor 2-max. 3 nap pihi után akár dolgozhatsz is.
Hidd el, nem ezen fog múlni.
(akinek pl. van már kisgyerkőce, közben lombikba kezd, képzelheted mennyit pihen?! semmit, plusz emelgeti a gyermekét)

Én az első 2 lombikomnál óvatoskodtam, feküdtem sokat, a sikeres harmadiknál meg pár nap után mentem dolgozni ( napi 9-10 óra állómunka+vegyszerek), oszt itt a gyerek.
Szóval erről ennyit. :wink:

Félni nem szabad semmitől, mert immunos-Fülöp doki szerint a stressz rontja a progiszintet!!!!!!!!!
hajrá csajszikám! :wink:
nani72

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?