Nálunk történtek:
Kéthete szerdán, elmentem az altatás nélküli méhtükrözésre. A kaális dokim ajánlott egy magándokit, aki a magánrendelésén végezte el a beavatkozást. A rendelő felszereltségével, az asszisztenssel, dokival és magával a beavatkozással is nagyon megvoltam elégedve!
A rendelő tiszta, kellemes környezetű, csendes volt. Az asszisztens először felvette az adataimat, majd találkoztunk az orvossal, aki bemutatkozott nekünk, majd behívott a rendelőbe. Odaadtam a beutalót, majd alaposan kikérdezett, menses, vizsgálatok, kezelések, eredmények, meddőségi ok stb. Aztán mindent nagyon részletesen elmondott, hogy a vizsgálat hogyan és milyen műszerrel fog történni, magát a műszert, ami az asztalán volt steril csomagolásba meg is mutatta, majd miután mindent elmondott kérdezhettem tőle. Javasolta Clmadya vizsgálat (mintavétel) elvégzését, amit a tükrözés előtt el is végzett. (Ennek a vizsgálatnak az eredménye jövő hétre lesz majd meg). A tükrözéskor végig mondta, hogy melyik gép mi célt szolgál, mit csinál éppen és közbe időnként mondta, hogy hogyha kérdésem van, nyugodtan tegyem fel. Az asszisztens végig bent volt, nagyon aranyosak, kedvesek voltak, a monitoron végig nyomon követhettem a tükrözést, szó szerint mindent láttam, ami hihetetlen és élmény volt számomra. Az orvos mindig mondta, hogy a kamerával mit látunk éppen és ez nagyon jólesett. A vizsgálat maga eléggé fájt
, de lehet, hogy csak azért mert én már eleve nagyon fájdalmas vizsgálatra voltam felkészülve, de azért amikor egy-egy mp-re elengedtem magamat, egész elviselhető volt. A vizsgálatkor a doki mindent a legnagyobb rendben talált!
Felöltöztem, közbe a doki nem egyszer megkérdezte, hogy minden ok, majd legépelte a leletemet, kérdeztem még tőle pár dolgot, aztán ki kísért az asszisztenshez, ahol a számlamegírása után kifizettem a vizsgálatot, aztán leültem még egy picit a váróban. A hasam nagyon fájt, görcsölt olyan fura érzésem volt, olyan volt mintha menstruálnék, de mégse menstruáltam, illetve csak egy kicsi vérzésem volt, mégis a hasam úgy fájt, mintha rendesen meglenne. A hasfájás, görcsölés és a nem menseselés eléggé fura volt számomra.
Mivel egy kicsit a váróban szédültem, a doki behívott a rendelőbe, mondta, hogy feküdjek le az ágyra egy kicsit. Feltartotta a lábamat párpercig, majd az ágyszélére ülve a fejemmel fel kellett nyomnom a kezét. Ezekután jobban lettem és még negyed órás várakozóban való pihenés után hazamehettem. Mindennel nagyon megvoltam, megvoltunk elégedve és igaz a vizsgálat nagyon fájt, mégis azt mondom, hogy nagyon örülök, hogy ezt a vizsgálatot nem altatásban végezték el nálam!
Kedden voltunk a kaáliba uh vizsgálaton, minden rendben van, így indulhat a kezelés!
Kedden kellett utoljára a fogit bevennem majd mondta a doki, hogy utána meg fog majd jönni, de eddig még nem jött meg. Ha megjött és elmúlt el kell kezdenem a kúpokat. Holnaptól pedig indulnak a szurik de az előző kezeléssel ellentétben nem kettő, hanem három szuri beadás sorozata, aztán jövő hétvége fele uh vizsgálat. A múltkori kezelésből nem maradt meg gyógyszerem, így újra meg kell venni őket, de a pénz még nincs meg rá, csak holnapra lesz meg, így a délibe megyünk majd kiváltani.
Vajon nagy gond az, ha nem jön meg? Utoljára május elején volt meg, aztán máj. 11-étől 3,4 napig a tükrözés miatt kis pecsételgetésem volt, de szerintem ezekután is meg kell tudnia rendesen jönni, nem?
A kaális doki azt mondta, hogy valaminek azért lenni kell....
Volt akinek a fogi abbahagyása után nem jött meg?
(Lehet, hogy holnap reggel már azzal jövök, hogy megjött, általában az szokott lenni, hogy amint azt írom, hogy sehol semmi, utána megjön).
A gyógyszerek árával kapcsolatban valaki tudna segíteni?