Új privát üzeneted érkezett!

Nem jutok szóhozKépKépKép
Miért kell ennek így történnie?Más hülyesége miatt miért a mi jó kis családias társaságunk megy szét?Én igenis számítok mindenkire,és szerettem ide írni,még olyanokat is amit mások csak priviben írnak,mert én azt gondoltam csak akad valaki,aki orvosolja a gondjaimat,kisegít a tanácsával,vagy csak elolvassaKép
Több mint 1 éve járok ide,sajnos hosszabb kihagyással,de visszajöttem,mert rettenetesen hiányzott ez a társaság,és most meg vége mindennek?
Lányok,szépen kérek mindenkit,ne menjetek el!!!Kép
Én igenis kíváncsi vagyok arra kivel mi van,hogyan növekszik a porontya,hogyan esnek át szurikon,betegségeken.A szülések,védőnők,tejci vannincs,kirándulások,a fürdetések,a séták,a börzék,talik....Nekem ez is hozzá tarozott az életemhez,nagyon nagyon szomorú lennék,ha mindez tényleg valaki hülyesége miatt csak így tönkre menne.....KépKépKép

Zsuzsa,
kérlek küld el a számodat nekem még egyszer,mert sajnos kitöröltemKép
Én meg leírom ide,és aki akar hívjonKép

O6-7O-389-72-94

Anikó,örülök,hogy veled itt is találkozhatokKép

BerniKép
Dehogy vagy "futott,én mindig örülni fogok NekedKép

Linó,
Ne menj el,kérlekKép
Én igenis számítok rád sokmindenben,főleg mint sok gyerekes anyuka ,a tanácsaidraKépMeg egyébként isKép

Linda,Bori,Panó,és a többiek,akik már nagyon régen jöttek,TI IS EZÉRT????Kép

Nagyon nagyon szomorú vagyokKépKépKép,de én nem adom fel,ha egyedüli maradok,akor is írni fogokKép

Mindenkinek sok puszi,a betegeknek mielőbbi gyógyulástKép

NandaKép
nanda

Amator: megertem amit irtal. En is keson csatlakoztam a forumba, megis sikerult itt maradnom. Minden ember mas es mindenki maskepp reagal bizonyos hozzaszolasokhoz. Sokszor volt, hogy nekem se valaszoltak, de en nem reagaltam tul. Elofordul az ilyen. Hala a rossz fuleimnek megtanultam azt, hogy egyik fulemen be, masikon ki. Kép Tudod az ilyenek csak azt halljak meg, amit akarnak. Kép A ti topitotokat sokszor olvasom, orulok, hogy jol vagytok. Kép Talan egyszer be is tudnek szolni, de sajnos nem tudom tartani az iramot. Kép

Lanyok: tudja valaki, hogy Anitarol, Orsirol es Lindarol mi a hir?? Es a tobbiek? Ne azt mondjatok nekem, hogy mar nem tagok, vagy nem irnak a szakadas miatt... Miattam is johetnetek! Kép

Rita

Kép
Kép
trita

Es Swen? Hol vagy?

Nanda: orulok, hogy te meg vagy. Kép
Egyetertek veled! Kép

Puszi Rita

Kép
Kép
trita

Nem is irtam nektek. Ma ejjel Lili hajnali 4-kor kelt. Azt hittem, hogy ehes, de nem igazan volt. Ereztem, hogy kakis, igy tisztaba tettem. De utana is csak nagy nehezen aludt vissza, de lattam, hogy nagyon izeg-mozog, igy nem is tudott aludni. Felvettem, finoman megutogettem a hatat es akkorat bufizett, hogy zengett az egesz haz, bezzeg utana aludt 8-ig. Kép

Nanda: Maxi ejszakaja? Maya jol van?

Rita

Kép
Kép
trita

Rita: Anitával tegnap beszéltem. Jól van.

ZSuzsa
zerko

Sziasztok,
Most utoljára írtam ide a topicban, mindenkitől akit esetlegesen megbántottam elnézést kérek és kívánok mindenkinek minden jót.

A Humormanok topicba történő hozzászólásomat becopyzom, de ez az utolsó ebben a témában és itt nálatok:

A "bunkó" hisz ezt a jelzőt kaptam "diócskától". Nekem ebből totál elegem van.

Ha valaki veszi végre a fáradságot arra, hogy végigolvassa a történetet azt, hogy honnan indult is ez valójában akkor rá fog döbbeni, hogy mi a helyzet. Nem hiszem, hogy bármelyikünknél ott lenne a bölcsek köve, de azt gondolom Kisdiócska beszólása enyhén durva volt, soha de soha nyilvános fórumon nem illettem ilyen jelzővel senkit, leírtam a véleményemet valamiről és nagyon de nagyon figyeltem arra, hogy viszonylagosan diplomatikus legyek, de nyilván ezzel is bántottam valakit. Azt gobdolom az ilyen és hasonló formátumú hozzászólásokról és íróikról, hogy válaszra sem méltóak, magamban viszont eltöprengek, hogy a "gyermekszoba" hiánya mennyire meglátszik és arra a következtetésre jutok, hogy jó ez az internet mert igen jól elmossa a társadalmi, morális, erkölcsi és magatartásbeli eltérések különbségeit.
Kika
kika

Zsuzsa: irhatok neked e-mailt? A profilodban szereplo cimre?

Koszi Rita

Kép
Kép
trita

Kika: Engem egyaltalan nem bantottal meg. Kép Sajnalom, hogy idaig fajult a dolog.

Puszi Rita

Kép
Kép
trita

Rita: persze! Kép

ZSuzsa
zerko

Zsuzsa: ok irtam.

Rita

Kép
Kép
trita

Aniko!

Engem meg akartok hivni a talira? Kép

Rita

Kép
Kép
trita

Sziasztok,
már 3 órája elkezdtem leírni a gondolatomat a témával kapcsolatban, de mivel közben el kellett mennem itthonról, nem fejeztem be.
Most valamiért erős kényszert érzek arra, hogy az eddig leírtakat máris megosszam veletek, de még nem fejeztem be a gondolatmenetemet, szóval kérlek úgy olvassátok, hogy még nem teljes.

Innen a wordos írásom:

Sziasztok,

legelőször is Kisdiónak,

Kisdió,
NEM tartozol a "futottak még" kategóriába!!!!! Ez a kifejezés Kikától származik.

Ha már így felszínre került a téma, én is szeretném leírni a véleményemet, bár legtöbben ismeritek.
Valóban a szakadás óta "haldoklik" a topik, de nem a szakadás MIATT.
Ahogy Mucska leírta, azért volt szükség a chat-jellegű Humormanó-topik megnyitására, hogy a régi topikban kialakult chat-stílus (ami tényleg sokunkat zavart, de biztosan NEM mindenkit) oda átkerülhessen, és itt a megszokott módon folyhasson az élet. És úgy, hogy akik napközben chatelnek, azért átjöjjenek a régi formában is hozzászólni ide. Ahogyan azt Mucska és Nalika meg is teszi, és ez így van rendben.

Ami igazából kiváltotta a problémát, az a néhány megjegyzés (néhány?), ami főleg Kika szájából hangzott el ott, és ami természetesen eljut sokak fülébe, olyanokéba is, akik nem olvassák a Humormanót, de valaki mindig átnéz, esetleg hozzá is szól valakihez, és akkor olvashat "epés" megjegyzéseket, amiket persze megemlít azoknak, akikkel napi kapcsolatban maradt.
Nagyon csúnyán hangzott számomra ( és persze nem csak számomra, mert tudom, akikkel tartom a kapcsolatot, ők is pontosan így érzik), amikor Kika a régi topik öntudat-gombóc és mártír-anyáiról beszélt, és az is rettentő furcsa volt, ahogyan lelkendezett (Kika) az új topik létrejöttén, merthogy végre van valami lazább hangvételű hely is, nem csak olyan, ahol kinézik azt, akinek más a véleménye. Kika, ezek természetesen nem egyenes idézetek, elnézést, ha nem keresek vissza az írásodra, ezek így maradtak meg bennem, javíts ki, ha valamit elferdítettem.

Nem gondolom, hogy valakit azért néztünk volna ki, mert más a véleménye. Hiszen tényleg nem egyformán gondolkodunk a szoptatásról, hozzátáplásáról, dohányzásról, cumihasználatról stb, de ez egyáltalán nem okoz problémát a kapcsolatainkban. Pl. Linda egészen másképp gondolkodik a cigiről, mint én, mégis nagyon jónak érzem a kapcsolatunkatKép Vagy pl. én is szerettem volna megvalósítani a "rögzített időpontokban" való szoptatást, és ennek ellenére nem kaptam semmiféle kellemetlen hozzászólást az igény szerinti szoptatás híveitőlKép

Megint csak Kikához:
Kika,
Elmondtad, hogy szinte az elejétől fogva ismersz bennünket, a topik létrejöttétől olvastál bennünket, és csak a babona miatt nem akartál közénk jönni addig, amíg megszületik Anna. Ez számomra azt jelenti, hogy ismerted a topik és az egyes tagok stílusát, mégis csatlakozni akartál, aztán a szülés után ezt meg is tetted.
Mi a fenének jöttél közénk, ha kifogásaid voltak a hangvétellel, a másként gondolkodók kirekesztésével kapcsolatban? Vagy esetleg ez csak a belépőd után alakult ki?
Én azt látom, addig semmiféle bántó vagy "diplomatikusan" epés megjegyzés nem hangzott el senki szájából, nagyon jó volt a hangulat, senki nem bántódott meg, szerettük egymást és fontosak voltunk egymásnak.
Másként gondolkodni lehet, de az, hogy hogyan hozod ezt mások tudomására a topikban, az a probléma. A legelső összetűzés a Botondnak felírt gyógyszer körül alakult ki, ha jól emlékszem, akkor vonultál ismét háttérbe. NINCS ember, aki szerint diplomatikusan fogalmaztál volna akkor, és hidd el, ha 10-12 ember ezt egyformán érzi, akkor annak azért van igazságalapja. Mégha a 10-12 embernek nem is volt esetleg gyerekszobája...

Na, ezt az előbb olvastam tőled, ha te erre érted azt, hogy diplomatikus vagy...Ez bántó, és sértő, nem diplomatikus.

Most itt félbeszakadok, de még befejezem.

még gyorsan annyit, hogy én személy szerint azért mentem már kevesebbet a régi topikba, mert nem akartam már megosztani a gondolataimat olyan helyen, amit bárki elolvashat. És mivel nagyon sokan vannak itt, akiket nagyon szeretek, fizikailag volt képtelenség mindenkivel napi szinten tartanom a kapcsolatot.
Én azt gondolom, hogy ezen a fórumon már nem lesz semmi olyan, mint a régin, az egyetlen megoldást abban látom, ha más szerveren zárt topikot csinálunk, és ott találkozunk mi régiek.
(nem, ez nem jó szó, mert vannak kevésbé régiek, akik ugyanolyan fontosak sokunknak)
Még jövök

Anitabori

Nem tudtam átolvasni, ez rengeteg lett. A helyesírási hibákat nem bánom, de remélem, tartalmi baromság nincs benne
drbusborbala
Budapest, XX.

Huha Anita! Kép

Nagyon orultem, hogy vegre irtal, meg ha nem is azt, hogy hianyoztam. Kép
En benne vagyok egy zart topikban, ha befogadtok oda. Kép

Puszi Rita

Kép
Kép
trita

Borikám!

Úgy örültem,amikor láttam,hogy Te vagy az utolsó hozzászóló.Kép Aztán szomorú lettem,amikor olvastam.Kép
Tulajdonképpen én még mindig nem vagyok teljesen képben,de már kezdem kapizsgálni.
Az biztos,hogy régebben nem bántottuk egymást,ha volt is más véleményünk,azt leírtuk ugyan,de úgy ,hogy még véletlenül se bántsunk meg másokat.
Nagyon-nagyon sajnálom ezt a topicot,de kérlek értesítsetek,ha más fórumon újraindultok! Kép Kép

Kika,Fifianyu,Lujzika!
Nagyon sajnálom,hogy így alakult,mi nem is ismerjük egymást,így nem akarok érdemben hozzászólni a vitához.De azért azt szeretném elmondani,hogy soha itt olyan nem volt,hogy az újakat ne fogadtuk volna nagy szeretettel.Vannak mások is,akik csak későn kapcsolódtak be a topic életébe (pl.Nalika csak a szülés előtti héten),és mégis mindenki nagyon megszerette Őket.
Kika!
Én nem tudom,hogy mi volt az,ami ennyire elriasztotta a régieket,vagy a "magot",ahogy Te írod,de az elgondolkodtató lehet,hogy nem egy emberről van szó,hanem egy egész társaságról.Szerinted érdemes volt?
Remélem én nem voltam bántó senkinek,további jó egészséget kívánok minden mamának és babának!

Puszi:Anikó

Rita:Persze! Kép
vakili

Ha meg van itt valaki kerdeznek. Kép

A nappali alvasoknal a ti babatok is felsir? Lili amikor elalszik nappal delelott es delutan 1.5-2 orara, idonkent felsir almaban. Ilyenkor felveszem, megnyugtatom es visszaalszik. Talan rosszat almodik? Ejszaka ezt nem csinalja. Furcsa.
Most is alszik mar 2 oraja, de kozben ketszer nyugtattam meg.

Puszi mindenkinek Rita

Kép
Kép
trita

Zsuzsa!

Megkaptam,de apa elfoglalta azt a gépet,amin válaszolni tudok.Kép Majd írok.

Lino:várom a levelet. KépÜgyes kis Katád van!
Most tartjátok a névnapját? Mert mi áprilisban.
Puszi!

Anikó
vakili

Nalika!

Puszi! Kép Téged kifelejtettelek.
Hát mégis rászántad Magad? Kép Hogy bírsz tanfolyamra járni Tüncsi mellett? Peti elkezdte a matekot?
Mostanában úgysincs kedvem sétálni.Olyan kaka idő van. Kép De majd összehozzuk. Kép Különben is Te nemsokára autókázhatsz is hozzánk.
Lábad meggyógyult?

Puszi Neked:Anikó
vakili

Elnézést, hogy most nem reagálok, de a másik topikon ígéretet tettem, hogy ide is leírom, amit gondolok, hogy nehogy féllábas legyen.

Sziasztok!

Jó rég csak olvasgatok mindkét topikban, mert mire idejutok, addigra az íráshoz már nincs erőm. Be kell valljam, hogy el vagyok keseredve. Attól, ami itt kialakult. Örültem az új topiknak, mert gondoltam, hogy akkor a chat-es igények is ki lesznek elégítve, és a másik topikban is követhetőbbek lesznek a dolgok. De nem így lett. Ma elolvastam mindkét topikot. A "kiszakadtakkal" nekem nincs semmi bajom, én azt hiszem eddig is reagáltam mindenkire, pontosabban mindig úgy írtam a hozzászólásom, hogy az előző hozzászólásomig visszamenőleg minden megszólalóra reagáltam. És én is csak májusban kapcsolódtam be a csapatba, már a várandósság vége felé, amikor már egy jól összeszokott csapat volt.

Kika!

Nekem sem esett jól, amit írtál. Az "epés" megjegyzésed szerintem se nem volt humoros, és főként nem diplomatikus, amire olyan büszke vagy. Inkább talán rosszindulatú. Azon gondolkodom, hogy most én akkor a "mag", vagy a "futottak még" kategóriába tartozom. Abban igazad van, hogy Kisdiónak nem kellett volna lebunkóznia. Biztosan nagyon jó jogász lehetsz, mert ennyire szépen körbe írni, hogy szerinted Kisdió mindaz, amit ő rólad egy szóban álított, azt nem nagyon lehetett volna. Igazából nem sok különbséget látok a kettő között.

Remélem, nem baj, hogy leírtam a gondolataimat. Ugyanezt megtettem a másik topikban is.

További szép napot mindenkinek!

Zita
pzita

SziasztokKép

Végre van archív is és vissza kell olvasnom! El sem hiszeeeeeeem!Kép

Nem volt időm jönni tegnap, mert egész nap mentünk, este meg, mikor írni akartam kiment az áram 1 másodpercre és hazavágta a gépünket.Kép

Rita
Bocs, én nagyon figyelmetlen vagyok, de nem tudtam, hogy elutaztatok. Nem értettem Te miért nem jössz, de így már tiszta a kép.Kép
Gratula Lilinek a mutatványokhoz!Kép Gergő is napról napra csinál valami újat, nagyon sokat dumál és kezdi nézegetni a kezét. És elkezdte pár napja ütögetni a Dadoon a medvét, jó sokszor csinálta, tuti nem véletlenül.Kép

Lino
Végre Te is jössz!Kép
Karcsi nagyjából meggyógyult, de Gergő megint taknyos és most hőemelkedése is van.Kép De szerencsére a kedve jó, sokat nevet és beszélget.Kép Megint adni kell neki a Calcimusc-ot, meg orrcsepp.Kép Úúúúútálom a telet és a hideget!!!!!Kép
Képek KatárólKép

Kisdió
Köszi, nagyon aranyos vagy a címmel! Nem is fogom hagyni, hogy ez a szuper topik kihaljon!!! Amikor 9 hónapot végigültünk itt, akkor most haljon meg, amikor nap, mint nap van újdonság, amit megoszthatunk egymással a picurkáinkról? A másikba is járok és tényleg jobb volt, hogy a lányok azt is létrehozták, mert így itt nem kell azt a sok archívot átnézni annak, aki ritkán jön. De én sem értem, hogy ezért miért nem jön senki? Attól még itt vagyunk mind, Mucskáék is jönnek, szóval nem kéne, hogy bármi is változzon! Én itt leszek, az tuti!Kép
TejcsiKépKépKép
Mozi, pattogatott kukiKép

Süncsi
Neked is nagyon-nagyon örülök!!!Kép
Köszi, Karcsi jobban van, de Gergő megint taknyos.Kép Ez a hülye idő!Kép
Képek tündériek!Kép

Szöszi
Jó, hogy Te is jöttél megint!Kép
Nem igazán értem, hogy bárki is miért bántódott meg, de mindegy, egyszer csak visszarázódunk a régi kerékvágásba! Én itt leszek, elírogatok magamban is, ha kell.Kép
Sajnálom a nyűgi napokat!Kép

Zsuzsa
Sajnálom, hogy már megint beteg Edina.Kép

Na, most értem el oda a visszaolvasásban, ahol írjátok a véleményeket a "szakadásról"
Egy kicsit szomorú vagyok, mert szerintem egy kicsit túl van a dolog magyarázva.Kép Amit Kika írt, azt tényleg zokon lehet venni, én nem olvastam, pedig járok ott minden nap, de úgy látszik átfutottam felette. Még szerencse! Viszont nem kéne foglalkoznunk mások megjegyzéseivel, akár rosszindulatból, akár csak figyelmetlenségből íródtak! Én nem foglalkozom az ilyenekkel, nekem csak az számít, hogy akik nekem fontosak –és ez a topik az! Mindenkivel, aki ide jár!!!-azokkal tartsam a kapcsolatot! Most én is megsértődhetnék, hogy akkor én nem számítok azoknak, akik magánlevelezésbe kezdtek, mert én nem kaptam emilt? Nem fogok megsértődni, nem voltam az a fajta soha és csak azért sem leszek ez után sem!
A másik topiknak szerintem van értelme, ott chatel, akinek van rá ideje, de ez a topik az maradt így, ami volt! És ne nevezzük szakadásnak, hisz Mucska is jön ide, Nalika is!!!
Szóval szerintem, aki tényleg tartani szeretné a kapcsolatot a topiktársaival, az jöjjön bátran, ha csak egy héten 1x is!!!
Lino, Zsuzsa: Remélem nem bújtok be a barlangotokba, elfelejtitek a vélt, vagy valós sérelmeket és jöttök ide sokat, mint régen!!!
Mi más segítene a depiben, ha nem ez??? Hallod Zsuzsa?! Én is kicsit depis vagyok és olyan jó ideülni és "beszélgetni" Veletek!!!
Szerintem lapozzon vissza mindenki a lelkében oda, ahol még jó volt itt a kedve és onnan induljon tovább!Kép
Nem tudom meg tudtam-e fogalmazni rendesen, amit akarok, remélem. A lényeg, hogy GYERTEK ÚJRAAAAA!Kép

Bori
VÉGRE!!! Már nem tudtam, merre lehetsz, most már értem! Teljesen egyet értek a véleményeddel, és talán igazad is van a zárt topikról. Remélem azért én is mehetek oda!

Anikó
Nagy-nagy puszika Neked!!!

Szegény Linda olyan ritkán tud jönni, hogy mire megint erre jár, azt sem fogja tudni, hogy hol van! Ne legyen ez!!!!! Kérem vissza a régi jó hangulatú topikot!!!

Puszika mindenkinek kivétel nélkül!Kép

Orsi (aki nem szokott depizni, de most kicsit rossz lett a kedve!Kép)

avocado

Sziasztok!

Kika: nem, te nem írtad senkire, hogy bunkó. Te más jelzőket aggatsz az itt lévőkre. A te dolgod. És ha már a bölcsek kövét emlegeted: te hangoztatod mindenütt a végzettségedet, a férjed jó állását, stb, lesajnálva ezzel másokat, akikről semmit se tudsz. Gyerekszoba hiánya? Hmm. Ez most biztos megint csupa kedveskedésből írtad ugye?

Fifianyu, AmatőrHajni: most akkor inkább nem kezdem el bizonygatni, hogy hányszor szóltam hozzátok Kép

Bori: véleményünk egyezik Kép

Orsi: eszembe sincs barlangba bújni, depis meg nem vagyok Kép

Rita: Kata is többször felsír a nappali alváskor, de általában csak az első húsz percben, utána nyugodtan alszik (már ha alszik, és nem nyügi manó)

Anikó: mi is áprilisban Kép Mail még remélem ma megy

Nanda, Kisdió, Zita, Szöszi: pussz, csak mennem kell mert maszatka felébredt.

Ja, még valami: mivel gondolom mindenki olvassa ezt a fórumot is, ezért itt kérdezem meg: egy ideje bajlódom egy honlappal, ami most már mindjárt készen van. A címe: 2004-es nyári babák. Rajta lennének a táblázatok, szüléstörténetek, tali fotók, ilyesmi. Ha valaki esetleg nem akar rajta szerepelni, az szóljon már légy szíves!

Pussz:
Szilvi
lino

Zita!

Jaj,de örülök Neked.Ugye Te nem hagysz el minket? Kép
Ha van időd,írj egy picikét magatokról is,jó?
Úgy szeretnék már valami mást is olvasni,mint ezt a kalamajkát.Ugye mindenki jól van nálatok? Mert Panóval azt beszéltük,hogy ahol ennyi gyerek van,ott valaki mindig beteg.
Nagy-nagy puszi Nektek!

Orsikám!
Jól megijesztettél,hogy már Te sem jössz. Kép
De örülök,hogy nem így van!!!! Kép
Ahogy olvasgatlak,csak mosolygok,hogy Gergő mennyire egyszerre csinál mindent Bencével.Nekünk is a maci a kedvenc a Dadoo-n Kép
Nagyon tetszik a hozzáállásod,és ígérem én is itt leszek.Majd visszacsalogatjuk a többieket,jó? Kép
És ne legyen rosszkedved!!!!

Majd még jövök!

Anikó Kép
vakili

Most megszegem egy ígéretem mert ez már döbbenet.
Sem a végzettségemnek sem a férjem állítólagos jó állásának nincs köze a véleményemhez.
Ez az én véleményem és nem a jogász szólt soha belőlem, hallottál Te egyetlen egyszer paragrafusokra való hivatkozást Tőle, akinek kellett a segítségem pro bono megtettem magán emilek formájában. Anúgy sem egyikről sem másikról nem beszéltem, amúgy ez abszolute személyeskedés. Totál elegem van abból, hogy én vagyok a bűnbak itt jónéhányotok szemében.

A megdöbbenésem és a kiakadásom netovábbja az amit lassan itt folytattok. Miért nem a topic társaitoktól kérdezitek meg, hogy miért hagynak ki a magán kör emilezésekből miért bennem keresitek a hibát vagy állíttatok ki bűnbaknak.

Mostmár kifejezetten sajnálom, hogy ebbe a topicba valaha is beleolvastam azt neg különösen, hogy meg is próbáltam bekapcsolódni.
A további pocskondiázást pedig kérném inkább emilben magatok között lerendezni, amúgy pedig azt gondolom akinek nem inge a hozzászólásaim az miért veszi magára.

Lino,
Én egyetlen egyszer nem személyeskedtem jó lenne ezt Te sem tennéd.

Kika
kika

Kika,

ha te nem személyeskedtél, akkor nyilván félreolvaslak téged. Ez van. Majd máskor én is többesszámban címzem hozzád a mondanivalómat (de ne aggódj nem lesz legközelebb), mint Te. Már sajnálom, hogy ma benéztem ide, és beírtam a véleményemet. Jobb ha mind a ketten vissza térünk a saját közegünkbe. Te a humorosba, én meg a magán köremileimhez. Na persze nem azért sajnálom, mert így láthatóvá vált a véleményem,hanem, mert ált nem szoktam olyan vitákba keveredni, ahol a másik fél azt hiszi, hogy nála az abszolút igazság. Te viszont azt hiszed. Ja, és szépen kérlek, ne mondd meg nekem, hogy mit írjak.

Sz
lino

Kika, ezt írod: "Én egyetlen egyszer nem személyeskedtem jó lenne ezt Te sem tennéd."

Idézek toled, jó?

"Kicsit durvának találom, a legjobb mindenkinek" szerintem kicsit erős, annak a "magnak" mindenképpen aki anno megnyitotta odaát a másik topicot és nem fogadta be a másképp gondolkodó, nem öntudat gomboc, mártír anya gondolkodású "újakat"."

"Azt gobdolom az ilyen és hasonló formátumú hozzászólásokról és íróikról, hogy válaszra sem méltóak, magamban viszont eltöprengek, hogy a "gyermekszoba" hiánya mennyire meglátszik és arra a következtetésre jutok, hogy jó ez az internet mert igen jól elmossa a társadalmi, morális, erkölcsi és magatartásbeli eltérések különbségeit."

"A bunkó az én vagyok no és persze a bűnbak is mindezt egy több éve otthon ülő kollegina anyukától, bravo. "

Én igazán próbáltam kedves lenni hozzád, ha még emlékszel. De a fentiek mellett nem tudok szó nélkul elmenni már én sem. A jelzoid: öntudatgombóc, mártíranya, válaszra sem méltoak, gyerekszoba hiánya, több éve otthon ulo kollegina anyuka. És több idom nincs is bogarászni amiket írtál Kép

Nem az a baj, hogy csináltatok egy topikot (miért lenne??), hanem ahogyan abban az ittlevokrol beszéltél/beszéltetek. (no nem mindenki, én most sajnálom is pl Mucskát hogy o magára veszi ezt az egész cirkuszt, pedig nem kellene) Olvass vissza itt, találsz benneteket kifigurázó, megjegyzéseket tevo hozzászólásokat?)

És még egy dolog: egy forumra, egy összeszokott társaságba nehéz beilleszkedni. Én nem voltam a kezdo csapat tagja (dolgoztam 8 honapos terhesen is, nem volt idom annyit forumozni) és ha írtam és nem válaszolt senki akkor volt hogy rosszulesett, de nem nagy ugy. Ha fontos volt leírtam mégegyszer vagy megkérdeztem máshol. Kép Ha sokat ir az ember, akkor megismerik, megkedvelik és elobb-utóbb befogadják. Szóval ketton áll a vásár, én úgy érzem.

Kriszta
soraya

Anikó
Jaj, de jóóóóó!Kép Úgy érzem Te olyan vagy, mint én és ennek annyira örülök! Nem véletlenül voltunk mi pocaktársak!Kép És valószínűleg a picurkáink is azért ennyire "egyformák"!Kép
Mégegyszer NAGY PUSSSSSSZ!Kép

Kika
Légyszi, ha tényleg nem érdekel már ez a topik, akkor ne írj be ilyeneket, mert nagyon rossz lesz a hangulat tőle!Kép Tudod nincs Veled semmi bajom, de ez így nem jó!Kép

Lino
Légyszi ne menj el!!!! Kérlek! Azért, mert 1 ember ilyeneket ír Neked és Ő nem tetszik, azért ne hagyj itt sok-sok másikat, akiknek fontos voltál nagyon sok időn keresztül! És fontos vagy még mindig, úgyhogy légyszi gyere újra!!!!

PusziKép

Orsi

avocado

Soraya
Jaj, de jó, hogy Te is vagy!!!Kép
Elvégre mi ketten voltunk ez utolsók, emlékszel?Kép Gyere, amikor csak tudsz, én nagyon örülök Neked!Kép

PusziKép

Orsi

avocado

--------------------------------------------------------------------------------
Na Lányok, most teljesen beindultam, hogy újra itt vagytok!
Ha Gergő is hagyja (mert most a járókában beszélget, de nem tudom meddig), akkor teszek fel Róla pár képet, mert annyira tündér! Ja, azt még nem is írtam, hogy hason már elképesztően kinyomja magát és nézelődik jobbra-balra!

Gyorsan lekicsinyítem őket és felteszem.

Puszi

Orsi

Én is jó vagyok, a másik topikban küldtem el, mikor itt akartam.Kép
PuszKép

avocado

KépMost vettem észre hogy a képek a másik gépben vannak, ami kipurcant!Kép Szóval sajna még várnotok kell rájuk, de ígérem ahogy jó lesz a gép beteszem ide őket!Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Lányok!
Ennek tényleg nincs semmi értelme! Az egész ott kezdődött, hogy minket itt többen nem láttak szivesen. Ez tény. Ezért csináltunk egy másik topikot, hogy ne zavarjunk senkit. Én nem akarok idézgetni, mert nincs időm keresgélni, de ma már leírtam itt is, és nálunk is, hogy senkivel nincs (eddig nem volt) semmi bajom. Sőt, többeket nagyon megszerettem, és kiváncsi vagyok mi van velük. Lino! Soha nem írtam olyat, hogy te nem reagáltál volna valamelyik írásomra, valamit félreérthettél. Kimondottan kedveltelek. Ami viszont kevésbé tetszett, az az volt, hogy a hátunkmögött kitárgyaltatok bennünket. Ez is tény. Miért nem lehet egyenesen megmondani, hogy miattunk nem jöttök, illetve zavar a stílusunk??? A másik dolog ami meg végképp nem tetszik: MI NEM RÓLATOK TÁRSALGUNK, NEM FIGURÁZUNK KI SENKIT!!! Eddig...mert most lenne mit, illetve kit, de ezt is nyilvánosan, nem az illető(k) hátamögött. Nekem eddig nem volt senkivel bajom, személy szerint most sincs, de ez a színvonal nekem már nem jön be... Olyan érzésem van mintha visszacsöppentem volna az oviba. Értelmes felnőtt emberek vagyunk, ilyen horderejű viták pedig csak a homokozóba valók!!!Ez már az agyatlanság netovábbja! Nem lett volna semmi probléma, ha hagytatok volna minket békében elválni, de ne is haragudjatok, a cirkuszt nem mi kezdtük. Nem kellett volna ennyire felfújni a dolgot, akkor nem lett volna veszekedés. Vagy mégis??? Már kezdem elhinni, hogy itt valaki annyira szeret veszekedni, hogy ezt direkt csinálta! De tényleg, magyarázza már el valaki, hogy ha először kiutáltok, mi elmegyünk(normális embernél itt vége lenne a dolognak), utána miért baj, hogy elmentünk??? Ehhez az én agyam már kevés...
Egy szónak is száz a vége, a hülyeségnek nincs határa! Ezt ma páran bebizonyították! Természetesen akinek nem inge, ne vegye magára...

Bea
Vendég

Sziasztok!

Legyszives, hagyjuk mar ezt a temat. Kép Most mar mindenki kibeszelte magat, mindenkinek megvan a maga foruma, igy folytassuk normalisan, mint regen. Kép

Orsi: orulok, hogy vegre itt vagy. Kép Lilinek most a pillango a kledvence a Dadoo-rol. Kép De mar nincsenek neki felakasztva, mert ha nem veheti szajaba, akkor uvolt. Kép Kepeket varom. Kép

Szilvi: el ne menj innen! Maradj koztunk. Kép Szuksegunk van tovabbra is a tanacsaidra. Kép

Lanyok: hetvegen elkezdem adni az almat Lilinek. De hogyan kezdjek neki? Ahogy mondjak? Elso nap 1 kanal, masodik nap 2 kanal stb.?
Es ti turmixgeppel pepesse daraljatok vagy reszelitek? Melyik a jobb?
Segitsetek please. Kép

Puszi Rita

Kép
Kép
trita

Sziasztok!

húúúúúúúúúúúúúúúúú!!!!! Mi van itt?

Először is: köszönöm minazoknak, akik kiálltak mellettem!
Mert hát KIKA: sajna nem a diplomán múlik ki, hogy válaszol. Ne félj, ha nagyon szerettem volna 5 mondatban le tudtam volna írni, hogy megjegyzésed bunkó volt. Mert jogász diploma ide vagy oda, igenis az volt! Ezt mutatja az is, hogy diócskáztál (kisdiócskáztál).
Valószínüleg a társadalmi, morális, erkölcsi és magatartásbeli eltéréseket tekintve magasan állsz mindenki felett!
(Azzal a mondatoddal ugyanis mindenkit lenéztél! Ennyit a gyerekszobáról!Kép)
Már ezt sem kellett volna leírnom, de nem bírtam ki! Bocsánat!!!!!

Itt a vége, fuss el véle!

Általában szókimondó vagyok, de megbántani nem szokásom az embereket. De, ha megérdemlik...
Bár lehet, hogy most csak érzékeny napjaimat élem!

Amikor elkezdtem olvasni a délelőtt óta írt hsz-eket, az elején nagyon rosszul éreztem magam (én vagyok a hibás a kialakult hangnem miatt), de aztán láttam, hogy más is megmondja a magáét, így csak kis méreg, és szomorúság van bennem.

Remélem, megnyugodnak a kedélyek, és visszatér a régi topic-hangnem! Kép

Zsuzsa: egyetértek veled! Ne légy depis!
Tegnap este mondtam Apának, hogy lehet egy kis depim. Nem tudom, milyen az, de azt, hogy nincs kedvem semmihez és általános nyomott hangulatom van, azzal a szóval foglalnám össze, hogy depi.

Képzeljétek! Tegnap mosogatás helyett inkább VASALTAM! Tuti depi! Kép

Rita: Ákos nem szokott felsírni, amikor alszik napközben. Viszont pár napja egyre kevesebbet alszikKép Bár ezért nem kellene Kép, hiszen növekszik a gyermek, ée ez vele jár.Kép
A helyed pedig a találkozón! Kép

Orsi: a taknyosságot hogy tünteted el? Mert nekünk már 4 hete itt van a szörcsi manó, és már mindenfélével próbálkoztam: orcsepp, tengervíz, párásítás állandóan, kamilla. igazából nem zavarja Ákost, de reggle és este szörcsög.

Zsuzsa: hogy vagytok már?

A/Hajni: ha mindenki mindenkinek válaszolna, akkor a nap 24 órája is kevés lenne. Nekem mindig van egy kis lelkiismeretfurdalásom, ha valakinek nem reagáltam a mondandójára, de sokan megtették helyettem. Nekem se írtak sokan, vagy mindis, mégsem sértődtem meg. És én is többször is írtam neked! Kép

Nanda: igazad van! Kép És hogy vagytok már?

Szöszi, Bori, Zita: jó, hogy jöttetek!Kép Csak a körülmények szomorúak!Kép

Szilvi: ha a honlappal kapcsolatban tudok segíteni, szólj!

Kriszta: közben írtál, és teljesen igazad van. Először 6 hónaposan jöttem és kedvesen fogadtatok. De én is dolgoztam még júniusban-júliusban is, amikor még arra sem volt itthon energiám, hogy a háztartást rendbe tegyem. Aztán a szülés után ismét jöttem, és nagyon jó volt olvasgatni benneteket, és néha hozzászólni. És kaptam választ!

Mindjárt jön a bébiszityó, és mi elmegyünk sétálni. (Ezt Apa mondta délelőtt, de szerintem nincs tisztában azzal, hogy zuhog az esőKép)

Szép estét! Rossz hangulat, rossz megjegyzések! HUSSSS!!!

Kisdió

Kép
kisdió

Rita
KösziKép Én mindig is fogok jönni, még ha cigány gyerekek potyognak is a fejemre, akkor is!Kép
Lili és a DadooKép

Különben teljesen egyetértek Veled, abba kell már ezt hagyni, mindenki menjen oda, ahol jól érzi magár, de ettől az állndó ide-oda írogatástól rossz hangulata lesz az embernek!Kép És azt nem szeretem, én jó kedvű akarok lenni!Kép És most kezd elmúlni a depim, úgyhogy....!Kép

Képek majd csak később, sajnos.Kép

PusziKép Lilinek is!Kép

Orsi

avocado

Csajok!

Nem lehetne,hogy csináljunk úgy,mintha nem történt volna semmi?Kép Olyan rossz ezt olvasni.
Mindenki írjon oda,ahová akar,ezt a vitát meg egyszerűen fejezzük már be!
Most itt tegyünk pontot a végére,és írjunk megint egyszerűen a gyerekekről,jó? Kép
Ha valaki mindig újrakezdi,soha nem lesz vége.Én pedig szeretném visszakapni a régi kedvenc topicomat!
Akkor én kezdem: Kép
Katával holnap megyünk az iskolába felvételi beszélgetésre.Remélem jól sikerül! Kép Igazából semmi komoly,nincs feladatlap,meg ilyesmi,csak kötetlen beszélgetés.
Gergőkémmel megint dicsekszem:Váltóversenyen másodikok lettek (3-ból) Kép,helyesírási versenyen 5.,és csütörtökre benevezték matekversenyre is. Kép Tiszta anyja ez a gyerek!!!
Bencével megint húzós volt az éjszaka Kép,viszont Kata ma nem sírt az oviban. Kép
Eddig Bencus apával fürdött a nagy kádban,de tegnap nem volt itthon a párom,így a kiskádban volt a fürdetés.Azt hittem,megzabálom,úgy ugrált,mint egy kiscsikó.Annyira élvezte,hogy el is határoztam,hogy mától csak kiskád.Kép

Na,most eldugulok!

Soraya:Szia! Kép

Orsikám! Kép

Lino:Nyugi! És gyere ide is kérlek!!!

Anikó
vakili

most meg már hulyék is vagyunk (vagy páran közulunk) Kép Ez egyre jobb, még, még! KépKépKép Én nagyon jól szórakozom, komolyan! Kép
MI NEM RÓLATOK TÁRSALGUNK, NEM FIGURÁZUNK KI SENKIT!!
Akkor Kika hozzászólásait a másik topikban csak álmodtam Kép Meg a többit. Kép Nagyon jó Kép

(bocs Rita! Kép)

Orsikám, nagyon aranyos vagy mint mindig, majd írok.

Soraya
soraya

Látom,közben írtatok még páran,de már mennem kell,úgyhogy bocsi!

Anikó
vakili

Kisdió
Igazad van, HUSSSSS!Kép
Mosogatás helyett vasalásKép Azért nem vagy Te olyan depis!Kép
Taknyosság: nekünk a dokinéni a Calcimusc-ot mondta, és szerintem attól múlt el Gergőnek. Az nem gyógyszer, úgyhogy ok. Próbáld meg!

PusziKép

Orsi

avocado

Soraya!
Ha ennyit fogtál fel a mondókámból, akkor nagyon sajnálom... Ez is egy szint.

Bea
Vendég

AnikóKép

SorayaKép

PusziKép

Orsi

avocado

Aniko: Gratulalok Gergo sikereiert. Nagyon okos lehet a kissrac.
Szerintem is jobb meg a kiskad a pici babaknak, amig nem tudnak ulni, mert jobban tudnak pancsizni es rugkapalni. Kép Lili kifejezetten imad.

Szia Rita

Kép
Kép
trita

KisdioKép
Husss...en nem fogadtalak szivesen, meg most sem, meg egyszer mailt is irtal, ami zavart, dehat mit tegyek, most mar itt vagy es itt is ragadtalKép
Vasalniiiii????? Neked tenyleg valami bajod lehet!Kép

AnikoKép
Apa ma nekem is hozott talcan kajat a szopihoz, de volt rajta ruhaKépKép.Majdnem kikuldtem kotenyert.
Gergo milyen okos gyermek. Es emellett huncut, jatekos vagy inkabb olyan komoly es felnottes?

RitaKép
Pont ma mondtuk Apaval, hogy most mar lassan esokopenyben kell furdetnunk!Kép Olyan rukapalast rendezett...
Nem tudom pontosan, de az elejen talan csak az alma levet szoktak adni, nem?

ZsuzsaKép
Ment a valasz!!!

LinoKép
Huzzal bele abba a forum preparalasba!

SorayaKép
Na vegre, megkerultel!!! Hogy van a csodaszep, "nyolcszogletu" szemed??? Es Martin baratunk? Hogy szopiztok mostansag? Es hogy alszik ejjel?

NandaKép
Amint latod, nem maradtal egyedul. Egyebkent, mirol dumalgattal volna magaddal?Kép
Maxirol, ha jol emlekszem csak a hazavivos kepeket lattuk, nem? Jo lenne par frissebb is!
Maya: mikor viszed oviba? nem emlegeti egyaltalan?

Tobbieknek is puszi!

Es rolunk: megkaptuk a 4 hos oltast. Nem sirt annyira, mint legutobb, ez jo. Vegig vigyorgott a banyara, tiszta izlesficam ez a gyerekKép

szoszi
U.i: Holnap akkor szurkoljunk Katanak a felveteli beszelgeteshez. Azaz az anyjanak, Kata biztos ugyes lesz...
szoszi

Szia Szoszi! Kép

Igen, ugy tudom en is almalevet. Bar a Lilinek nem idegen az izze, mert szopogatta mar az almat tobbszor is, es azert mar probaltam adni neki kanalbol levet es orult neki. De ha megis a levevel kezdem, hany kanal kel, es hany napig csak le? Kép

Szia Rita

Kép
Kép
trita

RitaKép
Ime, en ezt kaptam egyszer ZitatolKép es vegre gyakorlati tanacsokat is talaltam benne (mikor, mennyit, mit adjunk)
http://www.szoptatasert.hu/belso.php?inf=oktato_hathonaputan2
Szerintem a 2.3-as pont erdekel Teged, persze, a tobbit is elolvashatod...
szoszi
szoszi

Nem ment el a levelem,hihetetlenKép
Ma már nem tudok jönni,bocsi,holnap itt leszekKép
mindenkinek puszi,Nanda
nanda

Sziasztok!

Jó régen nem jártam itt, de látom vannak dolgok amik nem változnak. Kép A pengeváltásra gondoltam Kikával. Szivesen írnék magam is okosakat, de azt hiszem Anitabori, Szöszi és Lino mindent leírtak amit magam is gondolok erről az egészről. Annyit azért hozzátennék, hogy szerintem nem kifejezetten a mag és ellenmag körül lehetett a gubanc, hiszen vannak akik nem az elejétől vannak velünk, mégis szerintem tőzsgyökeres topiklakók lettek és magként gondolok rájuk. Kép) Neveket azért sem írok. Kép

Én röviden azért nem jöttem, mert:

1. Dani nagyon lebetegedett,
2. nem tudtunk sétálni menni a vacak idő miatt, így itthon próbáltam meg lekötni a fiatalurat,
3. tele lett a hócipőm a topik körüli huzavonával.
4. aki akart megtalált.

Mostanra leülepedtek bennem a dolgok, de nem tudom, hogy tudok e még olyan "savanyú" Kép és önfeledt lenni mint régen. Akkor valahogy nem igazán gondoltam bele, hogy amit írok azt nem egy zártkörű társaságnak teszem, hanem egy nyílt fórumon, ahol gyakorlatilag akárki elolvashatja.
Valahogy nekem ezzel a húzd meg erezd meg-el a topik meghittsége illant el...
Nem is nagyon tudok erről többet mit írni.
Visszamenőleg olvastam jó sokat, a teljesség igénye nélkül reagálnék neketek. Kép

Vali: éppen emlegettelek, hogy mi lehet veletek, mikor feltűntél. Kép Édesek a lurkóid nagyon! Kép

Zsuzsa: jól esett, hogy többször kerestél! Kép Remélem Edina jobban van és az utcátok kész van végre??

Nanda:láttam ám, hogy hiányoltál! Kép Kép Olyan rossz volt látni, hogy itt magányoskodtál! A számodat elmentettem ha nem baj. Kép

Kisdió: derekasan helytálltál, ezennel ünnepélyesen megteszlek magnak! Kép Kép
Sajnálom, hogy nem úgy alakult a szopi ahogy eltervezted, de ekkora hormondömping mellett nem csoda. Kép Mindenesetre szerintem szopi után adj tápszert a manónak, bár gondolom amúgy is így csinálod. Kép A cicádat sajnálom. Kép Magam is macskabolond lennék. Kép

Maci: örülök, hogy túl vagytok a műtéten, remélem már jobban van Benőke?

Ildikó, Soraya: sok puszi nektek! Ildi gyönyörűek a képek!!

Amatör: én is bántódtam meg ha nem válaszoltak nekem a lányok. Az elején még Mucska csábított vissza úgy berágtam. Kép Aztán rendszeresen részt vettem a topikban és egyre többen vettek észre. Kép
És mégis a mai napig van, hogy nem mindig kapok választ attól akitől várom. De azt hiszem mikor sok a hsz. és kevés az idő könnyen átsiklik az ember szeme amin nem kéne. Kép

Orsi, Rita, Anikó: szépen tartottátok a frontot!

Jerry: puszi!

És búcsúzóul képek a fiaimról:

Kép

Kép

Kép

Linda
bellana

Szép jó reggelt!

Linda:De jó Téged is itt látni újra! Kép Kép
Segíts,hogy helyrehozhassuk a dolgokat!Biztos,hogy nem lesz már olyan ,mint azelőtt,de attól még lehet nagyon jó.Nekem nagyon hiányoztok!
Dani teljesen rendbejött? Mi használt végül?
Sajnos ma is nagyon fúj a szél,reggel majd levitte a fejem. Kép Ez nem tesz jót a babáknak,az tuti.Ilyenkor Bence is többet ébred éjszaka.
Képek szuperek.Olyan kis "sovánka"ez a Gergő! Kép
Daninak meg nagyon édes a mosolya!
Ezért már érdemes volt bekapcsolni a gépet reggel!!!
Tudjátok,hogy tudok itt ülni most ilyen "sokat" ? Sztrájkolok,és nem csinálok semmit.Kép Szalad a lakás,de csakazértis írok,hogy ne szűnjünk meg!Kép

Nanda:milyen volt az éjszaka? Hogy vagy? Tegnap nagyon ramaty volt a hanghod! Kép Puszi!

Lino:honlap Kép Küldhetek Neked képeket a taliról? Van köztük néhány egész jó,de én nem tudok albumot csinálni.Kép
Tök jól állunk a karácsonyi ajándékokkal.Kép Csak Gergővel vagyok nagy gondban.Kép
Pusz-pusz!!!

Rita:Köszi! Büszke is vagyok Gerire,nagyon.Nem győzöm Neki mondani!!!
Te mivel mostad a játékokat?
Nem csak az íze miatt kell fokozatosan bevezetni a kajákat,hanem azért is,hogy lásd,nem lesz-e allergiás valamire!

Kisdió:volt séta? Kép

Szöszi:Lepd meg egy jópofa köténnyel apát karácsonyra! Kép Azért látom,fúrja az oldaladat a kíváncsiság,hogy is nézhetett ki Attila? Kép
Gergő huncut is és komoly is.Nagyon szeret gyerekek és felnőttek között is lenni.Szerencsére nem olyan kis koravén attól,hogy ilyen okoska.Kép
Néha olyan,mintha megkergült volna,de ha tanulásról van szó,nem ismer tréfát! Olyan,mint a férjem:ekkora bohócot még nem láttál,mindig a hülyeségeken jár az esze,de ha munkáról van szó,vagy valamelyik gyerekkel van gond,azonnal megkomolyodik.
Egyszer bulizni voltunk,és elég rendesen elázott,de arra mentünk haza,hogy Gergő belázasodott.Esküszöm,fél perc alatt teljesen kijózanodott,és ápolta egész éjszaka!Hihetetlen volt!
Oltás: Kép Ügyik vagytok! LÁz? Én már előre félek a 4 hóstól,mert akkor kettőt kap.Kép
Majd beszámolok Katáról. Meg az anyjáról is! Kép

Orsi:mi újság? Ugye jobb már a kedved? Látod még a házimunkát is félreraktam. Kép

Na,megyek:Anikó

Egy arany?
vakili

Hopp, egy felkezes ezust!!!Kép
AnikoKép
El ne baltazd a Kata felvetelijet!Kép Jaj, a Karacsonyi ajandekokkal olyan bajban vagyok!!! Nem irnatok le kinek mit vettetek, semmi otletem es 18 embernek kellene vasarolni vmit...

LindaKép
Mindenki olyan kis tonkrementnek latja Gergot! Kép

NandaKép
Jatszd ujra, SamKép Szoval, probald ma elkuldeni...

Csajok!
Balazsnak egy szammal nagyobb nyelv jutott szerintem, allandoan kinnt van.Olyan edi!
Na, jo sokat sikerult egy kezzel irnom, bar ennek az az ara, hogy megette az asztali naptartKép Tiszta nyal es ragas...
szoszi
szoszi

Sziasztok lányok!

Én is megvagyok. A vitához sok új dolgot nem tudok hozzátenni, de nem akarok lapítani sem, mint akinek nincs véleménye. Szóval a véleményemet Bori fogalmazta meg legjobban, talán azért, mert én is több éve otthon ülök. De szerintem felesleges tovább ragozni ezt a témát.

Maci!
Mi van veletek? Kihevertétek már a műtétet?

Orsi!
Már annyian kérdezték, de nem láttam, hogy válaszoltál volna: Karcsi meggyógyult?
A kalcium úgy tudom rekedtségre jó. Legalábbis anyu azt mondta, hogy csak akkor adjak neki, ha rekedt, náthára nem jó. (Persze lehet, hogy erről is minden orvosnak más a véleménye)

Anikó!
Katának megy a drukk a felvételihez! Mindenki egészséges nálatok? Nálunk most épp én náthásodtam be, remélem nem lesz belőle semmi komolyabb.

Rita!
Az almát üvegreszelőn (ma már lehet kapni műanyag almareszelőt is, de azt szerintem nem lehet elmosogatni rendesen)szoktam lereszelni a babának és én nem csak a levét adtam először.

Ildikó!
Klasszak a képek. Olyan jó nektek, hogy ott már hó van, itt tegnap egész nap szakadt az eső.

Nanda!
Mi van Maya kötőhártyájával? Mit kap rá?

Kisdió!
Gratula a menyetek születéséhez! B.J-t akkor ne nézzem meg? A könyv nekem is tetszett!
Na sétáltatok tegnap az esőben?

Zsuzsa!
Na hogy vagytok? Remélem jobban!

Soraya!
Magatokról nem is írtál! Jól van Lukács barát? Ti milyen messze laktok Ildikóéktól?

Szöszi, Bori, Zita, Linda!
Nagy puszi nektek!

Mindenkinek szép napot!
Panó
panó

Szöszi!

Már megint elhalásztál előlem egy érmet!
Karácsonyi ajándékokkal nem állok túl jól, Petinek van egy Lego, amiből autókat lehet építeni, Ritának meg egy Barbie baba.

Puszi!
Panó
panó

Szöszikém!
Mert nem adsz enni annak a szegény gyereknek! Kép
Tényleg,tegyél már fel egy képet Bazsóról,olyan rég láttam!
Igyekszem nem elbénázni! Kép Majd csenben maradok,és hagyom beszélni Katát. Kép
Gyereknek vagy felnőttnek kell vásárolnod?Attól is függ,hány évesek.de nem hiszem,hogy jó ötleteket tudnék adni,mert én is elég béna vagyok. Kép

Nem is írtam Nektek,hogy jártam tegnap.Elvittem a nagyokat suliba,oviba,és nem bírtam bejönni a lakásba.Elromlott a zár,Bencus meg baromi éhes volt.Kép Lementem vele még egy körre,így kihúztunk még egy órát,amíg egy ismerős ki tudta nyitni az ajtót.De nagyon megdícsértem,hogy ilyen kis türelmes volt. Kép

Na,helló:Anikó
vakili

Panó! Kép
Egyszerre írtunk! Tiéd a bronz! Kép
Annyira örülök Neked is!Köszi a drukkot,majd beszámolok.
Nagyjából egészségesek vagyunk,Bence szeme még időnként váladékozik,de nem vészes,a nagyok meg kicsit köhögnek,meg prüszkölnek,de ez sem vészes.
Neked jobbulást! Arcüreged már jól van?
Lego már nálunk is van Gergőnek:dínókat lehet belőle építeni.Kata laptopot kap,interaktív kutyust,Fogidoki játékot,mindenféle kreatív szettet,meg egy babaházat.Anyósom elektromos kést,sógornőm parfümöt,sógorom pólót,uncsitesók valami varázstollat,dédi Unicumot,a többi még passz.

Pusz:Anikó
vakili

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?