Sziasztok!
Rékusnak jobbulást kívánok!!!!
Betti! Örülök, hogy Korinna jobban van!
Clárika! Hát az én szívem is megszakadt, hogy így látom a kicsi lányt.
Szerintem is be kéne vinni a kórházba, tudom, hogy rossz, de ott hátha tudnak segíteni, infúzióból ha kapná, az megmaradna benne szerintem jobban. Itt egy cikk a lázról:
http://www.kismamatitkok.hu/website/index.php/Cikkek/Csecsem%C5%91gondozas/ha-lazas-a-baba.html
Képeket küldöm!
Nekem is azt mondta a gyerekorvos, mikor Bence olyan nagyon lázas volt, hogy 2 Nurofen közt lehet adni más hatóanyag tartalmú lázcsillapítót, pl: Panadolt.
Évi! Jól néz ki a matrac!
Én pl. a távirányítót azért is kérdeztem, van-e kék, mert Apuka kitérne a hitéből a rózsaszín láttán!
Bévi! Köszönjük szépen!
Lábadat sajnálom, g-t olvasom. (Ha eljutok odáig, nem tudom mi van velem, baromi fáradt vagyok mostanság.
)
Ircsi! Nagyon édes Katus a képeken!
És milyen szépen iszik!
Mi jól vagyunk, szaladnak a napok, vasárnap babalátogatóba megyünk (már 4 hónapos a kis Bazsi, szobatársam volt a kórházban anyukája, nagyon jóban lettünk
, mikor túlhordtam Bencét, végre eljutunk hozzájuk
), és az első házassági évfordulónk, de névnapozni megyünk Tomi mamájához. Clárika, Tomi készül, csak még gondolkodik mivel.
(no meg én is) Utána hétvégén hazamegyünk anyumékhoz, utána hétvégén meg szülinapom lesz és másnap gyereknap is (akkor tartjuk a házassági évfordulót is), szóval mozgalmas a májusunk.
Valaki meg tudná mondani, hogy Start-kártyát tényleg nem igényelni, ha már bejelentettek az első munkahelyedre (csak addig lehet, amíg nincs, mikor kérik az igénylőlapon a munkahely nevét, adóazonosító jelét, és pont azért igényled, hogy a munkahelyed jól járjon?
) ?
Bence kezdi felfedezni, hogy sokkal jobb, ha ő mássza be az egész lakást egyedül, mindent meg tud vizsgálni.
Csomagot kaptunk...
...Közelebbről is meg kell vizsgálni
Megláttam a cicát