Új privát üzeneted érkezett!

Ircsi
köszi
Gyönyörű kék szemek!!!

Clarika :(

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Sziasztok.
Clarika, ha 1,5 óra elteltével nem megy lejjebb a láza, más hatóanyagú csillapítót adj be neki. Nekem ezt kellett csinálnom Encsinél. Plusz elég volt, hogy törölgettem a homlokát állott-hideg vizes ruhával.
Szegényke... Jól kikaptátok...

szilvás76

Clárika, Rékusnak jobbulást!
Szegénykém... :(
Gyógypuszikat küldöm!

Ircsi, :lol: :lol: :lol:

Csillag, nagyon ügyes Gergő!
Nem használtál még Gastrotuss szirupot Gergőnél? (nálunk használ, így nem bukja végig az egész napot)

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Jó reggelt!

Hogy vannak a betegek?

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Jó reggelt!
Hányáson és sok fosáson túl. Egész éjjel itt volt mellettem, mértem a lázát, adtam neki nurofent(csak ez van meg a germicid, de a hányás elleni kúpot is kifossa azonnal)
Tegnap kijött egy fél kúp(felet kell adnom), s adtam mégegyet, azis kijött, majd a 3. Fél kicsit megolvadt. Nem tudom jól tettem-e, h adtam még.

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Ilyen egész nap.....
Itt nem alszik..... :cry:

Kép

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

sziasztok!

Clárika a szívem szakad meg ezt a képet nézve... :( :( :( mielőbbi jobbulást! én lehet, hogy mégis bevinném a kórházba, ha nem javul rövid időn belül... ott szuriban megkapja a kellő hatóanyagot, azt nem tudja kifosni...

Évi köszi a talit! szuper volt!

Kép
gtunde75

Sziasztok
Clarika,detto,nagyon sajnálom szegény kicsi lányt!!!

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Sziasztok csak ezt az oldalt olvastam el még!!

Clarika nagyon sajnálom a kicsi lányt,szegénykém Tünde javaslata a jó,vidd be inkább,kap infuziót,nem szárad ki és azon keresztül minden bejut a szervezetbe,könnyebben meggyógyul a kis drága,tudom utálja mindenki a kórházat,de lehet ott már egy nap alatt sokat javulna!!!És nem is kellene csak egy napig bent leni!

Nah vissza olvasok amit tudok,Lili el aludt ha nem kell fel reagálok is,keveset jövök okok ugye G-n!

Kép
bévi

Clarika! :( szegény. Lehet, h én is bevinném, bár elég kórházfób vagyok, de egy infúzió gyorsabban kihozza ebből az állapotból.

Évi! Értem, és el is hiszem, láttam, h mit nyomnak le az intenzíves szakápolók, és milyen felelősségük van, le a kalappal, azóta is hirdetem mindenfele....

Nálunk csak taknyosak, remélem nem lesz belőle más.

Claire
claire

Végig olvastam 2 oldat!!!

Mares sajnálom a tesódékat min mennek keresztül borzasztó lehet nekik sok sok erőt,családi kép nagyon jó!!!

Barbcsi Tominak gratulálok és nektek is szép család vagytok!!!

Évi Tomi nagyon cuki imádni való munka nem csodálom nem válalod be nem is lehet 12 órát így szerintem!!!Képek szuperek!

Tündi nekünk is folyik Lili fülléből olyan zsíros valami de nem gond azt mondta a doki meg a szomszéd kisfiú füllében is láttam már így gondolom nem egyedi az eset :wink: ha fáj akkor állítólág nagy vísitás van ne tudjuk meg soha!!

Szilvás nektek is kijut mindenből puszi nektek és jobbulást!!

Csibuc jobbulást nektek nagyon sajnálom a kis csajt meg titeket is mindig van valami baj sok jót nektek most már!!
Woddy nagyon jók a képek :lol:

Ircsi Katus nagyon cuki mint mindig és már milyen nagy munka jó lehet mert kell az hogy mást is csinálj!!!

Csillag Gergő ügyes ugy láttom!!!

Tina neked meg sok sok pihenést!!!

Claire remélem nem lesz komolyabb baj csak egy kis taknyosság!!!És elmúlik hamar!!!

kIRÁLYLÁNY????Melisch???Napsugár???Meg akiket kihagytam bocsi!!Maccs??

Mi meg vagyunk tegnap megműtötték a lábbujam hát brutál volt,kedden varat szedés.Lili jól van mi is voltunk betegek!!Mindenkinek sok-sok puszi és ne haragudjatok hogy keveset jövök de sajnos sok minden össze jött!!!Szopi dolog megoldódik megette a tápszert,már 3 szor remélem ezután is megfogja!!!

Kép
bévi

Clárika!.....Jobbulást....én is bevinném....és nem is igazán értem, hogy egy fosó, hányó gyereknek miért nem adnak szurit, én epés vagyok, sokszor voltam régebbe rosszul, bementem az ügyeletre rögtön kaptam egy injekciót és jobban voltam. Igaz jobban fáj nekik a szuri, de szerintem az egy picit fáj, rövid ideig aztán jobban van, nem hiszem hogy kínzóbb, mint ha egész nap alig van magánál.

Tali szuper volt, köszi, hogy jöhettünk.

Évi köszi a képeket!!
limo73

Csak gyorsan életjel.
Köszönjük az érdeklődést, Korinna jobban van sokkal, se hányás se hasmenés nincsen szerda du óta :)

Tali képek szuperek, Évi blogjában néztem őket.

clárika: tegnap nem néztem az írásaidat a topikban, de nekünk ami bevált: cukros és egy csipet sós teát kortyonként érdemes itatni a gyerkőccel amikor nagyon hány és fosik. Ha megmarad a pocakjában akkor 2-3 percenként 2-3 korty tea jó és ha már tud enni akkor azokat adhatod neki amit Ircsi is írt. Korinnával ugyanez volt, láza ugyan nem volt, de irtó sokat és sokszor hányt. Hasmenése össz-vissz 2x volt az elmúlt 1 hét alatt, de neki ugyanígy sugárban jött vissza rögtön kaja után minden. Volt hogy 1 kaja megmaradt, de a következővel a korábban elfogyasztott is visszajött.
Amit még megvett Korinna: sós extrudált kukoricapehely vagy buláta és kölesgolyó. Jó még mindenféle keksz, háztartási vagy babakeksz, de Korinna ettől is hányt pl. mert egyszer túl nagy darabot nyelt le egészben (1 cm-es volt, de kijött az is).
Mivel Rékus is vékonyka baba mint az én lányom, érdemes figyelgetni a kiszáradás miatt. Doktor nénink azt mondta, hogy ha nem túl lepedékes a nyelve és tapintásra nedves, akkor túl nagy baj nem lehet. A folyadék a legfontosabb!!! Esetleg még B6 vitamint is adhatsz neki (ez is vényköteles), 1 ampullával kétszerre elosztva, folyadékba keverve célszerű adni. Irtó keserű, így egy fél ampullánál többet nem érdemes adni, nehogy ettől is hányjon.
Később még jövök!
bettinyo

clárika: ha ma is megy a hasa és hány szerintem is vidd be a kórházba. Minél kevésbé van kiszáradva annál könnyebben kihozzák infúzióval ebből az állapotból. Nekünk a doki még annyit mondott a kórházban, hogy a felborult folyadék háztartás újabb és újabb hányásokat generálhat :shock:
bettinyo

Megjött a matrac!

(hát még ha azt is mondtam volna a bácsinak hogy kisfiúnak lesz... :roll: :roll: )

Képű

viszont a keresztelőre rendelt pléd nem,úgyhogy most lesz egy mérges telefonom!!

evilany

Évi pléd az mire kell? nem értek hozzá... mert van egy gyönyörű hófehér babatakarónk (babapléd), ha gondolod...

Kép
gtunde75

Uuuu...Tündi..kihúzna a szarból :)
A templomba,végszükség esetére...ott hideg van..és rendeltem hétfőn egyet,erre cseszett1 a csaj postázni :evil: :evil: holott mondtam h.mikorra,mire kell..

evilany

Tominak tetszik a matrac :) nem bánja h.rózsaszín :) Miki mit szól majd ha hazajön :)

evilany

[quote="evilany"]T írta:evilanyominak tetszik a matrac :) nem bánja h.rózsaszín :) Miki mit szól majd ha hazajön :)

:lol: :lol: :lol: :lol: majd írd+, hogy Miki mit szólt! :wink: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

Höhö,közben küldtmem neki képet,visszaírta,össze kéne mosni a huzatot vmi kékkel(mert az nekem nagyon szokott menni) de most úgyse sikerülne :lol: :lol: mindegy,jó ez így.

Közben eszembe jutott: ÖTTŐ LOTÓST!!!!

evilany

Sziasztok!

Rékusnak jobbulást kívánok!!!!

Betti! Örülök, hogy Korinna jobban van! :)

Clárika! Hát az én szívem is megszakadt, hogy így látom a kicsi lányt. :cry: Szerintem is be kéne vinni a kórházba, tudom, hogy rossz, de ott hátha tudnak segíteni, infúzióból ha kapná, az megmaradna benne szerintem jobban. Itt egy cikk a lázról:
http://www.kismamatitkok.hu/website/index.php/Cikkek/Csecsem%C5%91gondozas/ha-lazas-a-baba.html
Képeket küldöm!

Nekem is azt mondta a gyerekorvos, mikor Bence olyan nagyon lázas volt, hogy 2 Nurofen közt lehet adni más hatóanyag tartalmú lázcsillapítót, pl: Panadolt.

Évi! Jól néz ki a matrac! :wink: Én pl. a távirányítót azért is kérdeztem, van-e kék, mert Apuka kitérne a hitéből a rózsaszín láttán! :lol: :lol: :D :D

Bévi! Köszönjük szépen! :) Lábadat sajnálom, g-t olvasom. (Ha eljutok odáig, nem tudom mi van velem, baromi fáradt vagyok mostanság. :( )

Ircsi! Nagyon édes Katus a képeken! :wink: És milyen szépen iszik! :D :D :D

Mi jól vagyunk, szaladnak a napok, vasárnap babalátogatóba megyünk (már 4 hónapos a kis Bazsi, szobatársam volt a kórházban anyukája, nagyon jóban lettünk :), mikor túlhordtam Bencét, végre eljutunk hozzájuk :wink: ), és az első házassági évfordulónk, de névnapozni megyünk Tomi mamájához. Clárika, Tomi készül, csak még gondolkodik mivel. :wink: :lol: (no meg én is) Utána hétvégén hazamegyünk anyumékhoz, utána hétvégén meg szülinapom lesz és másnap gyereknap is (akkor tartjuk a házassági évfordulót is), szóval mozgalmas a májusunk. :wink:

Valaki meg tudná mondani, hogy Start-kártyát tényleg nem igényelni, ha már bejelentettek az első munkahelyedre (csak addig lehet, amíg nincs, mikor kérik az igénylőlapon a munkahely nevét, adóazonosító jelét, és pont azért igényled, hogy a munkahelyed jól járjon? :roll: ) ?

Bence kezdi felfedezni, hogy sokkal jobb, ha ő mássza be az egész lakást egyedül, mindent meg tud vizsgálni. :lol: :lol: :lol: :lol:

Csomagot kaptunk... :)
Kép

...Közelebbről is meg kell vizsgálni :D
Kép

Megláttam a cicát :wink:
Kép

Kép

Kép
barbcsi

Kép

Kép :arrow: :arrow: :arrow: tippeljetek,mire odaértem,magára húzta e :( :( :roll: de gáz már megint...volt sírás...de nincs baja,kapott cicit,és most vígan megy megint valahova :roll: :roll:

evilany

[quote="evilany"]H írta:evilany

Közben eszembe jutott: ÖTTŐ LOTÓST!!!!

télleg!!! :lol: :lol: :lol: :lol: de jót nevettem már megint! hogy Neked micsoda memóriád van.. nekem nem jutott volna eszembe!!!

Kép
gtunde75

Ráérek... :roll: :roll:

evilany

Kép

evilany

Milyen jó lett volna ha még együtt a csapat,csinálhattunk volna még tablót,ugye amit anno csináltam,és pl.fél évest...1 évest... :?

evilany

Betegeknek jobbulást!

Évi
Tomi :lol: :lol: :lol:
Szerintem, nem telik el 2 hét és már nem csak a matracon fog játszani, hanem megy utánad folyamatosan :wink:
Baleset :cry:
Előfordul :oops: Így tanulja meg, hogy vigyázzon magára! :wink:

Barbcsi
Micsoda motorbajnokod van :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Tescoban gyerek és mesekönyvek:
(kemény lapos)

az egyik kis esti mesélős,bele kell ragasztani a baba képét és minden oldalon másnak van öltözve így.300 ft

másik egy szavas könyv,az szerintem nagyon jó,mindenféle képeken lehet mutatni a mindenfélét ,500 ft

Kép

Kép

Kép

evilany

Sziasztok!

Ötös lottós :) ehhh :) téééééényleg!

Jó hogy Korinna jól van! :)
Rékusnak jobbulást még mindig!!!!

Babák édese :)
Bence tünemény-kár hogy nem láttam élőben :(

Matrac jópofa :D (szín)-takaróra mit szóltak?

Geri új garnitúrája(anyu varrta :) )
Kép

Szekrénynél kapaszkodva már nagyon megy...járássegítővel szintén :)

Kép

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

minden belépésemnél eltűnik a kedvencekből a fórum...mindig keresnem kell...és újra betenni a kedvencekbe :( tiszta gáz.........
másnál is van ilyen??????????????

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

[quote="csillagfeny1976"]m írta:csillagfeny1976inden belépésemnél eltűnik a kedvencekből a fórum...mindig keresnem kell...és újra betenni a kedvencekbe :( tiszta gáz.........

már 2x így jártam a napokban :shock:
szuper az új garnitura!
Matrac,tetszést aratott :)
Holnaptól készülődés a keresztelőre.

Pécsiek ha az előbb mutatott könyvekből esetleg kell vmelyik,vasárnap megyünk a tescoba,tudok venni ha lesz még(barátnőm kért) --- de smst írjatok,mert holnap nem leszek gépközelben.

Esti lufiparti:

Kép

evilany

barbcsi: tünemény Bence a fotókon :D Jók lettek a talis képek, néztelek Benneteket is, nagyon helyesek vagytok :)

Köszönjük a gyógyító jó kívánságokat, Korinna már eszik rendesen, kedve is jó, ám most 20 percenként felüvölt álmában. Doktor néni szerint 4 fogacska készülődik kifelé egyszerre. Meglátjuk, védő néni már hónapok óta mondja, hogy fogzik a lányom.

Clárika: Rékusnak mielőbbi gyógyulást kívánok innen is!
bettinyo

Sziasztok!

Rékus, gyógyulj meg!!!

Évilány, a fiúkat nálunk sem szokta zavarni a rózsaszín játék :-D Sőt, van babája, babakocsija is. Igaz, hogy azok kékek :-D
Nálunk is mindent borogat Bálint, amit csak lehet. Pl. a ruhaszárítót is... Szép keresztelőt vasárnapra!

Korinnának gyors fogkibújást!

Csillagfény, Gergő hogy belehúzott, ez igen!

Barbcsi, kétszer is elolvastam, de nem értem, mi a kérdésed a start-kártyával kapcsolatban. :oops: Lehet, már én vagyok lelassulva.

Bévi, idáig szenvedtél a lábujjaddal? Ez nagyon durva! Remélem, most már gyorsan rendben lesz... Varratszedésre még sok drukk!

Rólunk: lassan két hete nem jövök helyre, úgy tűnik, ez a szoptatás így nem fog működni. Pedig a krém csodákat művel, és a szoptatásokat is lecsökkentettem, de minden szopizás után ugyanott vagyunk, ahol part szakad.

bekri

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

[quote="csillagfeny1976"]m írta:csillagfeny1976inden belépésemnél eltűnik a kedvencekből a fórum...mindig keresnem kell...és újra betenni a kedvencekbe :( tiszta gáz.........

A böngésződben mentsd el a kedvencekbe/könyvjelzőkbe :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sziasztok!
Csillag! nekem is eltűnt :evil:

Clárika! Rékus?

Évilány! Jópofa az a matrac, nem lesz identitás zavara, ne aggódj :lol: :lol:
A matracos bácsi címét átküldenéd ? Meg lehet nézni vhol, h miket vállal? Habszivacsból dolgozik? könnyen leszedhető a huzat? És a visszarakás?(Bocs, csak nálunk nyáron kicsit át kell rendezni a gyerekeket, és horribilis áruk van a matracoknak!

Szép hétvégét!

claire
claire

Sziasztok!

bévi: sajnálom a lábműtétet, annak viszont örülök, hogy Lili elfogadja a tápszert :D
Fülfolyás nálunk is van, pont a kórházban néztük Korinna fülét, benne volt egy nagyobb darab sárga akármi. Apuka be is rezelt, hogy az ott egy kisebb bogár :shock: :shock: Aztán megnéztük alaposabban, egy fél centi hosszú és kb. 3 mm széles beszáradt fülzsír darab volt, amit szépen óvatosan ki tudtunk szedni :shock: :shock:
Doktor néninek említettem, mondta hogy alkalmanként 1-1 csepp paraffin olajat lehet csepegtetni a fülbe, az megoldja ezt a dolgot. Végül hagytam a csudába az olajat, tisztítom inkább rendszeresen a fülecskéket, de így is nagyobb mennyiségű fülzsírt látok a pálcákon :) Néha oda is kap Korinna, de biztosan nem fáj neki mert akkor tényleg üvöltene.

Mares: tesódék babáiról van valami hír?

barbcsi: akartam kérdezni hogy a triciklit hol vettétek Bencének? Én is szeretnék valami hasonlót a kislányomnak, csak ezért kérdezem.

Ha jól emlékszem Chloe képein láttam egy járássegítő-bébitaxit nem rég, ezt a típust is nézegetjük :)

Korinna jól van, éjszaka sokat mocorgott, többször felsírt, csak a fogacskákra tudok gondolni ludasként, mert az még nincsen neki.

csillag: Geri is beindult rendesen :D
bettinyo

Sziasztok!

Klárika!!!Rékus?
Írtam nekik sms-t még nem kaptam választ :(

Igen beindult a drágám :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Talán nem haragszik meg clárika ha leírom, hogy kórházban vannak tegnap kora délután óta. Jobbulást a kicsi Rékának!
bettinyo

Rékus
Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Rékus reméljük gyorsan rendbe jössz!!!
Kép

Kép
gtunde75

Sziasztok!

Élünk, jól vagyunk csak sokszor nincs kedvem bekapcsolni a gépet, ha Gábor itthon van akkor meg ő ül előtte. Folyamatosan olvasgattam, betegeknek jobbulást!
Gyerkőcök nagyon aranyosak, huncutok, már egyik sem marad egyhelyben.

Réka jobban van, már nem hány csak megy a hasa és mintha Rota lenne.....most írt Clari, remélem nem haragszik meg, hogy megírtam.
Nincs rosszabb, mint amikor a gyerek beteg. Összeteszem a két kezemet, hogy Áron "csak" taknyos volt folyamatosan. Már jól van, változatpsság kedvéért Bence volt itthon torokgyulladással, már ő is rendbe jött.
Kicsinek jön a felső 2 foga és már eszik kukit, kekszet és kiflit is, de ha nem úgy turmixolom a gyümölcsöt akkor meg akar fulladni az anyja mindenit :lol: Betyár, pláne ha ketten vannak, nem unatkozom.

Most csak ennyi....fejem majd' leesik, reggel nem ittam kávét amit azóta ugyan pótoltam, de úgy látszik nincs hatása.....

Gmailre nem tudok belépni még a saját fiókomba sem, f@sza......így Bévi nem tudom mi van veletek, de nagyon sajnálom (biztosan nem pozitív a dolog)

Pá puszi,

királylány

.....és kész a garnitúránk :)

Kép Kép Kép

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Claire,küldöm.

Rékusnak jobbulást,mindjárt írok nekik.

Dia,nekem nagyon hiányzol :oops: :(

Bettinyó,örülök h.jól vagytok,email:írok,érdekes amit írtál!!(meconium)

Tündi,holnap vmikor megyünk,v.Miki megy,hívlak majd.

evilany

Tominak
Kép :wink:

"Adhattok nekik szeretetet, de gondolataitokat nem adhatjátok,
mert nekik saját gondolataik vannak.
Mert az ő lelkük a holnap házában lakik,
ahová ti nem látogathattok el, még álmaitokban sem.
Próbálhattok olyanná lenni, mint ők, de ne próbáljátok őket olyanná tenni,
mint ti vagytok. Mert az let sem visszafelé nem halad, sem a tegnapban meg nem reked." (Kahlik Gibran)

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Csillag
Jól néz ki a kiságy :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Rékusnak gyógypuszik és gyógyulás szegény pici lány!!! :cry:

Csibuc jó hogy Korina rendben van örülök!!!

Barbcsi Bence betyár nagyon!!

Dia hiányzol ám,fiúk linardók de inkább mint betegek legyenek!!!

Berki sajnálom a gondot,igen eddig vártam a körmömmel féltem elmenni de lehet most több bajt csináltam!!!

Ircsi a kis taxis aranyos milyen nagy már!!!

Tominak szép keresztelőt!!

A lábam egyre csunyább dagad és már vörös is az ujjam körül,nem tudom mi lesz kedden varat szedés nem tudom ha áttkötöm mivel kenjem be,jódott lehet sebre kenni???Félek ennek itt nincs még vége :cry: :cry: :cry: mondjuk pihenni nem nagyon pihenek vele lehet ez is baj!

Kép
bévi

Bévi
Jóddal (Betadin) nyugodtan locsolhatod a sebet! Vagy bármilyen sebfertőtlenítővel!
Azért ha csúnyának látod, minél előbb menj vissza!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Betadinnal akkor megöntözöm :lol: remélem nem lesz gáz iszonyatosan félek már minden ilyesmitől,rá volt már nőve a csontra is és le kellett arról is kaparni elég gáz sokáig hanyagoltam,most meg lehet begyulladt mert elsőnek mikor kötöttem szép volt,semmi pirosság,most pedig piros,nah de remélem nem lesz gond köszi Ircsi!

Kép
bévi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?