Tündi! Távirányító köszi
Remélem van nem rózsaszínben is
Csapvíz én nem adom, forralva sem. A kaját azzal főzöm, de zabpelyhet pl. babavízben áztatom. Nem szeretem, ásványvizet iszunk mind.
Inkább veszek Bencének is babavizet, egyszerűbb is, jobb is! Mondjuk Bence is keveset iszik belőle, de nem forralom rögtön 24 óra után, hanem általában 2 nap után, az gáz?...
Az 5 literes Jana-t is forralni kell felbontás után
Vagy csak a 2,5 dl-set meg az 1 l-eset?
Képzeld, azóta Bence itthon is folyton beles a szőnyeg alá, meg a paplan alá!
Nem tudom, mit keres...
(nálunk az van leterítve neki)
Ircsi! Jó olvasni, hogy így élvezed a munkát! Mondjuk csak nézek, miket írsz, de biztos jó lehet!
Egyenlőre én nem tudom elképzelni, hogy Bence mellől több órára elszakadjak!
Lehet, hogy az én hibám, de egy szimpla vásárlás alatt is hazajár az agyam, inkább visszük magunkkal, ő is élvezi, én is nyugodtabb vagyok. Főleg most, hogy ennyire anyás...
(Pécsen be is mutatta, igaz?)
Évi!Teljesen igazad van, egyet értek! Ezt pici baba(babák) mellett nem lehet csinálni! De akkor merre tovább, hogyan, mihez kezdesz?
Változtatások: mindig a kisemberektől veszik el a pénzt, kezd nagyon elegem lenni ebből az országból!
Fogalmam sincs, hogyan lesz valaha is saját otthonunk, ilyen hitelek mellett...
Velem sem tudom, mi lesz, olvasom, hogyan akarják átalakítani a felsőoktatást, hát elment a kedvem tőle...
És nagyon úgy néz ki, maradok a gyógyszertári asszisztens képzésnél, egyszerűen nem engedhetjük meg magunknak, hogy a bizonytalant folytassam.......
Hát ez bonyolult, sajnos.
Keresztelő
kb. nálunk is ennyi volt a költség, de szerintem is olcsóbb az étteremnél.
Képek nagyon tetszenek!!!
Bence is szedi fel a habtapit...
Honnan rendeltek matracot?
Woody! Téged is megértelek! (munka) Ezért sem mennék én se vissza az egyetemre, mert nem szeretném, ha a szüleink nevelnék a fiunkat. Az egyetemhez egy teljes ember kell 24 órában, ezt nem tudom vállalni. A kisfiamnak, a férjemnek szüksége van rám és nekem is rájuk!
Remélem Lilivel minden rendben lesz! Sav miatt is lehet a bukás.
Tina! Még min. 4 hétig maradjon odabent Tami, azt kívánom!
El se hiszem, hogy így szalad az idő, és mindjárt Te is Anya leszel! Oly régen volt, mikor szültem, mégis oly közelinek tűnik!
Rólunk: Bence csak hétfőn volt akkor egyszer lázas, azóta semmi baj nincs. (lehet a foga?) Tegnap védőnőnél voltunk, 9130 g és 75 cm, utóbbiban sokat nőtt, látványos is. (az itthoni mérleg 9250-et mutat, most döntsem el, melyik mér jól...
)
Ma reggel kezdte el azt csinálni, hogy kipakolja teljesen a fehérneműs fiókokat, utánam mászik a wc-be, fürdőbe, konyhába, alig bírtam hajat szárítani, kapaszkodót keresett, hogy megfoghassa a hajszárítót!
Kapaszkodik a nadrágomba, és nyújtja a kezét, hogy fogjam meg és akkor vigyorog ezerrel, és táncolgat, meg lépeget, olyan édes!
Nagyon elemében van, alig bírom követni.
És most hallom a hangját, ahogy ébredezik, megyek, megnézem. Délután még próbálok jönni!