Új privát üzeneted érkezett!

nem tudom, de én is azt remélem, hogy nem fáj neki, mert nem sír...
fürdővíz: hm... passz... de annak nem kéne éjjel kifolynia? már napok óta turkálódik...

Barbcsi elfelejtettem :arrow: távirányító :arrow: Tesco

csapvíz forralva adjátok? csak mert én úúúúútálom, hogy forralás után olyan fehér cuccok úszkálnak benne... ezért inkább megveszem a babavizet és abból csinálom a teát illetve hígítom a gyümilevet... sima víz nálunk se fogy...

valakinek valamit még nagyon akartam, de kiesett a fejemből... :?

Kép
gtunde75

Jó reggelt!

VAgyis lassan ebédidő van már :)

Ircsi: tényleg, kedd van, ilyenkor szoktatok menni dolgozni? nem szerdán....? :)

Woody: hát igen, a remény hal meg utoljára!...... Lili h van ? KÉpek?

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Tündi: talán Clárika mondta, hogy ő a vizet utána úgymond leszűri... és akkor a fehér izék fent maradnak... de én "kényelmes" anyuka vagyok, és hiába a spórolás, inkább akkor magamnak nem veszek ezt-azt, de Gergőnek megveszem a babavizet....lehet dinka vagyok??

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Hmm én meg forralom a babavizet is...24 óra után...(ugye nálunk csak napi 2.5-3 dl fogy...

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

[quote="kfmares"]T írta:kfmaresündi: talán Clárika mondta, hogy ő a vizet utána úgymond leszűri... és akkor a fehér izék fent maradnak... de én "kényelmes" anyuka vagyok, és hiába a spórolás, inkább akkor magamnak nem veszek ezt-azt, de Gergőnek megveszem a babavizet....lehet dinka vagyok??

szűrögessen, aki akar... én is úgy vagyok vele, ahogy Te!

Évi én azt nem forralom, pedig néha kicsúszunk a 24 órából...

Kép
gtunde75

Épp ha csak kifutok a 24-ből,nem forralom,de nálunk azért 3-4 napig is elég egy palack...

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Munka után....

Évi
Vannak szép műtétek :lol: :wink:
És persze izgalmak az ITO-n. Főleg, hogy én inkább anesztes voltam eddig, mint ITO-s :oops:
(DOTE-n a belgyógyászati-neurológiai-kardiológiai ITO az adott klinikához tartozott, az ottaniak csinálták. Az aneszt tanszékhez tartozók a sebészeti ITO-kat, az aneszteket csinálták)
Nekem azért most még újdonság egy infarctus, egy v. portae trombosis...
Élvezem :lol: :lol: :lol: :lol:

Tünde
Én nem forralom a vizet :oops:
Elvileg ellenőrzik folyamatosan a vezetékes víz minőségét. Betegséget okozó anyagok nem lehetnek benne.
Forralással a vízmolekulák elpárolognak, az ásványok töményebben lesznek benne. (ezt szerintem, Barbcsi, mint vegyész szakszerűbben el tudja mondani :wink: )

Mares
Változó napokon dolgozom. Ahogyan a beosztásnál kijön.

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sziasztok!
Jók a képek, mind, arról meg ne is halljak, h ki a szemtelenül fiatal, mindenki csitri, haha, én vagyok itt a topic-nagyi, hihi.

Én anno a nagy fiamnak helyből csapvizet adtam, mire kiderült, h forralni kéne, már rég kapta :oops: soha nem volt baja. Nyáron, ha sokáig vittük el, akkor megforraltam, de mindegy is, mert folyton csak szopizni akart!
Amióta van, azóta sokszor veszek szentkirályit, mert azt én is nagyon szeretem, isten tudja miért,de ásvvízből sokkal többet tudok inni, mint csapvízből, bár én mindkettővel elvagyok. Szóval abból kapnak a kicsik is. (Én meg mindent iszom, ami folyik, amúgy is, de így szoptatással együtt pláne).
A csapvíz amúgy tényleg iható, de pl bent a munkahelyemen pont a mi emeletünkön valszeg olyan öreg csővezetéken jön át, h tényleg undorító, ott mi is csak teának isszuk, vagy marad az ásványvíz.

Nálunk a kicsik különben mindenfélét meg akarnak kóstolni, teát, stb, egész jól isznak pohárból, de a mennyiséget azért a szopi adja.

Claire
claire

Mares! Én is nagyon szorítok a tesódéknak, átérzem, amikor már tudod, h kettő, uúgy aggódsz érte, mint amikor egy. nem csatlakozott a sóginőd a 2011es ikres topichoz? Ott nagyon sokat tapasztalt :( ikrek kismamik vannak. Claire
claire

Ircsi,irigy-irigy a kalandokért..
én már talán soha többé nem pörgök ilyeneknél... :?

evilany

Évi! Miért?
claire

[quote="claire"] írta:clairevi! Miért?

mert nem biztos hogy kisgyerek(ek) mellett egy 12 órázós se hétvégés se ünnepnapos Mo-i szuper körülményes kórházba kéne visszamennem :( :( főleg amilyen változásokat hoznak majd most,pl.túlórapénz,műszakpótlékok lecsökkentése,hát,erősen meggondolandó.

http://www.anyabarat.hu/2011/05/valtozn ... lok-jogai/

Na megvettünk mindent a keresztelőre,(kaja)eddig 16 ezernél tartunk,kell még majd kenyér meg ásványvíz,aznap.Végülis az étterem jóval drágább lenne...meg még az oltárra kell virágdísz,gondolom az is lesz 2-3 ezer.

evilany

Ircsi, én csak itt nézek, hogy miket írsz!
De tuti érdekes lehet...

Mares, mára nagy-nagy drukk! Remélem jó híreket fogsz nekünk írni tesódékról!
Köszi mi jól vagyunk, Lili kis cukorfalat és rosszalkodik. Mindenhova feltérdel, sajnos már a dohányzóasztalnál ahogyan pakolta ki az újságokat meg is ütötte magát. :oops: Szerencsére nem lett semmi baj. Közben meg "tanítom" mondom neki, hogy nem szabad ő meg vigyorog ezerrel és csinálja tovább, mintha játéknak tekintené. :lol:

Évi, ne is mond. Én sem tudom, hogy mi lesz a melóval.
Reggel 8-kor indulnék és fél 7-re érnék haza (férjem még később), ha nincs plusz meló. Ami azért elég sokszor van. Hát a bölcsi, ovi úgye 5-ig van. :?
Azt meg nem szeretném, hogy szüleim neveljék a gyereket, hiszen kb fürdetésre érnék haza. Hát kell majd valami jó megoldást találni.
Persze mindez akkor van, ha visszafogadnak, hiszen valaki már ül a helyemen. És a főnökömet előttem 1 hónappal küldték el. Tehát új emberek vannak.

Mivel mi nem iszunk csapvizet, mert nagyon rossz itt. Ezért én babavizet használok neki. De nem mindig forralom és nekem 2,5dl-t iszik meg egy nap + a tápi...
Ja és 90%-ban viz, mivel a gyümik savasak és nem akarom, hogy még bukjon. :?

Jövő héten megyünk vérvételre, már most izgulok. Remélem jól bírja....
Ja és az a vicc, hogy most jobbak vagyunk bukás téren, kint minden étkezés után kapott Mam-mam szeletet (rizsszelet) utána ezt a gastrotuss dolgot és alig bukik. Így hoztam haza egy csomó ilyet és itthon sem bukik. Lehet, hogy a sava sok és ez, hogy eszik valami kekszet akkor az megfogja. Hát kíváncsi vagyok mit mond a doki.

Lányok, Tinával mi a helyzet régen volt???

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

woody, vagyok, olvasgatok... Fekszem egész nap, mert elkezdtem kinyílni, de ez csak elővigyázatosság. Minden kész, babaszoba, kelengye, kórházi pakk... de ezért maradjon még Tami, jó helyen van.

Kép
xtina75

sziasztok!

Tina drukkolok!!!

holnapi tali :arrow: ne hozzatok semmit inni, hozom a maradékot, sztem elég lesz!!! Sós is maradt egy csomaggal... sztem az se kell...

Kép
gtunde75

Ha jó idő lesz,lemehetünk ám a parkba! Van egy jó játszó itt a környéken,Tomi szeret ott nézelődni,van bébihinta,csúszda...fagyi :wink:

evilany

Kép

áthelyeztem a játszóteret

Kép

Kép

de holnapra persze visszateszem,6 manónak pici az a sarok :)
rendeltünk egy matracot Tominak,mert a habtapi szélét szedi fel és eszi :evil: :evil: az lesz majd ott a habtapi helyén.

evilany

Halika!

Mares!....Drukkkkkk....nem lehet ilyenkor okos dolgot mondani....

Tina!....Pihenj sokat, lassan célba érsz....nekem már olyan távolinak tűnik....pedig szinte most született a lurkó, aztán lassan már megy.

Én forralom a csapvizet, csak útközben veszek babavizet. Mostanság mondjuk Berci többször beleiszik a fürdővízbe, nincs tőle baja.
limo73

Egy hosszú és fárasztó játék végén:

Kép

Kép
mikor felemeltem láttam hogy a maci farka(műanyag rágóka)a szájában van,alig bírtam kiszedni és cumira cserélni :lol: :lol: :roll:

evilany

.....

evilany

Sziasztok!

Tündinek, Évinek elküldtem a képeket a pécsi taliról. Clárika, Mares, Limo küldtök priviben e-mail címet? És akkor nektek is továbbítom! :)

Mares! Bátyádék: :cry: :cry: :cry: Nagyon drukkolok, hogy Pesten sokkal jobb híreket kapjanak!!! Hajdú Krisztina a legjobb, jó kezekbe kerülnek Pesten!
Gergőd cumifüggő, de Bencém meg cicifüggő... :roll:
Férjednek drukkolok, hogy találjon egy jó állást!
Közös kép, Tomi üzeni: nagyon szívesen :wink: Fiatalság: :oops: :oops: tegnap jött a postás, h Király Tamásnénak hozott csomagot, így szól: Anyukádé lesz? mire én: nem az enyém... mire ő: jaj, elnézést kérek, itt írja alá... :lol: :lol: :lol: Alig bírtam visszafojtani a röhögést, hozzátehettem volna, hogy a 9 hónapos Törpém meg bent alszik. :D 8)
Mögöttem álló csajt honnan ismered? Ő egyébként csak a polgárin volt ott. :)

Szilvás! Jó, hogy jöttél!!! Bárányhimlő :evil: :evil:, mikor én elkaptam, húgom 9 hós volt és ő is elkapta, de gyorsan átvészeltük. Keresztelős képek nagyon jók!!! :wink:

Csillag! Ha minden jól megy, akkor megyünk a közös szülinapra nyáron, és akkor megismerjük egymást! :)

Ircsi! Gratulációt átadom! :)

Tündi! Jól jön, igen, csak kár, hogy ilyen messze vagytok, pedig szívesen lennék a pécsi csapat tagja! :roll: :oops: Tomi munka :arrow: nagyon tetszik neki, élvezi, egész délután arról beszél, mi volt, de nem bánom, sőt örülök, csak nem mindig értem a "szakdolgokat". :wink: :lol: Terveznek számítógépes rajzos programban (Inventor, Évi, talán Mikinek mond valamit!), voltak cégeknél is tegnap, akiknek készítenek célgépet, olyan boldog volt, hogy vezethette a céges autót is. :lol: Itthon is gyakorolja azt a programot, mert a középiskolában, egyetemen mást tanult. Ja, és a legjobb: az egyik mérnöknek a fia is Bence, a felesége Barbi, van egy kislányuk, most várják a kisfiukat. :lol: :lol: Mondtam a Tominak, hogy ez az arány nekem is tetszik, neveket jegyezze meg! :D
Fül :arrow: Bence is piszkál a fülében, mondjuk mostanában akkor, ha álmos. De a fogzás miatt is piszkálhatja a fülét, szerintem ne aggódj, ha fülgyulladás lenne, akkor sírna közben, és váladék folyna a füléből...

Kuponok: basszus, erről jutott eszembe, hogy Pécsen szét akartam osztani az enyéimet... :? :?

Kép

Kép
barbcsi

Tündi! Távirányító köszi :wink: Remélem van nem rózsaszínben is :lol:
Csapvíz én nem adom, forralva sem. A kaját azzal főzöm, de zabpelyhet pl. babavízben áztatom. Nem szeretem, ásványvizet iszunk mind. :roll: Inkább veszek Bencének is babavizet, egyszerűbb is, jobb is! Mondjuk Bence is keveset iszik belőle, de nem forralom rögtön 24 óra után, hanem általában 2 nap után, az gáz?... :oops: Az 5 literes Jana-t is forralni kell felbontás után :?: Vagy csak a 2,5 dl-set meg az 1 l-eset?
Képzeld, azóta Bence itthon is folyton beles a szőnyeg alá, meg a paplan alá! :lol: :lol: :lol: Nem tudom, mit keres... 8) :D (nálunk az van leterítve neki)

Ircsi! Jó olvasni, hogy így élvezed a munkát! Mondjuk csak nézek, miket írsz, de biztos jó lehet! :D :D Egyenlőre én nem tudom elképzelni, hogy Bence mellől több órára elszakadjak! :oops: Lehet, hogy az én hibám, de egy szimpla vásárlás alatt is hazajár az agyam, inkább visszük magunkkal, ő is élvezi, én is nyugodtabb vagyok. Főleg most, hogy ennyire anyás... :roll: (Pécsen be is mutatta, igaz?)

Évi!Teljesen igazad van, egyet értek! Ezt pici baba(babák) mellett nem lehet csinálni! De akkor merre tovább, hogyan, mihez kezdesz?
Változtatások: mindig a kisemberektől veszik el a pénzt, kezd nagyon elegem lenni ebből az országból! :evil: :cry: Fogalmam sincs, hogyan lesz valaha is saját otthonunk, ilyen hitelek mellett... :cry:
Velem sem tudom, mi lesz, olvasom, hogyan akarják átalakítani a felsőoktatást, hát elment a kedvem tőle... :( :( És nagyon úgy néz ki, maradok a gyógyszertári asszisztens képzésnél, egyszerűen nem engedhetjük meg magunknak, hogy a bizonytalant folytassam....... :( Hát ez bonyolult, sajnos. :(
Keresztelő :arrow: kb. nálunk is ennyi volt a költség, de szerintem is olcsóbb az étteremnél.
Képek nagyon tetszenek!!!
Bence is szedi fel a habtapit... :roll: :roll: :lol: :lol: Honnan rendeltek matracot?

Woody! Téged is megértelek! (munka) Ezért sem mennék én se vissza az egyetemre, mert nem szeretném, ha a szüleink nevelnék a fiunkat. Az egyetemhez egy teljes ember kell 24 órában, ezt nem tudom vállalni. A kisfiamnak, a férjemnek szüksége van rám és nekem is rájuk! :roll:
Remélem Lilivel minden rendben lesz! Sav miatt is lehet a bukás.

Tina! Még min. 4 hétig maradjon odabent Tami, azt kívánom! :wink: El se hiszem, hogy így szalad az idő, és mindjárt Te is Anya leszel! Oly régen volt, mikor szültem, mégis oly közelinek tűnik!

Rólunk: Bence csak hétfőn volt akkor egyszer lázas, azóta semmi baj nincs. (lehet a foga?) Tegnap védőnőnél voltunk, 9130 g és 75 cm, utóbbiban sokat nőtt, látványos is. (az itthoni mérleg 9250-et mutat, most döntsem el, melyik mér jól... :?)
Ma reggel kezdte el azt csinálni, hogy kipakolja teljesen a fehérneműs fiókokat, utánam mászik a wc-be, fürdőbe, konyhába, alig bírtam hajat szárítani, kapaszkodót keresett, hogy megfoghassa a hajszárítót! :lol: Kapaszkodik a nadrágomba, és nyújtja a kezét, hogy fogjam meg és akkor vigyorog ezerrel, és táncolgat, meg lépeget, olyan édes! :wink: :roll: Nagyon elemében van, alig bírom követni. :shock:

És most hallom a hangját, ahogy ébredezik, megyek, megnézem. Délután még próbálok jönni! :)

Kép

Kép
barbcsi

Matrac: még anno tesz veszen rendeltem egy pasitól a kiságyba valót,és azóta is tőle vásárolok,már csinált nekünk a babakocsiba valót,utazóágyba valót,stb. jó áron és jó minőségben,másnapra itt van a csomag mindig,tök szép huzatok,stb. Most is tőle rendeltem egy 140x150-est.
Távirányító: kék is van :)
Munka: hát,nehéz kifogni,de jó lenne egy asszisztensi,vagy laboros,vagy ilyesmi munkakör.
Na mennem kell sírás van :roll:

evilany

Évi!Priviben elküldenéd nekem a címét? Lehet, mi is rendelünk onnan akkor. :wink:
Na az szupi, ah van kék távirányító is, apuka nem díjazná a rózsaszínt. :lol:
Munka: a laboros jól hangzik! :wink:

És egy kis off, Ircsi kérésére Tündinek, hogy miért kell forralni a vizet. :)

"Az ivóvíz kellemes ízét, üdítő hatását Ca(HCO3)2 - és Mg(HCO3)2-tartalma adja. Ezek bomlását melegítéssel, forralással meg lehet gyorsítani. A vízforraló edények falán gyorsan megy végbe a karbonátok kiválása, az ún. vízkő lerakódása. A kalcium és a magnéziumionokat tartalmazó vizet kemény víznek nevezik. A víz Ca(HCO3)2 és Mg(HCO3)2 tartalma, mely forralással megszüntethető, okozza a változó keménységet. A többi oldott Ca- és Mg-vegyületből származik a víz állandó keménysége. A változó és az állandó keménység adja a víz összes keménységét.

A kemény víz nem alkalmas sem fogyasztásra, sem főzésre vagy mosásra és károsítja az ipari berendezéseket is.
A hüvelyesek (bab, borsó) nem főzhetők puhára kemény vízben, mert a bennük levő fehérjék a kalcium- és magnézium-ionokkal oldhatatlan vegyületet alkotnak.
Desztillálással tiszta, lágy vizet nyernek. A vizet forralják, ami gőzzé alakul, az oldott anyagok pedig visszamaradnak a desztillálóedényben. A vízgőzt hűtőcsöveken keresztül vezetik, ahol lecsapódik a tiszta víz."

Remélem kielégítő válasz volt. :wink:

Kép

Kép
barbcsi

Évi
Aneszt asszisztens is lehetnél :wink:
Van esetleg kilátás valami egyműszakos állásra?
Tomi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Woody
Neked se lesz egyszerű majd a munka :cry:

Tina
Nagyon jól haladsz!
(35. héttől már akár meg is születhet Tamara, de inkább maradjon még benn :wink: )

Barbcsi
Örülj neki, hogy ilyen fiatalnak néznek, hogy az vagy :wink:
Mennyivel rosszabb lenne, ha öregebbnek méznének :cry:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sziasztok!!

ÉVi: Tomika ahogy kidől, nagyon édes :)))) Munka ----> hát igen, uramon tapasztalom nehéz a jót kifogni....:(

Woody: még semmi hír... talán 6ra mentek a magánba Papp CSabához ma és majd Hajdú Krisztához holnap....

Barbcsi: kis drága Bence :) Gergő is nőtt, 8300 gramm és 69,5 cm! !!! Óriás baba ahhoz képest, hogy 3 hétig beteg volt!!! :shock:

Tündi: akkor tényleg semmit ne hozzunk? üccsit???

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Ircsi, inkább maradjon a 37. hétig legalább. De azt se bánom, ha végig. Sőt.

Kép
xtina75

Ircsi,tényleg.ez eszembe se jutott :lol: az jó is lenne...bár a végzettségem "csak" Intenzív betegellátó szakápoló,sajna asszisztensit nem adott :( de elvégezhető..
Ha kifogja az ember,akkor van 1 műszakos,persze.Pl.most egy barátnőm két ajánlatot is kapott(megy vissza dolgozni)egy háziorvos mellett,meg szakorvos mellett.Az utóbbit vállalta el.
Vagy pl.dializáló nővér,az ugyan 2 műszak,de.és du. de nincs éjszaka,és 1 hónapban 1x ügyelet....

Barbcsi elküldöm a címet

evilany

Évi: fagyi nyámiiiiii :) jó 5let :)

Barbcsi: igaza van Ircsinek, jobb ha fiatalnak néznek... engem egyszer néztek uram lányának, meg is jegyezték, hogy jól megnőtt :) :) :)..... kislánya hátul ült és nem látta jól a hölgyemény :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mares hehe :)

evilany

Sziasztok!

Eltűntünk megint, kórházban voltam Korinnával ismét :( Hányás-hasmenés és kiszáradás miatt voltunk bent, 3 nap alatt egészen jól sikerült őt formába hozni, ám még ma is volt hányás. Okot nem tudjuk, nem Rota volt az biztos, mert arra szűrték (és védőoltást is kapott). Ma jöttünk haza, úgyhogy átkapcsolok ismét olvasó üzemmódba és majd igyekszem visszaolvasni holnap mindent (és írni is).
bettinyo

Sziasztok!

Tina, drukkolok hogy jó sokáig bent maradjon Tami!
Megnéztem a blogod és nagyon szép lett a babaszoba. :lol:

Csibuc, szegény Korinna. Sok-sok gyógypuszit küldök neki!

Évi, nagyon kis cuki Tomi ahogy alszik!

Barbcsi, örülök, hogy Tominak tetszik a munka.

Mares, ????

Mi tegnap egész nap kint voltunk a kertben és a teraszon (ma is ez lesz). Én napoztam is :lol:
Lili is :D :D :D
Kép
Kép

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Sziasztok!
Babás képek szuperek!

Barbcsi-várom a talit-persze mindenkivel!!! :)

Mares-Gergő milyen nagy!!! :shock:

Rékusnak jobbulást!!!!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

1-2 kép :)

Kép
Kép Kép Kép Kép

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csibuc,nagyon sajnálom!!!! sms-t kaptál tőlem?Írtam tegnap reggel de visszajelzés nem jött,zavarni meg nem akartam így(ki volt kapcsolva?)
Remélem már minden rendben lesz

Woody,irigykedem a saját udvar miatt!
Én is kint lennék de őszintén,uncsi a parkban róni a köröket..le szoktunk ülni a játszón,.Tomi nézi a gyerekeket,de az se megy hosszú távon.

Clarika,Rékának jobbulást :((

Na már végignyaltam a lakást,jöhettek :lol: :lol:

evilany

Csibuc, sajnálom!!! Jobbulást Korinnának!!!!!!!!!

Kép
xtina75

[quote="evilany"]
írta:
evilanyClarika,Rékának jobbulást :((

miről maradtam le :?: :!: :?: :!: :shock: :?

Kép
gtunde75

Rékus hányós hasmenős vírust kapott :( nem jönnek.

evilany

óóóóóóóóóóó szegényke! :( :(

Kép
gtunde75

Sziasztok!

Köszi csajok....
Bizony...reggel mikor felébredt, mentem érte, már nagyon savanyú szaga volt (olyan anyatejet hányós).
Szopizott, s mikor felült sugárba kijött belőle minden. Gyors megpucoltam magunkat, mert minden olyan lett, az ágy, a ruhám, hajam, meg a gyerek is.
Miután tisztába voltunk, odaadtam a másik cicit is, hogy akkor egyen. Hát az is kijött.
Hívtam a Dr. nénit, mehettünk is.
Mondta h van egy ilyen járvány, valószínű azt kapta be.
S valószínű holnapra jön a fosika is.
Elmentem a patikába a probiotikumért meg a hányás elleni kúpért.

Hazaérve már nagyon meleg volt, megmértem.
Épp, h bedugtam már 38,8-at mutatott. Nem tudtam rendesen megmérni, mert ahogy bedugtam a hőmérőt, szinte azonnal úgy lefosott, hogy még a mögöttem lévő szekrény is kapott.... :(
Gyorsan adtam neki lázcsillapítót, meg akartam adni hányás elleni kúpot, de ahogy bedugtam, úgy ki is jött....
:? Ezt megpróbáltam még egyszer, természetesen egy másik fél kúppal, de ugyanúgy kijött.... :(

Most is alszik. szinte egész nap....

Jaj, nagyon sajnálom szegénykémet.
Étvágya alig, inni iszik!

Most a fejére tettem azt a folyamatos hőmérőt.
Rá is kerestem a neten, mintha többen is keresték volna, hát megtaláltam:
- http://komatrix.hu/?page_id=312
- http://www.tegyukfel.hu/baba_mama/babae ... ca_uj.html
-
Babák édesek!
Woody, nagyon jó dolga van a lánykádnak! :wink:
Korinnának jobbulást!
Pécsieknek jó talit!
íbarbcsi meg a mailcím! és köszi! :)

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Korinnának, Rékusnak mielőbbi gyógyulást kívánunk!

Gergő nagyon vagánykodik :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Korinnának is Jobbulást!!!
Szegény csajok :(

Igen-Geri vagány lett-közben bukik rendese...szart nem ér a kapszula...szerintem nem tartalmaz most hatóanyagot...úgy vettem észre....(placebós)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Köszönjük hogy itt voltatok!
Tomi alszik,szétnyűglődte magát..úgy le tud ez szívni..húúú...mikor nem tudom mi a baja :roll: :roll:

evilany

Csillag
Kettős-vakpróba: végig azonos szert kap a beteg (vagy placebo, vagy a hatóanyagot tartalmazót)... azért kettős vak, mert se te, se a doktor nem tudja, hogy melyik csoportban van az adott beteg. DE... a kísérlet során nem változtatgatnak... végig ugyanazt kapja...
Azt nem figyelted még meg, hogy milyen étel után van inkább bukás?

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Kép
Így issza a vizet :wink:

[/img]

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi
Gyönyörű

Jaj, lányok, teljesen kivagyok....
3, 5 órát aludt, akkor bementem ébreszteni, hogy lássam a hőjét....39,4.... gyorsan adtam lázcsillaptíót.
Utána kifots az ebédjét, majd hányt egy nagyot....
Rajtam fekve nyugton van, olyan mint egy rongybaba.... :cry:

Ircsi,
ezt a nurofent adom neki, de csak 3-4x lehet egy nap....
Réka ugye nincs 7 kg.
S nem tart neki ki 8 órát, közebe visszaszökik a láza...
mit csináljak?

A dokim meg közölte h nem lesz holnaptól..... áááá

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Évi
http://www.vincotte.hu/Akademia/Szakkepzes/49
:wink:

Egyébként a munkaügyi központoknál is érdemes érdeklődni képzésekről, nyelvtanfolyamokról! (GYED, GYES alatt kedvezményt adnak)....

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Clarika
-hűtőfürdő, langyos vizes lemosás, priznitz
-felváltva adsz neki panadolt és nurofent...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Clarika
Itatni próbáld! Rízsnyák (vagy főzhetsz rízslevest), sós vízben főtt krumpli, sós vízben főtt sárgarépa...húsleves leve (akár zacskós leves)

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?