Sziasztok újra!
Csak most olvastam vissza teljesen (előbb megpróbáltam Etust kiengesztelni - remélem, sikerült). Etus, úgy örülök, h hamarosan kezdtek!
Dóri, 1 hét múlva hozhatom a híreket
Zafír, Bari
DDDDDDDDDDDDRRRRRRRRRRRRRRUUUUUUUUUUUKKKKKKKKKKKKKKKK!
Babácska, most látom, h ma indul a fogigátló. Szuper! Szerintem mindenki mindenfélét elolvas a neten, mert természetes, h mindent tudni akarunk, ami részben jó, részben meg plusz aggodalmat szül. Nem lehet kikerülni, h ne fuss bele vmi tragikus történetbe, aminek a kezdeti jeleit már érezni véled magadon, és megijedsz. Vagy egyszerűen sorsszerűnek érzed, h ezt meg ezt olvastad, és most veled is megtörténik. Én ezeket mind átéltem, és utólag tudom (mert közben inkább csak próbáltam tudatosítani) hogy nem szabad semmin aggódni, amit olvastál. Szerintem az a fontos, h mielőtt bármit olvasol, tudatosítsd magadban, h mindenki más, máshogy élünk át dolgokat, máshogy fogalmazzuk meg, stb. Csak a jó dolgokra koncentrálj. Nem tudom, h mondjam talán az a legjobb hasonlat, h úgy kell kezelni, mint a napi horoszkópot az újságban, ha azt írja rossz napod lesz, nem foglalkozol vele, nem is hiszel benne, de ha azt írja, h jó lesz a napod, akkor örülsz, és kicsit el is hiszed. Nagyon nehéz így hozzáállni a lombik és a terhesség alatt, de muszáj erre törekedni. Na, nem okoskodom, hamarosan úgyis saját bőrödön tapasztalod meg
Én neteztem beülti után, csak nem a hasamon volt a laptop az ágyban, hanem mellettem párnákon. Még nem panaszkodtak a gyerekek
Nálunk minden rendben, apa nagyon ügyes, a pelenkázáson("büdös!"
és a szoptatáson kívül mindent csinál. Kitűnően etet cumisüvegből, nagyszerűen büfiztet, és ő a legkényelmesebb matrac. Stefi mindig meg is próbál felkéreckedni rá:-) A napi program: eszünk, nézelődünk, alszunk, sétálunk, fürdünk, pelust cserélünk, és ezek variációi. Végül minden segítő kütyüt beszereztem, még azt is, amire azt gondoltam az elején, h hülyeség, de be kellett látnom ,h minden ami egy kis időt takarít meg nekem, vagy pár plusz mozdulatot, az nagyon hasznos.-) Alig várom, h mindenki babázzon, és akkor majd okoskodhatok
Na megyek, megnézem, hogy alszanak, és jól megpuszilgatom őket.
Puszik, simik és főleg
DDDDDDDDDDDDDDDDRRRRRRRRRRRRUUUUUUUUUUUUUUKKKKKKKKKK!