Évi! Igen, nagyon jó lett, csak kár, hogy Bence épp sírt. Igen, mondta Clárika is, hogy a hangom találgattátok, mi meg a tiéteket. Itthon videókból próbáltam kitalálni, melyik kié, hát nem igazán tévedtem.
Ha minden jól megy, a nyári szülinapon is ott leszünk!
Megnéztem közben Tomi fényképeit, nagyon jók lettek, úgy tetszik mind, nem is tudnék választani!!!
Nemsokára mi is megyünk hozzá fotózkodni, remélem összejön!
Örülök, hogy ti is jól éreztétek magatokat a Balcsin és nem volt semmi gond!
Ja, pakolás: ne is mondd, kész rémálom volt... Elég nehéz ilyen picivel utazni, később sokkal jobb lesz, hogy nem kell kád, babakocsi, utóbbival tele volt majdnem a csomagtartó...
Szép a keresztelős ruha!
Innivaló Ahogy a pécsiek láthatták, Bence iszik Jana-s vizet, de abból a 2,5 dl-es üvegből, azzal tud, de a varázsitatóval nem, nem értem, hogyhogy.
(erről is beszéltünk Tündivel, Clárikával) 2 hete próbálgatjuk az ivást, egész szépen megy neki, de ciciimádó a Törpém... Hiába iszik vizet, szopizni akar utána, ezt is bemutatta, addig nem nyugodott meg... Majd gyümilét akarok kipróbálni még, olyat, amit Tündi mutatott, azt a 100%-os, 5 l-eset. Csapvizet én nem merem, elég kemény a víz, meg amúgy is...
Teát nem próbáltuk, én se vagyok annyira teás, inkább vizes...
Bence is tudatosan rosszalkodik, ha rászólok, már ott a vigyor a száján, hogy elérte amit akart. Tegnap kipakolta az alsóneműs fiókokat.
:lol:
Persze, ha nem engedem, akkor jön a hiszti.
Csillag! Jobbulást!!! És sajnálom, hogy nem tudtunk találkozni!
Bekri! De jó, hogy jöttél!!! Akkor Bálint is nagy zsivány! Gondolom nem unatkozol a két fiad mellett!
Mi nem használunk mosható pelust, úgyhogy nem tudok nyilatkozni róla.
Ircsi! Katus is nagy huncut! Jól lehet fürdőzni, csak időnk nem volt.
No majd legközelebb! Csak ugye azokba a medencékbe Bencét nem lehet bevinni, de a pécsi csajok mondták a siklósi fürdőt, neten is néztem, az nagyon klassz, legközelebb elmegyünk oda (is)!
Hidegfront: nekem a térdem fáj olyankor, meg a fejem, Bence is nyűgösebb.