Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt!

Bévi
Mi a baj?

Csillag
Akkor póbáld meg, hogy egészen hígra csináod a teát, éppen csak megszinezve a vizet. Kamilla tea? Vagy egészen hígra készített szörp?

Látszik, hogy én nem igazán szeretem a teát, talán egyszer-kétszer adtam a lányomnak is :oops:
Talán tea nélkül is fel fog nőni :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sziasztok
Itthon :) szuper hétvége volt,Tomi is nagyon élvezte,főleg a fotózást,elvileg ma estére már pár képet kapok,majd hozom.Mára sajna elromlott az idő,így délelőtt hazaindultunk,már itthon nézi az uram az F1-et :)
Cicám vendégségben,anyukámnál.. :oops: :( fura...de jobb így...majd a héten vmelyik nap jönnek haza. Első nap elbújtak,nem ettek,de most már anyám ágyában is aludtak :)

Látszik hogy én meg a csapvizet nem szeretem,nem is adok Tominak :shock: :oops: :) nem mintha bármit is inna amúgy.

Azt hittem 2.5 nap kihagyással hogy bőséges visszaolvasnivalóm lesz,de nem :( :(

Bekri örülök hogy írtál!!

Tündi,képeket köszi hozok én is,csak előkotrom majd a gépet.

Bévi,írtam g-re :cry: :cry: :cry:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Évi
Várjuk a részletes beszámolót, képeket :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Kép
Kép

Anyák napi virág :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Feltettem picasara a képeinket(amiket mi csináltunk)
http://picasaweb.google.com/kiskopefoto

Kép

Kép

hoppá
Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

evilany

Évi
Nagyon jók a képek :lol: :lol: :lol:
Az alapanyag a legjobb :lol: :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Szerintem csodásak!De még lesz sok,ez csak gyorsan,a kiváncsiság kielégítésére lett feltéve :) majd cd-n kapom.
Köszönöm!

evilany

Évi! Nagyon jók a képek!

Ircsi! Ti is nagyon szépek vagytok! :D

Csillag! Én is víz ivó és adó vagyok, de egyik ismerősöm hasonló típusú gyerkőcének azok az ízesített ásványvizek jöttek be!
(Enyémeknél néha víz, ritkán bébi gyümilé, egyébként szopi. :lol:
Bár ma Joni csúnyán megharapott, mert mindenen próbálgatja a
fogait. )

Nálunk jó sűrű volt a hétvége, tegnap voltunk délelőtt Óbudán a Fő téren, Halász Judit koncert, vásár, stb. Utána anyáméknál fincsi gulyásleves, gofri, délután a nagyobbak közül kettő múzeum, és... mi meg az apjával voltunk a kicsikkel bébiúszáson!! Nagyon izgulok, remélem nem lesz semmi "utótörténete" , mert amúgy nagyon élvezték.
Most "futok", szakdoli bírálatokat kell íírnom.

:D Claire
claire

Sziasztok!

Először is, még egyszer nagyon szépen köszönjük a lehetőséget Tündiéknek, hogy találkozhattunk a pécsi csapattal! :wink: Nagyon jól éreztük magunkat, a végére már Bence is feloldódott ám és nem kapaszkodott belém(igaz Tündi, Clárika?)! :D Jó lenne, ha közelebb laknánk és sűrűbben tudnánk találkozni! :wink: E-mail címeket várom priviben, hogy tudjam küldeni a képeket, én is küldöm az én címem!

Clárika! Réka a valóságban is tüneményes, és milyen pici és ennivaló! :) Bocsi, hogy Bence meghúzkodta a haját, nála ez az udvarlás... :oops:

Tündi! Zoé is nagyon édes, és hogy mosolygott, pózolt a fényképezőnek! :) (akkor nem is volt semmi baj, ha fényképeztük) Nálatok meg a cumi miatt bocsi, hogy Bence elszedte! :oops: :( Tegnap kapott a Bence olyan nagy labdát, ami annyira tetszett neki! :D Csak vonatosat, a távirányítót hol vettétek? (még az tetszett neki nagyon)

Évi! Tomi tényleg nagyon nyugodt volt! (bezzeg Bence bemutatta, hogyan kell sírni...) És sajnálom, hogy nem előbb érkeztünk, hogy többet lássunk Titeket! (eltévedtünk az Árkádban, 3x akkora, mint a mi Plázánk, alig találtuk meg a kocsit :oops: )

Limo! Örülök, hogy Titeket is megismertünk! Bence próbált haverkodni Bercivel, ha mutatom neki a képeket, akkor mosolyog ezerrel. Olyan aranyosan mutogatott, beszélt Bencének. :wink:

Mares! Gergő is milyen nagy már! Sajnálom, hogy nem dumcsiztunk, de hát én már csak ilyen csendes, visszahúzódó vagyok, mentségemre legyen szólva és hát nagyon izgultam, mi lesz élőben. :oops:

Mindenki olyan, mint a képeken, de mégis a valóságban sokkal jobb látni egymást! Arról nem is beszélve, mennyit "sakkoztunk" azon a kocsiban odafelé, vajon kinek milyen lesz a hangja, de nagyjából jól tippeltem. :wink:

Első utunk az Aldiba vezetett utána, a narancsos csokit le is kaptam a polcról, és egy este alatt el is fogyott... :lol: Az valami isteni!!!

Teszek én is képet:
Kép

Közös kép (naná, hogy csak Bence sír)
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
barbcsi

Barbcsi
jaaj de jó lett a közös kép!már vártam!
vicces,mi is a hangodat találgattuk :)
remélem jöttök máskor is!
email címet küldöm

evilany

Utána el is aludt ám a kocsiban, mire odaértünk Harkányba, még mindig nem ébredt fel, így én bentmaradtam vele, Tomi felcuccolt, aztán még bevásárolni is el tudtunk menni, ami kimaradt, másfél órát aludt, csodálkozott is, hol vagyunk. :D Harkányban nem volt már gond, nagyon hamar megszokta a helyet, a kiságyat, tetszett neki minden, főleg a nagy tér, ahol mászni tudott (persze mindig a lépcső felé vette az irányt :D). Jó volt, kedvesek voltak a szállásadók is, miattunk befűtöttek estére, babakocsit behozták a házba éjjelre, külön szintet kaptunk, hogy ne zavarjon senki. :) Csendes környék, sok séta lehetőséggel, csak sajnos kevés volt az időnk.

Esküvő nagyon jó volt, Bence élvezte, nem volt gond, nem sírt, sőt olyan nyugodt volt, hogy mindenki megcsodálta, mire az étteremhez értünk, elaludt, betettük a babakocsiba, így tudtunk együtt enni is, utána elnézegetett, dumált mindenkinek, de negyed 9-kor eljöttünk, mert már kezdett nyűgösködni kézben, mozgáshiánya volt, szálláson be is pótolta. :lol:

Vasárnap már rossz volt az idő, de még sétáltunk Pécs belvárosában, felmentünk a tv-toronyhoz is, aztán fél 2-kor indultunk haza, Bence hazafelé is csak 1 és háromnegyed órát aludt, úgyhogy szórakoztattam. (oda 1 órát) :) Legközelebb hosszabb időre megyünk! Nagyon jó volt hármasban!!! :roll:

esküvőről is képek:

Anyával
Kép

Apával
Kép

Csiniben, vigyorogva :)
Kép

Együtt, a csárdánál
Kép

Pécsen :)
Kép

És egy örömhír a végére: Pécsen kaptuk a telefont, hogy Tomit felvették a veszprémi céghez mérnöknek!!! :wink: :wink: Ma kezdett. :)

Kép

Kép
barbcsi

jaaj de jó!gratula!jóra fordulnak a dolgok látod!

evilany

Évi! Igen, nagyon jó lett, csak kár, hogy Bence épp sírt. Igen, mondta Clárika is, hogy a hangom találgattátok, mi meg a tiéteket. Itthon videókból próbáltam kitalálni, melyik kié, hát nem igazán tévedtem. :) Ha minden jól megy, a nyári szülinapon is ott leszünk! :wink:
Megnéztem közben Tomi fényképeit, nagyon jók lettek, úgy tetszik mind, nem is tudnék választani!!! :wink: Nemsokára mi is megyünk hozzá fotózkodni, remélem összejön! :D Örülök, hogy ti is jól éreztétek magatokat a Balcsin és nem volt semmi gond!
Ja, pakolás: ne is mondd, kész rémálom volt... Elég nehéz ilyen picivel utazni, később sokkal jobb lesz, hogy nem kell kád, babakocsi, utóbbival tele volt majdnem a csomagtartó... :shock:
Szép a keresztelős ruha!

Innivaló Ahogy a pécsiek láthatták, Bence iszik Jana-s vizet, de abból a 2,5 dl-es üvegből, azzal tud, de a varázsitatóval nem, nem értem, hogyhogy. :roll: (erről is beszéltünk Tündivel, Clárikával) 2 hete próbálgatjuk az ivást, egész szépen megy neki, de ciciimádó a Törpém... Hiába iszik vizet, szopizni akar utána, ezt is bemutatta, addig nem nyugodott meg... Majd gyümilét akarok kipróbálni még, olyat, amit Tündi mutatott, azt a 100%-os, 5 l-eset. Csapvizet én nem merem, elég kemény a víz, meg amúgy is... :oops: Teát nem próbáltuk, én se vagyok annyira teás, inkább vizes... :roll:

Bence is tudatosan rosszalkodik, ha rászólok, már ott a vigyor a száján, hogy elérte amit akart. Tegnap kipakolta az alsóneműs fiókokat. :lol::lol: :lol: Persze, ha nem engedem, akkor jön a hiszti. :?

Csillag! Jobbulást!!! És sajnálom, hogy nem tudtunk találkozni! :(

Bekri! De jó, hogy jöttél!!! Akkor Bálint is nagy zsivány! Gondolom nem unatkozol a két fiad mellett! :wink: Mi nem használunk mosható pelust, úgyhogy nem tudok nyilatkozni róla.

Ircsi! Katus is nagy huncut! Jól lehet fürdőzni, csak időnk nem volt. :oops: :( No majd legközelebb! Csak ugye azokba a medencékbe Bencét nem lehet bevinni, de a pécsi csajok mondták a siklósi fürdőt, neten is néztem, az nagyon klassz, legközelebb elmegyünk oda (is)!
Hidegfront: nekem a térdem fáj olyankor, meg a fejem, Bence is nyűgösebb.

Kép

Kép
barbcsi

[quote="evilany"]j írta:evilanyaaj de jó!gratula!jóra fordulnak a dolgok látod!

Köszönjük szépen! Hát most nagyon ránk férnek a jó dolgok, az biztos! Csatatér van, és persze, hogy én vagyok a frontvonalon... :( :cry: Ezért is volt jó kicsit kiszabadulni, elfeledkezni mindenről, hármasban lenni. Meg tudnánk szokni a mindennapokban, az biztos. :wink: :D Jó lenne, ha lassan a saját otthon is sikerülne!!!.................

Közben Bence belázasodott, nemrég mértem, 38.2. :cry: :cry: Kapott kúpot, alszik éppen. Addig én rendet rakom, eszem, de később még benézek. Remélem nem lesz beteg a kópém! :(

Kép

Kép
barbcsi

Sziasztok!!!

Visszaolvasok... ha Gergő engedi :)

Évi: jól látom, amit látok???? 4kézláb????? :)))))))))))))))))))

Ircsi: virágos Chloe :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Jaja 4kézlábra emelkedik,de onnan visszacsücsül.Nem sieti el 8)

evilany

Évi! Ebből el fog indulni, ne aggódj! Bence is így kezdte, aztán inkább kúszott, aztán most már mégis csak mászik!

Esküvőről vannak előzetes képek!!! :wink: :wink: Ezen a linken, van egy kép Bencéről is!!! :roll: :wink: Most kaptam a címet:

http://renifoto.blogspot.com/2011/05/edit-es-zsolt-eskuvofotozas-sikloson-es.html

Kép

Kép
barbcsi

Kikerestem a Bencés képet, tessék:

Kép

Kép

Kép
barbcsi

oooó Reni volt a fotós??? Őt is ismerem.Babafotót is csinál

evilany

Évi, eszméletlen jók lettek a képek! :lol: :lol: :lol:
Na és Tomi milyen ügyes, látod! :wink:

Ircsi, Katus nagyon aranyos a virággal! :lol:

Barbcsi, nagyon jó a kép Bencéről! :lol:
Örülök, hogy jó volt a kis kirándulás.
Mi van Tomi állásával, megkapta? (nagyon drukkolok)

Mares, tesódéknál mi a helyzet?

A talis képek szuperek, a legjobb ahogy együtt van a csapat. :D

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Barbcsi: nagyon öröltem h taliztunk!!!! szépek vagytok képen és élőben is!!!! :) Urad állás??? (lehet h mondtad mar csak lemaradtam... :oops: )

Évi: hát Gergő sem a rohanás mintaképe :))))

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mares,és te urad állás??????

evilany

Woody,Mares! Pécsen kaptuk a telefont, hogy megkapta!!! Ma ment először! :wink: Dicséreteket köszönjük!

Évi! A feleség is ismeri a fotóst! :wink: Igen, néztem, hogy ő is vállal babafotózást. :D

Meygek, Bence felkelt, meg kell néznem a kazánt is.

Kép

Kép
barbcsi

Woody: ma mennek 12-re dokihoz! áááá tiszta ideg vagyok... bátyusom eddig sem volt dagika, na de most sztem még vékonyabb!!!!! talán ha 60 kg van!??? babák mozognak ezerrel, de hogy odabent mi lehet nem tudni.....:(

na dobok 1 képet a családunkról ...

Kép

balról jobbra: apu-anyu-bátyus-sóginő-előtte bátyus kisfia-nővérem "kislánya"- bátyusom kislánya- nővérem - nagynéném-jómagam-meg az uram :)-----> ez a Mares család ... (Gergő anyósommal otthon volt)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Woody,köszi!

Barbcsi,gondoltam hogy ismeri a feleség a fotóst :lol: :lol:

Mares,család szép!Csak távoli..drukk bátyádéknak!!!!

evilany

Barbcsi: gratula!!!!

Évi: hát, a pénteki egy nagy szivatás volt, mármint ugye úgy volt, hogy felvették egy fogimplantátumos céghez és pénteken volt az úgynevezett oktatás első napja. Erre nap végén uram rákérdez, hogy akkor az anyagiak hogy lesznek, erre pasi mondja, hogy a jutalékot feketén adná! Jó vicc nem??? És 100 BRUTTÓRA jelentené be! :shock: abból lejön a gyerektartás, jó ha 40 marad, és persze semmi költségtérítés, te saját autóddal menj és kínáld a cuccost! Szóval erre uram azt mondta, hogy jó, ez nem kell!!!! Ennél még komolyan a munkanélküli is több! ... .ma ismét Pesten, ismét interjú, holnap Bak-ra megy, Zalaegerszeg mellé... hát próbálkozunk ezerrel....

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Barbcsi: jaj, tényleg jó volt hogy jöttetek! És a közös kép nagyon jó! Párodnak köszönet érte :) és, szemtelenül fiatal vagy :))))) de szerintem nálunk nincs kor, mi kortalanok vagyunk, csak a babák nőnek :)..... ja, és egyik képen, ahol Te vagy Bencével, ott mögöttetek van egy coffos lányka, őt ismerem! :) CSete Melinda :)))))

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Évi: köszike, még félóra és mennek.ááááááá jaj, csak legyenek jó hírek!!!!!!

Barbcsi: lehet, hgoy csak BEnce sírt, de kinek van egyedül cumi a szájában??? :) Hát Gergőnek :) a kis függőm :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Sziasztok....

Kér Valaki közületek egy kis bárányhimlőt? Most perpill ezzel szolgálhatunk... :wink:
Szóval most is ritkán tudok csak jönni, ez a második hetünk...

Élünk, Bendén már múlnak, Encsi még tünetmentes, várom lappangási idő végét... 90%ra tuti, hogy ő is megkapta... pffffffff... remélem, "jól" vészeli át. Bendének egy nyűgösebb napja volt, amúgy nem volt nagy gond, csak a nyelve is teli volt, nem bírt enni, kifittyedt az ajka, folyt a nyála...

Megpróbálok visszaolvasni...

Encsinek szombazon megvolt a keresztelője közben (izgultunk, hogy e pöttyösödjön be) , a blogba dobtam pár képet... Azt is írni kellene, de estére nem marad erőm hozzá... :roll: :wink:

szilvás76

Sziasztok!

Babás képek nagyon jók lettek!

Babatalisok is :)
Jól néznek ki anyukák babák egyaránt! :)

Ircsi-piros szegfű-de édes :)

Évi
-Tomi négykézláb :) :) :) hurráááááá

Mares-drukk....tesódéknak

Barbcsi :( :?

Szilvás
:roll: :? :( :twisted: bárányhimlő

..most röviden ennyi-készülünk Gergővel szülőire :(
Kíváncsi leszek,hoyg bírja a drágám :( :? :shock:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sziasztok!

Nagyon jók a képek :lol: :lol: :lol:
Olyan jó látni a sok-sok szép csemetét :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Barbcsi
Gratulálok Tominak az álláshoz!

Mares
Drukkolok, hogy a párod minél előbb találjon valamit...

Szilvás
Jól kijut nektek a betegségekből :cry:
Jobbulást!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sziasztok!

Közérdekű: a Babaneten már van lehetőség zárt - mások által nem olvasható és nem is hozzászólható - topikok létrehozására! Ha szeretnétek ilyen topikot nyitni, küldjetek levelet a szerkeszto@babanet.hu címre. A Tárgy sorba írjátok be: ZÁRT TOPIK.

Aki pedig nem rest kommentelni a Babanet cikkeihez, az ezen a héten három ruhát választhat a gyereknek a Mumoo's-tól. Részletek itt!

Kép

Szép napot!

Dia

[size=12:d15e2bdd2c][color=blue:d15e2bdd2c][b:d15e2bdd2c]Gyerekszoba blog - Neked is volt gyerekszobád?[/b:d15e2bdd2c][/color:d15e2bdd2c][/size:d15e2bdd2c]
dia
Budapest

HAlika...

Hírek tesóékról: nincsenek jó hírek :( fiúk közül a kisebbiknél már a vese kezdi feladni... :( naggyal még gond nincs, neki a magzatvíz a kritikus 10et nem érte el, múlt héten 7 most 7,5 volt... Vízer szerint nem lehet a nagyot megmenteni, mert a 2 köldökzsínor 2cm-re van egymástól...( na ezt nem értem)... a héten még mennek Pestre..talán ott látnak a nagy megmentésére esélyt.. ja, és a vicc az egészben, hogy a múlt héten vett magzatív mely sürgős ugye eredmény ügyileg... még semmi eredmény!!!! ... le vannak törve... mi is :(

Szilvi: bakker, bárányhimlő... ezek után mi jöhet ?? :shock:

Csillag: Gergő jobban van???

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mares
:cry: :cry: :cry:
Magzatvíz-vizsgálatnál azért nincs még eredmény, mert ott a magzati sejteket tenyészteni kell, hogy értékelhető legyen. A sejttenyésztés kb. 2-3 hét!
Én felmennék Pestre a géndiagnosztikára :?

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Mares
sajnálom :(
Reméljük Pesten tudnak mit csinálni-segíteni!!!!

fogjuk rá,hogy Gerim jobban van...még rondán köhög és kissé taknyoska...de múlóban :wink:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Mares :( :( :(

evilany

Mares...
ahogy olvaslak, hogy mi van az ikrekkel
...

ehhez képest a mi bárányhimlőnk semmiség... nagyon drukkolok, bár nem értem ezt az egészet...

:-(
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szilvás76 2011.05.09 19:25-kor.

szilvás76

Ircsi: küldtem Őket Pestre, Hajdú Krisztinához és Papp CSabához mennek... szerdán és csütörtökön... Szerinted van lehetőség , hogy a nagy baba megmaradjon és kihordja??

CSillag: ezek jobb hírek... és már GErig mindjárt 10 hónapos basszus...

ÉVI:tali akkro hol lesz??

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mares, borzasztóan sajnálom! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Remélem, itt pesten mást mondanak!
Nagyon-nagyon drukkolok!

woody

Mares,tali nálunk.

evilany

Szilvi: hát ,.... én nem is értem ezt az egészet, hogy lehet 18 hétig elnézni, hogy két külön burok helyett hirtelen egypetéjű ikrek lettek, és egy méhlepény van... lehet ilyen??? ááááá nagyon nagyon sajnálom őket... sokat bántott a bátyám, meg a nő is, de amióta terhes, valahogy rendeződtek a dolgok, Gergővel is kezdtek foglalkozni... most nagyon együttérzek vele.... :(

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Évi: oks, majd viszek vm finomat :) ALDI narancsos-csokis csoda? :)

Woody: nagyon reménykedek, mert iszonyat el vannak keseredve, érhető is! Régóta nem beszéltem ennyit bátyámmal , mint ma, nem így akartam, hogy egy ilyen dolog hozzon újra minket össze. Elmeséltem neki, hogy sok , sajnos hasonló eset van, és hogy én annó a vetélés-műtétnél miket láttam ott bent a kórházban.... NEm szeretném, ha ezeket nekik meg kellene tapasztalniuk! Nagyon köszönöm neked is a segítséget, és bízom benne, hogy fent mást mondanak, és legalább egyik baba megmaradhat! Bátyus asszonya alig eszik... nagyon kivannak.... :( ....... Én azt hittem egyik babát simán meg lehet menteni, de itt Pécsen nem sok esélyt látnak erre....

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

sziasztok!

Mares sajnálom!!! :( :( :( drukkok mennek Nekik!

Barbcsi örülök, hogy jól éreztétek Magatokat! jól jön néha az ilyen feltöltődés! pü-ben elküldtem a mail címemet!
gratulálok Tominak a melóhoz! majd mesélj, hogy hogy tetszik Neki!

Évi gyönyörűek a képek! ügyes a fotós, Tomi pedig zabálnivaló!

Szilvi bárányhimlő :arrow: jáááááááááájjjj! :( sajnálom! azt kívánom, hogy legyen ez az utolsó betegség az évben!!! :wink: :D

Ircsi nekem 10 nap múlva volt eredmény a magzatvízvételnél... :shock:

nálunk: Zoé legújabb szokása, hogy kb óránként elkezd turkálni a fülében... megtalálta a hallójáratát és a mutatóujját beledugja... :roll: néha nyűgös is közben... remélem csak a fogzás miatt van ez és nem a füle fáj... :roll:
jön a második fog amúgy, már tök púpos és fehér az ínye...

örülök, hogy a narancsos csokis keksz így bejön mindenkinek!!!! :wink: 8) :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

Tünde, ha túr a fülében, akkor nem hiszem, hogy fáj neki... fülgyulladásnál amikor kívül azt a kis porcot megnyomta adoki, már visítás volt anno Bendénél, no meg láza is volt... Lehet, csak viszket, vagy "cuppog" neki :wink: nem ment bele fürdővíz?

szilvás76

Tündi: köszike a drukkokat, rájuk fér :( majd üveget elhozod nekem a talira? Mert nem hinném h felétek járok addig....( mi is a neve ennek a csoki csodának???)..... Remélem Zoénál csak fogzás és nem más miatt van ez a füles dolog!!! PUszikka addig is a fülecskéjére :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Megyünk dolgozni....

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Jó reggelt

Ircsi,hajrá :wink:
Vannak izgalmas esetek?

evilany

De koránkelők vagytok! :lol: :wink:

Mares, én is csak azt tudom kívánni, hogy ne tudják meg ezeket a borzalmas dolgokat.
És csak remélni tudom, hogy van esély megmenteni a nagyobb babát! Nagyon drukkolok!

Szilvás, sajnálom ezt a hülye bárányhimlőt.
Nagyon jók a képek a keresztelőről.

Tünde, nem lehet, hogy rátalált a fülére?
Lili most a haját vette észre. A fülénél kicsit hosszabb és azt szokta fogdosni (jól néz ki amikor eszik, tiszta kaja).

Ircsi, jó munkát nektek?

Vannak ismét kuponok, ki kéri???: (dm)
Milupa tápszer 2-3as
Johnson baby testápoló
Johnson baby fürdető
Baba lanolinos testápolóWeleda Bio Calendula krémfürdő
Babylove prémium Jumbo pelenka
Babylove babafürdető
Babylove melltartóbetét
Alverde fürdető
Babylove babaolaj
Alverde popsikrém
Babylove alvókendő
Laktoherb tea
Johnson baby védőkrém
Gabi lanolinos babakrém
Johnson babafürdető és sampon
Max Factro 25%-os kedvezmény (május 31-ig)

woody

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?