Új privát üzeneted érkezett!

Zsuzsa:
A Levente nekem is nagyon tetszik. Nekem még favorit az Ábel és az Ádám. Furcsa, hogy régebben mindig úgy gondoltam, hogy én majd lányos anya leszek. De mostanában ha előjön a babatéma, csak fiúnevek jutnak eszembe. Hm...furcsak. Tiszta lökött vagyok..még a fasorban sincsa a baba. De hátha működik a Titok. Bevonzom!

Nyulacs:
Először én is nagyon tartottam, hogy mit fog a főnököm mondani. De nagyon megértő volt. Én október óta szedem a bromot. Férjem pedig nem dohányzik, nem iszik, ülőmunkát végez. Egy ideje jobban odafigyelek az étkezésre, hetente kétszer hal, sok zöldség, gyümölcs, néha tömöm magvakkal...(mint a kismadarat). Próbáltunk vitamint is, de nem hozott javulást. De most nagyon pozitív vagyok és nyugodt. Ja és most jól érzem magam a bőrömben. :) Persze jó érzés az is, hogy itt meg tudom osztani Veletek a gondolataimat, kételyeimet, és remélem, majd az örömömet is, mikor babás leszek.
Mit szúrtál és mennyit?Én Merionalt, 2/3-ot, 11napig.2 tüszőm lett. Nagyon drukkolok!Egyenlőre ne is gondolj a folytatásra -egy darabig- majd a tesóprojecthez, ha nem sikerülne spontán.

Mia:
Hajrá pénteki beültetés!Akkor már 3 újdonsült kismamija lesz a fórumnak nemsokára. (Remélem, nem hagytam ki senkit.)Én meg majd hamarosan követlek benneteket. Mivel Ti egy lépéssel előttem lesztek, majd adjátok nekem és a többieknek a jó tanácsokat, tippeket. :)

Dorika:
Feléledt a fórum!Ne zugozz, gyere Te is elő! :D :wink:

Zsuzska:
Egyél sok fehérjét. (Túrót túróval.) Én inszem után egy jó darabig rá sem tudtam nézni a túróra. Pedig szeretem. De akkor elég szép mennyiséget betermeltem. Ami egy két -napig ment is, jól is esett...du utána...már nem tudtam mit csináljak belőle, mert ha már eszembe jutott, rosszul voltam. A végefelé már csak úgy magában nyomtam, mert ha kőrözöttet vagy akármit készítettem az már növelte a tömegét...De a magvakban pl tökmag is sok a fejérje.

Vicky:
Én is hiszek a megérzéseimben. Az elsőnél én is tudtam, hogy ez nem sikerült. OK, reménykedtem, de magamat nem tudom becsapni. Viszont most nagyon hiszek benne, hogy a május lesz a mi hónapunk. Sajna kocsikhoz nem nagyon értek. Nekünk Fiat Stilo-nk van. Szeretjük, kevés gond van vele - most lekopogom- szerencsére. Bár férjem nincs megelégedve mostanában a fogyasztással. Azt mondja, autópályán sokat fogyaszt. Nem kellene annyira nyomni a gázt... :D Szóval tudom ajánlani. Tágas a csomagtartója is. Kényelmes. Kíváncsi leszek, hogyan döntötök, milyen autótok lesz.
cicamica0104

Szia thimmy!
Hajrá második nekifutás!!!!!!Akkor Te túl jól reagáltál a gyógyszerekre. De majd most sikerülni fog!
Szóval én Merionalt szúrtam, és ha jól emlékszem Ovitrelle tüszőrepit. A Puregonról nem tudok semmit.

Szóval akkor helyesbítenék. Nemsokára 4 új kismamink lesz. (Zsuzska, Mia, Nyulacs, Thimmy) Én meg majd hamarosan követlek benneteket.
cicamica0104

Szia sajti!
Én is nagyon bírom Sz. dokit. Hihetetlenül rendes orvos, nem sok ilyen mászkál. Ezért is ragaszkodom hozzá. Te most hol is tartasz?Bocsánat, hogy nem vagyok képben. Egy ideje zugban olvaslak benneteket, de most előmerészkedtem.
cicamica0104

Vicky: ha most kellene belevágni a hitelbe, nem biztos, hogy megtenném!!!! akkor még nem tudtuk, hogy a babánk nem természetes úton fog megfoganni... Bár szerencsések vagyunk, mert lakáshitelünk nincs... és manapság már az jó!

Thimmy! Én a puregont nyomtam, 1hétig 33 egység, aztán 1 hétig 50, és végül 1 hétig 75. Ettől lett 1 tüszőm 19-es. szerintem nagyon egyszerű használni! Bár én előtte már használtam pen-t ( a nagyim cukorbeteg volt). Nem hiszem, hogy gondot okozna! Ne izgulj emiatt!! Nagyon nehezen indultam meg, amikor feladtam, és nem foglalkoztam vele, akkor sikerült megnőnie.
Ne félj, most minden rendben lesz, és sikerülni fog!!!!!! Ezt kell a szemed előtt lebegtetni!!!

Cicamica: Hát akkor a tippem nem jött be a pároddal kapcsolatban. nincs több tippem. :oops: de az biztos jót tesz, ha változtattok az étrenden!!! Csak a javatokat szolgálhatja.
Bármit megoszthatsz velünk! Véleményem szerint igazán megérteni egymás búját-baját csak hasonló helyzetben lévők tudják igazán. Ha nem publikus nyugodtan írhatsz priviben is, megpróbálok segíteni...

Egyébként tudja valaki, hogy a puregon és a merional között mi a különbség? Az árán kívül... (mert az jelentős)
nyulacs82
Szolnok

Cicamica!
Igen, túl jól reagáltam.
Akkor ezt úgy kell mondani, hogy nem sokára 5 új kismamink lesz! :wink:

A férfiaknak a Gyuri bácsi (a füvesember) barna sört ajánl. A párom, akinek tök rendben vannak az értékei, egyből bevállalta, ártani nem árthat alapon :) :lol: Napi egy sör, meg sok zeller (na ez nálunk nem nyerő) és fürjtojás! :)
thimmy
Gárdony

Thimmy!
Igen, igazad van!

Megcsináltuk a GYuri bácsi féle babaváró csomagot is. A barnasör férjemnek is bejött. :D A zeller pedig inkább zellerkrémleves formájában. Nyersen neki sem. Bár én is megkóstoltam, annyira nem rossz vészes.
cicamica0104

Nyulacs!

Nekem is 33-at kell szúrnom, és nem 7, hanem 6 nap múlva akar látni Sz, mert az elsőnél is nagyon gyors voltam :lol:
Már akkor mondta is Sz, hogy legközelebb nem Merionalt ad, hanem Puregont, mert bár az kicsit drágább, de sokkal jobban lehet az adagokat meghatározni.

És én is nagyon igaznak tartom, hogy a hasonló cipőben járók értenek csak meg igazán. Bár én a barátnőimmel jól megvagyok, és drukkolnak is nagyon, de valahogy minden lépést szinte magyarázni kell, és nem olyan természetes, mint itt veletek! :)
thimmy
Gárdony

További szép estét mindenkinek és jó éjszakát!Én mára zárom soraimat.Mert holnap koránkelés.
Köszönöm, hogy befogadtatok és úgy érzem jó társaság gyűlik újra itt össze!
cicamica0104

Merional-Puregon: a merional természetes, állítólag vizeletből vonják ki. A puregon mesterséges és ezért jobban adagolható és kontrolálható. Nekem a merional jobban bevált.

A kocsis ötleteket köszönöm, sajna a legtöbb amit leírtatok nem fér bele a keretünkbe. Most éppen a chevrolet kalos a befutó, mert abból egész jót és újat lehet kapni a mi keretünkből. És egész jó felszereltséggel.

Hajrá, irány mindenki a kismamiság felé.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vicky79 2011.05.04 20:51-kor.
vicky79
Budapest III. kerület

Nyulacs: nekünk van sajna lakáshitelünk. Így most elég hamar ki tudjuk fizetni az autót az anyósnak.
vicky79
Budapest III. kerület

hajrá lányok :D :D :D :D :D :D :D :D

Vicky te már tudod mennyi a reálhozamod? De jó neked. :?

Maccs
vörösmacska

Macs: nekünk szerencsére már fent volt egy előre becsült összeg a netes oldalon. Be kellett lépnem és megmutatta a márc. végi állapotot. Ennél csak több lesz.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky: a reálhozamhoz annyit,hogy folyamatosan változik kifizetésig,ami akár október-nov. is lehet,nekünk pl. már kevesebb,mint ami a levélben volt,ugyanis a neten le tudtuk kérdezni az aktuális pontos összeget.... :?
Vendég

Nekem a reál hozamra annyit mondott a csaj, hogy az a március végi állapot, az már kevesebb nem lesz (mondjuk most néztem meg és már nem 330.000, csak 301.000-remélem tényleg nem megy lejjebb), csak azok a kamatok jönnek még rá, ami május végéig megy rá. Állítólag kifizetés augusztus közepe környékén. Szerintem azért lehet hamarabb, mert ez egy kicsi nyugdíjpénztár, gyakorlatilag csak a dolgozók voltak a tagjai. Így azért gyorsabban mennek a dolgok. Remélem, hogy kevesebb nem lesz a pénz, mert akkor mit adok az anyósnak?
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Lányok, Ti voltatok már a kötelező előadáson? Én most néztem, hogy 17-én Sz. fogja tartani. Mivel aznap kell mennem uhura, így mennénk együtt a párommal, és délután meghallgatjuk az előadást.

Be kell jelentkezni, vagy jelezni előre, hogy mikkor mennénk? Vagy egyszerűen csak besétálunk?
thimmy
Gárdony

Vicky: nekünk csak lejjebb ment a levélben írtakhoz képest,de írták is benne,hogy ez még változhat bármerre,és akinek pl. 0 Ft a levélben,annak is lehet még addig pénze.

Páromnak csak a Tied tizede az összeg,azaz még annyi se,de már több ezerrel lejjebb ment.

Thimmy: nem kell jelentkezni előre,és ott sem írták fel,hogy ki volt,lényegében mindenkinek a lelkiismeretére bízták,hisz beavatkozáskor alá kell írni,hogy voltál :)

Nekünk is Sz tartotta,szerintem klassz volt,főleg párom kérdezett,mert mindenki más kuka volt :lol: :lol: :lol: :lol:

mondott érdekes dolgokat,én nem bántam,hogy mentünk,főleg hogy hozzá jártam :)
Vendég

Thimmy:
Mi a nyáron voltunk az előadáson,akkor nem kellett bejelentkezni,szerintem most sem kell,csak besétálsz!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Köszi!

Akkor két hét múlva kedden. Néztem előbbi időpontokat is, de S tart egyszer és az öreg doki bácsi, úgyhogy természetes, hogy Sz-hez mennénk inkább :D
thimmy
Gárdony

Thimmy: mikor én mentem,nem lehetett tudni,ki tartja,csak akkor derült ki :)

Sz jó választás!! ;) :D
Vendég

Breki:
Most kivan írva,hogy mikor és ki tartja!!!! Igy mindenki túd választani,hogy kihez akar menni!!!
Amikor mi voltunk az Újvári doki tartotta!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

:shock: ajaj :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: mi van itt????? Mi ez a nagy forgalom? De szuper!!!!!!!
Sziasztok!
Én még nem voltam az előadáson :oops: , de K nem is szólt érte, meg sem kérdezte, hogy elmentem-e.

Újvári az olyan aranyos! Az csinálta az átjárhatóságimat :lol:
dorika80
Budapest IV. kerület

Kisbéka gratulálok Maja babához, nagyon aranyos a kis ugráló szívecskéd!!!!
dorika80
Budapest IV. kerület

Mia holnapra ezerrel drukkolok!!!!!:D :D :D :D :D :D

Zsuzska kismama :wink: hogy vagy ma?
dorika80
Budapest IV. kerület

Vicky: én azt hallottam, hogy a reálhozamot lezárják, a pontos dátumot nem tudom, de hiába utalják később ki a pénzt a akkor is a lezárt összeget fogják utalni. Engem ugyan nem érint,mert én államiban voltam végig, de a férjem miatt figyelgettem mit beszélnek a munkatársaim.

Olyan furi napom van. Nincs itthon a férjem tegnap reggel óta, és a kutyámon kívül senkihez sem tudok szólni. Tegnap még jó volt, de ma már nagyon unatkozom. Még jó, hogy holnap éjjel hazajön... Amúgy meg nincs is kedvem semmihez, a Tv sem köt le. Milyen idióta vagyok! amikor pihenhetek az sem jó....!!!

Én sem voltam az előadáson... :oops: szerettem volna menni, de kedden csak egyszer voltunk, és korán mentünk és a férjem nem akart Pesten maradni egész nap, így nem vártuk meg. A kutya nem kérdezte meg...

Ti hogy vagytok csajok?????
nyulacs82
Szolnok

Sziasztok!

Még én sem voltam az előadáson. De készülönk.:)

Most hallom a híradóban, hogy szeméttelepen találtak egy újszülöttet. Ilyenkor annyira de annyira dühös vagyok. Inkább nem írom le, mit gondolok. :twisted:

Vicky, Kisbéka:
Én a reálhozammal olyan kételkedő vagyok. (De látom, Ti is.) Én mondjuk nem olyan sokat kapnék -főleg, mire odajutok, hogy kézhez kapnám, még kevesebbet fogok- Férjem elég jól kapna, de akkor hiszem, ha már a kezünkben/számlánkon van a pénz. Ez az egész dolog annyira ködös.

Vicky:
Drukkolok, hogy megtaláljátok álmaitok autóját. Tényleg nagyon meg kell gondolni és olyannal elmenni nézelődni, aki nagyon ért hozzá. Máskülönben átverik az embert. Lánykád jól van?

Kisbéka:
Egyet értek, Sz. jó választás. Ugyan nem sikerült az első inszemünk, nagyon bízom benne! Tegnap született egy ismerősömnek kislánya, Majának hívják.Nagyon édes kis szőkeség.

Zsuzska:
HOgy vagy?

Mia:
Pozitív energia megy holnapra!Csak ügyesen!

Dorika:
Mikor is mész K. dokihoz?2 mondatban összefoglalnád, hogy Ti most hol tartotok?Biztosan írtad már vmikor, de nem emlékszem. :oops: Ezer bocs.

Thimmy:
Igaz, csak azok értik meg a helyzetünket, akik benne vannak.Pl egy barátnőmnek mikor ezt elmondtam, hogy milyen procedúra előtt állunk, csak kerekedett a szeme. Kb az lehetett leolvasni az arcáról hogy "Azt hittem, ilyen csak a filmekben van." Sajnos nagyon is valóságos dolog, és hogy mennyi párt érint. Na, azóta parázik, hogy lehet, hogy hiába védekeznek a párjával, lehet, hogy nem is lehet gyerekük. Áááá....szóval azóta nyugtatom. Hogy azért a párok nagy részénél a fogantatás normális körülmények között zajlik. (MÉg szerencse.) A jövő szerda már nemsokára itt van! A május az egy jó hónap, érzem! :D

Maccs:
nagyon édes baba Balázska!MInden tiszteletem a tiétek!!!Köszi a biztatást!Rám fér!
cicamica0104

Nyulacs:
Ezzel én is így voltam. Párom dolgozott, én meg otthon kuksoltam, kattogott az agyam. És a fene sem szólt hozzám, nagyon rossz volt. . Úgy vártam, mikor jön haza. Olyan rossz volt a négy fal között. Ezért ha majd meglesz az inszem, max aznap fogok pihenni. Már nem bírtam feküdni és pihenni.
De szerintem ezt mindenki maga döntse el, hogy hogy tölti a pozi tesztig az időt. Merthogy az lesz nemsokára! :)
Fehérje megy ezerrel? Ígyál sok folyadékot is!
cicamica0104

Már hányok a túró gondolatától is, pedig nem is ettem olyan sokat. Próbálom mással is bevinni...
Egyébként tényleg jó lenne itthon, ha tudnám, hogy hazajön délután valaki, vagy csinálhatnék valamit itthon. Nem merem erőltetni az itthoni munkát. A párom letolna, ha nem vigyáznék magamra/magunkra... Most szeretnék 1 héttel öregebb lenni. :) Így is, ma elővettem a napozóágyat, és letakarítottam. :D jól megsikáltam, hátha jó idő lenne holnaptól, és kicsit kiülhetnék. :)
nyulacs82
Szolnok

cicamica: Kocsi talán alakul, egy fórumos barátnőm férje kereskedő, reméljük engem nem ver át. :) Azt hiszem maradunk egyelőre a chevrolet kalosnál. Abból egész jót lehet kapni ezen az áron. A reál hozamom meg remélem nem megy még lejjebb, az anyósnak mondott összeget kell utalnom neki, szóval ki kell majd pótolni. Barbus jól van, csak ma nem akart aludni és estére azért már hisztis volt. De ma nem törte össze a száját! Úgy látszik ebből van már kevesebb.

Reál hozam: Azért én is akkor hiszem el, ha már a számlámon lesz, de végül is a kocsi már meg lesz nélküle, úgyhogy már nem sürgős a dolog.

Újvári doki mondta nekem meg a jó hírt, mert Zeke doki valami konferencián volt. Szóval nekem szerencsét hozott, bár én akkor voltam nála először, mert nekem az átjárhatóságit a saját dokim csinálta.
vicky79
Budapest III. kerület

nyulacs: Én azon a héten olvastam, meg Élet az anyaméhben-t néztem. :)
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!!!!

Csajok!!!
Köszi az érdeklődést,jól vagyok,pihenek,egésznap fekszek amit egyre nehezebb elviselni,de tudjátok mindent a cél érdekében!!!
Én is egésznap egyedül vagyok,ami nagyon unalmas,de a Férjemnek dolgoznia kell,nem lesheti egésznap a kívánságaimat!!! Sajnálom is nagyon,mivel nekünk 0 segítségünk van,így minden rá marad,de csinálja hősiesen!!!Majd a pozitív teszt kárpótol bennünket!!!!

Szerintem érdemes elmenni az előadásra,Nekem legalább is nagyon tetszett,meg persze tanulságos is!!!!

Mia:
Holnapra mennek a drukkok és persze a tonnányi babaragacs!!!! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Halihó!

Én már korábban kigondoltam, hogy elmegyek az előadásra, még ha nem is veszik olyan véresen komolyan, de bizti egy csomó új infó jön majd, és a páromra is ráfér a fejtágítás. :oops: :lol:

Nekem is az Újvári doki (bácsi 8) ) csinálta az átjárhatóságit. Kicsit furi, nem tudom, hány éves lehet már, valahogy mindig úgy gondoltam rá, hogy régi nagy név a szakmában, igazi tekintély, és akarnak adni neki még valami feladatot… :oops: Én személy szerint mondjuk jobban szeretem a fiatal dokikat :wink: , akik haladnak a korral és modern szemléletűek, de az idősebbek tapasztalata elismerésre méltó, úgyhogy a hsg-n is úgy fogtam fel, hogy egy sokat látott doki kezei között jól leszek. :D

Nyulacs! Nem lehet túl jó egyedül, én is nagyon társas lény vagyok. Próbáld lekötni magad, a gondolataidat. Ha a tévéműsor nem jön be, esetleg egy kedvenc film vagy sorozat (én mondjuk Jóbarátok rajongó vagyok, nálam az biztos nyerő lenne :lol: ) Napozás jó ötlet! Fényterápia! 8)

Cicamica! Szép hónap a május egy új jövevény beköltözésére! Hajrá!

Lányok! Inszem után is nyomatni kell a fehérjét és a sok folyadékot, nem csak a lombik után?
thimmy
Gárdony

Sziasztok, csajok!!!

Csak egy kis jótanács: - nem muszáj túrót enni. Nézzetek utána a neten hogy milyen fehérje forrás van még. Nekem az olajos halat tanácsolták, ne tudjátok meg milyen szagom volt mert én imádom és nagyon sokat ettem belőle. Szóval aki szereti, az a legjobb. De nem kell állandóan azt enni mert persze hogy unalmas és meg lehet undorodni tőle. A fehérje minden babásodónak nagyon jó mert segíti a megtapadást. Aki szereti a mézet az méhpempőt vehet és nyalogathatja, vastagítja a méhnyálkahártyát. Nagyon sok lehetőség van nem csak a túró. A dokik csak azt mondják de nem csak az van. A sok folyadék az jó mert ugyan az inszemnél nem túl valószínű a túlstimu viszont mégis előfordulhat és ártani nem árt hiszen méregtelenít.

Viky, most már akkor sínen vagytok autóügyileg. Nehéz volt a döntés és az indulás de látom most már haladtok. Továbbra is sok sikert. Gyógypuszit a kiscsajnak.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Vasi: köszönöma gyógypuszikat, átadtam Barbusnak. Szép az új vonalzód.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Üdv az ujjaknak cicamicának ,thimmy-nek és bocsi akit kihagytam!!

Mia babaragacs ezzerrel!!!

zsuzska és nyulacs pihi és vigyázzatok magatokra! olvasni???

Vasika tetsz a vonalzod sajna nem magyar de rá jövök na nem mindenre mi van rá irva!! az elején saját bébi kép?

Neked adtak valami bogyot a beültid elött??
Mire számítsak?? agyalok folyamatosan szerintem szoba hozza a petesejt adományozást is (azt nem akarjuk eddig)
A bosziszombaton is azt mondták 2013 a nyerő év ! Én még mindig ugy érzem,hogy spontán is lesz csak idővel.
Tudod AMH: 0.1 . 2011.aug.29 szép nap!!!

ki várható az 5 zebrára?? nyulacs, zsuzsika, mia ,kecsmary???
Üdv.Evo
evolet
Szolnok

Mia:
Mi volt ma???? Gyere mesélj!!!!!!
Mai adag babaragacsot küldöm!!!!! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Nyulacs:
Hogy vagy??? Bírod még az egyedüllétet?????

Vasikáé:
Klassz a vonalzód!!!!Talán még nem irtam,a Tamás név nálunk is nagy kedvenc!!!!!

Én nem vagyok valami jó kondiba,szédülök és társai.... :evil:

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Sziasztok!!

Zsuzska: köszi a kérdést! Egyre jobban bírom most az egyedüllétet. Elég hullámzó a hangulatom, de ma már alakult!! Talán azért is mert jön haza az Emberkém éjjel... : :lol:
Ma már egész jól lefoglaltam magam! Elmentem a dokihoz a táppénzes papírokért, bementem a boltba, ott is pletyiztem kicsit, aztán NAPOZTAM!!!!!! :lol: :lol: :lol: Fényterápia! Tényleg jobb így a kedvem. (tegnap még be kellett gyújtani a kazánba, ma meg napoztam... imádom ezt az időjárást. :shock: )

Szia Evo! Már 2 könyvet kiolvastam. Inkább a romantikus könyvek a nyerők nálam. Megpróbáltam Wass Albertet is, de az nem kötött le egyenlőre. Azért még próbálkozom vele később. :D

Remélem mindenkinek szép napja volt!
nyulacs82
Szolnok

Dorika: köszi! :)

Amúgy a fehérjeforráshoz annyit,hogy bár imádom a túrót,meg a halat is,tanácsolták a törökmogyorót,annak nagyon magas a fehérje tartalma,meg a gombát pl. ;)

Tényleg nem muszáj csak túrót enni (bár amilyen jó... :roll: ) :D

Jó kis fehérjebomba a juhtúróval töltött gombafej... ;) :D :D :D
Vendég

Cicamica: Sz nagyon jó szakember szerintem,én maximálisan megbíztam benne :)
Nekünk se sikerült az első próbálkozás (lombikkal méhen kívüli),de a második hála Istennek sikerült!

Szegény az utolsó pillanatig nem mert biztatni,mert ilyen súlyos endometriózissal nagyon nehezen tudott stimulálni,úgyhogy kétséges volt,hogy egyáltalán lesz-e petesejtem (endó mellé kimerülő petefészkeim vannak...).
3 lett,ebből 2 termékenyült meg,és egyikből épp Maja készül ;)

Mindenkinek csak azt tudom mondani,hogy nem szabad feladni,és hinni kell a sikerben! Nekem is az vált be :)
Vendég

Sziasztok!
Mia:
mi újság?Drukkoltam ám ma! :) Remélem, minden ok.

Nyulacs:
Jól tetted, hogy kimozdultál, tettél-vettél!Így hamarabb is eltelt a nap, gondolom. Pláne, hogy párod jön haza. Ha ő otthon lesz, repülni fog az idő, és már azon kapod magad, hogy itt a várva várt nap, és a pozi teszt.

Evolet:
Biztosan, amíg van rá remény, ők sem erősködnek a petesejt donor használatával. Bízz benne, hogy úgy lesz, ahogyan Ti szeretnétek!

Zsuzska kismami:
szédülés és társai...?Gondolom azt sem bánnád, ha 9 hónapig maradnának.Vigyázz magadra!

Béku:
Én is arra gyúrok, hogy a 2. sikerüljön. Most nagyon jó lelki állapotban vagyok, hiszek benne, hogy a 2. sikerülni fog. És bízom Sz. ügyes kezében... :oops:

Rólam:
semmi extra. Bár ma szülőknél a kertben du én is karcoltattam magam egy kicsit. :D +kutyáztam. Holnap nagy családi összeröffenés. Lehet, hogy nem fogok jönni...De majd pótolom és igyekszem.

+ tesztre várakozóknak kitartást!
cicamica0104

Szolg. közlemény:

Holnap mehetek a cipőkért, de nem biztos, hogy kaptunk pont olyat, amit kértünk. Mindenkinek küldök holnap mailt és eldöntitek, hogy kell-e.
vicky79
Budapest III. kerület

Zsuzska hogy vagy ma???

Evolet, mikor mész legközelebb bmc-be? Akkor fogtok majd mindent átbeszélni, ugye?

Csajok, a sok fehérjét akkor kell enni, ha stimu volt. Fagyis beültinél nem áll fent a túlstimu veszélye, ezért akkor nem kell halálra nyomni a fehérjét :)))
ann74

Zsuzska hogy vagy ma???

Evolet, mikor mész legközelebb bmc-be? Akkor fogtok majd mindent átbeszélni, ugye?

Csajok, a sok fehérjét akkor kell enni, ha stimu volt. Fagyis beültinél nem áll fent a túlstimu veszélye, ezért akkor nem kell halálra nyomni a fehérjét :)))
ann74

Ann:
Most már jól vagyok,nem tudom tegnap mi volt az a fránya szédülés,kopp-kopp-kopp ma még minden rendben van!!!!
Velded mi újság?????

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Kakukk!

Gerincem totál bekakilt, alig bírok ülni...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sajt@ 2011.07.29 21:59-kor.

Pá Drágáim!
sajt@

Sziasztok!

Két napig be sem kapcsoltam a gépet, de nem is hiányzott mert annyira jól telt ez a két nap. Pénteken egy nagyon kedves barátnőmnél voltam aki valamikor ennek a topiknak is volt a mindennaposa. Van egy másfél éves kisfia és velük tölthettem jó néhány órát. Persze hogy nagyon kevés volt hiszen fantasztikus kiskrapekkal játszhattam és én még ilyen barátságos is imádnivaló kissrácot nem láttam. Első perctől barátságos volt. Tegnap pedig egy másik barátnőmnél voltam, neki pedig két gyermeke van és én ott annyira fel tudok töltődni, főleg amikor mindkettő beszél egyszerre, nem is tudom melyiket figyeljem. Jaj, de imádom őket.
Ma meg látjátok milyen fos idő van, nálunk legalábbis nagyon hűvi lett és esik.

Sajti, jobbulást a derekadnak. Csípő körzés szokott nálam beválni mert ha idegbecsípődés vagy izületi gondok vannak akkor az a finom mozgás nagyon sokat segít rajta. Remélem hamar rendbe jössz. Mindig beba.....ik valami, nem?

Evolet, igen, kaptam gyógyszert. Kaptam estrofem-et ami vastagította a méhnyálkahártyámat és kaptam vérhígítót hogy a magas hormon tartalmú estrofem miatt nehogy trombózist kapjak és ugye a tapadást is segítette. Ja és persze beülti előtt már el kellett kezdenem használni az utrot. Ezeket a 12. hétig kellett használnom.

Cicamica, sok szeretettel várunk a nagy családi összeröffenés után. Biztos jól telt ez a két nap nálatok is.

Örülök hogy nektek is tetszik a vonalzó. Kicsit vissza néztem ezt a fórumont, megkerestem hogy mikor csatlakoztam ide és kicsit emlékeztem mennyire tele voltam bizalommal és félelemmel. Milyen sokat segítettek itt nekem.... Na és egyszercsak rátaláltam egy ehhez hasonló vonalzóra és gondoltam kipróbálom én is hiszen olyan szépen mutatja hogy éppen milyen a babám. Egyébként nem saját fotó. Ilyen szépet nem tudnának seholsem csinálni. Én sem tudok angolul de azért megértem. A T1 T2 T3 a trimesztereket jelentik, Az eleje pedig hogy 23 hetes és 6 napos vagyok (holnap már 24 hetes leszek :) ), még 113 nap van hátra, várható szülési időpont augusztus 29. Na, asszem ezt jelenti, ha mégsem akkor bocsi.

Kisbéka, nagyon tetszett a : Jó kis fehérjebomba a juhtúróval töltött gombafej... Meg is kívántam. :)

Az a helyzet hogy nem csak a stimusoknak jó mert a sok fehérje segít a megtapadásban is és kismamaként is nagyon ajánlják. Inkább a fehérje mint a szénhidrát.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Vasikáé: imádom a juhtúróval töltött gombát!!
És igen,az nem csak a túlstimu ellen jó! ;)

nem utolsósorban isteni kaja... :roll:

én mondjuk ma visszafogom magam tejtermék,és egyéb CH téren, holnap terhelésesre kéne menni... :? :? :? :? :?

na de utána!!! akkor aztán jöhet a túrógombóc,meg a juhtúrós gomba :)

de aki még szereti az édességet,a vargabéles is jó kis fehérjeforrás ;)
Vendég

Sziasztok!

Túl vagyunk a családi banzájon. Próbáltam kipihenni ma, de sajna nem olyan a munkahelyem, hogy erre lett volna alkalom. :( El vagyok szokva az éjszakázástól, szerintem ez az egész hétre rá fogja nyomni a bélyegét. Majd kipihenem magam most hétvégén.
Na de elég a panaszkodásból, nagyon jó volt. :D

Kismamijaink és leendő kismamijaink hogy vannak?
cicamica0104

Hali Lányok!

Látom, a hétvégén mindenki pihizett és bulizott, nem sokat termeltetek :D

Nálunk is nagy családi banzáj volt, nagymamám 79. szülinapját ünnepeltük nálunk, úgyhogy én már péntektől pakoltam, takarítottam, rendezgettem, szombaton a buli, majd azóta próbálom kipihenni a fáradalmakat :lol: :D kisebb-nagyobb sikerrel 8)

Vasika! Köszi a tippeket, gondoltam, hogy utána nézek majd a fehérje témának, mert egyfajta kaját enni hosszabb ideig tényleg uncsi, még ha imádja is az ember.

Vicky! Barbus jobban van már?

Zsuzska mikor tesztelsz? Csuriban az újam! 8) Gyere a jóhírrel! :D

Nekem vasárnap megjött a mensim, így minden további nélkül kezdhetünk szerdán!
thimmy
Gárdony

Sziasztok!

Látom lassan mindenki kezd visszatérni a hétköznapokba.
Én már szombatra sokkot kaptam az egyedülléttől, így jobbnak láttam nem jönni. Nyavalygáson kívül másra nem lettem volna képes...

DE!!! Ma már dolgoztam, és kezd visszatérni az életkedvem. Túlpihentem magam!!! :D Ma bent sem tudtak felhúzni...

Thimmy: Isten Éltesse még sokáig a Nagyid erőben-egészségben!!! Ilyen eseményekre jó elmenni! :) Hajrá kezdés!!!! :)

Cicamica: próbálj meg esténként korábban lefeküdni!!! Én ha már nagyon ki vagyok fáradva, akkor előfordul, hogy 7kor fekszem, és akkor 8 körül már el is alszom. A férjem megérti, másnak meg nem tartozom elszámolással... :)

Kisbeeka, Vasika remélem ti jól vagytok!!!

Vicky: Barbus meggyógyult??

Zsuzska hogy érzed magad??
nyulacs82
Szolnok

thimmy: Jobban van, már nincs fosás egyáltalán. Ijedség volt tegnap előtt, mert a hátamon vittem a hordozóban és elestünk. A rossz bokám kibicsaklott és zakóztunk egyet. A karom fáj még egy kicsit és a könyökömről lejött a bőr, de szerencsére nem annyira gáz a helyzet. Barbus viszont nagyon megijedt, nem is akart már szombaton az ölembe jönni. De szerencsére ma már nem volt vele baja, csak nekem ment nehezen a hátra tétel.
vicky79
Budapest III. kerület

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?