Zsuzsa:
A Levente nekem is nagyon tetszik. Nekem még favorit az Ábel és az Ádám. Furcsa, hogy régebben mindig úgy gondoltam, hogy én majd lányos anya leszek. De mostanában ha előjön a babatéma, csak fiúnevek jutnak eszembe. Hm...furcsak. Tiszta lökött vagyok..még a fasorban sincsa a baba. De hátha működik a Titok. Bevonzom!
Nyulacs:
Először én is nagyon tartottam, hogy mit fog a főnököm mondani. De nagyon megértő volt. Én október óta szedem a bromot. Férjem pedig nem dohányzik, nem iszik, ülőmunkát végez. Egy ideje jobban odafigyelek az étkezésre, hetente kétszer hal, sok zöldség, gyümölcs, néha tömöm magvakkal...(mint a kismadarat). Próbáltunk vitamint is, de nem hozott javulást. De most nagyon pozitív vagyok és nyugodt. Ja és most jól érzem magam a bőrömben.
Persze jó érzés az is, hogy itt meg tudom osztani Veletek a gondolataimat, kételyeimet, és remélem, majd az örömömet is, mikor babás leszek.
Mit szúrtál és mennyit?Én Merionalt, 2/3-ot, 11napig.2 tüszőm lett. Nagyon drukkolok!Egyenlőre ne is gondolj a folytatásra -egy darabig- majd a tesóprojecthez, ha nem sikerülne spontán.
Mia:
Hajrá pénteki beültetés!Akkor már 3 újdonsült kismamija lesz a fórumnak nemsokára. (Remélem, nem hagytam ki senkit.)Én meg majd hamarosan követlek benneteket. Mivel Ti egy lépéssel előttem lesztek, majd adjátok nekem és a többieknek a jó tanácsokat, tippeket.
Dorika:
Feléledt a fórum!Ne zugozz, gyere Te is elő!
Zsuzska:
Egyél sok fehérjét. (Túrót túróval.) Én inszem után egy jó darabig rá sem tudtam nézni a túróra. Pedig szeretem. De akkor elég szép mennyiséget betermeltem. Ami egy két -napig ment is, jól is esett...du utána...már nem tudtam mit csináljak belőle, mert ha már eszembe jutott, rosszul voltam. A végefelé már csak úgy magában nyomtam, mert ha kőrözöttet vagy akármit készítettem az már növelte a tömegét...De a magvakban pl tökmag is sok a fejérje.
Vicky:
Én is hiszek a megérzéseimben. Az elsőnél én is tudtam, hogy ez nem sikerült. OK, reménykedtem, de magamat nem tudom becsapni. Viszont most nagyon hiszek benne, hogy a május lesz a mi hónapunk. Sajna kocsikhoz nem nagyon értek. Nekünk Fiat Stilo-nk van. Szeretjük, kevés gond van vele - most lekopogom- szerencsére. Bár férjem nincs megelégedve mostanában a fogyasztással. Azt mondja, autópályán sokat fogyaszt. Nem kellene annyira nyomni a gázt...
Szóval tudom ajánlani. Tágas a csomagtartója is. Kényelmes. Kíváncsi leszek, hogyan döntötök, milyen autótok lesz.