Új privát üzeneted érkezett!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi: köszöhnöm... :oops:

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Sziasztok!
Most csak gyorsan Maresnak.
Sajnos az én egyik BMC-s fórumtársamnak is ilyen volt. De ők 3-as ikrek voltak 1 külön és 2 egypetéjű. Minden tök szuper volt, majd márciusban (tavaly) 20. hét környékén náluk is ez történt. (ott az egypetéjű ikreknél). Egyik napról a másikra. Nagyon drukkoltunk, hogy forduljon vissza dolog (akkor még telefonban beszéltük is, hogy ez tuti egy kis testvérharc), de sajnos nem így történt. Szomorú vége lett a dolognak. :cry: :cry: :cry: A babák és Lili között 4 nap különbség volt. Még most is küzdenek és nagyon-nagyon drukkolok nekik, hogy végre kezükben legyen egészségesen a baba/babák!
Akkor nektek írtam a lányról, de aztán ezt nem meséltem el, mivel nem akartam, ilyen szomorú dologgal jönni. :(

Ő nagyon profi ebben, és tud orvost is itt mondani pesten, ha kell. De Hajdú Kriszta is szuper. A legjobb ultrahangos!
Ha kell beszélek vele/írók neki és szerintem tuti segít nektek is.

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Woody: egy angyal vagy, mint mindenki itt a neten! Minden segítséget nagyon megköszönök és elfogadok...., mert most nagy szükség van rá.... köszönöm!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

sziasztok!

Mares sajnálom nagyon! :( a legjobbakat kívánom nekik!

tali: akkor péntek délelőtt nálunk? Barbcsi elkérte priviben a címem és a telszámom, várhatóan tíz-tizenegy körül érkeznek...
már nagyon várom! :lol:

Kép
gtunde75

Mares!
Hajdú Krisztináról én is csak szuper dolgokat hallottam ikres körökben.
Sztem nézd meg a 2011es ikres topicot, ott most elég sok eset volt, nagyon szomorú, viszon ttapasztaltak a kismamik, és a mai helyzetet tudják mondani. Onnan a nehéz esetek itt Bp-en mind a SOTE Ies női klinikára járnak!
Így ismeretlenül is nagyon drukkolok a tesódéknak!
Egyébként én is csináltattam magzatvíz mintavételt, mert én is 39 voltam, mire szültem 40 :oops:, és nyaggattak vele a dokik, utána már nem mertem volna nem megcsináltatni.

Középsőimnek a francia út nagyon jó volt, persze nem kóstoltak meg minden franciás finomságot (tesóm ilyen fr-magyar vegyes konyhát visz), de érdeklődők voltak, láttak a városban meg a környéken néhány dolgot, meg szórakoztatták az unokatesókat :lol: .

Woody! akiről írtál, ott volt a 3 kislány, és volt a blogja a mamaának? Jaj, azt olvastam....még most is borzongok tőle..

Claire
claire

Tündi: köszike... remélem péntekre mi is meggyógyulunk és akkor jövünk, ha nem baj.... :oops:

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Claire:köszike... nagyon remélem, hogy ez csak egy rossz álom, ami velük történik.... nem értem hogy lehet most ez velük.... Örülök , h középsők élvezték az utat :) bátyusom gyerekei is voltak kint anyukájukkal egyszer, Mirci kész is volt, hogy úgymond semmi értelmes kaja nem volt :) gondolom a grízes tésztára és hasonlókra gondolt a kis drága :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mares, nem voltam délután. De most azonnal írók neki, remélem holnap reggel válaszol is.

Claire, igen szerintem ő az. Nagyon borzalmas ami velük történt. :cry:
De nagyon erős egy lány! Soha, de soha nem adják fel!
Akkor voltam teljesen oda, amikor bejött hozzám a Jánosba megnézni Lilit (ő kérte, hogy bejöhetne-e). És tudtam, hogy ő pár hónappal előbb ott élte át a poklok poklát. De olyan pozitív volt akkor is!

Ja ma voltunk ugye dévénynél és tudom, hogy a mi kezelőnknél voltatok ti is tegnap Jonival. :lol: :lol: :lol:
Beszélgettünk, és pont mesélt a tegnapi napjáról, akkor kérdeztem rá nála és mondta, hogy igen ott voltatok.

woody

Mares! Én is remélem!

Woody! Szóval le vagyunk nyomozva :lol:! Nehéz eltűnni ezzel a 6 gyerekes sztorival :lol:! Remélem nem szörnyülködve mesélt rólunk4
Egyébként nagyon szimpi volt a gyógytornász. Nem akarom elkiabálni, de mintha Joni már ma többet igyekezett volna kúszni, bár még mindig inkább hátrafele jut.

Claire
claire

Jó reggelt,

Mares, nagyon sajnálom ami bátyádéknál történt, remélem végül minden rendben lesz.

Ircsi, Chloe nagyon szép abba a nyári ruciba. :lol: Botit alig tudtam elvonszolni a gép elől. :wink:
Amúgy tényleg nagy kopé. Kezdi megérteni megtanulni mit szabad ls mit nem, de akkor is csinálja. Előtte persze rámnéz... :D :roll:

Claire,
jó hír, hogy Joni is lassan megindul. :D Es akkor Te hogy oldod meg, ha kétfelé mennek? :shock:
Amit anno beszéltünk a nyári taliról az még mindig aktuális részemről, csak még mindig nem tudom hogy mikor megyünk haza, de néhány héten belül kiderül és akkor szólok.

Tényleg nagy a csönd itt... hmmm... :(

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Klári
nklari80

Lehet hogy átmentetek egy másik, zárt topikba.... :shock: :roll: :cry:

Klári
nklari80

Már napok óta meg akarom kérdezni, hátha valakinek van valami jó ötletete. Boti alig akarja megenni a kanalas babakaját. Azt szereti ha ő foghatja, csipegetheti. :? Ok, főzök rizst, eszik kenyeret, sajtot, sonkaféleket. De azért jó lenne ha főzeléket is enne, na meg a gyümölcspüréket... Próbálgatom odaadni neki a kanalat, de mindenhol van kaja, csak a szájában nincs. :lol:

Clarika, gratulalok a fogacskához. :D

Klári
nklari80

Mares, írtam neked pü-t!

Claire, igen lenyomoztalak! :lol: :lol: :lol:
Nagyon szimpi voltál neki. :D :D :D
Örülök, hogy Joni is beindult!

woody

HAlihó! Megvagyunk...és a hajam se hulott ki az "ikrektől" Egész jól elvoltunk.....a délelőtti ramazuri után, ahol Zoé kicsit sírdogált anyája után, a fiam meg féltékeny lett, hogy nem vele foglalkozok, így mindketten egyszerre akartak mindent :? ....aztán csitultak a kedélyek, még főztem is, meg fél szemmel néztem a királyi nászt, bár Zoé éppen a csók előtt kapcsolta el a tévét :wink: de azért nem maradtunk le a nagy pillanatról :D

Mares!.....Sajnálom, a Hajdu Krisztináról én is jókat olvastam a neten.

Évi!....Tomi tök jól fejlődik, majdnem hogy az átlagot hozza.....pech, hogy Zoé és Réka ilyen kis ügyi, és látjuk a különbséget, már sok hete....de ők vannak nagyon előre.

Berci sem mászik, és lehet nem is fog, mert felállt, és azóta csak állni és menni akar. Néha hátrafelé van 1-2 mászó mozdulat, de előre inkább hasravágja magát és kúszik.
limo73

Sziasztok!

Előbb-utóbb csak ideérek én is... :?

Mares! Bátyádéknak kitartást! Én is csak Hajdú Krisztinát tudom ajánlani, és néha bele-bele olvasgatok a 2011-es ikres topikba, ott kérj szerintem még tanácsot, ahogyan Claire is írta. :wink:

Limo! Ügyes voltál 2 gyerekkel! :wink: Bence is a csók előtt akart elkapcsolni :lol:. Mászás: Bence is előbb állt fel és akart menni, meg is ijedtem, hogy kimarad a mászás, de húsvétkor kezdett el mászni! Úgyhogy szerintem Bercinek sem fog kimaradni! :wink: Bence esett párat, aztán óvatosan visszaereszkedett térdre, s utána jött rá a mászás hogyanjára... :roll:

Klári! Boti :lol: :lol: akárcsak Bence, neki is mindenhol van kaja, múltkor még a feje búbja is olyan volt. :D Háát, nem tudom ez ellen mit lehet tenni, az én Törpém a kanalat akarja folyton kiszedni a kezemből, én meg adok neki egy másikat, így ki tudom cselezni és jut kaja a szájába. :wink:

Nagy pangás: szerintem az az oka, hogy egyrészt ilyen szuper idő van (bár tegnap óta nálunk nagyon rossz, esett, fúj a szél, hideg van :( ), másrészt meg nagyon beindultak a Törpéink mozgásügyileg, és követni kell őket. :roll: Legalábbis nálunk így van, társul azzal, hogy nem igen akar napközben aludni, pörög, mint a Duracell nyuszi, én meg el bírnék aludni mellette... Ég is az arcom rendesen, hogy nem jövök :oops: :cry:, de most még az utazás miatt ezerfelé áll a fejem, pakolok, listát írok, bevásárolunk.

Tali Már én is nagyon várom!!! :) Igen, reggel indulunk, és 10-11 körül érkezünk, bár ha 7-kor el tudunk indulni (terv szerint), akkor már 10-re ott leszünk remélhetőleg. :) De Tündinek írok reggel, ha elindultunk. Csillagtól már kérdeztem, mit szoktatok vinni, viszek én is valami nasit meg üdítőt. :wink:

Rólunk gyorsan (aztán még visszaolvasok): Tomi ma volt állásinterjún Veszprémben, úgy néz ki, felveszik (legalábbis úgy beszéltek vele, mintha már felvették volna), a napokban értesítik :wink: (drukkokat kérünk!!!), én elfáradok Bence mellett rendesen, néha a blogos bejegyzéseket is 1 hétig írom :oops:, ő meg meg sem áll. Húsvét óta mászik, gyönyörű egyenes háttal ül, de inkább le, mint felül, azt mondogatja, érthetően, hogy :nem nem nem :lol: :lol:, és kiabál, nagyon anyás lett (Még Tominál is képes sírni), ízlik neki a csirkehusi és úgy néz ki, jön a 4. foga (Ha jól láttam, jobb felső 1--es), de ezt most kínozza is, mert kevesebbet eszik, és néha keservesen felsír :cry:. Mindenhol feláll, próbál lépegetni is, csak szeret vagánykodni, hogy mindkét kezével elengedi a kapaszkodót...

Telefonom Bene tönkretette, nem figyeltem oda egy pillanatra és Bence nyáltengerében úszik... :oops: Hát nem bírta... :shock: Ma veszünk újat végre.

Mindenkinek utólag is boldog Anyák napját kívánok!!! Kinek hogyan telt? Én kaptam egy szép rózsacsokrot, egy nagy tábla milka csokit és még vár egy meglepi, amit most valamikor adnak majd nekem a fiúk, kíváncsian várom. :roll:

Holnap megyünk itt Vámoson babaklubba, jó lesz a pécsi tali előtt főpróbának, hogyan bírja a társaságot a fiatalember. 8)

Képek őkópéságáról:

Tiszta banános meggy vagyok...
Kép

Combik ajánlom figyelembe :D
Kép

Apa sapijában :D
Kép

Így tudok ülni
Kép

Szelíd (pocakos) motoros 8)
Kép

Kép

Kép
barbcsi

Barbcsi,
de jó hogy jöttél. Bence nagyon aranyos. :lol: Kis huncut-pék. (én mindig ezt mondom Botinak) Azok a combok... :lol:
A kétkanalas megoldást már én is probáltam, sőt 3mal is, mert mindkettőt elvette. :lol:
Drukkolok, hogy sikerüljön a munka Tominak.

Klári
nklari80

ááááááá......

Most beszéltem Antival....
Nem jön haza a hétvégén, még egy hetet ráhúztak.... :(

Majd visszaolvasok, este írok.....

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Mares, ismét ment a pü! :wink:

Clárika, nagyon sajnálom. Tuti nagyon hiányozhat már. :(

woody

Woody
Ismerősödet olvastam/olvasom én is...

Klári
Én szoktam hagyni, hogy Chloe egyen magának... :wink:
Most ez az újdonság...

Limo
Ügyes voltál a gyerekekkel. Kipróbáltad, milyen lehet ikres anyának lenni :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Barbcsi
Tominak mennek a drukkok!
Bence is nagy kópé :lol:

Clarika
Sajnálom az apanélküliséget :cry:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sziasztok!

Clárika: :( nagyon sajnálom.... hozzátok költöznék én 7végére... de hát mégsem lehetek ANTI..... :) Rékusról új képek??

Barbcsi: jaj, fene édes a gyerek! :) sonkák-combik=> na ilyeneket én is látok minden pelenkázásnál :)

Woody: igen, mindent köszönök!!!

Nklári: ez jó lehet, mármint , hogy egyedül szeretne enni :) kis önállócskák :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Most csak egy gyors komment. egyedül evés: a kanalat tőled sem tűri? űés amit ő felszedeget azt tényleg megeszi, vagy csak széttrutyizza? mert ha azzal megbirkózik, akkor én megpróbálnék neki zöldséget is úgy adni, pl főtt répa karikák.

Woody! Jaj, de megnyugodtam :lol:

Klári :cry:

Mares! Tesódékról mi hír?

KÉt gyerek után szaladás: igen, ez sokkal nehezebb ikreknél, mint amikor kicsik , és az ember szoptat és pelenkáz zsinórban. Résen kell lenni, az már igaz!

Claire
claire

Mares!
Mennek a drukkjaim tesódéknak!!!!

Gyerekek gyönyörűek!

Hihhhhhhhetetlen mennyire megy az idő, milyen ügyesek, milyen nagyok!
Ma azt mondtam, hogy Rékus már GYEREK ....
Nagyon huncut, s tudatosan rosszalkodik! :)

Megint fáj a fejem....

Nagyon várom már a Pénteket!
Barbcsi már nagyon kiváncsi vagyok Rátok! :)

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Klári
Kép :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Tudatos rosszalkodás megy nálunk is... Pakol a szekrényben, közben néz rám és mondja, hogy "nem" :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sziasztok

Életjel....

Mares-sajnálom-sok sikert nekik-nektek jobbulást!

Csajok ma megyünk megint vérvételre :( stb...Közben ismét lebetegedtünk-köhögünk,folyik a taknyunk :(
Próbálok elmenni a babataliig-hogy lássalak benneteket,de fel nem megyünk...nem akarok fertőzni...Barbcsira is kíváncsi vagyok :)
Ha tudok összeütök egy vígasz meglepit :) (ez nem 100)

Évi-Tomi ügyes srác...a fiúk később érnek(szokták volt mondani)....Lányok sietnek valahova :) :wink:
nyugiiiiiiii-látod Geri is 9hósan kezdte a mászást :(

Geri is mindent pakol már-burítja a cipősállványt...kukázik...:D sorolhatnám...de jó volt amíg űlt csak :) :oops:

Puszika

ezeket vettem :)

http://www.teszvesz.hu/ormi_es_zsebibab ... 42091.html
http://www.teszvesz.hu/jatszos_egyuttes ... 74960.html
http://www.teszvesz.hu/dekorgumibol_vir ... 94454.html
http://www.teszvesz.hu/3db_baby_club_bo ... 21658.html

ebből lesz az új garnitúrája :)
http://www.teszvesz.hu/micimacko_pamut_ ... 34747.html

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

sziasztok!

nnnnnnnnnaaaaaaaaa... többszöri nekirugaszkodásra végignyaltam a lakást... még este ha lefeküdt a gyerek, még pár apróságot megcsinálok... már nagyon ráfért, és még tudnék melózni vele, de legalább most már nem égés... :wink: :lol:

várom a holnapot! :)

tudatos rosszalkodás: hmmmm.... tudnék mesélni... :wink: :lol:

Mares nincs híred a pocaklakókról?

Clárika sajnálom az elcs*szett hétvégét... :( nekünk is lesz egy apátlan hétvégénk a hónapban... :(

Évi narancsos csokis keksz itt vár a fiókban!!!! :wink: :lol:

na megyek... bankba, közjegyzőhöz... hitelátváltás €-ra...

Kép
gtunde75

Megvolt a vérvétel...minden ok eddig...
Dokinő szerint....Tiszta a tüdeje...nem tudom mitől köhög-(max az allergiára voksolok-takonykór is) Stodalt isszuk még mindig ....ennyi,gyógyszert nem kapott.
Anno Fanninál voltak hasonló tünetek...nem tudtuk,hogy beteg-e vagy csak az allergia :(
áááááááááááá :(

Most így hogy merjem elvinni a talira?
Tanács?

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sziasztok!

Elveszett bárány jelentkezik.
Építkezünk százezerrel... Tegnap még hivatalos ellenőrzés is volt, de meg lettünk dicsérve.

A két csemete szépen fejlődik, Kristóf és Bálint nagy gengszterek, egyiket se kell félteni, az ifajbbnak is megvan a magához való esze... 8) Olvasom Katus, Zoé "tudatos rosszalkodását" :D

Bálint 4 fogával kínozza a cicit az utóbbi napokban: egyszer éjszaka félkómásan nem voltam a helyzet magaslatán és rosszul vettem ki a szájából a cicit... Onnantól fogva sebes, igyekszem rendbe tenni...

Éjszakáink elég nehezek, a leghúzósabb az utóbbi három hónap volt, amikor is másfél-kétóránként sírt. De most az utóbbi két éjszaka a 4 és 5 órási keléssel - lekopogom - olyan volt, amire már régóta vágytam :wink: :!: :!:

Kristóf meg időközben szobatiszta lett, délutáni alváshoz sem kell pelus, csak éjszakára. Gondoltam, éjszakára meg ki lehetne próbálni a mosható pelust. Még utánajárok a témának... valaki használ közületek ilyet?

Csillag, Gergőnek gyógyulást!
Katus maszatosan is nagyon helyes!
Mares, remélem, sógornőd pocaklakóival minden rendben lesz!
Barbcsi, remélem sikerül az állás Tominak.
Holnapra jó találkozót!

bekri

Sziasztok!

Most csak gyorsan, mert pakolok, mosok, vasalok. :wink: Én is nagyon várom a holnapot, kíváncsi vagyok mindenkire!!! :wink: Bence szerintem jól fogja bírni, ma voltunk babaklubban és nagyon jól érezte magát! :D 8) Remélem ez holnap is így lesz! (főleg, ha az úton kialussza magát) Fényképező gép elemét már töltöm! :)

Drukkokat köszönjük, hétfőn jövök élménybeszámolóval!

Most megyek is vissza pakolni.

ui.: Vettünk új telefont, számom a régi! :D

Kép

Kép
barbcsi

Sziasztok
Én is pakolászok,de nagyon meg vagyunk csúszva,nem jutottam el a boltba se, postára se,még vasalnivaló is van, uhhh,bevásárolni kaját amit viszünk,csekket feladni...Miki ma átesett egy kisebb műtéten,ezért csúsztunk meg,szóval,a lényeg,nem igérek semmit a holnappal kapcsolatban,meglátom hogy végzek :cry: :cry: Tomi ma amúgy sincs jó passzban a városból úgy jöttünk haza :roll: :roll: valahogy nincs oda a buszért(babakocsiban) mostanában,igaz álmos is volt már.
Szóval,meglátom,hol kel,eszik,alszik Tomi,hogy jutunk el mindenhova.Miki 1 körül jön haza amúgy

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Csillag
Jobbulást Gergőnek!
Bukásokkal hogy álltok? Használ a gyógyszer?

Bekri
Jó olvasni Rólatok! :lol:
Gengsztereidről kép? :oops: :wink:

Barbcsi
Jó utat!
Harkányban jól lehet fürdőzni :wink:

Évi
Jobbulást Mikinek!
Tomi nem a hidegfronttól nyűgösebb?

Hidegfrontot én nehezen viselem, akkor általában nagyon fáj a fejem, nyűgös vagyok... akkor Chloe is nyűgösebb :oops: :cry:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi,mi volt a mozgalmas napon? (munka) Biztos izgi volt!!!

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Sziasztok!

Tomit sajnálom(buszozás)

Babák édesek a képeken! :D

Ircsi-bukások...hááááááááááááááát,van olyan hogy egy nap csak egyszer bukik...kis mennyiséget...de tuti másnap bepótolja :(
Volt olyan nap is hogy 8-9-szer jegyeztem regurgitációs eseményt...és bizony több mint 1-2 evőkanálnyit.
Őszintén-szerintem lótúrót nem használ... :(
Mától vagyunk a kettős vak rendszerben...már előre félek... :(
Szerintem allergia lesz! :( (bár ne lenne igazam)

A mecsek baby teától "foshat" a gyerek?
3-4 napja isszuk...de tegnap eszméletlen mi volt...háta közepe is kakás lett :(
Egész nap sírt...semmi nem volt jó neki...taknya nyála egybefolyik :( csórikámat sajnálom nagyon....

Így sajna a mai BABATALIT ki kell hagyjuk!!!!!!!!!!!!!
Sorry csajok-de nem reckírozok...hiába mondta dokinő,hogy tiszta a tüdeje..stb...nem szeretném,hogy valamelyik pici is így járjon :(

Pedig úgy szerettem volna Barbiékkal találkozni!!!!! :oops: :? :cry:
Hogy nekem mindig közbe jön valami!-ááááááááááááááááááá
Elegem van mindenből már!!!
Ismét depi a köbön!

Le*** .... csak ilyenkor még élni sincs kedvem :(

Na pusszantás mindenkinek-babáknak-mamáknak!

Jó szórakozást Pécsiek!!! :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Jó reggelt
Csillag,nem tudom,az ugye az emésztést segíti...de még pici baba volt Tomi mikor adtam és akkor amúgy is mindig f*snak,szóval passz.Sajnálom :( :(

Nagyjából elkészültem este mindennel,többit du.Mikivel megoldjuk,így ott leszünk a talin :)

Még a keresztelőruhát nem is mutattam:

Kép
hímzett,kiselefántos,little baby felirattal,csokornyakkendővel.Van hozzá uo.sapi és tutyi,nagyon szép benne.

Mares remélem jöttök a talira,és tudunk beszélgetni.
Spiropent,jajj :( :(

Tündi,csoki,köszi,aranyos vagy!!(de sajna nemigen ehetek belőle,májusi fogyi van... :cry: :cry: )

evilany

Csillag jobbulást Gergőnek!! Szerintem lehet hasmenése a mecsektől, de én is csak pici baba korában adtam olyat.

Évi, nagyon csinos a fiatelember :) Máténak ugyanilyen rucija volt, g-re tettem annó képeket. Nekünk nagyon hideg volt a templom, úgyhogy a végén adtam rá egy fehér plüss rugit is. De most azért már jobb az idő.

Jó talit csajok!! El ne felejtsetek képeket csinálni!! :D

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Szamóca,tényleg ugyanolyan :) csini!!
Fényképezőgépet eltettem! Lesznek képek

evilany

Csillag! Bébitea passz, viszont most van egy taknyos és hányós-fosós vírus, rohamokban fáj tőle a hasuk, levertek, stb. Van akinél lazábban megy át, és az ember azt hiszi hisztizik a gyerek, amikor fél-egy naponta fáj a hasa, közte meg virgonc, és van akinél hőemelkedés és láz is kíséri, de van akinél nem. (az egyik ismerősnek a gyerekdokija vmi vírusos gyomorhurut néven aposztrofálta). Csak arra gondolok, hogyha esetleg benyelte ezt Gergő, akkor jól bekavar a megfigyeléseidbe!

Évilány! Nagyon csini a fiatal úr :D

Ircsi! Jó a Maszat Panna illetve Maszat Kata :lol: :lol:!

Bekri! Jó, hogy hírt adtál!

Tünde! Nálunk nem akarsz takarítani? :lol: :lol: :oops: :oops:

Claire
claire

Muszáj ezt a teát adjam neki-védőnő javasolta..mivel az össze babatea (granulátumos) savat csinál...

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Tomika tünemény a keresztelő rucijában...persze anélkül is :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag, én szoktam venni pickvick gyerekteát. Finom is (erdei gyümölcsös) és sztem nem csinál savat, bár nem értek hozzá.. ez nem granulátumos, hanem filteres főzős.

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Gyümölcstea, ha tényleg gyümi van benne, akkor savas lesz, pont a főzés miatt. C
claire

sziasztok!

gyors dobok pár képet a mai taliról (ami amúgy szuper volt, és tök jó volt látni Barbcsiékat!!!):

Kép

Kép

Kép

Kép

nem nagyon tudtuk egyszerre lefényképezni a bandát, mert már örökmozgók (és igazság szerint Zoé gyakorlatilag végig bőgött szinte... :roll: )

Kép
gtunde75

Sziasztok,

Aranyos a pécsi csipet csapat, Bencével bővülve. :lol:

Csillag, nekünk se volt jó a gyümölcstea, savat csinált Botinak, így vettem baba-gyümölcslét, általában barackot v almát, tudom, tudom, tartalmaz egy kis cukrot, de mindig hígitom és nem ezt issza egész nap, általában sima vízet. Szóval szerintem probáld ki, hátha az jó lesz. ÉS FEL A FEJJEL!!! :lol:

Ircsi, nagyon aranyos Chloe, mit eszik, turót?

"Ügyesen" eszik Boti egyedül, pl. tegnap fehérrépát, répát és brokkolit pároltam, csíkokra vágva. Ami nagyobb, azt meg tudja fogni és enni, de pl a rizst,borsót még nem, de azért probálkozunk.

Klári
nklari80

Nagyon édes a csipet-csapat :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tomi az új ruhában :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Csillag
Miért kell teát adni Gergőnek? Adjál neki sima vizet!
Enyém gyerek ha szomjas, akkor vizet kap, vagy szopizik... Vizet is simán a csapból engedem... :oops:
Akkor is sokat bukik, ha sűrűbb kaját eszik?

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Tegnap este lemaradtak a fenykepek. :o

Kép Kép

Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nklari80 2011.05.07 16:36-kor.

Klári
nklari80

Boti :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sziasztok!!

Szégyellem magam ezer éve nem jártam itt képet sem hoztam,G-re megpróbálom megírni történetünk ide nem szeretném!!!

Kép
bévi

[quote="lombikbaba"]N írta:lombikbabaagyon édes a csipet-csapat :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tomi az új ruhában :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Csillag
Miért kell teát adni Gergőnek? Adjál neki sima vizet!
Enyém gyerek ha szomjas, akkor vizet kap, vagy szopizik... Vizet is simán a csapból engedem... :oops:
Akkor is sokat bukik, ha sűrűbb kaját eszik?

Sziasztok!
Aranyosak a skaccok :)

Igen Ircsi-ugyan úgy bukik :(
Tömény után szomjas...és a vizet nem issza...ha nem adok semmit akkor a napi tápszeren kívül nem igen kerül bele folyadék..(na meg amit a babakaja tartalmaz) :(
Eddig babateától ,baba gyümilétől...stb igen savasat bukott :(
A víz meg nem kell neki!!!....egyszerűen ellöki és hiszti ezerrel!!! -ezt csak 2 napig bírtam ésszel...kénytelen voltam neki a vízhez egy kis teát tölteni :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

.......én is próbáltam a csapi vizet is...de hiába pohárból sem kell neki :(
Pedig élvezi a poharat :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: