Sziasztok!
Előbb-utóbb csak ideérek én is...
Mares! Bátyádéknak kitartást! Én is csak Hajdú Krisztinát tudom ajánlani, és néha bele-bele olvasgatok a 2011-es ikres topikba, ott kérj szerintem még tanácsot, ahogyan Claire is írta.
Limo! Ügyes voltál 2 gyerekkel!
Bence is a csók előtt akart elkapcsolni
. Mászás: Bence is előbb állt fel és akart menni, meg is ijedtem, hogy kimarad a mászás, de húsvétkor kezdett el mászni! Úgyhogy szerintem Bercinek sem fog kimaradni!
Bence esett párat, aztán óvatosan visszaereszkedett térdre, s utána jött rá a mászás hogyanjára...
Klári! Boti
akárcsak Bence, neki is mindenhol van kaja, múltkor még a feje búbja is olyan volt.
Háát, nem tudom ez ellen mit lehet tenni, az én Törpém a kanalat akarja folyton kiszedni a kezemből, én meg adok neki egy másikat, így ki tudom cselezni és jut kaja a szájába.
Nagy pangás: szerintem az az oka, hogy egyrészt ilyen szuper idő van (bár tegnap óta nálunk nagyon rossz, esett, fúj a szél, hideg van
), másrészt meg nagyon beindultak a Törpéink mozgásügyileg, és követni kell őket.
Legalábbis nálunk így van, társul azzal, hogy nem igen akar napközben aludni, pörög, mint a Duracell nyuszi, én meg el bírnék aludni mellette... Ég is az arcom rendesen, hogy nem jövök
, de most még az utazás miatt ezerfelé áll a fejem, pakolok, listát írok, bevásárolunk.
Tali Már én is nagyon várom!!!
Igen, reggel indulunk, és 10-11 körül érkezünk, bár ha 7-kor el tudunk indulni (terv szerint), akkor már 10-re ott leszünk remélhetőleg.
De Tündinek írok reggel, ha elindultunk. Csillagtól már kérdeztem, mit szoktatok vinni, viszek én is valami nasit meg üdítőt.
Rólunk gyorsan (aztán még visszaolvasok): Tomi ma volt állásinterjún Veszprémben, úgy néz ki, felveszik (legalábbis úgy beszéltek vele, mintha már felvették volna), a napokban értesítik
(drukkokat kérünk!!!), én elfáradok Bence mellett rendesen, néha a blogos bejegyzéseket is 1 hétig írom
, ő meg meg sem áll. Húsvét óta mászik, gyönyörű egyenes háttal ül, de inkább le, mint felül, azt mondogatja, érthetően, hogy :nem nem nem
, és kiabál, nagyon anyás lett (Még Tominál is képes sírni), ízlik neki a csirkehusi és úgy néz ki, jön a 4. foga (Ha jól láttam, jobb felső 1--es), de ezt most kínozza is, mert kevesebbet eszik, és néha keservesen felsír
. Mindenhol feláll, próbál lépegetni is, csak szeret vagánykodni, hogy mindkét kezével elengedi a kapaszkodót...
Telefonom Bene tönkretette, nem figyeltem oda egy pillanatra és Bence nyáltengerében úszik...
Hát nem bírta...
Ma veszünk újat végre.
Mindenkinek utólag is boldog Anyák napját kívánok!!! Kinek hogyan telt? Én kaptam egy szép rózsacsokrot, egy nagy tábla milka csokit és még vár egy meglepi, amit most valamikor adnak majd nekem a fiúk, kíváncsian várom.
Holnap megyünk itt Vámoson babaklubba, jó lesz a pécsi tali előtt főpróbának, hogyan bírja a társaságot a fiatalember.
Képek őkópéságáról:
Tiszta banános meggy vagyok...
Combik ajánlom figyelembe
Apa sapijában
Így tudok ülni
Szelíd (pocakos) motoros