Hi!
Katicat, palacsinta recepted ha párszor bevált akkor jó az, eddigi tapasztalatom szerint a cukor az oka mindennek: kicsit megszalad a cukroscsupor és már oda is ég.
... én rémálmodom a tyúkokkal...
Kankalin, betegség hussss!!! (de már el is husssolt
)
Petra, akkor Inárcson is összefuthatunk
! Ajándék: 3 napos borkóstoló ... vagy hogy hívják ahol megtanítják az embert hogyan kell felismerni a jó bort ránézésre, persze ez csak akkor jó, ha szeretik a bort.
Kutyatéma: pont eszemben voltál a héten sokat, szemben van egy kertesház, vettek egy kutyát. Na képzeld, nem nagyon stresszel a csaj a kutyával, rögtön a 2. naptól felvett egy kutyasétáltató gyereket
. 2 éves gyereke van, gyakorlatilag csak a kertben vannak, soha nem mennek sehova, hát a kutya miatt sem hagyják el a kertet
Ervick, elolvastam mi a Gilbert-kor, várjuk az eredményt ++++++++++++ .... írtam még, de mindegyik hülyén hangzott...
Monke, éljen az ortopédiai konzultáció nélküli szülés, legyen az bármelyik! Németes téma: tehát, akkor hogyan is gondolod, a későbbi elkezdését a második nyelvnek?
Nyelvi-téma: (csak pont mai fejlemény) a fiam ma odafordult egy kislányhoz a játszótéren és közölte vele németül, szép kerek mondatban, hogy a csúszda elromlott.
Újdonság ez azért, mert ha véletlenül meg is szólalt németül, akkor is kérte, hogy fogjam be a fülem és apjától is ezt szokta kérni. Hmmmm. Amúgy tényleg elvitték a csúszdát.
Bfkata, édi-cuki-muki Mira!!!! Jó hogy jöttél!
Grétámról: már megint beteg, szeme egy hete gyulladt
. Közben kis láz, takony. Szegény állandóan van valami baja. Jövő héten megyünk 18 hónapos oltásra mi is. ... és 3 napja gyakorlatilag nem eszik, csak iszik. Jókedvű, szóval dokihoz nem is megyünk, merthát a szemgyula sem akkora mint volt, ha jókedvű akkor meg időpontot se kapok, szóval főlök a bajomba, nyomaszt basszus, idegbeteg vagyok minden egyes gyerekcsínyre
OFF: akinek méregtelenítésre lenne szüksége, 3 órányi garantált bőgést biztosít a Szkafander és pillangó c. film. (Miután láttam elolvastam el a könyvet.)
OFF 2:
http://mindmegette.hu/almas-tocsni.recept
OFF 3: komolyan felhúztam magam, ez a csajon, aki betűz ide állandóan valamit, "Aki pedig nem rest kommentelni..." cse@@@@@meg, örüljön ha eljutok egy cikkig -ami címéből arra következtetek, hogy szól is valamiről-. Múltkor egyik nulla jelentőségű cikk után gondoltam a kommenteket is elolvasom, ki száll versenybe egy műanyag kacsáért -vagy mittudoménmiért-, nos, az egyik hős, aki nem rest kommentelni, csak azért írt egyet, hogy elmondhassa, hogy imádkozik a gyereke 18 hónaposan lefekvés előtt ÁÁÁÁÁÁ, még csak nem is illett oda ez hsz!!! A másik meg, hogy "most mit tegyek, a gyerek 18 hónapos és kérdezi hogy melyik betű melyik???" ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Nincs egyikkel se különösebb bajom, csak ezek a tökéletes "nem rest anyukák"? ... amúgy ha kérdezi hogy melyik betű melyik, arra válaszolni kell azt 'helló, nem?
... csak hogy szépen zárja: nyaralni készülünk mi is, bi-bi-bííí. ez azért hír, mert mi -komolyan!- még soha nem voltunk nyaralni. Szabadság az az volt, hogy szülők látogatása, a gyerektelen életünkben pedig a házra ment minden. Király
. Hogy hova? Ja, az még nem tudjuk
.
puszi!