Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Nyaraláshoz mindenkinek jó időt és betegség mentességet kívánok!

Móni
Nagyon ügyesen bírod a kiképzést! Mi volt a csípő vizsgálaton?

Móni, ZSófi boldogot nektek! :)

Bfkata
HA megyünk akkor szólok és összefutunk, ha nem jön közbe semmi! Jó hogy jöttél! Sajnálom a betegségeket! Uhh, még hallani is sok!

vick
Kép
Kép
ervick

Sziasztok,

Kati, de jó, hogy Te is jöttél. Aranyosak lehetnek a tyúkok. A betegségeket sajnálom.

Jaj, de jó, hogy ennyi mindenki írt. Gyertek gyakrabban, a fórum az egy más légkör :-)

Nagyon jó ötlet a margitszigeti kisállatkert. Mi szívesen megyünk, ráadásul az nekünk nagyon közel van.

Örülök, hogy bevált nektek a mosható pelus.

Köszönöm mindenkinek a köszöntést! A két Grétánknak utólag is boldog másfél éves szülinapot. Ha jól emlékszem, Anna ma ünnepel, így neki is minden jót!

Mi jól vagyunk, de Zsófi ma bágyadt, kicsit köhög, remélem, semmi komoly. Nem hiányozna megint egy betegség.

Puszi mindenkinek!

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Hali!

Móni, boldog névnapot!!! Szerintem is írjál nyugodtan :wink: , meg gondolj bele, hamarosan alig lesz időd ilyesmire, előre pótolhatsz egy kicsit 8) .

Hisztiről az eddigi tapasztalataim: hullámzó tevékenység, van a kezelhető része és van a feladom része. Benne lenni nagyon rossz, utána meg legyintünk rá és akkor megint jön egy újabb hiszti-hullám. Fiam 2,5 évesen kezdte, talán mostanra (koppkoppkoppkoppp!!!!!) nincs már extrázott változat, meg lehet beszélni a dolgokat vele. Ha a gyerek éhes akkor erősebb a hajlam a hisztire, sajnos pl. a fiam nem nagyon jelzi éhségét (nem érzi ő sem???).
Azt gondolom, hogy a mi másfél éves gyerekink hisztijét még nem lehet annak a bizonyos dackorszakos hisztinek tulajdonítani, mert ez semmi AHHOZ képest :roll:

Ervick, szívből gratulálok, nagyon ügyes vagy!!! Munkahelykeresés ügyben pedig a legeslegjobbakat kívánom!!!

Gigi, megnyitottam a fotós oldalad, írás után oda megyek :wink: . Képeket oksi, küldöm, ill férjem kell hozzá :oops: . Figyu, a guta üt amúgy meg: nagyobb változatban az autós képen a nem ám a gyerek mozdult be, hanem TE, ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ. Megnézem hátha össze tudom vágni :lol:

Katicat és is nézem ám a fotóitok mindkét lapon :D ! Tanításhoz hajrá (angol megvár) :wink:

Kankalin, ó már megint sárgulok, egyedül apival ... meg Kos szigete...

Huszilvi: nyelvi dologról :roll: ... szerintem is csak annak van értelme, ha az egyik szülő más anyanyelvű és úgy beszél hozzá. Ezt a témát ugye minden héten máshogy látom, néha szeretném ha akár rossz akcentussal is, de beszéljen a gyerek, de mintha egy reménysugaracska lenne már küszöbön és kezd egyre erősödni a hitem abban, hogy valóban az anyanyelvet beszélje választékosan, helyesen a gyerek, aztán ha az megvan építhet rá amennyit akar.

Motor a fiam egy éves kora óta van a háznál, az az egyszerű 3 kerekű csoda, ennél jobb befektetésünk játékba még nem volt, azóta is játszik vele. Bent is közlekedhet vele :oops: .

Reni??? Még azért nem töltöm fel azt a pár fotót, mert várom Reni visszajelzését, nem tudom, hogy szeretné(d)-e hogy Bibi képeit ide töltsem vagy privibe? Erről nem esett szó.

...amúgy takarítok, rámolkodom, most rámjött a rendrakhatnék.

Puszi!

Kép
Kép
friday

De jó, lassan mindenki megkerül...

Kati, remélem most már elkerülnek a betegségek titeket.
Munkahelykeresés?Erről korábban nem írtál...
Először nem esett le, hogy 11 lány van nálatok, azt hittem vmi gyerekmegőrzést vállaltál:D
Anyud?

Friday, sztem ide is tölthetsz Bib-s/Reni-s képet, rég láttuk őket!Hiszti véleményt köszönjük.

Zsuzsi, végül nem Zakynthos lett?Nagyon lebeszéltelek volna? :oops:
Csaknem betegség,lehet csak a szél fújta meg.
Képzeld, Márk pöttyei az arcán és kezén szépen elmúltak-napfény+gyógyszertári krém- a lábán még tök csúnya, háziorvos szerinte kezdődő ekcéma.

Móni, ctg-k elkezdődtek?Addig a bébisitter van Dáviddal?
Szülési terv?

Na, ma lemondta a tanítványom az órát, persze mire felhívott, már semmibe nem kezdtem bele...
Lett ma egy 4-esünk,persze csak a skandinávon...
Márk megkapta a kisautót, ilyet vettünk neki:

http://gyerekjatekbolt.eu/simba-toys-m1 ... p2045.html

És nagyon bejön, meghagyjuk neki a lakásban, egész nap elmatat vele, és úgy hajtja, hajjaj.
A kertről majd hozok fotókat.
Tegnap megkaptuk a 3.meningococcus oltást, 2 hét múlva a 18 hós jön és a házidokink elég erőteljen javasolta a kullancs elleni beadatását, a 18 hóssal az elsőt meg is kapja.
Érveim:Nálunk a fűben talán nincs kullancs, de a szülőknél mindenhol van kutya, azok meg simán elhullajtják a kullancsot hempergőzés közben.
Vélemények?

Minden másfél évesenk jó jubilálást!

Holnap mi hazautazunk,

puszi

Kata

katicat
Szigetszentmiklós

Friday, jó rendrakást!

Nyelv:Én kiskora óta énekelgetek neki német gyerekdalokat, de nem erőltetem, majd ha ovis lesz.

katicat
Szigetszentmiklós

Kata, nem beszéltél le Zakynthosról, de se oda, se Korfura nem volt már egyetlen nevesebb utazási irodánál sem hely a gépen abban az időpontban. Az oka: Tunézia és Egyiptom helyett más célpontokat kerestek az emberek. Így lett Kos. Biztosan jó lesz.

Örülök, hogy bejött a kisautó!

Sajnálom az ekcémát, biztosan a lábán is elmúlik, ha szabadon lesz. A legjobb rá egyébként tényleg a napfény.

Kullancs: múltkor hallottam, hogy nem a fán van, hanem a fűben és minden gyereknek be kell tűrni a nadrágját a zoknijába, hogy megelőzzük a kullancscsípést.
Szeretném én is beadatni. Jövő keddre van időpontunk a gyerekorvoshoz 18 hós oltásra, remélem, meg tudja kapni és nem lesz beteg. Mert a bárányhimlő ellenit sem kapta még meg. Pedig megvan a recept egy ideje, csak mindig köhécsel a kis drága.

Friday, jó kérdés ez az éhség. Zsófi is nagyon ritkán jelzi. Vagy még korai lenne?
Akkor szerintem a hisztikorszak még hátra van nekünk. A meglévőeket minihisztinek tituáljuk addig.
Nálunk nincs igazi hiszti (még), hanem egyszerűen ha nem kap meg valamit, legörbíti a száját és úgy, de úgy bömböl...

Na, mára túltengtem. Megyek, összeállítok egy kis palacsintát :oops: Este jön a barátnőm látogatóba.

Puszi

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Zsuzsi,Kos is jó lesz,meglátjátok,nekünk az volt a favorit,tudod.
Bömbölő Zsófit megnézném azért.:-D
Palacsintasütés:Mióta anyuka vagyok,már 3x sütöttem, előtte soha.Az utóbbi 2 alkalommal viszont kb minden második palacsinta leragadt,kukába ment, pedig a tésztájába is tettem olajat.
Vkitől tuti tipp?
Apa kárpótlásul hozott nekem múlt héten egy vadiúj tefal p.sütőt, de bevallom, félek,hogy ezt is elcseszem...

puszi

katicat
Szigetszentmiklós

Mangora, az esküvő szept. 17-én lesz.

Ági, a torta ízét még nem választottuk ki.
Szerintem lesz Eszterházy és még vmi gyümölcsös...
Azon gondolkodom, hogy legyen-e esetleg egy nagy kerek és a többi pedig kis mignon-tortácska, olyan mint a nagy, csak piciben...
Azért mentünk ebbe a cukrászdába kóstolgatni, mert nagyon jó áron vannak náluk a sütik és a torták és nagyon finomak is.

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Kata, tudom Kost, emlékszem, biztosan nagyon jó lesz.
Nem tettél esetleg cukrot a palacsinta tésztájába?

Na, ez a mostani egy spec. palacsinta, 2 almát kellett beledarabolni és 25 dkg túró is kellett a tésztájába, olyan kis apró, vastagabb palacsintákat kell belőle sütni. Még nem csináltam ilyet, a Blikk Nőkben olvastam a múltkor. Majd beszámolok és ha jó, akkor leírom a receptjét.

Na, felkelt Zsófi és közölte, hogy Anya-mese és húzott a tv felé :roll: :lol:

Tényleg lelövöm magam...

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Vick,

Az ortopéd doki szerint "a panaszok és az anamnézis tükrében sectio caeasaria mindenképpen megfontolandó".
Volt ott egy olasz medika, akinek el kellett magyaráznom angolul, hogy miért vagyok ott. Mókás volt:)

Nekem ezzel Dávid 12 kg-ja és a 3. emelet az egyetlen gondom.
Írnál erről pár szót? Mennyi idő után volt szabad vagy merted pl. megemelni a lányokat?

Kullancs elleni oltás 3 kell, majd 3 évente ismételni. Én ezt nem adatom be.
Amúgy Dávidnak a fejében találtam a múltkor kullancsot, és itt szerezte nálunk a parkban. Sapkában.

(Zsuzsi le ne mondd a látogatást:))) van csipeszünk ellene.

Kata,
Pedig én is azt akartam írni, hogy új serpenyő - szóval: Hajrá!!!:)
CTGk jövő héttől. Igen, a bébiszitterre hagyom. Szülésterv: lásd fentebb. Remélem, nem indul be spontán mondjuk egy szombat éjjel.

Amúgy azért van ennyi időm, mert kb. hajnali 4-kor kelek, és ma volt bébiszitterünk, most meg az apósom vitte el Dávidkát, hogy szokja náluk.

Megyek is takarítani:)

Szép estét,
Móni
monke

Ó bakker, csak nem bírom ki. Ígérem, a héten már nem jövök:
:)

(Túl) korai nyelvtanulással kapcs, konkrétan német nyelv.

Nem az akcentusban látom a fő gondot.

Én is, Zoli is "németesek" vagyunk:
Nekem anyám sváb (bár már nem anyanyelvi), és nagyon nyomták a német ovi, német hittan, németóra stb. vonalat. De nem volt igazi nyelvi közeg.

Eredmény:
Flottul szavaltam 3 évesen német verseket, csomó éneket tudok, de kínkeservesen tanultam meg a már ismert szavakhoz a a többesszámokat, a névelőket, a múltidőt...sok évvel később.

Zoli 10 évesen a suliban kezdett németül tanulni. Most ő beszél jobban.
monke

De jó, de jó, hogy ekkora pörgés van! :)

Kata: tök jó, hogy Márknak így bejön a "motor". Petrának van ilyen is, de ezt is csak leltározni kell naponta. :) Szerintem nálunk is az a baj, hogy még nem érzett rá. Fránya tanítvány... ill. a lemondás! Be tudtatok volna jönni hozzánk!

Zsuzs: fúúú, ez nekem nagyon tetszik: olyan kis torták, mint amilyen a nagy lesz.

Ma nálunk is extra nyűg van. Alig aludt az én álomszuszékom. Aztán meggyőztem magam, hogy még mindig többet pihen, ha az ágyában nyűglődik, mint ha csetlik-botlik.... igazából nagy patália nincs fent, csak lightosan nyomja.... ill.... csand van. :)

Húúú! Móni, Zsuzs!! Jól elmaradoztam már megint..... :( Ne haragudjatok! Az az igazság, hogy egyáltalán nem láttam a hetet. Most már tudom, hogy holnap ráérnénk.... de egy kicsit későn derült ki, ill. a jövő héten azt hiszem, hogy bármelyik nap. Hm? Mondjatok Ti napot, s akkor megyünk. :)

Szép estét,

Judit

Kép
petra09

Móni: ilyen ígéreteket nem fogadunk ám el!! :) Tényleg! Hogy telnek Zoli első napjai?

Judit

Kép
petra09

Csak gyorsan:
Zsófi belázasodott estére, 38,6 :-( Remélem, semmi komoly. Holnap azért felhívom az orvost.

Judit, mit szólnátok jövő csütörtökhöz, feltéve, ha Zsófi egészséges lesz?

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Nekünk sztem jó! Annyi, hogy 10-ig tornán vagyunk, utána indulnánk, s szerintem ahogy Hozzátok érünk el is alszik :) Ha így is mehetünk.... :) Majd a számod elküldöd priviben? Elromlott a telcsim, s semmi számom nem maradt meg!

S más gondja is van Zsófinak? Hátha csak kimerült, vagy fog.... Jobbulást neki!!!! Sajnálom!

Judit

Kép
petra09

Judit, tökéletes úgy is. Priviben megírom a számom és a címet is.

Köszi, átadom :-) Kicsit köhög. Ma kijött egy újabb foga, és fáj az ínye máshol is, mert amikor belenyúltam a szájába, akkor felsírt. :-(

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Móni!
Olyan 3 hét után már cipeltem a babahordozót is, 1-1 puszi erejéig pedig a lányokat is felvettem, de inkább azt csináltam, hogy leültem és az ölembe ültettem a lányokat. így kíméletesebb volt. 6 héttől nem volt gond.
Ne aggódj, a császár sem rosszabb, mint a rendes szülés, csak más.

Zsófikának jobbulást kívánok!

Judit
Ma Vince is alig aludt délben.

Helen Doron: Mi voltunk egy bemutató órán a lányokkal. Megmondom őszintén, nem tetszett. Abból a kritériumból, amit az orgona tanárom elmondott (angol szakon is végzett az ELTE-n), miszerint legyen a tanár anyanyelvű, játszás közben beszéljen angolul, de a játék legyen a lényeg, igazából semmi nem valósult meg. Szóval mi nem vágtunk bele. Ricsi azt mondta, majd iskolás korukban elég lesz nyelvet tanulniuk, először tudják a saját nyelvüket rendesen. Ebben is van valami.

vick
Kép
Kép
ervick

Hahó!

Jaj, hogy belendült a fórum, aztán hétvégére mindenki eltűnt, ejnye :)

Nekem elég húzós hetem lesz, így nem nagyon fogok tudni jönni, de majd gondolok rátok sokat :)

Vickékkel találkoztunk ma a Halász Judit koncerten, jelentem, a három gyerkőce még sokkal szebb a valóságban, mint a képeken, egyik édesebb, mint a másik, és hát a lányokat nekem nem sikerült megkülönböztetnem, persze nem is volt sok időm rá :)

Amúgy minden rendben, közben még lánybúcsú szervezésben is benne vagyok (a már nem lány-sógornőmnek :)), az is elég sok macerával jár.

Zsuzsi, hogy van Zsófi? Remélem már kutya baja!

Sok puszi mindenkinek, szép hetet!
Ági

KépKép
gigilina

Sziasztok!

Köszi Ági, nagyon kedves vagy! Sajnos nem sok időnk volt beszélgetni, de majd talán össze tudunk hozni egy nyugisabb találkozást is. :wink:
Bene is csodaszép kisfiú, huncut és örökmozgó. :D

A koncert egyébként nagyon jó volt! Édesanyám kísért el minket, még ő is élvezte. :)

Még mindig a nagytakarítást csinálom. Úgy érzem, sosem lesz vége. :(

Többiek, hogy telt a hétvége? Gyertek csak mesélni!

vick
Kép
Kép
ervick

Sziasztok,

Sziszi,
Boldog Szülinapot!!!

Vick,
Köszi a tapasztalatot császárral kapcsolatban. Remélem, hasonlóan szerencsésen túl leszek rajta.

Jópofa, hogy végre találkoztatok Ágival!
Kicsit irigylem is:-) Na de hátha egyszer lesz alkalmunk valahol személyesen is.

Zsuzsi,
Hogy van Zsófi?

Igazán sok mondanivalóm nincs, pénteken volt nálunk Ági és Judit, persze gyerekestül.
Nagyon jól telt a nap szerintem, bár nem lehettem egy inspiráló beszélgetőtárs, három napja nem aludtam akkor:(
Köszönöm, hogy eljöttetek!

Judit, finom volt a kenyér nagyon. Csináltunk hozzá tojáskrémet, és egész vasárnap azt ettük:)

Én ma betöltöm a 35. hetet, és elkezdtem vasalgatni a babaruhákat:)

Szép napot!
Móni
monke

Sziasztok!

Zsuzsi: hogy van Zsófi? Sajnos a csütörtök a héten nem jó nekünk. :( A nem a cégnél lesz és csak nagyon későn érne értünk, s kerülnie is sokat kellene. :( Esetleg a péntek? Vagy a jövő héten vmelyik nap?

Móni: elkezdődött a fészekrakás? ;) Gyagyás vagy. Szerintem mi sem voltunk fittebbek az Ágival, pedig mi pocakosak sem vagyunk és többet is aludtunk. :) Éjszaka Dávidka aludt? Remélem a tejszelet nem okozott gondot! Fúúú, nagyon kis zabálnivaló életben is. :) Mi köszönjük, hogy Nálatok lehettünk!

Túl sok mondanivalóm nekem sincs. Szombat délután egy volt kolléganőméknél voltunk Inárcson. Annyira aranyosak voltak: ami volt játékuk, azt mind előszedték, még a hintát is feltették Tücsöknek. :) Olyan jól esett! Tényleg! Egy kis ötlet kellene: júniusban lesz az esküvőjük, mind a kettőjüknek már a második és ötvenesek. Szóval valami ajándékötlet kellene. Nekünk egyelőre semmi nincs. :( Valakinek valami? Petrát lehet, hogy megkapta a kutyájuk: kisebb, mint egy macska. A volt ott, s szerinte előfordulhat, van két ismeretlen eredetű mára már csak karcolás a kezén. A mi medvénk után meg sem nyikkant gyerekünk, így nem tudjuk, hogy csak odakapott vagy el is érte. Bár a horzsolást akkor is szerezhette mikor a macskájukat kergette be a bokrok közé, ahova neki is mennie kellett. Alig tudtam kiszedni.
Vasárnap pedig egy volt szobatársaménál voltunk szülinapi bulin. 4 két év körüli gyerek + Petra. Hááát, le se kakkantott minket a lányunk. Csak akkor kellettünk, ha sütit kért. Érdekes volt megélni, hogy idegen környezetben ennyire önálló volt. Elkezdtünk A-val edzeni az elválásra.... ;) :)

Vick, Ági: irigy-irigy a H.J. koncertért!!!! S a találkozásért is! Mennyi ideig tartott a koncert? Ági: kitartást a héthez!

Sziszi: Itt is boldog szülinapot Neked!

Szép napot!

Puszi:

Judit

Kép
petra09

Egy hete készült a játszótéren:

Kép

Kati

Kép
bfkata

Egy hete készült a játszótéren:

Kép

Kati

Kép
bfkata

Bocsi, közben megint elakadt az internethálózat és 2x küldte el a nyomorult!!!! :evil:

Sziasztok!
Szilvi, boldog szülinapot!

Remélem mindenkinek jól telt a hétvége! Egyedül vittem itthon a műszakot, párom hétvégén dolgozott. Bicajoztunk a skacokkal, jól elfáradtunk, végén Míra már bóbiskolt az ülésében. Délután egy ragadozómadár megtámadta a tyúkokat, egyet elkapott, de talán sikerül lábraállítani. Este azon voltunk, hogy felülről lefedjük őket hálóval, minden 4lábú ellen le voltak védve, a fene se gondolta, hogy felülről jön a csapás. A vad pedig visszajárt, egészen tegnap estig, míg fenn nem akadt a bokor és kerítés közé. Csengős vadászmadár volt. Már tudjuk, héja. Pollival elkaptuk egy pokróccal, a gazda száma meg rajta volt a lábgyűrűjén. Ma jött érte, nagyon hálás volt a szökevényért.
A gyerekeknek nagy élmény volt a tyúkjaim meg jóideig rettegni fognak. :roll:

Hú, Móni, mindjárt itt a vége! Úgy izgulok érted! Tuti a császár már? Megértem a fészekrakást. Dávid mit érez a dolgokból? Párod és az új munka összeszoktak már? Azért a 4 órási végzésért irigyellek ám!

Vick, Ági, tök jó, hogy mentekek koncertezni. Már az én gyerekkoromat is végigzenélte H.J. Még lemezen volt meg nekem. De a lányom is imádta, mindig az ment a kocsiban, kazettásan. Érdekes, a fiam nem, pedig neki letöltöttem egy csomót CDre.

Remélem Zsófi meggyógyult már! Jár Csanába mostanában?

Kullancs-téma: nálunk rengeteg van. A kutyák-macska már levédve 1 hónapra kaptak szert, a gyerekeket nehezebb. A nagyok oltva, a kicsivel nagyon el vagyunk maradva. kb 1 hónapja Alexban volt, a tartkójában ahol a hajacska kezdődik. Vakargatta, piszkálta, mire szólt, hogy fáj az a valami. Csöppnyi kullancs volt, de mire megfogtam, hogy kicsavarjam, belszakadt. A múlt héten jött ki a feje, de úgy látom, nem lesz baja belőle. Szóval most örültem, hogy oltattam, legalább 1 betegség, amit okozhat, kizárva. A lyme-kór tüneteit meg nézegetem, mert sajna van a családban, aki évek óta küzd vele.

Most szaladok, mert du.án anyák-napi műsor a fiam sulijában.

Sok puszi.

Kati

Kép
bfkata

Sziasztok,

Köszönöm az érdeklődő kérdéseket, Zsófi már jobban van. Péntek este voltunk orvosnál, vírus.
Szombat este volt utoljára lázas, reméljük, a gyógyulás útjára lépett, kicsit még folyik az orra, de már nem köhög. Péntekről szombat éjjel volt a csúcs, szinte semmi nem aludtunk. Épp nem volt láza, de nem lehetett letenni, jobbára még ölben is sírt. Gyanús egyébként, hogy jön a szemfoga... Az ínyéhez nem lehet érni és sokszor indokolatlanul felír és nyúl a szájába.

Móni, hajrá vasalás! Mikor mész orvoshoz?
Sajnálom, hogy nem tudtunk menni pénteken. Annyira Murphy.

Vick, Ági, @@@@ a találkozásért és a koncertért. Hatásotokra ma de. Halász Juditot hallgattam, hallgattunk.

Vick, szerintem sincs vége soha nagytakarításnak. Én úgy érzem, hogy kezdhetném elölről...

Judit, sajnálom a marást :-(
Sajnos a péntek nem jó, jövő csütörtök esetleg?
Ajándékötlet: piknikkosár?
Nagyon mozgalmas napjaitok vannak :-)

Ági, remélem, azért tudsz kicsit pihenni is a héten. Jó szervezkedést a lánybúcsúra!

Sziszi, boldog születésnapot itt is!

Kati, köszönjük a képet, Míra nagyon aranyos nagylány!

Szép napot mindenkinek!

Puszi

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Kati, jár Zsófi csanába, viszonylag rendszeresen. Mármint ha nem beteg, akkor megy. Márciustól jár, eddig márciusban és áprilisban is volt itthon egy hetet. Igaz, áprilisban csak 3 napot kellett volna itthon maradnia, de akkor mentünk csütörtökön a játszóházba, ill. pénteken ők kérték, hogy ne menjen, mert nagypéntek volt és szünet.
Atyaég! Héja! Hogy Ti milyen bátrak vagytok! Nekem minden bajom van a madaraktól.

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Sziasztok,

Márknak kijött a jobb oldali hátsó-alsó rágója,így már 10 foga van és szerintem további fogak kijövőben,tegnap óta nagyon sírós-nyűgös,alig van el.
Ilyen még sose volt:Ma alvásidő elején jött a tanítvány,Márk felsírt 30 perc alvás! után, azt hittem visszaalszik, de nem, így a tanítványt előbb elküldtem, Márkot a mi ágyunkon sikerült 1óra simogatás után visszaaltatnom,most 1 órája alszik már.
Soha nem kel fel másfél-2 óránál előbb, és soha nem kell altani.De azért valljuk be,jól esett az én lelkemnek is az öszebújás.
Persze én meg meg se merek nyikkanni, áááááá,na mindegy.

HJ koncert,de jó és hogy találkozott Ági Vickkel!

Vizsgaidőszakhoz kitartást Ági!Leánybúcsút én már 2x szerveztem, ha kell ötlet,tipp,szólj,s priviben küldöm.

Móni, imádtam a babakelengye összekészítés utolsó fázisait.Nagyon izgulunk mindannyian.Judit áradozott rólad,milyen szép kismama vagy.

Zsuzsi,vírust sajnálom.Csanaban szedte össze szerinted?Fogzás,nálunk is :-(

Judit,karmolások?Én mondjuk Márkot nem eresztem közel még a szülők kutyáihoz sem,nemhogy máséhoz.Gyerekbe simán átmehet bélféreg, vagy vmilyen szőrben lévő élősködő,atka.A macskákban meg pláne nem bízok.Szóval kezeljétek azért le betadinnal.

Kati, a hős anya, én is félnék,mint Zsuzsi.Gyönyörű Míra.S a többi kettő?
Apa nélküli hétvége :-(

Mi a szülőknél voltunk, Angliában élő unokatesóm itthon van, Márk kapott egy rakás ruhát, szombat este anyuék bevállalták Márkot,mi meg eljutottunk moziba vagy fél év után.
Új sláger:múlt csüt óta Márk nem iszik egy korty tápszert se lefekvéskor és kel ki az ágyból,hogy anya,mész és nyüszít.Megpróbáltuk a mesenézést,kb 1 órával későbbi feketést,nem vállt be.
M szerint öntudatára ébredt,hogy ő már nagyfiú, nem fekszik korán.
Mondjuk neki,hogy megyünk fürdeni és lefeküdni,és rázza a fejét,hogy nem,nem.

puszi

Kata

katicat
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Közérdekű: a Babaneten már van lehetőség zárt - mások által nem olvasható és nem is hozzászólható - topikok létrehozására! Ha szeretnétek ilyen topikot nyitni, küldjetek levelet a szerkeszto@babanet.hu címre. A Tárgy sorba írjátok be: ZÁRT TOPIK.

Aki pedig nem rest kommentelni a Babanet cikkeihez, az ezen a héten három ruhát választhat a gyereknek a Mumoo's-tól. Részletek itt!

Kép

Szép napot!

Dia

[size=12:d15e2bdd2c][color=blue:d15e2bdd2c][b:d15e2bdd2c]Gyerekszoba blog - Neked is volt gyerekszobád?[/b:d15e2bdd2c][/color:d15e2bdd2c][/size:d15e2bdd2c]
dia
Budapest

Sziasztok!

Jöttem megint egy kicsit. Igaz egy halom vasalni való vár rám, de az még várhat! :D

Visszaolvasni nem nagyon tudtam, csak bele-bele olvastam minden hsz-be :(

Holnap nehéz napunk lesz, most lesz nagyi tárgyalása a gyámság alá helyezésről... Nagyon kíváncsi vagyok mi lesz... Robi most hozza haza, mert reggel kell menni.

Hétvégénk jól telt, szombaton megint jött Marcihoz Kati, a bébiszitterünk és mi elmentünk ebédelni meg moziba, így fürdésre, alvásra már itthon voltunk! Vasárnap meg jött Robi haverja, akitől korábban Marci mindig megijedt, de most már nem, még azt is hagyta, hogy felvegye :) Olyan büszke voltam rá! Utána meg a srác etette meg uzsonnakor :) Édesek voltak nagyon :) Marci megevett 4,5 gofrit (jó, nem annyira nagyot :) ) vele nagyon jóízűen :)

Kutya-macska dologról! A kutyával én sem hagyom egyedül, a sajátunkon kívül. Attól is parázok nagyon, hogy kerítésen benyúl, ahol kutya van, mert annyira kíváncsi és imádja a kutyákat... :roll: :shock: A macskákról meg annyi, hogy az valószínűleg előbb fog elfutni, mint hogy karmoljon, bár bízni egyben sem bíznék meg! Apuéknál vannak macskák, azok elbújnak, ha Marci ott van :)

HJ koncert nagyon jó lehetett és Vickkel találkozni is :)

Betegeknek jobbulást!

Kullancs téma: valamelyik hétvégén megláttam egyet Marcin, de még időben lesöpörtem, nem ment bele szerencsére! De tényleg földön élő állat, a fára ő is csak felmászni tud :) Főleg a bokros, cserjés terepeken szeret élni, de fűben is előfordul. Az jó ellene, amit Zsuzsi is írt, hogy nadrág szárát betűrni és a legjellemzőbb, hogy hajatokba megy bele, tehát ott kell kezdeni a vizsgálódást!

Móni! Császárból hamarabb felépülsz, mint a csípő szétcsúszási problémádból (bocsi, nem tudom pontosan mi volt) Dávidnál és azért óvatosan legalább, de közlekedni azt tudsz! Az mondjuk nem árt, ha az első két hétben nem vagy egyedül, de napról napra könnyebb lesz majd utána! Ja, és nekem nagyon sokat segített a mozgásban a haskötő, mert főleg a felállás, leülés, lefekvés volt a legnehezebb, ha már talpon voltam, akkor már működtem :) Emelésben látom a legnagyobb problémát én is, de amit Vick írt az jó ötlet, Dávid is fel tud mászni pl melléd az ágyra :)

Bocsi, most ennyire futotta, vasalást elnapolom és megyek aludni :)

Puszi mindenkinek!

Mangora

Kép
mangora

Húúú, nem szerettem volna ekkora felbolydulást kutya ügyben... Én nem gondolom, hogy Petrával kapcsolatban bármikor is felelőtlenek lettünk volna. Ezt a kutyát hét éve ismerem, ki-be járkál a lakásban, utcán nem közlekedik, rendszeresen hordják állatorvoshoz, szóval az tuti, hogy semmit nem kaphatott el tőle. Illetve ha bármit is elkaphatna, az ugyanúgy megtörténne itthon is, s egyedül sem hagyjuk/tuk. Bélférgesség, élősködő, atka azokban a kutyákban van, akikkel nem foglalkoznak megfelelően. Ezer mód van arra, hogy ezek ne forduljanak elő.

Olyan állattal, akit nem ismerek, illetve a körülményeit nem ismerem, vagy az utcán is megfordul én is jóval óvatosabb vagyok. Azt, hogy valóban megkapta-e vagy sem a kutya csak ők tudják. Andris ott volt, azt mondja, hogy azt nem látta, hogy megkapta volna, de kapadozott felé, mivel Tücsök labdázott vele. Két karcolás volt a kezén, de ezt a kertben bármi okozhatta.... s mivel P játék közbeni balesetekkor hangtalanul megy tovább, passz, hogy hol szerezte.

Kata: teljesen megértelek. Emiatt is hívtalak még akkor, amikor idekerült hozzánk, de még nem telt le a "megfigyelési" idő. Azt gondolom, hogy szerdán majd bent lekötjük a gyerkőcöket, mert Blackyt nem tudom sehova bezárni, tehát az elkerülhetetlen, hogy odamenjen Márkhoz.

Zsuzsi: szegény Zsófi! Azért az jó, hogy már nem lázas! A jövő csütörtök az jó szerintem. Ugyanúgy, mint ez a hét lett volna, torna után. :)

Kati: hááát, hogy Nálatok mindig történik valami! Nah, én nem mertem volna a héjával avatkozni. Nem tudom, hogy miért, de a szárnyasokban egyáltalán nem bízok, sőt mi több, félek tőluk. A tyúkólba be merek menni, ha nincs kakas, de ennyi. Hozzá már egyik szárnyashoz sem nyúlnék.

Jó éjt Nektek!

Judit

Kép
petra09

Na újabb szép napot!

Kati
Jó kis kaland volt a héjával! Gyerekekben biztos élményként marad meg. A tyúkok jó dolgok. Nagymamámnál volt, gyerekkoromból emlékszem, sokszor én szedhettem ki a tojásokat, de én etetni szerettem őket a legjobban.
Vettem hétvégére tanyasi csirkét, hát teljesen más íze volt a levesnek! Úgyhogy irígy vagyok, hogy finom pipihusit ehettek majd! :wink:

Mangora
Jó hogy jöttél! Milyen jó, hogy tudtok így programot csinálni a férjeddel! Már nekem is jól esne, decemberben voltunk utoljára együtt valahol kettesben.
Nagymamához sok sikert!

Zsuzsi
Gyógyuljon meg ZSófi! Azért leginkább szerintem a fog viselheti meg.

Kutya: A keresztlányomat pont 2 napja harapta meg egy kutya. Na nem nagyon, csak horzsolás szerű volt, de kapott veszettség elleni oltást, meg kitisztították a sebét. 10 emeletes házban laknak és egy kislány vitte le a kutyáját sétálni. Kis szobakutya volt.

vick
Kép
Kép
ervick

Kata
Nem lehet könnyű így az este. Nem is tudom, mit lehetne csinálni. :shock:

Ági kitartást a héthez! Majd ha egy kicsit ráérsz azért írj, hogy mi van veletek!

Miután 1 éve nem voltunk betegek, most a lányok is köhécselnek, meg fújják az orrukat, tegnap este óta pedig nekem is fáj a torkom. :(
Ma itthon vannak a lányok, mert értekezlet van az oviban. Gondoltam, elmegyünk csajos programot csinálni. ( vásárlás, süti, ilyesmi)

Május 18-án lesz anyák napi műsor, már várom. ( Végig fogom bőgni megint, érzem)
Nekem is apa nélküli hétvége jön. Beosztották Ricsit péntek 24 órába és vasárnap 24-be. Így szombaton sem jön haza, ha tud ott aludni egy szobában. Úgyhogy vasárnap egyedül viszem Miskolcra a 3 gyereket a keresztgyerekeimet megköszönteni ( szülinapok). Nem lesz egyszerű menet.

Szép napot mindenkinek!

vick
Kép
Kép
ervick

Sziasztok!

Köszike, hogy gondoltatok rám a szülinapomon arik vagytok és nagyon jól esett !

Nekünk is van kutya, labrador szintén mint Juditéknak , miénk zsemle színű, Zsömike, M imádja, lovagol rajta, simogatja, nagyon szeretik egymást ! Macska is van a sogoroméknak, de én nagyon nem szeretem ha M meg simogatja, mindig megmosom a kezét utána, mert úgy vagyok vele h azért nem lehet mindent megtiltani neki !

Mangora, de jó ,hogy jöttél ! Akkor nálatok is zajlik az élet ! Remélem sikerül a nagyi ügy !

Vick, Ági de jó ,hogy taliztatok , és hogy a koncert is jól sikerült !

Zsuzsi, örülök ,hogy már jobban van Zsófi, nálunk is Kitti lázas volt pár napig , ő is vmi vírust kapott el, de már ő is jobban van !

Pénteken megvettük az ajtót a spejzhoz, szigetelést vettünk a tetőre, és a kazánt is, úgy hogy jöhet a nagy bombázás és festés, utána a nagytakarítás ... már előre kész vagyok a gondolattól, de utána már még szebbek leszünk !

Hú MÓni akkor máe nincs sok hátra !!! Végleges már a császár?

Tegnap itt volt a bnőm ő szeptemberbe fog szülni és elvitte M kisruháit, olyan jó volt újra átnézni őket, visszasírom azt az időt, én is imádtam készülni , válogatni, mosni vasalni a ruháit, de még most is !

Na mára ennyire futotta ! Igyekszem sűrűbben jönni !

puszika
Sz

[url=http://picibaba.hu]Kép[/

Puszika

Szilvi
toldiszilvi

Sziasztok,

Sziszi, jó hogy jöttél, gyere gyakrabban! Kitartást a nagy munkákhoz, de aztán olyan szép lesz minden, megéri.

Vick, Apa nélküli hétvégét sajnálom :-( nagyon nehéz lehet. Ismét megemelem előtted a nemlétező kalapomat :-) Van ilyenkor azért társaságotok?

Mangora, örülök, hogy minden rendben veletek. De jó lehetett egy kis különprogram :-)
Nagyi tárgyalása hogy zajlott? Hogy van egyébként?

Kata, na, hogy van a nagyfiú Márk? Ez azt jelenti, hogy nem kér tápszert és később is alszik el? Mit néztetek a moziban?

Mi megvagyunk, próbálok dolgozni, csak nehéz így, hogy Zsófit nem viszem a héten napközibe. Egyébként már jól van, most kicsit mi vagyunk náthásak Mikivel. Remélem, hamar átmegy rajtunk. Jól van Zsófi, csak nyűgös, szerintem a foga.... még mindig...

Szép napot! Végre itt a nyár!

Puszi

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Sziasztok!
Ma megkaptuk a 18 hós oltást. Sajnos a doktornőnek is feltűnt, hogy Vince sárgább a kelleténél, azt hittem csak én parázom túl a dolgot. A szeme nem, csak a térde, tenyere, úgyhogy visszük holnap vérvételre reggel. Ricsi Gilbert-kóros, lehet, hogy örökölte. :( Szegénykémet minden nap szurkálják.

Szilvi
Örülök, hogy sikerült örömet okozni a zenével. :)

Zsuzsi
Most talán eljön szombat délután a barátnőm, hogy le tudjak cuccolni az autóba, hogy reggel már csak indulni kelljen. Egyébként többnyire egyedül szoktam vinni az ipart.
Jobbulást nektek!

vick
Kép
Kép
ervick

Szilvi boldog szülinapot neked!

Természetesen boldog másfelediket mindenkinek aki már betöltötte.

Bocs csajok én most nem nagyon tudom felvenni a fonalat...

KépKép
KépKép
fleur

Hi!

Katicat, palacsinta recepted ha párszor bevált akkor jó az, eddigi tapasztalatom szerint a cukor az oka mindennek: kicsit megszalad a cukroscsupor és már oda is ég.
... én rémálmodom a tyúkokkal...

Kankalin, betegség hussss!!! (de már el is husssolt :wink: )

Petra, akkor Inárcson is összefuthatunk :wink: ! Ajándék: 3 napos borkóstoló ... vagy hogy hívják ahol megtanítják az embert hogyan kell felismerni a jó bort ránézésre, persze ez csak akkor jó, ha szeretik a bort.
Kutyatéma: pont eszemben voltál a héten sokat, szemben van egy kertesház, vettek egy kutyát. Na képzeld, nem nagyon stresszel a csaj a kutyával, rögtön a 2. naptól felvett egy kutyasétáltató gyereket :lol: . 2 éves gyereke van, gyakorlatilag csak a kertben vannak, soha nem mennek sehova, hát a kutya miatt sem hagyják el a kertet :lol:

Ervick, elolvastam mi a Gilbert-kor, várjuk az eredményt ++++++++++++ .... írtam még, de mindegyik hülyén hangzott...

Monke, éljen az ortopédiai konzultáció nélküli szülés, legyen az bármelyik! Németes téma: tehát, akkor hogyan is gondolod, a későbbi elkezdését a második nyelvnek?

Nyelvi-téma: (csak pont mai fejlemény) a fiam ma odafordult egy kislányhoz a játszótéren és közölte vele németül, szép kerek mondatban, hogy a csúszda elromlott. :shock: Újdonság ez azért, mert ha véletlenül meg is szólalt németül, akkor is kérte, hogy fogjam be a fülem és apjától is ezt szokta kérni. Hmmmm. Amúgy tényleg elvitték a csúszdát.

Bfkata, édi-cuki-muki Mira!!!! Jó hogy jöttél!

Grétámról: már megint beteg, szeme egy hete gyulladt :(. Közben kis láz, takony. Szegény állandóan van valami baja. Jövő héten megyünk 18 hónapos oltásra mi is. ... és 3 napja gyakorlatilag nem eszik, csak iszik. Jókedvű, szóval dokihoz nem is megyünk, merthát a szemgyula sem akkora mint volt, ha jókedvű akkor meg időpontot se kapok, szóval főlök a bajomba, nyomaszt basszus, idegbeteg vagyok minden egyes gyerekcsínyre :(

OFF: akinek méregtelenítésre lenne szüksége, 3 órányi garantált bőgést biztosít a Szkafander és pillangó c. film. (Miután láttam elolvastam el a könyvet.)

OFF 2: http://mindmegette.hu/almas-tocsni.recept

OFF 3: komolyan felhúztam magam, ez a csajon, aki betűz ide állandóan valamit, "Aki pedig nem rest kommentelni..." cse@@@@@meg, örüljön ha eljutok egy cikkig -ami címéből arra következtetek, hogy szól is valamiről-. Múltkor egyik nulla jelentőségű cikk után gondoltam a kommenteket is elolvasom, ki száll versenybe egy műanyag kacsáért -vagy mittudoménmiért-, nos, az egyik hős, aki nem rest kommentelni, csak azért írt egyet, hogy elmondhassa, hogy imádkozik a gyereke 18 hónaposan lefekvés előtt ÁÁÁÁÁÁ, még csak nem is illett oda ez hsz!!! A másik meg, hogy "most mit tegyek, a gyerek 18 hónapos és kérdezi hogy melyik betű melyik???" ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Nincs egyikkel se különösebb bajom, csak ezek a tökéletes "nem rest anyukák"? ... amúgy ha kérdezi hogy melyik betű melyik, arra válaszolni kell azt 'helló, nem? :wink:

... csak hogy szépen zárja: nyaralni készülünk mi is, bi-bi-bííí. ez azért hír, mert mi -komolyan!- még soha nem voltunk nyaralni. Szabadság az az volt, hogy szülők látogatása, a gyerektelen életünkben pedig a házra ment minden. Király :D. Hogy hova? Ja, az még nem tudjuk 8) .

puszi!

Kép
Kép
friday

Sziasztok,

Bocs, hogy visszafelé reagálok:)

Zsófinak jobbulást először is!!!

Friday: én maradok a német dalocskáknál-mondókáknál, aztán, mikor normálisan, suliban kezdi tanulni, odafigyelünk rá.
És lassan elkezdjük gyűjtjeni a pénzt egy gimnáziumi csereévhez nyelvterületen. Szerintem az a tuti.

Nyaralás... hát igen:) megérdemlitek! és esz a sárga irigység.

Vick,
Remélem, Vincének nem lesz ez a Gilbert-betegsége. Naponta szúrás?:( áá. még szerencse, hogy orvos.

Judit,
Nem lett semmi baja Dávidnak a tejszelettől:) max. a tokája nőtt meg pár grammocskával.

Kutya-macska téma: kutya támadósabb szerintem, de a macska is visszatámad, ha pl. megtépik a farkát... és nagyon durván el tud fertőzni a harapása és karmolása is.

Bélférgességet el lehet kapni simán játszótéren is, nem kell hozzá állat:( én nagyon féltem tőle Dávidot, végigkísérte gyerekkoromat, és hát nem kellemes.

Kata,
nagyon drukkolok, hogy Márk hamar belássa, annyira nem nagyfiú még azért.
Most mikor fekszik?
Más tápszert próbáltatok? Vagy reggel megissza?

A déli álomból 20 percenként felriadás nálunk elég gyakori.
Agyrém.

Kb. ennyi.
Ma voltam az első CTG-n, minden rendben, két hét múlva ultrahang. Császár csak akkor végleges, ha már kint van a gyerek:) annyi minden változhat még.

Szép nyári hétvégét!
Puszi mindenkinek,
Móni
monke

Sziasztok,

Móni, örülök, hogy minden rendben volt a CTG-n. Csak így tovább.

Friday, hajrá nyaralás! Megérdemlitek.

Nálunk is gyakran előfordul déli álomból felsírás, felülés, de aztán vissza lehet fektetni és alszik tovább.

Vick, megnéztem én is Gilbert-kórt :-( Reméljük, nem lesz az. Tényleg szúrni kell? Mármint nem Ricsit, hanem most Vincét, ugye? Mert egyik nap oltás, másik nap a vérvétel.
Ügyes legyél a hétvégén az utazással!

Kutya, macska: én mindkettőtől féltem a gyerekeket, épp azért, mert kiszámíthatatlanok. A nagyszülőknél mindenhol van kutya, M. szüleinél macska is, de nem szeretem, ha Zsófi egyáltalán érintkezik velük.

Zsófi tegnap estére megint belázasodott. Ma voltunk orvosnál, megint. Kapott Augmentint, be van gyulladva a füle. Nem csoda, hogy hétfő óta tiszta nyűgös szegénykém és csak dől ide-oda. Holnap megyünk a fülészetre :-( Az Augmentin várhatóan hasmenést fog okozni, mint a múltkor, így veszek bőven pelenkát is. Ha túl van ezen az egészen, akkor csináltattatok neki egy laborvizsgálatot.

Szép napot!

Puszi

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Jaj, felületesen olvastam akkor:( úgy értettem, Vick, hogy Ricsi kezelésének része a napi szuri.
Elnézést!

Zsuzsi,
Jó, hogy elküldte a dokitok fülészetre is szegény Zsófit. Legalább pontosan fogjátok tudni, hogy mi a helyzet.

A miénk csak belenézett a fülébe, adott rá Augmentint, és ennyi. Azóta is parázok, hogy mi van, ha visszajön, esetleg hajlama van rá stb.

Jobbulást!
monke

Móni, köszi!

Az orvos belenézett, azt mondta, hogy be van gyulladva + ha ma úgy látom, hogy fáj neki, akkor már holnap vigyem a fülészetre, ha nem nagyon fáj, akkor elég jövő hét közepén vinni, mert akkor már látszik az Augmentin hatása. Önhatalmúlag úgy döntöttem, hogy inkább már holnap elviszem, inkább nézzék meg kétszer...

Jaj, én is parázok, nehogy "füles" legyen Zsófi. Kicsi koromban M. és én is nagyon fülfájósak voltunk...

Igazából azon morfondírozok egész du., hogy nem lehet, hogy a március végi köhögés-takonykór húzódott át a fülére??? Az orvos szerint nem, csak a mostani szövédmenye, de én már nem tudom, mit higgyek...

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Sziasztok!

Móni
Tényleg félreértetted, de semmi gond. Arra értettem, hogy tegnap oltás, ma vérvétel. Igazából Ricsi sem tud mit kezdeni ezzel a kórral. Eleget kell aludnia, nem nagyon alkoholizálhat, mert azt nem bontja le a mája, és nem szabadna éheznie. Gyógyszer nincs rá.

Zsuzsi
Itt a jó idő, erre pont most betegszik le ZSófi. Sajnálom szegényt, nem lehet neki kellemes. Vidd el, de elvileg az antibiotikumon kívül ott sem tudnak mit tenni vele.

Friday
De jó, hogy nyaraltok! Remélem jól sikerül.
Látod, a kisfiad titokban teljesen érti a nyelvet. :lol:

Megvolt ma a vérvétel. Felnőttekkel vegyes helyen csinálták, ugyanazzal a méretű tűvel, 3 kémcsővel vettek le. Rendesen a könyökhajlati vénából. Nagyon ügyes volt a drágám! Sírt, de nem rángatta a karját és ahogy végeztünk és a külső helyiségbe mentünk már nem is sírt.

vick
Kép
Kép
ervick

Sziasztok!

Vick, mi az a Gilbert kór? Remélem nem lesz gond... :( Itasd sokat Vincét! A hétvégéd nem lesz semmiegyedül :(

ZSuzsi! Marcinak a doki a fülgyulladásra nem írt fel antibigyót, csak cataflamot, meg kevert gyógyszertári orrcseppet (azt mondta, akkor is csepegtetni kell, hogy nincs eldugulva az orra, az kihúzza a füléből is a gyulladást. És így is lett! Remélem ZSófinak sem lesz semmi komoly, de a labor vizsgálat tényleg nem árt!

Móni! Akkor ma volt a bébiszitter Dáviddal? Hogy bírták egymást? Örülök, hogy minden rendben volt a ctgn.

Szilvi! Jó építkezést nektek!

Friday, hurrá nyaralás!!!

Puszi mindenkinek!

Mangora

Kép
mangora

Sziasztok!

Megvan az eredmény! Nem Gilbert-kóros Vince! Annyira boldog vagyok. Minden értéke rendben van, semmit nem találtak.
Azt mondta doktornő, hogy egy ideig ne adjak neki sütőtököt meg répát, hátha attól van.
Elmondani nem tudom, mekkora kő esett le a szívemről!

Mangora
A Gilbert-szindróma, hogy a májból egy lebontásban szerepet játszó enzim hiányzik. Azt hiszem ez a lényege.

Zsuzsi nektek mikor lesz eredmény?

vick
Kép
Kép
ervick

Sziasztok!

Vick, hála Istennek! De örülök :-)

Ma voltunk végül a fülészeten. A háziorvos 5 napra való antibiotikumot írt fel, na ehhez adott a fülész még 5 napra valót. Adnom kell még Nurofent fájdalomcsillapítóként 3x5ml-t, orrcseppet és fülcseppet, ez utóbbit is napi 3-szor, mindkét fülébe 3-3 cseppet, valamint Lactyv Babyt. Így remélhetőleg nem kell felszúrni a fülét.
Nagyon remélem, hogy nem kerül rá sor.

Azt mondta, hogy amíg a fogzása tart, addig a legyengült immunrendszere miatt számolni kell felsőlégúti megbetegedésekkel. :-( Még csak 11 foga van, hiányzik a bal alsó 2-es és a szemfogak...

M. ma nem ment be dolgozni, mindketten elég vacakul vagyunk, fújjuk az orrunkat, nem hallunk jól, nem érzünk ízeket, szagokat. Ebéd után hazajöttünk Anyukámékhoz, mert április 1-jén voltunk utoljára. Rég volt.

Mindenkinek szép hétvégét!

Puszi

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Sziasztok,

Vick,
De örülök, hogy nincs gond!

(Azért asszociáltam szúrásra, mert apám cukorbeteg, és naponta sokszor szúrja magát )

Zsuzsi,
Hú, csak nem kell felszúrni... de ezek szerint elég komolyan gyulladt lehet szegénykének.
Jó sok gyógyszert kaptatok.
Amikor Dávidnak fájt a füle, és volt hozzá 4 napig majdnem 40-os láza, rájöttem, hogy a Nurofen egy csodaszer.

Hátha beindul az a maradék pár fog, és utána megszűnik a betegeskedés.

Most sütöm Ági sajttortáját. Megbarnult a teteje, erre nem gondoltam. Ez normális?:) de a szaga isteni, és Zoli kritika nélkül imádja az édességet.

Szép hétvégét mindenkinek!
Nálunk baráti látogatásokkal és szülinapozással telik (anyám, apósom).

Puszi
M.
monke

Jaj, és jobbulást Neked és Mikinek is, Zsuzsi!
monke

hahó,

Vick, örülök, hogy nem lett Vince ilyen kóros :D

Móni, végülis, szerintem ha jó a szaga/illata a sütinek, meg jó az íze is, akkor nagy baj nem lehet vele :wink:

Zsuzsi, jobbulást mindhármatoknak! Szegény Zsófi, remélem én is, hogy nem kell felszúrni a fülét.

Ma voltunk Dunakeszin, egyik nagybátyám 80 éves lett, volt nagy családi ünneplés. Volt ott egy kétéves kislány, teljesen odáig volt Csabiért, ha nem látta kiabált, "Csabibaba" :lol: ha meglátta, ment oda hozzá, és ölelgette. Annyira édesek voltak :lol:

Remélem holnap jó idő lesz, délután szeretnék kimenni az állatkertbe.

Mi szeptember elején megyünk Olaszországba, egy hétre, Caorle-ba. Szüleimmel megyünk, így lesz bébiszitter is :lol:

Most viszont fekhely felé megyek, eldőlök :lol:

puszi, jó éjt

Szilvi
huszilvia

Boldog szülinapot Vick!!! :D

Kati

Kép
bfkata

Sziasztok!
Csak röviden vagyok,mert elromlott a laptopunk. A Ricsi mobiljáról írok.Köszönöm a köszöntéseket! Jövök,ha lesz gép. pusz mindenkinek!

vick
Kép
Kép
ervick

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?