Új privát üzeneted érkezett!

Laptetőm a két akciózóé. Sok sikert lányok!
vicky79
Budapest III. kerület

Vasi, Vicky! Köszönöm a biztatást!! Jól esik!! Ti már túl vagytok pár beavatkozáson, szerencsére sikerrel jártatok! :)

Vicky! Barbus nagyon édes! (Az üdvözlő lapon láttam...) Addig a jó, amíg aktív! Addig tudod, hogy egészséges! :) A barátnőm kislánya is ilyen mozgékony, és amikor beteg lett, akkor csak feküdt és szenvedett szegénykém. Akkor már ő is inkább azt kívánta, hogy menjen-szaladgáljon!
Tudom, hogy te is Pcos-s vagy, emiatt remélem a legjobbakat!! És a Vikus eredménye is nagyon biztatóan hat rám. :)

Vasi! Nem akarok tüneteket keresni. az igazság az, hogy amíg "csak" dolgoztam, sokat gondolkoztam, és kerestem pl a petefészek feszülő érzést, és nem találtam, gondoltam, hogy nem úgy hat a puregon ahogy kellene. De most, amikor a férjem bekerült a kórházba nem volt időm magammal foglalkozni, és lám sikerült a tüsző érlelés. Persze tudom, hogy a puregonnak nagyobb szerepe volt benne, de szerintem az is jót tett, hogy nem azon járattam az agyam állandóan. szóval ebből tanulván, nem akarok állandóan ekörül járni gondolatban. Nagyon nehéz lesz, de le fogom magam kötni, inkább dolgozom!
Igen, tudom, hogy jó kezekben vagyok! És már kezdem megszokni a tempóját is. Az első 2 találka megviselt, mert úgy rohant, hogy éppen csak elmondott pár dolgot, és a végét az asszisztensre hagyta, de már tudom, hogy ez ilyen néha. Ha rohan akkor annak van oka. Csak furi volt... Ti jól vagytok??

Köszönöm a drukkokat, ránk fér! :)

Nyulacs
nyulacs82
Szolnok

Nyulacs: az Barbusnál sem jelent jót, mikor csak fekszik. Legutóbb mikor leverte a láz, akkor azt mondtam bárcsak rosszalkodna inkább.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok,

próbáltam magam rávenni, hogy leírjam a tragédiánkat, én eddig képtelen voltam most is csak azért szántam rá magam, mert ki vagyok lőve a gyógyszerektől és az érzékszerveim tompák illetve annyit sírtam már, hogy egyenlőre most nincs könnyem.
csütörtökön voltunk K-nál, mindketten bementünk a vizsgálatra nagyon nyugodtak voltunk, hittünk bíztunk benne, hogy minden rendben van, hogy szépen megnőtt a gyermekünk és hogy csodás híreket hallunk...
nem így történt
a babánknak nem volt szívhangja és alig növekedett valamit az előző UH-hoz képest, a szívünk megszakadt, a világ megszűnt létezni, nincsenek szavak annak a leírására amit éreztünk, csak arra emlékszem, ahogy mondja K, hogy baj van, nagy baj van, nincs szívhang és látom a férjem könnyes szemét és a száját, hogy "szeretlek veled vagyok". K műszeres befejezést javasolt. Minden idegszálam tiltakozott még a gondolatától is, hogy hozzányúljanak a gyermekünkhöz, én gyermeket szeretnék szülni nem elvetetni, ezt nem tudom felfogni és végig csinálni, így el is határoztam hogy nem vállalom a műtétet ha az életembe kerül, akkor sem. Nincs mit veszítenem, hiszen már így sem ér fabatkát sem az egész életem. Átszédelegtünk a jános szülészetére M-hez a nőgyógyászomhoz, vittük a kis fényképet a gyermekünkről és a diagnózist miszerint már nem él. A könnyeim nem bírtak abbamaradni amíg a dokival beszéltünk. Mindent elmondott a kockázatokat, az eshetőségeket ami alapján úgy döntöttünk nem vállaljuk az abortuszt, hallani sem bírtam a menetét és saját felelősségre hazajöttünk. 4 nap vetélés következett természetes úton, itthon a fürdő és konyha kövén, a kínok nem érdekeltek, a lelkem és a szívem szakadt meg közben, a testem nem érdekes. persze hazudnék ha azt mondanám, hogy nem fájt, a padlót kapartam és a cataflamok óránként csúsztak le a torkomon nem sok segítséget nyújtva. Tegnap, éjjel egy óráig tartott a vetélés, jártányi erőm sem volt már (legalább is mi azt hittük vége van, mert annyi vér távozott, hogy ez már 2 terhességhez is sok lett volna) és ma reggel egy UH-ra mentünk a jános szülészetére. Naívan még mindig hittünk valamiben, hogy legalább most mellénk áll valami és elkerülhetjük a műtétet. Nem így lett, a 4 nap alatt a petezsák benne a babánkkal eltávozott. ELVESZTETTÜK most már ténylegesen. De a méhlepény nem távozott és nagyon vastag volt. Így ma megműtöttek és eltávolították a méhlepényt. Nem hiszek többé semmiben, nincs igazság és nincs titok és nincs isten, csak kegyetlen gyötrelem van és pokoli kínlódás. DE ha meghalok és kiderül hogy mégis van valami odaát (amiben hangsúlyozom nem hiszek) és találkozok azzal aki ezt az egészet rendezte, esküszöm szétverem az agyát, kitépem a szívét a puszta kezemmel és addig fogom ütni verni, amíg mozog.
Számunkra a küzdelem befejeződött, eldöntöttük, hogy soha többé nem megyünk a bmc-be és soha többé nem próbálkozunk, elég volt, ezt még egyszer én nem tudom végig csinálni, most sem biztos, hogy itt akarok maradni ezen a kib..szott világon, az egyetlen dolog ami itt tart az a szeretett férjem, aki a legcsodálatosabb ember az egész világon Ő az egyetlen dolog ami tartja bennem a lelket. Azt hiszem mindent megtettünk 8 év hat beültetés 2 nőgyógyászati műtét és cserébe 8 hét várandósságot kaptunk, ami maga volt a csoda, de vége lett és most a pokol legmélyebb bugyrában is kellemesebb lenne mint itt lenni. A nap felkel reggel, de nem tudom miért, az emberek mosolyognak, de nem értem miért, a világ megy tovább, csak mi nem értjük, hogy miért és hogy mihez kezdjünk a hiánnyal, a kínnal, fájdalommal amit érzünk.
Ezennel el is köszönök tőletek, az álláspontomat ismeritek, a véleményem nem változott az utolsó bejegyzésem óta, így én nem bírok ide jönni, nem bírok olvasni a kismamás és gyerekes "gondokról". nem csak itt, az élet más területén is igyekszem csökkenteni amennyire csak lehet, az érintkezést a gyerekes és kismamás témákkal ezáltal is enyhítve a kínt amit érzek, ez nem miattatok van és nem rólatok szól, ez önvédelem és valószínű én vagyok ilyen nyomorult, hogy ezt ilyen szerencsétlenül kezelem, de nem tudok tenni ellene, így hát én sem író, sem olvasó üzemmódban nem leszek.
Nagyszerű embereket ismertem meg itt, ha egyszer még ki tudom emelni a keserűségből a fejemet, talán ismét beszélhetünk majd, addig is ne haragudjatok a megválaszolatlan levelek és a nem fogadott hívások miatt, én képtelen vagyok most, sajnálom.
És végül az utolsó dolog amit szeretnék: mindenkitől ezúton elnézést kérek akit valaha is valamivel megbántottam, a szándékosság távol állt tőlem, mindazonáltal a véleményemet továbbra is fenntartom. A fórum életébe nem olvastam bele és nem olvastam vissza így csak hallomásból tudom, hogy port kevert a véleményem, az őszinteségem és a soraimat nyersnek találtátok. Ezt sem megváltoztatni sem megmagyarázni nem szeretném, vállalom és akit megbántott attól bocsánatot kérek. A soraim tudom most is nagyon megrázóak és sokatok nézeteivel összeegyeztethetetlenek, ismét csak azt tudom mondani őszinték, az enyémek és ez van bennem tompítás és cenzúrázás nélkül.
Mindenkinek tiszta szívemből minden jót kívánok.
pannik
Budapest

Panni, ismeretlenül is úgy érzem, most úgy megölelgetnélek! Nagyon sajnálom :-(
dorika80
Budapest IV. kerület

Rég voltam, de olvastam. Kicsit jobban vagyok, ahogy telnek a napok a munkával. Köszönöm a kedves sorokat, nagyon jól esett.
Zsuzsi Nyúl jó nektek, hogy akcióztok, reménnyel tele nekivágtok. :-) sok sikert! Vagyis 1et, maximum kettőt. :-)
Vörösmacska jól értelmezem a vonalzódból, hogy meghalt a kislányod? Pár hónaposan? Jézusom, akkor ők ikrek voltak a kisfiúval. Ez szörnyű ahhoz képest, hogy én csak azon kínlódok, hogy mikor lesz babám. Erős lehetsz.
Remélem jól telt a húsvét mindenhol, mi elutaztunk vidékre anyósomékhoz.
dorika80
Budapest IV. kerület

Viki, nagyon szép kislány Barbika:-)
dorika80
Budapest IV. kerület

Pannik, tudom hogy már nem olvasod és azt is tudom hogy nem is érdekel mi a véleményünk vagy mit érzünk a történtek iránt, de én most muszáj kiírjam magamból mert soha nem nyugodnék meg.
Teljes mértékben melletted vagyok lélekben. Megértelek amiért nem hiszel és megértelek amiért nem akarod folytatni.
Ha mégis olvasnád én azt tanácsolnám hogy vedd fel a kapcsolatot olyanokkal akik ugyanebben a cipőben jártak/járnak. Akik már X ideje túl vannak ezeken a döntéseken. Az életed fel ne merd adni!!!!!! A férjedről amit írtál......... szíven ütött és őt nem hagyhatod itt egyedül. Mellette kell maradnod mert ha csendesebben is mint te de ő is rettenetesen szenved.
Személyesen nem ismerlek de szeretetemet és együttérzésemet küldöm.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

pannik: Nagyon sajnálom a dolgot. A sógornőméknél lett műszeres befejezés az első lombik után. Azt hittem, megszakad értük a szívem. Nekik két lombik között sikerült spontán a baba, de akkor neki is összedőlt a világ, mikor a babának nem lett szívhangja. Remélem egyszer neked is lesz értelme az életednek (a férjeden kívül). Annyira rossz ilyen sorokat olvasni. Ilyenkor tényleg azt mondom, hogy csinálhat Barbus bármit, akkor sem bánom. Csak hálát adok, hogy itt van velünk egészségesen.

dorika: Macs ritkán jut ide, remélem nem haragszik érte, ha megírom az esetüket röviden (legalábbis amit tudok). Elment az ikrekkel amniocentézisre, amin azt mondták, hogy két kisfiút vár. Egy idő után az egyik baba nem úgy nőtt, ahogy kellett volna, ezért születtek a végén hamarabb. Persze addigra kiderült az uh-kból, hogy a másik baba kislány! Na itt jöttek a találgatások, mivel a magzatvízből dns-t mutatnak ki, tehát az tutira mondja a nemet. Ekkor már sejtették, hogy valószínűleg kétszer vettek Balázska magzatburkából mintát. Szülés után Kittike nagyon picike volt, de nagyon jól tartotta magát. A vizsgálatok sajnos kimutatták, hogy Edwards kórja van, ami sajnos halálos betegség. Ezt ki lehetett volna mutatni a vizsgálatból, amit elrontottak. 3 hónapig küzdött a picurka, aztán sajnos elment. :( Balázska egyre jobban van, jó nagyot nőtt azóta.
vicky79
Budapest III. kerület

Pannik, nem tudok szavakban kifejezni, nem is próbálom. Egyszer csak jobb lesz...pff még ez is milyen álszenten hangzik.

Egy kiderült számomra: Csodálatos emberek vagytok, a Pároddal együtt. És örülök, hogy találkozhattam Veletek.

Illetve az is kiderült, hogy ez a fenenagy társaság eléggé érzéketlen...Egyedül Vicky vette a fáradságot, hogy együttérezzen egy kicsit.

Hát ezért nem jövök ide amúgy már én sem.
Vendég

Kahlan!!

Ez a fenenagy társaság nem hinném,hogy érzéketlen... :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: Honnan veszed,hogy akár pü. vagy személyesen nem kérdezik Pannikot???
És igenis nagyon sokat gondolok/gondolunk Rájuk,és együtt érzünk Velük.Lehet előbb tudtuk mi történt Vele mint Te,akkor miről is beszélünk??
Szóval légy oly kedves ne sértegesd a Társaságot. :evil: :evil: :x :shock:
csucsu99
Budapest

Pannik:
Gondolom,hogy már nem olvasod,de akkor is leírom! Szívem szakad meg értetek!!! Kivánok sok-sok erőt,hogy eltudjátok viselni ezt a fájdalmat!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Pannik! Őszintén sajnálom ami Veletek történt!!! Remélem a kis lelked meggyógyul egyszer!!! Nem tudom leírni mit érzek Veletek kapcsolatban...! :cry:
nyulacs82
Szolnok

Pannik,
ha valamikor mégis olvasod: sajnálom ami veletek történt, sok erőt kívánok a történtek feldolgozásához.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Pannik!
Csak azt tudom mondani, hogy nagyon nagyon sajnálom.... nagyon sokat gondolunk/tunk Rád/tok.
Remélem, majd idővel kiderül az ég fölöttetek ismét, a világ dolgai újfent a helyükre kerülnek és értelmet nyernek!
Tudod jól, hogy mennyire sokan vannak itt, akik mellettetek állunk ha nyitott vagy rá! Sokan sokféle fájdalmat éltünk meg már e témában, többen veszítettünk már el gyerekeket, akikre a világon mindennél jobban vágyunk.
Sajnos ezek rémes dolgok, borzasztó időszakok.
És ugyan most azt gondolhatod, hogy nincs tovább, de egyszer majd ismét érezni fogod, hogy van jövő!
Bízom benne, hogy majd mikor úgy érzed, eljössz ismét és beszámolsz egy csodáról ami Veletek történt, és hírt adsz a babátokról!!!
Ölellek!

eszter82
Budapest

Pannik: iszonyatos dolgokon mentél át,hihetetlen...
Bíztam benne,hogy úgy lesz,ahogy elterveztük,és azt fogod hallani,ezt a szörnyű befejezést nagyon-nagyon sajnálom....!!!

(A feltételezések ellenére,akit csak érdekelt,mindenki értesült a Veletek történtekről.)

Először is fogadd részvétemet! Amit írtál,hogy nem vetetted volna el,azzal teljes mértékben egyetértek,bár nem tudtam,hogy van a befejezésnek ez a /megengedett/ útja is.

Azt hiszem szerencsésebben úsztam meg a tavaly nyári vetélést,és tudom mit érzel,én is ott álltam a konyhában,mikor elkezdtem vérezni,és csak zokogtam,és minden olyan értelmetlennek tűnt :(

Nem lehet most semmit tanácsolni,csakis kitartást kívánni,a többi a Te lelkedben és szívedben fog rendeződni,nem lehet beleszólni.........

Titkon remélem,hogy ez a folyamat gyors lesz,és újra értelmet nyer az életed,remélem párod segít ebben!!
Vendég

Pannik:
Kimondhatatlanul sajnálom azt, ami veletek és a babátokkal történt... :cry: Szeretném azt hinni, hogy túljutsz a sötét gondolatokon és a gyász után újra lesznek terveid, céljaid az életben.
Vannak itt páran, akikkel megtörtént a legszörnyűbb, hogy elveszítették a gyermeküket, ők is átvészelték vhogy, vmennyire (gondolom teljesen nem lehet) a tragédiát, kívánom, hogy lelkileg és mentálisan talpra állj. A férjed a legjobb segítőd ebben, ahogy leírtad a viselkedését és a hozzáállását. Hülyén hangzik ez most, de szerencsés vagy, hogy ilyen férfi áll melletted! Szeressétek egymást továbbra is és kívánom, hogy egyszer valóra váljon mégiscsak az álmotok - én az örökbefogadást sem zárnám ki, sok jó példa van itt erre is. Most biztos a hátad közepére sem kívánod ezeket a gondolatokat, de remélem az idő segít feldolgozni a szörnyűséget.

Pá Drágáim!
sajt@

Eksönözőknek milliónyi megadrukk!!! :)

Pá Drágáim!
sajt@

Pannik,
nagyon-nagyon sajnálom, hogy így alakult :(
Remélem idővel picit enyhül a fájdalom! :(

Kép Kép
estrella22

Drága Pannik!
Sajnos nem sikerült megismernem de Mélységesen megértelek !
Őszinte részvétünk!(Párom is ezt mondja)
Szorítok Pároddal mihamarabb sikerüljön a feldolgozása a történteknek! Erre nincsenek szavak és nem lehet rá felkészülni!

Üdv.Rita-evolet
evolet
Szolnok

Kedves Pannik!
Nagyon sajnalom, ami veletek tortent, erre tenyleg nincsenek szavak... Nagyon bizom benne, hogy idovel tul lesztek a fajdalamon es a ferjeddel egymast segitve mentek tovabb! Nagyon ertekes embernek ismertelek meg itt a forumon, biztos vagyok benne, hogy megtalaljatok a boldogsagotokat es sok orom var meg ratok!
Nagyon sok erot kivanok nektek!
Oroszlan

Kép
oroszlán

Nagyon sajnálom, hogy ennyire szét lett robbantva ez a fórum. Nem csodálom, hogy nem jön ide már senki, nincs is itt senki. :shock: lehet örülni :twisted: haldoklik az egész
dorika80
Budapest IV. kerület

dorika: Szerintem ami most a téma a másikban, az sok embert bántana akár. De nagyon szívesen panaszkodok itt is, ha gondoljátok. :D Majd jönnek az újak, odaát is csak a régi csapat írogat. A kismamik be vannak zsongva, mindenki szülni készül.
vicky79
Budapest III. kerület

Dórika:
Én is vagyok!!! Ma volt a beültink,most meg pihenek a fagyibabáimmal a pocakba!!!! Ha még valaki ír,akkor Én is vagyok,de sajna az utobbi időbe senki nem jelentkezett!!!
Veled mi újság????

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Sziasztok!

Zsuzska hány naposak voltak a fagyisok?

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Zsuzska ez szuper! :D Nagyon drukkolok, egyél sok fehérjét igyál sok..... nem folytatom,pontosan tudod. Igaz? Nagyon jó lenne ha sikerülne!

Vicki, nem fognak ide újak jönni, ha nincs itt senki. Valami baj van? Mond el nyugodtan. Annyira szép a kislányod!
Olyan rég óta zugolvasó vagyok és egy ideig olyan szépen mentek itt a dolgok. Jöttek az újak, mindig mindenkit olyan szépen befogadtatok, aztán szépen sorban babásodtatok és nem volt probléma. Mindig is voltak kismamák, és ez olyan jó volt, mert én mindig úgy örültem, ha valakinek sikerült. Olyankor elhiszem, hogy nekem is sikerülhet. Volt, hogy jegyzeteltem, ki hol tart, de sohasem mertem megszólalni :oops: Most újra elolvastam, hogy hol tört el az egész. Nem tudom felfogni, hogy egy kismama hisztirohama miatt és azért mert egyszerűen ő akar lenni a középpontban, tönkrement ez a fórum. Nem tudom hol a másik hely, nem is érdekel, csak nem értem, miért kellett megdumálni mindenki fejét, hogy menjen el. Persze mindenki oda ír, ahová akar és gondolom senki fejéhez nem tartottak fegyvert, de ez olyan lehangoló és butácska. :P Azért mert ő kismama lett, menjen vele mindenki egy babás fórumra 8) Most lehet jönni szétkapni,mint foxi a lábtörlőt :D :D :D :D :D . Már annyira bánom,hogy akkor nem csatlakoztam, mert már nincs hova :roll:

Megyek jövő héten Konc tanár úrhoz a magánrendelőbe, hogy megmondja, most mi legyen. :?
dorika80
Budapest IV. kerület

Mary ha egy hét és két nap van a nagy hírig, akkor gyanítom 4 naposak. Vagy nem?
dorika80
Budapest IV. kerület

Sziasztok!!!

Én is itt vagyok ám minden nap többször is, de ha nincs kinek akkor nem írok. Szívesen segítek én is ha tudok bármiben.

Dorika, http://www.babanet.hu/tarsalgo/viewtopi ... &start=950 ez csak most és csak neked ha kedved van hozzá. Ez az új topik ahová költöztek a csajok. Én is olvasom őket, de követni nem igazán tudom és néha megrökönyödöm a sérelmeken, tegnap vagy tegnapelőtt is volt egy ilyen megnyilvánulás. Ilyenkor nincs kedvem olvasni őket mert attól félek hogy mindenki megint helyeselni és köpködni fog megint. Hát szép lenne ha itt sem férnének meg. Én többé nem írom le a véleményem, csak szépen csendben megpróbálok segíteni ha tudok.
Neked nagyon szorítok jövő héten. Remélem csupa jó híreket kapsz és megosztod velünk is.

Zsuzska, szorítok ezerrel neked is. Én is amikor kitoltak a beülti után hatalmas mosollyal közöltem a kint várakozókkal hogy kismama vagyok, ugye látszik rajtam? Nevettek és azt mondták hogy igen, látszik. Tehát most te is kismama vagy és ugyan nem látlak de tudom hogy kismama vagy, szóval üdv a klubban. Csak így tovább. Pihizzél és csak pozitív gondolkodás. Alig várom a jó hírt.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Sziasztok!!!

Zsuzska!! Szorítok érted, és a babákért! Amikor csütörtökön inszemen voltam, és a lombikosaknak mutatták az embriókat, én úgy elérzékenyültem!!! Csodás érzés lehet! :)

Nekem is szörnyű, hogy így kihalt ez a fórum!!! Azért jöttem ide, mert egy szuper csapatot láttam/olvastam. Bár nem voltam oszlopos tag, de jó volt olvasni titeket munka után. :) A férjemnek eleinte nem tetszett, de ahogy látta, hogy jobban megnyugtatnak az itteni emberek, mint mások, és sok hasznos infóval láttok el, már nem ellenezte, sőt... Tetszett neki. :)

Most itthon vagyok, pihizek. Csütörtökön volt az inszemem. A család nem akarja hogy dolgozzak még a héten. Én nem tudom kinek milyen volt az első, de nekem fájt. Úgy szét voltam feszítve, és a katéteres dolgok nekem nem jönnek be. Mondta a doki, hogy kellemetlen érzés, de ez attól több volt... Aztán a petefészkem durrant be, alig bírtam ülni. Hétfőre már alakult a dolog, és jobb volt. Most pihi van. Néha fájok, de nem számít már, csak sikerüljön!

Vasika! Ti jól vagytok?? Picike hogy bírja magát a pociban? :)

Üdv: Nyulacs
nyulacs82
Szolnok

dorika: Ne izgulj, volt már ilyen pártszakadás és akkor is jöttek az újak, hogy egymásban tartsátok a lelket. Nálunk nincs úgy igazából semmi különös, csak autó vásárlás előtt állunk és hát nem egyszerű a dolog. Egyébként nyugodtan írhattál volna hamarabb is, jó itt kibeszélni a dolgokat magunkból. Legalább nem apát nyaggatjuk a hülyeségeinkkel. :) Egyébként a fórumszakadásnak inkább az volt az értelme, hogy akit bánt a sok kismama és anyuka nyűge és nyomora, az is tudjon azért sorstársakkal beszélgetni. Így aki szereti a kismamik mindennapjait, az olvashatja a másikat, aki meg inkább nem, az maradt itt. Egyébként nem bonyolult megtalálni minket, de ha segítség vagy támogatás kell, szeptemberig biztosan tudok jönni. Utána indul a bölcsi és a meló. Akkor is majd próbálok olvasgatni, de hogy jönni mennyit fogok tudni az jó kérdés. Várjuk a híreket mit mond Koncz.

nyulacs: Pihizz sokat. Koncentrálj a babucira és hozd a pozitív tesztet. Nekem egyébként 4 inszemem volt és igazából csak az utolsó volt kellemetlenebb, de akkor költözött be Barbus. Szóval remélem nálad is ez lesz. A petefészkeimnél meg az a fura, hogy nekem még akkor sem fájt, mikor a 7 cm-es ciszta maradt vissza benne. Nem is éreztem belőle semmit. Ez alkati kérdés lehet. A hátrahajló méhemmel is azt hittem gond lesz, de semmi problémát nem okozott.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Szeretnék én is csatlakozni hozzátok. Most írok először Nektek, de már pár hónapja zugban "nyomulok". Sok hasznos dolgot tudtam meg Tőletek, sajnálom, hogy haldoklik a topic. De fontosnak tartom, hogy azok, akik hasonló cipőben járunk, támogassuk egymást. Ezért is bújtam elő a zugomból. :)

Rólunk: 2. inszeminációra készülünk májusban. Sz. dokihoz járunk. Reméljük sikerülni fog. Most nagyon bízom benne. Az elsőnél nem voltam valami jó lelki állapotban, valószínű azért sem sikerült. De majd most!!!

Dorika:
teljesen egyet értek Veled!(Úgyhogy engem is meg lehet kövezni. Nem érdekel.) De szerintem erről ne is beszéljünk. Majd felpörgetjük ezt a topicot! Ti hogy álltok, mire készültök?

Zsuzska:
Vigyázz nagyon a babákra!Pihenj sokat, nézz vígjátékokat, csinálj olyan dolgokat, amik kikapcsolnak. Aztán majd várjuk a fejleményeket. Azért sétálgass is, a kell az is, hogy jó legyen a méh véráramlása.

Vasikáé:
MInden elismerésem a Tiéd!A kemény harcnak meg lett az eredménye.Pár hónap és megszületik a kicsikétek.

Nyulacs:
Látom, Ti is inszemeztek. Én az elsőnél nem dolgoztam. Táppénzre mentem. Most egy napot sem leszek majd otthon. Halálra paráztam magam. Így legalább le lesz majd kötve minden gondolatom. Sztem, ha úgy érzed, hogy sokat gondolkodol azon, hogy sikerült -e ...stb, inkább menj dolgozni. Nagyon drukkolok, hogy sikerüljön!Ez erőt adna nekem is!

Vicky79:
A blogodat szoktam olvasgatni. Nagyon édes Barbus!A pici kislányod is erőt ad Nekem, hogy sikerülni fog Nekem is az inszem.És van remény inszemmel is babásnak lenni. :)
cicamica0104

Zsuzska!!

Hajrááá,sokat gondolok Rátok.Mi kezdhetjük az 1.lombikot.. :lol: :lol: :lol:

Sztem nem kövez itt Senki Senkit,de ilyen beszólások szerintetek szükségesek??? :roll: :roll: :roll: Na kb még ha Nekem aktuális is lenne,hogy írjak,még a kedvem is elmegy tőle.. :twisted: :x :shock:
csucsu99
Budapest

cicamica: Üdv az inszemesek táborában. Nagyon drukkolok neked is. És természetesen sikerülni fog.
vicky79
Budapest III. kerület

Köszönöm Vicky!Nagyon jól esett! :D
cicamica0104

Ismét itt.

Ne féljetek már, ez a topik soha sem fog haldokolni. Most kicsit pihen mert elég kevesen maradtak itt, de ha ti is sűrűbben fogtok beszámolni akkor tovább él csak új társasággal. Én régebben voltam aktív, aztán történtek dolgok és nagyon depis lettem, tényleg nem tudtam örüljek vagy sírjak mások sikerének és jobbnak láttam nem jönni. Egy kedves ismerősöm buzdítására jöttem hogy erőt adjak a küzdőknek mert igen is vannak csodák.
Én is itt tanultam meg mindent. Rengeteg sok mindent kérdeztem és mindig segítettek. Doki nem igazán ért rá nekem mindenre alaposan magyarázni és ugye biztatást sem nagyon kaptam de itt mindig.
Ez a szeretet és törődés amit itt kaptam nem kifejezhető. Kívánom hogy mindannyian akik maradtatok és akik jönnek még kapjátok meg és érezzétek milyen jó megosztani valakivel örömötöket bánatotokat. Olyan embert nem találtok az életben aki mindig mindenben megért. Én legalábbis így voltam vele. Párom megértett és a családom is de leglegleg itt értettek meg hiszen ugyan olyan sorsúak mint én.

Nyulacs, akkor ti holnap lesztek egy hetesek inszem után..... nemsokára tesztelés!!!! Jaj de izgi. Nagyon szorítok, várom a jó híreket.
Kisfiunk nagyon jól bírja a pocimban. Néha nem élvezem amikor bukfencezik és amikor a lábacskáival a méhemet veszi célzásba, de imádom és mindenkinek kívánom ezt a kellemes érzést mert nincs ehhez hasonló. Persze a sok sírást leszámítva, mert ez már túlzás amit művelek. Mindenki röhög én meg bőgők, de hát ezt most így kell elfogadni.

Cicamica, aranyos a nick-ed. Köszönöm az elismerést, aranyos vagy. Már május van..... mikor lesz a kezdés vagy már elkezdtétek? Esetleg pontos időpont amikor lesz az inszem?

Hajrá csajok!!!! Ismerek néhány inszemes sikereket és fantasztikusan aranyos babák születtek. Egyiket pénteken fogom meglátogatni, már alig várom!!!

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Zsuzsa:
:oops: Igen, már május van... :oops:

2 hét múlva kezdés. Mikor megjön a menzeszem.
Igazad van, teljesen azok értik meg a bennünk zajló dolgokat, akiknek hasonló problémájuk van. OK, család is sokat tud segíteni, de pl egyik barátnőm aki hipp-hopp és már teherbe is esett, nem tudja úgy átérezni az én problémáimat.

Majd később jövök még, de most neki kell állnom takarítani. :?
cicamica0104

Sziasztok!!!!

Mindenkinek köszönöm a sok-sok drukkokat!!!!
Nálunk minden rendben,pihenek,de igaz már meguntam,ezt nem nekem találták ki,de túlélem a cél érdekébe!!!! :lol:

Cicamica:
Üdv. Itt!!!! Hajrá májusi inszem!!!!!

Nyulacs:
Úgy néz ki,hogy egyszerre zebrásodunk!!! Hurráááá!!!! :lol: :lol: :lol:
Én az első inszemnél 5 napot pihentem,a másodiknál meg 10-et,de mind tudjuk egyik sem jött be!!!! Azt Te kell eldöntsd,hogy mi jó és mennyi pihenésre van szükséged!!!
Mikor kell tesztelj?????

Vasiáé:
Köszi a kedves szavakat!!!! Nevetek van már????

Csucsu:
Hajrá 1. lombik és egyben az utolsó is!!!!!!

Dórika:
Drukk a K.-s randihoz,hogy minden rendben legyen!!!!

Mia:
A babácskáinkat 5 naposan kaptuk vissza!!! Ti hol tartotok??? Nektek hány naposak vannak????

Ha mindenki rendszeresen ír nem fog kihalni a fórum!!! Én megpróbálok rendszeresen jönni!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Cicamica:
Én is így vagyok egy barátnőmmel,mindig kioktat,hogy nem kell rágörcsölni és jönni fog!!! Ezt mind úgy mondja,hogy neki hipp-hopp összejött!!! Neki nem is mondtam el a lombikos dolgot mert úgy sem értene meg!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Köszönöm mindenkinek a biztatást!!

Vicky! Szeretném, ha sikerülni, és sokat gondolok rá. De valahogy olyan nyugalom "szállt" meg, amit már rég nem éreztem. És tudom, hogy ez attól is van, hogy végre történt valami velünk. 1 éve semmit sem csináltak velünk, csak a met-et szedtem, de az nem hozott változást az életünkbe. :) Majd a BMC fog!!!
Autó téma! Meg fogod találni az igazit!!! Nem tudom mennyit szántok rá, nekünk Kia C'eed-ünk van. Imádom!!! Könnyű vezetni, kisebb motorral is elég erős, belülről tágas és a 7 év garancia sem rossz. Nem mondom, szervizbe kell vinni, de kibírható a költség. És az ára sem túl magas.

Cicamica: üdv itt! nagyon szeretnék neked pozitív példát mutatni! :) Kell, hogy legyen előttünk egy sikertörténet... Nekem ez rengeteg erőt ad! Mostanában több dolog is volt, ami lelkileg megviselt engem, és ezért sem bánom, hogy itthon maradhatok egy picit. Így nem kell annyit magyarázkodnom a munkahelyemen sem. Sok a kíváncsi ember... Kitartás! Neked is sikerülni fog! Egyébként ti tudjátok miért nem jön össze a baba? Mesélsz magadról kicsit?

Vasika: A hormonok kiszámíthatatlanok!!! "Picit" érzékeny lettél úgy látom! Örülök, ha jól érzi magát a pocaklakód! Addig minden rendben van!!!

Zsuzska: Pihenj sokat!!! Kell, hogy tudjanak kapaszkodni a pocidban az ikrek!!! :) :)
Csak annyit mondott Z., hogy 16-án kell reggeli vizeletet vinnem. Szó nem volt itthoni tesztelésről. De nem fogom kihagyni! Úgy gondoltam, hogy jövő hétvégén csinálok majd egyet. Jobb szeretném itthon megtudni a helyzetet... Annyi negatív tesztet csináltam már, hogy itt az ideje csíkosodni!!! :D :D :D

Belegondoltam mostanában, hogy mennyit változott az életem mióta babásodni szeretnék! Pl: A férjemről sosem gondoltam volna, hogy ilyen kitartó lesz! És a szülei, szüleim is aranyosak, segítenek amiben csak tudnak. A pozitív gondolkodás is az "utamba került"... És be kell valljam tényleg jobb így élni! Már csak a pocak hiányzik, de tudom, hogy azt is megkapom hamarosan!!
nyulacs82
Szolnok

Sziasztok!
Köszönöm, hogy "befogadtatok"!Nagyon jó érzés. És köszönöm a biztatást!!!

Zsuzska:
Én is majdnem megzavarodtam az első inszemnél. Feküdtem, ettem, ittam, mosdóba mentem, olvastam, tv-ztem....Ez volt 2 hétig. A végére, már azt hittem, belezavarodok. MIndenki úgy bánt velem, mint a hímestojással: "Majd én odaadom Neked a könyvet"...stb Sajna, nincs rá recept, hogy hogy lenne a legjobb. (Akkor mindenki úgy csinálná.) Ezért én az inszem után teljesen az ellentétét fogom csinálni annak, amit az elsőnél csináltam. Majd meglátjuk. De ami biztosan sokat fog segíteni, hogy másképpen állok -sokkal pozitívabban- az egészhez. És majd Ti is segítetek, ha netán rossz kedvem lenne. :)
Fekvéssel, pihenéssel kapcsolatban tedd úgy, ahogy érzed, ahogyan a szervezeted kívánja!
Egyébként nálam is csak pár barátnőm tud az inszemről. Egy barátnőmnek-akit említettem már- el sem mondtam, hogy készülünk a másodikra. Fölösleges. De 2 legjobb barátnőm nagyon szorít Nekem, mellettem állnak.

Nyulacs:
Munkahely, megmondjam, nemondjam....nehéz téma. Nálam a főnököm és 2 nagyon jó kolléganőm tudnak róla. Ők mindenben támogatnak, nagyon rendes főnököm van. MIvel nő, szerintem jobban megérti ezt. De az a gyanúm,mindenki sejti. Nagyon tapintatosak, nem kérdeztek, miért tűntem el egy-egy napra -uh- vagy miért tűntem el 2 hétre. Többieknek nem akarom megmondani, nem mindenki megbízható, sokan pletykásak. Bár ha 2 ember tud vmiről, az már nem titok...
Ha Te úgy érzed, hogy jobb otthon, akkor az úgy is van. Élvezd ki minden pillanatát, mert ha megszületik/nek a baba/ák, már nem lesz ennyi szabadidőd. :)

Nálunk a kiskatonákkal vannak bajok. Szám és mozgékonyság sem a legideálisabb. Ehhez még társul, hogy nekem éppen a felső határon van a prolaktinom. Bromocriptint szedek. Ennyi éppen elég ahhoz, hogy ne jöjjön a baba...Novemberben volt az első inszemem.Utána azt mondtam, hogy soha...Kb márciustól érzem azt, hogy igenis, tovább kell mennem, mert babát akarok!!!!!!

16-ától már csak a pozitív teszteket fogod gyűjteni. Muszáj lesz pozitív példát mutatnod!Egyébként nekem nem kellett mennem tesztelés napján. Annyit mondott Sz., hogy otthon teszteljek, ha +, akkor menjek.

Zsuzsa:
Hogy fogják hívni a kisbabátokat?

Olyan jó hogy van már itt kismama, és pár nap múlva 2 újabb babás is lesz. Remélem, folytatni fogom majd a sort. :D

Drukk megy mindenkinek, aki beavatkozás után van, akinek folyamatban van, akinek lesz , és a kismamáknak is!
cicamica0104

Jaj de jó!!! Látjátok, máris él a topik. :lol: :lol: :lol:
Nem tudom hogy fogják hívni a kisfiamat. Párom nem akar még dönteni. Nekem nagyon tetszenek a Levente, Tamás vagy Olivér. De ő mindegyikre csak annyit mond hogy majd meglátjuk.
Én úgy érzem a barátnők megértettek valamilyen szinten, de nem volt egyszerű. Rokonaimmal sem volt egyszerű dolgom. Tudjátok, engem a korom miatt nem értettek meg és azért mert nekem már van két felnőtt korú lányom. De senkiben sem találtam nagyobb megértést mint itt a fórumon. Itt mindenki megértett és mindenki szurkolt nekünk és segítettek ahogy csak tudtak. Sokukkal találkoztam is 2-3 éve.
Tök jó olvasni hogy milyen nyugodtak vagytok és pozitívak. Ezt nem is lehet másképp.
Én vagyok az élő példa hogy nem lehet teljesen feladni. Nekem aztán mondtak mindent és nem akárki, az orvosok, de tudtam hogy csak van valami megoldás. És lám igazam lett. Nagyon nehéz a kudarc után talpra állni, de sosem tudunk bele nyugodni ha feladjuk. Nálunk anyagi problémák is felmerültek és ez tényleg az utolsó próbálkozás volt a részünkről hiszen akárhogyan is próbáltam volna takarékoskodni engem az idő is szorított.
Csak így tovább csajok és tényleg alig várom hogy visítsak örömömben a sikeretek miatt.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Cicamica! Képzeld nekem a legnagyobb meglepetést a munkahelyemen a főnököm okozta! Hétvégén hívtam, hogy nem mennék még dolgozni, mert a petefészkem nem ért egyet velem (nem akar elférni a helyén ülő helyzetben :) ), és azt mondta maradjak, ne foglalkozzak semmivel!!!!!! És ő férfi!!!! Valószínűleg ez azért lehet, mert lánya van! Nekem olyan jól esett!!! Persze Ő tud mindent. Nem akartam eltitkolni, és nem is tudtam volna hová járkálok hetente, miért megyek el táppénzre... Azért sokáig vívódtam mielőtt megmondtam, de én nem tudok hazudni...
És a legnehezebb, hogy négyen vagyunk egy irodában, ebből 1 tudja (aki helyettesít), 1 sejti, a harmadiknak fogalma sincs hová járok, és mindig faggat. Ilyenkor félre beszélek... Nehéz, de neki nem mondhatom el, mert alám tenne a főnökségnél. Ő sajnos nagyon rosszindulatú.
A prolaktin szint: az egyik barátnőmnek is ez volt a gond. Szedte a bromot azt hiszem kb 3 hónapig, és lám mára már kismami... Attól még sikerülhet nektek is. A katonák kérdése már másabb. Nem tudom a párod milyen életet él, de egy életmód váltás segíthet talán (dohányzás elhagyása, sportolás, diéta). Bocsi, nem szeretnék okoskodni, ezt biztos hallottátok már másoktól is...
Z. kicsit másképp csinál dolgokat... Ha esetleg nem sikerült, akkor nem bánnám, ha nem kéne várni a következő ciklusig. Olyan érdekes! Nagyon nehezen (3 hét alatt) nőtt meg a tüszőcském, és amikor az inszemet megcsinálták azt gondoltam, hogy még ha nem is sikerül, akkor legalább azt tudom, hogy lehet tüszőt érlelni nálam... Lehet tovább folytatni majd legrosszabb esetben. Lehet hogy hat a Titok?? :)

Vasika:
Elég zűrös utat jártál már meg! Megérdemled a csodát!!! A lányaid hogy fogadták a tesó érkezését?
Én rengeteg kismamival vagyok most körülvéve, akik nagyon szurkolnak nekem, de mégsem érzem azt, hogy tudják mi zajlik a lelkemben... Pedig a barátnőim, és nagyon szeretem őket. Nehéz velük megosztani a fájdalmad. Én már rengetegszer találkoztam azzal, hogy "sokat gondolkoztam hogy mondjam el neked..", "remélem nem haragszol, de kismama vagyok...". És ilyenkor az jobban fáj, hogy a barátaim félnek őszintének lenni velem, mint az, hogy nekik sikerült nekem pedig nem. Leginkább tényleg az ért meg, aki ide jár a fórumra.
nyulacs82
Szolnok

Sziasztok!

Zsuzska

Először is nagyon szorítok babaragacs szállítmány megy!

Nekem 3 naposak vannak és pénteken megyek értük 9 órára, 3 baba van lefagyizva, a 4. petesejt meg bennem kóvályog hátha sikerül egy kicsit spontánkodni is! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Mia:
Ez jó hír!!!!Drukk péntekre!!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

nyulacs: Engem az inszem után szállt meg ilyen nyugalom. Valahogy rögtön tudtam, hogy ez most sikerült. Nem tudom honnan, olyan furcsa érzés volt. A kiák nagyon tetszettek nekem, de a sógornőmék picantója nem jött össze. Max. 700.000-ünk van a kocsira, úgyhogy ez ilyen autók csak álmomban jönnek elő. Most a chevrolet kalos a befutó, mert abból kaphatunk elég újat klímásban. Majd megírom mi lett.

cicamica: A pozitív hozzáállás nagyon sokat számít.

mia: És akkor mind a 3 babácskát visszakapod?
vicky79
Budapest III. kerület

Üdv Cicamica!
Én is Sz-hez járok, nagyon bírom! :)
Drukk a nagypocihoz!

Mia!
Pénteken sokat gondolok majd rátok! :)

Többieknek hatalmas babaragacs szállítmány!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Pá Drágáim!
sajt@

Vicky:
Nekünk a Kalos volt az első újautónk! :)
Én is azt néztem, hogy aránylag jó áron volt és rendesen fel volt szerelve. Hmmm... az a a klíma nagyon kell ám a kánikulában! :)
Én szerettem, a Zuram nem utálta. :D

Pá Drágáim!
sajt@

Mia: szurkolok nektek!! Remélem pénteken mindenki felébred a téli álomból, és legalább 2 pindúr veletek is marad!!! Siűok sikert!!! :)

Vicky: Nem ismerem a chevroleteket. Remélem tetszeni fog, és sikerül az üzlet. Mi sem kp-ra vettük. Akkoriban még könnyen adtak hitelt... Szerencsénk volt vele, mert fix törlesztősök vagyunk, így nem emelkedett a csillagos égig a törlesztőnk. Majd törlesztünk rá még 1-2 évet... pff...
nyulacs82
Szolnok

nyulacs: Első autónak nem akartam túl drágát, így nem is gondolkoztunk hitelben. Na meg most nem is kaptunk volna. De ezt talán meg tudjuk oldani, hála a reál hozamomnak és egy fizu előlegnek.

sajt: Örülök, hogy van egy kalos tulajdonos. És tetszett? Szerettétek? Nem volt vele sok baj? Mennyit zabált 100-on kb? Jól letámadtalak. :D
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok Lányok!

De jó látni, hogy a topik kezd hasonlítani régi önmagára! :D Jövök én is!
Látom, vagyunk páran inszemesek, és már látom, ahogy egymás után hozzuk a kétcsíkos teszteket! :lol: :lol:

Nyulacs! Pihizz csak, amíg jól esik, hallgass a megérzéseidre, a tested úgyis jelzi, mire van szüksége!

Cicamica! Sok érettségiző biztosan örülne egy kettesnek! :D Nálad is ez legyen a nyerő szám!

Mi is most kezdjük másodszorra (az előző hónapban csak egy hétig ment a szuri, le kellett állnom, mert 4 tüszőm lett, fogigátló tegnapig, és jövő hét szerdán kezdek Puregont szúrni), szintén Sz-nél.

Ti mivel szuriztok? Kap valaki Puregont? Azt hiszem, jövök majd megint az injekcióval kapcsolatban. :oops: A Merionnál is sokat segítettetek, most kezdődik az izgulás megint. :oops:

Vicky! Ford párti vagyok. :lol: Most egy C-Max-unk van, igazi családi autó, elférnek majd a gyerkőcök is benne, plusz a csomagok, babakocsi… :wink: Bárcsak már ott tarthatnánk.

Vasika! hiába, a pozitív gondolkodás csodákra képes. A Te kis csodád ott rugdos a pocakodban! :lol:

Mia! Péntekre drukkolok! Mind a hármat beültetik majd? De izgi!
thimmy
Gárdony

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?