Sziasztok!
Köszönöm, hogy "befogadtatok"!Nagyon jó érzés. És köszönöm a biztatást!!!
Zsuzska:
Én is majdnem megzavarodtam az első inszemnél. Feküdtem, ettem, ittam, mosdóba mentem, olvastam, tv-ztem....Ez volt 2 hétig. A végére, már azt hittem, belezavarodok. MIndenki úgy bánt velem, mint a hímestojással: "Majd én odaadom Neked a könyvet"...stb Sajna, nincs rá recept, hogy hogy lenne a legjobb. (Akkor mindenki úgy csinálná.) Ezért én az inszem után teljesen az ellentétét fogom csinálni annak, amit az elsőnél csináltam. Majd meglátjuk. De ami biztosan sokat fog segíteni, hogy másképpen állok -sokkal pozitívabban- az egészhez. És majd Ti is segítetek, ha netán rossz kedvem lenne.
Fekvéssel, pihenéssel kapcsolatban tedd úgy, ahogy érzed, ahogyan a szervezeted kívánja!
Egyébként nálam is csak pár barátnőm tud az inszemről. Egy barátnőmnek-akit említettem már- el sem mondtam, hogy készülünk a másodikra. Fölösleges. De 2 legjobb barátnőm nagyon szorít Nekem, mellettem állnak.
Nyulacs:
Munkahely, megmondjam, nemondjam....nehéz téma. Nálam a főnököm és 2 nagyon jó kolléganőm tudnak róla. Ők mindenben támogatnak, nagyon rendes főnököm van. MIvel nő, szerintem jobban megérti ezt. De az a gyanúm,mindenki sejti. Nagyon tapintatosak, nem kérdeztek, miért tűntem el egy-egy napra -uh- vagy miért tűntem el 2 hétre. Többieknek nem akarom megmondani, nem mindenki megbízható, sokan pletykásak. Bár ha 2 ember tud vmiről, az már nem titok...
Ha Te úgy érzed, hogy jobb otthon, akkor az úgy is van. Élvezd ki minden pillanatát, mert ha megszületik/nek a baba/ák, már nem lesz ennyi szabadidőd.
Nálunk a kiskatonákkal vannak bajok. Szám és mozgékonyság sem a legideálisabb. Ehhez még társul, hogy nekem éppen a felső határon van a prolaktinom. Bromocriptint szedek. Ennyi éppen elég ahhoz, hogy ne jöjjön a baba...Novemberben volt az első inszemem.Utána azt mondtam, hogy soha...Kb márciustól érzem azt, hogy igenis, tovább kell mennem, mert babát akarok!!!!!!
16-ától már csak a pozitív teszteket fogod gyűjteni. Muszáj lesz pozitív példát mutatnod!Egyébként nekem nem kellett mennem tesztelés napján. Annyit mondott Sz., hogy otthon teszteljek, ha +, akkor menjek.
Zsuzsa:
Hogy fogják hívni a kisbabátokat?
Olyan jó hogy van már itt kismama, és pár nap múlva 2 újabb babás is lesz. Remélem, folytatni fogom majd a sort.
Drukk megy mindenkinek, aki beavatkozás után van, akinek folyamatban van, akinek lesz , és a kismamáknak is!