Új privát üzeneted érkezett!

Evolet!
megköszönném ha megkérdeznéd,mert még nem akarom nagynénémnek mondani.
Főállású vagyok,2005.decembere óta!
egy millió köszönet!
vikus82

Jóreggelt:

Evolet: na akkor ez olyan igazi csajos program lehetett.... :wink:
Másodállással kapcsolatban tavaly előtti évben, mikor a férjemék fizuját jelentősen lecsökkentették, nekünk is ez volt az egyik alternatíva, hogy valamit nekem kell esetleg bevállalni, de végülis Rajó váltott, így a dolog anyagi része továbbra tárgytalan volt. Mondjuk az biztos, hogy napi 8,5 óra + kb. 2,5 óra összutazás mellett igen nehezen fért volna bele bármi más is, úgy hogy ugye mi akkoriban voltunk már benne a kezelések menetében... :shock: Szóval nehéz, de tudom hogy a pénz miatt sokminden áldozatot hoz az ember.

Béku: Ahogy Te is... Jajj Aranyom, nem szeretnék károgni....de remélem az időjárás miatti kellemetlenségen kívül semmit nem szedtél össze... :shock: :shock: :shock: tényleg!

Vicky: Nem tudom mi lesz, eléggé hajlamos a képmutatásra sajna, és észre a legritkább esetbe se veszi magát...... tudod mikor költöztünk akkor se jött a tájékunkra, pedig hát az is egy olyan szitu, amikor 2 dolgos kéz mindig elkél.....5-en bonyolítottuk a költözést, sógor, öcsém, az egyik barátnőm és mi ketten Rajóval..... (illetve 6-an, mert volt még 1 ember, akire mindig, minden körülmények között lehet számítani... Ő pedig anyám, Aki a régi lakást ganézta utánunk mikor kipakoltunk, hogy még aznap este át tudjuk adni az új tulajnak!!)...

Nekünk annyi volt a kérésünk csak anyósékhoz, hogy majd ha becuccoltunk az új helyre és kipakoltunk kb. 1-2 hét után jöjjön mindenki, annyi időt kérünk. Éjjel kb. 4-5-ig pakoltunk a költözés napján így is... Ehhez képest reggel 9-kor dörömböltek a bejárati ajtón, csengő még nem volt beüzemelve... még javában folytak az építkezések ... Na sejthetitek ki volt az.. :shock: :shock: :shock: Bingó.... anyós jött, mondván, hogy ő kíváncsi és nem bírta ki, hogy ne lássa milyen az új kecó... úgyhogy úgy döntött mégis eljön megnézni... Mi olyan hullák voltunk, kb. azt se tudtuk milyen rendezvényen vagyunk, doboz doboz hátán, költözött más is, tudja, hogy kb. milyen is az, úgyhogy nem is részletezném ...

A lényeg, hogy ha már jött, szerinted, akár 1 kávét, péksütit.. a fiának 1 kakaót v. bármit amit esetleg költözés utáni nap reggel megehetnénk reggeli gyanánt hozott magával?? Nem bakker ide ette a rosseb, üress kézzel, mert ő kíváncsi.... Nos ez a jellemrajz asszem eléggé lefedi a személyiségét...

És a fentiek tükrében feltételezem, hogy a kórházba is kb. első látogatóként fog benyomulni... mert hát ugye végre unokája születik és neki "AZT" látnia kell .... :shock: :shock: :shock:

Na jól kipanaszkodtam most magam Nektek, bocsi is érte.... de ezek eléggé tüskeként vannak bennem... főleg úgy hogy látom R-t is mennyire bántják... úgyhogy már szegénykémnek nem is mondom nagyon.... :shock: :shock: :shock: :shock:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Vikus: a könyvelővel kapcsolatos dolgoknál az első Téged érintő, az a családi adókedvezmény lehet, amit a terhesség 90. napja utántól lehet igénybe venni (havi 10 ropi és a nettó fizuban érvényesül). Igénybeveheted Te is, illetve a férjed is, de abban az esetben a Te munkáltatódnak is ki kell töltenie egy nyilatkozatot, hogy Te nem veszed párhuzamosan igénybe.... Szóval addig nem kell, hogy bármit is megtudjon a nagynéni, utána viszont emiatt szerintem nem tudod kikerülni a dolgot.
A többit amit kérdeztél mind a gyerek születése után kell intézni majd...
Táppénznél meg ugye annyi, hogy most van a változás tegnaptól, hogy vesz. terhesnél már nincs betegszabi, hanem egyből tp.... szóval emiatt kiderülhet (ha idén még esetleg nem vetted igénybe a betegszabit, ami 15 munkanapra jár minden évben, ha tp-re megy az ember..)

andrea-1

Andi!
Anyósom dettó ugyanaz mint Nálatok,én 2évig nem beszéltem vele,és most is ha beszélünk akkor ilynről,h "nő a fű...."

A családi adókedvezményt az uram igénybe veszi és ez a fizuban látszik,egyik kollégája igyénybe vette,de nem vette észre,h több a fizuja...
Én nem tudom,h igénybe tudom-e venni mert egyéni vállakozó vagyok,fix fizum nincs,minimálbéres vagyok,dolgozni szeretnék ameddig tudok!
Nagynénémnek nemsokára megmondom csak megvárom a 12.hetet!
egyébként köszi!
vikus82

Vikus: szívesen... Ha a 12. hetet várod meg, az úgyis kb. a 90. nap utántól van, úgyhogy akkor tárgytalan is... :wink:
Nálunk Rajó fizujában amúgy teljesen kitűnt... esetleg az lehet a kollegánál, hogy ez a csodás fidesz-adórendszer Őt pont hátrányosan érintette és amennyivel csökkent a fizuja az adó miatt, annyival pont kiegyenlítette a családi kedvezmény...???
Minimálbérnél nem tudom, hogy hogy lehet igénybevenni, van ilyen, hogy nettó bér kalkulátor a neten, ott kéne amúgy beírni az összegeket és akkor láthatnátok, hogy pl. a férjed fizuját mennyivel érintheti majd.

Anyós téma: Na szegénykém, sajnálom, hogy Nálatok is ilyen a helyzet, a mi családunkban az ilyen annyira nem jellemző, hogy nekem kifejezetten sokkoló megélnem, hogy így is gondolkodnak emberek ... úristen, ennyi sok bumburnyák ember lenne??? Hihetetlen... :shock: :shock: :shock:
Amúgy én most kb. a fűről se szeretnék vele beszélni, már ott tartok..ezek után legalábbis...... :shock:

andrea-1

Andi!
anyóssal én sem beszéltem fűről sem 2évig,csak az uramnak volt rossz,bár nekem adott igazat!
Nem tudom mert elég magas fizuban van az uram is meg a kollégája is! :shock: nem tom!
vikus82

Vikus, akkor ott valami nagyon el lehet csesszintve. Magas fizunál eleve maga a nettó bér is nő az ott érvényesülő kedvezőbb adófeltételek miatt!!!!!
Hadd kérdezzem meg, biztos, hogy érvényesítették a kollegának ezt a családi kedvezményt??? (R. is leadta a nyilatkozatot, ehhez képest a könyvelőjük "elfelejtette" érvényesíteni az első hónapban... szóltunk, hóköziben megkapta, azóta rendben van és emiatt egy 10-essel több a zsé.)

andrea-1

Andi!
hát akkor passz...majd szólunk Neki,h nézzenek utána!
vikus82

Oroszlán
Szép kis patchworkos szobája lesz Nórinak :)
A hinta nem állványos, hanem vagy a kertben tudjuk felakasztani, vagy ajtófélfába felfúrni.
Gerle ma itthon maradt velem, először kell etetnem, be vagyok sz@rva.
Este már próbáltam, meg kell fogni a kis fejét és kifeszíteni a csőrét, miközben folyamatosan verdes a szárnyaival, hát nem egyszerű.

Béku
OK, majd írd meg a részleteket!
Kaptatok végül valamit?
Én vagy 200 Ft-ért vettem hálózsákot egy nagyon kedves csajtól, nagyon jó állapotú ruhái voltak, két kisfia van.
Sajnálom, hogy tegnap mégis mentél :(
Borzalmas idő volt!
Mit szólt be a pincér?

Vicky
Kár, hogy mégsem adják el a kocsit :(
De most azért olcsóbban lehet kocsikat találni, remélem találtok valami jót!
Örülök, hogy meggyógyult a család!

Andi
Na igen, nagyon aranyosak voltak a kollégák, egészen meghatódtam :)
Lábam vizes, de most már kevesebbet fogok mászkálni.
Ó, én is utálom az ilyen embereket, akik folyamatosan hülyeségeket beszélnek…
De legalább megvannak a cuccok, képeket kapunk?
Anyóst sajnálom, elhiszem, hogy nagyon szarul esik mindkettőtöknek :(
/Ilyenkor azért örülök neki, hogy nekem meg az a legnagyobb bajom, hogy nem tegezhetem őket, de ha kérek valamit, mindig segítenek, ha tudnak/
Nagyon hideg egy nő lehet!
Na persze, szülés után intézni mindent, nem normális…
Após jobb, ugye?
Rajónak is kemény helyzet lehet….
Kórházi csomag…. :)
Nagyon izgalmas!!!
Én most állok neki kimosni mindent.
Sógornőtől kölcsönkaptam a sterilizálót (tudom, nem vagy a híve, de így ingyen nekem OK :)), meg küldött egy nagyon jópofa játszószőnyeget.
Anyósék meg húsvétra (amire elfelejtettek meghívni :)) vettek az unokának egy nagyon édes szettet, van benne body, rugdalózó, kisnadrág, kardigán, sapka, kesztyű…
Nagyon helyes, és nagy meglepetés volt, nem számítottam semmire, azt hiszem ebben hozzuk majd haza a picit a kórházból :)

Nekem drukkoljatok holnapra, még a kivitelezőnk lóg pár dologgal az építkezés óta, holnap talán történik némi előrelépés, bár már nem nagyon bízom benne :(

Ja, a Vaterás dolog is megoldódott végre, a pasi visszautalta azt az összeget, amiben megyegyeztünk. Ilyenkor mi van, pozitív értékelést adjak, vagy semlegeset, vagy írjam megjegyzésbe, hogy mi volt…?

Kép Kép
estrella22

Estrella: Vatera, én max. semleges értékelést adnék... :shock:
Mivel lóg még a kivitelezőtök???
Sterilizálós dobozt (mikrósat) én is kaptam a mellszívóhoz!!! De nem hiszem, hogy "agyon lesz" használva... :lol: :lol: :lol: :lol:
Megmutatod majd, hogy milyen lesz a hazahozós szett? :wink:
Após klasszisokkal jobb, ha szóltunk is jött párszor (na magától mondjuk Ő se) de volt, hogy pl. Lőrincről vettem valamit netről, az a mellettük levő kerület, azt bonyolította pl., de így konkrétan nemet soha nem mondott, mint a drágalátos neje..... a 10,5 év alatt, amióta ismerem.... :shock: MIndegy, majd amilyen az aggyonisten volt, olyan lesz a fogaggyisten is... :shock:

Ezeket varrta anyu barátosnéja:
Kép
Kép

andrea-1

Andi!
Atyaég gyönyörű!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
vikus82

Nava, ez a Zorka mosoly fantasztikus!

Béku, csúcs a pocakod!

Vicky, jobbulást Tominak!

Estrella, nagyon rendesek a kollegáid. Jó kis ajándékok.
És tudom milyen rossz összepakolni (én 9,5 évig dolgoztam ott)….
Ja és a vatárára semlegest kellene írni és leírod, hogy mi volt.

Lukácsné, nagyon ügyes Hanna! Remélem jól telik a pihenés!

Andi, emlékszem, hogy én is hogy be voltam parázva, hogy nem kapom meg előre a dokitól a recepteket (mert kell már valami a Jánosba). Hát így utólag elárulom, hogy nem kellett semmi sem. Minden ott volt a csecsemősöknél.
Persze végül én is előre megkaptam, mert pont akkor volt szabin a doki és elküldte a védőnővel. A gyereket is szabi után nézte meg ő, első alkalommal a helyettes doki volt kint. (ez van ha valaki augusztusban szül)
Anyós nem semmi az tuti. Nekem szerencsém van, nagyon édi.(most is küldött nekem sütit hétvégén, ja és mindig mindent cukormentesen csinál v. nyirfacukorral)
De szép lett a szoba.:)) Pont olyan, mint a falon a cicák!

Béku, szegénykém. De ugye nem fáztál meg? Minden ok…

Sterilizálás, én bevallom csináltam az első 6 hónapban. :D (pedig itt a kutya mellett, nem valami steril a környezet, hiszen ő kinti-benti kutya). Vettem a vaterán egyet, teljesen új volt, de vagy harmad áron. Ja és nem mikros, mivel nekünk nincs mikronk. :shock: Tudom furi, de mi nem szeretjük…. :wink:
Én a kórházba beleraktam egy zacsiba és kész, ott meg a babakosárkába kellett berakni alulra a pelussal, popsitörlővel együtt. A csecsemősök raktak bele cukrosvizet. :wink:

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Andikám,
ebből a szobából már tényleg csak Iza hiányzik! :-) :wink:
anyós miatt ne idegesítsd magad, ő mindig Rajó anyukája marad, akármilyen is és hátha az unoka láttán normálisabb lesz!!!
de jó hogy már összepakoltál és még nem tudtam rávenni magam. meg a gyógyszertári cuccok még nincsenek is meg... mekkora lett a csomagod? mert a listát elnézve, nekem egy bőröndnyi lesz...

Estrella,
végre otthon. :wink:
tök jó a hintátok, én is gondolkoztam rajta, csak azt nem tudom hogy egészen picit bele lehet-e tenni, mert fél évig elvileg csak vízszintesben lehet a gerince. te mit tudsz erről?

Breki,
remélem nem lett semmi bajod a rossz időben.

Vikus,
minimálbérre nem biztos hogy fizetsz annyi adót hogy igénybe tudod venni a családi adókedvezményt.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Woody,
sikerült a babakocsit elintézni?

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Woody: a kórházban a pelenkát és a popsi törlőt nekünk kell adni végülis? Ez nem teljesen világos számomra.... Ha igen akkor mennyivel számoljak kb. az ottlét alattra?
Babakocsit tudtátok intézni???????
Nagyon rendes az anyósodj, tényleg, mázlid van!!!.... (enyém még arra se figyel hogy a csoki mikulást, ill nyulat nem ehetem.... sütit meg ha hoz pár db-ot, abból amit maguknak süt esetleg, akkor az a hagyományos módon készült, és még kissé meg is bántódik, ha nem kóstolom meg.... :shock: )

Vikus: köszi, hát nagyon várjuk már, igyekeztünk szépre kialakítani a kis környezetét. :wink:

Zsuzsókám: hát egy baszom nagy utazótáska már tele van, és még a szülőszobás cucc lesz külön egy kisebb tatyóba.. + ugye eleve 3 papucs - kettő Neked, 1 a szülőszobára az apának :shock: .... (eleve ez a tenafix betét rohadt nagy helyet foglal.....)... szóval nem egy egyéjszakás ottlétnyi cucc :) és én alapból csak tizen x db pelust tettem be a gyereknek, de lehet akkor egy egész csomagnyi kell? Majd Woody mondja.... :shock: Szóval ahogy nézem 2 utazótáskányi lesz a vége simán.... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

andrea-1

Andi,
a papucsról jut eszembe... nekünk azt tanácsolta a szülésznő, hogy jó ha apa tudja hogy hol a papucs, mert akkor rögtön az első vizsgálat után már nem kell vackolni a cipővisszavétellel hanem rögtön a papucsba ugorhat bele az ember... :wink:
tenafix-ből te végülis a supert vetted?
pelusból szerintem úgyis látjuk majd hogy mennyire fogy, aztán apa majd hozhat még be, ha kell.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Papucsok az utazótáska oldalzsebében szoktak lenni, ha bárhova megyünk, de majd kap táska gyorstalpalót mi hol van, az a tuti, bár szerintem lehet olyan izgatottak leszünk, hogy kb. minden kimegy, ha ott lesz az ember.......... :wink:
Tenából az extra plust vettük... ill. azt még tesóm hozta a múltkor... :lol: :lol: :lol: :lol: valami buzinagy csomag :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:

andrea-1

andi: Én jól kib@sznék az anyóssal, juszt sem mutatnám meg neki a gyereket. Azt mondanám, hogy most nem lehet kihozni a csecsemősöktől, mert vizit van, vagy ilyesmi. Ne hagyd magad. Azért én a költözés másnapján elküldtem volna a fenébe. Jött volna segíteni, akkor láthatta volna a lakást. De így. Idióta (már bocsi). Nagyon szépek ezek a cicás cuccok.

Sterilizálás: Én is sterilizáltam naponta egyszer a cumisüvegeket és a mellszívót. Azt hiszem olyan 3-4 hónapos koráig. Gyorsabb és egyszerűbb volt, mint kifőzni. Most Miezáéknál van a mikrósom, ez nem használódik el. Nekem bevált és tényleg nem is volt pl. szájpenésze Barbusnak (bár nem is igazán tudom, hogy az ettől van-e).

Pelus: Mi 1 csomag liberósat vittünk, ha jól emlékszem elég volt az 5 napra.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky: köszi a tippet, akkor az lesz, hogy beviszünk 1 csomaggal majd mi is a pelusból :wink:
Hát igen, megérdemelné, hogy így csináljak, csak ugye az első napokban, mikor az ember eleve emelkedett lelkivilágban van, akkor mindenre gondol, csak arra nem hogy ármánykodjon ... pedig megérdemelné a szipirtyó... (Macsi után szabadon már én is így hívom az anyóst). Szóval lehet ha épp nem lesz kint a kicsi, és úgy jön ki a lépés érdemes lenne beszívatni... csak akkor ez képes ott ülni a nyakamon addig míg nem láthatja, vagy ami még rosszabb, beégetni azzal, hogy bemegy a csecsemősrészlegre.... képes rá, mondom elég pofátlan.... :shock: Az idióta az egy enyhe kifejezés viszont... :shock: :shock:

Amúgy az előbb csöngetett a csomagos-postásunk... aszittem valami ebay-es rendelést hoz még Rajónak... ehhez képest egy doboz... Hát, gyerekek, ritkán van, hogy én ne tudjak szóhoz jutni, de most így volt...... :)... A gyerekkori barátném Los Angelesben él... 2 nagy fia van már... most viszont ahogy látom kiélte magát a rózsaszín világban... olyan szépeket küldött, hogy itt pityeregtünk anyuval ahogy bontottuk ki.... :lol: Le vagyok nyűgözve... :lol: :lol:

andrea-1

Bocsi, csak elrohantam ajtórácsot venni Lili szobájára. Eddig húztuk, de már nem lehet tovább, kimegy a drága és hát az emeleten van a szoba. Nem akarom, hogy leessen. Most az aldiban volt akcióban, 6999Ft remélem jó lesz, ha nem akkor meg visszaviszem. :wink:

Pelus, napi 6-tal tuti kell számolni. Én egy kiscsomag Huggis pelust vittem be, mivel ez jó kicsi volt. (a mérete is, hiszen azt gondoltuk, hogy Lili kicsi lesz) http://www.brendon.hu/Products/ViewDeta ... e&store=25
De hoztam haza belőle.
Mindent vinni kell, én popsikrémet akkor még nem váltottam ki, ezért ha jól emlékszem egy kicsi neugranormont raktam oda, de abból pl. nem is használtak…
Popsitörő is egy csomag legyen, a többit meg hazahozod. Sima textilpelust is vinnék, mivel én raktam a kocsiba neki egyet a teste alá. Viheted a saját takaróját is ha szeretnéd, nálunk ott volt, de a korházit használtam. Csak hazaútnál a gyerekülésben takartam be vele.

Csomag, én brutális mennyiséget pakoltam el, :oops: de jobb hogy ott volt velem. Egy húzós bőröndben volt (közepes méretű). De ami nem kellett szépen az ágy alá raktuk és nem foglalt helyet a pici szobába. A szülőszobára, pedig egy kicsi sporttáska volt bekészítve. Én mindent végigmutattam a férjemnek kb. szülés előtt 1-2 nappal. Persze mindent elfelejtett, hogy mi hol van. De fejből mondtam neki, a dolgokat, hogy mit honnan kell elővenni.
Én már a vizsgálóban átöltöztem (CTG után), miután megmondták, hogy itt bizony szülünk. Kaptam hálóinget is, jobb volt azt használni, mivel így is tiszta vért volt. Ott vettem át a cipőt is papucsra. Viszont ha jól emlékszem a férjem nem vette fel a papucsot és nem kellett neki a fehér póló sem. (pedig minden oda volt készítve).

Betét, tuti a legnagyobb tena kell az elején (első 2 nap). Én vettem még hozzá bugyit is, de az inkább egy bermudára hasonlított, a jánosban volt a bolt a gyógyászati segédeszközök boltja.
Nagyon jó volt az elején. Utána meg elég a kisebb tena. Majd elég egy extra sima betét is, én a betétekhez eldobható bugyit használtam. (azokat a bababoltban vettem) Nagyon jó volt, mivel nem akartam tönkretenni a normál bugyikat….

Babakocsi, zajlik a dolog még. :?
A kocsi szervizben van, a kötelező lufthansa által megadott javítónál, aki bőröndjavító.
De ez a kötelező menet, és ő már csinált másnak is meg ilyen babakocsit.
Szerencsére azért nem olyan vészes a dolog, a tolókaron a gumi sérült meg és mivel ez egy maclaren (angol) típusú esernyőkocsi, ezért kintről akar szerezi ilyet. (na meg én is azt akarom, hogy ne ugyanolyan legyen, mint régen)
De ha nagyon nem megy neki, mert szerencsétlen, akkor veszek én az e-bayen neki. Még így is olcsóbban jövők ki, mintha itthon vettem volna a kocsit. Hiszen kint amerikába ez is jóval olcsóbb volt, meg hát ott is kellett valami, hiszen nem tudtam volna 2,5 hétig kenguruban hordozni….

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Köszi lányok az aggódást,talán egy csöpp nátha hazajött velem tegnapról,és járni alig bírtam ma,a csípőm szétment. :?

Ezen kívül minden okés,Maja egész nyugis,ha ringatva van egész nap (talpon vagyok).

Pocak a fotó óta (3 nap alatt) nőtt +2 cm-t,most nagyon érzem a gyors növekedést,iszonyúan feszít,és asszem ismét beillesztette a kis fejét odalent,ettől alig bírok járni,csak ülni "kényelmes" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Miután kiderült,hogy nem csak én születtem 3 héttel hamarabb,de párom is 4-gyel,már úgy készülök,hogy hamar be legyek majd pakolva,ne akkor legyek idegbeteg,mikor rám jön a mehetnék :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Már nincs élet magnézium nélkül,csak 1 órája tudtam bevenni,mert nem vittem magammal,és viszonylag korán elindultam ma itthonról,úgyhogy már a kocsiban durván beállt a pocak,nem tudtam moccanni,a kezemmel emeltem ki a lábaimat,hogy ki tudjak szállni,mikor hazaértünk anyummal.

Szerencsére Ő mindentől megkímél,szép szülinapja volt,hogy ma is együtt voltunk,hülyéskedtünk,vásároltunk,sütiztünk :D :D :D

Ja,és ami még furi,hogy a pocakon lévő ruhákat nem bírom elviselni,olyan,mintha minden szorítaná,így ha nem látja senki,akkor fölső föl,nadrág bandázsa le,és szabadon a pocak,olyankor szinte "fellélegzik".

Visszavittem a könyvtárba egy könyvet (kocsival mentünk odáig hál' Istennek,így nem gyalogoltam),de a pultnál úgy fújtattam,hogy attól féltem,mindjárt kihívják a mentőt :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Még nem vettem észre szabályosságot,hogy mi miatt kezdek rá,hisz nem csináltam előtte semmit,aztán lassan elmúlt.

Andi: nagyon szép lett a baldachin,és a függöny!!! :)
Ezért megérte a banyát hallgatni :D
Honnan a szép anyag? Nekem nem ilyenhez kéne,bár talán lesz csöpp babaszobánk,épp egy bölcsőnyi,hanem ágyneműhöz,vagy hálózsákhoz...
A végeredményt nem ígérem,hogy megmutatom,nincs varrótudományom,de jó lenne alkotni valamit babónak :D ,aki tegnap ünnepelte velünk a 0. névnapját ;) :D :D

Woody: köszi a pocakdicséretet :D folyamatosan azt hallgatom (dokim asszisztensétől,és védőnőtől),hogy milyen szép kerek a pocak :D
De ezen úgy tudnak csodálkozni,hogy nem is értem. Másnak nem kerek? :shock: :D :D :D
Vendég

Sziasztok!Látom zajlik Mindenkinél az Élet!
Breki!Vigyázz Magadra,remélem semmi baj nincs és nem fáztál meg a tegnapi esőben?!Cukrosról majd beszámolót kérek,mert nemsokára én is megyek!
Andi!Iza-szoba nagyon tünemégy,az elején is szép volt de ezek a cicás kiegészítők nagyon feldobták!Csudaszíííp lett!Már csak Iza kell a kiságyba!...de azért várhat még egy kicsit! :D
Anyósról évekig tudnék regélni..de inkább hagyjuk....ha túl alacsony a vérnyomásom olyankor szerintem elég ha csak rá gondolok...és egyből feljebb kúszik! :? Kiakaszt engem is rendesen!Párom szerint lehet, hogy anyós-pajti megvette a Dorka fülbevalóját.....jó, hogy megkérdezte,hogy milyet szeretnénk...remélem vmi giccsparádét vett?! :?
Após egy fokkal jobb,ő legalább nem számoltat el...sőt segít is elég sokat.....de hát a kedvenc menyük nem én vagyok,úgyhogy tehetek bármit,járhatok a kedvükben bármivel...2 kedves szót velem kapcsolatban még nem nagyon hallottam vissza!.......na ezzel inkább nem fárasztanék senkit sem!
Pár napja már kicsit feszült vagyok.Nagyon szarul "alszok"!Újabban ha bal oldalamon fekszem úgy érzem,hogy nem kapok levegőt vagy hogy bedobog a szívem(nem mindig!)Ez normális?? :? Jobb oldalon jobb a közérzetem!Lehet, hogy a baba nyomja fel a tüdőmet,vagy szívemet?
Ma is csak hajnali 4ig tudtam aludni,utána már csak kínlódtam!Más is így van ezzel,vagy csak én vagyok túl "hisztis"most?Amúgy élvezem a kismamaságot,gondom egyenlőre egy szál sem,annak ellenére,hogy már tényleg elég nagy a pocim...csak most ezek a kis apróságok vannak!
:lol: nteken megyünk 4d-re,már nagyon várom!

Kép
Kép
missancsi

Béku-Béku: HÚSLEVES!!!!!!! Lécci!!! Hozass készen, ha nincs hozzá alapanyag, de 2-3 napig nyomasd!!!!!! Az nem enged semmi kórságot a meglevőt meg elűzi!!!!!!
Magnézium pedig mindig legyen Nálad, ugyanúgy mint az igazolványok, pénztárca, kulcs, stb..!!!!!!! El se indulj nélküle.... Később ehhez még hozzájön majd a savlekötő is lehet.... :shock: :shock: :shock: :shock: (bár ne legyen úgy!!!)
Anyag ebay-es cucc, árban kb. annyiból jött ki, mint az itthoni boltokban a disney mintásak, csak a konkrét minta miatt volt nekünk "fontos". Köszi a dícséretet... mostmár asszem olyanok a doglok mint amilyennek megálmodtam/tuk... :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
Anyukádat Istenke éltesse sokáig!!!! :)
És Majácskát is a nevenapja alkalmából... hozzánk ma jött anyu.. hozott egy lapot, Iza nevében, anyáknapi verssel..... sírtam kicsit, nagyon meghatott.... :lol: :lol: :lol:

Woody: köszönöm szépen a hasznos infókat!!! HÚ nagyon jó, hogy így leírod, elsőkézbőlös infók mindig nagyon jól jönnek Tőletek Anyukáktól!!!! :) Csekkoltam mindent és szerintem én is így fogom csinálni a dolgokat!!! :)
Tenás bugyik vannak nekem is, férjriasztó egy látvány...de célszerű lesz gondolom... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
REmélem a kocsit sikerül megcsinálniuk!! Drukkolok érte!

andrea-1

Estrella: mivel nyári lesz Maja,vékony hálózsákokat nézegetek egyelőre,most le is csaptam 3 db vékonyra össz. 250 Ft-ért :D :D :D

Mivel ezeket éjszakára adom rá,az se érdekel,milyen a mintája,csak kényelmes pamut legyen,ennyi volt a feltétel,és ezek még aranyosak is :D
Vendég

Breki!Örülök, hogy nagyjából minden o.k!...úgy látom hasonló tüneteink vannak! :D

Kép
Kép
missancsi

Ettől a "készülődés",ki mit visz a kórházba témától teljesen úgy érzem magamat mintha már 1-2 héten belül én is mennék szülni! :lol: ....tisztára be vagyok már én is sózva!....pedig nekünk még azért van vissza!

Kép
Kép
missancsi

Ancsi: Sajnálom, hogy Nálatok is hasonló a helyzet mint nálunk... :shock: :shock: :shock: ..... szar az, mikor az ember kiteszia lelkét (én is így voltam egész a költözésünkig, akkor húztam be irányába először a féket!!)... látja, hogy a másik menyéhez képest én a fiát kb. a tenyeremen hordozom, sőt ezt el is ismeri, ennek ellenére mégis ilyen a hozzánk-állása... Na mindegy... Anyum meg mások, köztük EZ A CSAPAT, ezerszeresen kárpótol odafigyelésben, hozzáállásban, megértésben!! :wink:
4d-ről majd kérünk fotókat, nagyon kíváncsi vagyok Dorkára!! :)
Az alvás hát.... dettó ugyanez van... valamennyire segít a szoptatós párna, ha jól találom el a pózt.... bár olyat röhögtem hétvégén, Rajó előadta, hogy de jó lesz majd már szülés után mert végre eltűnik köülünk ez a szar fekvőrendőr!!!!!!!!!!!! Kellett pár mp. mire leesett ,hogy a szoptatóspárnáról beszél, ugyanis mi a terhesség előttig mindig kiskifli-nagykifliben aludtunk de most ugye Ő max. nagykifli tud lenni.. fordítva nem, mert a hátánál max a fekvőrendőrt érzi vagy fél éve :)

andrea-1

Ancsi: köszi! :)

Andi: meghatódás volt nálam is...
Kaptam egy sms-t,ezzel a szöveggel tegnap:

"Drága Anyukám én már most nagyon szeretlek! Maja" :roll: :roll: :)

Az elkövető apukám volt :) De tényleg jólesett,még ha nem is tudnám magamat (még) anyukának nevezni/tartani... :)

A levest megpróbálom,igazad van!! :)
Tegnap egész nap nálam volt a magnézium,de az a levél páromnál maradt (ő hurcolta a cuccokat),de szerencsére volt itthon egy másik fajta (Béres),és abból bevettem,most jobb :D

Már rájöttem,hogy kénytelen leszek már azt is mindenhova vinni,ahogy valami cukrosat is,meg innivalót,és vasat...
Vendég

Ancsi: azért ha a vonalzódra nézek,hogy 94 nap van hátra,az se tűnik olyan soknak :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:

jól látod,nemsoká mi is megyünk szülni :D :D :D :D

Andi: köszi a jókívánságokat is,anyumnak is,Majának is átadom ;) :D :D :D

lassan meg kéne néznem az ebay-t :D :D
Sajna szállnak a 7végék,pedig meg kéne csinálni a pici szobát,azaz szigetelni,és új gipszkartonfal is kerülne bele,és akkor ha kis zug lesz is csak,de Majáé egyedül :D

Így lenne nekünk is külön szobánk,és kiélhetném magam egy csöppet babaszoba-ügyileg ;) :D
Vendég

Eszterkém, most néztem a blogot, hogy a mai napod se maradt esemény nélkül!!!!!!!!! :shock: :lol:
Őszintén kívánom hogy az uccsó mondatban amit írtál, úgy legyen!!!!!!! :wink: :wink:

andrea-1

Andi: csodaszép lett Iza szobája:) kiváncsi vagyok mikor költözik majd be:) sajnálom anyós-pajtást, hogy nem jöttök ki:( nekem szerencsém van a párom anyukájával (nem is szoktam anyósomnak nevezni, mert valahogy annak már van egy negativ kisugárzása), engem 3. gyerekének tekint a fia és lánya mellett és mindent igyekszik úgy csinálni - párom apukájával együtt - ahogy nekünk jó:)

Béku: vigyázz magadra, óvatosan az ilyen egész napos "vállalkozásokkal". én is olyan vagyok, hogy addig megyek amig össze nem esek, de most már jobban odafigyelek, ettől a héttől (37.) nincs több program, szaladgálás és autóvezetés, szigorúan sofőrrel (párommal vagy az apukájával) megyek bárhova is és mindenkit szivesen látok nálunk vendégül:)

Estrella: hogy boldogultál a gerle etetéssel? milyen az élet munkába járás nélkül? mész vmikor a sziveddel dokihoz?

Ancsi: az alvás nekem is nehezen megy egy jó ideje... egyrészt az éjszakai wc-re rohangálás miatt volt/van, hogy nem tudtam/tudok visszaaludni hajnalban... az utóbbi időben pedig Nórika kizárólag azt "engedi" meg, hogy a bal oldalamon vagy hanyatt (ami ugye nem ajánlott!!!) aludjak, igy kénytelen voltam úgy megcsinálni az ágyat, hogy félig ülve aludjak, mert igy nem feszül a hasam és talán nem is tud elnyomni semmilyen eret... na de valljuk be, nem olyan könnyű félig ülve aludni... én is "fekvőrendőrrel" (Andi, ez nagyon teccet:) ) alszok, de van, hogy az sem elég az elalváshoz! én sem panaszként irom, ez együtt jár a babavárással:)
- örülök, hogy Dorka jól van, várjuk a 4D képeket és hireket:)

én is összepakoltam a kórház cókmókot, már csak a táskába kell betenni, ezzel megvárom a páromat, hátha ketten többre fogunk emlékezni:)

Woody: köszi az infókat, pont Huggies-t vettem, mert azt a kisebb csomagot elégnek gondoltam bevinni:)
- remélem szépre megcsinálják a babakocsit!

Vicky: sajnálom, hogy nem jött össze az autó, de akkor ezek szerint egy jobb vár rátok! nem könnyű jót találni az interneten, ha tudtok, akkor inkább magán hirdetőtől vegyetek, a kereskedések mindig rátesznek jócskán és nem megbizhatók több szempontból!

Zsuzsó: én úgy tudom, hogy a hinta egész pici kortól jó, mert tud feküdni is benne a baba, az adamo hintára ha rákeresel, ott irja, hogy 0-3 éves korig.

Jól emlékszem, hogy Zsuzska holnap megy beültire? ha igen, akkor sok-sok babaragacsot küldök hozzá:) és persze minden akciózónak drukkolok:)

Kép
oroszlán

Oroszlán: köszi :) Vigyázok nagyon...!
Tényleg nem gondoltam,hogy ennyire fárasztó lesz,nem vagyok ehhez szokva,én is jövős-menős vagyok..
Most már 3 napja talpon vagyok,amit egyedül amiatt élvezek,hogy végre vannak események az életemben,nem unom halálra magam :D

Régen is úgy telt egy szabadnapunk párommal (most sajnos csak egyedül),hogy reggel felkerekedtünk,és estig nem mentünk haza.

túl hamar eljött ez a 3. trimeszter,erősen érzem magamon a hatásait. :shock: :D :D :D
Annyiból jó,hogy eljön hamar az idő,mikor végre személyesen is megismerkedhetünk a kis pocaklakóval :D

Persze vegyes érzelmekkel várom,hisz a szülés azért még mumus,de ezáltal foghatjuk a kezünkbe,úgyhogy izgalommal teli várom is egyben :D

Jól emlékszel,Zsuzskának holnap van jelenése!! ;) :D :D :D
Nagyon drukkolok neki én is :D

Szeretnék újabb zebrás teszteket látni :)
Vendég

Igen-igen, Zsuzskáék napja lesz a holnapi... az IKREKKEL!!! :) :wink: Mi szépen sorban megszülünk... az újabb zebrás csapatért pedig már "tapasztaltként" izgulhatunk majd!!!!!!!! :) HÚ még kimondani/leírni is olyan izgi!!! :)
Már alíg várom, hisz az Ő izgalmaikkal újraélhetjük majd ezt az időszakot ... és milyen klassz lehet más szemmel nézni majd!! :) Gondolom ezzel Vicky, Woody, Lukácsné, Kubu és a többiek is biztos így vannak... :wink:

Kubukám: tényleg merre vagy Drága? MInden oké??? :shock: :shock: :shock:

andrea-1

Oroszlán,Breki:
köszi a drukkokat,most szükségem is van rá,de nagyon!!!!

Csajok!!!
Nem tudom,hogy mi a csoda tört rám,de keztem izgulni a holnapi naptól,pedig ez rám nem jellemző.Remélem ez jót jelent!!! Még a Férjem is megjegyezte,hogy nem igazán hiszi el,hogy izgulok,mert Én nem szoktam.Ehez képest most meg nem bírok magammal!!! Ez természetes????? Más is izgult??????

Andi:
Iza szoba szépséges!!!
Anyós dolgom ne húzd fel magad,nem ér az egész annyit!!!!
Én anyósommal évente max.2-3 hetet találkozom (ez már rekord),de nem igazán szoktam foglalkozni a dolgokkal.Sajna anyukámmal sem találkozok gyakrabban,úgy hogy minden találkozás öröm még anyósommal is!!! Mi a Férjemmel még az elején megbeszéltük,hogy egymás szüleit tisztelni fogjuk bárhogy is alakul a kapcsolatunk velük,mostanig ez müködött!!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Andi:
Neked is nagyon-nagyon köszönöm!!!! Az "IKREK"szó nagyon jól hangzik!!!!!! :lol: :lol:

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Ann nagyon elvan tünve!!! Valaki túd róla valamít?????

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Sziasztok!

Andikám,
anyóshoz no commnent, nekem is ilyen volt az első, és hát sajnos még befolyásolni is tudta az exemet :?
Nade az élet kárpótolt, és most a Drágámmal együtt egy szuper anyós-após csapatot is kaptam :D
Szobácska nagyon kis cicamicás :D :D :D Miénk is már a finisben van, holnap kész a szekrény, aztán jöhet a nagytakarítás és a babaruha mosás-pakolás :)

Estrella,
jól boldogultál a madárkával? Vizesedés nálam is van még mindig, de szerencsére csak a lábamon, azt meg jól nem mutogatom :lol:

Breki,
jobbulást!
Bizony, ideje lesz nekilátni a bababirodalom kialakításának, nagyon jó érzés :wink:

Ancsi,
alvás nálam is szenvedés, bár én alapból 3-4 pissel nyomom az éjszakát, és ehhez még a kényelmetlenség...de azért túlélhető!

Woody,
köszi a tippeket! Tena betétet már én is beszereztem, a bugyikat még meg kell vennem, én is nézegettem már eldobhatót, ezt most megerősítetted bennem!

Vicky,
jó sok használt kocsi van most eladó, tuti megtalálod a szíved csücskét!

Zsuzska,
millió drukkom a holnapi akcióhoz :arrow: :arrow: :arrow:
Én asszem csak az utolsónál izgultam, a többi előtt inkább szorongtam (remélem fogható így a különbség az érzések között :oops: ) Asszem addigra fogadtam el igazán hogy ez a mi utunk ami a babához vezet...és tényleg :)

Andikám, Oroszlán,
már totál rá vagyok pörögve hogy hamarosan szültök!!!
Hú, olyan hamar elszállt ez az idő! :shock: :shock: :shock:

Kép
judit0713

zsuzska: Hajrááá holnapra!

béku: Azért én megdorgálnálak egy kicsit ezért az egész napos ázásért meg álldogálásért, ha nem bánod. Vigyázz arra a csajra te! :D Meg persze magadra is.

Kocsi: köszönöm csajok, nézelődök. Mindig van valami, ami felkelti az érdeklődésemet.

Én is úgy izgulok minden szülés előtt állóért, mintha én mennék. Azt furcsállom, hogy akkor azt mondtam, hogy soha többé és most mégis szívesen lennék terhes.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Andikám, nagyon szépséges Iza szobája, igazán kreatív vagy :D Anyóssal most tényleg ne foglalkozz!
Béka tényleg husileves, c vitamin!
Judit, majd kérünk szépen képet a szobáról!
Estrella hajrá kismadár etetés, remélem minden ok!
Woody: remélem sikerül a kocsival a terved :D :D
Ancsi a szív picit megnagyobbodik a terhesség alatt, ezért szar a bal oldalunkon feküdni :(

Zsuzska: holnapra kezem-lábam csuriban értetek! Előre az ikrekért!!! :D :D :D :D
Csucsukám: holnapra neked is megy a drukk, ügyik legyetek!

Én is kaptam egy csokor gyöngyvirágot az "ikrektől" :D, akik a Koppány és Hunor nevet fogják kapni :D :D :D :D

Puszi, akit kihagytam, bocsi :oops:

Kép
carla1227

Sziasztok Lányok,
ma kicsit visszaolvasgattam. Nagyon megható olvasni ahogy készültök a szülésre..rájöttem, hogy erőt ad nekem a sok kismama, nagyon jó a pozitív példákat látni. Tudom nem dughatom a fejem a homokba, ha történik valami szörnyűség, de muszáj a jóra koncentrálnom és abból merítenem.
Carla, hát szuper ez hogy ilyen fiús család lesztek, vigyázz nagyon magatokra, és pihizz sokat!! A nevek, amiket választottatok, nagyon szépek, a Koppány nekem különösen tetszik.

A Zsombor nevet nem is tudom ki írta, talán Estrella, nos az a másik nagy kedvencem.

Breki hajrá magnézium!!

Andikám, anyós téma ismerős. De sztem nekem fóbiám van amúgy is. Szóval szerintem ő ilyen és már nem fog változni. Ne tegyél semmit csak próbáld elfogadni, hogy ő a férjed anyja, és örülj neki hogy világra hozta a prod, és ennél többet ne is foglalkozz vele. Mintha nem is létezne. Ne várj el tőle semmit, semmi segítséget, az ég világon semmit. Ez van bakker és kész. Ha az őrületbe kergeted saját magadat miatta, sajnos akkor sem fog változni a hozzáállása és természete. Tudom, hogy nem jól van ez így, de ez van.

Zsuzska, én izgulásban nem vagyok mérvadó, mert én mindig mindenért izgultam, úgyhogy szerintem ez vhol normális. Ha visszakapod az ikreket : -)) utána szépen lenyugszol, hidd el. Nézegess majd vidám filmeket, nekem a mesék pl. nagyon bejöttek, Spongyabob, Micimackó.
Mivel csak az utsó 2 oldalt tudtam visszaolvasni, nem tom mi van VnBenivel és Csucsuval.Mit tudtok róluk?

Ancsikám, már te is szép gömbölyű lehetsz. Hihetetlen hogy telik az idő.

Eszter, ez a Fülöp doki nemtúl szimpi volt nekem. Van még olyan vizsgálat amit nem csináltak nálatok meg?? :)) Amúgy képzeld, mikor volt a beültim, az endokrin dokim Dvitamint szedetett velem. No, azt hiszem tényleg tud valamit.

Ha nem haragszotok, kicsit írok magamról, hogy telnek a napok, megmondom őszintén, azért csak jó nektek kiírni hogy mik történnek, miket érzek, még akkor is ha látszólag ezek nem nagy dolgok.
Csüt szabin voltunk, BMC-ben voltunk spremán és vv-n. Mindent levettek tőlem is, a 3. napi hormonokon kívül. Után aelkirándultunk az Istenhegyie, kavarogtunk mint gólyaf.. aztán egyszer csak ott álltunk a bejáratnál, vicces volt. Utána irány Máv Kórház ántsz. Nos 1/2 11 volt még csak, és már megszabadultunk 45 ruppótól.
Másnap utaztunk Bakonybélbe, gyönyörű idő volt, no egészen idáig amíg meg nem érkeztünk. Megékreztünk, lepakoltunk, átöltöztünk, hogy elindulunk sétálni.. fél órát sétáltunk, és onnantól kezdve esett az eső. Másnap elmentünk túrázni, mentünk bk. 20 km-t, ez nagyon jó volt, még kicsit el is fáradtam, de az utsó 2 órát sajna esőben kellett megtenni. A szauna aztán jólesett:)), utána vacsi, majd pingpong meccs 12ig, bor és pezsgő kíséretében egy párral, akiknek pont akkor volt az eljegyzésük.
Másnap még megnéztünk néhány csodás helyet. Gyönyörű ez a Bakony, annyira varázslatos érzés volt ott lenni, még így is hogy végig rossz idő volt. Na persze medvehagyma medvehagyma hátán, amerre a szem ellát. Tegnap készítettem is medvehgymás sütit tk. lisztből.
Na aztán hogy még jól kezdődjön a hónap, lemeszeltek a rendőrök. 78-cal mentem 50 helyett. Újabb 45 ruppó....amúgy hihetetlen szemetek ezek a sünök, a Grassalkovics (sőt Soroksárin is sztem) végig 70-es tábla van, aztán egyszer csak hopp egy 50-es max 10 méteren keresztül, majd újra 70-es. Tehát itt nem az a kérdés, hányan szaladnak bele az 50-esbe 70-nel, hanem az hogy ki az aki egyáltalán nem?? Szóval emiatt nagyon mérges voltam, eddig is rüheltem a nagy rendőrséget, de innentől kezdve inkább le sem írom mit gondolok velük kapcsolatban.
Ma voltam pszichológusnál, úgy érzem még feltérképezi a dolgokat, de most is olyan jó volt nála. Megyek jövő héten is. Ez amúgy egy alapítvány, és annyit ad az ember, amennyit szeretne. Ha valakinek szüksége van infóra róluk, szívesen küldök priviben.
Szerdán pedig megyek az endokrin dokihoz minden papírommal és elmondja hogy miket akar még megnézni, megnézetni.
Hát dióhéjban ennyi, ne haragudjatok hogy ha hosszú voltam.
Ha jövök, biztos ritkábban fogok jönni, most valahogy tetszik, hogy nem csak lombikról, és nem csak pocakokról van szó, hanem sok-sok egyéb dologról. Vagy csak én érzem most másképp, hogy létezik más téma is számomra..
ann74

Csajok!!!
Mindenkinek köszönöm-köszönöm-köszönöm........!!!!!!!
Holnap majd jelentkezek a fejleményekkel!!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Carla, miról is van szó,holnap Csucsu is jön a BMC-be????????

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

sziasztok,

Juditkám, Ann,
jó hogy előkerültetek! :-)

Ann,
gyere bármikor ha úgy érzed, jó hogy meséltél magadról. meggyőződésem hogy a pszichodoki pár dolgot rendbe fog tenni és mivel nálunk nőknél sok minden fejben dől el, ez biztosan segíteni fog. drukkolok nektek továbbra is.

Zsuzska,
valahogy én is másképp éreztem magam fejben-lélekben a sikeres inszemnél, úgyhogy remélem nálad az izgulás a siker előjele!!! megadrukkok mára, lehet hogy már úton is vagytok!!!!

Csucsukám,
te ma nem tudom mit akciózol :oops: de mindenesetre biztos ami biztos alapon küldöm a drukkokat nektek is!!!!

Ancsi,
alvás egyre macerásabb lesz, kornél (alias felvőrendőr :lol: :lol: ) azért sokat segít általában. :-) a sok piss csak egyre több lesz. én már arra gondolok egyébként hogy ezzel készít fel minket a természet hogy gyakoroljuk a gyors visszaalvás képességét... :lol: :lol: :lol:
4D-t hozol majd, ugye?!

Carla,
gratula még 1X a fiúcsapathoz! gyorsan találtatok neveket is! :wink: mi ilyenkor még csak gondolkodtunk... :)

Breki,
ha a leves nem elég, oscillococcinum és pihenés!

Woody, Vicky,
köszi a kórházi infokat, ötleteket.

Vicky,
nektek drukk az álomautó megtalálásához!

Oroszlán, Andikám,
még a végén összejön a randi a Jánosban! :wink: :D

mi: ma jön 10-re a védőbanya "családlátogatás"-ra :? nem tudom mennyire lesz hosszú, de szerencsére Apa is itthon tud maradni... majd rákérdezek én is erre a receptes dologra, hátha ideadja előre.
aztán délután megyünk Sz. dokihoz, remélem ott minden oké lesz.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Sziasztok, jóreggelt!!

Mai bmc-sek, rajtatok a világ szeme!!!!!!!! :wink:
Zsuzska: remélem már nem izgulsz..... hisz ma a világ legcsodálatosabb dolga fog Veled megtörténni: anyuci leszel!!!!!!!! Nagyon sokat gondolok Rátok!! :wink:
Csucsukám: remélem jó hírekkel és megerősödött bizalommal jössz majd ma!!! :wink: Rád is nagyon sokat gondolok!! :wink:

Csajok, valaki más is megy ma?

Zsuzsókám: Te gondolom majd du. ..... kíváncsi leszek mint mond Sz. mekkorára tippel Benneteket???

Ann: minden szavaddal egyetértek, tényleg igazad van.... csak nehéz így hozzáállni, ha minálunk a családomban ez a fajta mentalitás nem jellemző... :roll: :roll:
Mindenesetre ma hajnalban azon agyaltam, hogy irányában ugyanazt a közönyt fogom mutatni innentől amit kapok. Nehéz lesz, mert hát ismertek, alapjában véve érdeklődő vagyok, nem igazán tudnak hidegen hagyni a dolgok, vele kapcsolatban is mindig is a gondolatait lestem, már 1 hós R-val való járás után is ha megláttam valamit amiről eszembe jutott, már kapta is... elutaztak mire hazajött kiglancoltam náluk mindent és tényleg sorolhatnám .... de hát majd most máshogy lesz... :wink:
Sajnálom, hogy lemeszelt a rendőr, jó lenne, ha a sors kárpótolna érte mihamarabb Benneteket!!
Azért klassz lehetett a hétvégi kiruccanás..... az pedig, hogy másfele is nyitsz gondolkodásban szeritnem igazán Rád fér.... töltődj fel, az csak előny lehet majd az újrakezdéshez!!! :)

Klárikám: Imádom a gyöngyvirágot. A szépségeidnek már most jó ízlése van!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Lehet elkerülte a figyelmem, de a genetikán fotót kaptatok Róluk????

Juditkám: Na akkor Nálatok is most jönnek a dolgok látványos részei... Jajj majd mindent mutass ám meg nekünk!!! :) Lábaddal vigyázz azért, egy dolog az esztétikája, takargatni lehet, de azért figyuzz oda, nehogy túlzásba vigye a vizes ákcijjjóit az a láb!! :roll: :roll:

Estrella: Hogy telt az első nap??? Madárka? Pihentél is azért, ugye?

Én hajnal óta fent vagyok.... kezdek úgy félni (tudom nem kéne, meg ezt akartuk, meg minden...de evvan).... :shock:
Anyukám tegnap kb. 80%-ban kiglancolt mindent. Majd még jön a többire is, úgyhogy mondta, ne is foglalkozzak a szipirtyóval, meglesz nélküle is minden ... azt kérte csak, hogy én semmiképp se álljak neki nagyobb dolgoknak..... legszívesebben azt mondta bearakna egy dobozba szülésig, mert tutira tobzódok, ha nincs itt...de mondtam, hogy örülök hogy luk van ottan kb. mostanra már .... :)......Mondjuk azért azt rákérdeztem Nála, hogy tartós tejet vehetek-e még??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Röhögött.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

andrea-1

Jó reggelt!

Mai BMC-s csapatnak millió drukk!!!!!!!!!!!!!!!!
vikus82

Jó reggelt!
Mai BMC-s Lányok!
Drukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!!
Majd gyertek a fejleményekkel! :)

Többször is olvasgatok naponta, képben vagyok, csak a válaszolás nem sikerül túl gyakran, mert nem tudok normálisan belemélyedni a témában így a vizsgaidőszakhoz közeledve!
De igyekszem!!!! :D

Nekem hiányérzetem van, hogy még nem láttuk mindenki gyerekszobáját :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Andikám!
A Tietek gyönyörű!!! Erről már tudok nyilatkozni :D :D :D
Képeket méééééééég! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Clara!
Máris megvannak a nevek, de jó! Nem tucatnevek, az biztos :)
És csodás ez a kis pasi uralom :D

Woody!
Meg kell ragadnom az alkalmat, hogy reklamáljak! :D
Lili fotók hol maradnak mostanában?????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ann!
Húúú, sajnálom a rendőrösdit :(
Sajna a vizsgálatok költségével nem leptél meg...horror, mi pénzt otthagy az ember mindenhol :evil: :evil: :evil: :evil:
Majd megírod, hogy miket mondott az endokrin dokid??? Kíváncsi vagyok nagyon!!! :D
Pihizzetek, töltődjetek!!! :D

Na, dolgozom, később jövök!

Pusz

eszter82
Budapest

Eszter,
de jó hogy végre te is adtál valami életjelet!!!! :-) :-)
tudom biztos mindent megírsz a blogodban, csak én mostanában nem jutottam oda sajna. :( de igyekszem pótolni!
rendeltem Bazsinak ágyneműt és annak ellenére hogy kisfiú fény és hangtompításra baldachint is :-) ha ezek megérkeznek, utána majd hozok én is "babasarok" képet. (nálunk majd csak az új kéróban lesz külön babaszoba.)

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Ezt láttátok? Most jutottam el eddig az e-mailig a leveleim közt...
Na??? Valami ilyesmire gyúrtunk legutóbb...érdemes vajon ilyet csinálni???
Vagy szuperül gyökeret eresztettünk itt??? :D

Zárt topikok a Babanet Társalgójában!

Sok olyan igény érkezett látogatóink felől, melyből kiderült: egy-egy topik közössége szeretne zárt keretek között, mások tekintete elől elbújva társalogni egymással – mert így olyasmit is megoszthatnak egymással, amit nem akarnak a nagyközönség előtt publikálni.
Örömmel értesítünk mindenkit, hogy mostantól a Babaneten is van lehetőség zárt topikok indítására! Ha szeretnétek zárt topikot indítani, írjatok nekünk levelet ide – a tárgyba mindenképp írjátok bele, hogy ZÁRT TOPIK!

Fontos: már meglévő topikot nem tudunk zárttá tenni!

eszter82
Budapest

Lányok,óriási drukk minden mai BMC-snek!!!!! :D :D :D :D :D

Én is sokat gondolok rátok,kipattant a szemem,és jöttem is,bár tudom,hogy hírek majd csak később érkeznek :D

Nálunk fotót még jó ideig nem érdemes majd készíteni,mert ennél csak nagyobb kupi várható addig a szigetelés,és új fal miatt :)

Szóval végül úgy lesz,hogy a szobánk,ahol hónapok óta lakunk,az megmarad nekünk,illetve a pelenkázós rácsosággyal,amit nappal használunk majd,és van egy nagyon pici rész hozzáépítve a házhoz, szinte tiszta üveg az egész,az volt anno nyárra-kora őszre a szobám,mikor ideköltöztem érettségikor,az lesz Maja külön kis birodalma leginkább éjszakára,vagy nyugisabb pihenéshez :)

Azt kell szigetelni,illetve lakhatóvá tenni,mert az csak egy üvegház-féle volt a növényeknek.
párom nagybátyja épületasztalos,és felutazik valamikor segíteni megcsinálni a gipszkartonozást,meg a kis szobácska külső szigetelését.

Aztán még bevezetjük oda a fűtést is,és már csak egy új konvektor kell.
Illetve valami új szőnyegpadló,vagy parketta sem ártana... :D
Vendég

Eszter: ez nem hangzik rosszul,sokan azért mentek át az anyatanya.hu-ra,mert ott meg csak zártak vannak,és nem kell inkognitóban lenni :D
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?