Sziasztok Lányok,
ma kicsit visszaolvasgattam. Nagyon megható olvasni ahogy készültök a szülésre..rájöttem, hogy erőt ad nekem a sok kismama, nagyon jó a pozitív példákat látni. Tudom nem dughatom a fejem a homokba, ha történik valami szörnyűség, de muszáj a jóra koncentrálnom és abból merítenem.
Carla, hát szuper ez hogy ilyen fiús család lesztek, vigyázz nagyon magatokra, és pihizz sokat!! A nevek, amiket választottatok, nagyon szépek, a Koppány nekem különösen tetszik.
A Zsombor nevet nem is tudom ki írta, talán Estrella, nos az a másik nagy kedvencem.
Breki hajrá magnézium!!
Andikám, anyós téma ismerős. De sztem nekem fóbiám van amúgy is. Szóval szerintem ő ilyen és már nem fog változni. Ne tegyél semmit csak próbáld elfogadni, hogy ő a férjed anyja, és örülj neki hogy világra hozta a prod, és ennél többet ne is foglalkozz vele. Mintha nem is létezne. Ne várj el tőle semmit, semmi segítséget, az ég világon semmit. Ez van bakker és kész. Ha az őrületbe kergeted saját magadat miatta, sajnos akkor sem fog változni a hozzáállása és természete. Tudom, hogy nem jól van ez így, de ez van.
Zsuzska, én izgulásban nem vagyok mérvadó, mert én mindig mindenért izgultam, úgyhogy szerintem ez vhol normális. Ha visszakapod az ikreket : -)) utána szépen lenyugszol, hidd el. Nézegess majd vidám filmeket, nekem a mesék pl. nagyon bejöttek, Spongyabob, Micimackó.
Mivel csak az utsó 2 oldalt tudtam visszaolvasni, nem tom mi van VnBenivel és Csucsuval.Mit tudtok róluk?
Ancsikám, már te is szép gömbölyű lehetsz. Hihetetlen hogy telik az idő.
Eszter, ez a Fülöp doki nemtúl szimpi volt nekem. Van még olyan vizsgálat amit nem csináltak nálatok meg??
) Amúgy képzeld, mikor volt a beültim, az endokrin dokim Dvitamint szedetett velem. No, azt hiszem tényleg tud valamit.
Ha nem haragszotok, kicsit írok magamról, hogy telnek a napok, megmondom őszintén, azért csak jó nektek kiírni hogy mik történnek, miket érzek, még akkor is ha látszólag ezek nem nagy dolgok.
Csüt szabin voltunk, BMC-ben voltunk spremán és vv-n. Mindent levettek tőlem is, a 3. napi hormonokon kívül. Után aelkirándultunk az Istenhegyie, kavarogtunk mint gólyaf.. aztán egyszer csak ott álltunk a bejáratnál, vicces volt. Utána irány Máv Kórház ántsz. Nos 1/2 11 volt még csak, és már megszabadultunk 45 ruppótól.
Másnap utaztunk Bakonybélbe, gyönyörű idő volt, no egészen idáig amíg meg nem érkeztünk. Megékreztünk, lepakoltunk, átöltöztünk, hogy elindulunk sétálni.. fél órát sétáltunk, és onnantól kezdve esett az eső. Másnap elmentünk túrázni, mentünk bk. 20 km-t, ez nagyon jó volt, még kicsit el is fáradtam, de az utsó 2 órát sajna esőben kellett megtenni. A szauna aztán jólesett:)), utána vacsi, majd pingpong meccs 12ig, bor és pezsgő kíséretében egy párral, akiknek pont akkor volt az eljegyzésük.
Másnap még megnéztünk néhány csodás helyet. Gyönyörű ez a Bakony, annyira varázslatos érzés volt ott lenni, még így is hogy végig rossz idő volt. Na persze medvehagyma medvehagyma hátán, amerre a szem ellát. Tegnap készítettem is medvehgymás sütit tk. lisztből.
Na aztán hogy még jól kezdődjön a hónap, lemeszeltek a rendőrök. 78-cal mentem 50 helyett. Újabb 45 ruppó....amúgy hihetetlen szemetek ezek a sünök, a Grassalkovics (sőt Soroksárin is sztem) végig 70-es tábla van, aztán egyszer csak hopp egy 50-es max 10 méteren keresztül, majd újra 70-es. Tehát itt nem az a kérdés, hányan szaladnak bele az 50-esbe 70-nel, hanem az hogy ki az aki egyáltalán nem?? Szóval emiatt nagyon mérges voltam, eddig is rüheltem a nagy rendőrséget, de innentől kezdve inkább le sem írom mit gondolok velük kapcsolatban.
Ma voltam pszichológusnál, úgy érzem még feltérképezi a dolgokat, de most is olyan jó volt nála. Megyek jövő héten is. Ez amúgy egy alapítvány, és annyit ad az ember, amennyit szeretne. Ha valakinek szüksége van infóra róluk, szívesen küldök priviben.
Szerdán pedig megyek az endokrin dokihoz minden papírommal és elmondja hogy miket akar még megnézni, megnézetni.
Hát dióhéjban ennyi, ne haragudjatok hogy ha hosszú voltam.
Ha jövök, biztos ritkábban fogok jönni, most valahogy tetszik, hogy nem csak lombikról, és nem csak pocakokról van szó, hanem sok-sok egyéb dologról. Vagy csak én érzem most másképp, hogy létezik más téma is számomra..