Sziasztok!
Ma mindenki alszik, teszvesz, pakol, majálisozik, anyáknapjáz ????
Estrella: tök jó ajándékokat kaptál
Lábad? Én hétvégén megint löttyöztem, hatott....
Ügyintézés az varratás volt.... de aszittem a végére már agyfaszt kapok.... anyám barátnője csinálta meg a baldachint és a függönyt... a kb. összvissz 1,5 órás melót csinálta délelőtt 10-től du. fél 5-ig.... mert varrt kb. 30 cm-t utána jött a duma... majd megint 30 cm.. és duma... és így ment... szegénykém egyébként aranyos, csak hát fárasztó volt... ha ezt tudom.... meggondolom.....bár hóvégén egy varrónőzés lehet bele se fért volna....
Szóval ez volt az ár... de Ő meg ugye örült, hogy végre nincs egyedül... mert amúgy borzasztó magányos...
Mindegy túléltük és fent vannak a cuccok...ez a lényeg!
Vicky: Kár hogy nem jött össze a járgány, de minden valamiért történik, biztosan sokkal tutibbat fogsz majd ezután találni....
Meggyógyultatok mostmár mind rendesen remélem......
Béku: ugye ebbe a szar időben ma nem nagyon mentél esőre???
Na én meg nagyjából összeraktam a kórházi pakkot
....amit kellett kisterilizáltam.... kivasaltam......még annyi, hogy holnap reggel összeírom a táska tetejére, hogy mik azok a tételek, amiket bele kell majd még tenni indulás előtt.... R-nak útmutatással, mit hol talál...
És jövő héten még a szülés utáni ügyintézéssel kapcsolatos adminisztratív dolgokat akarom előkészíteni Neki, hogy ne kelljen majd vesződnie.... ilyeneket mindig én intézek...
Amúgy bennem volt a fos ma reggelre már, hogy ez az idő esetleg beindíthat bármit..... úgyhogy így hogy már összepakoltam du-ra volt egy kis megkönnyebbülés....
És hétvégén elkezdtem szedni a homeos gyogyókat is + málnalevél tejjjjjjját is....
Úgyhogy nagyjából ezekkel a dolgokkal asszem készenállunk majd asszem a kisasszony fogadására... Olyan hihetetlen.... ma vagy 10-szer bőgtem emiatt, ha belegondoltam...
R. sajna hétvégén is sokat melózott, úgyhogy anyám holnap jön még a szőnyegeket kipuceválni, meg pár nekem már nehezebb dolgot megcsinálni .... csak hogy meglegyünk mindennel... ahogy elterveztük...
Anyós viszont továbbra is full közönyös és destruktív a témában... pedig a fia szólt péneken, hogy mivel megint (hetek óta) melós hétvégéje van, így amit eltervezett nem haladunk vele, szóval jó lenne, ha esetleg tudna jönni... Ő viszont közölte, hogy mindenkinek megvannak a problémái, neki is!!!, és amúgy is messze vagyunk és 500 ft 1 l benzin.... (hát igen.. de 65 felett van, ingyé bkv-zhatna, 1 óra alatt itt is lehetne, szóval ezen nem múlna)... de különben is, nem is érti minek ez a nagy készülődés, takarítás, meg lehet azt majd szülés után is csinálni....
Hát, mindenesetre ilyen hozzáállás is van.....
Minket viszont ez eléggé kiborított
..... csóri Kubukám jutott eszembe sokszor, hogy ott már mióta csak a csalódás van az anyjával kapcsolatban.... Full át tudom érezni Kubukám!!!!!!!