Új privát üzeneted érkezett!

laptetőt arra a célra ajánlanám, hogy hamarosan összeálljon az újabb zebra csapat Vikussal az élen! :-)
és egy keveset önző módon arra is félretennék hogy a nyári babák mind rendben várják ki a 38-40. hetet! :wink:

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Tomi még mindig selejtes, éjszaka is fosott. Lehet, hogy csak ketten megyünk Barbussal a szülinapra. Mi már jobban vagyunk.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Zsuzsi!
köszi! :D

Húú Csajok,az egyik barátnőm akinek most voltak egy évesek az ikrei,teljesen beparáztatott,h milyen nehéz és aggódás a gyerek meg a terhesség.... :shock: :shock: :shock: :? :? :? köszi.....
vikus82

vikus: Ezt mi is megmondjuk neked, de ez a legszebb időszak szerintem. Minden percét megéri. :D
vicky79
Budapest III. kerület

Woody,Béku,Csucsu!
köszi!

Kubu!
zabálni való!!!!!
vikus82

Sziasztok!!!

Ti aztán termeltetek rendesen!!!! Ezt hogy lehet követni meló mellett?????

Vicky:
Drukk az autó vásárhoz!!!

Kubu:
Liza nagyon cuki!!! Azt hiszem ideje volt meghozni ezt a döntést anyuddal kapcsolatban!!!
Lizának jobbulást!!!
Hajrá sörözés!!!! :lol: :lol:

Carla:
Gratula a 2 kukishoz!!!! Remélem a fórumtalin jól megfertőztél,mert mi is erre gyurunk!!! :lol: :lol:

Andi:
Nagyon ügyes vagy,egyre jobban bírod a vérvételt!!! Úgy látszik ahogy közeledik a szülés Te is kezdesz megedződni!!!! :)

Breki:
Sajnálom,hogy rosszul vagy!!!Nem hangzik valami jól!!!
Süni haverkád nagyon helyes!!!
Azta,milyen helyes pocid van!!! Fórumtali óta jól megnövesztetted!!!

Zsuzsó:
Balázs „lak” nagyon csini!!! Dokis hírek szuperek!!!!

Navi:
Zórka gyönyörű mind mindig!!!!

Estrella:
Huhh,nem lehet könnyű eljönni a melóból,ha főleg szeretted is!!! Biztos,hamar megszokod majd,hogy nincs meló,majd otthon jól kipihened magad,persze csak addig amíg még nem született meg a kisfiatok!!!

Andi:
Örülök,hogy a védőnő jó irányba változott!!! Látod még is csak hasznos volt a látogatása!!!

Csucsu:
Ti mikor is kezditek a lombikot????

Ann,Judit:
Eltűntetek nagyon!!! Merre jártok????

Bocsika,ha valaki kimaradt,de sík ideg vagyok,a Tulaj minden energiámat leszívta!!! :evil: :evil:
Napok óta szarakodik a melegvíz,valami elromlott a gázas kütyünél,de a tulaj nem akar fizetni a szerelőnek (jellemző rá) és gondolta,hogy majd Ő megjavítsa!!! Két napja vigyázba állok,ha jön legyek itthon….persze,hogy nem tudja megcsinálni.Ma erre fel kitalálja,hogy holnap még valamit megnéz és ha nem sikerül majd jövő héten hív egy szerelőt!!! Mondom neki,hogy az nagyon nem lesz jó,mert nekünk a jövő hét nem jó egyáltalán.Erre Ő kitalálja,hogy ha más megoldás nincs akkor Ő majd eljön és a szerelőt beengedi,ha az minket nem zavar!!!
Persze,hogy zavar,nem véletlenül nem jó,mivel jövő héten a beülti után kurvára nem hiányoznak Nekem innen!!! Kivertem a hisztit (de nem mondtam,hogy mi is a valódi ok) és most hozott egy szerelőt!!! Az eredmény mostanig,hogy a konyha úszik a koszba,Ők meg szórják az igét,de még melegvíz nincs!!! :twisted: :twisted: :twisted:

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Köszi Lányok!

Látom, ez is egy olyan dolog, ami sokunknál előfordul, különböző módokon és előélettől függetlenül :? :) Úgyhogy reméljük a legjobbakat, és szerdán kiderül az igazság - meg, ha módom van rá, meg is kérdem Sz-t, hogy elsőkézből is informálódjak (aztán majd jól megosztom veletek is :D )

Vikus. Igen, vannak nehéz pillanatok - percek is, de mondj egy olyan területét az életnek, ahol mindig minden rózsaszín! :) Erre várunk mind, és majd megpróbáljuk átlépni a nehézségeket, megoldani a feladatokat és feledni az aggódást amikor mosolyogni látjuk a gyermekeinket!
thimmy
Gárdony

Nemrég beszéltem Erikával, megérkeztek rendben, már ott vannak!!!! :wink:

Zsuzska: ú bakker, remélem meg tudják csinálni... elég fura ez a tulaj.... :shock: Jól tetted, hogy a sarkadra álltál!!!

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Béku
Írok majd privit, hogy akkor mi legyen!

Andi
Löttyöt megittam, lábam felpolcolva…
Holnap férj jön értem kocsival, így nem kell majd cipekednem. De fura lesz…
Ja, jövő héten gyakorlok a gerlével, remélem jó pótanyuka leszek :)
Örülök, hogy pozitívan változott a védőnő…

Zsuzsó
Nálam sem csinált még semmit a védőnő, súly, vérnyomás azt csókolom…
A Balázs Zoltánt tényleg picit nehéz kimondani.

Csucsu
Sajnálom ezt az Sz-es dolgotm remélem nem gázolt nagyon a lelkedbe…
Z. is biztos jó, én nála nem voltam.
Hova utaztok nyáron?

Vicky
Legalább ti jobban vagytok…

Zsuzska
Azért jobb lesz nekem itthon, főleg, ha már meglesz a kis prücsök :)
Ez a melegvizes sztori nem semmi, az a lényeg, hogy addigra legyen víz, mire meglesz a beülti!

Nekem most „varrós” terveim vannak a jövő hétre, ezek nagyon tetszenek, csak nem annyira olcsók:
http://www.meska.hu/Shop/index/4236
Elő kéne ásnom az agyamból, milyen is az a pelenkaöltés :)

Kép Kép
estrella22

sziasztok
gyors leszek mert elmentek vmi szulinapi bulira a csalad es igy olvastam kicsit vissza
bocs de itt mas az ekezet ugyhogy anelkul irok csak

kubu
sajna h ez alakult de mostmar elore nezz a sajat csaladodra legyszives

andi
koszi hogy megirtad nem tudtam hogy meg ma tudok irni nektek

klari
gratula a ket pasihoz hidd el jo lesz az :)

vikus
orulok hogy nalatok is minden rendben van.

tegnap volt ferjem szulinapja es annyira rohantam a hajnali pakolassal hogy elfelejtettem reggel felkoszonteni , koran elment meg a dolgat intezni kiengedtem a kapun es felmentem vissza mert Hanna felkelt, kepzeljetek el hogy allt a kisagyban a draga, Apanak emlekezetes szulinapja volt, persze utana beugrtott hogy azta elfelejtettem , felh<vtam h bocs de annyira rohantam.... edes volt nagyon,
tegnap mar eljottunk gyorbe mert itt laknak a tesojaek hogy annyival kevesebbet kelljen ma jonni, de igy is 10 orat jottunk sok pihenot kozbeiktatva 5-6 szor megalltunk a gyerekek miatt, de ideertunk vegre, itt meg nagyon vartak minket....
nem tudom hogy mikor tudok jonni legkozelebb de 1gep van azon meg napkozben intezik az ugyeiket errol dolgoznak es most megjottek ugyhogy megyek bocs.
mindnekire gondolok

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

jó reggelt,

Csucsu,
mi van felétek ???? kb. a 6. tűzoltó autó és nem tudom hány mentő ment át a hídon....

haha drága vagy a felajánlással, most komolyan gondolod ???? :roll:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Kubukám!!

Hát nem tudom mi van erre,de Én semmit nem érzékelek.. :roll: :lol: :lol: Szépen süt a nap,épp valaki megint szét akarja fúrni a házat,+ kint kopácsolnak.

Persze,simán segítek,ne hülyéskedj!!!Csak a héten nem érek rá,a jövő héten tudnánk nyélbe ütni. :D :D :D

Erika!!
Örülök,hogy megérkeztetek.Jó pihit,kikapcsolódást!!

Estrella!!
Nyáron Balaton és Hajdúszoboszló. :D Jajjj,de várom már.Ma dolgozól utoljára??de jó lesz otthon,aztán pihizzél majd sokat.

Béku!!
Jól vagy??

Andikám!!
Napi bejelentkezést tessék megtenni!!! :D :D Veled álmodtam,olyat buliztunk,hogy csak na... :D :D

Zsuzska!!
Van meleg víz??sikerűlt megcsinálni???Számításaim szerint egy május közepi kezdés lesz. :roll: :lol: :lol:
csucsu99
Budapest

Csucsu:
Úgy néz ki,hogy sikerült megjavítani,legalábbis mostanig jól működött. Az volt a problémája,hogy nem lehetett szabályozni rendesen vagy nagyon forró volt vagy nagyon hideg. A zuhanyzás kész kaland vólt!!!!
Hajrá májusi kezdés!!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Zsuzska!!
Na végre,örülök,hogy megoldódott a dolog. :lol: Nagyon drukkolok Nektek.
csucsu99
Budapest

csajok,
aki még nem tudja Pannik történetének végét, de érdekli, a régi fórumon megírta, nagyon megrázó sajnos. :-(

Estrella,
hajrá utolsó nap! :-) látom már keresed hogy mivel üsd el az időt otthon, de azért pihenj is!!! mondjuk varrogatni feltett lábbal is tudsz majd! :wink:

Andi,
már tíz óra és te még sehol! ugye minden oké?

Breki,
jobban vagy?

Zsuzska,
hogy álltok meleg vízzel? remélem meg tudták szerelni. tegnap elfelejtettem írni hogy összefutottunk az uraddal, remélem átadtuk neki a babás fertőzést! drukkolunk máj.3-ra, aznap nekünk is jelenésünk van Sz.dokinál.

Kubu,
Lizi és a fogak? remélem jobban és lassacskán te is!

Csucsu,
akkor úgy látom, te is csatlakozol a következő zebrás csapathoz Zsuzskával! nagyon drukkolok!

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Zsuzsó:
Mondta a Férjem,hogy találkoztatok és meg is jegyezte,hogy milyen csinos kismama vagy!!!! Akkor keddre kinéz egy tali a BMC-be!!! Ti hányra mentek????
Bizony-bizony Csucsuval hamarosan zebra társak leszünk,majd télen értünk kell izgulni!!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Zsuzska,
mi kedden nem a bmc-be megyünk hanem a rendelőbe délután, így találka nem lesz, de remélem az egy szuper nap lesz mindannyiunknak! :wink:
örülök hogy a víz rendeződni látszik, bár ahogy írod még mindig nem az igazi! :x

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Andi:
Hol vagy? Jelentkezz,mert már kezdtünk aggogni!!!!

Breki:
Veled mizus? Te is nagyon elvagy tünve!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Köszi lányok az aggódást,itt vagyok!

Mennem kellett vásárolni,mert már gyakorlatilag a küszöböt rágtam...
Párom dolgozik ezerrel,és nem várhatom,hogy munka után még boltba rohangáljon.

Ha már arra jártam,a Hádába is betértem,ahol hétfőtől megint féláras akció lesz (csak most 2990 Ft/kg-ból jön le az 50%),kellett volna még pár felső nekem,ami nem szorít,mert Maja pár nap alatt cenkikkel növesztette a hasamat,és minden szoros,még a kismama nacijaim is :?

Neki meg hálózsákot akartam,ha már olyan jól elmondták a felkészítőn,hogy jóra jön,kedvet kaptam hozzá,de egy darabot se találtam.

Viszont jól leesett a cukrom,míg bent bóklásztam,úgyhogy 1-2 dologra csábultam csak el,inkább kijöttem.
(volt nálam kaja,csak a megőrzőbe raktam)

Egy csini fekete rucit vettem magamnak,ami nagyon finom vékony puha pamut,jó lesz a 13.-ai évfordulós vacsira ;) ;)
Addig el is rejtem :D
Bár nem tudom,kismamaként is csinosnak találja-e majd párom ezt a hacukát,de olyan kényelmes!! :D

Terhelésest nem tudom,írtam-e már Nektek,de sajnos csak csütörtökig lehetett menni,így attól függően,hogy banánozok-e vasárnap (a versenyen azt is osztok,ilyenkor sok lecsúszik... :roll: ),megyek hétfőn,vagy inkább csak kedden a terhelésesre.

Hétfőn van anyucim születésnapja,arra is készülök ezerrel :D (rá egy hétre apumnak is)
emellett tegnap este epret ültettem át (szigorúan vastag kesztyűben), nyírtam egy kis füvet,de nem bírtam sokáig,mert göröngyös a talaj,és nehezen tudtam előre-hátra mozgatni a fűnyírót (a jó kis régi fajta :) ),de annyira szerettem volna csinálni,hogy míg bírtam,engedte párom,de sajnos már érzem a korlátaimat :? :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:

De emellett gondolok ám Rátok is sokat!!! :)
Drukkolok jó előre a május 3-hoz Zsuzskának,és persze minden akciózónak,és várom,mikor jön majd Eszter a zebrás tesztjével, újabb Matisz-babát igazolva ;)
Vendég

Sziasztok!

Bocsi, de képtelen vagyok mindenre reagálni az elmúlt 4-5- napból, így most csak gyorsban magamról :oops: :oops: :oops:
Élek még, a húsvétot átvészeltük, szombaton apóséknál volt családi összeröff, vas-hétfőn meg sétálgattunk, a lakást rendezgettük, stb...anyumék nem volta itthon.
Hétfő-szerda trénin pesten, reggel mentem, este jöttem hullán, ma bevásárlás, dokinéni táppénzespapírért...ééés még dolgoznom is kell, ha már egyszer kijárta nekem a főnök hogy távmunkán lehessek jó pénzért 8)
Azért majd igyekszem visszarázódni a régi kerékvágásba!
Addig pussz mindenkinek!
Vikusnak gratula, többieknek drukk!!!

Kép
judit0713

Csucsu
Jó kis pihenés lesz akkor, ezer éve nem voltam Hajdúszoboszlón!
Igen, ma volt az utolsó munkanap :)

Zsuzska
Örülök, hogy van végre megint melegvíz…
És mindjárt itt a kedd!

Zsuzsó
Nyugi, fogok pihenni is :)

Béku
Vigyázz magadra!!!
Nem lesz gond a terhelésesen, nyugi!

Judit
Párodnak hogy tetszett a felkészítő?
Ezek szerint meg tudtátok beszélni a távmunkát!

Andi
Minden OK?????

Nekem megvolt az utolsó munkanap, fura volt…
Kollégáim jól megleptek…
Kértek listát, hogy mit szeretnék, összeírtam pár dolgot.
Egy nagyon jó barátnőmnek meg picit panaszkodtam, hogy későn kérdezték meg, mert szerettem volna egy hintát, de most már késő, mert meg kell rendelni…
Arra nem is gondoltam, hogy a férje a kollégám, más emeleten dolgozik és csak az emelet szokott ajándékozni.
Na stikában megszervezték, sőt, külön nekem csináltatnak báránymintásat, mert az lesz minden a szobában…
Még nem kaptam meg, de majd kihozzák hozzánk.
Ezeket kaptam:
http://babyplanet.hu/cumisuvegek-etetoc ... 3m_NT68018

http://babyplanet.hu/cumisuvegek-etetoc ... tek_N24104

http://babyplanet.hu/jatekok-babajateko ... _CH071344X

http://babyplanet.hu/strand-napozas/nap ... l_CH014910

Ez itt legalább 14e Ft, a hinta még 6-7e, tiszta őrültek!
Ez pedig a csomag:
Kép

Kép Kép
estrella22

Andink jól van,csavarog a városba.Majd biztos jön ha hazaért. :lol: :lol:
csucsu99
Budapest

Én holnap dolgozom,vasárnap nem tudom mennyire tudok jönni.

Minden Anyukának,Kismamának,és leendő Anyukának nagyon Boldog Anyáknapját Kívánok!!! :D :D :D
csucsu99
Budapest

Csucsu: köszönjük,Neked szintúgy!! ;)

Estrella: klassz cuccokat kaptál :D
Azt a hintát néztem már én is,hogy jópofa :) Csüt.-pénteket megbeszéljük,valószínűleg lerakjuk párom munkahelyén (Örs),és akkor Te sem vagy időhöz kötve,hogy mikor mész be érte,reggeltől estig mindkét nap lehet,fognak tudni róla az ottani kollégák,nekünk most hivatali ügyintézések lesznek,meg doki,úgyhogy nem tudom még,mikor merre leszünk,így a legegyszerűbb ;)
Vendég

Valószínűleg mi is kapunk újabb csomagot vasárnap,vagy akkor még csak megmondják,hogy miket,mert már nincs kocsijuk,úgyhogy kádat tuti nem hoznak most :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!
Minden oké, csak ma nem voltam gépközelben... Ne aggódjatok a rosszpénz az tudja a dolgát... :wink: De aranyosak vagytok nagyon, hogy így figyeltek ránk!!!!!!!!!!!! :)
Viszont hullafáradt vagyok, agyilag, fizikálisan és lelkileg is jó sürü volt a mai nap...... anyós eléggé kiborította mostmár R-t is, azzal hogy mekkora bumburnyák :shock:
R. részéről valamifajta átértékelésre lesz szükség az anyjával kapcsolatban.... mert szeirntem mostanra tudatosult benne, hogy egy álomkép az amit róla gondolt eddig.... :shock: :shock:
Mindegy, majd megoldjuk a dolgokat csak most kicsit sok összejött :shock:

Csók megyek hétvégén majd jövök... :wink:

andrea-1

Ma én se leszek sokat,anyummal vásárolgatunk,aztán elrabolom az Álomsüti cukrászdába,remélem nem fogja vissza magát ;)

Szerencsére az Ő közelében is van egy,úgyhogy nem kell a 3. kerületbe kivinnem :)
holnap meg bringaverseny,picit aggódok a zápor-zivataros előrejelzések miatt... :roll: :?
Vendég

sziasztok!

Én is kérek privi nevet.

Vicky küldtem végre amit igértem .
Ann nem találak a fb. -on mit igértem neked??
zsuzska mindjárt hétfő ugy izgulok gondolom te jobban!

A kezdő csikosoknak 1 vagonnal a végéhez közeledőknek szintén!!
Szeretnélek meginvitálni benneteket leendő szülés elött álokat barátnőm szülési sztorijához: http://www.humanharmony.hu/nagyjuliszules
remélem nem baj. :D :)

Tegnap este majd nem lelettem véglegesen tiltva az uram részéről (Ő is elolvasta ám)a forumról olyan zakk lettem pannik történetétől szegénykém!

Mindenkinek kellemes hétvégét!
Ma boszi szombatra megyek bibi!
evolet
Szolnok

Béku
Nekem is tetszik a hinta, és Meskán sokkal olcsóbb, mint az eredeti „Adamo”.
Ok, köszi, ott hagyjam majd a pénzt, vagy utaljam?
Ruhákat kaptok majd?
Én nagyon várom a svájci csomagot, remélem nem felejti el az unokatesóm…
Majd számolj be róla, milyen az álomsüti, én még nem jutottam el oda…
Rossz idő lesz holnap? :(

Andi
Miket intéztetek?
Anyóst sajnálom :(

Kép Kép
estrella22

Estrella: tényleg szép dolgokat kaptál a kollégáktól:) én is kaptam a kollégáimtól a meska.hu-ról egy kis babakocsi takarót, az is patchwork-os, mint a fejvédő, amit Erika készitett:)
- ez a hinta nekem is nagyon tetszik és a védőnő is ajánlotta. Ha a meska.hu-n veszed meg a hintát, akkor hogy tudsz hozzá állványt venni?
- gerlécske hogy van?

Judit: óvatosan a munkával, neked sem ártana egy kis pihenés már:)

Béku: isten éltesse anyukádat, jó ünneplést nektek:)

Zsuzska: hajrá a jövő heti akcióhoz:) nagyon szoritok, hogy sikerüljön, jöhetne az utánpótlás májusban:) (Csucsuval együtt:)

Kubu: hogy vagytok? nagyon lájkolom KisHurrikán fényképét:) nem szedi le a fejéről ezeket a kendőket? nagyon jól áll neki:)

Engem is megrázott Pannik története, pedig olyan jól indult minden. Nagyon remélem, hogy a férjével közös erővel össze tudják szedni magukat és nem adják fel véglegesen!

Én is csavarogtam ma, jól el is fáradtam, a barátnőmmel IKEA-ztunk, nagyon szép dolgokat kapott Nóri tőle: mintás pelust, polár takarót és egy répás csörgőt:)

Andi: a szülésznő megadta a választ a sterilizálásra, a csecsemősöknek kell odaadni a cumis üvegeket, ők gondoskodnak róla:) egyébként én sem vagyok hive a túlzott sterilizálásnak, szerintem az első 3 hónapban leszünk óvatosabbak, utána már lazul az ember:)

Kép
oroszlán

Estrella: nyugodtan hagyd ott ;)
Majd megírom,kit keressél személyesen,neki lehet :)

Az álomsüti finom volt,én szokásomhoz híven Tiramisu-ztam, anyum végül a francia krémes és a somlói közül ez utóbbit választotta,és ízlett mindkettőnknek! :)

Nem tudom,kapunk-e holnap bármit,azt meg pláne nem,hogy ruhákat is akarnak-e adni,most ami a legjobban érdekel,a hálózsák,azt kéne szereznem 2-3 darabot.
Már most is szakad nálunk,előtte pár perccel még epreztünk a kertben pléden ücsörögve,majd elkezdtem biciklikereket fűzni,de már nem tudtam kint befejezni,hirtelen leszakadt az ég...,és holnap is erre kell számítani :?

Csak akkor fent leszek a hegytetőn,ott kellemes lesz sz*rráázni :roll: :? :? :?
Vendég

Oroszlán: köszi,átadom ;) :D

Én sem annyira stresszelek ettől a sterilizálástól,maradok a régi hagyományos kifőzésnél,amit muszáj,de egyébként nálunk is ott a cica,úgyhogy 100%-osan steril környezet sose lesz ;)

De nem is baj,mi mind így nőttünk fel a családban,és nem is voltunk sűrűn betegek :)
Vendég

Evolet: megértem párod aggodalmát,és teljesen jogos!!
Ezért szoktuk egymást mindig csak buzdítani,előre mozdítani,és arra ösztönözni,hogy csupán pozitív dolgokra gondoljon,mert szerintem mindenki tud durva negatív példákat hozni a babás témával kapcsolatban,de nem törvényszerű,hogy az mindenkivel úgy essen meg,feleslegesen nem paráztatjuk egymást...

Nekem is az segített,hogy csak pozitív dolgokra koncentráltam, amúgy se szeretek túl sokáig visszafelé tekintgetni,inkább előre nézek,és kihozom a jelen helyzetből a maximálisat :)

Neked is csak ezt tudom tanácsolni! :)

A gyászt meg kell élni,kikerülni lehetetlen,mert előbb-utóbb akkor is kijön az emberen,de utána fel kell állni valahogy (természetesen ehhez kellenek azok a tökéletes párok,akik nekünk vannak),és megpróbálni előre nézni!
Vendég

Haza értünk a szülinapról. Barbus először kicsit bizalmatlan volt, de megbarátkozott a társasággal és utána már jól érezte magát. Nagyon tetszett neki a kert, Edi, a kutyus és a keresztanyja tesója, Zsolti. Vele majdnem egy órát bóklásztak! Nagyon jókat ettünk és szép volt a torta is. Sajnos úgy döntöttek, hogy a kia nem eladó, de majd csak lesz valami jó kis verdánk nekünk is. Pedig ez nagyon tetszett. :(

evolet: Nagyon köszönöm.
vicky79
Budapest III. kerület

Béka IMÁDLAK!
Helyeselt a drágám!! Meg lesz igérem!! és KÖSZÖNÖM!
evolet
Szolnok

BOLDOG ANYÁK NAPJÁT MINDENKINEK!!!

Kép

Kép
avarka

vicky nincs mit remélem sikerül Barbus mellett is!
evolet
Szolnok

Sziasztok!
Ma mindenki alszik, teszvesz, pakol, majálisozik, anyáknapjáz ???? :shock: :lol: :shock: :lol: :shock: :lol: :shock: :lol:

Estrella: tök jó ajándékokat kaptál :wink: Lábad? Én hétvégén megint löttyöztem, hatott.... :lol:
Ügyintézés az varratás volt.... de aszittem a végére már agyfaszt kapok.... anyám barátnője csinálta meg a baldachint és a függönyt... a kb. összvissz 1,5 órás melót csinálta délelőtt 10-től du. fél 5-ig.... mert varrt kb. 30 cm-t utána jött a duma... majd megint 30 cm.. és duma... és így ment... szegénykém egyébként aranyos, csak hát fárasztó volt... ha ezt tudom.... meggondolom.....bár hóvégén egy varrónőzés lehet bele se fért volna.... :shock: Szóval ez volt az ár... de Ő meg ugye örült, hogy végre nincs egyedül... mert amúgy borzasztó magányos... :cry: Mindegy túléltük és fent vannak a cuccok...ez a lényeg! :)

Vicky: Kár hogy nem jött össze a járgány, de minden valamiért történik, biztosan sokkal tutibbat fogsz majd ezután találni.... :wink:
Meggyógyultatok mostmár mind rendesen remélem...... :wink:

Béku: ugye ebbe a szar időben ma nem nagyon mentél esőre??? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Na én meg nagyjából összeraktam a kórházi pakkot :lol: :lol: :lol: ....amit kellett kisterilizáltam.... kivasaltam......még annyi, hogy holnap reggel összeírom a táska tetejére, hogy mik azok a tételek, amiket bele kell majd még tenni indulás előtt.... R-nak útmutatással, mit hol talál... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: És jövő héten még a szülés utáni ügyintézéssel kapcsolatos adminisztratív dolgokat akarom előkészíteni Neki, hogy ne kelljen majd vesződnie.... ilyeneket mindig én intézek... :wink:
Amúgy bennem volt a fos ma reggelre már, hogy ez az idő esetleg beindíthat bármit..... úgyhogy így hogy már összepakoltam du-ra volt egy kis megkönnyebbülés.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
És hétvégén elkezdtem szedni a homeos gyogyókat is + málnalevél tejjjjjjját is.... :wink:
Úgyhogy nagyjából ezekkel a dolgokkal asszem készenállunk majd asszem a kisasszony fogadására... Olyan hihetetlen.... ma vagy 10-szer bőgtem emiatt, ha belegondoltam... :lol:

R. sajna hétvégén is sokat melózott, úgyhogy anyám holnap jön még a szőnyegeket kipuceválni, meg pár nekem már nehezebb dolgot megcsinálni .... csak hogy meglegyünk mindennel... ahogy elterveztük... :wink:
Anyós viszont továbbra is full közönyös és destruktív a témában... pedig a fia szólt péneken, hogy mivel megint (hetek óta) melós hétvégéje van, így amit eltervezett nem haladunk vele, szóval jó lenne, ha esetleg tudna jönni... Ő viszont közölte, hogy mindenkinek megvannak a problémái, neki is!!!, és amúgy is messze vagyunk és 500 ft 1 l benzin.... (hát igen.. de 65 felett van, ingyé bkv-zhatna, 1 óra alatt itt is lehetne, szóval ezen nem múlna)... de különben is, nem is érti minek ez a nagy készülődés, takarítás, meg lehet azt majd szülés után is csinálni.... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Hát, mindenesetre ilyen hozzáállás is van..... :shock: :shock: :shock: :shock:
Minket viszont ez eléggé kiborított :cry: ..... csóri Kubukám jutott eszembe sokszor, hogy ott már mióta csak a csalódás van az anyjával kapcsolatban.... Full át tudom érezni Kubukám!!!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry:

andrea-1

Sziasztok!
Andikám nem semmi ez az anyos téma ,szülés után?? sehol nem ugy szokták!!

Vicky örülök hogy végre itthon vagytok!

Más! Holnap másodállás interjura megyek de presszóban lesz a beszélgetés ilyenkor kinek illik fizetnie????

Szupi volt a bosziszombaton!
evolet
Szolnok

Evolet: milyen az a bosziszombat, mesélsz???
Szerintem nem Neked fog kelleni fizetni, de gondolom úgyis max. 1 kávét kérsz majd... szóval legrosszabb esetben max. a sajátodat... én legalábbis felajánlanám a beszélgetés végén hogy a magamét kifizetem, de úgy gondolom, hogy aki odahív, annak "illene".... :wink: Amúgy milyen másodállás lenne???
Hát igen, tudod anyósom alapból is elég "pancamári".... de ezt a fajta hozzáállást a legrosszabb rémálmomban nem gondoltam volna. Főleg, úgy, hogy tudja hány évet küzdöttünk ezért a babáért..... Igaz, nem is tudom mire számítottunk, hisz a 9 hónap alatt 1 tál étel nem sok, annyival nem gondolt ránk, hogy esetleg segíthetne ... :? :? :? :? :?

andrea-1

Hát ismét itthon. Most kicsit netezgetek, kocsikat nézegetek éppen. Most van egy, ami nagyon megtetszett, ki kéne menni Vácra megnézni. De valaki olyannal, aki ért hozzá, mert én sajna nem. :D Egyébként úgy néz ki, hogy meggyógyult a család, így el tudom vinni Barbust szerdán oltásra. Szegénykém, kettőt kap. Egyet a vállába és egyet a combjába. Annyira sajnálom ilyenkor szegényt.
vicky79
Budapest III. kerület

andi: Car ügy ez anyóssal, de kíváncsi leszek, hogy majd a babával kapcsolatban is így gondolkodik-e ha már kint lesz. Lehet hogy igen, van itt is olyan anyuka, akinek az anyósa a kerületben lakik és még csak kétszer látta a majd' 1,5 éves gyereket. Gyönyörű nagyik mondhatom. Nálunk a két nagyi a tenyerén hordozta a kis asszonyt most hogy otthon voltunk. Annyira élvezték, hogy rájuk bíztuk és annak ellenére nem volt hiszti, hogy mi elmentünk otthonról.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky: sajna mi se értünk a kocsikhoz, pedig ha úgy lenne szívesen segítenénk.... :shock:
Most úgy vagyok anyóssal, hogy tegnap már megmondtam Rajónak, hogy úgy intézze, hogy az anyját nem akarom látni a kórházban se ezek után ... :shock: :shock: :shock: (csak szegénykém mondta hogy ne hozzam már ilyen helyzetbe.... :? :? :? :? ).... de tényleg nekem aztán ne jöjjön oda képmutatóskodni, mert nem tudom, hogy fogom tudni-e türtőztetni magam.... :shock:

andrea-1

Amúgy anyukám már most szinte a "tenyerén" hordoza a babánkat... szóval szeretetből azért nem lesz hiány vélhetően... :wink:

andrea-1

Sziasztok!

No,most estem haza "végleg"...

Andikám: dede,mentem... reggel 7-kor indulás,és du. 3-ig zuhogó esőben ácsorgás....

Mondanám,hogy a kis fizetségért nekem megérte,de ha tudom,hogy nem csak szemerkél,hanem ennyire zuhog majd végig,akkor nem megyek,de ezt előre nem tudhattam.... (kezemen az ujjak durván feldagadtak a hideg miatt,még sose tapasztaltam ilyet :shock: )

Aztán jött sms,hogy fél4-re menjünk étterembe.... Gondolhatjátok,hogy néztem ki,tiszta átázott gatya (ami kilógott az esővédő szerkóm alól),itt-ott sárosan,és nem annyira megjelenős cuccban....

Aztán újabb egyezkedés sms-ben,hogy értünk jönne autó,és haza is hozna utána,és csak 7-re kéne menni,szóval akkor ugye megyünk?!

No mentünk,így sógoromékkal meg anyucimmal vacsiztunk,hiába hagytam ki ma a banánozást (jó sok megy át a kezem alatt ilyenkor),8-ig meg se kaptam a kaját,nemhogy befejeztem volna,így holnap is kilőve a terheléses...

Anyum csütörtökön tud elkísérni,úgyhogy akkor megyek valószínűleg...

Ja,és az étteremben a pincér az ő paraszt módján 3X is beszólt nekem... Húgomék törzshelye,így már tuti ismerték,nekik jópofizásnak tűnt a dolog,de engem többször is csúnyán megsértett...

Miért kell egy pincérnek mindenre megjegyzést tenni???
Vendég

Andikám Anyosoddal kapcsolatban inkább nem mondok semmit remélem sejted miért......
Bosziszombatrol a fb.-n van irva rola, jósnők voltak 2 is , grafologus, EFT, lélekmasszázs, rendes masszázs, auralátó, asztrologus, és végét zumba tette szinesebbé.

köszi a tippet a holnapi dr. makkos ingatlan-os, 5-én pannonsoft ez hitel közvetitéses,és bizt. munka.Sajna kell vmi másodállás mert nem jövünk ki a fiziből. Mennék én takarítani is nektek babásoknak de nincs pofám pénz kérni tőletek meg a bkv már pénzes még ha a vasut nem is.
Még nem tudom merre menjek mi a jobb igaz a bosziszombaton a kártya megmondta de én abban csak 50% hiszek.

Vicky Ádi mikor oltást lapott nem mindig volt gáz volt hogy észre sem vette de volt hogy be is lázasodott. Ne izgulj mert át veszi Barbus!
jó pihit mindenkinek!
evolet
Szolnok

Szegény béku!!

Voltál az eszembe remélem nem fáztál át!!

Holnapra kis pihit,vigyázz magadra
evolet
Szolnok

Jó reggelt Mindenkinek!

Látom a hétvégén mindenki eltünt!

Csajok!
vki tudna esetleg segiteni egyéni vállakozó vagyok,és a nagynéném a könyvelém nem akarom megmondani Neki a babát(még)
hogy müködik a családi pótlék,gyed,gyes, az egyéni vállalkozóknál?mikor kell bejelenteni,h terhes vagyok?
köszi
vikus82

Andi: Lehet, hogy a kórházba még bemegy anyós, de ha így áll a gyerekhez, akkor le fognak kopni a látogatások. És ez szerintem nem is baj, pláne ha így áll hozzá. Mondjuk az más, mikor már ott a baba.

Evolet: Nem parázom magam halálra az oltás miatt, de sajnos tudom, hogy Barbus már akkor ordít, ha a doki a hátára fekteti. És ráadásul mindig belázasodik, de legalábbis hőemelkedése mindig van.
vicky79
Budapest III. kerület

Vikus!

Amig csinálod a válalkozást és nem szünetelteted addig szerintem nem kell tudnia neki róla ,vagy tp-re akarsz menni?
De pontosabbat hazeretnél a fb. a könyvelöktől megkérdezhetem.
Főállásu váll. vagy??
Nos kérdezzem vagy kérdezed??
AU 3.a van remélem m inden jól zajlott!!!
puszi R.
evolet
Szolnok

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?