Új privát üzeneted érkezett!

Forti! Nórinak még mind a 4 hátsó rágója hiányzik, doki néni szeptemberben azt mondta, hogy meg van dagadva és hamarosan kibújnak. Hát azóta sincs semmi, már én is kezdem hiányolni. Kép

Esik a Hó!!!!

Ma már nincs láza Nórinak, elég rosszcsont Kép, azt hiszem a gyógyulás útjára léptünkKép. Inkább pakolja szét az egész lakást, csak beteg ne legyen! Rossz volt látni, kis bágyadt volt a láztól, egész nap aludt, enni sem nagyon akart, óránként keltegettem és itattam.
Márk pont az ellenkezője, mászkál a lakásban, mint egy kis felfedező, mindent felszed, megnéz, kihúz, pakol stb... Nagyon édes, csak elég fárasztó. Mivel négykézláb intézi az ügyeit van pár hely, ahova ő nem mehet (konyha, előszoba, fürdő), mert hideg a padló. Így állandóan visszapakolom a szobába, de ugye mint gyerek ő mindig pont az ellenkezőjét akarja csinálni, mint amit én szeretnék.
Néha muszály beszigorítanom, így sincs túl nagy tekintélyem. Amikor Nórival szigorkodom többnyire azt hiszi, hogy egy újabb játék. Egyszerűen nem tudok szigorú és mérges lenni velük. Általában elröhögöm magam, így azért mégse lehet. Persze, ha tényleg veszélyes önmagukra, amit csinálnak, akkor szoktam kiabálni, de Nóri egyből elsírja magát én meg megsajnálom.

Dec8! A pisivizsgálatig én sem aggódtam (bár feltűnt és nagyon nem tetszett, hogy Nóri nem iszik), de azt mondta a dokinéni, hogy hosszú távon károsíthatja a szervezetét, ha nem iszik. A gyerekeknek meg pláne nagyon fontos, hogy igyanak gyorsabb az anyagcsere stb... Úgyhogy ez most nálam központi téma lett, tanuljuk az ivást, talán ha játékosan rávezetem, akkor később magától is menni fog. KépAzért kérdeztem, hogy a többieknél mi a helyzet. Kép és aki hasonló cipőben jár (lásd Titeket Kép) szintén okulhat az esetünkből. Engem nagyon megijesztett, hogy a vizeletéből így kimutatták a "nemivást".

Aja! Nem palotában lakunk Kép, van 3 NAGYON színes gyerek poharunk, majd kipróbálom, köszi az ötletet.
Hol van helyileg a játszóházatok? Lehet, ha gyógyultak leszünk mi is megnézzük.

Hű, de sokat írtam! Szófo..som lett a bezártságtól. Kép
Szép hétvégét mindenkinek:
Magdi

Magdi
Nóri (2002.09.24.) Márk (2004.05.02)
mléna

Halihó

Hát nem jött össze az utazás, mire felpakoltam a fél házat, Gergő lázas lettKép Gennyes torokgyula. Úgyhogy itthon maradtunk, első este alig tudtuk levinni a lázát 38 alá, kúp, hütőfürdő...A gyógyszert kétszer kihánytaKép Végül az ügyeletet hívta a férjem, mivel én Gellértet szopiztattam. A bumburnyák doki meg megkérdezte, hogy nincs annak a gyereknek anyja, miért ő beszélKép Végül nem jött ki, de jobb is...11 körül le tudtuk fektetni Gergőt, akkor már csak 38,1 volt. Persze megint bikaerős antib-t kap. tavaly ugyanígy voltunk, akkor kórház lett a vége a krupp miatt, remélem most megússzuk, én nem tudok most bemenni vele a kicsi miattKép
Ja, és alig tudom neki beadni a gyógyszereket, max. fecskendővelKép
Hozzátok kijön a gyerekorvos a beteg gyerekhez? Mert az enyém nem jött, azt mondta értekezletre megy. Este hatkor, hát nem tudomKép

Magdi
Gergőt is itatnom kell, kész kínszenvedésKép
Ő tavaly infúlzióra került a nemivás miatt.

Bringa
GratulaKép

Kataa
Mi volt a fodrásznál? Gergőhöz 3 ember kell, de így is visít, mint az őrültKép

eldugulok, puszka
Judy

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

na, azért nem vagyok ám ennyireKép

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Judy! Jobbulást nektek!
A mi dokinénink bármikor kijön, ha hívom. Persze adok neki pénzt (2-3ezer Ft-ot), de tényleg bármikor hívhatom. Telefonon meg,ha a legkisebb hülyeséggel is zaklatom mindig tök normális és türelmes. Meg mindent elmagyaráz és nem egy gyógyszerfüggő Kép Szóval ezalatt azt értem, hogy először mindig természetes úton próbál megoldást találni. Pl.: Nóri még soha nem kapott antibiotikumot (persze még nem is volt annyira beteg), a legdurvább gyógyszer a Nurofen szirup volt, meg a lázcsillapító kúp.
Én nem is értem, hogy hogy nem megy ki a doki, ha hívod, a barátnőmékhez tavaly dec.24-én is kiment a háziorvos este7-kor. Én a helyedben körülnéznék, hátha találsz empatikusabb dokit, akire számíthatsz. A gyerekdoki legalább olyan fontos, mint a nőgyógyász Képna, azokból van tapasztalatom, 4-et elfogyasztottam, mire megleltem az "igazit"Kép

Vigyázzatok magatokra:
Magdi
Azt hiszem ma én leszek az ügyeletes topicon logó Kép

Magdi
mléna

Sziasztok!

Magdi
Esett a hó Kép

Jaaaj a szívoszál is nagyon jó!!!
A Játszóház (ideje lesz nevet adni neki...)Kispesten van, az Endresz György u.28.-ban.
Itt már nem untatnék vele senkit,de a keres/kínál/programok/ajánlatok topikban a Kispesti játszóház címszó alatt részletesen leírtam mindent!Sőt,valaki tett fel egy képet a gyerkőcről a Lakóhely szerinti topik Kispestiek topikjába!

No száguldok hajat mosni,hogy szalonképes legyek délutánra....a lehetőségekhez mérten persze....!

Jut eszembe Kataa
Fiad mit művel a fodrásznál?Máténak egyenlőre én nyírom a haját,de lassan emberi formát kellene kapnia.Nem lesz egyszerű eset a kölök....
mailt megkaptad?Egyre rosszabb a gépünk Kép
Ha nem,légyszi írj Te,feltettem a címem a profilba.

Aja
aja

Magdi
Ha Hanna beeg és sokat kell neki inni szokott kapni kubut-de kb. 3/1-e higítva, ebből hihetetlen mennyiséget tud benyomni. Meg persze a szép pohár is sokat számít neki Kép

Üdv
dec8
dec8

Magdi

Nem csak Te netezel...Kép
A Kubu marha edes, kb ketszer vettem eddig, de Emi mindenfele gyulocslevet megiszik, szinte valogatas nelkul, meg valodo gyumolcsteat szoktam egy kancsoval kesziteni es azt iszogatjuk egesz nap, mivel nekem is sokat kell innom a szoptatas miatt. Mate mennyit szopizik meg?Emi szereti a teakeszites szertartasat, o teheti bele a filtert a vizbe.KépDe a vizet is szereti.Kép

Judy

Gergonek jobbulast!Kar hogy nem tudtatok elutazni. A dokinak en is szoktam adni egy-ket ezrest ha kijon, volt hogy hivtam, mert nem volt aki a masik gyerkocre vigyazzon es mindkettot nem akartam a rendelobe cipelni. Olyan meg szerencsere nem volt, hogy keso este magas laz, vagy ilyesmi. De szerintem akkor is kijonne. Lehet hogy tenyleg masik utan kene nezned.

Itt Godon volt egy jo kis hovihar delelott, hatalmas hopelyhekkel, Emit persze ki kellett vinni megnezni a hoesest.Kép Vegre kaptunk karfas szankot is a heten, de persze nem maradt a hobol semmi.
Mostanaban a kedvenc kerdesei:
"Hol lakik a ...?" (Kigyo, zsiraf,tehen stb)
"Hogy hivjak azt?" Minden tvben szereplo rajzfilm es elo figurat ismernem kene.Kép

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Sziasztok!
Tettem fel új képet a profilomba.

A gyümileveket Nóri is higítva szereti, töményen nem mindig issza meg.

Megyek, mára elég belőlem Kép
Magdi

Magdi
mléna

HaliKép

Köszi, már jobban van a Gergő, tegnap már kúp sem kellett.
Doki: Hát ez az, hogy én is mindig adok neki kb kétezret, mert az oltásokat ki szokta hozni, és most is kijött a picihez. Hármat kapott, amikor a két gyerkőcöt vizsgálta meg. Csak pont amikor beteg a gyerek, akkor nem jön kiKép Egyébként már többször le akartam cserélni, mondtam is a védőnőnek, csak aztán elmaradt a dolog, mivel tavaly november óta nem is volt beteg a Gergő. Az a baj, hogy nem is ismerek itt Érden jó dokit, a homeos dokinénink Bp-en rendel, de nagyon elfoglalt. Majd próbálok keresni vkit.

Magdi
Szépek a gyerkőcökKépKép

pusz
Judy

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Sziasztok!

Sajnos (vagy szerencsére, kinek, hogyKép) nem maradt meg. Gabi úgy nézte és mondta, hogy hóz-hózKép A "z" nem tudom hogy került a végére.
Próbáltam neki énekelni a lassan aktuális mikulás nótát a "Hull a pelyhes"-t, de tovább sose jutottam mert elkezdett kukorékolniKép A mesekönyvben a kedvence a kutya után a kakas és mindig kiabálja, hogy "kukurííí"Kép

Pocaklakó baba tegnap nagyon nagy ijedelmet okozott. Kezdem elején.
Minden este amikor már a Gabi is elaludt, én is fekszem akkor elkezd bulizni. Már olyan megszokott, hiszen szinte csak ekkor van időm rá figyelni teljesen. Nagyon sokáig bulizik odaben, sokszor 20 percig. De pénteken este úgy beájultam, hogy ez kimaradt. Szombat reggel se köszöntött. Aztán elindultunk Gyömrőre anyukámékhoz és az autóban megint feltűnt, hogy nem mozog. Ugyanis minidg azon mosolygok, hogy honnan tudja a kis tökös, hogy hol van a biztonsági öv... meg szeret autózni.
Aztán megérkeztünk és fél óra elteltével lefeküdtem, addig anyukámék Gabiztak. Próbáltam rábírni a pocibabát a mozgásra és mikor fél óra múlva sem éreztem totál bepánikoltam. Felhívtam az István kórházat, hogy ilyenkor mi van, mondták csinálnának egy CTG-t, mert távgyógyítani nem tudnak és egyébként is jobb félni mint megijedni... Ok, "robogtam" haza kényszeríteni kellett magam, hogy az útra koncentráljak és ne száguldozzak. Felvettem párom, kismamakönyvem és irány a kórház, persze már a párom vezetett.
Ott egyből CTG és megvolt a pici szívhangjaKép Azt a követ ami leesett a szívemről még a szülésznő is hallhattaKép 20 perc ctg és a gép szerinti legalább 15 magzatmozgásból egyet sem éreztem!!!! Pedig 3x még arréb is mászott az érzékelő alól. Nem értettem igazán, hogy hogy nem érzem, hiszen már már akkora, hogy minden rezdülése érezhető, és egy nagyobb rúgás bizony már fáj. Aztán szülésnéni a két kezével jól megmozgatta a pocakomat, azt hittem le akarja akasztani úgy egészben. De még mindig nem éreztem. Gondoltam magamba, milyen jó lesz így a továbbiakban, hogy nem fogom érezni, parázhatok.
A következő ámulatba ejtő dolog az a szülészet arculatváltozása volt!!! GYönyörű szépen felújították a nyáron!!!

majd még jövök
sasha

Kép
sasha

Zsuzsa
Köszi! Az Árkád eléggé kiesik nekünk, szerintem oda nem fogok elmenni!

Nyuszi
Ha megtennéd, hogy megnézed kint, azt nagyon megköszönném! Igazából hogy mennyit szánok rá? Hát nem 10 ezreket, szerintem 3-ig elmehetünk. Asszem a szamár és a királylány a Gulliverben 1500-2000 körül volt. Csak épp a Shrek hiányzott mellőle. Ha dec. elejéig kapok valami csoda folytán itthon, akkor szólok. Még 1x köszi!

Forti

Kép
Kép
forti

Sziasztok!
Sasha! Azért ez nem semmi, nem csoda, hogy megijedtél. A lényeg, hogy minden rendben van.

Judy! Nálunk az oltásokért be kell menni az un. egészséges rendelésre, azt soha nem adják háznál, állítólag valami rendelet tiltja. Vagy csak itt Harasztiban van ez a szabály???
A homeós doktornénitek gyerekorvos? Úgyértem, hogy rendes szakorvos? Tudom hülye a kérdés, de én szinte semmit nem tudok a homeópátiáról.

Mi most értünk haza a vásárlásból, nagyon érződik a karácsonyi vásárlási láz, mindenhol hatalmas tömeg volt. Nóri szegény annyira elfáradt, hogy hazafelé kidőlt a kocsiban és itthon folytatta az alvást, az ebéd is kimaradt. Szegényt ma még hagyni kellett volna regenerálódni, dehát muszály volt elmenni, teljesen lefogytak a készleteim.

Képzeljétek kaptam egy bakancsot és egy gatyót apától karácsonyra. ÚÚgy örülök neki, a nadrág az nem is lett volna olyan fontos, csak beleszerettem. Viszont bakit már tavaly akartam venni, csak mindig elfelejtődött. Mondtam a Gyurinak, hogy még 1 bőrkabát kéne és akkor teljesen elégedett lennék. Leállított.... Vajon MIÉRT???? Kép Azért ahogy ismerem, talán megfűzöm valahogy.
Nórinak is vettünk egy bundás hótaposót, édes volt, mondtam neki, hogy meneteljen benne, nem nyomja-e a lábát. Fel-alá masírozott az üzletben és mondta, hogy "meleg bakancs, hát jó". Mostanában amúgy is ez a szava járása "Hát...." Ezt tőlem tanulta, én is sokat hát-ozok sajnos.

Felébredt a Márk, sziasztok:
Magdi

Magdi
mléna

KépKép
Ennyire ráérek Kép, Márk tök jól elvan a kiságyban, nekem meg muszály eldicsekednem, hogy miket tud már az én "nagyfiam"!
Mára tényleg eldugulok.

Magdi
mléna

Ági, Olivérnek boldog névnapotKép

Sasha, jaj!

Conti

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti

Sziasztok!

Forti!

Shreket én is az Árkádban láttam csak , ott volt mindegyik figura, Shrek is.

FLP: forever living product, Aloe verás dolgokat árul, csak ügynöki rendszeren keresztül. Emma a Kids vitamint szedi (forever kids a neve), hát nem tudom megítélni hogy ezért e de eddig csak sima nátháink voltak, orrfolyás, komolyabb nem. A natur gél az az Aloe vera gél, de az aranyárban van, én úgy voltam vele kipróbálom a vitamint és ha nem elég akkor esetleg majd próbálom a gélt. Sokan dícsérik egyébként. 1 l valami 5 vagy 6000 Ft és nem sokáig elég. A vitamin az 3000 Ft de jó sok van benne, Emma még az eslő doboz felét sem szedte be. ja, és imádja.

Judy!

Hát hozzánk akkor jön ki a doki ha épp rendel akkor rendelés után, de szerintem ah este hívom akkor ő sem tud jönni mert vidéken lakik. Mondjuk ha 6-ig rendel akkor jön ste rendelés után. Én max 1-2 ezret szoktam adni. Oltást is itthon adja be.

Manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

http://www.fisher-price.com/US/littlepeople/default_flash.asp

Ezt hallgattuk Mancival egész délután Kép
Csak Little People mániásoknak, egyébként a termék kapható a Tescoban Kép
dec8

Sziasztok
Penteken a legnagyobb viharban indultam Alexert,de szerencsere hamar elallt az eso,viszont anyuekhoz azafele ugy mozgatta meg az allo automat is a kocsi hogy majdnem visszafordultam,csak nagy volta dugo,na de odaertunk idore a fodraszhozKép
Nem engedte eloszor hogy a nyakaba tegyeka nagy leplet,de utana szepen ult es ugy forditota a fejet meg nezett lefele ahogy a csaj kerteKépUgyanolyan lett mint szokott,kis kopiKép
Aztan ateli gumikat rakattam fel veger emga szombati ho elottKép
Szombaton megvotlaz osztalytalalkozo es nagyon jo volt,varakozason feluliKépEjfelkor mentem hazaKépAlig van parnak gyereke,sot inkabb a fiuknak volt ketto,rajtam kivul meg ket lanynak egy de egyik sem volt hazasKép

Alex megtanulta vegre a vezteknevet is,ami ugye nalunk nem kis teljesitmenyKépNagyon ugyin es buszken mondjaKép
Mar egesz nap be nem all a szaja es csak mondatokban beszelKépMindent megfigyel es kommentaljaKépEstere mar zug a fejem,de nagyon jo erzesKép

Agi
Megjott az utalas PszitolKép
Drukk hogy siekruljon a vizsgad,melyik nyelvbol volt?
Gratula a pelusnelkuliseghezKép

Aja
Megjott a mail,es valaszoltam isKép
Ha megyunk akkor vagy most szombaton vagy hetkozben csak delutan Alex bolcsije miattKép

Nyuszi
Ugyi Emi a PuzzlevalKép
A baratnom csinalt olyat hogy egyszerre lottek be mindket fulet,csak ket emberes a meloKép

Forti
A Besres csepp tuti jo leszKép
Lehet kapni Shrek figurat minden JatekszibetbenKép
En latta ma Westendben es a Ferenckoruton is 1 heteKép
Ha nem kapsz a heten ,szolj es megyek ugyis a het vege fele a babok miatt arra akkor veszekKép
Nekunk azt hiszem 2 fog van meg novofelben,de eleg lassan Kép

Magdi
Nalunk is igy van hogy annyira kevesszer kiabalok vel hogy ha veszelyes valami akkor kiabalok de rogton sir es ugy megsajnalom.PErsze illyenkor kemeny vagyok es nem nyugtataom meg ,hatha tanul beloleKép

Judy
Szegeny GergoKépRemelem mar jobban van.Drukk hogy gyorsan elmuljon neki.
Hat nekukn az uj dokineni meg nem jott ki szerencsere,de ha este van a dolog ugyis az ugyeletet hivnam.Azok mar voltak kint 2*,persze hogy akkor lett lazas es hanyt amikor nemvolt rendelesi ido tavaly telenKépEn ugy beszeltem emg vele hogy kijon,mert ez is szempont volt nem csak a kedvesseg es homeopatia,bar O a VII.kerben van,de igy is elvallalt minketKép

Nyuszi
En sem adok neki KUBUT,vetem egyszer es ugy
megfogta az ivopoharat ahogy tuti szinezek van benneKépPersze biztos inna mert nagyon edesKép

Sasha
Jo hogy csak vaklarma voltKép

Kepzeljetek szegeny keresztfiam elvagta a labat egy poharral es 7 oltessel kellet osszevarrni,uuugy sajnaltamKépKépNoverem jol megijedt amikor dolt belole a verKép

Pusz
kataa

Kép
Kép
kataa

Kataa
A Westendben hol láttad? Ott meg tudom nézni, nem messze dolgozom tőle.

Tényleg nem tudjátok a Szörny Rt-ből nem csináltak plüss figurákat? Levinek az is nagyon bejön!

Forti

Kép
Kép
forti

Ja
Manó
Köszi a felhomályosítást! Kép

Forti

Kép
Kép
forti

Forti!

SzívesenKép nekem is több hónapomba telt mire rájöttem hogy az ajánlott FLC-s zöld krém az mit is takarKép

Körkérdés: Szerintetek normális hogy a férjem, aki még nem volt itt ahol lakunk házi orvosnál ma reggel bement a rendelőbe mert nagyon fáj a torka, légcsöve, köhög, és mivel még nincs orvosa mondta hogy ahhoz szertne járni aki ma reggel rendel (praktikus okokból, hogy minél előbb gyógyszert kapjonKép), szóval közöltzék vele hogy ilyen nincs, hanem meg kell bezsélnie azzal az orvossal akihez utcailag tartozna hogy elmegy tőle más orvoshoz (de még a kartonja nincs is ennél az orvsonál, még a régi kerületben van). Mondta hogy de szabad orvosválasztás van, d enem foglalkoztak vele, kérte hogy hjagy bezséljen a vezetővel akkor, d ecska déltől lezs bent, most meg yvissza délre. Csak mi vagyunk naívak hogy zat hittük a szbad orvsoválasztás tényleg szabad, vagy nincs igazunk? Mondja már meg valaki. mert neki tul képp mindegy kihez jár, egyik sem jobb mint a másik, tényleg csak a trendelési idő miatt akart ehhez menni, de ehhez nincs joga? Ha nincs akkor nem számít , megy a kijelölthöz, csak akkor nem mondják már hogy szabad orvosválasztás vanKép

manó

KépKép
manó

Manó!

Szabad orvosválasztás van, ehhez max. annyi kell, hogy az új orvos elvállalja (gondolom azért, hogy az orvos eldönthesse, hogy mennyi betege legyen). Azaz az ember bemegy a választott orvoshoz, megkérdezi, hogy vállalja-e és ha igen, akkor már más dolga nincs. A kartonját kikérik a régi helyről (nem neki kell utánamennie). A régi orvossal sem kell megbeszélnie. Minek? Magyarázkodjon, hogy most elengedi-e vagy miért nem akar már hozzá járni?
Mi most Hannával csak bementünk a dokinénihez (nem hozzá tartozunk, mégcsak nemis a mi városunkban rendel), és ott már vizsgálat közben megkérdezte az asszisztense a doktornő, hogy akkor vállalja-e Hannát, ő azt mondta, hogy "Persze!" (Beni és Nátán is hozzá jár), erre az asszisztens beírta a kiskönyvbe az elérhetőségeket.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Dec8
Megjottek a cimkekKép

Forti
A Westendes Jatekszigetben lattam az also szinten nem messze a szokokuttolKép

Mano
Persze hogy nem normalis az ilyen.Kulonben meg surgos esetben barkit el kell latnia.Ugy ertem ha nem tud mashoz menni es nathas akkor is koteles fogadnia az epp dolgozonak.
En miota pesten lakom van itt doki,de ha anyueknal ert eppen a betegseg ,bementem es felvettek egy ambulans lapot,nem volt gond belole.
Ahogy Beszti rja igy van,nem kell a ferjednek mast csinalni csak odaasdin a TB kartyajat,felirja az uj doki a szmat es maris a pacianse,es kikeri a kartont a regitol.
Szerintem csak egy eppen nyugost fogott kiKép

Pusz
Kataa

Kép
Kép
kataa

Beszti, Kataa!

Köszi. mi is így gondoljuk. Igazából már a kartonozóban leállították, nincs ott kartonja és nem voltak hajlandóek írni neki az épp rendelő orvoshoz, hanem azt mondták hogy akihez tartozik azzal beszélje meg, de hát öhozzá sose járt. Imádom a baromi fontos embereket, mint pl a kartonozóKép Csak az a baj hogy most már hiába megy be délben a főnökhöz, max ahhoz tudja küldeni aki épp rendel, de ha már azt megvárta akkor akár járhat ahhoz is akihez tartozunk és délután rendel. Már ha érthető amit írok, elég zagyva lettKép

Kataa!

engem si el szoktak látni ambulánsan ha anyósomékhoz megyünk. csak ő úgy meglepődött hogy belekötöttek, hogy szerintem eszébe sem jutott hogy amulánsan kérje akkor magát.

manó

KépKép
manó

Conti
Baratnod Timi lanyanak mi a vezetekneve?

k

Kép
Kép
kataa

Kataa
Gratula Alex névtanulásához!! Kép

Halacska
Nem tudok privizni, mert a bemlapodon nincs mailcím. Írj te nekem valahonnan, válaszolok Kép

Forti + mindenki
Nálunk most a kifestősdi a nagy sláger. Találtam egy weblapot, ahol egy csomó mesefigura megtalálható kifestőként, témára lebontva. Van télapó is Kép : www.kidscolorpages.com

Nekünk lenne egy 7végénk, amikor elutazunk, de Dodi sajna nem jöhetne. Mivel nálunk nincs beszámítható nagymami, szerintetek meg merjem kérdezni a bölcsis gondozónénit, hogy bevállalná e? Mivel ők azok, akiket még ismer és elfogad. Vagy mit csináljak??

Rit

rit

Dodo 8 éves, Rege meg 4,5 :):)
anemona7

Juti,
Szegény Gergő! És ez a doki se semmi... Mielőbbi gyógyulást!

Sasha,
Nekem is volt egy hasonló napom múlt szombaton: a pici majom az istennek se akart mozogni. Én is bepánikoltam kissé, de szerencsére aztán felébredt...
Nem lehet, hogy elölfekvő a lepény, azért nem érzed?

Péntek éjjel sikerült 2x okádnom. Persze amúgy is folyamatosan ég a gyomrom, tiszta savas vagyok. Szedem a Neurosan-t, de nem mindig használ. Ez újdonság nekem, mert Solymi nem művelt ilyet annak idején...

Zita
parazita

Kataa!

Nem tudod véletlen hoyg Pocok még szokott babnetezni? Mert a keresztelős topikban láttam hoyg a gyerkőcöket egy kedves katólikus pap keresztelte meg, és érdekelne hogy ő még ott van e abbana templomban és hogy más kerületit válla e. Konkrétan a barátnőm szertné a kislányát, ők katólikusok, ő volt első áldozó is stb, ennek ellenére a kerületi templomban közölték vele hogy csak katólikus keresztszülő lehet aki ráadásul még első áldozó is volt, mindkét keresztszülő és nem lehet más vallásra keresztelt keresztszülő. szerintem ez nagyon durva feltétel, tekintve hogy a szülőkkel a dolog rendben van kerezstelésileg. Bár nem házasodtak összeKép Emma evangelikus de nálunk azt mondták hogyha a szülőkkel rendben van mindne akkor nem számít ki a keresztszülő.

Manó

KépKép
manó

Sziasztok Mamcik!

Bejelentkezek, hogy élünk csak sok a munka ezért marad az olvasó üzemmód.

Pancsi jól van, várja a télapót, aki állítólag ajándékot hoz neki. Kép
Örült a hóesésnek is. Én meg annak, hogy nem maradt meg a hó. (közlekedés miatt. Tavaly otthon meg azért drukkoltam, hogy mikor tudunk hóembert építeni)

Rit
Méltem.

Üdv,
b.

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Mano
Ja akkor ez a fontos ember volt aki hivatalbol nyugosKép
Pocoknak csak az uj lakiban lesz ujra net par heten belulKépViszont tudom ki keresztelte meg oket,mert veletlenul a keresztanyamek is ott laknak es jarnak abba a templombaKépEgy kis bokkeno azert van a tortenetben, az a pap azota mar apa lett ugyhogy kilepettKép
A mienk is nyomatta hogy rendezzuk a hazassagunkat templomban a keresztelo elott ,de mikor latta hogy ez nem fog menniKép,akkor beletorodottKépOrult hogy legalabb a keresztszulok templomi eskuvovel rendelkeznekKép

Conti
Lehet hogy keverem,O a Rosental Szilvia?Csak ez a cimke maradt meg ugyhogy remelemKép

Rit
es a szolmszed akinel a multkor is volt?
Egyebkent a gondozono jo otlet,kerdes hogy elvallalja-e,bar biztos van az a penzKép

Parazita
Jobbulast gyomorraKépBar legalabb tudod hogy a szuleskor ez is megszunikKép

Halacska
MamciKép
Egyetertek ho ugybenKép

MA kaptam egy oromhirt is ,Finn nagyon jo barinom/kolleganom vegre ferjhez megy,ket gyerkoccel(ket apatol)a hata mogott egy haramdikhozKépKépKép
Alexet a kohoges es taknyossag miatt inkabb ebed utan elhoztam, hogy itthon hosszut aludjon es gyogyuljonKép
Csomikat megcsinaltam jelentemKép
Pusz
kataa

Kép
Kép
kataa

Kataa!KépKépKép

Akkor már tudjuk hogy miért volt olyan kedves és laza ez a papKépKépKép

Náluk nem a háézasság hiányába kötöttek bele érdekes mód, hanem kifejezetten a keresztszülőkbe, hogy csak katólikus lehet és aki volt elő áldozó.

Manó

KépKép
manó

Rit!

Nálunk az egyik gondozónő vigyázott nyáron a zárás altt egy kislányra a csoportjából.

manó

KépKép
manó

Kataa

nagyon nevettem a katolikus papon. PAP-APA Hát megváltoztott a státusza és egy A-ból lett kettő, 2 P-ből meg 1. Nem is olyan nagy változás Kép

finn sztori se semmi, de produkál az élet.Kép

Gumicukor dógozol?

b.

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Rit

Ez a kifestos oldal nagyon kiraly, koszi!

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Mano,Halacska
Orulok hogy tetszettt a storyKépKépKép
Sot meg ismerem is mert jo baratjuk a rokonainknak,kepzeljetek el egy helyes hosszuhaju pasitKépNem birt a kisertestKép
Egyebkent sajnalom mert nem nagyon kap munkat ezzel a diplomavalKép
A mi papunk is fiatal volt ,kedves es laza,bar nem tul helyesKépUgyhogy o tuti marad papKép

Halacska
Te Godollorol jarsz be dolgozni?azert kesel a Tescoban hogy kozel legyen?ErthetoKép
Kataa

Kép
Kép
kataa

Kataa, igen a barinőmé a Rosental Szilvia. Bocsi, hogy meghívtam őket, de pont ott voltak, mikor ezt intéztem és a helyzet úgy kívánta.

Ma szünet volt a bölcsibe, így fodrásznál voltunk és a Bettinek is megigazította a csaj a haját, nagyon élvezte. Persze mosni nem kellett.

Conti

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti

Hali!

Mi is megjártuk a hóvihart szombaton, Dani nagyon élvezte, ugrándozott és kiabálta, hogy "Esik a hó!" persze nem maradtunk sokáig, mert bazi hideg volt.
vasárnap viszont annál szebb idő volt, sokat fotóztunk, futkároztunk le a városligeti nagy dombról. jól megmozgat minket ez a gyerek, nem mintha nem mozognánk eleget.
szombaton még egyik barátnőméknél voltunk számítógépet gyógyítani (jó vírusos volt), ahol van egy 7 hónapos kisfiú is. nagyon érdeklődött Dani iránt, állandóan meg akarta fogni, amit Danikám annyira nem díjazott az elején. aztán egész megszokta, hogy ott a kicsi, adogatta neki a játékokat, pelenkáztatta magát a Domi pelenkázóján. Ja, és ismét kipróbálta vendégségben a WC-t Kép, szólt, hogy "Jujj, pisi" és pisilt is a WC-be. amikor lehúztam, közölte: "Nagyon hangos!" Aztán automatice be a fürdőbe kezetmosni. Élvezte, hogy körbe lehet menni az egész lakásban, jött ment, mindenből evett, még a Domi tejpépéből is kunyerált.Kép

A héten ismét ketten vagyunk esténként, mert apa utazik Ausztriába. Úgy volt, hogy nekem is kell menni Bécsbe 3 napra, de lemondtam, nem szeretném, ha apa-anya nélkül lenne Dani. Ha nem üti egymást a 2 utazás, akkor mentem volna. Meg a téma is olyan, amihez semmi közöm, tuti csak németül kellett volna beszélnem és fordítani, ami elég nehéz, ha azt sem tudom, miről beszélünk.

Nyuszi
Dani is imádja a puzzle, tavasszal már javában kirakta a 9 darabosat, utána meg kapott egy 12 darabosat, ami szerintem a mintáját tekintve nem volt egyzserű és nagyon hamar megtanulta. ő a faformákkal kezdte 11 hónaposan, akkor már illesztgette.

Forti
Nem ismerem ezeket a szereket, Mindeképp kérdezz rá dokinál! Hát szerenmcséd van, hogy nem kellett dolgoznod menni, én elég hulla szoktam itt lenni 1-1 ilyne éjjel után, főleg, amikor visszajöttem Dani 13 hónapos korában, akkor még igencsak kelegetett éjjel 1x-2x, plussz a frontosabb éjjelek. hát nem volt könnyű, de meg lehet szokni. itt bent meg talán jobban érezni, mert nyugiban ül a gép előtt az ember, otthon meg nem ér rá a gyerek utáni szaladgálásban a fáradságával törődni.

Fogak
Nekünk nemrég jött ki az utolsó 4, így most megvan a 20 fog. Érdekesen jött nálunk, 9 hónaposan az első 2, utána 11 hónaposan a felső 2, aztán másfél éves korában kinövesztett egyből 10-et, most meg 1 év múlva az utolsó 6-ot.

Shrek
Én Ausztriában láttam nagy figurát (30euro és kb. 40-50 cm magas, volt szamár is). mi a Burger King-ben vettünk Happy Meal Menüben. De ha kimész a Pecsába a bolhapiacra, ott tuti megtalálod. Illetve van még Győrben egy olyan játékbolt, ahol kimondottan az amcsi rajz és animációs filmek bábuit, játékait tartják. a páromat megkérdezem a bolt címéről, ha érdekel.
Szörny Rt-s figurák is vannak a Pecsa bolhapiacon és érintetlen állapotban. Van egy tök jó Burgeres Gülü Maci is, a szeme is forog és csupa kéz és láb. Mi a Toy Storys figurákat is ott néztük, se aztán a végén a győri játékbolt volt a nyerő.

Dokinéni
Nálunk is bármikor kijött még, ha hívtam, még akár egy kis láz miatt. Egyszer nem tudott, mert akor éppen Franciaországban volt konferencián, de egyből mondta kit keressünk. Nálunk sem volt még sosem antib, illetve 1x egy antibiotikumos szemcsepp, amit orrba kellett csepegtetni, de egyébként mindig természetes gyógymódot keres a nyavalyákra. Mondjuk már 10 éve foglalkozik homeopátiával. Én is adok ilyekor neki pár ezrest, nem kéri sosem, csak én gondolom így.

Mléna
Nagyon szép gyerkőceid vannak!!!!
Nálunk is otthon adta be a dokinéni az oltásokat. hozzánk 1 éves koráig kijárt a drnő, én kértem direkt. Csak 1 éves kor után mentünk az egészségesre.

Sasha
Én is paráztam volna. de a lényeg, hogy minden ok! Kép nézd a jó oldalát, alig fogod érezni a vajúdást Kép

Kataa
Nálunk én vagyok a fodri néni, géppel körbetekerek a fején és kész.
Táli gumit mi már 1 hónapja lecseréltük.
Én ha veszélyes dolog miatt rákiabálok, akkor is megynugtatom és elmondom neki miért nem szabad. Mindig az van bennem, hogy lehet nem is számít arra, hog ymost ráförmedek és csak megretten. sok dolgot a gyerekek nem is tudnak, hogy ez veszélyes.
Megkaptad a cédulákat a nevekkel?

Manó
Hát a barátnőm nővérééket sem adta össze egy katolikus pap, mondván hogy mivel terhes, az istennek nem tetsző dolog. szerintem meg diszkrimináció, mint amit te is írtál. reformátusoknál nincs ilyen, bárki bemehet az utcáról. isten előtt egyébként is mindenki egyenlő, bármikor fordulhat hozzá, csak a papok hülyesége ez.

Most én is drukkolok, hogy en essen legalább péntekig a hó, ne is maradjon meg. csak mert a párom osztrákiában fog autózni és este, sötétben. nem lenne jó még egy hószakadás is.

Halacska
Amint látod igen, de mindjárt megyek egy megbeszélésre.

g

KépKép
KépKép
gumicukor

Kataa

Lehet még pletykálni? A másik oldal is érdekelne. Ki "áll szóba" egy pappal? Vagy hogy zajlott a sztori? Na, azért persze csak amennyi publikus lehet belőle. Nem minden nap hall ilyet az ember. Kép

Kistarcsáról. Gödöllő még mindig közelebb lenne mint a MOM park. Egyébként ott nőttem fel. Meg azért is váltanék mert, amit elviseltem gyerek nélkül az már nehezen megy gyerekkel. Más lett fontos...meg kicsit öreg vagyok már bohócnak. Kép

Nyuszika
Szia! Kép Ügyes Emike, akartam is írni csak...Pancsinak még nincs puzzleja.

Gumicukor
látom, mint mindig szépen írtál. Kép Dani ügyi a puzzléval, de már megszoktuk tőle. Kiváncsian várom, hogy mit alakítanak a gyerkők a bulin.
Pancsi mostanában először elbújik mögénk, felméri a terepet és felenged. Már nem rohan ajtóstól a házba. Kép

Amig írtam csak 3an jöttek ide, hogy mi lesz má...(kb. ilyen stílusban)

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Halacska
Jó fej kollégáid vannak Kép Nálunk ha vki fülén van pl. telefon, addig inkább kimennek és később visszajönnek. ezt nagyon becsülöm mindegyikben, ez nálunk íratlan szabály.

most voltam a főnököm feletti főnökömnél megbeszélésen. megdicsérte a munkámat és még kaptam pár új dolgot, ami még szeretne (szerencse apróságok). remélem ez a dícséret év végén is megmutatkozik a számlámom Kép mert csiripelték a verebek még pár hete, hogy jelöltek a dicsőség listán, amit decemberben ünnepélyes keretek között adnak át. hát az ünnepi hacacáré nem hiányzik, de a boríték jöhet Kép

hát én is kíváncsi vagyok dani mikibuli alakítására. remélem idén nem köp kaját a Mikulás tenyerébe Kép
mostanában kicsit tépázós és irigy kedvében szokott lenni, játsza a kiskirályt. hogy honnan látja? mert tőlünk tuti nem, valszeg a játszóról. úgyhoyg résen kell lennem ,nehogy elgyepálja valamelyik gyereket. persze nem komoly, csak én írom így, azért ne agggódjatok, hogy egy égetnivaló rossz kölyköt viszek majd.

g

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok!
Annyira karácsonyi hangulatom van mostanában. Az elmúlt években a hátam közepére sem kívántam a karácsonyt, de mióta gyerekeim vannak újra tudok örülni az ünnepeknek.
Amíg aludtak a kismackóim a kreatív oldalakat, topicokat nézegettem.
Beszti! KépEgy csomó helyen találkoztam a neveddel, nagyon ügyi vagy, az ablakfestésed egyszerűen gyönyörű. Én is ki fogom próbálni. Kép

Ezt muszály volt leírnom, de most mennem kell, mindenki engem akar Kép

Szép napot mindenkinek:
Magdi

Ja! A Mikibulira úgy tudnám vinni a Márkot, hogy a tesóm eljönne velünk (fiatal gyerekszerető csajszi). Ez gondot okozna? Vagy inkább ne erőltessem a dolgot??? Szerintetek???
Kataa, mint főszervező Képneked mi a véleményed?

Magdi
mléna

Kataa
Az a baj, hogy ők dohányoznak, sajna elég rendesen. Így hiába imádják Dodit, azért erősen korlátoztam az átjárását, mert nem szeretném, ha olyan légkörben lenne. Hiába nem dohányoznak, mikor ott van, az egész lakásba beivódott Kép + egy 7végére tuti nem szüneteltetnék a dohányzást.

Manó
akkor gyűjtöm a bátorságot és megkérdezem Kép

Halacska
én meg válaszoltam Kép

Rit

rit

anemona7

Sziasztok

Magdi

Most jovok ra,hogy a multkor leMateztam Markodat.Kép Bocsi erte. De a kerdesre nem valaszoltal.Szopizik meg, es mennyit?
Nekem is karihangulatom van, egyfolytaban az ajandekokat tervezem, foleg a kintieknek, mert ott 3 het mulva karacsonyozunk.
Mikibulira en meg lehet anyuval jovok, mert a parom lehet hogy Kinaban lesz.Kép

Halacska

Szoval valtanal melohelyet. Azert ez az oreg vagyok duma meg korai kicsit, nem?Kép Emike is bizti bujni fog mogem, csak kerdes hogy aztan elobujik-e?Kép

Gumicukor

Irtad Dani rajzmuveszetet.Emike napocskaval kezdte , szep hosszu sugarakat rajzol neki.Kép

Kataa

Jobbulast Alexnak!

Kesz lett a gobelinem:

NyusziKép

KépKép
KépKép
nyuszika

Nyuszi

Ez naggggyon szép! Kép Olvasom itt, hogy ki miket csinál...esz a sárga irigység...én kicsit béndzsa vagyok. Kézügyességem kimerül a fakanál forgatásában de legalább azt jól csinálom, azt mondják.

Az itteniekhez képest vagyok öreg természetesen. Lecserélődtek 2 év alatt és inkább a szinglik vannak többségben. A szingliséggel még nem is lenne gond, de olyan Barbie és Ken típusúak.Kép
Na, befejeztem a panaszkodást.

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Conti
Ok kosziKépDehogy baj,csak nem voltam vele kepben hogy mi a neveKép

Gumicukor
Megkaptam,irtam isKépmara csomik is sorakoznak a sepiz legmagasabb polcan,nehogy ido elott valaki eszrevegyeKép

HalacskaKép
Hat persze ,pletyalni lehet,ugysem derul ki kirol van szoKépSzoval itt van egy fiatal kozosseg is akik surun jartak ossze.Innen egy lannyal volt kozos a szimpatia.De mentsegere legyen szolva,hogy amint osszejottek kilepett a rendbol.A kisfiuk annyi idos mint Alex.Nem is jottem volna ra hogy pap volt ha nem mondjakKépaz egyik csaladi osszejovetelen.
A lany eleg zuros szuloi hatterrel rendelkezik ,de azert befogdtak az APA-tKép
A kereszanyamektol is megkerdeztek hogy jarhatnak-ezutan is ide,nem akarnak nekik kellemetlenseget a tobbiek elott.PErsze az en jofej rokonaim mondtak, hogy mier ne?: )
Igazad van munkaval kapcsolatban,a tavolsag nagy szempont nalam is.Bar mi 10 percre vagyunk a MOM-tol ha megis visszamennek egyszerKép
Hat en is csak nezek mik keszulnek itt,nekem aztan semmi ihletem ezehez,mertha nem jon a sikerelmeny rogton,inkabb feladomKépA fozes viszont legalabb az erossegemKép

Gumicukor
Hat eletkori sajatossag az irigyseg,Alex sem az a kis nyugis gyerek mint regen,de szerencsere a bolcsi jo hatassal van ra.Elotte itthon O is kiskiraly volt,most meg tanulni kell hogy nem minden az ove.Szerencsere a gondozonok szerint enged is,de meg is vedi magatKép
A jtaszoteren csak jo ha tanulja hogy masok is vannakKép
Lesz a Mikibulin tobb kis harcias gyerkoc is ne aggodj: )

Magdi
Persze hozd csak a tesodat,mindenki johet,nem en vagyok a goreKépNekem pl a vigyazo nenink jon,mert ferjecske kulfoldon lesz akkor isKép
Igy meg lehet majd dumcsizniKép

Rit
En azokra gondoltam akiknek van gyerekuk aki idosebb egy kicsit Dodonal.

Nyuszi
Nagyon ugyi vagy,tenylegKép

Kicsi fiam majdem 3 orat aludt,ugyhogy total frissKépElegge taknyos,most eloszor bolcsi ota.Viszont mas baja nincs,ugyhogy holnap is viszem.

Elobb Alex enekete a kutyusnak akit lefektettet,betakart, hogy :Csicsija babaja,elment a vauja KépKépKép

Kataa

Kép
Kép
kataa

Nyuszika! Az a kérdés nekem szólt???? KépÉn azt hittem, hogy csak véletlenül került az én blokkomba, meg ugye Máté.... ezért nem válaszoltam. Bocsánat!
Nekem a szoptatás a legkényesebb pontom. Nórinál kb. 3 hétig volt tejcsi, de amellett már adtam pótlást is. Márknál minden létező tejnövelő praktikát bevetettem, de így is 2 hónap után egyre csökkenő mennyiség mellett szép lassan elapadt. Azért én a 2 hónapra nagyon büszke voltam, bár tudom, hogy mások szemében ez elég bénán hangzik. Szóval kérdésedre válaszolva: Márk már régóta nem szopik, ő bizony tápszeres baba, aki mostanában már főzelékeket és gyümiket is előszeretettel és jó étvággyal fogyaszt.

EZ a GOBELIN nagyon szép!!!!!! Nagyon ügyi vagy. Mennyi idő egy ilyet megcsinálni? A valóságban mekkora ez a Kép???
Lányok, ha van valakinek még ilyen jó dolog a tarsolyában, az rukkoljon elő vele, főleg így karácsony előtt én nagyon szívesen venném a hasonló ötleteket.
Modellgipszből alkotott már valaki valamit???

Ilyenkor mindig arra gondolok, hogy milyen jó lesz, ha a gyerekek nagyobbak lesznek, több időm lesz ilyen gyönyörűségeket készíteni, és talán őket is érdekelni fogja.

Halacska, Kataa! Ha vigasztal Titeket: Nekem meg a főzés a mumusom Kép

Kataa! Akkor, ha minden jól megy elviszem a nővéremet(Eszter) és a Márkot is. Igazság szerint a tesóm ültette a bogarat a fülembe, mondta, hogy szívesen megnézné a törpikéket a Télapóbulin. Jaj nagyon fog örülni, hogy jöhet!!!!! Kép

Sziasztok:
Magdi

Magdi
mléna

Magdi

Nem hiszem hogy bena lennel, mert nem sikerult szopiztatni. Biztosan elkovettel mindent.Csak azert erdekel, mert nem sok kulonbseg van korban a fiaink kozt.Kép
A gobelint nehez megmondani mennyi ido alatt csinaltam. Kb. 3 honap, de azt ugy kell erteni, hogy volt hogy annyira elfoglalt voltam, foleg az elejen, mikor meg nagyon hasfajos volt Danny, hogy napokig hozza sem nyultam. Es mikor varrtam sem tudtam egy nap par sornal tobbet megcsinalni.De nemi gyakorlatom mar volt benne, mert ez mar vagy a nyolcadik kep. Eddig ez volt a legbonyolultabb es a legnagyobb.A merete 22x30cm. Mar elkapta tolem a gobelin -lazat a baratnom es az unokahugom is.Kép
Most egy kis rozsacsokros kepet fogok varrni anyosomnak karira.
En sem vagyok egy nagy konyhatunder...KépKépKép

Kepzeljetek voltam ortoped dokinal es bejott amit sejtettem, eleg ramatyul nez ki a csipom, protko lesz a vege. Csak nem mindegy hogy mikor. Azert jo lenne meg egy babat osszehozni elobb, ugy 2-3 ev mulva.Kép
Na megyek meg egy kicsit epitozni a lanyommal, aztan leteszem aludni.

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Sziasztok!

Kataa!

Én meg tudom érteni szegény papot, olyan hülyeség ez a katólikusoknál szerintem. Mindnehol máshol lehet felesége a papnak, aki mmát keresztelte is már nős volt, ott volt a jeggyűrű az ujján és nincs is ebben semmi kivetnivaló. Tényleg elég gáz lehet más munkát találni neki, kb mintrha egy siam érettségije lenne. ja, és nálunk is van ilyen fiatal közösség, sőt gyerekközösség is. Mondjuk mi nem járunk csak tudom hogy van.

Emma is egyfolytában énekel, a bölcsiben mindíg ahhoz a gondozónőhöz csapódik aki éneket tanít nekik (kötelező foglalkozás nincs, csak csinálnak a gondozónők ezt azt és mindne gyerek oda kapcsolódik ahová akar). Szóval teganp egyfolytában ezt kántálta: Bo-ci-tar-ka meg-fá -zottKép De már a télapós ének végszavai is mennek neki, azt mondja ezt éneklik majd atélapónak és hogy puszit is ad neki majd. na erre befizetek, ő eddig minden ilyesmitől megijedt (télapó, nyuszi, órisásbábok)

Manó

Azért ha valakinek van katólikus pap ötlete, aki még nem nősült megKép akkor írja már meg. Köszönöm

KépKép
manó

Sziasztok!

Az én nagybátyám karácsonyra mindig kézzel kötött puha sálat kért. Dupla széleset, mint a normál, mert kettéhajtotta és úgy hordja. Az első amit kötöttem neki még 12 éves koromban (hű de rég voltKép) az a kedvence. 10 dkg fonal, esténként a tv előtt, hamar megvan.

Én pulcsit meg mellényt is szoktam kötni, de az már időigényesebb.

Ti mit vesztek a csemetéiteknek karira?

Dórinak már van takarítószettje, konyhaszettje, szerelő szettje, plüssei, fa építőkockák, gyurma + sok színesceruza és meséskönyvek. Van valakinek valami ötlete? Nem igazán babázós. Kívánság a télapótól: ajándékot hozzonKép Kérdezem milyet? Hát ajándékot.Kép

Pucúr
pucúr

Nyusz
Hát le a kalappal, nagyon szép!!!

Kataa
Ott meg a csajszi vendéglátós, hétvégén is dolgozik éjjelelnte, így azért nem. Apára azért nem maradhat a sajátja meg még egy!! MIndezt egy 1 szobás lakásba. Oda csak játszani szokott felmenni, 1-1 órára, bár már azt is ritkábban, mer mióta bölcsizünk, csak du/este lehetne, de Zsuzsi 5kor lelép melózni, úgyhogy már nekünk sincs időnk dumcsizni Kép

Pucúr
Hát igen, mindezek nekünk is megvannak, meg dupló, festékek, puzzle, memory és társai. Bár ha nektek nincs, akkor ezeket nagyon ajánlanám, mi imádjuk és ezek végre olyan játékok, amiket együtt játszhatunk társasjátékként. Nálunk ami lesz az a szépségszett (egy nagy műanyag nesszeszer benne fésűk, hajszárító, sminkszett) mostanában a szerepjátékokért van még oda és ez úgy bejönne neki szerintem + nem is igazán helyigényes, mert sajna nekem azt is nézni kell. De baromi jó a tescos favonat szett is, meg bővíthated a meglévőeket is, pl. nálunk ami még lesz az újabb építőelemek a duplóhoz. + lassan újíthatjuk a könyvparkunkat is, hiába van ezer könyve, mostmár "betűs kell, Dodo olvassa akar!" úgyhogy valószínű beújítunk Pöttyös Panni könyvekre Kép

Magdi
én gipszből képkereteket szoktam önteni aztán lefestem meg szalvétatechnikázom. de anno emlészem tejfölöspohárba öntöttük és faragtunk belőle. Én most gyöngyözök, készülnek a karácsonyi ajándékok, két kedvesebb kollegám kis gyöngycicákat kap, hogy legyen dísz a monitorjukon meg muffint Kép - mostanában nagy muffinsütő mester lettem

Rit

rit

anemona7

Rit! A gipszformákhoz milyen festéket használsz?

Nyuszi! Azért ez a csípőprobléma elég durván hangzik! Kép Ez miért van neked??? Kialakult , hajlam, vagy születési probléma???? Még tök fiatal vagy egy "protézishez".

Nórinak ajándék: Ő karira egy olyan babát fog kapni, amit lehet fürdetni. Mindig minden babáját hozza a fürdőkádba, de mivel lyukasak Képegy csomó idő kiszárítani őket. Könyvet én is veszek neki, szerintem az a legjobb ajándék.

Sziasztok:
Magdi

Magdi
mléna

Sziasztok

Magdi
Na akkor mar megerte ha a novered is orulKép
Hat akkor sorstars a szopiban,bar en fel evig azert szoptattam csak sosem nott a mennyisegeKépPedig ugy edzek hogy a kovinel minden siman menjen es ne kelljen cumisuvegezni,fejno,mosogatniKépMindenki szerint a 2. mar egyszerubb,hat akkor ezek szerint ez sem szentirasKép

Nyuszika
Hat ez rosszul hangzikKépEn is rakerdeztem,de a doki szerint nem elsz ra szukseg,de azt mondta amig ilyen fitt es fiatalKépKépvagyok kene a tesoKépMondtam hogy nem is szandekozom varni meg 10 evetKépNeked romlott a terhesseggel?Nekem nem,bar nem is javultKép

Mano
Ha esztergomi jo akkor vanKépA Bazilika Tibor atyajaes tunemeny,O tuti bevallal mindentKép

Pucur
Nalnuk is van minden ami szerintunk kell,de beujitunk meg legoba es konyvekbe,mertegy par egyszeru tarsasjatekba is ha talalok neki valotKép
Fa vonat is leszKép

Rit
Hat akkorez sem jott beKépKerdezd meg a gondozonot minel hamarabbKépEs ha anyukad jonne fel par nappal hamarabb ,hogy addig megszokja mig elmentek?
Szerencsere nekunk ilyen gondunk nics,barkivel elvan barhol.Tudod jobb hijan soxor baratnok vigyaztak ra(meg delutan ialvas is mentKép ),meg amugyis egy konnyen alkalmazkodo fajtaKép
Nala mar az sem jon be ha valahonnan nem akar eljonni ,es azt mondom hogy Ok en megyek,O meg mosolyogva integetKép

MA megyek rakszuresre,es kelloen parazok tole,tudom hulyeseg de megisKépViszont lesz jo is mert a kolleganom tegnapszult a klinikan ugyhogy oket is megnezemKép
MEgbeszeltem hogy csak 3-kor megyek Alexert,mert a doki delutan rendel.

Pusz
Kataa

Kép
Kép
kataa

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?