Sziasztok!
Megint eltelt pár nap és nem tudtam írni. Úgy érzem lassan összecsapnak fölöttem a hullámok. Reggelente már listát írok,hogy mi az,amit fltétlenül meg kell(ene) csinálnom. Mára csak ennyi: legalább 1 szoba takarítás,mosás+teregetés,kb.1 heti ruha vasalás,viráglocsolás,angol lecke, Réka sétáltatás + bevásárlás. És akkor még a babaetetés játszás stb. nincs benn. Ebéd után meg jönnek a nagyok, leckekikérdezés, stb. Sajna a férjemre nem számíthatok ilyen téren,200 km-re jár dolgozni,mire este hazaér hulla fáradt. Még így is a picurt át szokta venni,ha hazaér.
Ti hogy tudjátok beosztani az időt?
A hét még húzósabb lesz, 4 napot tanfolyáson leszek,már írtam a múltkor. Szombaton volt az első nap, estére már kőkemények voltak a cickóim, és ömlött a tejem. De az előadást élveztem, jó volt egy kis agyi tevékenység is.
Amúgy Réka nagyon belehúzott az elmúlt 4 napban. Mobil lett Ő is: elkezdett mászni, csak úgy csattog a kiskeze a kövön. Két fogat is növesztett ez idő alatt, és úgy látom a fölső is már csak napok kérdése. Ezért aztán este többször felsír, biztos fájhat az ínye.
A muffinokat én is kipróbáltam. Eddig 3 félét sütöttem meg a lányokkal, nem volt hosszú életű egyik sem.
Látom jó kis Anyósokkal vagyunk ellátva. Az enyém eddig évente 2x jött, 2 hétre. Ez pont jó volt. Na, most nyugdíjba ment, azóta volt is 3 hétre, elment és rá 3 hétre már jönne, ja meg karácsonyra. A férjemnek nem mondhatom,hogy minek jön ennyit, szerinte elfér,hadd jöjjön. Na persze én hallgatom egész nap, engem boldogít, Ő csak este találkozik vele.
Edina!
Szépek a bakancsok, tényleg nagyon jó ára van. Majd,ha tavaszi cipőkből is lesz akció később, szóljál. Réka még nem hord cipőt. Ha sétálunk berakom zsákba, ahhoz nem kell. Amúgy is szerintem még 14-es lába sincs.Szerintem február körül vadászhatok,hogy hol kapok 16-17-es kiscipőt. Dórikám volt így, Olaszországból hoztak 16-os cipőt,abban indult el. Állítólag a Siesta is legyártja,ha külön kérjük,de horror áron. Dórinak pici is maradt a lába, az osztálytársai már 36-40-es lábakon közlekednek, Ő még 32-t hord.(5. osztályos) Réka is ilyen fajta.
Mariann!
Gratulálok Nádjának. Szép nagy baba 7 hónaposan.
Szilviák!
Bocs,hogy késve, de boldog névnapot kívánok Nektek!!!
Móki!
Nekem is nagyon tetszik az ajtódísz és a koszorú is. Talán egyszer(még advent előtt) nekem is jut rá időm.
Karmen!
Még mi is kiskádban fürcsiztatjük Rékust. Mivel állványos a kiskád,nem kell hajolgatni. Meg aztán a szobájában könnyebben csinálok meleget, a fürdő túl nagy,hogy hamar bemelegedjen.
Aztán meg én úgy megállítanám néha az időt. Először a kiskád marad el, aztán a hordozó, aztán a kiságy, és egyszer csak azt veszem észre,hogy már iskolás. Én még babázni akarok, kiélvezni minden percét.
Ildikó!
Jó,hogy jelentkeztél.Sokat gondoltam Rátok, szülés után eltüntél. Azt hittem nincs net-ed.Ha vannak képek Csengéről én is várom. Hát én azért írogatok,mostanában tudtam csak kevesebbet jönni.Gondolom Neked sem egyszerű megszervezni a mindennepokat 3 gyerek mellől.
Megnéztem, milyen szépek voltatok menyasszonynak! Megpróbálok majd beszkennelni én is egy képet (Apa nélkülit), Ő nem engedi,hogy felrakjam a képét.(Pedig nem is olyan rémséges)
Na lépek,mert a felírt listámat nem fogom tudni teljesíteni. Előtte még tízóraiztatom Rékust. Mióta fogai vannak, állandóan rágni akarja a kanalat.
Puszi:
Kitty