Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Aj jaj, már régen íram. Bezzeg Ti! Amikor időm volt, net nem, amikor net volt, időm nem. Hát ez van. Tegnap Piliscsabán voltunk bababuliban. Három csöppség volt, köztük a legidősebb Levi. A többiek 3, 4 , 5 évesek voltak. De láttátok volna, hogy ajnározták, simizték a piciket! Annyira tündériek voltak!

Tali: remélem megyünk. Gyümis túrósat viszek - nem nagyon édeset, hogy ne adjunk a kalóriáknak.

Levi manó egyre ügyesebb, ha jó ütemet kap el, mászik ey pár lépést, aztán meggondolja magát, hogy kúszva gyorsabb. Meg nagyon próbálgatja a felülést, remélem hamarosan lesz eredmény.

Apa szerdán vizsgázik, úgyhogy addig tanul, én meg gőzerővel Levizek. Ezért nem nagyon lesz időm írni.

Móki,
épp a minap gondoltam bele, hogy mindjárt advent. Nagyon szép koszorút meg kopogtatót alkottál. Nekem is elő kellene vennem a koszorúnak valót. De majd ha Apa levizsgázott, addig halasztva minden, még a vasalás is.

Sziasztok, Moncsi
monyó

Sziasztok!

Móki! Nagyon szépeket alkottál! Teljesen kedvet kaptam én isKép

És igen! Kép Mi is rohantunk az ablakhoz a hópelyhek láttánKép Bár a Domi sokat nem törődött veleKép

Szilvus!Kép Bocsi a múltkori félreértésértKép Hogy vagytok? Sajnos nincs időm ma sem visszaolvasniKép

Karmen!Kép Köszi a Domi nevében!Kép
Mostanában az én picúrom is gyakrabban ébred fel este...nem tudom mi lehet a baj.Foga sehol még...

Puszi mindenkinek!

Orsi
orsi21

Sziasztok!

MókiKép
Nagyon szépeket alkottál!!!

MoncsiKép
Szóval felénk jártatokKép Remélem csütörtökön is jöttök Piliscsabára.

Képzeljétek anyósom ma alakított. Kétszer is.
1. Miért nem hagyjuk nála a gyereket, míg mi Németországba megyünk anyuval. De akkor mit enne, kérdeztem, hiszen még szopizik. Főzeléket, azt ő is tud venni. Fel nem foghatom, hogy jut ilyesmi eszébe. Ugyebár hetente, kéthetente találkozik Nádjával. Mit érezne a gyerek, ha anya, akitől eddig ébren max 3-4 órát töltött távol, egyszercsak eltűnne 10 napra. Még anyukámra rábíznám ennyi időre, ha feltétlenül és életbevágóan szükséges lenne, de ők naponta találkoznak.
2. Itt volt a keresztanyám is, meg Nádja keresztanyja is, meg ugye anyós is, és mindenkinek csak Nádja kellKép Erre mondja anyós, legyen még egy gyerekünk, akkor mindenkinek jut egy. És ő ezt komolyan gondolta. Mármint a még egyet, a mindenkinek jut inkább poén volt. Hát, erre mit lehet mondani... Apa nem lelkesedettKép, közölte, majd a lánya szül neki még egy unokát. (Mármint apa huga, aki jelenleg Amerikában illegális bevándorlóskodik, és esze ágában nincs hazajönni)

Ó, van még egy. Nekem 3-kor el kellett mennem 1-2 órára, Nádja addigra érte el a hullafáradt állapotot, de elaltatni már nem volt időm. Keresztanyám javasolta, menjenek sétálni, akkor majd alszik a gyerek (ő már ismeri). Anyós nem akart elmenni, mondván ő már sétált ma. Apa kénytelen volt próbálkozni az altatással, persze nem sikerült neki. Fél óra után feladta, na akkor elmentek sétálni. Enyhítő körülmény, hogy míg apa altatni próbált, keri és anyós elmosogattak.

Ja, és megkérdezte milyen hosszú a karom. Biztos megvarratja a szülinapra kapott öreglányblúz párját. grrrr

Nádja egyébként tegnap volt 7 hónapos. 8570 gramm és 72 cm.

Mariann
tmarianna

sziasztok!

Megint én. sikerült a képeket letölteni, a fene tudja, mi volt délután.
Szóval itt vannak a cipők:
A bundás, van más színben is:
Kép

Szerintem ebből csak az a szín volt:
Kép

Apa végre felszerelte a hintát. Kincsi kipróbálta, majd elmentünk vásárolni. Vacsi után Kincső jelezte az Apjának, hogy hintázni akar, nem játszani a szőnyegen.
Majd holnap olvasok, válaszolgatok, késő van.
Kép
Jó éjt!
Edina

Edina
Kép
Kép
ed26

Szia Mariann!

Boldog 7. hónapot Nádjának!Kép Milyen nagy baba!Kép

Orsi
orsi21

Mariann!Kép Még valami....Kép

Nem vagy egyedülKép Az én anyósom is fantáziadúsKép Én mindíg,szülinapra,névnapra,karácsonyra,minden alkalomra kispárnát kapok!Kép
orsi21

Jó reggelt!

Gyönyörűeket készítettél!
Én is elő kéne kapjam már az adventi koszorút és egy kicsit helyrepofozni, gyertyákat venni rá.

Lányok, Ti csináltatok már narancslekvárt? Tudja valaki a receptjét? Gondoltam, most valami házikészítésűt kapnak a barátok, a család.

Vettem egy csomó szalvétát, szeretnék néhány képet, cserepet. Mariann, Te már csináltál valamit karácsonyra?

Claire, a Viburcol kúpról mi a véleményed? Adtad a gyerekeidnek? Levi 2x kapott, nem sok változást véltem felfedezni. Lahet, hogy hosszabb távon hatékony. Olvastam, hpgy az elején pont az ellenkező reakciókat válthatja kis. Levi nagyon rosszul alszik, éjjel többször is felébred, gondoltam, hátha ez a kúp segít.

Megyek, szép napot Mindenkinek!

puszi

Erika

Ja, és egy kép Dorkáról.

puszi
pera

Sziasztok! Kép

Megint eltelt pár nap és nem tudtam írni. Úgy érzem lassan összecsapnak fölöttem a hullámok. Reggelente már listát írok,hogy mi az,amit fltétlenül meg kell(ene) csinálnom. Mára csak ennyi: legalább 1 szoba takarítás,mosás+teregetés,kb.1 heti ruha vasalás,viráglocsolás,angol lecke, Réka sétáltatás + bevásárlás. És akkor még a babaetetés játszás stb. nincs benn. Ebéd után meg jönnek a nagyok, leckekikérdezés, stb. Sajna a férjemre nem számíthatok ilyen téren,200 km-re jár dolgozni,mire este hazaér hulla fáradt. Még így is a picurt át szokta venni,ha hazaér.
Ti hogy tudjátok beosztani az időt?

A hét még húzósabb lesz, 4 napot tanfolyáson leszek,már írtam a múltkor. Szombaton volt az első nap, estére már kőkemények voltak a cickóim, és ömlött a tejem. De az előadást élveztem, jó volt egy kis agyi tevékenység is.

Amúgy Réka nagyon belehúzott az elmúlt 4 napban. Mobil lett Ő is: elkezdett mászni, csak úgy csattog a kiskeze a kövön. Két fogat is növesztett ez idő alatt, és úgy látom a fölső is már csak napok kérdése. Ezért aztán este többször felsír, biztos fájhat az ínye.

A muffinokat én is kipróbáltam. Eddig 3 félét sütöttem meg a lányokkal, nem volt hosszú életű egyik sem.

Látom jó kis Anyósokkal vagyunk ellátva. Az enyém eddig évente 2x jött, 2 hétre. Ez pont jó volt. Na, most nyugdíjba ment, azóta volt is 3 hétre, elment és rá 3 hétre már jönne, ja meg karácsonyra. A férjemnek nem mondhatom,hogy minek jön ennyit, szerinte elfér,hadd jöjjön. Na persze én hallgatom egész nap, engem boldogít, Ő csak este találkozik vele.

Edina!
Szépek a bakancsok, tényleg nagyon jó ára van. Majd,ha tavaszi cipőkből is lesz akció később, szóljál. Réka még nem hord cipőt. Ha sétálunk berakom zsákba, ahhoz nem kell. Amúgy is szerintem még 14-es lába sincs.Szerintem február körül vadászhatok,hogy hol kapok 16-17-es kiscipőt. Dórikám volt így, Olaszországból hoztak 16-os cipőt,abban indult el. Állítólag a Siesta is legyártja,ha külön kérjük,de horror áron. Dórinak pici is maradt a lába, az osztálytársai már 36-40-es lábakon közlekednek, Ő még 32-t hord.(5. osztályos) Réka is ilyen fajta.

Mariann!
Gratulálok Nádjának. Szép nagy baba 7 hónaposan.

Szilviák!
Bocs,hogy késve, de boldog névnapot kívánok Nektek!!!

Móki!
Nekem is nagyon tetszik az ajtódísz és a koszorú is. Talán egyszer(még advent előtt) nekem is jut rá időm.

Karmen!
Még mi is kiskádban fürcsiztatjük Rékust. Mivel állványos a kiskád,nem kell hajolgatni. Meg aztán a szobájában könnyebben csinálok meleget, a fürdő túl nagy,hogy hamar bemelegedjen.
Aztán meg én úgy megállítanám néha az időt. Először a kiskád marad el, aztán a hordozó, aztán a kiságy, és egyszer csak azt veszem észre,hogy már iskolás. Én még babázni akarok, kiélvezni minden percét.

Ildikó!
Jó,hogy jelentkeztél.Sokat gondoltam Rátok, szülés után eltüntél. Azt hittem nincs net-ed.Ha vannak képek Csengéről én is várom. Hát én azért írogatok,mostanában tudtam csak kevesebbet jönni.Gondolom Neked sem egyszerű megszervezni a mindennepokat 3 gyerek mellől.

Megnéztem, milyen szépek voltatok menyasszonynak! Megpróbálok majd beszkennelni én is egy képet (Apa nélkülit), Ő nem engedi,hogy felrakjam a képét.(Pedig nem is olyan rémséges)

Na lépek,mert a felírt listámat nem fogom tudni teljesíteni. Előtte még tízóraiztatom Rékust. Mióta fogai vannak, állandóan rágni akarja a kanalat.

Puszi:

Kitty
kitty123

Karmen !
Emil ment. Ági

Ági
Kép

Kép
rozsagi

Erika!

Meg adhatnám az emil címedet a sógornőméknek? Ő is nagyon kíváncsi rátok+rám zúdított egy rakás kérdést, ami Téged illet, csak a felét sem tudtam megjegyezni. A lényeg, emilben tudnátok "beszélgetni". Anna nagyon örülne neki. Egyre több baja van a lányzóval. Kép (hisztis) Hátha könnyebb lenne neki ha többet tudna rólatok.

Előre is köszi a címet!
Ági

Ági
Kép

Kép
rozsagi

Ág, természetesen add meg a címemet! Én is szívesen levelezek egy sorstárssal!

puszi
pera

Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat és Lili dicséretét Kép majd továbbítom neki, ha felébredt.

Pera: mielőtt beküldöd a libero figurákat, kérdezd meg őket, hogy van-e még ajándékuk, mert én úgy hallottam, hogy kifogytak Kép
Dono Kft: 451-1256 Szalay Anna engem mindig visszahívott, ha volt valami probléma a pampers pontokkal. Másik szám, 424-6620 ->ezt még nem hívtam.

Én is elkezdtem nézegetni az albumokat, de egy kicsit jobban le vagyok maradva. Gratulálok az esküvői képekhez, és itt szövegrészben szereplő babócákhoz Kép Ti már mindannyian találkoztatok személyesen is?
betty77

Sziasztok,

írtam és elszállt. A lényeg: Bence beteg, most voltunk dokinéninél, lázas, köhög taknyos és étvágytalan. Szóval nekünk ugrott a tali ez alkalommal. Kép Sajnálom mert már vártam, szerintem a gyerekeknek is jót tesz, meg nekünk is Kép

Remélem a következőn ott tudunk lenni.

Megyek etetni, nagyon nyűgös a babó, ha este lesz idöm irok meg olvasok.

Puszi

Timi
kismaszat

Timi!

Jobbulást aprajának!!!! Azért legalább kibukott a dolog hogy miért is nem eszik! Minden rosszban van jó is, mint azt tudjuk!

Pera!
Nem tudom az emil címed!!
Elszált az excel táblicskum amiben benne lehetett! Kép

Aki készítette elküldené még 1x?

Matyika ma sóska főzeléket evett ebédre 2 tányérral (!) megint csak abból amit magunknak főztem. Imádta, csibe husival. Ha nem adtam elég gyorsan morgott mint egy kiskutya. Kép

Léptem.
Ági

Ági
Kép

Kép
rozsagi

Sziasztok!

Betti!
Most olvasgattam vissza egy kicsit. Üdv itt nálunk. Február itt a topicban tényleg tavasz. Az én Rékám is pont február 16-án született. Kép
Megnéztem Lili albumát. Gyönyörű baba, és milyen kis ügyi. Réka még nem áll, mászni is csak 2 napja.
Mióta álldogál már a leányzó? Mekkora a súlya?

Na lépek, vár a porszívó.

Kitty
kitty123

Sziasztok!

Most csak gyorsan.

EraKép
Én már csináltam narancs lekvárt. Tavaly előtt, szintén karácsonyi ajándéknak. Idén is akarok majd csinálni. Receptet este begépelem és közzé teszem.

Mariann
tmarianna

Sziasztok!

Ma eddig nagyon tevékeny voltam: összegűjtögettem a varrnivalókat és átmentem anyuhoz. Tudjátok: zippzár, gatyaalja, megpattant varrások, stb. Ezzel elvoltam délelőtt. Most készült el petinek az ebéd - az uraság pedig elaludt. No, nem baj, hagyom 1-ig, utána ebéd után ha akarja folytathatja a szunyát.

Kitty
Szerintem 3 gyerkőc mellett fantasztikusan megoldod és beosztod az idődet, ráadásul suliba is jársz, szóval kalap le, ennél jobban nem is lehetne!Kép Nekem az 1 db Petivel könnyű, de nem tudom, 1 baba + 2 nagyobb csemete mellett képes lennék-e rá. Persze igy is csak azért megy, mert Peti nagyon jó és a kettőnk napirendje remekül összeillik, igy mindenre marad idő. Amire meg nem, az marad másnapra.
A mai teendőnk:
- délelőtt varrás, előtte-utána 1 kis séta - kipipálva
- ebédkészités+ebédeltetés, közben mosás, teregetés, netezés- folyamatban
- nekem ebéd, utána vasalás
- majd felmosás, s mig szárad mosogatás
- utána valami könnyű vacsi mire apa hazaér, közben Petivel játék.

Timi
Mielőbbi gyógyulást Bencebabának!! Peti is elkezdett hörögni, szerintem a nyála miatt, nem hallom, hogy a tüdejéből jönne. Azért figyelem, remélem nem lesz gond.

Ildi
Dejó hallani felőled!Kép Kérünk szépen Csengéről képet. Gondoltam, hogy a 3 gyerkőc miatt nem jut időd irni, de az jó, hogy azért olvasgattálKép Petike feláll egyedül, de még kapaszkodik, legalább az egyik kezével, s úgy lépked kőrbe-kőrbe. Kapaszkodás nélkül állni még nem tud. Kb. 3 hete állt fel először, azóta képtelenség leültetniKép

Pera
Nem jött át a kép Dorkáról. próbáld meg újra csatolni. Du megyünk postára, szerintem holnap du. megkapod a leveletKép

Lányok, nagyon szépek a legfrisebb esküvői képek, jólvan, fájditsátok csak a szivemetKép Kép Vasárnap oldalbaböktem Apát, kérje má' meg a kezemet, mire aszonta most nincs pénze márpedig annak szeretné megadni a módját. Hú, de izgatott lettem. Kép

Peti énekel, ezexerint felébredt. MegetetemKép

puszi Mindenkinek!

Szilvusék

Ui.: Ed, naggyon király a két bakancs! Van bennük talpbetét ugye? Ha igen lehet elmegyek a héten. Pont a napokban gondoltam, hogy januárra be kell szereznem legalább 2 db cipellőt, mert Peti, ha igy halad a mozgásfejlődésben, szerintem január végére elindul. A betétes bokacipők pedig horror áron vannakKép Most kb. 19-es a lába (Kitty, látod, a pasik nagylábon élnekKép ).
szilvus

sziasztok!

Szilvus, persze, hogy van benne talpbetét, ráadásul a cipellők bőrből vannak. A normál ára 8e ft/pár. Kifutó modell, ezért árazták le. Több modell is van, nekem ez a kettő tetszett.
Én már ezt adom rá, mert az overálnak nincs cipőrésze, a bébicipő meg leesik a lábáról + kilóg a bokája.

Kitty, voltak tavaszi cipők is, 2 pár 4990ft. ár én abból nem vettem.

Timi, Bencének jobbulást!

Barbi, csak nem mászik Bence? Jót tett neki Kincső társasága!

Kincső rosszalkodik, mennem kell.

Ed

Edina
Kép
Kép
ed26

Szia Kitty!
Gratulálok a 3 babához, és csatlakozom Szilvushoz, hogy le a kalappal előtted Kép
Lili 27. hetesen ült fel először, rá egy hétre pedig állt. Ültéből minden lehetőséget megragadva felhúzzta magát. Mostanában pedig sétál a lakásban, hol egy széket tolva maga előtt, hol pedig (ha minden igaz) baby-gym-et. Szóval azt a valamit, amit a fekvő csecsemők fölé szoktak tenni, és amivel imádnak játszani.

Képzeljétek, Lili is taknyászos, és elég csúnyán köhög. Elvittem a drnénihez, ahol nem tudták megmérni, mert előttünk injekciót adtak be, és a kisgyerek rosszullett, ablakot kellet rá nyitni. Mondta a drnéni, ha nem muszáj akkor mellőzzük a mérést. Aztán megvizsgálta a torkát, és megállapította, hogy amig folyamatosan sérült az ínye, nem is tud ebből kigyógyulni. Kérdezte, hogy írjon-e fel orrcseppet, mondom, hogy nem szükséges, mert van itthon Nasivin, és használjuk is.... Erre a védőnő megkérdezi, hogy akkor most minek is mentünk be?! Mintha legalábbis mi tehettünk volna arról, hogy nem tudták megmérni a gyereket a szellőztetés miatt, és nekem tudnom kellett volna, hogy nincs semmi komoly baja, csak a sérült nyálkahártya miatt most folyamatosan beteg lesz. -> tehát a súlyát nem tudom megmondani Kép
betty77

Sziasztok!

Sára sajna hőemelkedéses lettKépnem tudom mi baja, remélem semmi komoly, csak a foga.

Betti, ne aggódj, majdnem mindenki nagyon csípi a védőnőjét.De lehet, hogy velem van gond, de nem látom az összefüggést az ínye és a betegség között.Miért nem tud meggyógyulni tőle?
Ügyi a lánykád és nagyon szép.Sára 28 hetes volt, mikor felállt.(Ő 9.-én lesz 8 hónapos.)

Pusz,

Léna

Lilypie Pregnancy tickers
nuska

Sziasztok!

Betty
Milyen érdekes, hogy mennyire másként csinálnak mindent a babák. Kép Peti előbb felállt, majd utána ült fel és le magától. Addig csak akkor ült meg szépen, ha én ülve tettem le játszani, de Ő maga fekvésből vagy egyéb módon nem ült fel, mászásból is csak ritkán tette le ülésbe a popóját. Az állás után pedig szinte azonnal felült fekvésből, mászásból, mindehogy. Én azt gondoltam, hogy ez szép sorjában van, azaz kúszik-mászik-felül-feláll, stb. na Ő összevissza csinálta.Kép
November 4-én állt fel először, aszongyahogy, akkor volt 31 hetes.

Én sem igazán értem a sérült nyálkahártya és a takony közötti szoros összefüggést, de mivel nem vagyom orvos ez csak amolyan naiv rácsodálkozás a témára. Kép Ez a válasz egy baba krónikus orrfolyására közel sem megnyugtató. SzerintemKép

Ed
A bébicipővel nekem is hasonló a gondom, de nem leesik, hanem a gyerök leszedi. Jelenleg bundazsákban sétálunk, igy a lábára elég egy kordbársony bundabélésű mamuszka, de már az is majdnem kicsi. Kép

Ébredezik a lelkem, bebugyolálom és megyünk sétálni, mig nem esik valami csapadék. Leginkább hó, itt hófelhőszerűségek gyülekeznek.Kép

Jaaaaa, el is felejtettem "dicsekedni", hogy a hétvégén sikerült kanalas muffint sütnöm Kép A lekvár miatt nem jött fel szépen a teteje, a töltelék az aljára oszcillált, ráragadt a muffinpapirra. KikanalaztukKép Az ize azé' jó voltKép hehhheeeKép

Szilvusék

Ui.:
Karmen
Ezt a fotót Orsinak küldjük, igy a szép Mikuláslány egy Mikulásifjú társaságában mehet ajándékot osztogatni a gyerekeknekKép
(Ha megtalálom a rénszarvas-agancsaimat akkor Rudolfos kép is lesz...Kép )

Kép
szilvus

Sziasztok!
Én egy másik topicba szoktam írogatni, van egy 2 éves+2 hónapos nagylányom. Titeket is mindig elolvaslak, hiszen a kisfiam Márk idén május 02-án látta meg a napvilágot. Úgyhogy kor szerint ebbe a topicba is passzolunk Kép

Amiért most jöttem: Kismaszat, azt hiszem te tettél fel a múltkor egy verset. (remélem jól emlékszem). Szeretném megkérdezni, hogy ki írta és mi a címe. A választ előre is köszönöm.

Mindenkihez szólva: Nagyon szépek a "topic gyerekei", és ezek a menyasszonyok!!! Kép Kép Nagyon aranyosak vagytok, mindenkinek minden jót kívánok és legyetek továbbra is ilyen jókedvű, jóhumorú mamik.
Sziasztok:
Magdi

Magdi
Nóri (2002.09.24.) Márk (2004.05.02)
mléna

Magdi,

üdv neked itt nálunk, szépek a gyerkőceid, ha tudsz nézz néha be hozzánk is, nagyon jó a topic !

A vers amit kérdezel, Beney Zsuzsa verse, a címe: Hogyan vártalak ?

Szia,

Timi
kismaszat

Sziasztok!

Jól eltűntem hétvégére, de sok programunk volt...

Magdi (Mléna), ugyan nem engem kérdeztél, de ha minden igaz, akkor ez a Beney Zsuzsa Hogyan vártalak című verse volt...

Petya azóta, hogy kikandikált a fogacska hegye, nem fogadja el a cumit... (kb 10 napja...) jó lenne, ha ez így maradna... Kép

Most sül az első muffin kreálmányom... egyből nutellással kezdtem, remélem ehető lesz...

Mit vigyek a talira? Üdítőt?
Mariann én a vonattól kérek majd egy térképet... Kép Meg, hogy melyik megálló után kell majd leszállni...
Ki jön még a Nyugatitól vonattal???

Asszem mára ennyi...

Zsu
bzsuzska

Kép Lasabb voltam mint Timi Kép
bzsuzska

No akkor megint nekiugrom a képküldésnek. Dorka ébredés után kissé kócosan, kómásan. remélem, ezúttal átmegy.

Mariann, táblázatot én is kérném, ha még megvan. Az enyém is elszállt.
A narancslekvár receptjét előre is köszönöm. A héten ki szeretném próbálni.

Ági, emilcímem: palffy_erika@freestart.hu

Szilvus, előre is kösz a Liberofigurát!
nagyon kis huncut MikulásPeti.

Betti, köszi az infókat. fel fogom hívni őket. Remélem, kiküdik Karácsonyig az ajándékot.

Timi, gyógyulást Bencusnak!

Megyek, mert ma gyerkőceim sztrájkoltak. Egyik sem aludt, most pedig rém hisztisek.

pusziKép
pera

PEra,Betti! A Dono kft-nek nem a Libero, hanem a Pampers pontokat kell beküldeni. Egyébként nekünk megjött a Libero ágynemü.

Timi,Betty,Léna! Mielöbbi gyógyulást a babáknak!

Szilvus! Petikének is jol áll!Kép Ez is csilingel?

ma felkerestem a bölcsit, hát jövö szeptemberre lehetett elöjegyezni. Mondták csak akkor veszik fel ha dolgozok én is v. papirom van rola hogy nem gondozhatom (veszélyezt. terhes)

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Jujj, lányok, lehet egy kérésem, aki Bebát etetnek a babájukkal, gyűjtik a Nestlés pontokat? Mert, ha esetleg nem, akkor kérhetem őket? Most cserébe egy 300 ftos tescos Beba2 kupont tudok érte ajánlani...
Köszi
Zsu
bzsuzska

Sziasztok!
Miután sérült a nyálkahártya, ezért folyamatosan szedi össze a kósza bacikat..... mint a levegőből, mind az összes "dologról" amit a szájába vesz. A nyílt íny miatt kevésbé ellenálló a szervezete, és a folyamatos "fertőzés" miatt, nem tud sterilizálódni. Remélem nincs orvos köztetek, mert ez azért sokkal "hivatalosabban" hangzott el Kép

Szilvus: hova raktad a tölteléket? Mi úgy szoktuk csinálni, hogy egy kanál massza, aztán a lekvár, és még egy kis massza a tetejére, és nem süllyedt le a lekvár. De volt olyan, hogy a csokik mentek le az aljára.
Nekünk a fogincák kavarodtak össze. Már 3 van alul, és nem rég jött ki a negyedik fölül. Az 5. is felül jön, de elég lassacskán Kép
betty77

Szia Kármen!
Igen, tudom, de sajna a liberos ajándékok is fogyóban vannak! "Donoék" pedig nem azt az asztalt küldik Kép
Zsuzska: nem értem ezt a Bebás dolgot, de van nestlé vonalkódunk, ha szükséged lenne rá Kép

Mekérdezhetem, hogy hova utazok vonattal? Mi még csak egyszer buszoztunk, de az "élmény" volt.
betty77

Zsu, Timi! Képköszönöm a gyors válaszokat! Kép

Timi! KépNeked külön köszönöm az invitálást, nagyon aranyos vagy. Már többször gondoltam rá, hogy csatlakozom hozzátok. A lényeg, hogy olvasni tutira fogok, mivel Márkkal hasonló "problémákkal" küzdünk, mint a topicon bárki. Azért röviden bemutatkozok (hátha mégis a nyakatokon maradok Kép):
27 éves vagyok, Nóri lányom 2002 szeptember 24-én sürgösségi császárral született. Márk pedig idén május 2-án, anyák napi ajándékként érkezett meg hozzánk.
Márk ma már egy álldogálló, egyedül ülő, négykézláb rohangászó kis manó. Foga még nincs (látom most ez is téma), bár a napokban nagyon nyügi és érzek is duzzanatot, úgyhogy lehet, hogy hamarosan fogas babák leszünk. (Ezt mondom már 2 hónapja Kép.)

Röviden most ennyi, üdv mindenkinek:
Magdi

Magdi
Nóri (2002.09.24.) Márk (2004.05.02)
mléna

Sziasztok!

Betty
Jaja, úgy készült, massza, leki, masszaKép Mariann mondta igy készitette a finom áfonyásat, hát nekem ez nem sikerült sajnosKép lehet, a massza lett higabb, vagy az áfonyaleki, de mókás volt kikanalazni a formábólKép
Háát ez a bacis cucc igy sem meggyőző számomra. Akkor ki kellene küszöbölni az iny gyulladását. Mégsem köhöghet a baba tavaszig, vagy amig az összes foga ki nem jön.

"Donoéknak" remélem formaevő vödrük azért van, én azt kértemKép

Karmen
Ez nem csilingel, pedig olyat szerettem volna, de csak ez volt az Auchanban (vagy Apa csak elvette az első útjába kerülő sipkát...?Kép )

Petit már májusban előjegyeztettem bölcsibe, biztos ami biztos, gondoltamKép. Igaz, akkor még jövő szeptembert mondtam, igy mihamarabb jeleznem kell, hogy hamarabb kezd, mint 2005. ősze. Bizony, bölcsibe csak úgy lehet vinni a babát, hogy előbb le kell adni a munkáltatói igazolást. Már a szoktatás idejére is.

Era
Mintha Téged látnálak a képen. Nagyon hasonlít Rád a leánykaKép Liberó figura úton vanKép hazafelé elkezdett esni a hó, Petit különösebben nem érdekelte, jól bebugyolálva gubbasztott a babakocsibanKép Kiváncsi leszek, az igazi pelyhes hó látványához mit szól majd?Kép

Zsuzska
Majd ird meg, hogy sikerült a nutellás muffin. Nagyon inycsiklandóan hangzik. A kanalas muffin nem vette ám el a kedvemetKép

Kuponok: nekem van egy teás kuponom (herbária, laktoherb) bababónuszos, elviszem, hátha valaki issza még, szivesen odaadom. Ja, és lehet, hogy már irtam, de van 2 origi doboz szoptatás alatt szedhető Continuin tablettám, szives felhasználásra azt is odaadom, aki pont azt szediKép Kép

Na tüntem, a vasalást még ki kell pipálnom a mai teendők listáján. Amúgy mindennel kész vagyok. Kitty, te hogy állsz?Kép

Puszi Mindenkinek!

Szilvus
szilvus

Sziasztok!

Lányok, ti borultatok már ki?Ma rettenetes anyának éreztem magam.Azt hiszem most csaptak felettem össze a hullámok.Csak ültem a földön és sírtam, és igazán meg sem tudtam mondani, hogy miért.Kezdek megbolondulni?
Vagy csak visszaütött, hogy lassan 8 hónapja nem alszom többet 5-6 óránál éjszakánként?Nem tudom mi lenne a megoldás.Sára annyira anyás lett, hogy a szobából ki sem tudok menni üvöltés nélkül, sőt pakoltam össze, és négykézláb robogott a nyomomban.Az a baj, hogy attól érzem rosszul magam, hogy zavar az, hogy egy pillanat nyugtom sincs, nem tudom ki tenni itthonról a lábam.Pénteken elmentem egy barátnőmmel, úgy mentem el, hogy ő aludt, de felébredt és haza kellett jönnöm, mert hiába volt itthon apa és a nagyi, nem volt neki elég, csak zokogott, egész addig, mig be nem tettem a lábam.
Szóval ti voltatok már így?Vagy velem van vmi baj?Lehet, hogy ennek inkább örülnöm kéne?
Szóval, kicsit azt hiszem kiborultam.

Szia Magdi, üdv köztünk.Megnéztem a profilodat, édesek a gyermekeidKépDe láttam, hogy Magdolna a keresztneved, pedig már örültem, hogy erősíted a Lénák csapatát.Kép

Zsuzska,mi Bebázunk, de a pontjaim Humihoz vándorolnak.Képmeddig lehet gyűjteni?

Humi, merre vagy?Kristóffal mi újság?

Karmen, köszi, remélem csak fogashőemelkedés.

Puszi, és bocsánat, hogy rátok zúdítottam, de sajnos úgy látom Zolinak ezt hiába mondanámKép

LÉna

Lilypie Pregnancy tickers
nuska

Szilvus, köszi!

Betty, én is az asztalt szemeltem ki. Hogyhogy nem azt az asztalt küldik ki?? És mennyi időbe került, mire kiszállították? Mer én már kb 3 hete beküldtem. No mindegy, a lényeg, hogy Karácsonkor a fa alatt legyen.

Léna, ajjaj de ismerős ez a helyzet. Ma sikerült teljesen kikészüljek. Délben együtt szoktam altatni a gyerekeket és általában sikerül, bár tutira nem egyszerre ébrednek, hanem egyik ébreszti a másikat, ami azt jelenti, hogy az egyik tutira nyűgösen kel. De ma egyik sem volt hajlandó aludni, csak ordítottak, bármit csináltam. Éreztem, hogy megüt a guta. Ráaádul józan ésszel felfogom, hogy gyerekek és nem úgy kell "működniük" ahogy én szeretném, ahogy nekem kellemes, de azért rémesen fel tudnak húzni. Ehhez az is hozzátartozik, hogy több mint 2 éve nem aludtam át egy éjszakát sem. És most, hogy végre Dorkánál kialakult egy rendszer, Levi nem alszik és egyszerűen nem tudom, mi tévő legyek. Mert különben egy nagyon ynugodt gyerek, de az alvás nem az erőssége. És azért éjjelnete 6-8x felkelni, nem egy leányálom.
De nem is panaszkodom, csak tudom, milyen érzés, és szerinem teljesen természetes, ne legyen emiatt lekiismeretfurdalásod. Túl kell élni, jönnek még könnyebb idők is.

Apa hazajött, megyek.

puszi

Erika

Ja, még valami. Claire, Ti merre laktok? Mi nagyon szeretnénk menni a talira, csak nem tudom, hogy jutok el innen a világ végéről (XVIII.ker). Erika nem jelentkezett, remélem, nincs semmi gond.

Szép álmokat!

Erika
pera

Sziasztok!

Betty, ha neked nem kellenek, akkor szívesen fogadom őket Kép

Szilvus
A muffin finom lett... Csak ici-picit kisebbre kell legközelebb venni a lángot, mert megfeketedett az alja... Most tanulom a tűzhelyem, mert még nincs bekötve a gáz, így palack van, azt meg nem mindegy mennyire nyitom ki...

Léna
egyszer-kétszer biza Én is kiborultam... de nekem segített Apa olyankor...
A pontokért ne aggódj... felhívom majd őket és ha jövőre nem folytatják, akkor azt a párat megkapja tőlem is Humi... Kép

Zsu
bzsuzska

Timi!
Sajnalom, hogy ti sem tudtok jonni a talira. Bencenek jobbulast!

Karmen!
Orsinak is jobbulast, remelem, csak a fogacskaja miatt van a hoemelkedes.

Ed!
Tetszenek a cipok. Lehet, hogy nekem is be kene ruhazni Biankanak.

Szilvus!
A hetvegere terveztem a Bailey's-es muffint, de nem kaptam szilikonos sutoformat. Igy talan majd a kovetkezo hetvegen sutom meg. Cuki a Mikulasod! Kép

Era!
Dorka nagyon edes! Kép

Lena!
Neha nalam is borul a bili. Foleg, ha nagyon faradt vagyok. Ettol meg jo anya vagy!

Sly

Kép
Kép
napocskamano

Sziasztok!Kép

Betty, aranyos Lilid van! Olyan édes a képeken, főleg a boros meg a krokodilos tetszik nagyonKép És hogy szeret kikandikálni az ágyikóból!

Magdi, szép volt Nóri részéről, hogy pont Anyák napján született meg. Nekem pont aznap jelezte Edina, hogy ki szeretne bújni, és hát másnap meg is tetteKép Csakazértsem született a házassági évfordulónkon, inkább bepottyant a polgárink és a templomink közé eső napra.Kép

Bizony mondom néktek, kísértésbe visztek a muffinnal! Valahol fel kell kutatnom egy sütőt! Naná, hogy nutellás! Meg lekváros! És még ki tudja hányféle ilyen mennyei csoda létezik!

Móki, szép a koszorúcska! Látom kreatívkodik mindenki karácsonyra. Tudjátok, én mindig elérzékenyülök, ha arra gondolok, hogy ez lesz a babók első karácsonya.Kép

Léna, nem te vagy az egyedüli, aki kiborul. Sajnos a kialvatlanság meg az sok új helyzet, aminek mind meg kell feleni. Szégyellem bevallani, de én néha borzasztó dühös vagyok...Kép Mert eddig volt ahogy volt, de Edina pl.egyre kevesebbet alszik napközben, nem érek a főzés, takarítás meg egyéb végére, és ha elveszti a türelmét, úgy tud üvölteni a kisasszony, hogy szakad szét a dobhártyám. Ja és egyre többször ébred fel éjjelenként.. Kép Igaz, ha odaadjuk neki a cumit, vissza is alszik, de én legalább fél órát kínlódom, míg sikerül újra elaludnom. Borzasztóan igazságtalannak érzem néha, hogy teljesen ki vagyok szolgáltatva, a programot ő alakítja, csak győzzem követni. Bizony velem már többször előfordult, hogy kiborultam, és bőgtem egy jót. Aztán megnyugodtam, és egy sóhajjal folytattam az egészet. Higgyétek el, legnagyobb vágyam jelenleg az, hogy jól kialudjam magam, vagyis min. 10 órát aludjak anélkül, hogy egyszer is felébrednék.

No. Hát a keresztelőn majdnem megint elröhögtük magunkat. Ugyanis a pap bácsi rálépett a rucija aljára, és szinte legurult a lépcsőkön. Ha összejött volna neki az esés, pont a keresztelő seregen landolt volnaKép Na de az orrunk előtt szerencsésen visszanyerete az egyensúlyát.Kérdem a férjem, micsinált volna, ha a pap tényleg elvágódik. Aszongya nagy röhögve, hogy lefényképezte volnaKép Hihihi, milyen jó fotó lett volna!

És Edina egy angyal volt. Igaz ugyan, hogy kritikus szemekkel méregette a pap bácsit,de nem sírt amikor leloccsintották.

Ezen a képen javában folyik a keresztelés művelete:
Kép

Murizunk a kis kereszténnyelKép
Kép

Itt meg Edina Marianna tapizza a tortájátKép
Kép

Amúgy nagyon fáradt vagyok,hajnali 4-kor feküdtem le, Edina reggel fél 7-kor riadót fújt, és annyira kedves volt, hogy eme hosszú időintervallumban csak 3-szor ébresztett felKép És csütörtökön újra dolgozat...Kép

No, eldugulok.Kép

Jó éjt mindenkinek, Mely

Mely
KépKép
mely

Sziasztok!

Szilvus!
Most jöttem meg angolról, a lista nagy része kipipálva. Sajna a vasalás holnapra maradt.

Jobbulást a gyengélkedőknek!

Nagyon aranyos a két kis mikulás!!!

Zsu!
Én is elsőre anutellást sütöttem meg. Fini lett. Aztán jött a kókuszos-vaniliás-csokis, legutóbb pedig a csodás csokis.

Sly!
Jobb a szilikonos sütőforma? Én teflonost vettem, tökéletesen bevált. Sőt amikor még nem kaptam sütőformát,de már süthetnékem volt, simán betettem egy tepsibe a papírbéléseket és beleöntöttem a tésztát. Ugyanolyan jó lett, megtartotta a formáját. Multkor néztem a Tupis katalógust, és megállapítottam,hogy én biza nem mernék szilikonosba sütni, tuti,hogy elolvadna.(Persze jó vacak a sütőm, és nem tudni mikor lesz túl meleg)

Léna!
Nálam is volt már,hogy úgy éreztem, megbuktam,mint anya. Biztos nagyon fáradt vagy. És biztos jó lenne Neked egy kis kimozdulás. Nekem is jót tesz, ha néha elmegyek gyerekek nélkül. Próbáld szoktatni Sárát,ha csak percekre is,hogy nem vagy mindig mellette.

Most megijesztettetek a bölcsi dologgal. És ha most még nem tudom,hogy mikortól találok munkát, de jövő szeptemberben lesz lehetőségem? Akkor nem veszik fel,mert nem szóltam 1 évvel hamarabb?

Betti!
Azt azért nem gondolom én sem,hogy a teljes fogzás alatt betegnek kellene lenni a gyereknek. (Kb. 2 éves koráig)

Jó éjszakát! (A babáknak is Kép )

Kitty
kitty123

Sziasztok! Kép

Nem tudtam jönni pár napig, és alig tudom visszaolvasni.....de azért átfutom nagyjából.
A talira még nem tudok biztosat mondani, mert sz@rakszik az autónk hűtője, kilyukadt a drágaKép De lehet hogy elkérem az apuét, még nagyon gondolkodom, mert elmenni nagyon szeretnék.

Timi Kép
Rizssali: rizs+kukorica+zöldborsó+lilahagyma+fokhagyma+paprika+olívaolaj, nagyjából ennyi Kép

Szilvus Kép
Nándinál az ekcéma a lábán jött ki, piros, érdes, száraz lesz ott a bőr, ha nem kenem, de csak a hajlatokban, a térd mögött jött ki. Valamint a könyökhajlatban, az arcán pedig nagyon apró pöttyök a közepén piros ponttal. Mi csak a gyógyszertári fürdetőt használjuk, és a fürdetőolaj is csak gyógyszertárban kapható (Balneum Hermal). Nekünk is azt mondták, hogy a csecsemőkori ekcémát ovis korra kinővik.

Humi Kép
Sajnálom, hogy Kópékánál még mindig találtak bacikat Kép Üzenem, hogy naggyon gyorsan távozzanak, és gyógyuljon meg! Kép

Tünde Kép
Igen, már rég nagykádban fürdünk Kép Nem ül meg, csak hason szeret lenni fürdés közben, ezért már kicsinek bizonyult a kiskád. Imád csapkodni, pancsolni Kép Nagyon aranyos Tomika a kis fogacskáival Kép
Az ekcémára való kencézést 2-3 naponta kell ismételni, mert újra meg újra kijön.

Ildikó Kép
De jó hallani Rólatok Kép Gyere gyakrabban, ha tudsz, és mesélj Csengéról, és ha tudsz, tegyél képet a kisasszonyról Kép

Claire Kép
Szerintem is mutasd meg szakembernek, egy jó gyógytornásznak. Nándinál 3,5 hónaposan állt be a stop. Addig gyönyörűen fejlődött, és ott megállt, akkora már nagyon húzodtak a hátizmai, nem csinált semmit.

Holnap folytatom, apa aludni rángat....
Jó éjszakát!

Pumi
pumukli

Sziasztok!

Léna
Nos, teljesen természetes amit produkáltál. Szerintem minden anyával megtörténik, max. szégyenli bevallani.
Nekem az első hetek voltak nagyon nehezek, s egy alkalommal a kenyereskosár is landolt a konyha sarkábanKép Tök fura volt a helyzet, hogy már nem 2en, hanem 3an vagyunk, az egész nap szinte csak az etetésből állt, Peti "hálából" csak üvöltött, aztán hazaért Apa és közölte, csináljak valamit a bőgő gyerekkel. Aztán csinálhatott Ő valamit a bőgő gyerekkel és a bőgő annyávalKép Most ki fogtok nevetni, de tényleg, mert engem pl. az éjszakai 2 db felkelés viselt meg rettenetesen. Meg a napközbeni látszólag ok nélküli bőgések. Volt, hogy tanakodtunk Apával, hogy mi ugorjunk, vagy a gyerek repüljön kifelé az ablakonKép Kép Aztán megszoktam, Apa is megszokta és Peti is megszokott bennünket.
Az anyamajma effektus nálunk is bejátszik = mozdulni sem tudok Peti nélkül. Jön utánam a konyhába, fürdőbe, wcre.
Szóval, ha a hullámok átcsapnak a fejed felett - soványka vigasz ugyan - de csüccs le és gondolj a többszázezer sorstársraKép Végy egy mély lélegzetet, igyál egy jó kávét vagy teát, s arra az 5 percre kapcsolj ki: nincs senki, se baba, se papa csak Te. Na utána nyalábold fel a bébit, ültesd az etetőszékbe és vidd magad mellé, iyg tudtok együtt mosogatni, főzni, takaritani. Adj a kezébe új dolgokat, pl egy műanyag edényke, egy fakanál, stb. Petike nagyon szeret igy mellettem lenni. Közben énekelünk, kukucs-ot játszunk, vagy táncolok neki. Hatalmasakat röhög (szerintem nem a produkción, hanem rajtam...) ilyenkor.
Egyszóval nem vagy csodabogár, sem rossz anya, nagyon is jó anya vagy, ha már ilyesmi megfordul a fejedben.Kép

Mely
Jó lehetett a keresztelő!Kép Micsoda szép torták! Edina Marianna kapott kóstolót?Kép Kép
Van a közeletekben nagy bevásárlóközpont, akár a határon innen? Ott biztosan lelsz ilyen formát.

Sly
Nekem sem szilikonos a sütőforma, hanem teflonos. Ugyanolyan jó. Hajrá bélizes muflin! a héten alkotok egyet, szerintem nutellásat. De asszem a tésztájába keverem, nehogy megint kiskanalas legyen belőle.Kép

Jóéjt mindenkinek! itt nálunk esik az eső, dejóóóóóóóóóóóKép

Szilvus és Petike (alszik)
szilvus

Sziasztok!

Léna,
Köszi, megvagyunk. Ma voltunk Neurológián és meg lettünk dicsérve, hogy szépen javulgat Kristóf és már épphogy csak egy kicsit kötöttebb az izom a csípőinél. Marad továbbra is a torna. Két napja négykézlábra áll és hintáztatja magát Kópéka, szóval ha lassan is, de fejlődik. Ma azt mondták olyan 1 - 1,5 hónap múlva kezd majd mászni. Végülis nekem nem sűrgős, ha Ő úgy gondolja, hogy ráér.Kép A lényeg, hogy ha lassan is, de fejlődik szépen. A baktérium miatti - immár harmadik - antibiotikum kúra folyamatban. Egyenlőre nem látom, hogy bágyadtabb lenne tőle.
A kiakadásod nagyon megértem. Én ezen korábban estem túl, amikor a mindennel játszani vágyó, de még sehogy nem közlekedő kisfiam egyfolytában azért sírt, hogy ezt-azt-amazt adjak már oda neki, mert anélkül unatkozik. Semmit nem lehetett mellette csinálni. Most kezdünk túl lenni ezen az időszakon. Ti is túl lesztek előbb-utóbb Sára "anyás" korszakán. Tarts ki!!!!
Gyógyuljatok meg villámgyorsan, nehogy erről a taliról is lemaradjatok! Itt van sok-sok varázspuszi, a mielőbbi gyógyuláshoz: ************. Mail megy, hogy hol találkozzunk.

Era,
Hozod Dorkát is a talira vagy Ő marad a nagyijával? Egy szabad helyünk még van a kocsiban, ami azt jelenti, hogy ha csak ketten jöttök akkor befértek Levivel és ha jól sejtem nem is laksz túl messze hozzánk. Legrosszabb esetben megyek érted és átszálltok valakihez akinél kényelmesen elfértek. Mindenképpen megoldjuk valahogy! Jó?
Dorka nagyon, de nagyon hasonlít rád! Megdöbbentő a hasonlóság. Kép Nagyon édes kislány.

Nestlé pontokat továbbra is szorgalmasan gyűjtjük. Mindenkinek köszi előre is.

Zsuzska,
Sajna csak év végéig tart az akciójuk, már ez is meghosszabbított időpont.

Timi,
Jobbulást Bencének. Szegényt nagyon megviseli a betegség? Neki is küldjük a sok-sok gyógyító energiát! A felfújható guriga itt vár rá. Mi legyen? Küldjem el postán? Dobj egy mailt!

Szilvus,
Édi a huncut Peti-Miki.Kép Lehet, hogy lemaradtam, de nem tudom a muffin receptjét, pedig holnap megyek sütőt venni hozzá. Melyik a jobb, a sima vagy a szilikonos?

Ed,
Aranyosak a bakancsok. Mi még igencsak ráérünk a cipővel és fogalmam sincs, hogy óriáslábú kisfiamnak akkorra mekkora kell. Pedig nagyon jó áron adják.Kép

Kitty,
Cipőméret probléma ismerős.Kép Mi anno a Csehektől hoztunk zsebbenKép 16-os cipőket Lacusnak. Még az is nagy volt rá, mikor elindult, aztán egész iskolás korában kislábon élt, ma pedig átlagos, 43-as lába vanKép; bezzeg Kristóf a másik véglet, már most min. 19-es lába van (neki születésekor volt kb. 16-osKép). Ez már rég volt, de tavaly tavasszal néztem Prágában és még mindig 16-os mérettől árulják a cipőket. A Szlovákoknál is itt kezdődik a számozás azthiszem. Szerintem onnan könnyebb és olcsóbb beszerezni.
Itt van a siesta oldalának a címe. Itt is megtudod kérdezni gyártanak-e 16-os cipőt és ha igen, mennyiért: http://www.siesta-shoes.hu/

Ildikó,
De jó, hogy előkerültél. Kérünk szépen képet Csengéről!Kép

Magdi,
Üdv köztünk. Én is megnéztem a képet a profilodban, nagyon aranyosak a gyerekeid.Kép

Hú, de hosszú lettem már megint. Megyek aludni.
Puszi,
Humi
humi

Most látom csak, Pumukli irtálKép
Ekcéma: ma délutánra nagyon apró piros ppöttyöcskék lettek Peti arcán, olyan, mintha megcsipte volna a hideg és érdes is. Bekentem a gyógyszertári kencével. Ha marad, akkor doki és kérünk spec. kencét. A lábára (ua. mint Nándi esetében) bevált a Patikai fürdető és a Lipobase testápoló (ez is patikai). Neked a kence teljesen eltüntette? Bőrgyogyi irta fel, vagy a gyermekorvos?

Szilvus
szilvus

Hihi, közben Humi, te is irtálKép

Remélem ez már télleg az uccsó antibió-kúra lesz Kópékánknak. És végre elfelejtheti a gyógyszeres kanálkákat!

Ezt Krizsónak küldjük: Kép Kép Kép

Most, hogy irod, az unatkozós korszak Petinél is rémes volt. Egyszerűen útált kisbaba lenni. 6 hetes korában kezdődött, szerintem akkoriban rengeteget panaszkodtam itt nektek, képtelen volt el lenni magában. Háton lehetetlen volt fektetni, mert ordított. Ha hasra fektettem, azt hitte alvás van, nem volt álmos, ordított. Az ülőkében ücsörgött naphosszat és rugdosta a Play Gym-et. Ha megunta ordítot, akkor hurcolászni kellett vagy rázni a játékokat. Grr!. A séták is horrorfimbe illőek voltak akkoriban. Irigykedve néztem a kismamákat, akik tolták a babakocsit, amiben háton fekve szunyált vagy csak úgy feküdt a gyermekük és kérdeztem: az én gyerekem miért nem??? Kép

Puszi mosmá téllegKép

Szilvusék
szilvus

A lényeg lemaradt:
Mindenkinek nagyon-nagyon szépen köszöni Kristóf a baciűző energiákat. Mostmár muszáj használniuk! Kép

Ráadásként egy mai funpic. Krizsó harca a szőrmók nyúllal:
"Hmmm, te milyen szerzet vagy?"
Kép
"Gyere, hagy nézzelek meg közelebbről!"
Kép
"Én győztem, kiütöttelek."
Kép
Humi
humi

Hi-hi, Szilvus!

Már megint egyszerre írtunk.
Köszi a mintababátKép, holnap megmutatom Krizsónak, hogy így kell mászni. KépKépKép

Puszi, Humi
humi

Mariann,
Talis útvonalat továbbküldtem Claire-nek.
humi

Sziasztok!

Mire összedobtam az útleírást teljesen elfáradtam. De, elküldtem mindenkinek. Akinek mégsem, az jelezzen.
Úgyhogy most nagyon rövid leszek csak.

LénaKép
Nem lehet egyszerű, hogy Sára ilyen ragaszkodó. A kialvatlanságról ne is beszéljünk. De miért is lennél rettenetes anya?! Sára szép, okos, egészséges kislány, remekül fejlődik. Nincs itt semmi gond. Nagy levegő, és hajrá!

HumiKép
Kopéka nagyon ügyesen ül. Nádja, bár már egy hónapja gurulva bejárja a szobákat, de ülni nem tud még. Ha nem tud picit támaszkodni, eldől. De kutyázni már jó 1 hete ő is elkezdett.

ClaireKép
Nincs emailcím a profilodban. Hová küldhetem az útvonalat?

EraKép
Receptkönyvet elfelejtettem áthozni anyuéktól, úgyhogy marad holnapra.

Ezek a tavalyi cserepeim, most nem sikerült jobb fotót összehozni. Aki jön, úgyis megnézheti élőben. Hétvégén már advent van.
Kép

Mariann
tmarianna

Sziasztok!

Humi!
Krizsó boxoló lesz tán? Kép Aranyos a képeken. Is!

Mariann!

Ezek csodaszépek!!!Decoupage???Kép

Egy kis Off: nézzétek meg ezt,ha gondoljátok!
http://www.haziallat.hu/galeria.php?kategoriaid=&osztas=4&szam=0
Tudom ajánlani a "Suzy a babamacsek" című képetKép

Az én cicám.Kép
orsi21

Sziasztok!

OrsiKép
Macseknak ment a 10 pont!

Mariann
a mindig ügyeletes bagoly
tmarianna

Humi, nagyon-nagyon jó lenne, ha el tudnál vinni bennünket! Akkor ma megbeszélném Anyóssal, hogy vigyázzon Dorkára! Remélem, nem talál ki semmi halaszthatatlna teendőt. Bizti nem gond, el tudnál jönni értünk? Tényleg nem lakunk messze! Méta u., Petőfi és onnam be a Kossuthra.
Előre is kösz!

puszi

Erika
pera

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?