Sziasztok!!!
Már régen nem írtam, de azért zugban figyeltem minden eseményt.
Sajnálom, hogy ilyen kevesen maradtatok-maradtunk itt...
Remélem mindenki jól van, és jól teltek az ünnepek is!
Nálunk az helyzet alakul!!! Pár emberkével beszéltem priviben, de most leírom ide is.
Túl vagyunk a kivizsgálásokon, választottam dokit is. Z lett a befutó!
Kivizsgálások eredményei "jók" lettek, mert el is kezdtük az első inszemet. Hát ami tuti az a PCOS nekem, az emberkémnek jók a kis katonái.
Hát elég döcögősen indult a stimum!!!!! Puregont kaptam 33 egységet 1 hétig, de nem lett tőle tüszőm, aztán 50-et 1 hétig, attól sem lett semmi, és végül 75-öt 8 napig, és ma voltam uhun. És ott volt a 19-es tüszőcském!!
Így eljutottunk, hogy ma este adom a tüszőrepit, és csütörtökön inszem!
Hát azt hittem sosem jön el ez az idő, de itt van, és én már ettől is boldog vagyok!!!
Hogy a mindennapjaink ne legyenek egyszerűek, a férjem múlt héten szerdán bekerült kórházba. A vérlemezkéinek a száma lecsökkent 2000-re. (az alsó határ 100.000!!!), nagyon megijedtünk, mert sok-sok betegséget felsoroltak ami okozhatta (a leukémiától a lép nagyobbodásig mindent). Szóval volt para, de szerencsére minden teszt negatív lett, és így arra gyanakodnak, hogy egy légúti megbetegedésből maradt ez. Kapott gyógyszert, jóféle szteroidot, és ez helyre hozta a lemezke számot. De még kell menni kontrollra. Szerencsére ma hazahoztam!
Így ez sem áll a csütörtöki inszem útjába. Mondtam is Z-nek, hogy mi a helyzet. Nem tudni befolyásolja-e a szteroid a katonákat, remélem nem!!!!! Azt mondta, hogy ne adjuk fel most, ha már 3 hete nyomom magamba a hormonokat, úgyis csak csütörtökön fog kiderülni,hogy a katonák milyenek.
Szóval haladunk!!!!
Kérdezni is szeretnék: Ti adtátok be magatoknak a pregnylt hasfalba? Azt olvastam, hogy lehet úgy is, így nem mennék el az ügyeletre, hanem benyomom magamnak. Viszont azt mondta Z, hogy 2 port és 1 oldószert adjak be. Nektek is így kellett???