Új privát üzeneted érkezett!

vikus: Gratula a laptetőhöz! Nem tudom Sz. miért volt ilyen, de én nem ismerem. Egyszer sem voltam nála.
vicky79
Budapest III. kerület

Beültetésnél beszélgettem két csajjal akinknek Sz az orvosuk és ők is sajnos fura véleménnyel voltak róla. Én megnyugtattam őket hogy nem számít milyen a természete, a lényeg hogy csinálja meg. Hiszen nem barátkozni jártunk oda.
Egyébként működik a szimpi-nem szimpi nála és néha vannak rossz napjai, ez utóbbit meg lehet érteni mert mindenkinek vannak rossz napjai. Persze minket ez még jobban terhel hiszen borzasztóan érzékenyek vagyunk néhányan, de túl lehet élni.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Üdv Nektek!

Ha segítségre van szükségetek csak ugy általában, ügyintézésben, egészségpénztári, pénzügyi témákban, babás/mamás dolgokban önkéntesként szívesen segítek privi üzenetben.

Sok sikert!

meer
meer
Aba

Z. sem volt soha az a kenyérre kenhető típus, de én is azt mondtam hogy nem brahizni megyek oda. És a lényeget megtette mindig. Mondjuk Sz. most nem tette ugyanezt, Z. nekem mindig válaszolt még akkor is mikor sietett. És még szájhúzogatás sem nagyon volt.
vicky79
Budapest III. kerület

Viky, ez így van. Nekem régebben mondták hogy nagyon durcis és nem túl barátságos, meg hogy nagyon nyers. Hát én olyan kellemesen csalódtam amikor bementem hozzá. Ő tényleg soha nem húzogatta a száját és bármikor zavarhattam. Most is minden alkalommal megemlíti hogy bármikor hívhatom, kereshetem soron kívül. Le a kalappal előtte. A vizsgálatok is sokkal gyorsabbak voltak nála és pillanatok alatt megtalálta pfészkem, nem kellett sokat kínoznia. Na, most jó hogy nem olvassa mert glóriával fogadna legközelebb. :lol:

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Vasi: Vittünk neki egy üveg piát, mikor bementünk Barbussal és tök aranyos volt, bár akkor is rohant. Azt mondta, hogy majd ne felejtsek el rendelkezni a fagyi babákról. Mondtam, hogy nem kell, mert inszem volt. Azt mondta az még jobb. Ekkor láttam először mosolyogni. Nála is fogsz szülni ezek szerint?
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!!!

Én is nagyon meglepődtem Sz- hozzaállásán,mert átlagba jót hallottam róla ,de gondolom nem volt jó napja!!! Mindegy,túl éltem!!!! Ez legyen a legnagyobb gondom!!!!
Egyébként Én azt nem nagyon szeretem,ha lelkemet ápolgassák,viszont azt sem,ha a kérdésemre nem kapok megfelelő választ!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Zsuzska, szerintem sem legyen soha nagyobb bajod. :) Holnap szorítok hogy S-el jobban járj. Ő egyébként sokkal alaposabb.

Viky, nem tudom hogy sikerül-e nála szülnöm mert augusztusra vagyok kiírva és ő pont szabin lesz. Átgondoltuk és így is vállaltuk hogy ő legyen addig is a dokink mert ő úgy tekint erre a csöppségre mintha kicsit a sajátja is lenne. Imádom ezért. Olyan jókat nevet amikor nézegeti uh-al. Főleg amikor megmutatta magát 12. héten is és 16. héten is. Na, én általában látom nevetni. Elég sokszor. Én nagyon csípem.
Nekünk is maradt egy fagyisunk de annyira nem tudom mi legyen mert a korom miatt én már nem nagyon szeretnék. A párom kedvéért csináltam az egész macerát. Annyira szeret ahogy még soha senki, úgyhogy megérte nagyon. Most meg látni az arcán a boldogságot.... mindent megér.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Sziasztok,

Vasikáé Neked az első beülti sikerült mindjárt? Vagy fagyisból sikerült?
Vicky olvastam Neked is Z. "csinálta" Barbust, olvastam a blogodat nagyon tetszik. Én is írnék blogot, volna is miről csak lusta vagyok hozzá.
Képzeljétek, 112 lett a hcg-m. Z.meguhuzott, semmit nem látni kivéve a kis fekete folton a méhemben. 12-én 50 volt a hcg.m. :shock:
Na mindegy, ebből nem lesz gyerek most, majd a következőnél remélem, van még 5 fagyink. Addig nézegetem a pozi tesztjeimet, mert ilyenem még sose nem volt :oops:
Dokinknak jó kedve volt ma, mondjuk nem voltak sokan ma. A recepciónál volt műsor, mert egy csaj bedilinyózott a várakozásban és beelőzött 2 másikat akik türelmesen vártak a sorukra, egyszerűen eléjük lépett... volt nagy patália.
Vendég

lovely79 sajnálom :( , hogy azt írod nem lesz gyerek. Nem elég ez a hcg? Nem nőtt eléggé ugye?

Z az Zeke, Sz az Szűcs stb... ugye jól vágom? Még bele kell rázódnom.

Ma voltam először dolgozni, tök üres a fejem. Napközben nem tudok jönni, bankban dolgozom, most értem ide. Főztem vacsit, meg mostam egy gépnyit, megfürödtem, párom itt szuszog, elaludt a Sanyin, de már csukódik a szemem nekem is. Fura, hogy reggel kelni kell. Ettől féltem, hogy visszamegyek megint dolgozni és mindenki kérdezget. Olyan rossz érzés, hogy tudom mutogatnak a hátam mögött. :cry:

Köszönöm, hogy fogadtatok. 31 éves vagyok, Budapesten élünk a férjemmel, 7 éve vagyunk együtt. Már három éve nem jön a baba. Először a Cirisben kezdtünk, megcsinálták a 6 inszeminációt, egyszer sem sikerült semmi. Utána jöttem Konc doktorhoz. Ő rögtön lombikkal indított, férjem spermái is hagynak kivetnivalót, nekem meg az egyik petevezetékem el van záródva, volt laparoszkópiám, de nem tudták megnyitni. Ennyi a történetem. Soha nem volt még két csík a tesztemen. :cry:
dorika80
Budapest IV. kerület

Egyszer sem lett fagyink.
dorika80
Budapest IV. kerület

Dorika: én annyi nega tesztet láttam, hogy az utolsó transzfernél nem is csináltam. De annyira ideges voltam eredményhirdetéskor hogy majdnem bőgtem. S. drnő hirdette ki (Z.dr. nem dolgozott aznap) hogy elindult valami csak nem kapaszkodtak a babócák eléggé. HCG 4,3. Pár napra rá otthon gondoltam tesztelek egyet, erre ott volt a két csík, elég halványan. Rá pár napra megint teszteltem, jó erős lett, ekkor volt 50 feletti már a HCG-m. No csak néztem, mert tudtam hogy ez a történet is felejtős, de azért olyan jó volt nézegetni a két csíkot :) tudom kicsit beteg, de addig sosem volt ilyenem :)
Nálam a munkatársaim nem is tudják, hogy lombikozom, én is bankos vagyok.
Vendég

Lovely, én is pontosan így jártam most, mint te. 14ről indult a hcg-m eredményhirdetéskor, majd lassan, viszont nem az előírtaknak megfelelően nőtt, egészen majdnem 200-ig. Eredményhirdetés utáni 1 hónap után csökkent vissza 2 alá. Készülj fel, hogy ez most nem 1-2 nap alatt fog rendbejönni. Valamikor érzékeli a szervezet, hogy nincs ott nincs miért növögetnie a hcg-nek, és aztán megindul lefelé. Nálam amúgy nem láttak semmit sem uh-n. Vérezni még nem véreztél? Nekem er.hirdetés utáni 4. 5. napon volt kicsi vérezgetés, aztán később lett rendes 1 hétig tartó vérzés, majd 1 hét után újabb, ami mostmár megint 5. napja tart. A 2 csíkosokat én is ott tartottam jó néhány napig a fürdőben, nem volt szívem kidobni...

Vikus mikor mész legközelebbi uh-ra?

Dórika, ne foglalkozz azzal ki mit gondolhat, tojd le magasról...
ann74

Én is bankos vagyok, nálam mindenki tudta, hogy babát szeretnénk és mindenki drukkolt nekünk.

Ezek a francos hcg-k, egyszer nem nő, egyszer meg nem kéne, hogy emelkedjen és mégis.

Vasi: remélem sikerül Z.-vel szülni, bár én azt hallottam, hogy elég borsos a tarifája.
vicky79
Budapest III. kerület

Ann!
szerdán...

Vasi!
egyik barátnőm szült Z-nél!2éve
vikus82

Sziasztok!!!

Jó hírem van,3 nap alatt sikerült növesztenem egy 13 mm.-es tüszőt!! Azt hiszem kezdünk célba érni!!!

Majd még jövök!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Ann:sajnálom. Egyébként én egyfolytában vérzek, mármint ilyen barnás cucc jön belőlem már eredményhirdetés óta (bocsi). Először volt rendes vérzés, azóta barnázás.
Már abba maradhatna.
Vendég

Lovely:
Drukkolok,hogy a HCG és a barnázás huzzon a sunyiba,hamár nem úgy növekedett ahogy kellett volna!!!

Dorika:
Ne foglalkozz mások véleményével!!!! Mindenki azt mond amit akar,aki nincs benne az úgy sem érti a helyzetedet!!! Saját tapasztalat!!!

Vasikáé:
Drukkolok,hogy össze tudjátok hozni Z.-vel a szűlést!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Sziasztok!

Gyorsan jövök mert megyek sütni húsvétra. :)

Lovely, neked most nem az abbahagyás lenne a jó hanem az Isten igazából megindulás. Az csökkentené a hcg-t. Ha van fagyitok akkor nincs akkora gond. A következő tutira ott marad és szépen fog fejlődni. Nekem mindig szólt Z ha nem lesz és olyankor megkérdezte hogy kihez szeretnék menni, én S-t választottam mert ő Z tanítványa. Egyébként nekem Z-nél az első beülti sikerült Hála Istennek és Z-nek. Előtte csak mentem mindenfelé mint a bolond és sehol nem jártam sikerrel. De nagyon hosszú lenne elmesélni mert három év kínlódást kellene elsztorizgatni.
Dorika, kinél voltál a Cirisben? Én is voltam ott a Vereczkeynél és volt is egy beültim, majdnem egy millába került. Aztán ott hagyta a klinikát és sokáig vártuk a sajátja megnyitását. Na, közben nem pihentem mert voltam én mindenfelé, de mivel már nem volt türelmem várni és pénzt sem tudtam összespórolni a válság miatt, felkerestem Z-t. Na, ő hozta meg nekünk a csodát az életünkbe. :)
Hidd el össze fog neked is jönni az a pozitív teszt, meglátod. Én egy nagyon jó tanácsot kaptam valamikor valakitől (áldom is érte) mert kissé depis lettem és már éjjel sem tudtam aludni. Szóval este lefekvéskor lelépegettem egy lépcsőn és számoltam 20-tól visszafele. Amikor leértem egy csodaszép virágos réten találtam magam, a közepén várt egy egész alakos tükör. Odasétáltam és belenéztem. Gondolhatod mit láttam ott, magamat terhesen. Jó nagy pocakom volt. :) Egy darabig nézegettem magam és borzasztóan örültem amit látok és utána szépen vissza sétáltam a lépcsőhöz majd szépen fel mentem számolgatva 20-ig. Én utána olyan hamar elaludtam és olyan jót aludtam mint még soha. Ez a fajta vizualizálás is segíthetett, meg nem kismértékben a nyugalom amit ettől éreztem.
Próbáljátok ki, és tapasztalni fogjátok milyen kellemes érzés.
Viky, a borsós árakról én is hallottam, de most mit csináljak? Valahogy kifizetjük. Legfeljebb megint veszek fel hitelt. Megéri mert amit értünk tett azt senki más nem akarta és aki akarta nem tudta megcsinálni.
Vikus, ha nem nagy gond akkor megkérdeznéd a barátnődet mennyire volt húzós az ára a nála szülésnek? Mégis tudjam kb mennyire fog megviselni. Előre is köszönöm.
Zsuzska, annyira örülök, végre egy csodás hír. Tudtam én hogy így lesz. Azt a 13 mm-es tüszőt nem 3 nap alatt növesztetted ám. Az ott volt akkor is amikor Sz nézett csak nem látta vagy nem volt elég türelme. Jaj de szorítok...... Mikor lesz a nagy nap?
Dorika, még neked akartam írni hogy tudom könnyű mondani ne foglalkozz mások véleményével, de mégis próbáld meg. Amikor nekem a Ciris-ben volt a beültim és nem sikerült, iszonyat trauma ért, de még szarabb volt bemenni dolgozni mert ugye mindenki tudta és mindenki sajnált és valahogy borzasztó volt ezt is átélni. Tudom hogy ez a normális, de akkor nekem abszolút nem volt rá szükségem. Azt szerettem volna ha egyszerűen meg sem kérdezik és nem mondanak véleményt. Az hogy vissza mentem dolgozni elég magyarázat volt hogy nem sikerült és tiszteletben kellett volna tartaniuk a gyászomat. Legalábbis én ezt éreztem akkor. Sosem tudhatjuk mivel teszünk jót másoknak. Ha együtt érzésünket elmondjuk-kimutatjuk vagy ha békén hagyjuk. Én általában ilyenkor csak egy hatalmas öleléssel érzékeltetem az illetővel hogy együtt érzek és nem mondok semmit. Lehet hogy ez sem jó, de talán tapintatosabb.

Bocsi csajok, nagyon locsi-fecsi voltam. :oops:

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Ja, Vikus, amit kértem azt priviben.... tudod.... Köszönöm. :)

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Vasikáé:
Hát azon én is elgondolkoztam,hogy valószínű,hogy már kedden is kellett legyen valami,mert az inszemekkor 1 hét alatt sikerült ekkora méretet összehozni a merionállal!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Zsuzska, háááát, igen, szerintem is. De most az a lényeg hogy jöhetnek a fagyisok. :) És mikor lesz a nagy nap?

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

vasikáé: Szerintem más doki sem olcsóbb. Én mondjuk az enyémnek azt a pénzt adtam oda a 6 hetes vizsgálatnál, amit kaptam anyaságira vagy mi. Amit szülés után adnak. De hozzá jártam a magán rendelésére végig és nem ingyér. És akkor még azt szokták mondani, hogy a magán rendelési díjnak a 10x-esét illik adni. Hát nekem nem azt illett. És azóta is mindig kedves hozzám. Mondjuk én örültem, hogy rám bízta. A szülésznőnek többet is adhattunk volna (nem fogadott volt, de nagyon rendes), de el is felejtettük és a gyerekem keresztapjától kértünk aznap reggel. Szegény anesztes srácnak sem jutott, de gyakorolhatta rajtam az edát. :D Mindegy már. Kellett ennek a büdös kölöknek hó végén megszületnie, mikor hó közepére voltunk kiírva fizetés utánra. :lol:

zsuzska: Hajrá fagyisok!
vicky79
Budapest III. kerület

Csajok, infóra lenne szükségem egy ismerősömnek.
Hétfőn vannak a bmc-ben? És ha igen, esetleg tudjátok melyik doki lesz bent? köszi!!
ann74

Ann, szerintem nem lesznek hétfőn. De holnap kéne telefonálni mert a hosszú hétvégeken be szokták vállalni a szombatot.

Viky, én is valami olyasmit hallottam hogy 10x-ét kell/kellene fizetni. De már olyat is hallottam hogy ha megkérded mennyiért csinálja akkor mondja is. Azt még nem tudom hogy ha nem kérdem akkor is mondja-e..... De talán addig csak találok valakit aki tud segíteni.
Köszönöm az infót, én is gondolkodtam már hogy ugye azt a pénzt is kapom, azt is meg lehetne kissé pótolni és akkor kicsit könnyebb lenne.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Jó reggelt!
Pannikról tud vki vmit?
vikus82

vikus: Nem, pedig nagyon aggódom érte és a csöppségért. Nem tegnap kellett vissza mennie uh-ra?
vicky79
Budapest III. kerület

Kellemes húsvéti ünnepeket mindenkinek!

Lábam között van két tojás,
Pirosra van festve,
Meglocsollak vele,
Elmehetsz majd GY.E.S.-re!

Kép
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!!!

Kellemes Húsvétot kivánok Mindenkinek!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Kellemes Húsvétot mindenkinek!

Maccs
vörösmacska

Nagyon kellemes húsvéti ünnepeket kívánok mindenkinek. :)

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Vasi, én is beszéltem tavaly sok kismamával a kórházban és mindenki azt mondja a 10x-est illik adni, vagy amit mond a doki. De egyre jobban úgy vannak vele a kismamák, hogy inkább meg sem kérdezik a dokit, hogy mennyibe kerül,kap amennyit kap és kész. Én sem kérdeztem meg, annak a tízszeresét adtam, amit a terhesgondozás alatt adtam neki. Nem véletlenül írtam, hogy adtam, mert nem kérte, ugyanis nem magánba fogadott (nincs neki), hanem a klinikán és alkalmanként mindig azt mondta, amennyit gondolok. Úgy láttam, nagyon meg volt vele elégedve, legalább is ezt szűrtem le a 6 hetes kontrollon.

Zsuzska örülök a 13 mm-es bogyónak!

Üdv az újaknak!

Maccs
vörösmacska

Kép
vicky79
Budapest III. kerület

Happy Rabbit! :lol:

Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Lovely:
Együttérzek veled.
Másrészt viszont örülni kell, hiszen vmi elindult, sikerült, ez azt jelenti, hogy képes vagy rá! :)
Nekem méhen kívülim volt, nagyon kész voltam tőle, de legalább már összejött egyszer.
Barnázás monnyon le!

Dorika:
Lesz neked is pozitív az a teszt, meglátod! :)
6 inszem után automatkisan lombikozni kell. Sz is elindított 6 inszem után a lombikkal, pedig az egyik inszem magánba történt, így elvileg "járna nekünk még egy tb-támogatott inszem. Viszont azt mondta, hogy mindegy mennyi volt magánba, ha összességében megvolt a 6, akkor lombik következik. Féltem tőle nagyon, hogy macerásabb, anyagilag és mindenhogy, de egész jól bírtam. Itt talán nagyobb is az esély a babásodásra. :)
Kollégákkal ne foglalkozz, tudom nehéz visszamenni, az embernek olyan érzése van. hogy mindenki őt nézi, róla pletyóznak... Sajnos ismerem ezeket a gondolatokat, de az első pár mondat után el is illan. Nekem ez úgy van, hogy szuper közösségben dolgozom, nagyon bírjuk egymást. Megkértem a kollégáimat, ha visszamegyek, az azt jelenti, hogy nem sikerült, ezért ne sajnáljanak látványosan, ne kérdezősködjenek, menjen minden úgy, mint előtte. Be is tartják, bár van 1-2 érzékenyebb (és ők pasik!!!), akiknek látom a szemén, hogy szánnak engem, de nem mondják.
Asszem ez a módszer nálam nagyon bevát, hogy előre szóltam mindenről nekik.

Zsuzska:
Hurrá!!! :)

Vasikáé:
:) Látom te is pont hasonlót írtál Dorikának...

Vicky:
Jajj, ez a csajszi, annyira szééép!!! :)

Pá Drágáim!
sajt@

Andi
Na majd kérdezz rá a házasságira, nekünk sajna 300 napnál nem régebbi kell (ezt a baromságot, már terhesen kéne férjhez mennem…?), de nem emlékszem, mit mondtak a Jánosban…
Akkor te sem úsztad meg a húsvétot Vuk nélkül…
Én ma kivettem az elemeket a csengőből, remélem senki nem akar jönni hozzánk büdös kölnivel!

Béku
Sajnálom ezt a rosszullét dolgot, vigyázz magadra!

Zsuzsó
Hogy döntöttetek, utaztok végül?
Igen, köszi, mondták, hogy írjam fel, mennyi az összmennyiség!
Emailre nem válaszolnak az anyakönyviben, a faxot még nem próbáltam.
Lehet, hogy már kezdődnek nálad a méhösszehúzódások…

Vicky
Milyen mellszívó volt a kórházban, valami spéci?
Én szerintem majd bekészítem a kocsiba az enyémet, aztán ha kell, szólok férjnek, hogy hozza fel szépen… Remélem nekem nem éjjel lesz majd rá szükségem :)

Sajti
Rémes idő volt tegnap!
Nekünk is az lett volna a „kirándulós nap”, mert ma hmm, WC-hez vagyok kötve, de nem volt hozzánk kegyes az idő… Nem jó ennyit otthon ülni :(

Na, ma fél8-kor valami idióta sváb fúvószenekarra ébredtem, mintha kalapáccsal verték volna a házat… Így is alig aludtam az éjjel, végig zuhogott az eső és tetőtérben elég nehéz így aludni…

Kép Kép
estrella22

Na ezt félrenyomtam, bocs :)

Kép Kép
estrella22

[quote="estrella22"]N írta:estrella22a ezt félrenyomtam, bocs :)

Ez nagyon tetszett. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Viky, csodaszép a kiscsaj. Csak ámulok és bámulok. :shock:

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Sziasztok!!!!
Gyors helyzet jelentés!!!
Ma voltam a BMC-be,minden a legnagyobb rendben van,ma este tüszőrepesztés és egy hét múlva kedden (máj.3) beültetés!!!!Jupééééééé!!!! :)

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Zsuzska, nagyon szorítok. Akkor csütörtökön várjuk a híreket hány peti lett. És 3-tól indul a ++++++++++++++++

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Vasikáé:
Köszi!!!
Fagyasztott beülti lesz!!! Egyébként 8-an várnak a fagyioviba!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

zsuzska: Örülök és drukkolok.

vasikáé: Az nem kétséges, hogy Barbus gyönyörű. Mondtam is, hogy a biológusunk a szép spermákat válogatta ki, de bent hagyhatta volna a kevésbé aktívakat is. :) Akkor nem kéne ennyit rohannunk utána.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!!!
Már régen nem írtam, de azért zugban figyeltem minden eseményt.
Sajnálom, hogy ilyen kevesen maradtatok-maradtunk itt...

Remélem mindenki jól van, és jól teltek az ünnepek is!

Nálunk az helyzet alakul!!! Pár emberkével beszéltem priviben, de most leírom ide is.
Túl vagyunk a kivizsgálásokon, választottam dokit is. Z lett a befutó! :)
Kivizsgálások eredményei "jók" lettek, mert el is kezdtük az első inszemet. Hát ami tuti az a PCOS nekem, az emberkémnek jók a kis katonái.
Hát elég döcögősen indult a stimum!!!!! Puregont kaptam 33 egységet 1 hétig, de nem lett tőle tüszőm, aztán 50-et 1 hétig, attól sem lett semmi, és végül 75-öt 8 napig, és ma voltam uhun. És ott volt a 19-es tüszőcském!! :) Így eljutottunk, hogy ma este adom a tüszőrepit, és csütörtökön inszem! :) Hát azt hittem sosem jön el ez az idő, de itt van, és én már ettől is boldog vagyok!!!

Hogy a mindennapjaink ne legyenek egyszerűek, a férjem múlt héten szerdán bekerült kórházba. A vérlemezkéinek a száma lecsökkent 2000-re. (az alsó határ 100.000!!!), nagyon megijedtünk, mert sok-sok betegséget felsoroltak ami okozhatta (a leukémiától a lép nagyobbodásig mindent). Szóval volt para, de szerencsére minden teszt negatív lett, és így arra gyanakodnak, hogy egy légúti megbetegedésből maradt ez. Kapott gyógyszert, jóféle szteroidot, és ez helyre hozta a lemezke számot. De még kell menni kontrollra. Szerencsére ma hazahoztam! :) Így ez sem áll a csütörtöki inszem útjába. Mondtam is Z-nek, hogy mi a helyzet. Nem tudni befolyásolja-e a szteroid a katonákat, remélem nem!!!!! Azt mondta, hogy ne adjuk fel most, ha már 3 hete nyomom magamba a hormonokat, úgyis csak csütörtökön fog kiderülni,hogy a katonák milyenek.
Szóval haladunk!!!! :)

Kérdezni is szeretnék: Ti adtátok be magatoknak a pregnylt hasfalba? Azt olvastam, hogy lehet úgy is, így nem mennék el az ügyeletre, hanem benyomom magamnak. Viszont azt mondta Z, hogy 2 port és 1 oldószert adjak be. Nektek is így kellett???
nyulacs82
Szolnok

Vicky:
Köszi a drukkokat!!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Nyulacs:
Drukkolok csütörtökre!!!Párodnak jobbulást!!!!
Én is ma adatom be az ügyeleten a pregnylt!!! Nekem mindig azt mondták,hogy az ügyeleten kell beadatni és mind szófogadó kislány elballagtam (na jó,a Férjem elvitt) az ügyeletre és ott adattam be!!!! Nekem soha sem mondták az arányokat,így gondolom az ügyeleten mind két oldószert felhasználták!!!
Úgy néz ki,hogy egYszerre tesztelünk POZITIVAT!!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Köszi Zsuzska!! :)
Remélem sikerülni fog mindkettőnknek!! :)

Nekem nem kötötte ki, hogy menjek ügyeletre, csak hogy 8kor kell beadni. Nem félek a beadástól, bár ha lenne itthon ügyelet elmennék, de Szolnoktól még 30km-re lakunk, így nem akarnék emiatt bemenni a városba...

Drukkolok Nektek! Csütörtök a mi napunk lesz! :) Jön még valaki aznap??
nyulacs82
Szolnok

Nyulacs:
Én nem megyek csütörtökön,csak egy hét múlva kedden,akkor lesz a beültetés!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Ajj, de még olvastam is, hogy fagyisok lesztek!!! Bocsi! Annyira lázbajöttem, hogy kiment a fejemből...
nyulacs82
Szolnok

Viky, nagyon jót nevettem. Még hogy kevésbé aktívat.... Drágám, ha nem lenne ennyire aktív az lenne a gond. Néha kicsit megpihenhetne, tudom én azt, de őt így szeretitek amilyen.

Zsuzska, akkor ezek tuti befutók lesznek. Borzasztóan szorítok. 05.03. csupa szerencseszám, ez lesz a ti szerencseszámotok meglátod. Jaj de izgi. Én bőgtem a beülti napomon mert túl korán zavartak el a bmc-ből és a párom dolgozott, nem volt hol megvárjam így nekem kellett vonattal hazajönni. És lásd mégis szerencsés volt. Ekkora szerencsét kívánok nektek is.

Nyulacs, bízzunk a legjobbakban hogy párod tényleg helyre jön. Ez a 19mm-eske nagyon biztató. Drukkolok nagyon. Akkor csütörtökön gondolunk rád erősen és szorítunk ezerrel. Majd gyere a fejleményekkel. Ne keress tüneteket mert nem mindenkinél van és ahány ház annyi szokás szerint mindenkinél másképp. Majd csütörtökhöz két hétre csinálhatsz egy jó erős tesztet és együtt örülünk majd a pozitív eredménynek.
Ja, és nagyon jó dokit választottál.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

nyulacs: Drukkolok az inszemhez. Nekem is pcos-em van és nekem a merional vált csak be stimus gyógyszernek. A tüszőrepesztőt én mindig magamnak adtam be, de én nem keverőset kaptam, hanem olyat, ami előre be volt töltve egy injekcióba.

vasi: Hát persze hogy szeretjük így, csak mi nem voltunk ennyire aktív gyerekek és azért furcsa, hogy Barbus ilyen kis energia gombóc.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vicky79 2011.04.26 17:45-kor.
vicky79
Budapest III. kerület

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?