Új privát üzeneted érkezett!

Ircsi: köszike az infókat.. .elvileg holnapig kell kihúzni, akkor irány a doki, ismét!....:( .... de majd így szívjuk, hát , lesz sírás meg minden már most látom.... :( ... csak az a fura, h semmi nem jön ki! Szinte csak az a Sterimar amit befújok :shock: ... meg lehet az, hogy a lenyelt ilyen vackoktól ( takonyka vagy felköhögött cucc) ismét kis hasmars , ami ilyen zöldes? mert ilyet is olvastam most itt a neten... csak ugye megijedtem , hogy basszus, 2-3 napig nem volt, ez most megint mi! Remélem holnap a doki kitalál vmt!

Évi: hát igen, és attól tartok ezen a héten se lesz kis drágám olyan jól, hogy menjünk talira :(

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mares
Táplálékallergia (tejfehérje-allergia) járhat légúti hurutos tünetekkel is...
Lehet, hogy érdemes lenne néhány napra kihagyni minden tejes, tejport tartalmazó ételt (bébiétel).
Speciális tápszert lehetne adni...
És ha ez a tejallergia felmerül, akkor ezt érdemes kivizsgálni (nem mindegy a táplálás szempontjából, hogy tejcukor-érzékeny, vagy tejfehérje-allergiás)

Én elvinném gastroenterológiai szakrendelésre (gondolom, a klinikán van ilyen...)

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

[quote="lombikbaba"]h írta:lombikbabattps://picasaweb.google.com/lh/photo/9RMPaFfwXnIjE3dkJYEvT4hAkZkxf9-_qKpeAOGiKjg?feat=directlink

nagyon kis ügyes!!!gratula neki :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Mares:
Mucopront...de most jelenleg csak Stodal szirupot iszunk és ez is használ :) :oops:

remélem mindenkinek jól teltek az ünnepek :)
1-2-3...képet dobok fel ha nem baj :oops:

Jövő héten jelentkezem :)

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Mindenkinek jó éjt!!!!
Pihenjétek ki magatokat :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

CSillag: köszike ... NAgyon jók a képek...

Ircsi: dokinő csak találgatott, de azóta semmi tejeset nem kap! Új táp is ilyen minden mentes, kapja az én általam készített rizs-répa-krumpli kombinációt és alma-banán bébikaját meg Sinlac-ot..... már több, mint egy hete ezt eszi.... :shock: én nem értek már semmit ! Persze, doki is akar oda küldeni, gatsztroizéra, csak ugye ünnepek voltak. ... de én akkor miért totál takony??? mert nekem is torok fájással kezdődött, most meg úgy folyok, hogy csak na....

mindenkinek nyugodalmas jó éjszakát !!!!

megyek mert lecsöppentem a gépet :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Ircsi!!Gratula a nagylánynak!Hogy örül,olyan édes.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára evilany 2011.04.26 06:21-kor.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

sziasztok!

Mares együtt érzek! sztem benyeltetek vmi vírust is ráadásnak (takony)... sajnálom! jobbulást!

Ircsi gratulálok! nagyon ügyes!!!! :lol: :lol: :lol: és hogy örül neki!!! :lol:

Kép
gtunde75

Kép
dejdejdej és ajajjaj előadás volt nálunk éjjel fél 3-tól negyed 5-ig,a fiatalember úgy döntött hogy ennyi alvás elég volt..pörgött,forgott,vigyorgott,dumált..huhh...próbáltunk mindent,kiságy nagyágy cici cumi ringatás paskolás..végül negyed 5kor aludt vissza..szegény Miki el is aludt egy 20 perccel...nem csoda..(most bezzeg alszik Tomi...)

Ahogy a köpönyeget nézem nem lesznek túl szép idők a napokban..

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Halika!

Helyet: este sokat köhögött, volt is fent... sem ő sem én nem aludtunk vm jól... reggel doki, eredmény: Cefzil- antibiotikum,Spiropent - högőtágító, Ambroxol - köptető meg orrcsepp.... na így vagyunk mi most... :( :cry:

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Tündi: helyzet nálatok? pogányi házzal mi lett?

Évi: az igen, Tomika nagy-fiút játszott, hogy keméyn, és neki aludni nem kell :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

De azért dobok pár képet:

Kép ---> a betegek

Kép --> anya fordulok! :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mares,ügyes!(fordul) jaj csak az a fal :shock: :shock: :roll:

evilany

Mares, jobbulást nektek!
Sok-sok gyógypuszi!

Bévi, Gratulálok a keresztelőhöz. Lili csodaszép! :lol:
(nekünk is szervezni kellene márI :oops:

Ircsi, hát ez a video fantasztikus! Nagyon ügyes Katus!

Csillag, örülök hogy használ Gergőnek a szirup.
Nekünk is használ egy kicsit ez a gastrotuss szirup, de valamikor megyünk mi is vérvételre és ismét gasztroshoz és szerintem akkor nekünk is gyógyszer lesz a végén... :roll:
Nagyon kis cuki a kis Gergő nyuszi. :lol:

Kezdünk végre átállni az itteni időzónához. Vasárnap éjfélkor úgy gondolta a kisasszony, hogy ő most játszani szeretne. Nem akart aludni. (elég volt neki 2,5 óra) persze hiszen kint az lett volna a délutáni alvása. Elég nehéz volt visszaaltatni. De már haladunk szerencsére.
Ma voltunk tornán, megdicsérték. :wink:
De még járnunk kell, hiszen már mászni kellene, az még nem megy csak a négykézláb és persze a föltérdelés és a szupergyors kúszás :lol: :lol:
Ja és most ismét valamikor leszünk a tv-ben a dévény módszerről forgattak a hírtvsek. Nem lesz valami jó, mivel Lili sírt nagyon a kezelés közben. De velem és a kezelővel is beszéltek a dologról. Kíváncsi vagyok. :wink:
És egy kép a végére :lol: :lol: :lol:
Lili és nyuszija
Kép

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Woody:de édes Lili!!! :) na majd kíváncsi leszek ismét rátok :) jó "ismerősöket" látni a tv-ben :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Woody!
Ide hordod a Dévény központba, a Moszkva térre? mi most megyünk csütörtökön a neurológushoz oda, 1 órára!
Ti hányszor jártok? Nekünk úgy tűnik heti 1x kell. Joni se mászik még, kúszni is elég sajátosan. A fejl neurológián mindent OKnak találtak, de dévényék azzal nem értenek egyet. Már a módszerrel!
Mikor lesztek a tvben?

Mares! Ma vendégségben voltunk,a 4 éves ottani kisfiú belázasodott, a doki. Nem volt hányós, de a doki néni aki kijött, azt mondta, h abból most csűnya járvány van, Bélhurut, hányás, láz, hasmenés, köhögés, minden belefér. remélem nem hoztuk haza, sőt, remélem neki sem az van!

Évi! Nagyon jók a képek :D köszi!

Ez a mi új albumunk
https://picasaweb.google.com/1152265176 ... s7F0dWdZA#
claire

Ircsi! Nagyon cuki!

Nálunk Nonó tapsikol, mostmár felszólításra is, nagyon vicces!
C
claire

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Woody
Nagyon aranyosak a nyuszik :lol: :wink:

Claire
Családod miatt változatlanul irigy vagyok :oops: :lol: :wink:

Mares
Jobbulást!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Jó reggelt

Claire,cékla :lol: :lol: :lol:
Hogyhogy Dévényék nem értenek egyet a fejl.neur. módszerével...??
(nekem ez olyan furcsa...gyógytornász módszere ellentmond az orvostudományénak? Vagy félreértettem?...)

Van bennem egy kis szkepticizmus de biztos csak az én hülyeségem. Abból indulva ki milyen ára van ennek a tornának,(Legalábbis itt Pécsett,5 körül van egy alkalom)és fura minden babánál találnak valami izomlazaságot vagy épp feszességet,ami miatt Dévény tornázni kell... :oops: :shock: persze Tomi sincs rendben nem azt mondom,azaz,rendben van,de mégis csúszik a mozgásfejlődése,azonban én megbízok a Korai Fejlesztőben dolgozó diplomás gyógytornász konduktorban..pedig az ő módszere is más...én se tudom,mikor teszek jót. Áhh.
Épp beszéltük Mikivel,hogy nem csodálkozom már,hogy Tomi mindent picit később kezd.Így a mozgást is.Ha nem lett volna (napok óta) meconiumos a víz,azt mondanám így utólag,Tomi túl korán lett megszülesztve,mert még nem volt méhen kívüli életre való teljesen...szerintem ezt mutatja az első hetek,hónapok viselkedése...most már mindegy,jókedvű stramm kisfiú lett,lesz belőle,de 1-2 hónapos csúszással kezd dolgokat,úgy látom.Nem mintha ez a későbbiekben számítana majd.
Most két napja élvezettel gajdol,mozgásnál ülésből előre támaszkodik,kicsit ringatózik,de nem áll még 4kézlábra. Odaülök vele szemben,hívom,kitárt karral,akkor nagyon töpreng mi is legyen,tegnap végül elérte a tenyerem és "odahúzott"magához,karomnál,ruhámnál fogva...végülis,a cél elérve :)

Mindenki jól van?
Melisch,Bekri,Sucer rég írtak...
Szilvással tegnap beszéltem.
De Dia merre jár..?

Holnap tali,Csibucékkal bővülve!!

Mares sajnálom hogy nem tudtok jönni :( :( mikor lesz Gergő kivizsgálva?

evilany

Claire: nagyon jók a képek! Hát én is remélem h nem vm vírust nyelt be, majd kaptam el én is tőle...

Évi: nagyon érdekes , amit írtál erről a gyógytornáról.... De milyen kis édes lehetett, Tomika, hogy kitárt karokkal magához húzott téged! :) Sebaj... csak hiányzik a tali, de hát én is tiszta takony, szóval erről ennyit :( gondolom ha már nem lesz ez vele, akkor lesz a kivizsgálás a gasztroizénál....

Ircsi: remélem, most már gyorsan rendbe jön a drágám!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

NE már, Csibucról is lemaradok, hol itt az igazság!???? :(((((((((((

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Sziasztok!
Betegeknek jobbulást!!!

Mares-édes ez a gyermek :D
Jobbulást!
Csibucékról csinálunk képeket :)

Woody
-Lili tünemény!Jófej a nyuszijával :D
Mi is csak nemrég kezdtük el a mászást :(
Későn érő tipus a drágám :)

Claire-édesek vagytok :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

SZiasztok.

Élünk.
Én már kész vagyok, ezért se nagyon jövök, mert magam sem bírnám hallgatni a nyivákolásomat, nem akarok mást is ezzel traktálni.

Most épp nem beteg egyikünk sem (nekem tüszős mandulagyulám volt, dupla antibiotikum kúra, ecsetelésre rohangálás, mandulakivét-beígérés...
Az oviban 4 gyerek bárányhimlős lett, várom (nem várom) a fejleményeket... :shock: :roll:

Encsivel voltunk a Dévényes csajnál. Hát bizony jól láttam, hogy féloldalas kicsit. Mára szinte kijavította saját magának ez a kicsilány, egy icipici asszimetria van már csak a tartásában, de KÖSZI GYEREKORVOS! Kétszer is szóltam emiatt, mindkétszer csak legyintett rá.

Most az van még, hogy a lábikójában laza az izomtónus, a hasában meg feszes. Ez is megoldódna előbb-utóbb, de javasolta a csaj, hogy menjünk, mert a járás tanulást ez nagyon megnehezíti, és lehet, hogy befelé dőlő lenne így a lépése. Nem akarom, hogy csámpás legyen.... Nem nagyon kúszik. Ha "állva" tartom, a talpát nem teszi le, csak a lábujjait.

Lehet, hogy pár alkalom után belendül, és utoléri magát, persze lehet, hogy nem. Kis "rongylábjani"... Úgy sírt, még utána is vagy 10 percig... Alkalmanként három rugó: szevasz. Mindegy, ezt valahogy muszáj kibekkelni. Majd átcsoportosítunk.

Hát dióhéjban ennyi. 4 fogunk van, eszünk mindent jóízűen... A kedve jó, nagyon kis kiegyensúlyozott csaj amúgy. :-)

Voltam ma az OTP-ben. Konkrétan elhajtottak. Januári utalás: Vegyépszer, februári : főtaxi, márciusi Vegyépszer Hungária, mindegyik más-más időpontban (emlékeztek, a cég fizetésképtelen, a gyedet viszont tb kifizetőként ők utalják. Mindig onnan, ahonnan tudtak) HÁT MOST SZÍVOK. Szerintem azt hitték a bankban, hogy sumákolok. Ki akartam váltani egy régi hitelemet kedvezőbbre, hát kiröhögtek, mondván a gyed az nem fizetés, kitörölhetem vele. Kib..tt jó kedvem van.

Most úgy néz ki, hogy anyósom nyögdíjas lesz nyáron, ő marad gyesen Encsivel, én visszamegyek dolgozni, rugjanak ki végre, ha tényleg felszámolásközelben van a cég...

Szóval lelkileg padlón vagyok, igyekszem nem mutatni, pláne a gyerekeknek, de ez nagyon sok energiámat kiveszi.

Nagyon rég nem jártam felétek sem... :-( pedig alapító tagja voltam a grafomán kismamáknak. Egyszerűen semmihez nincs most kedvem. Biztos jobb lesz ez, de most a folyamatos betegeskedés meg ezek egyszerre sok volt.

A képeket nézegettem, olyan nagyok már ezek a babák! :-) Geri is. :-) Tomi is, Katus meg... :-D Kép

szilvás76

A Mester kidőlt

Kép

Igen igen a félzoknis,tiszta kekszes nadrágos :)
Játszott játszott egyre kisebb intenzitással...aztán kipillogott rám oldalra(épp a zenélő cicát szerelte,én mellette hevertem a párnán) betettem a cumit a szájába és abban a pillanatban elaludt :) még arra se ébredt hogy beteszem az ágyába :roll:

Szilvás.
OTP
:evil: :evil: :evil: :evil: basszus.Igen ettől én is tartok hogy a gyedemmel sehol semmit se fogok kapni ha szükséges lesz.Miki meg BAR listás :?
Mármint,jövő nyáron marad otthon a mama gyesen nem? (idén még a gyed jár) Vagy idén? És ha kirúgnak akkor mi lesz?
Tegnap ezt akartam is kérdezni a telefonba,hogy kapsz e már pénzt,meg apukádat,meg a kutyát,de minden utólag jut eszembe :(

evilany

Évi, nem, már most nyáron. De úgy tudom, a nagyszülő csak gyesen lehet, de a kolleganőm utánajár pontosan. Jó lenne, ha gyeden is lehetne a Mama.

OEP most veszi vissza az anyagainkat, így a jövő hónaptól talán rend lesz az utalással... persza ma is hívtak, hogy nem találják a fizetés nélküli szabis kérelmemet, a kórházi zárójelentést... Jelzem, mindent ezek alapján intéztek, nem tudom, hova tették... Káosz a köbön.

Azért akarok visszamenni amúgy, hogy rugjanak ki. Akkor (elvileg) jár a végkielégítés, felmondási idő, szabmegváltás stb... És akkor "tisztán" tudok keresni valami más munkahelyet. Nem akarok ÉN felmondani, mert 10 év munkaviszony után mindent összeadva majdnem fél évnyi pénz jár... nem hagyom ott nekik...

Apu... időnként rosszul van, de nem találnak semmi különöset, gondolom ilyenkor kalapál össze-vissza a ketyegője. Viszont lelkileg nem tesz jót nekik, mert nem mernek kimozdulni nagyon, hozzám is egyre ritkábban jönnek... :-( Sehogyse jó ez... "Csak úgy" nem szokott az ember leszürkülni, az ajka lila lenni, fulladni. Most épp vízhajtót adtak neki oszt jónapot.

Kutya elvan, bőszen vigyáz a gyerekekre. Ha Encsi alszik a kertben, akkor odaül ő is, ahogy a Kisasszony megébred, jön, és "szól"... :-) Jó fej, csak hiába fürdetem, 2 nap után tök büdös. Nem tudom miért, a háza tiszta, nem fetreng semmibe... Még szerencse, hogy nem szobakutya, mert nemtom, mit csinálnék vele... :-)

szilvás76

Szilvás! :cry: szörnyű! mindig a kis emberek szívnak, én már mondtam, csak vmi nagy disznóságot érdemes csinálni, azért nem jár semmi :twisted:. Én úgy tudom, h nagyszülő csak gyesen lehet,mmivel a gyed az munkaviszony függő :( de jobbm megnézni, mert minden mindig változik, így legalább klasszul tudsz tervezni.

Évi !A fejl. neurológián a Katona módszert követik, és az ellentétben áll Dévény módszerével. elmagyarázta, h miért, részben látom is.
ami az árat illeti, én is jártam eszterrel, és már akkor húzós volt, most beutalóval voltunk az alapítványi központban, ezt, vagy legalább egy részét így téríti a TB, de nem nagyon van hely. egyelőre mi is úgy vagyunk, hogy "lyukakba" fognak behívni. de ráaádsul nekem ez tök közek van, most vigyem messzebber, egy vagyonért, hát érted. különben a korai fejlesztőtök attól, h "sima" gyógytornász, ezer féle módszert tanulhatott, pl a Katonát helyből tanítják nekik as fősulin, bár állítólag már túlhaladott, és itt a dévénynél is gyógytornászok tanulnak.
"mindengyerek" kérdés: igen, néha úgy tűnik, h senki sem tökéletes. Én olyan mozgásterápiás módszert tanultam, ami nagyobb gyerekeknek van ovis-isis, és bizony a viszgálatoknál ott is csomó mindent a csecsemőkori mozgfejlődésre lehet visszavezetni, és oda kell visszanyúlni, h helyre tedd, és ez főként nem arról szól, h elég korán csinálta-e, hanem leginkább, h ne maradjanak ki szakaszok, mozgásformák.
Egyébként te tornáztatod, vagy a gyógytornász?
Különben azt nem hiszem azért, h mindenkire rányomják, legalább is itt a központ olyan leterhelt, h így sem tudják ellátni (heti 180 gyereket kezelnek+ a vizsgálatok! , durva, és van 3,5 gyógytornászuk ehhez.) Nonóra pl azt mondták, h kicsit laza ő is, de olyan jól mozog, h békén hagyják, majd ha hordom Jonit úgyis látják, ha hozzá kell nyúlni.
Na, most jó hosszú lett! bocs.
Ja, és köszönjük a dicsérő szavakat!
Claire
claire

Évi
Mindenki a saját módszerére esküszik...
Mi például egy másik fajta tornát csinálunk... és úgy látszik, hogy a koraszülött gyerekemnél eredményes.
Dévény Anna egy speciális gyógytornát fejlesztett ki. Gyógytornászokál ez egy speciális képzés.
Meconiumos magzatvíz: általában hypoxia miatt kakil bele egy baba a magzatvízbe... :?

Szilvás
OTP :cry: (nekem a fizetésem nem volt arra jó, hogy hitelt vegyek fel :? :cry: :evil: )
Csemetéid gyönyörűek! :lol: :lol: :lol: :lol:

Évi
Szegény gyerek nagyon elfáradt :lol: :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

[quote="lombikbaba"]
írta:
lombikbabaMeconiumos magzatvíz: általában hypoxia miatt kakil bele egy baba a magzatvízbe... :?

:

igen,ezért írtam hogy ez az egy szól amellett már nem volt bent jó helyen,de minden egyéb szerint azt gondolnám,hogy korán született...na mindegy ez már.

evilany

Évi! Ne aggódj, nagyon figyelsz rá, és az ilyen tornákkal tényleg helyre lehet rakni őket! És természetesen nem egy módszer létezik, de ezzel nem fogok ott a szakemberrel leállni vitatkozni :wink:. (Sőt örülök, hogy több féle módszer van, képzeld, ha csak egy lenne, azt vagy segít rajtad, vagy jónapot! egyébként mi csináltuk Jonival a Katona tréninget, és nem mondhatom, h nem ért semmit, de ott már azt mondták a kontrollon, h nem kell tovább, minden OK, sztem meg neki is kéne még egy löket a mozgifejlődésével.
Ha majd úgy látod, h vmiért nem fejlődik jól, úgyis keresel mást, nem fééltelek! amúgy meg tényleg saját tempója és érési ritmusa is van minden gyereknek, pont az előbb néztem egy ikres mami videóit, olyan cuki a két kislány, az egyik mászik, a másik kúszik, de fej fej mellett hajtanak a cuccért :lol:. (Egyébként most, hogy mondjátok, mintha az előző ikreimnél Eszternek már nem volt elég szép a magzatvize, de akkor már folyt is el...)

(Ja, én elég későn tanultam meg önállóan járni, úgy másfél évesen, aztán 15 évesen meg már válogatott gyalogló voltam, és onnantól vagy15 évig :lol: :lol: :lol:)
claire

Tudom hogy abszolut hétköznapi de nekem marha vicces
http://kiskopeszuletik.blogspot.com/201 ... ejdej.html

Claire,köszi.

evilany

Sziasztok!

Mares: nem maradsz le rólunk, ugyanis nem megyünk :( :( Norbinak közbe jött egy halaszthatatlan megbeszélés, kicsit sem lettem morci, ahh :(

szilvás: sajnálom a pénzt, de igazad van, ne hagyd ott nekik a végkielégítést :?

Ircsi: Chloe nagyon édes és hogy tapsikol a videón :)

Én sem jövök gyakran, nem akarok én sem nyivákolni :(
Gyerekem megint alig eszik, egyébként jó kedélyű. Csak a védőnőt lője már le valaki a heti macerálással együtt :twisted:
bettinyo

[quote="bettinyo"]
írta:
bettinyo
Én sem jövök gyakran, nem akarok én sem nyivákolni :(

hát ha ez az oka,ezért ne maradjatok távol...ez (is) a célja.. :?

Talit bepótoljuk.

evilany

Sziasztok!!

Kicsit eltűntem, de összejöttek a dolgok.
Mikor nem minálunk.... "első" udvar megcsinálva, most hátra csinálunk egy játszórészt a fiúknak, 2 hinta, csúszda, homokozó :) Kristóf már nagyon várja.

Nem nagyon olvastam vissza, de Évi Tomi-videó tüneményes!! És Bévi csinirucis képei is :D :D

Gyógytornához nem tudok szólni, de nem hiszem hogy az baj lenne ha 1-2 hónappal később csinál ezt azt a baba, inkább az a baj, ha kimarad egy egy fejlődési szakasz. A mászás ugye a váltott kéz - láb mozgás miatt fontos, ha kimarad nagyobb esély van diszlexia és társai kialakulására, de ez sem törvényes.

Na most ennyi belőlem, de most már remélem tudok többet jönni :D

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

[quote="evilany"]T írta:evilanyudom hogy abszolut hétköznapi de nekem marha vicces
http://kiskopeszuletik.blogspot.com/201 ... ejdej.html

Tomi gyerek nagy zsivány :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Jó reggelt

Kép :arrow: :arrow: tehát tali :wink:

Dia,Limo jól el vannak tűnve.
Többiekről nem is beszélve :cry:

Csajok,vasárnap az első Anyák Napjánk!!!! Kép

evilany

Jó reggelt!

Évi, igen, az első anyák napja.....
Apa nem lesz itthon, így én nem kapok virágot :cry:
Megbeszéltük, hogy csalunk, csúsztatjuk egy héttel! :D
Amíg lehet csalni, addig csalunk :wink:

Anyukám mesélte nemrég, hogy apukám sokat dolgozott szenteste, így nálunk csúsztatva lett, s persze nem tudtunk az egészről semmit, mert a nagyszülők jöttek, s nálunk karácsonykor nem lehetett menni sehova.
Innen jött az ötlet :)

Na elkezdem összedobni a pecót, meg magamat, bár 10re bejelentkezett egy srác, azt még gyorsan megoldom! :)

Ircsi
Tátott szájjal néztem a videót! Nagyon édes! :)

Ha nem is írok, olvasok ám....

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Sziasztok Lányok!

Én is jó rég jöttem, hiányoztatok is rendesen!

Évim
vagyok ám, néha olvastam is, de írni már sohase futotta az időmből. Tomi nagyon drága ahogy elaludt játék közben, Olivér ilyet nem nagyon szokott. Hát amiket írsz Tomi mozgásfejlődéséről szenzációs, egyre jobban parázok, hogy megint vinnem kell Olivért Dévényeshez, mert még mindig csak gurul, viszont kinyomja magát és ha lehetősége van rá folyton állna, teli talppal. Ülni még mindig nem tud hosszasan, mert eldől, meg pörög a hasán úgy változtat irányt, de kúszni se kúszik igazán :( :( :( :( Húzogatja ugyan a lábait föl, de nem nevezném tudatosnak...áááá mindig van vmi parázni való.

Szilvás,
nagyon sajnálom a pénzügyi nehézségeiteket, együtt érzek veled! Nekem a tavalyi nagy "kaszálós" évem után még be kell fizetnem szja-t, sőt még büntit is, mert december 22-től átléptem az adójóváírás határát, ez most úgy hiányzik mint egy hátbavágás. :evil: :evil: :evil: :evil: Gyerekek nagyon édesek!

Mares,
Gergőkéd szegénykém! Édes pofa, jól megszenvedett! Jobban vagytok már?

Csillag,
jók a képek, milyen nagy már Geri! Hogy haladtok a gyógyszer programmal?

Woody,
Isten hozott benneteket itthon! Huh, azért ez az időeltolódás dolog kemény lehet, főleg, hogy éjszaka jön ki... mennyi idő kellett kint Lilinek, hogy átszokjon? Édes Lili a nyuszival :).

Lányok,
ti kaptatok az anyasági támogatásról az Apehtől papírt? Most elbizonytalanodtam, mert most olvastam pont itt a bnet-en, hogy azt is bele kell venni az szja bevallásba.

Na ezt most elküldöm aztán folytatom mert caraxik a netünk.

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Pécsi lányok,
június 22-25 között Apa szakmai napokra megy Pécsre (legalábbis remélem nem jön közbe semmi!!!!! ) és bár Ő egész nap ott lesz, lemennénk vele mi is a gyerekekkel. Azt mondta, hogy a helyszín még nem biztos, de vmi kollégiumban fognak szállást kapni. Az magától értetődik számomra, hogy nagyon szeretnék veletek találkozni, meg tudjuk oldani ugye??? Valamint tudtok olcsó panziót ajánlani? Könnyebb lenne, ha tudnám hol lesznek Apáék mert akkor a közelébe keresnék szállást, de egyelőre nem tudom.

Annyi mindent akartam még, de totál szita az agyam.

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Remélem mindenkinek jól telt a húsvét, kicsiknek és nagyoknak egyaránt!

Nekünk mozgalmas napjaink voltak, tegnap este jöttünk haza a nagyszülőktől, így még kipakolás előtt vagyok, de mindenképpen akartam írni nektek előtte!
Voltam fodrásznál, találkoztunk az összes nagyszülővel, utaztunk, sétáltunk, szóval igyekeztünk pihenni. Persze Olivér az alvást nem vitte túlzásba, de ezen már nem lepődök meg, ugyanis jön az 5-6. foga. Most éppen alszik, Ilangom sulizik, így szaladok is a dolgomra!

Ma még benézek írjatok, remélem nem riasztottam el a népet! :wink: :wink:

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

aaaa kismajmom van...
Sucer naná h.taláxunk!!alig várom.mozg,fejlődés,hát Tomi se csinál semmit :lol: szállás,azt sajna passzolom

evilany

Halihó.
Sucer, Encsi is ugyanígy (nem)mozog. Szinte pontról-pontra... Viszont majdnem 1 hónappal idősebb Olivérnél... Ezért a torna, reméljük egy-két akalom elég lesz, hogy beinduljon a felzárkózás. :-)

Encsi is nyűglődik, kézben akar lenni... pffffffff. front van????

szilvás76

Nekem is majmocskám van :oops: :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Tali megvolt,jó volt.,köszönjük!örültem!
Tomi jól érezte magát,bemutatta hogy lehet ülve fenéken előrejutni,mit neki mászás (ááááh :evil: )
Képeket küldöm mindenkinek majd

Tündi,hiányoztatok. Jövő heti talit péntek délelőtt körülre beszéltük,Barbcsiék miatt...de persze lehet du. is,akkor mi nem tudunk menni(kora du.utazunk)

Kép

kölesgolyó szemezgetés

Kép

Kép

Kép

Kép

evilany

Sucer! sztem legelőször az adott kolit kérdezd meg, azokat kiadják nyáron, lehet, h van szabad és alkalmas szobájuk!

Évi! Anno Eszter lányom is popsin csúszva indult el , de akkor már túlvolt némi gyógytornán. Állítólag a kicsit laza (hypotón)gyerekek szoktak ilyet csinálni! azért megnyugtatásodra mondom, h ő ma 7 éves, magától olvas, és az ovis tornán átvitték az isis csoportba, mert h ügyes! Tomi is OK lesz.
(Egyébként próbáltál már Te a fenekeden ügetni előre? nem is olyan könnyű, hahaha)
Jonit ma látta egy idős neurológus néni Dévény Annánál, aztz mondta, valóban van egy kis tónus zavar, de nem súlyos, szerinte az agyhártyagyula nyom nélkül gyógyult, ő ezt inkább annak tulajdonítja, h bent kicsit szűk volt a hely , kényszer tartások,stb. És nem árt egyet tornáztatni rajta, de nem egy vész. Nonót is látta, ő ott jött-ment 4kézláb, meg feltérdelt, meg ilyenek, azt mondta, lehet, h kicsit laza, de olyan ügyes, h tök jó így. jövő héten már ha lesz hely viszem Jonit, majd beszámolok.

claire
claire

Tündéri a pécsi csipet-csapat :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Azoknál a babáknál gyakrabban vannak izomtónus-eloszlási zavarok (általában), akik a szülés körüli időszakban hipoxiásak voltak... :? :cry:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Jó volt a tali-bár Geri mindent összehányt...de élveztük :)
Rékus cumis jelenete volt a legaribb :) Persze Tomi fenéken előrejutása is szuper kis bravúr volt :)
Berci igazi férfia hanggal rendelkezik már...és nagyon jól utánozza a többieket! :D
Édes az összes baba :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

[quote="claire"]S írta:claire

Évi! Anno Eszter lányom is popsin csúszva indult el , de akkor már túlvolt némi gyógytornán. Állítólag a kicsit laza (hypotón)gyerekek szoktak ilyet csinálni!

de azért fog mászni..?

evilany

Évi-fog mászni Tomi...látod Geri is csak 9 hósan kezdte el :)
Tomi ügyes csúcs pasi..nagyon ügyike és hamar mászni fog ő is..

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?