SZiasztok.
Élünk.
Én már kész vagyok, ezért se nagyon jövök, mert magam sem bírnám hallgatni a nyivákolásomat, nem akarok mást is ezzel traktálni.
Most épp nem beteg egyikünk sem (nekem tüszős mandulagyulám volt, dupla antibiotikum kúra, ecsetelésre rohangálás, mandulakivét-beígérés...
Az oviban 4 gyerek bárányhimlős lett, várom (nem várom) a fejleményeket...
Encsivel voltunk a Dévényes csajnál. Hát bizony jól láttam, hogy féloldalas kicsit. Mára szinte kijavította saját magának ez a kicsilány, egy icipici asszimetria van már csak a tartásában, de KÖSZI GYEREKORVOS! Kétszer is szóltam emiatt, mindkétszer csak legyintett rá.
Most az van még, hogy a lábikójában laza az izomtónus, a hasában meg feszes. Ez is megoldódna előbb-utóbb, de javasolta a csaj, hogy menjünk, mert a járás tanulást ez nagyon megnehezíti, és lehet, hogy befelé dőlő lenne így a lépése. Nem akarom, hogy csámpás legyen.... Nem nagyon kúszik. Ha "állva" tartom, a talpát nem teszi le, csak a lábujjait.
Lehet, hogy pár alkalom után belendül, és utoléri magát, persze lehet, hogy nem. Kis "rongylábjani"... Úgy sírt, még utána is vagy 10 percig... Alkalmanként három rugó: szevasz. Mindegy, ezt valahogy muszáj kibekkelni. Majd átcsoportosítunk.
Hát dióhéjban ennyi. 4 fogunk van, eszünk mindent jóízűen... A kedve jó, nagyon kis kiegyensúlyozott csaj amúgy.
Voltam ma az OTP-ben. Konkrétan elhajtottak. Januári utalás: Vegyépszer, februári : főtaxi, márciusi Vegyépszer Hungária, mindegyik más-más időpontban (emlékeztek, a cég fizetésképtelen, a gyedet viszont tb kifizetőként ők utalják. Mindig onnan, ahonnan tudtak) HÁT MOST SZÍVOK. Szerintem azt hitték a bankban, hogy sumákolok. Ki akartam váltani egy régi hitelemet kedvezőbbre, hát kiröhögtek, mondván a gyed az nem fizetés, kitörölhetem vele. Kib..tt jó kedvem van.
Most úgy néz ki, hogy anyósom nyögdíjas lesz nyáron, ő marad gyesen Encsivel, én visszamegyek dolgozni, rugjanak ki végre, ha tényleg felszámolásközelben van a cég...
Szóval lelkileg padlón vagyok, igyekszem nem mutatni, pláne a gyerekeknek, de ez nagyon sok energiámat kiveszi.
Nagyon rég nem jártam felétek sem...
pedig alapító tagja voltam a grafomán kismamáknak. Egyszerűen semmihez nincs most kedvem. Biztos jobb lesz ez, de most a folyamatos betegeskedés meg ezek egyszerre sok volt.
A képeket nézegettem, olyan nagyok már ezek a babák!
Geri is.
Tomi is, Katus meg...