Új privát üzeneted érkezett!

Laptető legyen megint a bmc-s jelenőké.... és Evoleté és Anné, hogy szép és jó gondolataik legyenek!!! :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Sziasztok!

Megjöttem anyós-látogatásból :)
nagyon finom menüvel készült,úgyhogy ettem is pár tányérral.. :D

Kaptunk vidékről újabb adag babarucit,aranyosak nagyon :)
Vendég

Evolet
Vesémmel semmi baj, csak a cukrommal, ezért kell a minta…

Eszter
Nagyon helyes a kis tapsifüles!!!
Szerencse, hogy meg tudták távgyógyítani a telefonod!

Vicky
Barbus gyönyörű!!!

Andi
Hát ez még akkor kemény egy hónap lesz…
Figyi, neked Vuk elhúzott végül? Nekem visszaküldte megint a reggelit, marad most már vajon végig…?
Én nem tudom, vigyem-e rögtön a mellszívót a kórházba, a szülésznő a Margitos felkészítőn azt mondta, nem kell, kicsit félek a kátrányos helyzetűektől, bár remélem nem lesz épp bent egy sem…
Házasságit hogy intézted? Én nem tudom elérni telefonon az anyakönyvi hivatalt, emailre csesznek válaszolni…

Zsuzsó
Hova utaznátok?

Kép Kép
estrella22

Ja,és Maja 2-3 napja nagyon intenzív vándorlásba kezdett :D
Leginkább vonulásnak nevezném,de párom is mindig ugrik egyet,mikor a pocakomon megérzi,eléggé érződik kívülről :D :D :D

Persze egyelőre még ez is vicces nagyon,de olyanokat kacagok,mikor rákezd :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Későig fent voltunk tegnap,mivel ma páromnak végre nem kellett menni dolgozni,de eléggé megijedtünk.... :shock:

Viszonylag hirtelen rám tört egy menstruációs alhasi fájdalom-féle,de nem annyira görcsös,inkább tompa,de szélesen húzódó fájdalom...
Nagyon megijedtem,de igyekeztem mélyeket és nyugodtan lélegezni, gyorsan bevettem még egy magnéziumot,mert nagyon be volt állva a pocak (előtte kb. 2 órával vettem be az előző adagot)...

Kértem csendben a Jóistent,hagyja még Majácskát odabent....

Volt egy hívásom aznap a mh.-ről,akkor elég erős szívdobogásom volt,talán ennek az utóhatása volt,illetve még egy dolog megviselt (ne nevessetek ki!),tusoltam párommal,jólesett a meleg víz (én mostanában nem érzékelem,de állítólag elég hidegre állítom a zuhanyvizemet...),de utána eszméletlenül dideregtem,hiába törülköztem gyorsan,és nekem ilyenkor,ha fázom,a hasam is rázkódik,összehúzódik,amit Maja óta nem szeretek,mert félek tőle.

Próbáltam gyors lenni,de csak remegtem,párom már mindent körém csavart...

Aztán ez elmúlt,de talán egyiknek vagy mindkettőnek az utóhatása lehetett a kései fájdalom...

Szerencsére elmúlt...Semmi igazi görcs nem volt,tompa de erős fájdalom volt a teljes alhasamban. :?
Se vér,se más nem kísérte,utána Maja hamar rákezdett az esti mocorgára,így megnyugodtam,hogy nincs baja.

Mondtam is neki,hogy nem ér anyára így ráijeszteni! :)
Vendég

Estrella: házasságinál mit kéne intézni??? Az eredetit kell vinni, ezt mondták a felkészítőn is nem??? ... én úgy tudom már nem él az a rendszer hogy csak x napnál nem régebbit lehessen.... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Valaki Jánosban szült tudja erre esetleg a választ??? (Nórikámat mondjuk majd hívom kedden és rákérdezek!!!).
Vuk.... ritkán van, de ma megint jött..... ugyanis após meglocsolt valami kölnivel ... :lol: + akkor már Rajó is végiglocsolta anyuékat is +engem is az én parfümömmel... és após eleve úgy jött, hogy a saját illatát magáratette, nem keveset ... na ez a hármas kombó már sok volt nekem, úgyhogy most Ők is láthatták, hogy milyen a magyar virtus, mikor andika beindul...... bár szerencsére eljutottam a wc-ig, így inkább csak hallották :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Amúgy már elég ritka a vörös-dög nálunk... de most van helyette más... :lol: :lol: :lol: :lol:
Én biztos ami biztos, viszem a mellszívót is, a bimbóvédőt, meg 1 cumit is :shock:

Béku: Nálatok is akkor már szépen gyűlik Majácska ruhatára :)

andrea-1

Eszter: tündéri a kis nyussz,majdnem épp olyan,mint a miénk :D :D :D
aranyos a neve is,és nagyon kedves meglepetés volt párodtól!!!! :)

én 4 éve a 2 kis degumat kaptam Karácsonykor a fa alá ajándékba az új lakásban :) :)

Zsuzsó: ha kipróbáljuk a menüt attól a cégtől,jelzem ;)
bár cukor-értékekről nem tudok referálni,anyum nem méri... Neki egyelőre gyógyszer nincs,csak diéta :)
Vendég

Andi: hát elvileg 300 napnál nem régebbi anyakönyvi kivonat-példányt kell vinni,ami csak azért hülyeség,mert eredetileg az első is megtenné,csak bizonyos intézmények elvárják,hogy ne nekik kelljen utánajárni,hogy "aktuális"-e még....,ezért kell nekünk beszerezni...

Gyűlik a ruhatár,már elég rendes adag van,csak még válogatni kell,mert bizonyos dolgokból már így elég sok van,vagy nagyon nem praktikus (műszálas kötött nyárra :shock: ,ill.hátul patentos)... ;)
Vendég

Estrella,
apósomhoz megyünk 300 km-re, kicsit messze van sajna. :-(
a pissnél mondták hogy fel kell írni hogy mennyi volt az összmennyiség?
házassági ak-it - ha a margitban kell friss - szerintem próbálj kérni postán. nekünk pl az esküvőkor simán elküldték a férjemét. nincs fax vagy mail megadva? a telefon elég reménytelen ezeken a helyeken...

Andikám,
úgy rémlik, mintha a Jánosban nem kéne hogy friss házassági ak-i legyen, de nem esküdnék rá.
Nóriéknak minden jót. ugye majd mesélsz mi van velük?

Breki,
jó kis sztorid volt neked is Majával...

csajok,
úgy látszik ez egy ilyen fura 7vége volt, lehet hogy az időváltozás miatt... Balázs is jól rám ijesztett tegnap. úgy fájt az alhasam, hogy alig tudtam lépni. kábé 2-3 alkalommal ismétlődött és pár percig tartott. lehet hogy ez már a méh gyakorlatozása a szülésre? :shock:

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Zsuzsó: nem tudom,de én is nagyon megijedtem,mert nekünk még a méh gyakorlatozása is elég korai lenne,de ugyanezt tapasztaltam,mint Te!

talán a front?
Vendég

Hát csajok, szerdáig mindenképp kiderítem.... :wink: Zsuzsó: nekem is ez rémlik... mert a jegyzetben pont a 300 napnál nem régebbi van benne, és ott áthúztam, hogy már nem így van :shock:

Iza hónapok óta gyakorlatozik :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Ma már szabadszemmel is láthatta a családom is... torzultak is az arcok rendesen, olyan amorf formákat vett fel a hasam... :lol: :lol: :lol: :lol:

andrea-1

Lányok,nem elég,hogy májusban 13-án házasodtunk,most az 5. házassági évfordulónk épp péntek 13 lesz... :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

kukk,

hepi nyúlnapot

csajok,
jánosban házassági anyakönyvi kivonatot mindkét alkalommal elvették és nem adták vissza, ergo én írtam emailt az adott város anyakönyvi osztályára és küldték is a másolatot pikk-pakk......

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

estrella: A kórházi mellszívó a mávban nagyon jó volt. Kifertőtlenítik mindenki után. Sosem felejtem el, hogy hajnalban indult meg a rendes tejem és annyira fájtak a csöcseim, hogy hajnali 3-kor el kellett mennem a fejőért. Gondolhatod hogy örültek nekem a nővérkék, de mondtam, hogy muszáj. Nekem utána behozta Tomi a saját kézi mellszívómat, de kórházi az sokkal jobb volt. Persze már az enyémet használtam, ez egyszerűbb volt és halkabb. Sajna az én szuszogó mellszívóm akkor már az inkubátorban volt, így viszont legalább az én tejemet kapta és nem tápszert. 24 órás vizeletet úgy utáltam gyűjteni. Rengetegszer kellett. A terhes patológián gyakorlatilag 2 naponta.

béku: Örülök, hogy sikerült elküldenem a képet. Ez a görcs nagyon nem hangzik jól. Nem kéne állandóra több magnéziumot szedned? Elég sokat keményedsz. Majácska meg csak maradjon odabent a fenekén még egy ideig.

andi: Nagyon felkészülsz a kórházra. Egyébként jól teszed, én behozattam bimbóvédőt (bár nekem nem vált be) és a mellszívót. Cumit már itthon kapott Barbus, ott nem kellett.

zsuzsi.bmc: Nálad már lehetnek jósló fájások, bár nem tudom az milyen érzés, nekem szerencsére (a sok magnézium is segített ebben) nem volt.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Izára , Majára, Balázsra vigyázatok és persze magatokra is!
Babák nem ilyezgetni anyutttt!

Igyekszem értetem!

A locsolokat meg olyat küldök mint a bátyám szokott 1.5 literes szodával spiccelget de legalább nincs szaga és nem fáj a fejem csak vizes leszek kissé :) :) !
evolet
Szolnok

Happy Rabbit!!! :lol:

Kép

Kép

Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Tegnap meghívtuk Hugiékat a telekre, vittük a mamát is, de ennyire megszí.ni!!! Elkezdett esni és nagyon Kép hideg lett, hamar hazajöttünk. :?

Pá Drágáim!
sajt@

Andrea:
Marxos-Lenines merényletért én is öltem volna!

Ann:
Köszi a klipet, jól esett. :)
Ma már csak rötyögök az akkori magamon és azon, hogy döglöttem T.A. szájfényéért!!! :lol:
Na, nagy MT rajongók! Ezt nézzétek, nagyon jókat nevettem!!! :)
http://www.youtube.com/watch?v=ODiOVrVI ... playnext=2
Oszt má eldugultam Thomasilag. :lol:

Csucsu:
Eddig csak a cigánypecsenyét ismertem, te most megalkottad a cigány-tojást 1xhasználatos lábasban! :lol: :lol: :lol:

Zsuzska:
Mi is bírjuk Bocellit, illetve minden zenét ami jó - stílustól függetlenül.
Lehet már írta, de az esküvőnkre nem kértünk zenét, mégis "megleptek" a polgármesteri hivatalban bevonulós zenével. No, ez nem a szokványos nászinduló volt, hanem a Time to say goodbye!
http://www.youtube.com/watch?v=qtivSTZrezc
Ugyebár ezt tudjuk mit jelent magyarul! :lol: :lol: :lol: Ilyet betenni egy esküvőre!!! Eszembe sem jutott volna! :lol: :lol: :lol: Nálunk tényleg rendhagyó volt az a nap!!! :)

Pá Drágáim!
sajt@

Most már jó helyre :)

Andi
Na majd kérdezz rá a házasságira, nekünk sajna 300 napnál nem régebbi kell (ezt a baromságot, már terhesen kéne férjhez mennem…?), de nem emlékszem, mit mondtak a Jánosban…
Akkor te sem úsztad meg a húsvétot Vuk nélkül…
Én ma kivettem az elemeket a csengőből, remélem senki nem akar jönni hozzánk büdös kölnivel!

Béku
Sajnálom ezt a rosszullét dolgot, vigyázz magadra!

Zsuzsó
Hogy döntöttetek, utaztok végül?
Igen, köszi, mondták, hogy írjam fel, mennyi az összmennyiség!
Emailre nem válaszolnak az anyakönyviben, a faxot még nem próbáltam.
Lehet, hogy már kezdődnek nálad a méhösszehúzódások…

Vicky
Milyen mellszívó volt a kórházban, valami spéci?
Én szerintem majd bekészítem a kocsiba az enyémet, aztán ha kell, szólok férjnek, hogy hozza fel szépen… Remélem nekem nem éjjel lesz majd rá szükségem :)

Sajti
Rémes idő volt tegnap!
Nekünk is az lett volna a „kirándulós nap”, mert ma hmm, WC-hez vagyok kötve, de nem volt hozzánk kegyes az idő… Nem jó ennyit otthon ülni :(

Na, ma fél8-kor valami idióta sváb fúvószenekarra ébredtem, mintha kalapáccsal verték volna a házat… Így is alig aludtam az éjjel, végig zuhogott az eső és tetőtérben elég nehéz így aludni…

Kép Kép
estrella22

Estrella: a mávban nagypn jó elektromos mellszívó volt, de ez olyan profi, álványos cucc. Ilyet szerintem nem lehet kapni boltban.
vicky79
Budapest III. kerület

Estrella: Látom eltévesztetted a házszámot :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Sebaj... lényeg, hogy ide is ideért.... szóval mi is tetőtérben lakunk, ráadásul nekünk az egész lakás az, és ilyen fém a tető még hozzá, de mostanra már nagyjából megszoktuk.... :wink:
Nálunk ma max a sógor meg a gyereke jöhetnek locsolni, meg esetleg a tesóm (de Ő remélem inkább csajozik).... de talán megússzuk....
Én amúgy imádom az ünnepeket, egyedül ez a húsvéti locsolkodás nem jön át...főleg itt pesten... itt semmi varázsa nincs... :shock:
Még régen Mamánál egész más volt, az ugye falu volt, nagy kerttel... eldugva "nyuszifészkekkel", volt rá készülődés sütés-főzés-tojásfestés.... ott megvolt a hangulata, hogy boldog-boldogtalan jött... sőt egyik évben (pont rövid hajam volt) még én is mentem locsolni, mert elirigyeltem hogy a tesóm megy és kap egy csomó zsetont meg csokit. A falusiak meg úgyse tudták ki vagyok, fülbevalót kivettük és mentünk ketten az öcsémmel :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sajtikám: Hát ez már nem az igazi MT!!!!!!!!!!!! Hol vannak azok a classic kellékek??? A T. haja? A válltömők? A szájfény...... amiktől a bugyi olyan nedves tudott lenni annó????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kubu: hogyhogy nem kaptad vissza az iratokat? Ilyet lehet??? :shock: :shock: :shock: :shock:

Vicky: mivel messze vagyunk a kórháztól és nem olyan egyszerű csak úgy hazaugrani, inkább legyen ott ami kellhet, max. nem vesszük elő.... :lol:

andrea-1

Csajok, mindenkinek köszönjük az évfordulós jókívánságokat! :)

Judit:
Túlélted a pénteket? Költözéssel hogy állnak a nagyszülők?

Vicky:
Te is jó csaj lehettél tiniként! :) Dedikált Soltész?! :) Kész vagyok!!!
Krémesed mentettem a kedvencekbe, nagyon guszta!
"helybe menni lóf.." - akkorát nevettem!!! :lol:

Béku:
ajácska végre anyukádat is meglepte!
Ez az ülőhely téma, ááá!!! Miért ilyen bunkók az emberek?!

Evolet:
A locsolóvers miatt ne aggódj, meg másért se, inkább nyugi, amennyire tudsz. Könnyű mondani, de a relaxált állapot, stresszmentesség szerintem sokat segít a cél elérésében. :)

Vikus:
Ejnye-bejnye! Utrót tessék időben feltenni!!! Az egy hormonlöket, nem véletlenül kell naponta 3x dugni. Tudom vacak, ha nem otthon vagy feltenni, de vhogy meg kell oldani - a baba miatt! :) Majd legközelebb ügyesebb leszel! :) Millió drukk nektek! :)

Eszter:
Remélem a húvéti újratervezés megvolt, jövőre úgyis megint változtatnod kell, hiszen jönnek a gyerkőcök!
Hajad nagyon klassz lehet, ne bánd a beszólásokat - mindenki úgy fejezi ki a tetszését, amilyen szinten van... :)
Nyuszkó nagyon aranyos! :)

Kubu:
De jó, hogy Marcus jobban, de mizu Lizácskával?

Carla:
Már a szülés foglalkoztat? Hol van még szeptember, van még időd agyalni rajta. :)

Estrella:
Mindig jól jön egy klassz hentes a közelben!!! :)
Anyós de jó fej, hamarabb i9s szólhatott volna... Ez a pipigyűjtés most fontosabb.
Nyestnek adj egy repjegyet a Holdra, de nehogy retúrt!
Kívánom, hogy jókat tudj aludni, az olyan vacak, ha nem bírja kipihenni magát az ember. Mindenre sokkal sarkosabban reagál, vagy egész nap tompa, akár egy zombi.
Tegnapi nap lehangoló volt, ez van... Majd legközelebb...

Ancsi:
Lerendezted legalább a bunkókat a pékségben? Már nyílik is a bicska a zsebemben!!!

KPN:
Csuda rendes Milos-baba, hogy fodrászolni is hagyott! :)
Továbbra is imádjátok? :lol: Nahát! Pedig azt hittem, hogy már licitálhatunk rá! :wink: :lol:
Nagyon szerencsések vagytok vele, maradjon is így. :)

Ann:
Dódulj beg!!!
Figyu, ne parázz a vérzés miatt, emlékszel nekem mennyi ideig húzódott... Ölelés! :)

Lukácsné:
Szép lett a falvédő! :) Látom lassan beindul a bolt, nagyon ügyes vagy!
Jó utat, tuti klasszul érzitek majd magatokat! :)

Woody:
Több is veszett Mohácsnál, mint a bkocsi-szakadás! Macera a kárügyintézés persze, de legalább jól sikerült a kirucc! :)

Zsuzsó:
Nagyon keményedsz?
A Gombos Katalinról az jutott eszembe, hogy Frédi-Béniben volt egy magyar szinkron hang, akit Gombos Katinak hívtak. :)

Pá Drágáim!
sajt@

Andi:
MT sokk után most Pitykével vígasztalódom! Ez volt az egyik nagy kedvencem, ők legalább nem öregedtek, nem változtak... Ráadásul Marcipán fiam is úgy szirénázik, mint száz éve! :wink: :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=XWT3N9VqFpY
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sajt@ 2011.04.25 08:38-kor.

Pá Drágáim!
sajt@

Sajt: kamasz? Óvodás koromban kértem az autógrammot a Rezső bácsitól :) A másik kedvenc beszólásom az apóstól való. Mikor valaki útban van, azt szokta mondani, hogy "te is mindig ott vagy, ahol az ördög a f@szát köszörüli". :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vicky79 2011.04.25 08:36-kor.
vicky79
Budapest III. kerület

Na! Pont reklamáltam magamban, hogy a Zuram még szunyál és nem bírt meglocsolni! Alváz mosásra mentem a füdőbe, de közben a drágám megébredt és megerőszakolt a kád szélén ültömbe-zuhanyrózsa-kezembe pózban ezzel az általa költött verssel és a saját parfingommal:
Tesztoszteron bajnok vagyok, a füleim azért nagyok.
Ha öszrogéned magas ma, meglocsollak alul ma!
Olyat nevettem!!! :lol: Első spricc a hajamra ment, de kapkodtam a fejem és a 2. a szem közé, volt nagy mosdás!!! :lol: :lol: :lol:

Azóta ontja a locsolóverseit...
Brazil csík és borotva, BMC-ből jöttem ma.
Az orvosi parancsra, megcsinállak 2x ma!

A többit már le sem írom... :lol:

Pá Drágáim!
sajt@

Vicky:
Bocsi, nem akartalak öregíteni... :oops:
Apósod is jól nyomja! :lol:

Pá Drágáim!
sajt@

Sajti: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Feri tutira "betegebb" mint Rajó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Elő a többi verssel is!!!!!!!!!!... Már ezeken is olyat röhögtem!!!!!!!!!!!! :)

andrea-1

Ezek még nem olyan sikamlósak, van amit ketten hoztunk össze: :lol:
Derékzsába, vállfájás,
megoldja a locsolás.
Vérnyomásod magas ma, meglocsollak csoroszlya!

Misibának ajánlva:
Varjúfészek, cinkefészek,
szedd renbe, mert belenézek!
Meglátom a közepit, zoom-olok egy közelit.
Máris jó lett a napom, emelem a kalapom!
De a tojás kinnmaradt, azt fogjad és szoríjjad!

Pá Drágáim!
sajt@

Sziasztok!

Ma végre sikerült kialudni magam :D
Pénteket túléltem, sőőőt, főnököm még valami részmunkaidős távmunka cuccal is kecsegtetett, így lehet hogy nem is leszek tp-n :roll: Csak jó lenne ha eldöntené, mert elvileg már egy hete kiírt a dokim 8)
Szombaton anyóséknál volt bográcsolás, nagyon jól sikerült, csak a bokám lett óriásbuci estére az egész napos üldögéléstől.
Tegnap meg okos kismama, annak örömére hogy betöltötte a 7 hónapot, délelőtt főz-mos, délután meg kifesti a fürdőszoba tetejét és utána még át is mossa a csempét/járólapot. Nnnna, ez volt az utolsó ilyen szuper akcióm, az tuti! Kivoltam mint a liba az este!

Sajtikám,
látom klassz hangulatban indult a napod :lol: :lol: :lol:

Andi,
én is úgy tudom, hogy mindenhol a 300 napnál frissebb ak-it kérik, merthát ugye lehet hogy nem is ő az apa!
Az egyik kolléganőnél volt úgy, hogy jól elhúzódott a válási herce-hurca, közben ők már az új párjával akcióztak az utódra, és így az ikrek a válástól számított kétszázakárhány napra érkeztek volna, tehát még az exférj nevére lettek volna "kiállítva".
Szegények, nem akartak esküvőt, de muszáj volt 7 hónapos nagy pocival összeházasodniuk. Különben a gyerkőcök mentek vola exférj nevére, aztán ő lemond róluk, az édesapjuk meg örökbefogadja őket.....na ennyit a magyar bürokráciáról!

Zsuzsó,
bizony, ezek már lehetnek rákészülő fájások!
Beparáztattatok most ezzel a csomag dologgal, nálunk még a kéró sincs teljesen összerakva/kitakarítva, nemhogy csomag :oops: :oops: :oops: :oops:

Vicky,
kislánykádat bárki elfogadná így húsvéti ajándéknak :)

Eszter,
Bársonykád nagyon aranyos! Arról meg, hogy Lacc milyen figyelmes, a csajok itt már ódákat zengtek, én nem is tudom fokozni :D

Estrella,
úgyis kaki idő van ma is, legalább nem ingerel hogy kimenj a házból, könnyebb ilyenkor túllenni a nemszeretem dolgokon :wink:

Előkészítős csajok,
mi holnap apával együtt érkezünk, remélem nem késünk el! (nekem előtte van a tanfolyam pont)

Kép
judit0713

Sajti: micsoda versek!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
jófej lehet a Zurad! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sajti,
aszta de remek locsolóversek !

Andi,
pont ez a lényege a másolatnak amit kérsz, azt odaadod és tsók, én csüt hajnalban szültem, du jött osztályos védőnéni elkérte a pappert, nekem igazolványokat, másnap reggel ott volt Lizi születési anyakönyvije és lakcímkártyája :-))))

Lilypie Kids Birthday tickers

kubuspace

Sajt: nem öregítettél, nem azért mondtam. Csak furcsa lett volna kamaszként menni. De biztos volt olyan is.

A lánykám alszik egy órája. Ma is volt fosi. Remélem holnapig elmúlik, mert holnap le tud minket vinni a keresztapja kocsival Miskolcra. Remélem sikerül.
vicky79
Budapest III. kerület

Andi
Na ja, benéztem, van-e valami friss újság odaát, tt is Sajtié volt az utolsó hozzászólás, hát így jártam :)
Hú, a fém tető még jobb lehet!
Alapvetően tudok esőben aludni, de mostanában nagyon rosszul alszom.
Én nem úsztam meg a locsolást, jött unokatesóm, apu, bátyám :(
Pedig a csengőből kivettem az elemeket, mobil kikapcsolva és megmondtam mindenkinek, hogy nem akarok locsolókat…
De férj nem kapcsolta ki a mobilt :(
Utálom ezt a locsolkodást… Még jó, hogy azért vettem pár csokitojást.
Má’ pisilni sem merek elmenni :)
Na nem vagy semmi, hogy te is elmentél locsolni :)

Sajti
Após felejtett el meghívni, de mindegy is.
Hülye önfejű skorpió vagyok és azért sem megyek!
/Úgyis szívfájdalmam, hogy én 12 év után nem tegezhetem, sógornő meg vagy 2 éve ismeri a mostmár férjét, ő persze tegezze azonnal… Hát tehet egy szívességet, ünnepeljenek csak szépen négyesben!/
Nyesttel nem tudom, mi legyen :(
Urad nem semmi, ezek a versek!!! :)

Judit
Na te sem pihensz túl sokat!!!
Akarsz még otthonról dolgozni?
Én annyira várom már, hogy végre ne kelljen munkával foglalkoznom, mostanra lett elég!
Mi is ketten megyünk holnap, ez lesz az utolsó felkészítőnk!

Kép Kép
estrella22

Sajti csucs az zurad és a verseitek a sziturol meg nem is beszélek!
Ugy zöhögtem hogy jött a drága milyen oldalon is vagyok és itt is maradt!!
Eszterkém bársonykád édi!!

Barbus Édes ezen a képen is!

Más aki szedte az orgametril-t annak utána milyen volt méry-je én most 2. napos vagyok már de még görcsölök és ........ a többit nem regélem de furcsa ez természetes???
Na megyek megint 1 locsoló...........
evolet
Szolnok

Sajt: locsolós versek nagyon jók!

Evolet: ha jól emlékszem nekem is jó bő vérzés volt az orgametriltől. Csak nekem egyébként is mindig sok van, nem volt annyival több. Rossz lehet ez így húsvétkor. Jövő héten nekem is jön.

Bőrönd bepakolva holnapra.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky:
Fosimentességet és jó utat! :)

Evolet:
Én is szedtem orgametrilt, szerintem belefér a bőséges "áldás".

Judit:
Mi volt abban a húsvéti sonkában, vagy netán energiaitalban főzted ki?
Ennyit melózni! Azért óvatoskodj onkább mostmár...

Estrella:
Hoppá. Ezek szerint a másik lányt jobban bírja. Hagyd a csudába a rossz érzéseket, fogadd el így, nem kell mindenkitől azt várni, hogy imádjon - bár tudom, rossz érzés, de engedd el. Amúgy mekkora poén lenne, ha bedobnád egy családi összejövetelen, hogy mivel már ilyen régóta ismeritek egymást, megengeded, hogy magázhasson a kedves papa! :) Na jó, ez csak poén volt, asszem fennakadna a szeme, jobb a békesség.
Azt tartsd szem előtt, hogy vannak akik téged mindennél jobban szeretnek és ez a lényeg!!! :)

Csucsu:
Megcsináltam a teféle pácot csülköstül, aztán már túl sok lett volna a kaja, így lefagyasztottam, majd egyszer előkapom és meg is sütöm. Illatra isteni lett a pác!

Kipróbáltam az almalében főtt füstölt csülköt is, Zuramnak nem ízlett, nekem igen - ez egy megosztós kaja.

Pá Drágáim!
sajt@

Sajti
A másik lány a saját lánya :)
És a férje tegezheti, az a magyarázat, hogy a srác hogy is mondjam, nagyon egyszerű, és ezért tegezheti, én meg okosabb vagyok, hát nem tudom, nem értem a logikát.
Amúgy imád após, csak nekem ezek örök szálkák maradnak, szóval így nem kölcsönös az érzés.
De lehet megmondom, hogy magázzon :)
Az a vicc, hogy apósnak 2 testvére van, mindegyiket tegezem az első pillanattól, anyós testvérét is, csak ők ilyen hát nem is tudom, milyenek…
Ha nem fogyna el az almalében főtt csülök, szólj, besegítek, nekem tuti ízlene :)

Engem is utolért újból az álomkór, tegnap is, ma is aludtam 2 órát ebéd után. Nem is baj, holnap korán megyek a kórházba.
Kéne tornázni is...

Kép Kép
estrella22

Tegezés dologhoz:

húgom anyósáékhoz engem is meghívtak még az esküvőjük előtt,és az első alkalommal már felajánlotta nekem,hogy tegeződjünk.
Húgom csak 2 évvel fiatalabb nálam,anyósa meg jóval idősebb nálunk,úgyhogy korban se voltam hozzá sokkal közelebb,mint húgom,és utána tudtam meg,hogy neki SOHA nem ajánlotta még fel...

Sógorom le is cseszte anyját utána négyszemközt,hogy ez elég nagy bunkóság,hogy nekem ezt felajánlotta,húgomnak meg nem,pedig Ő a menye...

De mivel nekem amúgy is kínos lett volna a tegeződés (nem igazán szimpi...),magázom azóta is. :lol: :lol: :lol: :lol:

Anyósomat meg tegezem első perctől,párom jó pár osztálytársa rendszeresen járt fel hozzájuk,anyósom szereti a fiatalok társaságát,úgyhogy mindegyik,aki feljárt,tegezi azóta is :D :D :D
Vendég

Vicky: remélem Barbusnál elmúlik gyorsan ez a valami...,és el tudtok utazni!!

Estrella: én is nagyon önfejű vagyok,pedig nem skorpió,de kb. ugyanúgy reagáltam volna le ;)

Sajti: jól hangzik ez az almalében sütés,mi még csak a sörben sütést próbáltuk,de az isteni!!!!
(Utálom a sört ;) )
Vendég

Hello, Kellemes Húsvéti Ünnepeket! :lol: :lol: :lol:

Szerencsére már kipihenve. :lol:
Ok, gyerekem még nem állt át teljesen. Hajnali 1 órakor is játszani akart. :shock: :shock: :shock:
De haladunk! :wink:

Persze kint minden szuper volt, csak sajnáltam, hogy hazafelé nem tudott aludni. De éjjel bepotólta este 10-től aludt másnap 15 óriáig. :lol:

Andi, a XII.ker kivételes hely. Ott elfogadják az eredeti házassági papírt is. :wink: (még a szülésfelkészítőn is mondták, a jegyzeteimen is ott van)
Lili pénteken született, leadtuk aznap a papírokat (János k. védőnéninek), de mivel már nem volt ügyintézés a hivatalban, ezért hétfőn csinálták meg neki és kedden kaptuk meg. (párom ment el másnap a papírért a János k-ba) és persze az eredeti házasságit is visszakaptuk.

Béku, ismét rucik. :lol:
Imádom, olyan jó lesz neked is öltöztetni Maját. :wink:

Vicky, nagyon arnyos Barbus a képen!

Eszter, ohhh nyuszi! Nagyon kis cuki.
Mindig akartam, de lehet, hogy a "kicsi" kutyám nem örülne neki. :D

De azért Lili kapott egy "hamis" nyuszit. :lol: :lol: :lol:
Kép

Code snippet: HTML, Used for some forums.

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Lányok,úgyis már kisujjatokból kirázzátok ezt az egész cukor-témát...
Segítsetek légyszi!

Csütörtökön megyek terhelésesre,de hát Húsvét lévén anyós is sütött sütit,meg húgom anyósa (4félét küldött...),no és persze illett mindenkiéből enni...

Nagyon kiugró eredményem lesz emiatt?
Mert amúgy kértem páromat,hogy semmi édességet,vagy ilyesmit ne nagyon rakjon elém már a vizsgálatig,erre mindenki beállított egy halom sütivel...

Nekem meg az ebéd nagyon nem jött be (a szagától is rosszul voltam ma),ezért a sütire csak rávetettem magam,már nagyon éhes voltam.. :(
Vendég

Woody: ne is mondd,most hogy már megvan "mindenünk", megtalálnak,akik adni szerettek volna... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Még nem tudom elképzelni,hogyan lehet ezekkel a parányi ruhadarabokkal bánni,még összehajtani is nehéz,és akkor már tényleg aprócska,nemhogy belebújtatni a babácskát :D

Számomra ez most még külön művészetnek tűnik :roll: :D :D :D

Lili tündéri!! :) Nyuszi hogy tetszett neki?
Vendég

Sziasztok!

Woody!
Lilli édes nagyon!

Evolet!
én is szedtem Orgametrilt,szerdán még reggel egyet bevettem,többet nem kellett nem volt cisztám,és szombaton a bécsi advent közepén megjött!de mint atom!

Csajok!
kinek hogy telt a húsvét?
vikus82

Béku, a cukor vizsgálatnál előtte lévő napon kell vigyázni a kajákra. És este 8 után nem szabad enni, csak vizet lehet inni!!!
(a mensmentisben adtak most egy papírt és azon ez volt rajta)

Majd 1-2 nap és már nagyon profi leszel az öltöztetésben. Olyankor még nem is nehéz, nálunk most folyamatosan forgolódik, szó szerint lehetetlen pelenkát cserélni. Mindig valami cselhez kell folyamodnom. (éneklés, kezében játék, pelenka stb...)

Lánykám nagyon nézte nyuszit. Majd adott neki nagy öleléseket és puszit. Ok, ez még nem olyan igazi puszi, de már ha tetszik neki valami és persze főleg én, akkor olyan édesen nagy kinyitott szájjal megnyal! Imádom! :lol:

Vikus, köszi :wink:
Nekünk nagyon jó volt a húsvét. Persze minden nap voltunk valahol 1-1 nap nagyszülők, ma a barátainknál ahol 2 pici ikerfiú van.
Nálatok?

Lukácsné, nem írtam, de olyan ügyes vagy!
Nagyon szép dolgokat csinálsz!!! Gratula! :D

Lilypie Second Birthday tickers
woody

béku: Szerintem sem lesz gond a cukkerral annyi idő után. Pici ruhák-nekünk még volt 44-es cucc is a manócsomagban, bár Barbus 49 cm-el született, de volt ami jó volt rá. Mi több, mint 2 hónapig használtuk az 56-os rucikat.

woody: Lili nagyon édes a nyuszival, Barbus az ilyen figuráknak akkorát szokott harapni az orrába, hogy majd leesik. :)

Barbus ma végig fosta a napot. Most kapott normafloret, meg ma sikerült 2 adag hasfogót belediktálnunk. Remélem holnap nem kakil be a kocsiban. Biztos ez megint valami vírus, itt a környéken sok a hasmenéses. Remélem hamar túl leszünk rajta és nem kell éjszaka ezért felkelni hozzá. Persze azt nem szeretném, ha ő felébredne azért, mert bekakilt, én felkelek hozzá bármikor. Majd bejelentkezem, ha tudok, legyetek jók csajok.
vicky79
Budapest III. kerület

woody
köszi, igyekszem szép dolgokat csinálni, élvezem és tetszik a kész mű, bár sokszor nehéz elképzelni hogyha kész lesz hogy fog összhangban kinézni, de eddig még mind jó lett szerencsére, a múltkor raktam fel egy táskát amit csináltam, ma a tesóm elcsaklizta hogy az tetszik neki :) majd csinálok magamnak másikat....

holnap este bepakolunk mindent , aztán szerdán elmegyünk győrig ott alszunk férjem nővérééknél és megyünk csütörtökön reggel és estére ott leszünk.
legyetek jók néha majd életjelt adok magunkról.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Mindenki lelép? :D Andi vagy Oroszlán meg ne szüljön, mire haza jövünk, csak vasárnapig maradunk.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!
Örülök,hogy megtaláltalak benneteket,már nagyon hiányoztatok!
Jó sokat írtatok,alig bírtam vissza olvasni.
ritabmc

Valamikor én is MT rajongó voltam és volt SR-től dedikált lemezem is.
Ráadásul kiderült, hogy a húgom SR apukájával dolgozott.

Estrella

Köszi, hogy feltetted a képeket a madárról. Tudjátok már hogy milyen fajta ? És mivel etetitek? A magázódás a családban nagyon rossz, főleg, ha csak Rád vonatkozik.
Nálunk is hasonló a helyzet. Az egész rokonságot tegezhetem, még a sógorom szüleinek a testvéreit is, de a párom anyja nem engedi. A legdurvább az volt amikor azzal dicsekedett, hogy eddig a párom minden barátnőjének megengedte, csak nekem nem. Én meg képtelen vagyon így beszélgetni. (a megoldásra még nem jött rá, de már azt hiszem egyébként is késő lenne)

Sajti
Nálatok úgy látom nagyon jól indult a nap. Ezek a versek ….. Lassan gondolkodhattok a kiadásulon.

Eszter
Marad még véred? És hely a karodon? A Tűű dokihoz hova jársz?
Nagyon aranyos a nyuszid.

Kubu
Az jó hogy Marci rendbe jött. Lizával mi van? A email címet megkaptátok?

Judit
Most már nagyon bekéne venned a lassítót.

Vicky
Drukkolok, hogy holnap hasmenés mentesen tudjatok utazni.

Woody
Nagyon, ügy vagy, hogy egyedül vitted a lányodat Amerikába. És a nyuszi is nagyon aranyos

Vikus
Nem kéne neked is egy kicsit lassaítani?

Örülök, hogy mindenki idetalált.

Kép
vnbeni

Magamról

A hétvége eltelt. Otthon nem volt túl vidám, az egész nap anyós körül forgott. Vasárnap elmentünk a keresztanyámékhoz, ott jó idő volt és ott volt a család összes aprósága. Végre volt egy kis jó hangulat is.

Pénteken megkaptam az OGYI engedélyt is. Úgy hogy egy lépéssel előrébb vagyok. De ahogy közeledek a kezdéshez úgy megy el a magabiztosságom is. Eddig biztos voltam abban, hogy sikerül, most pedig egyre kevésbé hiszek benne.

Van valakinek ötlete, hogy a mensit, hogy lehet késleltetni?

Aki szedett magneroto-t az érzrett már utána hányingert? Esetleg valami tipp?

Kép
vnbeni

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?