Csajok, mindenkinek köszönjük az évfordulós jókívánságokat!
Judit:
Túlélted a pénteket? Költözéssel hogy állnak a nagyszülők?
Vicky:
Te is jó csaj lehettél tiniként!
Dedikált Soltész?!
Kész vagyok!!!
Krémesed mentettem a kedvencekbe, nagyon guszta!
"helybe menni lóf.." - akkorát nevettem!!!
Béku:
ajácska végre anyukádat is meglepte!
Ez az ülőhely téma, ááá!!! Miért ilyen bunkók az emberek?!
Evolet:
A locsolóvers miatt ne aggódj, meg másért se, inkább nyugi, amennyire tudsz. Könnyű mondani, de a relaxált állapot, stresszmentesség szerintem sokat segít a cél elérésében.
Vikus:
Ejnye-bejnye! Utrót tessék időben feltenni!!! Az egy hormonlöket, nem véletlenül kell naponta 3x dugni. Tudom vacak, ha nem otthon vagy feltenni, de vhogy meg kell oldani - a baba miatt!
Majd legközelebb ügyesebb leszel!
Millió drukk nektek!
Eszter:
Remélem a húvéti újratervezés megvolt, jövőre úgyis megint változtatnod kell, hiszen jönnek a gyerkőcök!
Hajad nagyon klassz lehet, ne bánd a beszólásokat - mindenki úgy fejezi ki a tetszését, amilyen szinten van...
Nyuszkó nagyon aranyos!
Kubu:
De jó, hogy Marcus jobban, de mizu Lizácskával?
Carla:
Már a szülés foglalkoztat? Hol van még szeptember, van még időd agyalni rajta.
Estrella:
Mindig jól jön egy klassz hentes a közelben!!!
Anyós de jó fej, hamarabb i9s szólhatott volna... Ez a pipigyűjtés most fontosabb.
Nyestnek adj egy repjegyet a Holdra, de nehogy retúrt!
Kívánom, hogy jókat tudj aludni, az olyan vacak, ha nem bírja kipihenni magát az ember. Mindenre sokkal sarkosabban reagál, vagy egész nap tompa, akár egy zombi.
Tegnapi nap lehangoló volt, ez van... Majd legközelebb...
Ancsi:
Lerendezted legalább a bunkókat a pékségben? Már nyílik is a bicska a zsebemben!!!
KPN:
Csuda rendes Milos-baba, hogy fodrászolni is hagyott!
Továbbra is imádjátok?
Nahát! Pedig azt hittem, hogy már licitálhatunk rá!
Nagyon szerencsések vagytok vele, maradjon is így.
Ann:
Dódulj beg!!!
Figyu, ne parázz a vérzés miatt, emlékszel nekem mennyi ideig húzódott... Ölelés!
Lukácsné:
Szép lett a falvédő!
Látom lassan beindul a bolt, nagyon ügyes vagy!
Jó utat, tuti klasszul érzitek majd magatokat!
Woody:
Több is veszett Mohácsnál, mint a bkocsi-szakadás! Macera a kárügyintézés persze, de legalább jól sikerült a kirucc!
Zsuzsó:
Nagyon keményedsz?
A Gombos Katalinról az jutott eszembe, hogy Frédi-Béniben volt egy magyar szinkron hang, akit Gombos Katinak hívtak.