Csucsu
Elvileg átalányban fizetünk gázt, csak tavaly annyira szar idő volt, hogy kb egész évben fűtöttünk és ez a „kompenzáció”...
Szóval rossz esetben 2 hónap
Gyorsan el fog repülni, főleg ilyen szép időben! Most már lehet bőven programokat csinálni...
Andi
Kolléganőnek elsőre összejött mindkét baba, de nem maradnak meg
Remélem kiderítik az okot...
Köszi a köntös felajánlást ha látok valahol, lehet veszek, de ha nem, akkor élni fogok a lehetőséggel...
Imádom a zellert, veszek is hazafelé!
Képzeld, szerencsére lemondták a szombati családi banzájt a viszályok miatt, kiderült, anyám tesója a bátyámtól is kért kölcsön 100e Ft-ot, csak neki több esze volt...
Basszus, indulhat a centivágás nálad!!!
De izgalmas!
Béku
Hol veszel ilyen áron cuccokat??? Pocakfürdő, cumisüveg melegítő, én mindig horror áron látok...
Sajnos most a bank a hunyó, náluk már zárolta a pénzt...
A benzinkútról megkaptuk a blokkot, hogy az elsőnél nullát vontak le.
Lukacsne
Sajnos ez a vaterás már több, mint egy hét...
Most már érzem, hogy nem olyan jó 30 hetesen dolgozni, nem tudom, hogy csinálják, akik még tovább...
Májustól kint pihenek a kertben
Kubu
Én a Teletáltól rendelek kaját...
A választás nagyon egyszerű, megnézem, melyik van 50 gr CH körül a zöld kajákból, és ne legyen benne fehérliszt...
Szerintem jók a kaják.
/A Norbisok is jók voltak, csak ennyi erővel ehettem volna fehérlisztest/
Ancsi
Itt is visszakapjuk a lóvét, csak nem mindegy, mikor...
Eddig még nem történt ilyen szerencsére...
Szerintem a Waldorf saláta is jó vizesedésre, csak sok zellert tegyél bele.
Nagyokat rúg már Dorka?
Oroszlán
Köszi a tippet, a Skálát még megnézem!
Kedden kiderül, mit szólnak a cukorértékeimhez!
Normális, ha már rövidül a méhszájad?
Vicky
Na ez a vaterás dolog úgy volt, hogy anyu elment érte előre leegyeztetett időpontban a pasi munkahelyére. Pasi elfelejtette és korábban hazament. Anyu elment mégegyszer, cucc megvolt, kifizette.
Egy macis forgóról van szó egyébként, kívülről rendben, ő meg nem játszotta le rajta a zenét.
Na itthon kipróbáltam, hát hallgathatatlanul hamis volt!
Szerencsére ugyanazt a dallamot játssza a báránykás felhúzónk is, mondtam, hogy OK, vagy vegye vissza, vagy utaljon vissza pénzt és akkor forgó micsidának jó lesz, a zenélést meg kiiktatjuk.
OK, visszautal pénzt. Azóta sem kaptuk meg, rákérdeztem, ja, most látja, hogy tényleg nem ment el a pénz, megpróbálja megint. Azóta semmi.
Szóval a cucc megvan, csak az egyik funkciója használhatatlan és így nem éri meg az árát.
Másokkal nekem is csak jó tapasztalataim vannak.
Juj, ez a homokos sztori nem semmi, mikre kell felkészülni!