Új privát üzeneted érkezett!

Missancsi: nem annyira bizarr a vízhajtós lötty íze... ha szereted esetleg a sima zöldséglevest akkor nagyjából ahhoz hasonlítanám (persze borsó meg mindenféle hasonló édesebb ízvilágű zöcccség, pl. sárgarépa nélkül) ... illetve, ha van olyan köztünk, Aki csinálta a káposztaleves-diétát valaha is.... na kicsit arra is hajazhat az ízvilág....

Amúgy erről jut eszembe, végülis a káposzta is vízhajtós (hisz az a diéta is a vízhajtásra, ill az azáltali fogyásra hajaz főleg)...szóval aki kismamaként bírja a káposztát, akár azt is lehetne beletenni :wink:
Szóval most ezt iszom, viszi is le a vizet rendesen, de szerintem itt éjjel is kell majd pócóni majd valahogy... :shock:

Remélem Te és minél többen megússzátok... oké tudom velejárója, sokan vizesednek..... meg többet is kibír az ember lánya, ki is lehet bírni tényleg.... csak hát nem kellemes eleve maga az érzet se ... és inkább az a para vele, hogy esetleg nem-e valami gebasz előrevetítése... az esztétikáját végülis pont leszarom, max. papucsban nyomom majd, csak ne legyen mittom én toxémia, v. bármi ilyesmi a háttérben ...... :shock: :shock: :shock:
Májusi 4d-n szeritem már tök jól fog látszani Dorka babátok...!!!! :wink: Annyira klasszak ezek a képek! Gondolom hogy várjátok már...!

Oroszlán: jövő hét szerdán megyek majd, akkor minden lesz... vv-ctg-kukkantás-uhu.... és ha lehetőség akkor felmegyünk a 2. emeletre is szétnézni majd :wink:

Csucsukám: azon agyalok, hogy ez az IR-es környzet mennyire "nem ragadott Téged is magával".... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Nagykönyves értékeid vannak Anyám!! :wink: :wink: :wink: :wink: Szeretnék egyszer majd ilyet....de szerintem ez egy nagy álom lehet max.

Eszterkém: Csini leszel estére!! Sajnálom, hogy sok a meló!!! :(

Vicky: Hát bízom benne, hogy az van, amit mondassz és végre nyugalom lehet itt...... amiért végülis létrejött ez a hely... :wink: Nem kell, hogy bárki is napi szinten idejárjon, és akár 1 embert is közülünk a gyalázkodó soraival illessen.... és főleg utána akkor legalább fogja be és ne legyenek elvárásai, ha bárkivel is genyázott .... :shock: Szerintem ezzel sokan így vannak. Na mindegy lezártam annak a nőnek a témáját....
Na szép, homokozóban alszik a gyerek :lol: :lol: :lol: :lol: De legalább nincs baja, az a lényeg!!! Minden más másodlagos!!!
Nem tudom mennyire van köze ennek a vizesedéshez a keddi nagyobb megterhelésnek (sokat jöttem-mentem és estére lett most először ilyen....), a melegedésnek, a finish-nek.... meglátjuk... még jó, hogy nagyjából megvagyok a tervezett dolgokkal.... a többi már nem idegesít annyira, mint mondjuk 1 héttel ezelőtt még.... :wink: :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Béka!!

Nem értem a kérdésedet. :roll: :lol: :lol:Annyira fiatalok vagyunk,hogy sokallod a 11 évet??? :lol: :lol: :lol:

Andikám!!
Lesz az az IR még jó.. :D :wink:
csucsu99
Budapest

Csucsu: aha :D :D

mondjuk nekem van egy régi óvodástársam,ő 13 éves korában jött össze a párjával,akivel azóta is együtt vannak,már 17 éve :shock:

Véletlenül ugyanarra a házra is pályáztunk,úgyhogy 4 évig majdnem szomszéd lakásban laktunk :)

Mikor újra egy társaságba keveredtünk a párjával is,akkor voltunk 16 évesek,és ők már 3 éve együtt voltak,és azóta is imádják egymást :D
Vendég

Én is 17 éves voltam, mikor Tomival megismerkedtünk. Így jön ki a 14 év, de ebből csak 7 éve élünk együtt.
vicky79
Budapest III. kerület

andi: Nekem ezzel a vizesedéssel szerencsém volt, egyáltalán nem jött elő. Mondjuk szívtam eleget a cukrommal meg a méhszájammal.
vicky79
Budapest III. kerület

Csucsu
Elvileg átalányban fizetünk gázt, csak tavaly annyira szar idő volt, hogy kb egész évben fűtöttünk és ez a „kompenzáció”...
Szóval rossz esetben 2 hónap :) Gyorsan el fog repülni, főleg ilyen szép időben! Most már lehet bőven programokat csinálni...

Andi
Kolléganőnek elsőre összejött mindkét baba, de nem maradnak meg :(
Remélem kiderítik az okot...
Köszi a köntös felajánlást ha látok valahol, lehet veszek, de ha nem, akkor élni fogok a lehetőséggel...
Imádom a zellert, veszek is hazafelé!
Képzeld, szerencsére lemondták a szombati családi banzájt a viszályok miatt, kiderült, anyám tesója a bátyámtól is kért kölcsön 100e Ft-ot, csak neki több esze volt...
Basszus, indulhat a centivágás nálad!!! :)
De izgalmas!

Béku
Hol veszel ilyen áron cuccokat??? Pocakfürdő, cumisüveg melegítő, én mindig horror áron látok...
Sajnos most a bank a hunyó, náluk már zárolta a pénzt...
A benzinkútról megkaptuk a blokkot, hogy az elsőnél nullát vontak le.

Lukacsne
Sajnos ez a vaterás már több, mint egy hét...
Most már érzem, hogy nem olyan jó 30 hetesen dolgozni, nem tudom, hogy csinálják, akik még tovább...
Májustól kint pihenek a kertben :)

Kubu
Én a Teletáltól rendelek kaját...
A választás nagyon egyszerű, megnézem, melyik van 50 gr CH körül a zöld kajákból, és ne legyen benne fehérliszt...
Szerintem jók a kaják.
/A Norbisok is jók voltak, csak ennyi erővel ehettem volna fehérlisztest/

Ancsi
Itt is visszakapjuk a lóvét, csak nem mindegy, mikor... :(
Eddig még nem történt ilyen szerencsére...
Szerintem a Waldorf saláta is jó vizesedésre, csak sok zellert tegyél bele.
Nagyokat rúg már Dorka?

Oroszlán
Köszi a tippet, a Skálát még megnézem!
Kedden kiderül, mit szólnak a cukorértékeimhez!
Normális, ha már rövidül a méhszájad?

Vicky
Na ez a vaterás dolog úgy volt, hogy anyu elment érte előre leegyeztetett időpontban a pasi munkahelyére. Pasi elfelejtette és korábban hazament. Anyu elment mégegyszer, cucc megvolt, kifizette.
Egy macis forgóról van szó egyébként, kívülről rendben, ő meg nem játszotta le rajta a zenét.
Na itthon kipróbáltam, hát hallgathatatlanul hamis volt!
Szerencsére ugyanazt a dallamot játssza a báránykás felhúzónk is, mondtam, hogy OK, vagy vegye vissza, vagy utaljon vissza pénzt és akkor forgó micsidának jó lesz, a zenélést meg kiiktatjuk.
OK, visszautal pénzt. Azóta sem kaptuk meg, rákérdeztem, ja, most látja, hogy tényleg nem ment el a pénz, megpróbálja megint. Azóta semmi.
Szóval a cucc megvan, csak az egyik funkciója használhatatlan és így nem éri meg az árát.
Másokkal nekem is csak jó tapasztalataim vannak.
Juj, ez a homokos sztori nem semmi, mikre kell felkészülni!

Kép Kép
estrella22

Sziasztok!

Csöppeknek jobbulást! Most hallottam, hogy a hányós-fosós járvány még tartja magát, kollégáimnál is becsapott a ménkű 2 helyre is...

Nekünk ma van a 4. házassági évfordulónk, amúgy 9 éve ismerkedtünk meg. :)

Csucsu:
Ann hsz-án olyat nevettem! Tényleg szuper lett a vv eredményed, gratula! :)

Andrea:
Most hallgatom másodjára a Europe-ot :D , ifjú lánykorom egyik nagy kedvence volt, még a koncertjükön is voltam!
Lábam nekem is elkezdett dagadozni, csak épp nekem nem a várandósság miatt, ez a meleg bekavar. Hajrá pisióceán!

Estrella:
Benzinkutas ügy nem jött jókor. :?

Pá Drágáim!
sajt@

Ki szeretnék próbálni egy új receptet. Almalében kell megfőzni a csülköt és utána megsütni bőre nélkül, megkenve vmi áfonyalekváros, fűszeres(? :roll: -asszem) cuccal. Én viszont nembiztos, hogy megsütöm, lehet csak főzöm és kész.
vki csinált már ilyesmit?

Pá Drágáim!
sajt@

Sajtikám: nem de kurvajól hangzik!!!!!!!!!!!!!! :)
Jánykorunk zenéje, mi???? Lehet berakatom erre az 1 hóra Rajóval csengőhangnak a telómra... végülis stílszerű lenne, nem??? :lol: :lol: :lol: :lol: Én koncerten nem voltam, de az Ifjúsági Magazinos meg Bravós poszterek szigorúan kint voltak a falon Róluk... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

andrea-1

Sajtikám:

Nagyon boldog házassági évfordulót kívánok Nektek!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

andrea-1

Sajtikám!!

Boldogságosat a mai napra,meg az elkövetkezendő 100 évre. :lol: :lol: Én szilveszterre sütöttem csülköt és ahol ahúst vesszük mindig,ott kérdeztem a hentest nincs-e valami tuti receptje,páca??Én úgy csináltam meg,ahogy mondta,hát mit ne mondjak,elfogyott az egész.Mondjuk nem füstölt csülök volt.

Pác:2 ev.kanál erőspista
2 ev.kanál méz
őrölt bors,só
nagyon apróra zúzott fokhagyma.ezeket nyakon öntöd olajjal,úgy kb 2 dl-vel.
És jól bepácolod a husit.Én előző nap este csináltam meg,másnap ment a sütöbe,bőröstül.Nagyon finom,puha,omlós lett,és ropogós.

Idén mi kötözött sonkát vettünk. :wink:

Jelentem über fasza csaj voltam ma.Mostam,főztem takarítottam,vásáróltam,kókuszgolyó a hütőbe készen várja a fogyasztást.Holnap még egy túrós sütit össze dobok. :wink: Aztán szombaton még meló. :twisted: :twisted:

Én fénykoromba Modern Talking fan voltam. :lol: :lol: :lol:
csucsu99
Budapest

Kösziiii!!! :lol:

Csengőhangnak oltári lenne, tényleg passzol a helyzethez. :wink:

Tegnap megnéztem Albert újabb videjóját, álomszép a kis kukacos! :D

Pá Drágáim!
sajt@

Csucsu:
Köszi! :)
Ééééén is Modern T!!! :D Tele volt velük a szobám, szintén megvolt a koncertjük is! Ott csöpögtünk a barátnémmal az arénában! :lol:
Nagyon egysrófra vagyunk, én már napok óta kókuszgólyót akartam csinálni, csak nem kaptam darált kekszet. Épp most jöttem vissza a Sp.r-ól, ott volt! Igaz nem hetek belőle sokat, de azért jól fog esni.
Hmmm, csak nyelek - ez a csülökrecept nagyon jól hangzik! Kötözöttet már én is vettem, de kell még husi, mert úgyis tudom, hogy hamar elfogy... :oops: Most nem terveztem macerás menüt, lesz sonka. főtt toji, kalács, oszt jólvan! Napokig elvagyunk ezen.

Ajjaj... Beindult a locsi-fecsi üzemmód nálam... Assszen túl sok kólát és kávét ittam ma. :lol:

Pá Drágáim!
sajt@

Thomas Andersbe voltam szerelmes!!!!! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Ú azok a válltöméses zakók és más egyebek... mint pl. a Nóra lánc.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
És mikor jöttek 87-ben asszem..... akkor a 4 koncertből 2-n ott voltam... a tini kori emlékkönyvemben megvan még az egyik koncertjegy is.... :wink: :wink: :wink: Na ezt szárnyaljátok túl.... beeeeeeeeeeeeeeeeee :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P
Sajtikám, itt a :wink: locsifecsiért nem veszik tán a fejed....

Nálunk idén húsvétkor asszem először idáig, de kimarad a sonka-csülök c. klasszik a menüből ... Jobb híján a fagyasztóból szedek elő husit, abból lesz valami egyszerűbb kreálás ...... mivel a nagybevásárlás most ki fog maradni.... :roll: :roll: :roll: :roll: De a kókuszgolyó jó ötlet és hamar meg is van.... azon még gondolkodom 1 sort én is... :wink:

andrea-1

:D :D :D
Amúgy Én sem főzök nagy menüt,mert csak hétfőn leszünk itthon ebédre,vasárnap vendégségbe megyünk,állítólag lesz sült kacsa és társai. :lol: Ez a hétvége sem a fogyókúráról fog szólni.

Majd próbáld ki a pácot,biztos ízleni fog. :D

Hejj,azok a régi szép idők.. :D :D :D :D
csucsu99
Budapest

Én most rákerestem a Youtubon,és azt hallgatom.. :lol: :lol:
csucsu99
Budapest

Én is Thomasba! :lol:
Így utólag olyan gáz!!! :lol:

Pác-pác! Korog a hasam!!! :lol:

Pá Drágáim!
sajt@

De jó ötletet adtatok ezzel a kókuszgolyóval! :)
Bár nálunk most megvolt a nasi,még tegnap este sütöttünk palacsintát... :roll:
Vendég

Nekem volt az a szocos íróasztalom,aminek az ajtaja lakk volt,és tele ragsztottam mindenféle újságból kivágott "sztárokkal"anyuék meg a fejüket fogták,mikor kapargattam,mert éppen más volt az aktuális imádott. :lol: :lol: :lol:

Andikám!!
Én meg Edda koncerten voltam be-beeee. :D :D :D :D
csucsu99
Budapest

Na látom,kitörőbe van a kókuszgolyó őrület. :D :D Legalább hamar megvan,és Én tettem bele meggyet is. :wink:
csucsu99
Budapest

Estrella: háááát,a pénz nagy úr :D :D :D
így aztán körülnéztem,hogy olyan dolgokat,amiket nem kell feltétlenül újonnan venni a kis csöpp számára,(ráadásul rövid ideig használjuk),azokat olcsóbban szerezzem be.

Ha érdekel,tudok egy pocakfürdőt 2500-ért ;)
használt az is,de teljesen jó állapotú... (hirtelen kettő lett...)
Vendég

Csajok hová állítsan az órát,hogy jól mutasson a hozzászólásomnál???Nem akar rendesen működni. :roll: :roll:
csucsu99
Budapest

Csucsu: bár amilyen vicces,a bagdadi időszámítás jó :lol: :lol: :lol: :lol:

asszem este,vagy max. holnap akkor én is nekiugrom a kókuszgolyónak,általában van otthon hozzávaló,vagy hazafelé beugrom a boltba (anyumtól írok ;) ). :)
Vendég

Mivan Béku, begyűjtötted az ócsó pocakfürdőket??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Csucsukám: osztálytársnő nagybátyja a nyomdában dolgozott ahol az IM-et nyomták.... szerinted milyen poszterekbe voltak még a tankönyveim és a füzetek is becsomagolva????????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: + a szoba falon parkettától mennyezetig a mindenféle együttesek.... Tesómék unokaöcsémmel meg egyszer kivágták a képes történelem c. könyv mellékletéből a Lenin meg Marx meg mindenféle komcsi ember fejének a fotóját és ráragasztották Technokollal a posztereimre a fejeknél.....!!!!!! A kis köcsögök!!! volt verekedés rendesen!!!

andrea-1

Sajtikám, a szerelem felelevenítéséhez küldöm:

http://www.youtube.com/watch?v=A5C8AC6V ... re=related
ann74

Üdv Nektek!

Ha segítségre van szükségetek csak ugy általában, ügyintézésben, egészségpénztári, pénzügyi témákban, babás/mamás dolgokban önkéntesként szívesen segítek privi üzenetben.

meer
meer
Aba

Andi: az úgy volt,hogy lecsaptam arra,amit írtam Nektek,és még előtte elfogadtam egy másik ajánlatot is (ismerőstől),de nem tudtam 100%-ra, hogy azt tényleg megkapom-e annyiért...

Nem volt képem visszamondani.... :roll: :lol:
De ha nem kell Estrellanak,akkor visszadobom a vaterára :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Andikám!!

Csúúúcs...szép kis sztori. :D :D

Nem akarok bunkó lenni,de lehet csak nekem van üldözési mániám???Megint egy önkéntes... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
csucsu99
Budapest

Figy, ha nem kellene Neki, akkor szólj, megbeszéljük.... :wink:

andrea-1

Csucsukám, jajj.... csak azt ne.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

andrea-1

Csucsu: asszem nincs üldözési mániád... :roll: :lol: vagy csak nekem is? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Meer!!

Le a kalappal előtted,mennyi mindenhez értesz. :roll:
csucsu99
Budapest

Ajj gyerekek olyanok vagytok-vagyunk !!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Hát tudjátok, hogy tavaly bezárt a Lipót.... nem???? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

andrea-1

Andikám!!

Tényleg ez eszembe sem jutott,azért garázdálkodik ennyi idióta.. :roll: :roll:
csucsu99
Budapest

Na,hogy jártam itt a nagy beszélgetésbe .

Feltettem főni tojást az esti salátához,jól elfelejtettem,elfőtt róla a víz,mondom mi ez a pattogás,meg büdös,de még akkor sem kapcsoltam,megyek ki a konyhába,tojások egyben,de a lábos,lehet kuka. :lol: :lol:
csucsu99
Budapest

Ajj Csucsukám.... ha közelebb lennél mennék önkéntesként segíteni..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

andrea-1

Sziasztok!!!!

Látom nagyon beindult a tini nosztalgia!! :D
Én nagyon kilógok a sórból,mert Andrea Bocelli rajongó vagyok!!! :lol: Gondolhatjátok,hogy a családot őrületbe kergettem!!! :shock: most meg a férjemet terorizálom a zenével!!! :lol: :lol: :lol:

Ettől a témától most teljesen elhatárolódok,de nekem is gyanús a Meer jelenléte!!! Lehet nekem is üldözési mániám van!!! :wink:

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Ezt az üm-es bandát :lol: :lol: :lol: :lol: ...... mondom én hogy bezárták a Lipótot...... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Andrea Bocelli amúgy nem rossz!! :wink: Nagyon szép hangja van!! Nekem az is tecc.... :wink:

andrea-1

Köszi Béku!!

Beállt az órám rendes időre. :D

Zsuzska!!
Bocelli.. :lol: :lol: :lol: Az sem rossz,a másik véglet. :D Holnapra egy kalappal.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csucsu99 2011.04.21 18:13-kor.
csucsu99
Budapest

Andi:
Hajrá uccsó 1 hónap!!!!

Csucsu:
Én nem vagyok IR szakértő,de még nekem is megakadt a szemem az eredményeden!!! Ann-ak igaza van,biztos,hogy megittad a cukros löttyöt????

Breki:
Ügyi vagy nagyon az olcsó vásárlással!!!

Sajti:
Boldog házassági évfórdulót!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Zsuzska!!
Tuti megittam.. :D :D :D
csucsu99
Budapest

Köszi Csucsu!!!

Átgondoltam ma az egész beültis dolgot és arra döntöttünk,hogy ha holnap is nagyon nem bíztató az eredmény,akkor toljuk 2 hónapot a beültit!!!! Már belefáradtam az egészbe,már unom,hogy vagy sok tüszőm van vagy egy sem,egy percre nem tudjuk megtervezni az életünket,mindig van valami gubanc!!!! :evil: :evil: :evil: De ha ez nem így lenne,akkor nem is mi lennénk!!!!
Majd holnap S.-el jól eldöntjük,hogy hogyan tovább!!!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Zsuzska,
holnapra millió drukk, hogy S. csak jókat mondjon és érkezzenek a fagyibabák :arrow: :arrow: :arrow:

Csajok,
ahhoz képest hogy itthon vagyok, rohanás az élet...holnap meg még dolgozni is megyek :roll:

Csucsu,
bár én se vagyok nagy szakértő, de szerintem is jók ezek az értékek!

Sok MT meg Europe fun :lol: :lol: :lol:
Én azért "sziszikeccs-et" is nagyon szerettem :oops: :oops: :oops:
És közben persze az Eddát, Korált...ebből is látszik hogy éretlen kis tyúkok voltunk 8)

Vicky,
édes lehetett Barbus ahogy a homokkupac közepén békesen szundikál :D

Kubu, Lukácsné,
aprónépnek jobbulást! Gyógysimik mennek :arrow: :arrow: :arrow:

Andikám,
én alapból 2 óránként járok éjszaka pislantani, így ezt a zőccségcuccot inkább kihagynám :roll: Viszont nekem az éjszakai lábfelpolcolás szokott segíteni, és meg lehet szokni. Én a Kornélt szoktam úgy használni, hogy oldalt fekszem, a teteje van kb. a pocimnál, a két térdem között kicsit laposabb, és a végében van jó sok töltet, azt enyhén bekanyarítom a térdem alatt és mind a két bokámat, lábfejemet ráteszem.
Hmmm...asszem ez nem sikerült túl érthetőre, de hátha...

Kép
judit0713

Valaki elküldi nekem a pocakos csoportképet priviben???
Háládatos köszönet!!!

Kép
judit0713

Juditkám, ment :)

andrea-1

Köszönöm!!! :D

Kép
judit0713

estrella: Ez a cucc felhúzós, vagy elemes? Mert nekem sem jutott eszembe a mi hintánknál, de új elemekkel már tökéletes volt. Annyira bagatel dolog, hogy eszébe sem jut az embernek.

sajt: Boldog évfordulót!

Rajongás: Nekem Take That poszterem volt, meg dedikált Soltász Rezsőm még óvodás koromból. Imádtam az ürgét. De a Modern T. én is imádtam, csak én még kisebb voltam.

csucsu: Csülkös receptet lementem magamnak. Nyami.

Húsvéti menü: füstölt tarját vett apa. Nálunk minden éven tzatziki van hozzá, mert a majonézes salátákat nem szereti apa. Főzök tojást, mert megy a retek-paradicsom-friss kenyér is hozzá. Süti: én intelligens krémest sütök. Nagyon ötletes és én nagyon szeretem.
Ha valakit érdekel: http://www.tutireceptek.hu/intelligens-kremes csak én 9 dl tejjel csinálom, mert így van pont tele a tepsim. De nem hiányzott belőle.

Kókusz golyó helyett én hamis raffaellót szoktam inkább csinálni, az is egyszerű és nagyon finom. Már jó régen nem csináltam, nem is tudom jó-e még az itthoni tejporom. Meg tud ez egyáltalán romlani?

csucsu: Önkéntes a másik fórumba is írt, inkább reklámnak gondolom. Ne legyél paranoiás. Aki akar, az bejelentkezés nélkül is tud olvasni, írni meg minek. Helybe menni a lóf@szért?

zsuzska: Szerintem jót fog tenni a pihenés, ha ez most nem jönne össze. Legalább kinyaraljátok magatokat és a hormonok is kiürülnek a szervezetedből. Nekem jót tett a pihenés.

judit: Hát kupac azért nem volt, de észre sem vettem mennyi kiömlött a zsebéből. :lol:
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky: Hát, bebizonyosodott, hogy egy súlyosan beteg elmével hozott össze a jósorsunk... úgyhogy simán kinézni ezt a reinkarnációt is főleg hogy ez is vizes ... úgyhogy szerintem nem Csucsu a paranoiás.... :wink:

andrea-1

andi: Ne bántsd már, nem volt vele semmi baj, csak más emberrel értett egyet, nem veled. Ennyi az egész, hidd el. Nem rosszindulatú ő alap esetben, de ki tudtátok hozni egymásból az állatot. :wink: Ez a meer-vizes nekem először nem jött le. Nem hiszem, hogy róla lenne szó. De lehet hogy csak én nem vagyok elég paranoiás. :D Tényleg ne foglalkozz ezzel. Különben is a te lábad is vizes. Ahhoz is van valami köze? Ráolvasás? :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vicky79 2011.04.21 19:47-kor.
vicky79
Budapest III. kerület

Enyémről talán lemenő-félben van a víz .... és az legalább itt senkit se basztatott....... :wink:

andrea-1

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?