Vicky
Én vörösvári vagyok, csak a Margit van a legközelebb…
És az I. kerületben, a Várban volt az esküvő.
De nem veszik fel azt a hülye telefont…
Majd átküldöm a számom, ha közeledik az idő…
kubu
De jó képek!!!!
Akkor is idilli, ha hurrikánok… Láz?
Béku
Sajnálom, hogy nem tudtál aludni…
Mentél végül a saját felkészítődre?
Szerintem bőven elég a Jánosos, én is a szülőszoba miatt mentem a Margitba, most meg azért, mert utána úgyis mente oda 4D-re.
Carla
Hétfőn is mehettek „mozizni” akár? Húsvéthétfő lesz…
Andi
Köszi
Na, lett mérleg??? Honnan, milyen?
Ancsi
Hát érdekes ez a Norbi-família, csak hát ez most nem arról szól, hogy mennyit fogyok, hanem becsapják az embereket és kb többet ártok magamnak, mintha fehérlisztet ennék, holott azt hittem, milyen jól tartom a diétámat, mert 50 gr-ot eszem, és szénhidrátcsökkentettet… Lehet írok nekik emailt, úgysem hatja meg őket!
Mi újság Dorkával?
hope
Sajnálom, hogy nem tudják, mi az ok, ez legalább annyira rossz, mintha valami nagy bajt találnának…
Én megmondom őszintén, kikértem az összes leletemet a BMC-ben, mert különben csak annyit mondanak, hogy minden jó.
Lombikot korábban is lehet, nem kell kivárni a 6 inszemet, gondolom meg lehet beszélni a dokival. Kihez jársz?
Zsuzska
Basszus, nagyon drukkolok, hogy péntekre legyen tüsződ!!!
Sajnálom, hogy Sz. nem válaszolt a kérdéseidre, pedig alapos szokott lenni, persze ez most téged nem vígasztal.
Dehogynem csinálod tovább, ilyenre ne is gondolj!!!!!!!!
avarka
Gratulálok a szuper értékekhez!!!
Vikus,
terhesen már nekem sem írta fel a dokit az endokrinológus. Pedig akkor lehet megúsztam volna ezt a cukor-mizériát…
Zsuzsó
igen, te megmondtad, köszi a tippeket!!!
Lányok, én már nem értem, mi van…
A mai értékeim:
6,6
6,7
6,1
4,5
7,8 (vacsora)
Tök ugyanazt vacsiztam, mint tegnap, és akkor 6,5 volt…
Pedig már olyan szépek voltak a mai értékek…
Ja, férj szúrt vacsinál (Andi, most ne olvasd
), és háromszor szúrt, mire elég vér jött, mondtam, hogy legközelebb inkább ne segítsen