Új privát üzeneted érkezett!

Andikám!
Nyugi, én minden hónapban beszívtam minimum 1 Mary-s uhut... :evil: :evil:

eszter82
Budapest

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Pedig Marys uh-nál nincs is jobb! :lol: Főleg ha úgy jön ki,hogy 2.nap kell menni és ráadásul jó bőséges is!!!...úgy látszik én(is)megnyertem ezt a verziót is! :lol:
Baba fotók nagyon édesek!Rózsaszínű cuki!
Láttam a fb-on a pocakos fotókat!Nagyon csinik vagytok!
Estrella!Végre,hogy cukker lemond!Norbis kajáról jut eszembe,kis familia benne volt ma egyik reggeli műsorban...asszonka még csak most szült,de tip-top-fit-cicik kipakolva....húúúú nem akarom őket bántani....de vmiért nem birom őket!

Kép
Kép
missancsi

Köszönöm a kedves fogadtatást:)

Kispatak! köszönöm, remélem úgy lesz.

Vicky! próbálok az ilyen emberekkel nem foglalkozni, csak nehéz, bár szerintem észre sem veszik,hogy ezzel mennyire megbántanak, és hozzá teszem,hogy nagy részük a barátaim.

Andi! hamarosan szülni fogsz, de jó:) Nagyon szép neve lesz a kislányodnak 8)

Lukácsné! gyönyörű a kislányod:) profi fotómodell :D

kubuspace! Nagyon szépek a gyerekek!! :D

Rólunk:
4 éve várjuk a csodát! Nálam nem találtak semmi problémát,ami akadálya lehet a teherbeesésnek, de én már kezdem megkérdőjelezni, valamiért csak nem sikerül.
a férjem eredményei, ami nem annyira jók, ehez nagyon nem értek..., amit mondtak,hogy mennyiségre jók a fiúk, de minőségre nem nagyon.., de az inszemhez tökéletes.
Februárba elmentem IR vizsgálatra, hátha az lehet a probléma, de az is jó lett. Most azon gondolkoztam ,hogy elmegyek pajzsmirigy vizsgálatra, bár azt nem tudom,hogy erre vettek-e vért a BMC-be.
Ami zavar,hogy nem tudom milyenek lettek az eredmények,amit a doki kért, nektek megmondták vagy csak azt,hogy jó???
Igazából már az inszemben minden reményem elveszett, mindenképpen 6 inszem után jöhet a lombik???

Próbálok,majd bekapcsolódni,mert látom nagyon pörög a topik:)
hope16
Budakalász

Hope: üdv itt :)

az inszemről lombikra váltást a doki kezdeményezi előbb,ha úgy látja jónak!
Nekem pl.nem volt inszemem,mert esélytelen volt,így egyből lombikkal kezdtünk,de én őszintén szólva örültem neki,nagyobb esélyét láttam :)

Mi 5 évet vártunk a babára,és a BMC nagyon hamar tudott segíteni a problémánkon :) Neked is azt kívánom,hogy hamar ott legyen a baba a pocakodban! :D :D :D

Itt sok jó példát látsz erre,nem lehetetlen ;)
Vendég

Sziasztok!!!
Most csak gyorsan a tegnapi alakításom!!!

Tegnap voltam uh-on és a 10-dik napon még nincs tüszőm. Nem volt tegnap S. és igy megint Sz.-hez kerültem,de azt hiszem Sz.-el nem leszünk mi "haverok"!!!! Még egy vacak bromocriptint sem írt fel,nem,hogy más problémámmal foglalkozott volna!!!Közölte,hogy ha pénteken sem lesz tüszőm akkor a beülti elmarad!!!No comment.......
Nem tudom,hogy ez ilyenkor hogy müködik,de ha nincs tüszőm,akkor gyógyszerrel vagy bármivel nem kellene megoldani a problémát?????

Most csak ennyi,majd később még jövök!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Zsuzska: fogalmam sincs :(
nem lehet,hogy a Mary-s (3. napi) UH-on is már a tüsző-kezdeményt szokták keresni?
Mert ha igen,akkor lehet,hogy hamarabb kéne elkezdenie nőni?

Nem értek hozzá sajnos... :(

Szerintem Eszterék jobban fogják ezt tudni!
Vendég

Csajok!!!
Az édesburgonya = batáta, ami viszont nem a csicsóka, az ára is veri az ezrest/kg!!!
Édesburgonya/batáta:
http://www.tutitippek.hu/blog/batata-tippek.php
A csicsókát is láttam már, hogy édesburgonyának nevezik, de ez más növény. A csicsóka kilója 300,-Ft körül mozog, itt a képe:
1303313373.7397.htm

Pá Drágáim!
sajt@

Kubu:
Liza és Marci nagyon drágák, szuperek a fotók! :)

Lukácsné:
Hanna-nyuszi a fűben zabálnivaló! :)

Pá Drágáim!
sajt@

Zsuzska!
Sajnálom, viszont drukkolok hogy pénteken ott legyen legalább egy tüszi! Per pillanat az is elég neked, hiszen a kis fagyisok várnak az út végén :D
Nem tartom kizártnak, hogy kicsit szétrobbantott az a túlstimu és azért nincs tüszid most :? Lehet hogy ezért nem akart Sz gyógyszert adni, viszont a következő hónapban lehet hogy lesz spontán, és azért valljuk be, hogy az jobb, mint a bromo, vagy a closty... ezeknek nyűgös mellékhatásai is vannak! Szerintem Sz tudja, mit csinál!!!!
Bízzunk a pénteki uh-ban, hogy ott lesz a tüszi!
Ha pedig nem, akkor már úgyis S kezei közé kerülsz majd, és vele egyeztettek a továbbiakról!
Nyugi! Rendben lesz minden!!! :)
Drukkolok nagyon!!!!!

eszter82
Budapest

Lukácsné!
Az a kis vigyori milyen édes!!!! :D Kis tündérke....annyira drága ahogyan somolyog a fényképezőgép előtt!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

eszter82
Budapest

Breki:
A 3.-dik napi uh. minden rendben volt!! Még soha ilyen nem volt,mindig volt peteérésem.Egyébként is az átlagosnál hosszabb szokott lenni a ciklusom és erre Sz. azt mondta,hogy lehet,hogy ezután kezd el nőni a tüsző,de nem lát sok esélyt és most úgy néz ki,hogy ez a hónap kimarad. Na,ja...ettől én még nem lettem okosabb,se boldogabb!!!!Azt hiszem itt kezdtem besokalni!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Eszter:
A bromocriptint most is szedem,ezért is lepődtem meg,hogy nem írta fel!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Zsuzska, szerintem is megborult egy kicsit most a szervezeted, adj neki egy kis időt, hogy magához térjen. Kicsikéid várnak Rád, de jól kell működjön a szervezeted, ahhoz ki kell pihennie ezt a tortúrát...
(Nekem 4 hónappal a leszívás után még mindkét petefészkemben stimulált képletet láttak az uhun, a legnagyobb 40mm! Ezt csak azért mondom, hogy idő, míg ezek a hormonos cuccok kitisztulnak, és szépen helyreáll a szervezet.)Drukkolok!

Csucsukám, borogattál ma asztalt? Megvan az eredmény?

Kép
carla1227

Kubu: Hurrikán testvérek nagyon aranyosak. Remélem gyógyultok!

Kép
carla1227

Sajti: lehet,hogy eredetileg nem édesburgonyának hívják,de ezt a Bosnyák téri piacon nem tudják :D :D :D

Mi úgy vettük a csicsókát,mint édesburgonya.

Lényeg,hogy azt kell keresni,amiről felraktam a képet :D

Zsuzska: hát akkor nem értem,hogyhogy máris ilyen messzemenő következtetést vont le Sz... :roll:
Bár szokása,hogy a legrosszabbra is felhívja a figyelmet... :?
Vendég

Carla:
Azzal nincs semmi baj,ha elmarad ,csak ha ezzel kapcsolatban kérdésem van és azt fel is teszem akkor illene arra válaszolni és akkor most tudnám,hogy merre hány méter!!!! Ettől a bizonytalanságtól a falra tudnék mászni!!!!Most azt érzem,hogy nem szeretném tovább csinálni,főleg nem így,hogy azt sem tudom,hogy holnap mi lesz!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Zsuzska: teljesen megértem,ez a bizonytalanság a legrosszabb :(
azt nem értem,miért nem válaszolt,ha kérdezted :?
Vendég

Sziasztok Aktívisták 3 oldalt olvastam mire képbe voltam. huuuuuuuuuuu
Lukácsné Kubu Csucs a képek naon tetszenek!!!

Igen a bmc-be lesz mamomgr. és utána megbeszélés addigra uj kenet és az uj lh ill. amh eredmény . És az napi válaszától függ merre tovább!!!

Nekem egyik kollégám mutármagot evett a cukrára.

Kinek még nincs linkje???

Üdv.Evo
evolet
Szolnok

Zsuzska nem csodálom, hogy ez a bizonytalanság az agyadra megy...Tökéletesen igazad van, hogy valami konkrétabbat azért lehetne válaszolni a kérdésedre. Főleg azok után, amin legutóbb átmentél...Bízzunk a péntekben, hogy lesz ott valami. Szerintem ha legközelebb ilyen van, akkor tedd fel még egyszer a kérdésedet. Ne hagyd magad "lerázni". Azt mondjuk sajnos tudjuk, hogy nem nagyon mennek bele olyan dolgokba, amik nem biztosak :? Lassan már ráfordulsz a célegyenesre, tarts ki!

Kép
carla1227

Jaj elfelejtettem Andi milyen mell szivót terveztél mert azt olvastam az még nincs nekem kézi van ha gondolod???
Ilyesmi :http://hodmezovasarhely.olx.hu/kezi-mellszivo-iid-135976092
És ha még bármi kéne szolj még a fiam ruhá is elvannak rakva.
Gyorsan nölnek az első félévben.
evolet
Szolnok

Evo nekem még nincs!

Kép
carla1227

Evolet: Köszönöm szépen, nekem már van, csak még nincs itt nálam... :wink: Sőt mérleg is lesz ... úgyhogy bébirészről kipipálva MINDEN! :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

bocsi Andi és szivesen!

Valaki mást érdekel vmi?? Babahordozotol, kenguruig, kisruhákat sok mindent spájzoltam. Csak kölcsön legalábbis 19-én kiderül?!
evolet
Szolnok

Sziasztok!
Csajok!
az a kérdésem,h mégsem Sznél szülök hanem másnál akkor ki fog felirni nekem Merckformint?Bromot?
vikus82

Vicky!
Te is szedtél Merket?ugye?
és ha másnál szülök akkor elmondja,h a Mecket kell-e szednem?!! :shock: :shock:
vikus82

Sziasztok Lányok!

Megtaláltalak Titeket... :D

Előjövök a zúgból, hogy megosszam veletek Tűű doki válaszát a 14. napos vv-re. Remélem nem baj...

[quote]K írta:edves Mónika!

Leletei a ciklus közepének ( az ovuláció időszakának) tökéletesen megfelelő értékeket, igen szép peteérést igazolnak. TSH értéke is élettani. Fentiek alapján a jelenlegi kezelés megfelelő, kérem változatlan folytatását. További testsúlycsökkentés javasolt ( ez jelentősen javítja majd az inzulin érzékenységet)!

Üdvözlettel:

dr Tűű László

Na ehhez mit szóltok???? 8)

CSÓK mindenkinek és visszabújok a kis zugocskámba!

Kép
avarka

Vikus!
Nekem a körzetim is felírja.

Kép
avarka

Evolet:
Linket kérekszépen, lécci-léééci-léécciiiii!!! :)

Vikus:
Jelentkezz be egy endokrinológushoz, vagy belgyógyászhoz, ők felírhatják. Nekem az endokrinológus javaslata (papírja) után már a körzetim is felírja.

Zsuzska:
Sz szereti a legrosszab lehetőségeket is közölni, de ne parázz nagyon, szerintem péntekre meglesz a tüszőcskéd. :)

Pá Drágáim!
sajt@

Avarka! Pont tegnap jutottál eszembe, hogy vajon hogy állhatsz! Remek hírek, csak így tovább. Mégiscsak van itten peteérés kéremszépen :D :D

Kép
carla1227

Sziasztok!

Bocsi hogy nagyon eltűntem, de mint azt a tegnapi szülésfelkészítő előtt meséltem, kicsit káosz felénk a helyzet...de még igyekszem uralni :roll:

Szóval most csak gyorban:

Ann,
szupperrr!!! (milyen idétlen ennek így örülni :oops: :oops: :oops: )
Hajrá vizsgálatok, és babásodás hamarosan :wink:

Zsuzska,
:shock: :shock: :shock: nem ilyeneket hallani errefelé Sz-ről, bár velem is nagyon szűkszavú volt anno mikor S helyett leállította az első stimumat és fogigátlót írt fel :roll:
Péntekre itt mennek a drukkok :arrow: :arrow: :arrow:

Carla,
kérjük majd a képeket a picikről!!!

Estrella,
de jó, szépen alakul a cukker :D

Andikám,
lábpócolás nekem is jól jönne! Meg ezek szerint zöldség, zeller? Kipróbálom!

Hope,
üdv köztünk!
Nálunk is apa-gondokkal kezdődött a dolog, de aztán az első lombik alkalmával kiderült, hogy nálam is vannak nehézségek...pedig mintaértékű vv-s leleteim és spontán tüszőéréseim voltak...
Szóval ne csüggedj, inkább próbálj meg minél előbb átkerülni a lombikosok táborába!
Kihez jársz?

Avarka,
jóóóó hírek :wink: :wink: :wink:

Csajok, nagyon jó volt a tali szombaton, és tegnap is a felkészítő!
Remélem még sok-sok babás csapatról lesz majd ilyen pocakcsoportkép, még az idén!!!

Evolet,
kaphatok én is linket a képekhez?
Köszönöm!

Kép
judit0713

Vikus: Nekem a háziorvosom írta a mercket, de terhesen nem írta fel.
vicky79
Budapest III. kerület

Avarka,
ez szuper hír, gratulálok!!!
akkor most met + diéta és nekivágtok saját petesejttel?

Vikus,
háziorvos vagy belgyógyász. de ha tudják, hogy terhes vagy, nem biztos hogy felírják. főleg a 12. hét után...

Lukácsné,
Hanna nagyon helyes. :-) :-)

Zsuzska,
sajnálom a mai eseményeket. remélem pénteken S-től már jó híreket kapsz!!! drukkok mennek. :arrow: :arrow:

Csucsu,
milyen lett az IR eredmény?

Estrella,
ennyit Norbiról meg az egész humbugról... :-( :-(
mondtam én hogy a tészta beválik, örülök a jobb eredménynek!!! :D

Andikám,
írtam privit.

rólunk: voltunk ma a Jánosban a szülőszobán. szülésznőnk kedves, körbemutogatta a dolgokat és még Sz dokival is összefutottunk, mert épp ma ügyel. :-)
olyan hihetetlen hogy már itt tartunk, még két hét és kezdjük mi is a heti ctg-ket... :roll:

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Avarka:
Ez csúcs!!!! Gratula! :)

Ládbagadós Andrea és Judit!
A felpolcolás tényleg jó, mégjobb lenne, ha vízhajtó hatású teát (kukoricabajusz) ihatnátok, de szerintem ezt most nemigen lehet... Viszont tökmagot ehettek, nem? :roll: Vagy azt se nem? Az is hajtja a vizet... :roll:

Pá Drágáim!
sajt@

Zsuzsó:
Istenem! Pár hét és és nálatok megszületik a pici!!! :)

Pá Drágáim!
sajt@

Vicky
Én vörösvári vagyok, csak a Margit van a legközelebb…
És az I. kerületben, a Várban volt az esküvő.
De nem veszik fel azt a hülye telefont…
Majd átküldöm a számom, ha közeledik az idő…

kubu
De jó képek!!!!
Akkor is idilli, ha hurrikánok… Láz?

Béku
Sajnálom, hogy nem tudtál aludni…
Mentél végül a saját felkészítődre?
Szerintem bőven elég a Jánosos, én is a szülőszoba miatt mentem a Margitba, most meg azért, mert utána úgyis mente oda 4D-re.

Carla
Hétfőn is mehettek „mozizni” akár? Húsvéthétfő lesz…

Andi
Köszi :)
Na, lett mérleg??? Honnan, milyen?

Ancsi
Hát érdekes ez a Norbi-família, csak hát ez most nem arról szól, hogy mennyit fogyok, hanem becsapják az embereket és kb többet ártok magamnak, mintha fehérlisztet ennék, holott azt hittem, milyen jól tartom a diétámat, mert 50 gr-ot eszem, és szénhidrátcsökkentettet… Lehet írok nekik emailt, úgysem hatja meg őket!
Mi újság Dorkával?

hope
Sajnálom, hogy nem tudják, mi az ok, ez legalább annyira rossz, mintha valami nagy bajt találnának…
Én megmondom őszintén, kikértem az összes leletemet a BMC-ben, mert különben csak annyit mondanak, hogy minden jó.
Lombikot korábban is lehet, nem kell kivárni a 6 inszemet, gondolom meg lehet beszélni a dokival. Kihez jársz?

Zsuzska
:(
Basszus, nagyon drukkolok, hogy péntekre legyen tüsződ!!!
Sajnálom, hogy Sz. nem válaszolt a kérdéseidre, pedig alapos szokott lenni, persze ez most téged nem vígasztal.
Dehogynem csinálod tovább, ilyenre ne is gondolj!!!!!!!!

avarka
Gratulálok a szuper értékekhez!!! :)

Vikus,
terhesen már nekem sem írta fel a dokit az endokrinológus. Pedig akkor lehet megúsztam volna ezt a cukor-mizériát…

Zsuzsó
igen, te megmondtad, köszi a tippeket!!!

Lányok, én már nem értem, mi van…
A mai értékeim:
6,6
6,7
6,1
4,5
7,8 (vacsora)

Tök ugyanazt vacsiztam, mint tegnap, és akkor 6,5 volt…
Pedig már olyan szépek voltak a mai értékek…
Ja, férj szúrt vacsinál (Andi, most ne olvasd :)), és háromszor szúrt, mire elég vér jött, mondtam, hogy legközelebb inkább ne segítsen :)

Kép Kép
estrella22

Sajtikám,
hát igen, én is alig hiszem, hogy már csak max. 7hét... :roll:
remélem mire mi mostani kismamik megszülünk összeáll a következő kismami csapat, többek között veled együtt!!!!

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

1111111111
meer
Aba

Köszi Csajok!

Avarka!
Nekem a körzeti azt mondta,h csak akkor irja fel ha vv után rossz a cukrom,de nekem a 0perces jó,csak a terheléses szar!!!!

Terhesen már nem kell a Merck?és azt a nőgyógyász dönti el?még ha nem is Sz????

húú Csajok,lehet most naon hülyeségeket kérdezek ,de ezek most pattant be..... :? :? :?

BMC-ből kikérhetem a papirjaim másolatát?és akkor azt tudom vinni a szülészemhez...? :? :shock: :? :shock: :? :shock:
vikus82

sziasztok,ZsuzsÓ ugy legyen!!!

Avarka ügyi vagy!

Kinek nem ért még oda a link???????????????????
evolet
Szolnok

Most nézem a neten,h belgyógyászat nincs nálunk az sztk-ban!
most esik le,h a háziorvosom belgyógyász,de nem irt fel....... :?
vikus82

meer
Aba

Szia Meer!

Mesélj vaamit magadról ! Mi az a mind 1??
evolet
Szolnok

Estrella,
nekem is volt ilyen, hogy ugyanattól a kajától tök más cukrot mértem, én is ki voltam akadva :shock: és igazából a dokik sem tudták megmagyarázni... kíváncsi vagyok neked erre mondanak-e valamit.
a többi értéked viszont tök jó! :-D

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Vikus,
amikor mész legközelebb Sz.dokihoz, akkor kérdezz rá hogy az eredményeid alapján javasolja-e hogy a 12 hétig tovább szedd a gyógyszert.
utána a választott orvosoddal beszéld meg hogy a 12.héten csináljanak terheléses cukrot. ha az rossz lesz, menned kell a diabetológiára, ha jó lesz, akkor val.szeg azt javasolják majd, hogy hagyd abba a gyógyszert.
ha a választott orvosod nem küld el terheléses cukorra a 12.héten, akkor csináltasd meg magánban.
sztk-ban diabetológiát vagy endokrinológiát keress. eddig mindig Sz. írta neked a gyógyszert?

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Avarka: tudtam,tudtam!!!!! :D :D :D
Látod,én megmondtam,remény mindig van! Annyira örülök a híreidnek! :)

És ne menj vissza a zugba! ;)

Vikus: mikor eljöttem a BMC-ből,mindenről kértem egy fénymásolatot,és nem is volt para,megkaptam :)

Előre odaszóltunk telefonon,hogy párom elmenne érte egyik nap,és addigra megcsinálták :)
Vendég

39,8 nájt nájt

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

kubu
mitől van ez a sokáig tartó láz????

köszi mindenkinek a Hanna dicsiket én is nagyon szeretem, ma estére ő is belázasodott a drága, remélem holnapra már lesz kicsi foga végre.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

avarka
örülök hogy haladsz és remélem előbb v utóbb te is pocis leszel.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Kubu,Lukácsné:
Gyerekek gyönyörüek!!!!
Marcinak és Hannának jobbulást!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép