Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Évi! Ma reggel is egy pillanatra nem figyeltem rá, Tomi reggelizett, és Bence megkapaszkodott a dohányzóasztalban, csak túl távolról próbálta magát felhúzni, és esés lett a vége... Tudom, hogy sokszor lesz még ilyen és ettől felnő még, gyorsan elfelejti, de olyan rossz anyának éreztem magam, hogy nem előztem meg... :( Bence is ugyanígy nyúl felém. :wink:
Hű, banánnal mindent? :shock: Hát remélem előbb-utóbb elhagyja ezt a mindet csak almával szokást...
Köszi, nekem Tomi tetszenek nagyon, főleg azok a nagy szép szemek! :)
Hátrakúszáshoz gratulálok! Az is kúszás! :wink:
Remélem megússzátok a betegséget! Jobbulást neked is!

Járássegítő: az is fontos, hogy biztosan tartsa meg, és ha lépked vele, akkor ne csússzon ki előle, hogy elessen. Szerintem a járrássegítő stabilabb, mint az a talicska, mikor a Tescoban voltunk, megnéztünk mindent, azért is inkább ezt vettük... :)

Ircsi! Hát néha túlzottan is nagy vagány, engem meg a szívroham kerülget. :roll: :lol: Tudom, hogy lesznek lila foltok, hajaj, még hozzá kell szoknom, hogy nem a legóvatosabb Törpe. :roll: :wink:
Menzesz, mégis nincs egy időpont, ameddig "normális", hogy nincs? :oops:
Kenyér, hű, hát tényleg tud élni Katus :)

Most, hogy már feláll Bence, inkább lábfej nélküli nadrágot adok rá és zoknit, abban könnyebb mégiscsak. :wink: Cipőt vegyünk neki szerintetek, így már aktuális? Azért hideg a flaszter szerintem, hogy azon álldigáljon, járkáljon zokniban. :?

Claire! Minden gyerek más, szerintem se aggódj Noémi súlya miatt. Én is ilyen voltam/vagyok, hiába eszem, nem hízok. :oops:
Olaj: egy-két cseppet szoktam tenni. Most akarok fűszerezni majd. :wink: (csipet só, metélőhagyma, petrezselyem stb.) Van a Sparban Vegamix, azt is szándékozom venni, nincs benne tartósító stb. :)
Xilitet nem ismerem. :oops:
Inni Bence sem nagyon akar, szopin kívül. Vizet néha fogadja el, esetleg még gyümölcslé. Tényleg, azt hígításban adjátok vagy simán? És milyet, házilag készített vagy vesztek valamilyet?

Tündi! Mi uzsira gyümit eszünk, most éppen banánt, de szoktunk még körtét, almát, meggyet, őszibarackot, sárgabarackot és ezeknek bármilyen keverékét, szerintem elég változatos, mikor melyiket keverem melyikkel, tízóraira meg zöldséget kap. Ha majd bevezetem a többi kaját, akkor szerintem délelőtt is gyümi lesz, ebéd lesz zöldség+husi, vagy én is sajt, natúr joghurt, ilyeneket adnék délután. Tejpéphez nem értek. :oops:

Limo! De jó, hogy ilyen jól bírta Berci, nagyon ügyes! :)

Huuh, mire ezt leírtam, beletelt 2 óra, Bence felébredt, kihoztam, felállt a fotelnél, a pihenőszéknél, a kanapénál, a dohányzóasztalnál, betettem a járókába, erre ott is. :shock: Pedig műanyag, és elég magasan van a kapaszkodó, de megoldotta. :D :lol:
Itt nagyon szépen süt a nap, meleg is van, ki is megyünk a kertbe játszani. :wink:

Kép

Kép
barbcsi

Tanácsot szeretnék kérni én is!!!
Egyszerűen nem bírom Bencét pelenkázni... :? Folyton fordul át hasra, teljesen mindegy, hogy a pelenkázón vagy a földön csinálom. :? És ha visszafordítom, akkor olyan sírás van, mintha ölnék. De ennél gyorsabb már nem tudok lenni, és nincs 4 kezem, hogy egyszerre szórakoztassam, fogjam, pelenkázzam... Hiába beszélek hozzá, hiába éneklek, adok a kezébe játékot, neki forognia kell, és ha nem engedem, vérig sértődik, délelőtt már nagyon mérges voltam. Próbáltam neki elmagyarázni is, de hát annyira még nem érti. Nagyon szeretem, imádom, de ilyenkor mérges vagyok, hogy ezt a 2percet miért nem lehet kibírni, kakis pelusban nem maradhat, kicsípi a popsiját, aztán szenvedhetünk akkor ám. :evil: Valami ötlet, mit lehetne ez ellen tenni? :roll: :roll:

Már arra is gondoltam, hogy egy macin "bemutatom" neki, hogyan kell pelusozni és "a maci látod nem sír, forgolódik"... :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
barbcsi

Barbcsi :) nem hiszem hogy megértené.. a probléma nálunk is már fenáll alig tudom a pelust becsatolni...ha apa ittvan akkor jó,ő lefoglalja...de amúgy :roll: :roll: :roll:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Barbcsi ugyanezzel a problémával küzdök nap-mint nap én is (pelenkázás)... :? öltöztetni már megtanultam mászás közben... de pelenkázni nem lehet úgy... kész tortúra!!! :roll:

Kép
gtunde75

Barbcsi
Túl kell élni ezt az időszakot!
Nagy sláger a felállás! :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:
Chloet lefektetni is nehéz... Mondtam már, hogy állva alszik, mint a lovak... :oops: :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

[quote="lombikbaba"] írta:lombikbabaMondtam már, hogy állva alszik, mint a lovak... :oops: :wink:

:lol: :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Sziasztok!

Ircsi: én is eléggé szabadon adom a kaját, bár most ki kellene deríteni hogy mit nem tolerál mert van egy kis ekcémája Korinnának...

mares: Gergő tényleg kis vasgyúró

clárika: néztem Rékus videóját, tündér a babával :)

napsi: Boriszka is nagyon kis helyes baba :)

barbcsi: pelenkázás közben nálunk a tengervizes orrspray-s doboz az egyetlen amivel elvan. Kezébe adom, széles vigyor és mehet a pelusozás :) Esés mindennapos nálunk, sőt a gyerekem térde is kék-lila foltos :oops:

Évi: Tominak jobbulást!

Közben olvasgatok vissza.
Még annyit akartam hogy ma mértük Korinnát és elérte a 7 kg-ot. Emellé 71 cm hosszú :) Izmos és vékony csajszi :D
bettinyo

Hű, ahogy nézem, Rékus a ''legkissebb''...
Jó olvasni, ahogy fejlődnek, rosszalkodnak a törpök!
Nagyon édesek egytől egyig.

Pelusozásnál mindig másik játékot kap. Pelenkázónál van egy játéktároló, ott vannak a nem használt játékok, így mindig jól szemügyre veszi amit a kezébe adok.

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Sziasztok!

Életem-életünk mától kissé kaotikus lett... ehhez még csak hab a tortán, hogy Gergő még mindig hasmarsozik, bár a mai napot úgy zártuk hogy 4:3 arányban a fosi nyert a krémes kakival szemben, de már szinte ez is több a semminél...

Így tehát hamarosan visszatérek hozzátok, csak le kell ülepednie a dolgoknak, meg kell hogy emésszek ezt-meg-azt...

Betegek: gyógyuljatok meg mihamarabb!!!

Babák: minden baba csodaszép, ANGYALKA!!!!

Anyukák: itt a tavasz meg a nyár, csicseregnek a madarak, és most már csak csuda jó dolgok jöhetnek, móka és kacagás!!!

pussssssssssssszika

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Tivadar
Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Reggelt Mindenkinek!!!

Tündi: tegnap efelejtettem mondani, hogy most hogy GErgő tejpépet nem kaphat, én délután gyümit adok neki.. mondjuk persze abból is alma-babán... ( Tudom, Ircsi, édes.... ma lehet alma-krumplit kap helyette hogy változatos legyen kicsit) szóval lehet egy ilyen gyümis kaja jó lenne neki, mert ez ilyen rízsörleményes és mégis van így tartalma..

Barbcsi: bár Gergő még kevésbé mozgós, én is játékot adok neki, illetve ott van az ablak a pelenkázó mellett és a függönnyel is szokott játszani :) vagy csak a saját sapijával...

CSibuc: hát igen, apja fia :) "vasgyúró".... de most azért rendesen passzolt le....

Limo: dejó h ilyen jó volt a kirándulás!!! :) Doki leoltatta a kaksit, vagyis bevittük, csütörtökön lesz eredmény, addig diéta-normaflore-hipp ors 200.... ennyi a teendő... csak hát a napi 7-9 kaksi azért nem kevés, még ha mennyisége néha alig van...

Rólunk: hajnali 1:45kor Gergő mocorgott, bementem, álmában kakilt, gondoltam sebaj, majd felébred,... mert ugye ne csípje ki, de a kis drágám mint a tök aludt, ott volt bennem a dilemma, hogy ébresszem fel... és tegyem tisztába, vagy kicsit hagyjam aludni... ( közben más dolog is "akadályozott" ebben)... .végül most 6kor kiszedtem az ágyból, úgy aludt, mint a tök! De persze tisztába rakáskor felébredt, evett tápit, nem aludt vissza, most meg nyűglődik, mert ugye Ő általában nem 6kor hanem fel10kor ébred... hát... faxa napunk lesz az tutti! :(

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Jó reggelt

Mares,most kapartam elő a telefont a táskámból mert anyám hívott és láttam hogy kerestél tegnap :( :( ne haragudj..a fejem is elhagyom,elkeverem eccer...aktuális még?

Tivadar babát isten éltesse.

Ma megyünk mérésre a védőnőhöz mert persze Tomi tegnap bealudt.12-től lesz.Délután meg tervezek a városba bemenni mire apa jön hazafelé,mert a rossmannban kéne vásárolnom,akciósak a kecskemétis desszertek (189 ft)

Fiatalúr már nem elégszik meg egy sima üléssel az etetőszékben,kifordul,pörög forog,néha jóindulatúan kimosolyog az anyjára:
Kép

evilany

Évi: Tomika jól van?Kúszáshoz, irányától függetlenül gratula!

Claire: lányok azért pehely súlyban vannak, ezért gondolom lánykádnak sem lehet baja....

CSillag: na , ha már kevesebb a bukás az is eredmény....

gyermeteg nagy kínlódások után visszaaludt....

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Évi: Sinlac-ról akartalak kérdezni... de dokinőm szerint most ne keverjem meg a gyereket! ESti tápi helyett gondoltam neki... komolyan akciós? na akkor irány... talán van még egy pár alma-banán :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Évi: Tomika kis "úr" a székében :)

Valaki piszkáljon meg egy bottal, mert mindjárt elalszok....

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Húúú, már nekünk is milyen jó helyen van a vonalzón a kis emberke :) konvergálunk lassan a 7 hónaphoz meg persze az egy évhez ! :) de nem? hiszen már kevesebb van vissza, mint ami eddig eltelt :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

A terv az volt,hogy ÉN görög joghurtot reggelizek (natúr) rozskenyérrel. A gyerek előtt. A hiba ez volt.
Konkrétan kinézte a számból...így együtt teszteltük :)
(kapott pár kanállal,majd behoztam neki egy Humana bébidesszertet,be is nyelte...)
Kép
Lehetne ellenállni ennek a tekintetnek...?

Ja,Sinlac,hát igen amíg beteg ne adj új dolgot.Amúgy mi is vacsira adjuk,sűrűbbre keverve(tejpép szerűre)

evilany

Évi: hát olyan édes, és látod, szinte éhezik :) hogy egyem a kis szívét :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Sziasztok!

Napok óta nem voltam, olvastam én, de az írásig már nem jutottam el. Tegnap ismerősökhöz mentünk látogatóba, szüliapja volt, csináltam neki somlóit, persze mikor ettük Botikám is meg akarta kostolni. Kapott is belőle, csak úgy cuppogtatta. Imádja az édességet. :oops: Na, de ezt azért meséltem el, mert akartam csináltatni közös fényképeket, csinibe voltam, még sminket is dobtam fel... 8) erre a somlóival elintézte a felsőmet a kisfiam, aztán az uzsijával a szoknyámat. Úgy néztem ki mint egy kismalac. Fotó elmaradt. :wink:

Mares, mi a baj? Remélem minden rendben lesz a törpéddel és elmúlik ez a hasmenéses dolog végre. Ébresztőőőő! :wink:

Barbcsi, nagyon jókat mosolyogtam azon amiket írtál, nálunk is ugyanez van, pepitában. A pelenkázás... katasztrófa... már én is akartam kérdezni hogy nincs e valakinek valami trükkje. A játékok, krémes tégely, popsitörlős zacsi max 10 mpig köti le... Ráadásul Boti minden kajázás közben vagy után kakil....
Tegnap vettem azt a felhúzhatós pelust, amit könnyebben, gyorsabban és elvileg amikor áll akkor is rá lehet adni. Meglátom milyen, majd megírom.
Felállás-esés-aggódás... Boti már olyan ügyesen esik, meg az esetek többségében fenékre ül. Persze azért így is van néha borulás, sírás, kék foltok...
Bence nagyon édi a fényképeken és videón.

Ircsi,
"Chloet lefektetni is nehéz... Mondtam már, hogy állva alszik, mint a lovak... " :lol: :lol: tényleg??? készüljünk a következő kihívásra?! :lol:
Kenyeret már Boti is eszik. Jó, persze nem olyan sokat még, de tízóraira általában azt kap, én akkor szoktam reggelizni és így is úgy is kinézné a számból. :D
Tegnap nagyon megijesztett, lenyelt egy nagyobb darabot, elkezdett fuldokolni, gyors felkaptam és kiráztam belőle. :(

Na, idáig bírta a kisbabám, nyünyüke, éjjel rosszul aludt, reggel korán ébredt, fáradt, de elaludni nem tud :(

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Klári
nklari80

Klári,én is félek a darabostól,de akkor tényleg nem szabad előttük enni,tegnap is cuppogott,ma reggel is tátogott mikor kanalaztam(a saját számba)a joghurtot...hát ki tud ellenállni..?

Pécsiek,a talira betársulunk a játszóteres részére!Tominak nincs baja,tünete,sztem nem is fertőz,de nyílt téren biztosan nem. Dobtok egy üzit hogy melyik játszóra mentek?
És a jövő heti talival kapcsolatban csodás híreket kaptam,majd meglátjátok ti is :wink: :wink: :wink:
Kinél is lesz??

evilany

Van más is úgy vele,hogy ennyire cicifüggő a babája...? Azaz,nem is csak a függőség(de már tépkedi a pólóm,annyira nem örülök)de mivel nem hajlandó inni,se vizet,se teát,gyümilét is csak kóstolgatás szinten(az amúgy se igen oltja szerintem a szomjat) se pohárból,se cumisüveg,se kanál,se itatós stb. ezért eszik,aztán van hogy 3/4,1 óra múlva tök nyűgi,sírdogál,és cicin hallgat el..ilyenkor van hogy csak párat slukkol,nyilván iszik,de nem tudom jól teszem e hogy ennyiszer adok plusz cicit?Így lehet hogy nem is jó az evés rendje,mert össze vissza eszik..

evilany

sziasztok!

Évi
elméletileg akkor jövő héten mehetnénk Csillagékhoz... de majd a jövő héten gondolom kiderül... már nem nagyon lehet előre tervezni... ahogy a héten is történt...bárkinél beüthet a krach...
kúszás: tök jó!!! gratulálok! lassan majd el tud menekülni Zoé elől, hogy az ne másszon át rajta...

Mares mi a baj? (a betegségen kivül?) bocsánat, ezen a gépen nincs hosszú i....

esések, kék foltok akadnak nálunk is, de már nagyon szépen megtanult leülni, gugolni... meggyőződésem, hogy azért, mert nem állok állandóan ott mellette... ha mindig segitenék, akkor nem tanulná meg sose hogy birkózhat meg önállóan az akadályokkal...

Kép
gtunde75

Lassan már mindenki átmászik majd mindenkin :lol: :lol:

evilany

Évi: én vállalom jövő heti talit :) simán... remélem addgira Gergő gyermekem is jobban lesz... .ma ismét 3 fosi egy krémes kakk.... :(

Nklari: hát, egyszer csak rendeződnek majd a dolgok, ... talán ezért is viselem rosszabbul hogy még Gergő sincs jól...

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Évi, szerintem nem gond. (bár én nem szoptatok már) gondolom ilyenkor iszik, plusz megnyugtatja magát.
Darabos kajával eddig nem volt gond, szépen elmajszolgat mindent, de ez most kicsit nagyobb darab kenyér volt, héjastól és lecsúszott... :?

Mares, remélem hogy minél hamarabb rendeződnek a dolgok. Drukk-drukk. :wink:

Tündi, egyetértek, nem kell állandóan ott állni felettük. Folyamatosan lesem mit csinál, de nem állok ott. Ugyis 2 percenként "megtalál". :lol: :lol: Belekapaszkodik a gatyám szárába és feláll. :lol:
Apja szerint nem szabad egyedül hagyni egy pillanatra sem, mert eleshet és beveri valamijét... :? érdekes az még nem tünt fel neki, hogy el van mosogatva, ebéd van főzve stb és mégsincs semmi baja a fiának. :wink: :D

Barbcsi, még azt elfelejtettem, hogy szerintem ne aggódj a cipő miatt. Ha ráadod és elviseli, akkor jó, használjátok, de Boti leveszi, így nem erőltetem, még ki is zokniba viszem, persze csak ha meleg van és száraz a fű.

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Klári
nklari80

Tündi!....Tegnap elfelejtettem, hogy adhatsz kevesebb pépet is, Berci is így kapja, ha azt uzsizik. 90-100 ml vízzel csinálom csak.

Ircsi!....Írhatod nyugodtan, hogy miket eszik Cloé, mert én is elég szabadon kezelem ezt a kérdést, és jól esik ha nem érzem egyedül magam.

Évi!....Én adtam a Bercinek görög joghurtot (kekszes), tegnap a zsíros kenyeret nézte ki a számomból, mivel éppen kicsit keményebbet kakil, kapott 3 falatkát, ízlett neki, de hatása nem lett.

Egyre többször kap a mi kajánkból picit "babásított" változatban.

Szerintem én elfelejtettem a méreteket írni, csütörtökön voltunk tanácsadáson. 9280 gr. és 77,5 cm.....éreztem a rucikon, hogy megint nagyot nőtt.

Pelenkázás:...mi már hetek óta leköltöztünk a földre....1. olyan hasba rúgásokat kaptam, hogy meguntam....2. ő is tekereg, és jobb a biztonság. Változó mi jön be: játék, Sudos doboz, hajkefe, beszéd...lekopogom annyira nem vészes.

Nklari.....Párom dettó...."kimegyek, maradj itt a Bercivel" ....miért szerinted én egész nap őrzőm? Igaz néha neki megy a szekrénynek, mert ha nem fér el, azt akarja, hogy a szekrény menjen odébb....hát majd megtanulja :wink:
limo73

Sziasztok!

Barbcsi
Rékus télen csizmát hordott. Most meg cipőt.
Én úgy öltöztetem mint magamat, rugit is csak alváshoz kap. (szerintem az pizsoma)

Elvitték a szőnyegemet, majd hozzák pénteken. Kipucolják.

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Sziasztok Csajok!

Jövő csütörtökön Pécsre megyünk családostul, Évivel már egyeztettem, szívesen csatlakoznánk a talihoz ha lehet :oops: :oops:
Bővebbet majd később, most mennem kell, éhes a család.

Szép napot mindenkinek!
bettinyo

Hű, Bettinyó! :)
Micsoda örömhír! :)

Clárika
Kép
clárika

Sziasztok!

Köszönöm a sok sok választ! :wink: Ugyanaz a gond, mint Nkláriéknál is, hogy hiába adok játékot a kezébe, nem köti le 10 mp-nél tovább és már fordul is. :? Mi is leköltöztünk a földre, dehát ez sem megoldás. :(

Tündi! Már én is megtanultam mászás közben öltöztetni :wink:, de pelusozásnál ezt nem lehet. :( Kész harc, olyan üvöltés van, hogy huuu... :roll: :? Eséssel egyet értek, csak a nagyszülők előtt nem merem, anyósom mindig ott van mellette, így olyankor én sem mozdulok el, no meg azért a flaszteren nem akarom, hogy koppanjon a feje, inkább a habtapin, paplanon, az mégis puhább... Ezért is, ha látom, hogy a flaszternél próbálkozik, akkor a közelében maradok, de nem a popsijában, akkor sem. :roll:

Évi! Igen, nekem is csak akkor jó, ha itthon van Tomi, vagy anyósom, de egyedül... Nincs 4 kezem... :roll: :roll:
Látom, Tomi is csibészkedik! :wink: (etetőszék) Bence is mindenhol pörög, forog, legyen az etetőszék, babakocsi, vagy tricikli...
Bence is mindent kinéz a kezemből, számból... Múltkor belenyalt a milánóimba. :lol:
Cicifüggőség: ó, ne aggódj, Bence is ilyen! Mondjuk én igény szerint szoptatom. De jön hozzám, húzza le a pólóm, néha még azt is mondja, hogy ümma :lol:, aztán ha éhes, akkor sokat eszik, ha meg csak szomjas, akkor ő is 2 perc alatt végez és megy is tovább. Ő sem iszik meg nagyon mást tejcin kívül, így én engedem neki, meg ha elesik, akkor is jön megnyugodni, szerintem ez természetes. :roll: De érdekes, mert itthon szokta csinálni, max. még barátnőméknél, de a város közepén, boltban hála égnek ilyen még sosem jutott eszébe, úgyhogy nem gond szerintem!

Ircsi! Bencét sem lehet lefektetni, este a törölközés is lehetetlen. Kis rosszcsontok, ő is folyamatosan állni akar. :lol: Túl kell élni, de ilyenkor olyan mérges tudok lenni, hogy ezt a 2 percet igazán kibírhatná, konkrétan mászok utána a popsikrémmel meg a pelussal... :roll: :D :lol: És ha kakis a feneke, kész "öröm"... :? Állva alvás: :lol: :lol: :lol: :lol:

Betti! Bence is tegnap 3x is elesett, de hamar el is felejtette. Tudom, hogy nem lehetek mindig a popsijában és az esésekből tanulja meg, hogy hogyan érkezzen biztonságosabban a földre, csak hát ilyenkor automatice felkapom és megpuszilgatom, ha sír, de fél perc múlva semmi gond általában. :wink:

Nklári! A somlóis eset jó lehetett. :D Azért már Bence is egyre ügyesebben térdel le, ül le, csak hát van olyan, hogy vagánykodik, elengedi egy, majd két kézzel, azt amibe kapaszkodik és akkor van ám hatalmas kopp meg sírás... :roll: Néha elég gyors vagyok és elkapom, ha épp észreveszem, de nem mindig sikerül. :oops: azt meg nem szeretném hallgatni, hogy miért nem figyelek rá jobban... Ja, csak elég gyors és zsivány, és nekem is van ezer dolgom, és mindig nem lehetek ott mellette, mindentől nem védhetem meg! Nem akarom, hogy anyámasszonykatonája legyen!!! :oops:
Cipő: az az igazság, hogy próbáltunk a Deichmann-ban, de olyan nehéznek tűnt, a kocsicipőhöz képest, de utóbbiban nem tud lépegetni, a zoknit meg kevésnek gondolom a kertben.
Pelus: gondolkodtam rajta, hogy én is ilyet veszek neki, mint amilyet írtál, az egyszerűbb, gyorsabb. :wink:

Mares! Gergő babának jobbulást!!! Gyógypuszik mennek! Mi a baj még? :( Zsivány ám Bence, kiejti a kezéből direkt a játékot pelusozás közben, hogy legyen oka átfordulni... 8)

Limo! Bence is úgy hasba tud rúgni pelusozás közben, egyszer alig kaptam levegőt. :shock:

Clárika! Én is úgy öltöztetem Bencét, mint magamat, ő nem az a fázós baba, eddig csak azért sírt, mert melege volt, még sosem fázott. Ő is éjjel vagy pizsiben vagy rövid ujjú body-ban vagy csak rugiban alszik, de még így is néha tiszta víz, mikor veszem ki a kiságyból... Ebben is a nagyszülők aggódósak túlságosan is... De én nem akarom túlöltöztetni, abból csak ordítás van, és különben is, egyszer volt csak beteg, úgyhogy annyira rosszul nem csinálhatom, úgy érzem. :roll: Cipős választ köszi, és milyent veszel neki meg hol?

Rólunk: tegnap triciklivel lementünk a dédiékhez (5 percre laknak), hát nagyon élvezte, egyik kézzel könyökölt, másikkal a kormányt fogta, még az sem zavarta, hogy a szemébe süt a nap, vigyorgott ezerrel. :wink: Ma reggel mértük, 8920 g (1 hete még csak 8680 volt, 400 g-ot hízott 1 hónap alatt, most meg 240-et 1 hét alatt, pedig mozgásban is beindult :shock:). Mondjuk tegnap lecsúszott neki 1 banán meg 2/3 üvegnyi barack s utána még szopizott is, jó nagy lett a pocakja. :lol: Éjjel hazajött sógornőm Németo-ból, Bence reggel úgy örült neki! Tomi is itthon van ma, délután vásárolunk, sétálunk, jó meleg van. :) Most alszik, utána megyünk, újra hason alszik (de nem egész éjjel), néha-néha négykézlábra áll, dobálja jobbra-balra a buksiját, de fel sem ébred, nagyon édes, tiszta apja. :D

Kép

Kép
barbcsi

Tiva babának:

Kép

Gyorsan ebédelek, aztán megyünk. Pécsi csajok! Remélem még nem felejtettétek el, hogy máj. 6-8-ig Harkányban leszünk! :wink:

Szép délutánt mindenkinek!

Kép

Kép
barbcsi

Bettinyó :wink: :wink: várom nagyon!

Barbcsi,számon vagytok tartva!Várunk titeket
Cicizés:akkor jó,.nem vagyunk egyedül a sok cicizéssel még.Ragyogóan eszik de hozzá tök sokat cicizik is.
Olvastam a naplódban az önkiszolgálást,hát hasonló lassan nálunk is :lol:

Voltunk mérésen 8300 gr és 70 cm. De azt az ordítást,valami nem tetszett neki,tiszta rettegés volt az arcán és két kézzel szorított..majdnem meztelenül kellett hazahozzam,alig tudtam öltöztetni.Huhh.izzasztó volt.

evilany

Ja és a védőnő azt mondta ma még csak el sincs vékonyodva az íny hogy készülődne a fog. :shock:

evilany

sziasztok!

gyors bekukk, mert lassan híradó aztán fürcsi...

jelentem a barackos Danone könnyű és finom jóízűen lecsúszott!!! már vettem krémtúrót is holnapra, azt is kipróbáljuk... (Évi köszi a tippet)... van ízlése a gyereknek! :wink: :lol:

éééééééééééés :arrow: ma kora délután egy óra nyűgösséggel kibújt a bal alsó 1-es (egyik csücske, ha jól láttam)... szépen kocog rajta a kanál!!! :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

még jövök és visszaolvasok és kommentelek....

Kép
gtunde75

[quote="evilany"]J írta:evilanya és a védőnő azt mondta ma még csak el sincs vékonyodva az íny hogy készülődne a fog. :shock:

múlt hét szerdán még nekünk is ezt mondták, csütörtökön Limo is megszakértette...
aztán tessék!!! :wink: :lol:

Kép
gtunde75

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Tündi fogacskához gratula!
esetleg még azokat a Humana-s bébidesszerteket próbálhatod,finomak nagyon. Most a rossmannban akciós,a Humana grízes vaníliás, kekszes 370 ft/4 db, a többi 400 körül.Én vettem.
http://www.velemeny.com/termek/Humana-O ... abajoghurt

Barbcsi....szánom bánom,de később ugrott be: máj.6-8??? (nekem tizenvalahány rémlett) huhh,akkor velünk lehet hogy nem,Hacsak nem délelőtt találkozunk,mert 6-án du.utazunk a Balatonra... :oops: :? hétvégére...[/img]

evilany

[quote="evilany"]T írta:evilanyündi fogacskához gratula!
esetleg még azokat a Humana-s bébidesszerteket próbálhatod,finomak nagyon. Most a rossmannban akciós,a Humana grízes vaníliás, kekszes 370 ft/4 db, a többi 400 körül.Én vettem.
http://www.velemeny.com/termek/Humana-O ... abajoghurt

igen, azt szereti, köszi az infót a leárazásról!

[quote="evilany"]B írta:evilanyarbcsi....szánom bánom,de később ugrott be: máj.6-8??? (nekem tizenvalahány rémlett) huhh,akkor velünk lehet hogy nem,Hacsak nem délelőtt találkozunk,mert 6-án du.utazunk a Balatonra... :oops: :? hétvégére...[/img]

jól hangzik a hétvégi Balatonozás!!! irigy-irigy!!! mi meg jövő héten nem tudunk jönni a talira... :( de majd meséltek!!!

Kép
gtunde75

Tündi: foghoz grat!!!

Évi: hát igen az izzasztó helyzetek!!!

Csibuc : tali :) dejó

PÉcs Csajok: ha mrglesz kaksileoltás eredménye d.e. és nega akkor csatlakoznánk.... :oops:

Mai termés: 4 fosi 4 krémes. ...... a feneke olyan én még ilyet nem is láttam!!!!!!!!!!!!..... kenem sudoval simával de nem javul.... 5let vknek?

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mares
Nem szedhetett össze Gergő valami gombát? (szájpenész?)
Kis Canestennel megpróbálhatod bekenni a popsiját...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Mares mikor Tomi beteg volt meg antibiot kapott és pöttyös piros lett a popója,a sudo nem volt elég nekünk se,a doki írt rá ecsetelőt (piros,Merbromidi) és egy jó zsíros kenőcsöt (K féle kenőcs)azóta is azt használom,2 nap alatt helyre hozta.

Tündi,jövő hét:sajnálom :(

Balatoni hétvége:a másik fórumon egy kedves lány ki még gólyára vár,hobbi szinten bébifotózásba kezdett(de nagyon tuti képeket csinál) sorra fotózza a fórum babáit. Tomit is szeretné.De mivel eljönni nem tudnak könnyen,megkérdezte,mi nem-e tudnánk menni (Balatonlelle) hohó naná hogy tudnánk :) és szállást is adnak,van egy kiadó apartmanjuk,és péntektől vasárnapig a mienk :) plusz a fotózás,sz'al szuper.
Nyaralás főpróba úgymond :)

evilany

Évi
Jó lesz biztosan.... egy kis kikapcsolódás... profi képek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Alig várom :wink: séta a parton..
(remélem jó idő lesz)

evilany

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

[quote="lombikbaba"]h írta:lombikbabattp://www.idokep.hu/elorejelzes

hát,köszi.Ráértem volna még megtudni :(
de még változhat :wink:

evilany

Ircsi: lehet ilyen penész a popsiján? holnap úgyis hívom a dokit, remélem lesz kaki eredmény, és akkor ezt is megemlítem! Mert nagyon kis piroska! Sőt, veres!!!!

Évi: jaj, bébifotózás :) dejó lesz :))))) ..... dokinő adott valami durvább kenőcsöt... jó krémes... szinte le se jön a zacsikról!!!!.... :oops:

Clárika: köszike a a péééééépet!!! Be is tömte a drágaszááááááááááááág :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Szép jó reggelt

Szép idő lesz ma!A fiam még alszik,meglepő,igaz fél 5kor cicizett és 5-ig köztünk hempergett.

Miki megvette a sonkát húsvétra.A tervünk kb.annyi,menni nem megyünk sehova,és ide se nagyon jönnek,anyámat hívtam de nagyon beteg,torka fáj,köhög,fullad(az ő 45 éves dohányos múltjával nem csoda,minden betegségtől teljesen kikészül)szóval csendes húsvét(hála istennek)
Ezzel szemezgetek:
http://www.teszvesz.hu/jarassegito_jara ... 95620.html
(tegnap Clarikával láttunk az Intersparban 13-ért...ilyesmit..összefutottunk,Mikit kint hagytam a nyusziknál,bementem a Rossmannba,megyek vissza,fiúk sehol..megyek 2 kört...visszafelé lesek..hát látom ott kokettál egy babakocsit toló csajjal :shock: :evil: megyek közelebb,erre Clarika volt :lol: :lol: )

Na felkelt a hercegem.

evilany

Sziasztok!
Közepeseim ha igaz, mindjárt kiérnek Fro-ba a nővéremhez. Fura Húsvét lesz, így nélkülük, de hát ott is most van szünet, most tudták őket fogadni.

Járássegítőről akartam írni, hogy lehet, h jobban jártok, ha olyan ráülős kisautót vesztek (ún. bébitaxi) , aminek van ott hátul ilyen nyele, ez egyben ha az autón ül a támla. Nekünk ilyen van, és emlékszem a nagyobbak ezt tologatták maguk előtt, (kivéve amelyik a bazi nehéz , tömör fa széket tolta előszeretettel maga előtt :lol:). Az ilyenre rá tud ülni, az ülés felhajtható, lehet bele pakolászni, van amelyiknek van dudája, stb. Érdemes olyat nézni, aminek a tengelyei fémből vannak, mert az tovább bírja.
De ez csak egy ötlet.

Popsi: canesten?

claire
claire

Jaj, a két nagynak már nincs ma suli, megpróbálom megrugdosni őket, h jussunk vmire a Húsvéti nagytakarítással :roll: no comment.

Szép napot mindenkinek!

claire
claire

Mares
Simán lehet gombás a popsi...
Egyik barátnőm kisfiának pl. egyik fajta pelenkától lett gombás a popsija :cry: :?

Évi
Nálunk is pihenős húsvét lesz...

Claire
Biztosan jól érzik majd magukat a csemetéid a tesódnál!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?